Γιατί η Ethereum μπορεί να είναι καλή επένδυση το 2021;

Με την τιμή του Bitcoin (BTC) να ανεβαίνει στα τέλη του 2020 και να φτάνει σε νέα υψηλά το 2021, η δεύτερη κρυπτογράφηση με βάση το ανώτατο όριο αγοράς είναι η κύρια επιλογή πολλών επενδυτών ως το επόμενο μεγάλο πράγμα στον επενδυτικό χώρο.

Η Ethereum (ETH) έχει το δεύτερο μεγαλύτερο όριο αγοράς στον κόσμο από τις 17 Φεβρουαρίου 2021 στα 208,87 δισ. Δολάρια. Το Ethereum αναφέρεται ως έξυπνα συμβόλαια ή DAPPS (Αποκεντρωμένες Ψηφιακές Εφαρμογές). Είναι ένα blockchain ανοιχτού κώδικα για τη διεξαγωγή συναλλαγών και δεν είναι απλώς ψηφιακό χρήμα. Η ασφαλής τεχνολογία blockchain της Ethereum θα μπορούσε να βοηθήσει στην επανάσταση των βιομηχανιών στους τομείς της εκπαίδευσης, του ηλεκτρονικού εμπορίου, των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και των τηλεπικοινωνιών, της νομικής και της υγειονομικής περίθαλψης.

Το Ethereum έπαιξε το δεύτερο βιολί στο Bitcoin για αρκετά χρόνια, αλλά σταδιακά κάνει κύματα όχι μόνο στο κέντρο της κρυπτογράφησης αλλά και σε ολόκληρο το επενδυτικό τοπίο. Επί του παρόντος, η δημοτικότητά του σημαίνει ότι οι αρχάριοι επενδυτές κρυπτογράφησης ενδέχεται να μην χρησιμοποιούν κυρίως το BTC ως το πρώτο δοκιμαστικό τους πείραμα στην αγορά κρυπτογράφησης, δεδομένου ότι η τιμή των BTC είναι πάνω από τη δοκιμαστική τιμή..

Οι μεγαλύτεροι οδηγοί του Ethereum είναι οι οπαδοί του που πιστεύουν ότι αυτή η τεχνολογία blockchain θα αποτελούσε τη βάση του διαδικτύου στο όχι τόσο μακρινό μέλλον. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετά Bitcoin που έχουν τυλιχθεί στο δίκτυο blockchain της Ethereum.

Καθιστώντας ακόμη και τον πρωταρχικό ανταγωνιστή του Bitcoin συμβατό με έξυπνα συμβόλαια, οι χρήστες θα ήταν εύκολο να ξεκλειδώσουν και να δημιουργήσουν παραδοσιακά μέσα όπως ασφάλιση και δάνεια. Πολλές μελλοντικές εφαρμογές θα τρέχουν στο blockchain της Ethereum, οπότε οποιοσδήποτε επενδυτής που θα ήθελε να δει τεράστια κέρδη θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να προσθέσει το κρυπτογραφημένο περιουσιακό στοιχείο στα χαρτοφυλάκια του.

Σε αντίθεση με άλλα κρυπτονομίσματα που προσφέρουν μόνο ψηφιακό χρήμα, το Ethereum είναι ανοιχτό στη δημιουργία ενός συστήματος που επιτρέπει σε άλλους να χρησιμοποιούν το blockchain τους και το πιο σημαντικό, διασφαλίζει ότι η ανθρώπινη πλευρά των ατόμων μπορεί να εκφραστεί πλήρως στο διαδίκτυο.

Το Ethereum θα ανεβεί το 2021?

τιμή αιθέριου

Το Ethereum έχει δει πρόσφατα μια εξαιρετικά ανοδική πορεία. Μόνο τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν η Ethereum ερευνήθηκε εκτενώς και τότε η κεφαλαιοποίησή της ήταν 43,9 δισ. Δολάρια με τιμή 390,30 $ και 112,450,000 σε κυκλοφορία.

Η τρέχουσα τιμή που απολαμβάνει το crypto έρχεται μετά από αυτό που έχει κάνει το Bitcoin τους τελευταίους μήνες και ως αποτέλεσμα έχει αποκτήσει την ιδιαίτερη προσοχή πολλών ατόμων (αρχάριοι και έμπειροι έμποροι) που πιστεύουν ότι μπορεί να γίνει το επόμενο ασφαλές καταφύγιο για τους επενδυτές.

Στο μέτρο που αυτή η δήλωση ισχύει, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες πίσω από το ράλι που πιστοποιεί ότι το Ethereum θα μπορούσε ενδεχομένως να ανέβει το 2021 και να διασχίσει αρκετά όρια τιμών, όπως έκανε και ο κρυπτός αδελφός του.

Οι παράγοντες θα μπορούσαν να αυξήσουν περαιτέρω την τιμή του Ethereum το 2021:

  1. Καινοτομία στην πλατφόρμα του

  2. Η εκκίνηση του Ethereum 2.0


Ο ρυθμός της καινοτομίας στην πλατφόρμα του είναι τεράστιος

Η τεχνολογία του Ethereum είναι το μέλλον του Διαδικτύου και σχεδιάζονται σχέδια ώστε να μεταφέρει τον τρέχοντα ιστό από 2,0 σε νέα ύψη στο Web 3.0 Σχεδόν όλες οι δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στον χώρο των κρυπτονομισμάτων συμβαίνουν στο Ethereum. Σύμφωνα με τον συνιδρυτή της Dharma, Brendan Forster, πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση στα γραφεία polychain στο Σαν Φρανσίσκο το 2018 για να συζητηθεί το μέλλον του ψηφιακού νομίσματος. Εκπληκτικά, και τα 150 άτομα που συμμετείχαν στη συνάντηση συμφώνησαν σε ένα κοινό θέμα, «αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi)».

Το 2020, όταν η πανδημία έφερε το χρηματιστήριο στα γόνατά της, πολλές νεοσύστατες επιχειρήσεις ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν το μοντέλο DeFi και αυτό έχει πιστοποιήσει την πορεία του Ethereum ως όχι μόνο το δεύτερο μεγαλύτερο blockchain με ανώτατο όριο αγοράς αλλά και το crypto που μέχρι στιγμής ήταν αρκετά επίμονο να επιβιώσουν και να γίνουν πλήρως αποδεκτοί.

Η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση στοχεύει να αποκόψει τον μεσαίο άνθρωπο (τράπεζες) και να εισαγάγει ένα σύστημα χρηματοδότησης peer-to-peer το οποίο ενεργοποιείται από αποκεντρωμένες τεχνολογίες που βασίζονται στο blockchain Ethereum. Με αυτό, οι χρήστες μπορούν να επενδύσουν, να δανείσουν και να δανειστούν μέσω έξυπνων συμβολαίων μέσω πρωτοκόλλων και χρηματοοικονομικών μέσων όπως το Yearn Finance, το Compound και το Aave. Το DeFi όπως όλες οι μορφές εκκίνησης είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, αλλά αυτό δεν έχει σταματήσει με κανέναν τρόπο τους επενδυτές.

Σύμφωνα με το Forbes, περίπου 20,5 δισ. Δολάρια έχουν επενδυθεί σε έργα DeFi από τον Ιανουάριο του 2021. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν επίσης να αγοράσουν ασφαλιστική κάλυψη για να βοηθήσουν στην προστασία των συμμετοχών τους. Nexul Mutual παρέχει κάλυψη για έξυπνα συμβόλαια και αυτό προστατεύει τους χρήστες από οποιαδήποτε ακούσια χρήση των κωδικών έξυπνων συμβολαίων τους. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν πρόσθετο εισόδημα στις κρυπτογραφικές εκμεταλλεύσεις τους μέσω των «αιθερικών διακριτικών» τους.

Η κυκλοφορία του Ethereum 2.0 έχει προσθέσει ασφάλεια και επεκτασιμότητα στο Blockchain

Η αναβάθμιση αυξήθηκε το φθινόπωρο του 2020 και έκανε την πλατφόρμα εξαιρετικά ευχάριστη στη χρήση. Ο πρωταρχικός του στόχος είναι να βελτιώσει την ταχύτητα, την αποδοτικότητα και την επεκτασιμότητα του δικτύου Ethereum με τη μείωση των σημείων συμφόρησης και την επεξεργασία περισσότερων συναλλαγών.

Το Ethereum 2.0 χρησιμοποιεί έναν μηχανισμό απόδειξης συμμετοχής (PoS), ενώ το Ethereum 1.0 χρησιμοποίησε έναν μηχανισμό απόδειξης εργασίας (PoW).

Το δίκτυο στο Ethereum 2.0 υποστηρίζει 100.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο, ενώ το δίκτυο στο Ethereum 1.0 υποστήριξε έως και 30 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Επιπλέον, τα περισσότερα δίκτυα PoS έχουν μειωμένη ασφάλεια δικτύου επειδή διαθέτει ένα μικρό σύνολο επικυρωτών που το καθιστά πιο συγκεντρωτικό. Αλλά η νέα αναβάθμιση είναι ασφαλής επειδή είναι αποκεντρωμένη και απαιτεί τουλάχιστον 16.384 επικυρωτές.

Το Ethereum δεν είναι μόνο ένα ψηφιακό νόμισμα, αλλά προσφέρει μια πλατφόρμα που θα φιλοξενήσει την παγκόσμια χρηματοδότηση. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι κουράζονται να ελέγχονται ψυχολογικά και αρνούνται την ελευθερία να κάνουν ό, τι θέλουν με τα χρήματά τους, η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση θα γίνει σταδιακά ο νέος κανόνας ή όπως το θέτει ο επικεφαλής της Global Fintech Lex Sokolin «Είμαστε πολύ κοντά από την παγκόσμια χρηματοπιστωτική βιομηχανία που λειτουργεί σε μια κοινή υποδομή λογισμικού. ” Το Ethereum έχει ένα λαμπρό μέλλον και θα αγωνιστεί με βάση το δικό του επίτευγμα και όχι από τα κατορθώματα του ηλικιωμένου αδερφού του (BTC).

Είναι το Ethereum μια καλή επένδυση?

Η τιμή της Ethereum σημείωσε άνοδο στους τελευταίους μήνες και θα συνεχίσει να αυξάνεται τους επόμενους μήνες. Οι τιμές των κερμάτων όπως τα αποθέματα, τα εμπορεύματα και τα μέταλλα ευδοκιμούν με τους νόμους της ζήτησης και της προσφοράς. Καθώς περισσότεροι άνθρωποι εκπαιδεύονται σχετικά με τις οικονομικές δυνατότητες του blockchain και του crypto, περισσότερες επενδύσεις θα μεταφερθούν στην αποκεντρωμένη χρηματοδότηση μέσω ανταλλαγών αγοράς.

Καθώς η Ethereum είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πλατφόρμα blockchain, οι ειδικοί της Crypto πιστεύουν ότι το ETH είναι μια καλή επένδυση σε σύγκριση με άλλα κρυπτογράφηση και περιουσιακά στοιχεία. Οι αναλυτές πιστεύουν ότι η τιμή του Ethereum θα μπορούσε να αυξηθεί περαιτέρω μακροπρόθεσμα.

Ένας από τους παράγοντες που θα επηρεάσουν την τιμή της Ethereum είναι η αυξανόμενη χρήση της τεχνολογίας blockchain, η οποία προσελκύει όλο και περισσότερους επιτυχημένους επενδυτές κρυπτογράφησης.

Ένας άλλος λόγος που κάνει το Ethereum μια καλή επένδυση είναι το Ethereum 2.0, η δεύτερη επανάληψη του Ethereum. Το Ethereum 2.0 θα επικεντρωθεί στην ενεργειακή απόδοση και στο στοίχημα αντί στην εξόρυξη.

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτού μπορεί να αποδοθεί στο Uniswap, ένα πρωτόκολλο που βασίζεται στο Ethereum, το οποίο εξουσιοδοτεί τους εμπόρους, τους προγραμματιστές και τους παρόχους ρευστότητας σε μια χρηματοοικονομική αγορά που είναι προσβάσιμη και ανοιχτή σε όλους. Η αποκεντρωμένη ανταλλαγή της Uniswap έφτασε τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια σε όγκο συναλλαγών τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για το πρώτο αποκεντρωμένο χρηματιστήριο (DEX) που έφτασε σε αυτόν τον επιβλητικό αριθμό. Τον Ιανουάριο του 2021, η Uniswap έφτασε τα 20 δισ. Δολάρια σε μηνιαίο όγκο για πρώτη φορά.

Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για επενδυτές που σκέφτονται να επενδύσουν στο Ethereum μακροπρόθεσμα. Αυτό συμβαίνει επειδή ο όγκος συναλλαγών είναι ένα από τα σημαντικά στοιχεία συναλλαγών που δεν μπορείτε να χάσετε. Ενώ ο όγκος συναλλαγών δεν είναι το μόνο εργαλείο, προσθέτει ανεκτίμητες πληροφορίες για την επενδυτική σας απόφαση. Όπως το θέτει ο Dan Moskowitz της Investopedia «λογικά, όταν περισσότερα χρήματα μετακινούν ένα απόθεμα, ένα crypto, ένα εμπόρευμα ή ένα μέταλλο, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει περισσότερη ζήτηση για αυτό το περιουσιακό στοιχείο».

Πρόβλεψη τιμών Ethereum το 2021

Η τρέχουσα τιμή του Ethereum κυμαινόταν από 1.700 $ έως 1 $, 842.88. Τον Φεβρουάριο του 2021, τα μεγαλύτερα νέα ή δήλωση έχουν μέχρι στιγμής γίνει από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Tesla, Elon Musk, ο οποίος ξεκίνησε τη συζήτηση και σε μια κατάθεση τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 αγόρασε 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε Bitcoin, το οποίο αναφέρθηκε από την Wall Street Journal.

Ο κ. Musk υπήρξε ένας από τους ένθερμους υποστηρικτές της χρήσης κρυπτονομισμάτων. Η Εταιρεία (TESLA) ανέφερε ότι «προχωρούσε προς το να επιτρέπει στους πελάτες να πληρώνουν για τα προϊόντα της με την κρυπτογράφηση». Λαμβάνοντας υπόψη ότι σχεδόν όλα τα cryptos έχουν κάποια μορφή συσχέτισης με το Ethereum ως αποτέλεσμα του προηγμένου λογισμικού του, αυτό σημαίνει ότι κάθε επένδυση που πραγματοποιείται σε ένα crypto επηρεάζει άμεσα την τιμή του Ethereum..

Ακριβώς όπως ένα μεγάλο όνομα στον τομέα της τεχνολογίας έχει κάνει μια τολμηρή δήλωση σε ένα crypto, πολλοί επενδυτές θα ακολουθήσουν το ίδιο και δεδομένου ότι το Ethereum είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές crypto καθώς και κατέχει το δεύτερο μεγαλύτερο όριο αγοράς, είναι το επόμενο στη σειρά που θα γίνει το ασφαλές καταφύγιο για τους επενδυτές.

Τους επόμενους μήνες, η Ethereum θα συνεχίσει με την τεράστια υπόσχεσή της να γίνει επένδυση καθώς και τεχνολογία. Πολλοί εμπειρογνώμονες, όπως ο Τζέιμς Τοντάρο του Blocktown Capital, είναι της άποψης ότι «το Ethereum θα μπορούσε να αξίζει έως και 9.000 $».

Οι απόψεις του βασίζονται σε θεμελιώδη ανάλυση που βλέπει την Ethereum να σημειώνει ισχυρά κέρδη μέσω της τάσης της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi) και θα μπορούσε να είναι η δεύτερη κρυπτογράφηση που σημείωσε το ορόσημο της αγοράς των 1 τρισεκατομμυρίων δολαρίων από το ράλι του Bitcoin (BTC) που σημαίνει ότι θα είναι σίγουρα το πρώτο. Αυτή η ιδέα μοιράζεται επίσης ο Managing Partner της Moonrock Capital και ο συνιδρυτής του Blockfyre Simon Dedic, ο οποίος επίσης εκτιμά ότι η Ethereum αξίζει 9,000 $ ανά κέρμα το 2021.

Διαβάστε περισσότερα: Προβλέψεις τιμής Ethereum 2021-2025

Πώς να επενδύσετε στο Ethereum?

Καθώς τα κρυπτονομίσματα γίνονται δημοφιλή, υπάρχουν πολλές ανταλλαγές όπου μπορείτε να κάνετε επενδύσεις. Με βάση την εμπειρία και την ευκολία χρήσης, eToro παρέχει μια εξαιρετική πλατφόρμα όπου μπορείτε να αγοράσετε και να επενδύσετε στο Ethereum.

Το πρώτο βήμα όπως πάντα στο να έχετε έναν λογαριασμό στο διαδίκτυο είναι να ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ. Βεβαιωθείτε ότι οι λεπτομέρειες που παρέχετε είναι αυθεντικές.

Το δεύτερο βήμα είναι η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ. Για να διασφαλίσετε την ασφάλεια του λογαριασμού σας και ως μέρος του KYC (Γνωρίζοντας τον πελάτη σας), θα σας ζητηθεί να ανεβάσετε την άδεια οδήγησης ή το διαβατήριό σας) και την απόδειξη της διεύθυνσης (λογαριασμός διαδικτύου και τραπεζικές ή πιστωτικές κάρτες) για να αποδείξετε την ταυτότητά σας.

Το τρίτο βήμα είναι ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ FIAT. Αφού περάσετε με επιτυχία τη διαδικασία επαλήθευσης, μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες και να καταθέσετε το νόμισμα fiat (USD, GBP ή EURO) που είναι ένα απαραίτητο βήμα για να καταστήσετε δυνατή την αγορά ETH.

Το τελευταίο βήμα είναι να κάνετε την πρώτη σας αγορά αιθέριου. Με χρήματα στο λογαριασμό σας, απλώς μεταβείτε στη σελίδα “Ethereum” και η πρώτη σας αγορά είναι έτοιμη.

eToro – Η καλύτερη πλατφόρμα για αγορά Ethereum

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο της κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

συμπέρασμα

Το Ethereum θα μπορούσε να επεκτείνει και να ενισχύσει την κατάστασή του στη δεύτερη θέση όσον αφορά τη δημοτικότητα και το όριο της αγοράς όταν πολλοί επενδυτές εκπαιδεύονται στην εκτεταμένη υπηρεσία που εξυπηρετεί το Διαδίκτυο. Το Ethereum δεν είναι μόνο ένα ψηφιακό νόμισμα, αλλά η τεχνολογία του είναι το μέλλον του Διαδικτύου όπου θα μεταφέρει το τρέχον Web 2.0 σε νέα ύψη στο Web 3.0.

Με ριζική κρυπτογράφηση, όπως η λαχτάρα. Τα χρηματοοικονομικά (YFI) ξεκινούν από λιγότερα από 1000 $ στα μέσα Ιουλίου 2020 σε πάνω από 30.000 $ τον Αύγουστο του 2020 και 42, 700 $ τον Φεβρουάριο του 2021, ενισχύθηκαν από την κυκλοφορία του yInsure Finance, hype από στελέχη του κλάδου και την ανάπτυξη του αποκεντρωμένου χρηματοδοτούμενου τομέα, η τιμή της Ethereum αναμένεται να συσσωρευτεί σε μεγάλο βαθμό, κάτι που θα αύξανε την τιμή και το όριο αγοράς έως το τέλος του 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map