Πώς να επενδύσετε στο Ethereum: Ο απόλυτος οδηγός για αρχάριους για επενδύσεις στο ETH

Contents

Πώς να επενδύσετε στο Ethereum (ETH): Ένας οδηγός βήμα προς βήμα

Γιατί να επενδύσετε στο Ethereum ETH; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και οι προκλήσεις της Ethereum; Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις επενδύσεις Ethereum.

Ενώ οι περισσότεροι επενδυτές στην αρένα κρυπτογράφησης προτιμούν να κολλάνε με το Bitcoin – είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι υπάρχουν χιλιάδες άλλα καινοτόμα ψηφιακά νομίσματα που προσφέρονται.

Στο προσκήνιο αυτού είναι το Ethereum – το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτογράφηση σε σχέση με την κεφαλαιοποίηση της αγοράς και τον όγκο των συναλλαγών.

Ως εκ τούτου, εάν θέλετε να διαφοροποιήσετε σε άλλα κρυπτονομίσματα – μπορείτε εύκολα να επενδύσετε στο Ethereum με το πάτημα ενός κουμπιού.

Σε αυτόν τον Οδηγό Πώς να Επενδύσετε στο Ethereum – σας καθοδηγούμε στη διαδικασία αγοράς. Αυτό περιλαμβάνει βασικά βήματα όπως η εύρεση ενός καλού μεσίτη, το άνοιγμα λογαριασμού και η ολοκλήρωση της επένδυσης Ethereum στο διαδίκτυο.

Εάν θέλετε να επενδύσετε στην ETH γρήγορα και εύκολα, ρίξτε μια ματιά Ανταλλαγή eToro!

Πώς να επενδύσετε στο Ethereum σε 5 εύκολα βήματα

Για να επενδύσετε στο Ethereum, το πρώτο βήμα είναι να ανοίξετε ένα λογαριασμό με ρυθμιζόμενο χρηματιστήριο, να αποθέσετε κεφάλαια, να επιλέξετε Ethereum από τη λίστα πλατφορμών και, τέλος, να ελέγξετε & επιβεβαιώστε ότι τα νομίσματα έχουν προστεθεί στο Πορτοφόλι σας.

Παρόλο που σας προτείνουμε να διαβάσετε αυτόν τον οδηγό καθ ‘όλη τη διάρκεια – ορισμένοι από εσάς μπορεί να είναι δεμένοι με το χρόνο. Εάν ναι, αν αναρωτιέστε πώς να επενδύσετε στο Ethereum αυτήν τη στιγμή – θα βρείτε τα παρακάτω πέντε βήματα.

Βήμα 1: Ανοίξτε έναν λογαριασμό με έναν ρυθμιζόμενο, χωρίς προμήθεια μεσίτη Ethereum όπως το eToro

Βήμα 2: Καταθέστε κάποια χρήματα με χρεωστική / πιστωτική κάρτα, ηλεκτρονικό πορτοφόλι ή τραπεζικό έμβασμα

Βήμα 3: Επιλέξτε πόσα Ethereum θέλετε να αγοράσετε (τουλάχιστον $ 25)

Βήμα 4: Επιβεβαιώστε την επένδυση

Βήμα 5: Αφήστε το Ethereum σας αποθηκευμένο στο eToro έως ότου αποφασίσετε να εξαργυρώσετε

Ακολουθώντας τα πέντε απλά βήματα που περιγράφονται παραπάνω – θα χρειαστείτε λιγότερο από 10 λεπτά για να επενδύσετε στο Ethereum από την άνεση του σπιτιού σας!

Τι είναι το Ethereum?

Παρόλο που η κατανόηση του τρόπου επένδυσης στο Ethereum είναι εξαιρετικά απλή – θα σας συνιστούσαμε να κάνετε λίγο δουλειά πριν πάρετε τη δουλειά. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να καταλάβετε ξεκάθαρα τα πλεονεκτήματα του Ethereum εάν πρόκειται να προσδιορίσετε εάν αυτή η κρυπτογράφηση αντιπροσωπεύει μια βιώσιμη επένδυση ή όχι.

Έτσι, το Ethereum είναι ένα κρυπτογράφηση που κυκλοφόρησε επίσημα το 2015. Ιδρύθηκε από τον Vitalik Buterin, το έργο Ethereum έχει πολλές ομοιότητες με το Bitcoin – το οποίο δημιουργήθηκε έξι χρόνια νωρίτερα.

Για παράδειγμα, τόσο το Ethereum όσο και το Bitcoin είναι ψηφιακά νομίσματα που λειτουργούν πάνω από το πρωτόκολλο blockchain. Και οι δύο σάς επιτρέπουν να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα μέσω ψηφιακού πορτοφολιού, και ουσιαστικά – και τα δύο είναι αποκεντρωμένα δίκτυα που δεν ελέγχονται από κανένα άτομο ή αρχή.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Ethereum διαθέτει περισσότερες δυνατότητες από το αντίστοιχο Bitcoin. Για παράδειγμα, το υποκείμενο πρωτόκολλο blockchain σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε και να αναπτύξετε “έξυπνα συμβόλαια”.

Στα Απλά Αγγλικά – αυτό επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν αποκεντρωμένες και αξιόπιστες συμφωνίες πέραν των οικονομικών συναλλαγών. Επιπλέον, οι συναλλαγές Ethereum επιβεβαιώνονται συνήθως σε μόλις 15 δευτερόλεπτα, ενώ το Bitcoin διαρκεί 10 λεπτά.

Πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι χιλιάδες άλλα κρυπτονομίσματα – γνωστά ως διακριτικά ERC-20, έχουν κατασκευαστεί πάνω από το αποκλειστικό blockchain της Ethereum.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Ethereum έφτασε σε υψηλά επίπεδα το 2018 – μεταφράζοντας σε αποτίμηση 130 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην αγορά. Για να το θέσουμε σε προοπτική, αυτό είναι κάτι περισσότερο από τη συντριπτική πλειοψηφία του S&P 500 αποθέματα.

Πώς λειτουργεί το Invest in Ethereum Process?

Το καλύτερο πράγμα για την επένδυση στο Ethereum είναι ότι η ίδια η διαδικασία δεν διαφέρει από μια παραδοσιακή αγορά μετοχών. Με άλλα λόγια, θα επενδύετε στο Ethereum επειδή πιστεύετε ότι η αξία του κρυπτονομίσματος θα αυξηθεί.

Εάν και πότε συμβαίνει, θα μπορείτε να πουλήσετε την επένδυσή σας στο Ethereum για περισσότερα από όσα πληρώσατε αρχικά. Για παράδειγμα, ενδέχεται να επενδύσετε στο Ethereum όταν το ψηφιακό νόμισμα αξίζει 600 $ – και να εξαργυρώσετε όταν η τιμή φτάσει τα 900 $.

Ως εκ τούτου, αυτό δεν διαφέρει από την αγορά μετοχών Tesla στα 400 $ και την πώληση τους στα $ 500 – κερδίζετε κέρδος όταν η αξία του Ethereum ανεβαίνει!

Ωστόσο, ας δούμε ένα πραγματικά βασικό παράδειγμα για το πώς να επενδύσετε στο Ethereum στο διαδίκτυο και να κερδίσετε κέρδος.

 • Ανοίγετε έναν λογαριασμό σε έναν διαδικτυακό μεσίτη που πουλά το Ethereum
 • Καταθέτετε 1.000 $ και επενδύετε ολόκληρο το ποσό στο Ethereum
 • Κατά τη στιγμή της αγοράς, το Ethereum αξίζει 300 $
 • Κρατάτε τα νομίσματα για τρία χρόνια
 • Όταν πλησιάζετε στην εξαργύρωση, το Ethereum αξίζει 1.200 $
 • Αυτό μεταφράζεται σε αύξηση των τιμών κατά 300%

Σύμφωνα με το παραπάνω παράδειγμα, αρχικά επενδύσατε 500 $ σε Bitcoin και πραγματοποιήσατε αποδόσεις 233%. Αυτό σημαίνει ότι συνολικά, μετατρέψατε 500 $ σε 1.665 $.

Όπως επισημαίνει το παραπάνω παράδειγμα, αρχικά επενδύσατε 1.000 $ στο Ethereum. Όταν το κάνατε, το ψηφιακό νόμισμα αξίζει μόλις 300 $.

Όμως, καθώς πουλήσατε τις εκμεταλλεύσεις σας στο Ethereum στην τιμή των 1.200 $ – κερδίσατε ένα ζουμερό κέρδος 300%. Αυτό σημαίνει ότι με το ποντάρισμα των $ 1.000 – καταφέρατε να κάνετε ανάληψη 4.000 $!

Γιατί πρέπει να επενδύσετε στο Ethereum?

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορείτε να αποφασίσετε να επενδύσετε στο Ethereum.

Αυτό περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

Οι Επιστροφές 5 ετών είναι μέσω της Στέγης

Όταν η Ethereum κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2015 και τελικά έφτασε στα διαδικτυακά χρηματιστήρια – θα είχατε πληρώσει στην περιοχή των 2,60 $. Γρήγορη προώθηση μόλις δύο χρόνια αργότερα και το ψηφιακό νόμισμα έφτασε στα υψηλά όλων των εποχών σχεδόν 1.400 $.

Αυτό σημαίνει ότι σε μόλις πάνω από δύο χρόνια διαπραγμάτευσης, οι παλιότεροι επενδυτές της Ethereum είχαν αποδόσεις άνω του 53.000%. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε επενδύσει στο Ethereum με μερίδιο 1.000 $ – τα χρήματά σας θα είχαν αξία πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια.

Με αυτά τα λόγια, η τιμή του Ethereum μειώθηκε για μερικά χρόνια – φθάνοντας στα χαμηλά κάτω των 100 $ το 2019. Ωστόσο, το ψηφιακό νόμισμα επιστρέφει πάλι – πηγαίνοντας από τα χαμηλά του 2020 στα 117 $ στα υψηλά των $ 600. Αυτό σημαίνει ότι μόνο το 2020 οι επενδυτές Ethereum είχαν αποδόσεις άνω του 400%.

Συγκριτικά, εκτός από το περίεργο τεχνολογικό απόθεμα όπως το Tesla, οι παραδοσιακοί επενδυτές είχαν δυσκολία. Λόγω της πανδημίας του κορανοϊού, τα κύρια κεφάλαια του δείκτη αφορούν μόνο τα επίπεδα πριν από το COVID.

Το αιθέριο μπορεί να κλασματωθεί

Παρόλο που η Ethereum έφτασε τα $ 600 στα τέλη του 2020 – αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να επενδύσετε τόσο πολύ για να αποκτήσετε έκθεση στην αγορά. Αντίθετα, το Ethereum – όπως όλα τα άλλα κρυπτονομίσματα, μπορεί να κλασματοποιηθεί σε μικρότερες ποσότητες.

Σε τελική ανάλυση, τα κρυπτονομίσματα είναι ψηφιακά – επομένως είναι λογικό ότι μπορείτε να σπάσετε τα κέρματα σε μικρότερα, πιο προσιτά ποσά. Με αυτά τα λόγια, το ελάχιστο ποσό που μπορείτε να επενδύσετε εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον μεσίτη που αποφασίζετε να χρησιμοποιήσετε για να επενδύσετε στο Ethereum.

Εάν, ωστόσο, θέλετε να ξεκινήσετε με μικρές ποσότητες, προτείνουμε το eToro. Αυτό συμβαίνει επειδή ο ρυθμιζόμενος μεσίτης σας επιτρέπει να επενδύσετε στο Ethereum από μόλις 25 $. Όχι μόνο αυτό είναι ένα ασήμαντο ποσό, αλλά σας επιτρέπει να διαφοροποιήσετε εύκολα σε άλλα κρυπτονομίσματα / περιουσιακά στοιχεία.

Τα έξυπνα συμβόλαια της Ethereum θα μπορούσαν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στο μέλλον του εμπορίου

Αν και είναι κάπως δύσκολο να κατανοηθεί από το μη εκπαιδευμένο μάτι, οι έξυπνες συμβάσεις δεν είναι τόσο περίπλοκες όσο ακούγονται. Στην πιο βασική του μορφή, τα έξυπνα συμβόλαια επιτρέπουν σε δύο ή περισσότερα μέρη να συνάψουν μια εμπιστευτική συμφωνία.

Αυτό συμβαίνει επειδή υποστηρίζονται και διέπονται από κρυπτογραφικό κώδικα. Με απλούς όρους, οι όροι της συμφωνίας δηλώνονται σαφώς στο αντίστοιχο έξυπνο συμβόλαιο και δεν μπορούν να τροποποιηθούν ή να χειραγωγηθούν μόλις εφαρμοστούν.

Ένα απλό, αλλά αποτελεσματικό παράδειγμα του τρόπου λειτουργίας ενός έξυπνου συμβολαίου στην πράξη παρατίθεται παρακάτω.

 • Ας υποθέσουμε ότι ένας αγρότης αγοράζει ασφάλιστρο μέσω έξυπνου συμβολαίου
 • Αυτό γίνεται με σκοπό την προστασία των καλλιεργειών του αγρότη σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών
 • Το έξυπνο συμβόλαιο περιέχει όλους τους απαιτούμενους όρους της συμφωνίας – επομένως είναι διαφανές για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη
 • Μια τέτοια προϋπόθεση είναι ότι εάν δεν υπάρχει βροχή για 10 συνεχόμενες ημέρες στην αντίστοιχη τοποθεσία του αγροκτήματος, το ασφάλιστρο καταβάλλεται
 • Το έξυπνο συμβόλαιο μπορεί να το προσδιορίσει αυτόνομα χρησιμοποιώντας χιλιάδες ιστότοπους καιρού τρίτου μέρους για να επαληθεύσει εάν βρέθηκε ή όχι και για πόσο καιρό
 • Εάν ενεργοποιηθεί η προϋπόθεση της έξυπνης σύμβασης, ο αγρότης εκτελούσε μια πληρωμή

Ο λόγος που εξηγήσαμε το παραπάνω παράδειγμα είναι να επισημάνουμε ότι η έξυπνη τεχνολογία συμβολαίων της Ethereum θα μπορούσε μια μέρα να έχει μεγάλη ζήτηση. Εάν είναι, τα έξυπνα συμβόλαια απαιτούν τη λειτουργία των διακριτικών Ethereum – τα οποία με τη σειρά τους θα αυξήσουν τη ζήτηση και έτσι – η αξία του θα αυξηθεί.

Ethereum 2.0

Το Ethereum 2.0 είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό στάδιο της πορείας του έργου. Αναβαθμίζει και βελτιώνει πολλές προδιαγραφές που διαθέτει το blockchain. Μέσα από διάφορες φάσεις διάθεσης, το Ethereum 2.0 αναμένεται να λειτουργήσει πλήρως εντός του επόμενου έτους ή δύο.

Παρ ‘όλα αυτά, το Ethereum 2.0 θα μπορεί να μεταφέρει το κρυπτογράφηση από τη μέγιστη χωρητικότητα μόλις 15/16 συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο (T / ps) σε ένα επιβλητικό 100.000 T / ps.

Όταν το συνδυάζετε με μέση ταχύτητα συναλλαγής 15 δευτερολέπτων, αυτό καθιστά το Ethereum πολύ ευνοϊκό για διασυνοριακές συναλλαγές. Αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα όταν λαμβάνετε υπόψη το ελάχιστο κόστος που σχετίζεται με μια συναλλαγή Ethereum.

Θα σκεφτόσασταν να επενδύσετε σε Ethereum ETH?

Πώς να επενδύσετε στο Ethereum – Διατίθενται διάφορες επιλογές

Εάν αναρωτιέστε ποιος είναι ο ευκολότερος, ασφαλέστερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να επενδύσετε στο Ethereum – αυτό είναι μέσω ενός εγκεκριμένου διαδικτυακού μεσίτη. Ωστόσο, είναι επίσης δυνατό να επενδύσετε στο Ethereum μέσω ενός ATM κρυπτογράφησης.

Ας δούμε πώς λειτουργεί.

ΑΤΜ Ethereum

Σύμφωνα με το CoinATMRadar, υπάρχουν πάνω από 12.500 ΑΤΜ κρυπτογράφησης παγκοσμίως. Αυτό σας επιτρέπει να αγοράσετε κρυπτογράφηση εισάγοντας μετρητά στο μηχάνημα.

Από αυτόν τον αριθμό, υπάρχουν χιλιάδες ΑΤΜ κρυπτογράφησης που υποστηρίζουν τις επενδύσεις Ethereum. Αυτό μπορεί να ταιριάζει σε εσάς που θέλετε να αγοράσετε το ψηφιακό νόμισμα με τοπικά χρήματα.

Δείτε πώς λειτουργεί η επένδυση Ethereum όταν χρησιμοποιείτε ένα ATM κρυπτογράφησης:

 • Επισκεφτείτε το πλησιέστερο ATM κρυπτογράφησης
 • Ξεκινάτε τη διαδικασία επιλέγοντας το Ethereum ως το νόμισμα που προτιμάτε
 • Εισάγετε το ποσό που θέλετε να επενδύσετε στο τοπικό σας νόμισμα
 • Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε στις ΗΠΑ και θέλετε να επενδύσετε 200 $ στο Ethereum, απλώς δηλώστε αυτό το ποσό
 • Στη συνέχεια, το ATM κρυπτογράφησης θα σας δείξει ποια τέλη περιλαμβάνονται και πόσα Ethereum θα λάβετε
 • Για παράδειγμα, εάν το ATM χρεώνει 10%, θα σας απομείνει Ethereum αξίας 180 $ στην τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία ETH / USD
 • Εισάγετε τα μετρητά στο ATM
 • Το ATM εκτυπώνει την απόδειξή σας – η οποία περιέχει τις λεπτομέρειες πορτοφολιού Ethereum που χρειάζεστε για να διεκδικήσετε τα νομίσματα

Τώρα, από τη μία πλευρά, μπορεί να σας οδηγεί στο να σκεφτείτε ότι το ATM κρυπτογράφησης είναι ένας πολύ βολικός τρόπος επένδυσης στο Ethereum. Ωστόσο, εάν βρίσκεστε εκτός μιας μεγάλης πόλης στις ΗΠΑ, τον Καναδά ή την Ευρώπη – μπορεί να δυσκολευτείτε να βρείτε ένα μηχάνημα κοντά στην τοποθεσία σας.

Επιπλέον – και ίσως το πιο σημαντικό, τα ΑΤΜ κρυπτογράφησης είναι πολύ, πολύ ακριβά όταν πρόκειται για τέλη. Σύμφωνα με το παραπάνω παράδειγμα – όπου δηλώσαμε χρέωση 10% – αυτό δεν είναι ασυνήθιστο. Στην πραγματικότητα, ορισμένα ΑΤΜ κρυπτογράφησης που πωλούν Ethereum είναι γνωστό ότι επιλέγουν έως και 20%.

Πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι πρέπει να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα της λήψης ενός ψηφιακού πορτοφολιού για να διεκδικήσετε τα νομίσματά σας Ethereum. Παρόλο που αυτό μπορεί να είναι κατάλληλο για όσους από εσάς καταλαβαίνουν πώς λειτουργούν τα πορτοφόλια και τα ιδιωτικά κλειδιά – δεν θα γίνει εάν είστε πλήρης αρχάριος.

Γι ‘αυτό πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο ευκολότερος τρόπος για να επενδύσετε στο Ethereum είναι να χρησιμοποιήσετε έναν ρυθμιζόμενο διαδικτυακό μεσίτη.

Μεσίτης Ethereum

Εάν θέλετε να επενδύσετε με ασφάλεια και βολικό σε μετοχές – χρησιμοποιείτε έναν μεσίτη. Αυτό ισχύει επίσης για άλλες κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων όπως ομόλογα, αμοιβαία κεφάλαια και ETF. Ως εκ τούτου, είναι απολύτως λογικό να χρησιμοποιείτε έναν διαδικτυακό μεσίτη για να επενδύσετε στο Ethereum.

Για παράδειγμα, θα μπορείτε να καταθέσετε χρήματα με έναν καθημερινό τρόπο πληρωμής, όπως χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό. Μερικοί μεσίτες δέχονται ακόμη και ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως το Paypal και το Skrill. Οι διαδικτυακοί μεσίτες είναι, φυσικά, υποχρεωμένοι να διαθέτουν την απαιτούμενη άδεια για να δέχονται διευκολυνμένες επενδύσεις. Αυτό δεν διαφέρει από τους διαδικτυακούς μεσίτες που προσφέρουν νόμιμες υπηρεσίες κρυπτογράφησης.

Θα διαπιστώσετε επίσης ότι τα τέλη που χρεώνονται από τους μεσίτες Ethereum είναι σημαντικά χαμηλότερα από άλλα κανάλια – ειδικά τα ATM κρυπτογράφησης που συζητήθηκαν προηγουμένως. Στην πραγματικότητα – και όπως θα καλύψουμε σύντομα, υπάρχουν πλατφόρμες όπως το eToro που σας επιτρέπουν να επενδύσετε σε Ethereum χωρίς προμήθειες.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, η παρακάτω ενότητα θα διερευνήσει τα πολλά πράγματα που πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε έναν διαδικτυακό μεσίτη για να επενδύσετε στο Ethereum.

Πώς να επιλέξετε μια πλατφόρμα για να επενδύσετε στο Ethereum

πλατφόρμα συναλλαγών

Όσο μεγάλοι είναι οι διαδικτυακοί μεσίτες κρυπτογράφησης, υπάρχουν πάρα πολλοί πάροχοι που δραστηριοποιούνται στο χώρο. Αυτό καθιστά δύσκολο να γνωρίζουμε με ποια πλατφόρμα θα εγγραφείτε.

Οι πιο σημαντικές μετρήσεις που εξετάζονται παρατίθενται παρακάτω:

Αδειοδότηση και φήμη

Όπως αναφέραμε παραπάνω, ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους αγοράζετε παραδοσιακά αποθέματα από ρυθμιζόμενο μεσίτη είναι ότι γνωρίζετε ότι προστατεύεστε από απατεώνες παρόχους. Αυτό δεν διαφέρει όταν επενδύετε στο Ethereum online.

Μετά από όλα, δεν θα επενδύσετε τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας σε έναν μεσίτη που λειτουργεί χωρίς άδεια, έτσι; Φυσικά και όχι.

Ως εκ τούτου, πρέπει να διατηρήσετε τους μεσίτες κρυπτογράφησης που ρυθμίζονται από τουλάχιστον ένα αξιόπιστο σώμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το eToro σημειώνει τα σωστά πλαίσια – καθώς ο μεσίτης διαθέτει άδεια με τα FCA, CySEC και ASIC.

Εάν είστε εγκατεστημένοι στις ΗΠΑ, θα χαρείτε να μάθετε ότι το eToro είναι επίσης εγγεγραμμένο στο FINRA. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιώντας το eToro για να επενδύσετε στο Ethereum, θα επωφεληθείτε από διαχωρισμένους τραπεζικούς λογαριασμούς – κάτι που διασφαλίζει ότι τα χρήματά σας διατηρούνται ξεχωριστά από αυτά του κεφαλαίου κίνησης του eToro.

Μπορείτε επίσης να είστε σίγουροι ότι το έγκλημα διατηρείται μακριά από την πλατφόρμα – καθώς όλοι οι χρήστες του eToro πρέπει να ανεβάσουν ένα αντίγραφο της ταυτότητάς τους που εκδίδεται από την κυβέρνηση.

Ελάχιστες επενδύσεις και πληρωμές Ethereum

Μην κάνετε λάθος γι ‘αυτό – το Ethereum είναι ένα εξαιρετικά κερδοσκοπικό χρηματοοικονομικό περιουσιακό στοιχείο. Σίγουρα, το cryptocurrency επέστρεψε κέρδη άνω του 400% το 2020. Όμως, η Ethereum επέστρεψε επίσης ετήσιες απώλειες άνω του 80%.

Ως εκ τούτου, είναι πάντα καλύτερο να ξεκινήσετε με μικρά, αλλά κανονικά ποσά. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αναπτύξετε μια στρατηγική «μέσος όρος κόστους-δολαρίου». Τώρα, για να μπορείτε να το κάνετε αυτό, πρέπει να επιλέξετε έναν μεσίτη κρυπτογράφησης που υποστηρίζει χαμηλά επενδυτικά ποσά.

Το eToro, για παράδειγμα, σας επιτρέπει να επενδύσετε στο Ethereum από μόλις 25 $. Καθώς απαιτεί ελάχιστη κατάθεση 200 $ – αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διαθέσετε 25 $ την εβδομάδα για 8 συνεχόμενες εβδομάδες.

Εξίσου σημαντικό, πρέπει επίσης να ελέγξετε ποιες μεθόδους πληρωμής υποστηρίζει ο επιλεγμένος μεσίτης Ethereum. Κατά την άποψή μας, θα θέλατε να επιλέξετε μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να κάνετε μια άμεση κατάθεση με χρεωστική / πιστωτική κάρτα.

Πλατφόρμες όπως το eToro υποστηρίζουν επίσης ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως Paypal, Skrill και Neteller. Εάν, ωστόσο, επιλέξετε έναν μεσίτη που υποστηρίζει μόνο τραπεζικές μεταφορές – θα χρειαστούν λίγες μέρες για την εκκαθάριση της συναλλαγής.

Αποθήκευση και εξαργύρωση

Όπως σημειώσαμε νωρίτερα, το Ethereum – όπως όλα τα κρυπτονομίσματα, πρέπει να αποθηκευτεί σε ψηφιακό πορτοφόλι. Εκεί φοβούνται συχνά οι αρχάριοι επενδυτές, καθώς τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης μπορεί να φαίνονται κάπως περίπλοκα με την πρώτη ματιά.

Για παράδειγμα, πρέπει να έχετε μια βασική κατανόηση των δημόσιων διευθύνσεων και των ιδιωτικών κλειδιών. Πρέπει επίσης να είστε άνετοι με τις εφεδρικές φράσεις πρόσβασης και τελικά – τα μέσα και τα βήματα για να διατηρήσετε τα χρήματά σας ασφαλή.

Αν αυτό ακούγεται υπερβολικά, θα σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε έναν ρυθμιζόμενο μεσίτη κρυπτογράφησης που μπορεί να αποθηκεύσει το Ethereum για εσάς. Το eToro είναι ένα τέτοιο παράδειγμα – καθώς ο μεσίτης χρησιμοποιεί πρακτικές ασφαλείας σε επίπεδο ιδρύματος.

Και φυσικά, διατηρώντας τα νομίσματά σας Ethereum στο eToro – σε αντίθεση με την απόσυρσή τους σε ένα ιδιωτικό πορτοφόλι, μπορείτε να εξαργυρώσετε αμέσως την επένδυσή σας όποτε το κρίνετε κατάλληλο. Στη συνέχεια, τα έσοδα θα προστεθούν στον λογαριασμό σας μετρητών eToro – έτοιμα για ανάληψη.

Έτοιμοι να επενδύσετε Ethereum ETH?

Συμβουλές για το πώς να επενδύσετε στο Ethereum και να κερδίσετε κέρδος

Εάν επενδύετε στο Ethereum για πρώτη φορά – ρίξτε μια ματιά στις τρεις συμβουλές του quickfire που αναφέρονται παρακάτω για να βεβαιωθείτε ότι ξεκινάτε με το δεξί πόδι!

Συμβουλή 1: Ορίστε ορισμένους οικονομικούς στόχους

Πρώτον, θα πρέπει να θέσετε τον εαυτό σας ως στόχο όταν επενδύετε στο Ethereum. Για παράδειγμα, εάν επενδύετε όταν το ψηφιακό νόμισμα αξίζει 600 $ και θέλετε να 10x τα χρήματά σας – να είστε έτοιμοι να εξαργυρώσετε εάν και όταν το Ethereum φτάσει τα 6.000 $!

Συμβουλή 2: Μέσος όρος κόστους-δολαρίου Οι επενδύσεις σας στο Ethereum

Όπως σημειώσαμε εν συντομία νωρίτερα, θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε το μέσο κόστος όταν επενδύετε στο Ethereum. Αυτό θα υπολογίσει κατά μέσο όρο την τιμή του κόστους σας και έτσι – αφαιρέστε την ανάγκη να ανησυχείτε για βραχυπρόθεσμη αστάθεια.

Ένα βασικό παράδειγμα μέσου όρου κόστους δολαρίου είναι η αγορά Ethereum αξίας 100 $ την ίδια ημερομηνία κάθε μήνα.

Συμβουλή 3: Διαφοροποιήστε την επένδυσή σας στο Ethereum

Όπως κάθε επένδυση, θα πρέπει πάντα να διαφοροποιείτε την αγορά Ethereum. Για παράδειγμα, το eToro προσφέρει 15 άλλα κορυφαία κρυπτονομίσματα – γιατί να μην δημιουργήσετε ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο κερμάτων; Με αυτόν τον τρόπο, θα μειώσετε τον κίνδυνο απώλειας εάν το Ethereum σας δεν προχωρήσει αρκετά στο σχεδιασμό.

Πώς να επενδύσετε στο Ethereum σήμερα – Βήμα προς βήμα

Αναρωτιέστε πώς να επενδύσετε στο Ethereum με τον ασφαλέστερο και πιο βολικό τρόπο; Ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω, θα μπορούσατε να αγοράσετε το πρώτο σας κέρμα Ethereum μέσα σε λίγα λεπτά!

Βήμα 1: Ανοίξτε έναν λογαριασμό eToro

Επισκέψου το eToro ιστοσελίδα και ξεκινήστε τη διαδικασία εγγραφής λογαριασμού. Θα πρέπει να εισαγάγετε το όνομα, την εθνικότητα, τη διεύθυνση κατοικίας, την ημερομηνία γέννησης και τα στοιχεία επικοινωνίας.

Βήμα 2: Ανεβάστε κάποιο αναγνωριστικό

Τώρα θα σας ζητηθεί να ανεβάσετε ένα αντίγραφο του διαβατηρίου ή της άδειας οδήγησης. Θα χρειαστεί επίσης να παράσχετε ένα έγγραφο που να επικυρώνει τη διεύθυνσή σας – όπως μια δήλωση τραπεζικού λογαριασμού. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι το eToro παραμένει συμβατό με τα FCA, ASIC, CySEC και FINRA!.

Σημείωση: Εάν δεν καταθέτετε περισσότερα από 2.250 $ αυτήν τη στιγμή, μπορείτε να ανεβάσετε τα παραπάνω έγγραφα αργότερα.

Βήμα 3: Κάντε κατάθεση

Τώρα θα πρέπει να καταθέσετε τουλάχιστον 200 $.

Οι υποστηριζόμενοι τρόποι πληρωμής eToro περιλαμβάνουν:

 • Χρεωστική κάρτα
 • Πιστωτική κάρτα
 • Paypal
 • Skrill
 • Neteller
 • Sofort
 • Εμπιστευτικά

Όλες οι παραπάνω μέθοδοι πληρωμής πιστώνονται άμεσα. Εάν επιλέξετε τραπεζική μεταφορά, περιμένετε λίγες μέρες για να φτάσουν τα χρήματα.

Βήμα 4: Αναζήτηση για Ethereum

επενδύστε στο αιθέριο

Το eToro προσφέρει χιλιάδες μετοχές, ETF, CFD και κρυπτονομίσματα. Ως εκ τούτου, είναι πιο εύκολο να αναζητήσετε το “Ethereum” και να κάνετε κλικ στο αποτέλεσμα που φορτώνεται.

Βήμα 5: Πλήρης επένδυση Ethereum

Τώρα θα εμφανιστεί μια φόρμα παραγγελίας. Απλώς εισάγετε το ποσό που θέλετε να επενδύσετε στο Ethereum και κάντε κλικ στο κουμπί «Open Trade».

Λάβετε υπόψη ότι όλες οι επενδύσεις στο eToro είναι σε δολάρια ΗΠΑ και η ελάχιστη αγορά Ethereum είναι 25 $.

Και αυτό είναι – μόλις μάθατε πώς να επενδύσετε στο Ethereum στο eToro – χωρίς προμήθειες!

Βήμα 6: Εξαργύρωση της επένδυσής σας στο Ethereum

Όταν πλησιάζετε στην εξαργύρωση της επένδυσής σας στο Ethereum – είτε αυτό γίνεται σε λίγες μέρες, μήνες ή ακόμα και χρόνια – το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατευθυνθείτε στον πίνακα ελέγχου του χαρτοφυλακίου σας.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Πώληση”, εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να εξαργυρώσετε και επιβεβαιώστε την παραγγελία. Αμέσως, τα χρήματα θα προστεθούν στον λογαριασμό σας eToro – τον οποίο μπορείτε να πραγματοποιήσετε ανάληψη!

eToro – Η καλύτερη πλατφόρμα για επένδυση στο Ethereum

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στη βιομηχανία κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Πώς να επενδύσετε στο Ethereum – Η κατώτατη γραμμή

Αν και η συντριπτική πλειοψηφία των αρχάριων επενδυτών κρυπτογράφησης επιλέγουν Bitcoin – το ανοδικό δυναμικό στο Ethereum θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο. Σε τελική ανάλυση, η βασική τεχνολογία της Ethereum είναι αναμφισβήτητα καλύτερη απόδοση – τόσο από την άποψη της ταχύτητας όσο και της κλιμάκωσης. Επιπλέον, η Ethereum διαθέτει τεχνολογία Smart Contract – κάτι που λείπει από το Bitcoin.

Έχοντας αυτό υπόψη, αν θέλετε να επενδύσετε στο Ethereum αυτήν τη στιγμή – η διαδικασία διαρκεί μόλις 10 λεπτά στο eToro. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε έναν λογαριασμό, να καταθέσετε κάποια χρήματα και να επενδύσετε τουλάχιστον $ 25 στο Ethereum. Επιλέγοντας αυτόν τον πολυ-ρυθμιζόμενο μεσίτη – θα επενδύσετε και χωρίς προμήθειες!

Συχνές ερωτήσεις

Πόσα πρέπει να επενδύσω στο Ethereum?

Δεν υπάρχει κανένας σκληρός και γρήγορος κανόνας σχετικά με το ποσό που πρέπει να επενδύσετε στο Ethereum. Το πιο σημαντικό είναι ότι ποτέ δεν επενδύετε περισσότερα από όσα μπορείτε να χάσετε. Σε τελική ανάλυση, το Ethereum – όπως όλα τα κρυπτονομίσματα, είναι ένα εξαιρετικά κερδοσκοπικό χρηματοοικονομικό πλεονέκτημα.

Είναι το Ethereum μια καλή επένδυση το 2021?

Κανείς δεν ξέρει τι ισχύει για το Ethereum. Ωστόσο, έχοντας υπόψη ότι η κρυπτογράφηση αξίζει μόλις 2,60 $ το 2015 και έκτοτε έχει φτάσει τα υψηλά 1.400 $ + το Ethereum αυξάνεται με πρωτοφανή ρυθμό.

Πώς μπορώ να αρχίσω να επενδύω στο Ethereum?

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε έναν λογαριασμό στο eToro, να κάνετε κατάθεση τουλάχιστον $ 200 με τη χρεωστική / πιστωτική σας κάρτα ή το ηλεκτρονικό πορτοφόλι και να επενδύσετε τουλάχιστον 25 $ στο Ethereum. Η διαδικασία από άκρο σε άκρο θα σας πάρει λιγότερο από 10 λεπτά.

Μπορώ να επενδύσω 100 $ στο Ethereum?

Ναι, μπορείτε να επενδύσετε όσο θέλετε – αρκεί να πληροίτε το ελάχιστο όριο που έχει ορίσει ο μεσίτης που έχετε επιλέξει. Στο eToro, αυτό είναι μόλις 25 $.

Μπορείτε να χάσετε χρήματα στο Ethereum?

Μπορείτε να χάσετε χρήματα από οποιαδήποτε κατηγορία περιουσιακών στοιχείων – είτε πρόκειται για αποθέματα υψηλής ποιότητας είτε για Ethereum. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να έχετε πλήρη κατανόηση του κινδύνου πριν πάρετε την οικονομική κατάρρευση.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner