Πώς να επενδύσετε στο Ethereum Classic

Contents

Ο απόλυτος οδηγός για αρχάριους για επενδύσεις στο Ethereum Classic

Ο κόσμος των κρυπτονομισμάτων είναι πλέον εξαιρετικά εκτεταμένος. Και, με τόσες πολλές επιλογές στο τραπέζι, μπορεί να είναι μια πρόκληση να επιλέξετε το σωστό ψηφιακό στοιχείο για το χαρτοφυλάκιό σας.

Εάν θέλετε να μπείτε στη σκηνή συναλλαγών κρυπτογράφησης, το Ethereum Classic είναι ένα ψηφιακό νόμισμα που πολλοί θεωρούν επενδυτική προοπτική.

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο – με την πάροδο των ετών, το Ethereum Classic έχει αποφέρει σημαντικές αποδόσεις.

Σε αυτόν τον οδηγό, σας δείχνουμε πώς να επενδύσετε στο Ethereum Classic από την άνεση του σπιτιού σας. Συζητάμε επίσης μερικούς από τους κινδύνους που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν επενδύσετε στο Ethereum Classic, μαζί με μερικές χρήσιμες συμβουλές και στρατηγικές.

Πώς να επενδύσετε στο Ethereum Classic σε 5 εύκολα βήματα:

Για να επενδύσετε στο Ethereum Classic, το πρώτο βήμα είναι να ανοίξετε ένα λογαριασμό με ρυθμιζόμενη ανταλλαγή, να αποθέσετε κεφάλαια, να επιλέξετε ETC από τη λίστα πλατφορμών και, τέλος, να ελέγξετε & επιβεβαιώστε ότι τα κέρματα ETC έχουν προστεθεί στο Πορτοφόλι σας.

Εάν βιάζεστε, τα ακόλουθα 5 βήματα θα σας δείξουν πώς να επενδύσετε στο Ethereum Classic σε λιγότερο από 5 λεπτά!

Βήμα 1: Εγγραφείτε σε έναν αξιόπιστο και ρυθμιζόμενο κρυπτομεσίτη

Βήμα 2: Χρηματοδοτήστε τον λογαριασμό σας με μια ελάχιστη κατάθεση

Βήμα 3: Επιλέξτε Ethereum Classic (ETC) από τη λίστα των διαθέσιμων κρυπτο-στοιχείων.

Βήμα 4: Καθορίστε πόσα θέλετε να επενδύσετε στο Ethereum Classic.

Βήμα 5: Μόλις επιβεβαιώσετε την επένδυσή σας, τα κέρματα ETC θα προστεθούν στο πορτοφόλι σας!

Τι είναι το Ethereum Classic?

Το Ethereum Classic (ETC) είναι η επίσημη εγγενής κρυπτογράφηση του αρχικού blockchain Ethereum. Με άλλα λόγια, είναι μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα blockchain που επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν και να χρησιμοποιούν dApps που λειτουργούν με αυτόνομο τρόπο.

Τρέχει σε μια μη τροποποιημένη έκδοση του αρχικού blockchain Ethereum. Η φιλοσοφία του είναι να βάζει κώδικα πάνω από οτιδήποτε άλλο, και εάν υπάρχουν εκμεταλλεύσεις ή συμβιβασμούς, δεν πρέπει να αφαιρεθούν από σκληρά πιρούνια που καταστρέφουν την ακεραιότητα του έργου.

Ως εκ τούτου, η ομάδα πίσω από το ETC πιστεύει στο απόλυτο αμετάβλητο και δεν δέχεται ανθρώπινες παρεμβάσεις οποιουδήποτε είδους.

Παρόμοια με το Bitcoin, δεν υπάρχει άτομο ή οργανισμός που να κατέχει ή να ελέγχει το δίκτυο Ethereum Classic. Αντίθετα, είναι ένα έργο ανοιχτού κώδικα που προστατεύεται από την κοινότητα Ethereum Classic.

Ο σχεδιασμός αυτού του έργου κρυπτογράφησης του επιτρέπει να είναι ευέλικτος – για να ανοίξει τρόπος για τη δημιουργία νέων εφαρμογών.

Πώς λειτουργεί το Invest in Classic Ethereum?

Στην αγορά κρυπτογράφησης, τα άτομα έχουν δύο επιλογές όταν μαθαίνουν πώς να επενδύουν στο Ethereum Classic.

Πρώτον, μπορείτε να αγοράσετε πραγματικά κρυπτονομίσματα από έναν ρυθμιζόμενο μεσίτη όπως το eToro και να αποκτήσετε την κυριότητα των νομισμάτων. Πρόκειται για μια μακροπρόθεσμη επενδυτική στρατηγική, καθώς πιθανότατα θα περιμένετε να αυξηθεί σημαντικά η τιμή του ψηφιακού νομίσματος προτού εξαργυρώσετε.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Ethereum Classic Συμβόλαια για διαφορές (CFDs).

Το CFD είναι ένα χρηματοοικονομικό μέσο που προσφέρεται από ρυθμιζόμενους ιστότοπους συναλλαγών. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχετε τα νομίσματα Ethereum Classic. Αντ ‘αυτού, τα CFD σας επιτρέπουν να υποθέσετε τη μελλοντική αξία του περιουσιακού στοιχείου – συχνά με μόχλευση.

Σε κάθε περίπτωση, ο πρωταρχικός στόχος κατά την επένδυση στο Ethereum Classic είναι να δούμε την αξία των κερμάτων σας να αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου.

Με άλλα λόγια, θα ψάχνετε να πουλήσετε τα κέρματά σας σε υψηλότερη τιμή από ό, τι αρχικά πληρώσατε. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποκομίσετε κέρδος – με τον ίδιο τρόπο που θα κάνατε επενδύοντας σε ένα απόθεμα.

Ας σας βοηθήσουμε να καθαρίσετε την ομίχλη με ένα παράδειγμα του πώς λειτουργεί μια επένδυση στο Ethereum Classic:

 • Ανοίγετε έναν λογαριασμό διαπραγμάτευσης με έναν διαδικτυακό μεσίτη που πουλά το Ethereum Classic.
 • Καταθέτετε χρηματικά ποσά 1.000 $ και αποφασίζετε να επενδύσετε το πλήρες ποσό στα νομίσματα Ethereum Classic.
 • Κατά τη στιγμή της αγοράς, η τιμή των κερμάτων ETC ανέρχεται σε 10 $.
 • Επιλέγετε να διατηρήσετε την επένδυση Ethereum Classic για δύο χρόνια.
 • Όταν το ETC αξίζει 50 $, αποφασίζετε να εξαργυρώσετε.
 • Αυτό δείχνει αύξηση τιμών κατά 400%.

Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό είναι ένα σημαντικό κέρδος που κερδίσατε σε μόλις δύο χρόνια. Με το ποσό των 1.000 δολαρίων σας, κερδίσατε 4.000 $!

Ενώ επενδύετε στο Ethereum Classic, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε έναν ελεγχόμενο διαδικτυακό μεσίτη που μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των χρημάτων σας.

Θα αναφερθούμε στις λεπτομέρειες του πώς λειτουργεί αργότερα στο άρθρο.

Γιατί πρέπει να επενδύσετε στο Ethereum Classic?

Με χιλιάδες κρυπτονομίσματα για να διαλέξετε, πρέπει να αξιολογήσετε εάν το Ethereum Classic είναι μια καλή επένδυση. Σε τελική ανάλυση, θα διακινδυνεύσετε τα δικά σας χρήματα – έτσι το να κάνετε την εργασία σας είναι ζωτικής σημασίας.

Για να σας βοηθήσουμε στην πορεία, παρακάτω, θα βρείτε μερικές βασικές μετρήσεις που θα σας βοηθήσουν να αξιολογήσετε τη βιωσιμότητα του Ethereum Classic ως μακροπρόθεσμη επένδυση.

1. Υιοθέτηση του Ethereum Classic

Η βιομηχανία κρυπτονομισμάτων είναι ακόμα σχετικά νέα και έχει τεράστιο δυναμικό ανάπτυξης στο μέλλον. Το Ethereum Classic είναι συχνά το νόμισμα επιλογής που χρησιμοποιείται από τους ICO – πράγμα που σημαίνει ότι αποτελεί ένα σημείο εκκίνησης για τους προγραμματιστές για τη δημιουργία νέων διακριτικών.

Παρόλο που το Ethereum Classic επισκιάστηκε από το Ethereum στο παρελθόν, εξακολουθεί να υπάρχει πιθανότητα το νόμισμα να αποκτήσει μεγαλύτερη έκθεση με την ανάπτυξη του κρυπτο-τομέα.

Το ETC είναι επίσης ένα από τα 10 κορυφαία κρυπτονομίσματα που χρησιμοποιούνται για καθημερινές συναλλαγές. Δεδομένων αυτών των παραγόντων, είναι πιθανό αυτό το δημοφιλές ψηφιακό νόμισμα να είναι μάρτυρας αύξησης της τιμής τα επόμενα χρόνια.

2. Αναπτύξεις Blockchain

Το δίκτυο Ethereum Classic, ως το αρχικό blockchain Ethereum, σχεδιάζει επίσης αξιοσημείωτες βελτιώσεις στο μέλλον. Αν και υπάρχουν και άλλα blockchain που ανταγωνίζονται με αυτό το έργο, το σωστό σύνολο εξελίξεων θα μπορούσε να είναι καλά νέα για την τιμή του ETC.

Για παράδειγμα, το δίκτυο Ethereum σχεδιάζει να αλλάξει σε σύστημα Proof-of-Stake (PoS) από τον αρχικό μηχανισμό Proof-of-Work (PoW).

Για να εξηγήσουμε με απλούς όρους – αυτά τα συστήματα χρησιμοποιούνται για την επαλήθευση συναλλαγών στο blockchain.

Ωστόσο, το PoW είναι σχετικά πιο ακριβό και απαιτεί περισσότερη υπολογιστική ισχύ. Εάν το δίκτυο Ethereum Classic αλλάξει και σε PoS, αυτό θα το καταστήσει πιο οικονομικό και αποκεντρωμένο.

Ως εκ τούτου, το δίκτυο θα γίνει πιο αποτελεσματικό και έτσι – αυτό θα μπορούσε να αυξήσει τη ζήτηση των χρηστών.

3. Υψηλή μεταβλητότητα

Η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι γνωστή για τη μεταβλητότητά της και το Ethereum Classic δεν διαφέρει. Στην πραγματικότητα, ιστορικά, αυτό το ψηφιακό στοιχείο γνώρισε τακτικά διψήφιες διακυμάνσεις σε μια μέρα.

Επομένως, οι βραχυπρόθεσμοι έμποροι μπορούν να αξιοποιήσουν αυτές τις γρήγορες κινήσεις της κρυπτογράφησης στην αγορά.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, εάν διαπραγματεύεστε Ethereum Classic CFDs – μπορείτε να επωφεληθείτε τόσο από την άνοδο όσο και την πτώση των τιμών του ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου.

Για να απεικονίσει:

 • Εάν πιστεύετε ότι η τιμή των κερμάτων ETC θα αυξηθεί σύντομα, θα κάνετε πρώτα μια παραγγελία αγοράς. Όταν η τιμή αυξάνεται – θα κάνετε μια εντολή πώλησης για να εξαργυρώσετε τα κέρδη σας.

Αυτό λέγεται ότι πηγαίνει πολύ καιρό στο Ethereum Classic.

 • Εάν πιστεύετε ότι η τιμή των κερμάτων ETC πρόκειται να μειωθεί, θα κάνετε πρώτα μια παραγγελία πώλησης. Όταν η τιμή πέσει, θα κάνετε μια εντολή αγοράς για να εξαργυρώσετε τα κέρδη σας.

Αυτό ονομάζεται σύντομο στο Ethereum Classic.

Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις μακροπρόθεσμες προοπτικές της αγοράς. Ωστόσο, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη βραχυπρόθεσμη αστάθεια της αγοράς.

Σε βραχυπρόθεσμες συναλλαγές, θα πραγματοποιείτε τακτικά πολλές συναλλαγές για να κάνετε μικρά κέρδη.

Σημειώστε ότι υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που συμβάλλουν στη βραχυπρόθεσμη αστάθεια των κερμάτων ETC – συμπεριλαμβανομένων των παγκόσμιων οικονομικών, της οικονομίας, των κανονισμών κρυπτογράφησης, των ανταγωνιστών της αγοράς και άλλων.

Θα σκεφτόσασταν να επενδύσετε σε Κλασικό Ethereum?

Πώς να επενδύσετε στο Ethereum Classic Coin – Διατίθενται διάφορες επιλογές

Υπάρχουν δύο βασικές επιλογές για να ξεκινήσετε να επενδύετε στο Ethereum Classic – μέσω ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων ή διαδικτυακών χρηματιστών.

Ακολουθεί μια επισκόπηση του τρόπου λειτουργίας της διαδικασίας και στις δύο αυτές πλατφόρμες.

Ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων

Καθώς το Ethereum Classic είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα παγκοσμίως, θα διαπιστώσετε ότι τα περισσότερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης το υποστηρίζουν. Ως εκ τούτου, μπορείτε να ανταλλάξετε ETC έναντι άλλου κρυπτονομίσματος.

Ωστόσο, τα περισσότερα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων δεν επιτρέπουν συναλλαγές μέσω νομισμάτων fiat. Αυτό σημαίνει – δεν μπορείτε να καταθέσετε χρήματα με τραπεζική κάρτα ή ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας με άλλο κρυπτογράφηση.

Εάν αυτή είναι η διαδρομή που επιλέγετε, δείτε πώς λειτουργεί:

 • Ανοίγετε έναν λογαριασμό διαπραγμάτευσης σε μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που υποστηρίζει ETC.
 • Κατάθεση χρημάτων με κρυπτογράφηση όπως το Bitcoin.
 • Στη συνέχεια, μπορείτε να ανταλλάξετε Bitcoin με το Ethereum Classic.
 • Το εμπόριο θα περιλαμβάνει μια μικρή προμήθεια – συνήθως κυμαίνεται από 0,1% έως 0,6%.
 • Μόλις ολοκληρωθεί η αγορά, αποσύρετε τα κέρματα ETC στο ιδιωτικό σας πορτοφόλι κρυπτογράφησης.

Όπως είναι προφανές, θα πρέπει πρώτα να προμηθευτείτε κρυπτογράφηση για να μπορέσετε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές σε αυτές τις πλατφόρμες ανταλλαγής. Αυτό καθιστά την όλη διαδικασία λίγο ενοχλητική. Επιπλέον, χρειάζεστε επίσης ένα ιδιωτικό ψηφιακό πορτοφόλι για να αποθηκεύσετε το ψηφιακό νόμισμα.

Με άλλα λόγια, θα είστε πλήρως υπεύθυνοι για την ασφάλεια των περιουσιακών στοιχείων Ethereum Classic.

Αυτό είναι μόνο ένα μέρος του εμπορίου. Όταν θέλετε να εξαργυρώσετε τα κέρματα ETC σας, θα πρέπει να επαναλάβετε ολόκληρη τη διαδικασία αλλά αντίστροφα.

Λαμβάνοντας υπόψη την προσπάθεια, προτείνουμε να ακολουθήσετε τη δεύτερη διαδρομή και να επενδύσετε στο Ethereum Classic μέσω ενός διαδικτυακού μεσίτη.

Κλασικός μεσίτης Ethereum

Μέχρι τώρα, θα πρέπει να είναι προφανές γιατί ένας διαδικτυακός μεσίτης είναι η καλύτερη επιλογή για τα επενδυτικά σας σχέδια. Δεν είναι μόνο αποτελεσματική, αλλά και μια οικονομικά αποδοτική εναλλακτική λύση στις ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων.

Πριν προχωρήσουμε, πρέπει να αναφέρουμε ότι συνιστάται να πραγματοποιείτε συναλλαγές μόνο μέσω εγκεκριμένων διαδικτυακών χρηματιστών. Αυτό θα σας επιτρέψει να κάνετε συναλλαγές σε ένα ασφαλέστερο και ασφαλές περιβάλλον, εκτός από την προστασία των επενδυτών και τις επαληθεύσεις KYC.

Επιπλέον, εάν ο μεσίτης σας έχει άδεια, μπορείτε εύκολα να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό συναλλαγών σας με μια μέθοδο νομίσματος – όπως μια χρεωστική κάρτα.

Για παράδειγμα, ο αξιόπιστος διαδικτυακός μεσίτης eToro διαθέτει άδειες από την CySEC, την FCA και την ASIC. Για πολίτες των ΗΠΑ, η πλατφόρμα έχει εγγραφεί στο FINRA.

Επί eToro, Μπορείτε να επεξεργαστείτε συναλλαγές χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μεθόδων πληρωμής – συμπεριλαμβανομένων τραπεζικών καρτών, ηλεκτρονικών πορτοφολιών και τραπεζικών μεταφορών. Επιπλέον, δεν υπάρχει τέλος κατάθεσης για χρηματοδότηση σε USD. Πρέπει να πληρώσετε μόνο 0,5% για καταθέσεις εκτός USD, κάτι που είναι πολύ φθηνότερο από το 3,99% που χρεώνεται από την Coinbase όταν χρησιμοποιείτε χρεωστική κάρτα.

Το πιο σημαντικό, δεν υπάρχει απολύτως καμία προμήθεια συναλλαγών για επένδυση στο Ethereum Classic. Μόλις αγοράσετε τα νομίσματα, μπορείτε να τα αποθηκεύσετε δωρεάν στο πορτοφόλι eToro.

Πώς να επιλέξετε μια πλατφόρμα για επένδυση στο Ethereum Classic

Εάν είστε επενδυτής που ενδιαφέρεται για το Ethereum Classic, το πρώτο ερώτημα που πιθανώς έρχεται στο μυαλό είναι – από πού ξεκινάτε?

Το πρώτο βήμα είναι να βρείτε έναν μεσίτη κρυπτογράφησης που είναι αξιόπιστος και ταιριάζει στους εμπορικούς σας στόχους. Για να απλοποιήσετε τη διαδικασία, παρακάτω θα βρείτε μια λίστα παραμέτρων που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή του διαδικτυακού μεσίτη κρυπτογράφησης.

1. Αδειοδότηση και φήμη

Είναι σημαντικό ο διαδικτυακός σας μεσίτης να διαθέτει άδεια από έναν γνωστό ρυθμιστικό φορέα. Συγκεκριμένα, αυτό θα πρέπει να περιλαμβάνει τους οπαδούς των FCA, ASIC, CySEC ή FINRA. Αυτό θα διασφαλίσει ότι ο μεσίτης ακολουθεί αυστηρές οδηγίες που εφαρμόζονται από αυτούς τους κυβερνητικούς οργανισμούς.

Για παράδειγμα, ένας μεσίτης με άδεια πρέπει:

 • Ελέγχετε τακτικά τα βιβλία τους
 • Συλλογή και επαλήθευση όλων των νέων κατόχων λογαριασμού σύμφωνα με τους κανόνες KYC
 • Κρατήστε τα χρήματά σας σε ξεχωριστούς τραπεζικούς λογαριασμούς
 • Να είστε διαφανείς και να εμφανίζετε τους κινδύνους της επένδυσης σε κρυπτονομίσματα.

Από την άλλη πλευρά, εάν επιλέξετε έναν μη ρυθμιζόμενο μεσίτη, θα σας προκαλεί περιττό κίνδυνο.

2. Τέλη για επένδυση στο Ethereum Classic

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες χρηματοοικονομικές δραστηριότητες, θα πρέπει να πληρώσετε προμήθεια κατά την επένδυση στο Ethereum Classic. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι μεσίτες το χρεώνουν ως ποσοστό – υπολογιζόμενο σε σχέση με το μέγεθος του μεριδίου σας.

 • Για παράδειγμα, ας πούμε ότι ο επιλεγμένος διαδικτυακός μεσίτης σας χρεώνει προμήθεια 1,2% ανά συναλλαγή. Αυτό σημαίνει – στο στοίχημά σας 1.000 $ σε κέρματα ETC, θα πληρώσετε προμήθεια 12 $.
 • Εάν πουλήσετε την επένδυσή σας Ethereum Classic όταν αποτιμάται στα 2.000 $ – η προμήθειά σας θα φτάσει τα 24 $.

Αυτή η προμήθεια θα ποικίλλει ευρέως από τον έναν μεσίτη στον άλλο. Όπως καλύψαμε νωρίτερα, το eToro σάς επιτρέπει να ανταλλάσσετε το Ethereum Classic με μηδενική προμήθεια – βοηθώντας σας έτσι να εξοικονομήσετε χρήματα.

Επιπλέον, εκτός από την προμήθεια συναλλαγών, θα πρέπει επίσης να εξετάσετε και άλλες χρεώσεις – όπως το κόστος συναλλαγής. Για παράδειγμα, ο μεσίτης σας μπορεί να σας χρεώσει μια προμήθεια για καταθέσεις ή αναλήψεις. Στο eToro, πρέπει να πληρώσετε μόνο ένα τέλος κατάθεσης 0,5% – και αυτό ισχύει μόνο για μεθόδους πληρωμής που δεν υποστηρίζονται από USD.

3. Ελάχιστες κλασικές επενδύσεις και πληρωμές Ethereum

Πολλοί μεσίτες απαιτούν να έχετε μια ελάχιστη κατάθεση για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές Ethereum Classic. Αυτό το ποσό θα είναι συχνά υψηλότερο κατά την κατάθεση χρησιμοποιώντας πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες σε σύγκριση με τραπεζικά εμβάσματα.

Τούτου λεχθέντος, η τραπεζική μεταφορά μπορεί να διαρκέσει έως και 7 εργάσιμες ημέρες για την επεξεργασία της συναλλαγής. Αν θέλετε η επεξεργασία των πληρωμών σας να γίνεται αμέσως, αξίζει να επιλέξετε πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες ή ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως το PayPal.

Πρέπει επίσης να εξετάσετε ποια είναι η ελάχιστη απαιτούμενη συμμετοχή για να επενδύσετε στο Ethereum Classic.

Παρόμοια με τα τέλη, αυτές οι προϋποθέσεις θα διαφέρουν επίσης από τον έναν μεσίτη στον άλλο. Για να σας δώσουμε μια ιδέα, στο eToro, μπορείτε να ξεκινήσετε την εμπορία κερμάτων ETC από μόλις 25 $.

4. Αποθήκευση και εξαργύρωση

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, με μακροπρόθεσμα επενδυτικά σχέδια, πρέπει να αποσύρετε το ψηφιακό σας περιουσιακό στοιχείο και να τα μετακινήσετε σε ένα ιδιωτικό πορτοφόλι. Ωστόσο, εάν ο μεσίτης σας παρέχει πρόσβαση σε ένα πορτοφόλι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αποθήκευση των νομισμάτων σας αλλού.

Δυστυχώς, ακόμη και τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια κρυπτογράφησης που προσφέρουν πορτοφόλια δεν διαθέτουν ρυθμιστικές άδειες, συμπεριλαμβανομένου του Binance.

Επομένως, είναι πάντα ασφαλέστερο να αποθηκεύετε τα νομίσματά σας με έναν ρυθμιζόμενο μεσίτη. Το eToro διαθέτει το δικό του πορτοφόλι κρυπτογράφησης και σας επιτρέπει να προστατεύετε τα ψηφιακά σας περιουσιακά στοιχεία χωρίς επιπλέον κόστος.

Έτοιμοι να επενδύσετε σε Κλασικό Ethereum?

Πώς να επενδύσετε στο Ethereum Classic Today – Βήμα προς βήμα

Είστε έτοιμοι να μπείτε στον κόσμο του Ethereum Classic; Εάν ναι, το μόνο που χρειάζεστε για να ρυθμίσετε τον λογαριασμό συναλλαγών σας είναι 5 λεπτά από το χρόνο σας!

Όπως έχετε ήδη παρατηρήσει, χρησιμοποιήσαμε το eToro ως αναφορά σε αυτόν τον οδηγό σχετικά με τον τρόπο επένδυσης στο Ethereum Classic. Αυτό συμβαίνει επειδή το eToro είναι ένας από τους καλύτερους διαδικτυακούς μεσίτες φιλικούς για αρχάριους που διατίθενται για επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα.

Ως εκ τούτου, στις παρακάτω ενότητες, σας παρουσιάζουμε πώς να επενδύσετε στο Ethereum Classic στο eToro – χωρίς προμήθειες.

Βήμα 1: Ανοίξτε έναν λογαριασμό eToro

Μεταβείτε στον ιστότοπο του eToro και κάντε κλικ στο ‘Πάρε μέρος τώρα’. Θα σας ζητηθεί να δώσετε μια διεύθυνση email και προσωπικά στοιχεία – συμπεριλαμβανομένου του πλήρους ονόματος, της διεύθυνσης κατοικίας, της ημερομηνίας γέννησης και του αριθμού τηλεφώνου σας.

Βήμα 2: Ανεβάστε κάποιο αναγνωριστικό

Ως εγκεκριμένος μεσίτης, το eToro θα ζητήσει επίσης ένα έγκυρο αναγνωριστικό φωτογραφίας για να επαληθεύσει την ταυτότητά σας. Μπορείτε να δώσετε το διαβατήριό σας ή την άδεια οδήγησης. Μόλις επαληθευτεί, ο λογαριασμός σας θα επιβεβαιωθεί και θα εγκριθεί.

Σημείωση: Μπορείτε να ξεκινήσετε να επενδύετε στο Ethereum Classic στο eToro χωρίς να ολοκληρώσετε αυτό το βήμα. Ωστόσο, θα πρέπει να επιστρέψετε σε αυτό εάν επιθυμείτε να κάνετε κατάθεση άνω των 2.250 $ ή να κάνετε ανάληψη των χρημάτων σας.

Βήμα 3: Κάντε κατάθεση

Η ελάχιστη κατάθεση ορίζεται στα 200 $ στο eToro. Μπορείτε να προσθέσετε χρήματα χρησιμοποιώντας έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

 • Χρεωστική κάρτα
 • Πιστωτική κάρτα
 • PayPal
 • Skrill
 • Neteller
 • Sofort
 • Εμπιστευτικά
 • Τραπεζικό έμβασμα

Όλες οι επιλογές πληρωμής που αναφέρονται παραπάνω θα υποβληθούν σε επεξεργασία αμέσως – με εξαίρεση μια τραπεζική μεταφορά.

Βήμα 4: Αναζήτηση για Ethereum Classic

επένδυση σε κλασικό ethereum, κλπ

Το eToro σάς παρέχει πρόσβαση σε 16 διαφορετικά κρυπτονομίσματα και σχεδόν 100 διαφορετικά ζεύγη κρυπτονομισμάτων. Μπορείτε να βρείτε το μέσο συναλλαγών Ethereum Classic αναζητώντας απλώς το “ETC”.

Μπορείτε να επιλέξετε την αγορά που προτιμάτε και να κάνετε κλικ στο κουμπί «Εμπόριο» για να συνεχίσετε.

Βήμα 5: Πλήρης επένδυση Ethereum Classic

Τώρα μπορείτε να προχωρήσετε και να εισαγάγετε το χρηματικό ποσό που θέλετε να επενδύσετε στο Ethereum Classic – διασφαλίζοντας ότι πληροίτε τουλάχιστον $ 25.

Όταν είστε έτοιμοι, κάντε κλικ στο κουμπί “Open Trade” για να ολοκληρώσετε την επένδυσή σας στο Ethereum Classic!

Βήμα 6: Εξαργύρωση της επένδυσής σας στο Ethereum

Στο eToro, η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι δυνατή όλο το 24ωρο. Όταν νομίζετε ότι είναι η καλύτερη στιγμή για να εξαργυρώσετε την ETC επένδυσή σας, απλώς κατευθυνθείτε στο χαρτοφυλάκιό σας. Εκεί, μπορείτε να βρείτε το κουμπί “Πώληση” δίπλα στην επένδυσή σας στο Ethereum Classic.

Θα βρείτε τα μετρητά που ενημερώνονται αμέσως στον λογαριασμό σας στο eToro και μπορείτε να κάνετε ανάληψη όταν χρειάζεται.

Πώς να επενδύσετε στο Ethereum Classic – Η κατώτατη γραμμή

Το Ethereum Classic μπορεί να είχε μια αργή διαδικασία ανάπτυξης, αλλά αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο μέλλον των αποκεντρωμένων χρηματοδοτικών πλατφορμών.

Μετά το χωρισμό της κοινότητας Ethereum το 2016, το Ethereum Classic κατάφερε να κερδίσει μόνη της την έλξη. Σήμερα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα παγκοσμίως.

Στον πυρήνα του, το ETC λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως οποιοδήποτε άλλο χρηματοοικονομικό περιουσιακό στοιχείο – με την αξία του να υπαγορεύεται από την προσφορά και τη ζήτηση της αγοράς.

Το αν επιλέγετε να επενδύσετε σε ETC για μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τους εμπορικούς σας στόχους. Συνολικά, είναι καλύτερο να κάνετε την εργασία σας πριν σκεφτείτε πώς να επενδύσετε στο Ethereum Classic – ειδικά όταν πρόκειται για την επιλογή κατάλληλου μεσίτη.

Στο eToro, έχετε την ευκαιρία να επενδύσετε στο Ethereum Classic με ελάχιστο μερίδιο μόλις $ 25 – και δεν θα πληρώσετε καμία προμήθεια!

eToro – Καλύτερος μεσίτης για αγορά Ethereum Classic ETC

χρηματιστής etoro

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο της κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Συχνές ερωτήσεις

Ποιο είναι το ελάχιστο ποσό που απαιτείται για την επένδυση στο Ethereum Classic?

Είναι καλύτερο να περιορίσετε την επένδυσή σας σε ένα ποσό που μπορείτε να χάσετε. Εάν είστε αρχάριος, σκεφτείτε να ξεκινήσετε με ένα μικρό ποντάρισμα. Στο eToro, μπορείτε να αρχίσετε να επενδύετε στο Ethereum Classic με τουλάχιστον $ 25.

Είναι το Ethereum Classic μια καλή επενδυτική επιλογή το 2021?

Το Ethereum Classic είχε μια δυσμενής αρχή για το έτος το 2020, φθάνοντας στα χαμηλά των 4,81 δολαρίων τον Μάρτιο. Ωστόσο, στις αρχές Ιανουαρίου 2021, η τιμή του ETC ανέρχεται στα 8,77 $. Τούτου λεχθέντος, η μελλοντική αξία του περιουσιακού στοιχείου εξαρτάται από το ρόλο που παίζει το ETC στην ευρύτερη ανάπτυξη blockchain.

Πώς να ξεκινήσετε να επενδύετε στο Ethereum Classic?

Στο eToro, μπορείτε να αρχίσετε να επενδύετε σε κέρματα ETC σε λιγότερο από 5 λεπτά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε τον λογαριασμό σας, να καταθέσετε χρήματα και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να επενδύετε στο Ethereum Classic.

Μπορώ να επενδύσω 100 $ στο Ethereum Classic?

Το ελάχιστο ποσό επένδυσης που απαιτείται για την επένδυση στο Ethereum Classic είναι μόλις 25 $ στο eToro. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε ποσό πέρα ​​από αυτό βάσει του προϋπολογισμού συναλλαγών σας.

Μπορώ να χάσω χρήματα στο Ethereum Classic?

Ναι, εάν υποθέσετε εσφαλμένα και η τιμή του ETC πέσει, θα καταλήξετε να χάσετε χρήματα. Αυτό δεν διαφέρει από την επένδυση σε άλλα περιουσιακά στοιχεία όπως μετοχές ή αμοιβαία κεφάλαια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner