Επενδύστε στο Ethereum: Τι θα οδηγήσει στην τιμή του Ethereum το 2021;

Contents

Ένας αναλυτικός οδηγός για επενδύσεις στο Ethereum το 2021

Πού θα πάει η τιμή Ethereum ETH το 2021?

Τι θα συμβεί με την τιμή Ethereum το 2021; Ήταν λίγο δύσκολο για τους παραδοσιακούς επενδυτές να κατανοήσουν τι αυξάνει τις τιμές κρυπτογράφησης.

Όταν μιλάμε για παραδοσιακά περιουσιακά στοιχεία όπως μετοχές ή ομόλογα, γνωρίζουμε ήδη ότι η τιμή τους καθοδηγείται από οικονομικούς παράγοντες όπως ο πληθωρισμός ή η κυβερνητική ρύθμιση, για παράδειγμα.

Όμως, όσον αφορά τα κρυπτονομίσματα, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Τι οδηγεί την τιμή τους; Είναι γνωστό ότι έχουν μια ευμετάβλητη φύση, που σημαίνει ότι η τιμή τους αυξάνεται συχνά. Αλλά τι προκαλεί αυτό να συμβεί?

Εάν θέλετε να αγοράσετε Ethereum γρήγορα και εύκολα, με 0% προμήθεια, ελέγξτε Ανταλλαγή eToro!

Όμως, αυτό που πραγματικά οδηγεί την τιμή του Ethereum?

Υπάρχουν τρεις κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν περισσότερο την τιμή Ethereum:

1. Αποκεντρωμένη χρηματοδότηση

2. Η κυκλοφορία Ethereum 2.0 – “Serenity”

3. Συσχέτιση με το Bitcoin

Εδώ στο Trading Education, αναλύσαμε αυτούς τους παράγοντες και παρακάτω επεξεργαστήκαμε αυτό που ανακαλύψαμε.


Εάν θέλετε να διαβάσετε μια λεπτομερή πρόβλεψη τιμής Ethereum, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο.

Γιατί Ethereum?

Γιατί πρέπει οι επενδυτές να εξετάσουν το ενδεχόμενο να επενδύσουν στο Ethereum; Τι κάνει το Ethereum τόσο μοναδικό; Λοιπόν, το Ethereum είναι το δεύτερο μεγαλύτερο cryptocurrency, μετά το Bitcoin και έχει σχεδιαστεί για αποκεντρωμένες εφαρμογές ή τα λεγόμενα DApps. Το Ethereum διαθέτει έξυπνα συμβόλαια και είναι το πιο χρησιμοποιημένο blockchain στον κόσμο.

Βρέθηκε στις 30 Ιουλίου 2015, από ερευνητή κρυπτογράφησης και προγραμματιστή Vitalik Buterin.

διάγραμμα τιμών eth

Κινήσεις τιμών όλων των εποχών Ethereum. Πηγή: Coinmarketcap.

Με την πάροδο των ετών, η Ethereum έχει δημιουργήσει τη φήμη της ως σταθερή και ασφαλή κρυπτογράφηση και έχει αποδείξει ότι είναι ευμετάβλητη με δραστικές αυξήσεις και μειώσεις των τιμών. Έτσι, η Ethereum έδωσε στους επενδυτές την ευκαιρία να πάρουν κέρδη. Πρόσφατα, η Ethereum είχε κολοσσιαία ανάπτυξη, προσελκύοντας περισσότερους επενδυτές και κέρδισε περισσότερη φήμη.

Θα σκεφτόσασταν να επενδύσετε σε Ethereum ETH?

Τι οδηγεί στην τιμή του Ethereum?

Χρειάζονται περίπου 15 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί ένα μπλοκ Ethereum, ενώ το Bitcoin διαρκεί 10 λεπτά για να ολοκληρώσει ένα μπλοκ. Επομένως, είναι προφανές ότι το Ethereum αναπτύσσεται πολύ πιο γρήγορα από το Bitcoin.

Υπάρχουν 112.503.417,62 Ether που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή, και σε αντίθεση με το Bitcoin που ξεπερνά τα 21 εκατομμύρια BTC, η συνολική προσφορά του Ethereum δεν είναι σταθερή, πράγμα που σημαίνει ότι κανείς δεν θα ξέρει ακριβώς πόσα Ether θα είναι εκεί έξω στο μέγιστο.

Όμως, ποιοι είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή του Ethereum?

3 παράγοντες θα αυξήσουν την τιμή Ethereum το 2021

Παράγοντας 1: Αποκεντρωμένη χρηματοδότηση

Η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση μοιάζει με το μέλλον της χρηματοδότησης. Το Ethereum είναι συνώνυμο με το Defi, επειδή τροφοδοτεί πολλά κρυπτονομίσματα στον αποκεντρωμένο χρηματοοικονομικό τομέα. Το Ethereum φιλοξενεί περισσότερα από 200.000 μάρκες ERC, μερικά από τα οποία αποτελούν μέρος των κορυφαίων 100 μεγαλύτερων κρυπτονομισμάτων. Πολλά από αυτά τα κρυπτονομίσματα δραστηριοποιούνται στον χώρο Defi. Καθώς το Defi μεγαλώνει, τόσο περισσότερη ζήτηση υπάρχει, τόσο πιο πολύτιμο είναι και τόσο αυξάνεται η τιμή του Ethereum.

defi συνολική τιμή

Η συνολική αξία που είναι κλειδωμένη στα Αποκεντρωμένα Οικονομικά έχει αυξηθεί δραστικά από τον Αύγουστο του 2020. Πηγή: Defipulse.

Η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση φαίνεται ότι θα είναι ένας πραγματικός ανταγωνιστής με τον παραδοσιακό τρόπο της κεντρικής χρηματοδότησης και η Ethereum παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτό, προσελκύοντας έτσι επενδυτές και προκαλώντας την αύξηση της τιμής.

Παράγοντας 2: Η κυκλοφορία Ethereum 2.0 – “Serenity”

Όπως συμβαίνει τώρα, η Ethereum ξοδεύει 22,65 kWh ηλεκτρικής ενέργειας ανά συναλλαγή, η οποία είναι πολύ όταν μετράται εντός του έτους ως σύνολο. Αυτό συμβαίνει επειδή το Ethereum χρησιμοποιεί επί του παρόντος τον αλγόριθμο proof-of-work (PoW), στον οποίο οι ανθρακωρύχοι πρέπει να χρησιμοποιούν εξελιγμένα συστήματα υπολογιστών για να επαληθεύσουν τις συναλλαγές και έτσι να τις ενσωματώσουν στο blockchain.

Αυτή η μέθοδος απαιτεί πολλή ενέργεια, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε να δημιουργηθεί το Ethereum 2.0, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Δεκεμβρίου 2020.

Ο Justin Drake, ερευνητής Ethereum 2.0, ανακοινώνει την κυκλοφορία του Ethereum 2.0 στις Κελάδημα.

Ethereum 2.0 ή αλλιώς ονομάζεται Eth2 ή "Ηρεμία" θα χρησιμοποιήσει το σύστημα αλγορίθμου απόδειξης-πονταρίσματος (PoS) με το οποίο μπορούν οι χρήστες "στοίχημα" εξασφάλιση κρυπτονομισμάτων για την επαλήθευση των συναλλαγών τους. Αυτός είναι ένας πολύ πιο αποτελεσματικός και ταχύτερος τρόπος από τον αλγόριθμο proof-of-work (PoW) που χρησιμοποιεί το Ethereum.

Έτσι, το Ethereum 2.0 θα είναι μια άμεση αναβάθμιση Ethereum, με στόχο την αύξηση της ταχύτητας, της παραγωγικότητας και της επεκτασιμότητας του δικτύου Ethereum.

Αλλά πώς θα επηρεάσει το Ethereum 2.0 την τιμή του Ethereum?

Πολλοί λάτρεις της κρυπτογράφησης πιστεύουν ότι μόλις κυκλοφορήσει το Ethereum 2.0, η τιμή του Ethereum θα αυξηθεί.

«Το πυροβόλο όπλο θα σβήσει», δήλωσε ο Jamie Anson, ιδρυτής του Nifty Orchard και διοργανωτής του Ethereum London. Αποκρυπτογράφηση όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον αντίκτυπο του Ethereum 2.0 στην κρυπτογράφηση.

«Μόλις το Ethereum έχει δυνατότητα κλιμάκωσης μέσω τεχνολογίας layer-2 ή ETH 2.0 όλες οι ερωτήσεις απαντώνται», πρόσθεσε.

Με το Ethereum 2.0, θα υπάρχει περισσότερη προσοχή και επεκτασιμότητα που, σύμφωνα με την Anson, θα φέρει περισσότερη χρήση.

«Μέχρι τη στιγμή που το ETH 2.0 και οι συλλογές λειτουργούν μαζί, θα υπάρχουν 100.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο χωρητικότητας. Αυτό σημαίνει μια εντελώς απρόσκοπτη εμπειρία για τα επόμενα δισεκατομμύρια άτομα », δήλωσε ο Άνσον.

Για μερικούς άλλους, η κυκλοφορία του Ethereum 2.0 θα επηρεάσει άμεσα την τιμή του Ethereum.

“Αυτό θα έχει μακροπρόθεσμη ανοδική επίδραση στην τιμή του ETH – παρά την βραχυπρόθεσμη αστάθεια, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των αποτιμήσεων κρυπτονομικών περιουσιακών στοιχείων”, δήλωσε ο Matt Cutler, Διευθύνων Σύμβουλος της Blocknative, μιλώντας για το Decrypt.

Έτοιμοι να επενδύσετε Ethereum ETH?

Παράγοντας 3: Συσχέτιση με το Bitcoin

Ιστορικά το Ethereum συσχετίστηκε με το Bitcoin. Όταν δύο περιουσιακά στοιχεία συσχετίζονται μεταξύ τους, αυτό σημαίνει ότι η τιμή τους κινείται με παρόμοιο τρόπο. Έτσι, στις στιγμές που η τιμή του Bitcoin ανεβαίνει, το ίδιο ισχύει και για την τιμή του Ethereum. Το ίδιο συμβαίνει όταν η τιμή του Bitcoin μειώνεται, ακολουθεί το Ethereum.

Σύμφωνα με τα δεδομένα από το Cryptowatch, η συσχέτιση του Ethereum με το Bitcoin αυτή τη στιγμή ανέρχεται στο 78, το οποίο είναι το υψηλότερο μεταξύ άλλων altcoins.

συσχετίσεις αιθερίου

Το Ethereum είναι το υψηλότερο συσχετισμένο altcoin με το Bitcoin. Πηγή: Cryptowatch.

Ο συσχετισμός του Ethereum με το Bitcoin ήταν 0,95 τον Ιούλιο του 2020. Αν και όπως μπορούμε να δούμε, υπάρχει μια ξαφνική βραχυπρόθεσμη πτώση στο 78, αλλά το Ethereum εξακολουθεί να συσχετίζεται πολύ με το Bitcoin και συνεχίζει να επωφελείται από αυτήν τη συσχέτιση..

Πώς να επενδύσετε στο Ethereum για το 2021

Οι τρεις βασικοί οδηγοί της Ethereum προβλέπουν ένα πράγμα για το 2021: Η τιμή του Ethereum θα εξαρτηθεί από την επιτυχία του Defi και την κυκλοφορία του Ethereum 2.0.

Στις 10 Ιανουαρίου 2018, η Ethereum έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών στα 1.412 $. Μετά από αυτό η τιμή του μειώθηκε, τότε μόλις το 2020 άρχισε δραματική αύξηση του κέρματος.

Στην πραγματικότητα, το 2020 ήταν μια μεγάλη χρονιά μέχρι στιγμής για το Ethereum. Το νόμισμα μπήκε στο έτος λίγο αργά με αξία 127,41 $, φθάνοντας τα 279 $ τον Φεβρουάριο. Όταν η Vitalik Buterin ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το Ethereum 2.0, η τιμή άρχισε να αυξάνεται και έσπασε την αντίσταση των 500 $. Προς το παρόν, η τιμή του Ethereum ανέρχεται στα 506,78 $.

Ποιο μονοπάτι θα ακολουθήσει το Ethereum; Πόσο μπορεί να φτάσει η τιμή του Ethereum το 2021?

«Το ETH θα φτάσει τα 1000 $ σε λίγες σύντομες εβδομάδες και στη συνέχεια 5000 $», ο ειδικός της κρυπτογράφησης Ivan On Tech tweeted στις 22 Νοεμβρίου 2020.

Πόσο πιθανό είναι το Ethereum να φτάσει την τιμή των 5000 $ το 2021?

Είναι ο Ivan on Tech μεγεθυντικά πράγματα, ή είναι πιθανό το Ethereum να φτάσει πραγματικά το 5000?

Λοιπόν, για να κατανοήσουμε καλύτερα την κατάσταση, πρέπει να τη συγκρίνουμε με το 2017 όταν συνέβη η έκρηξη κρυπτογράφησης. Εκείνη την εποχή, το Bitcoin κατά το ήμισυ έδωσε ώθηση στα κρυπτονομίσματα το 2017, καθώς το μισό είχε συμβεί το 2016, δηλαδή το προηγούμενο έτος και ο αντίκτυπός του παρατηρήθηκε αμέσως το επόμενο έτος.

Λαμβάνοντας υπόψη το πώς αντέδρασε το Ethereum κατά τη διάρκεια της έκρηξης της κρυπτογράφησης το 2017, αυξήθηκε δραματικά και τον Ιανουάριο του 2018 έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών, κάτι παρόμοιο μπορεί να συμβεί ξανά το 2021, καθώς σύμφωνα με ειδικούς, είμαστε σε παρόμοια θέση με το 2017.

Τώρα, το μισό του Bitcoin συνέβη στις 11 Μαΐου 2020 και ο πραγματικός αντίκτυπος στην τιμή των κρυπτονομισμάτων έχει ήδη αρχίσει να παρατηρείται, αλλά σύμφωνα με ειδικούς, ο μεγαλύτερος αντίκτυπος θα παρατηρηθεί το 2021.

Έτσι, δεδομένου ότι τα Ethereum και Bitcoin είναι συσχετισμένα, ο Ivan on Tech μπορεί να έχει δίκιο και θα μπορούσαμε να δούμε το Ethereum να φτάνει τα 5000 $ το 2021! Το Ethereum και το Bitcoin πιθανότατα θα αυξηθούν δραστικά μαζί το 2021.

Αυτό είναι πραγματικά δυνατό γιατί ας μην ξεχνάμε ότι το Ethereum ξέρει να εκπλήσσει. Στο παρελθόν, η Ethereum σημείωσε άνοδο από 0,25 $ ανά κέρμα σε υψηλό όλων των εποχών άνω των 1.400 $ ανά κέρμα σε μόλις τρία χρόνια.

Προσθέστε σε αυτό το γεγονός ότι το Ethereum 2.0 ξεκινά και τις προσδοκίες για αυξημένη ζήτηση Defi, τότε το Ethereum δεν έχει κανένα λόγο να συγκρατήσει!

Ethereum Price Πέρα από το 2021

Κατά πάσα πιθανότητα, η τιμή του Ethereum πιθανότατα θα επηρεαστεί από την ποσότητα της ζήτησης για Defi. Πόσο μπορεί το Defi να αναπτυχθεί και να κερδίσει υποστήριξη?

Εάν υπάρχει υποστήριξη, τότε το Ethereum θα μεγαλώσει. Η κυκλοφορία του Ethereum 2.0 θα έχει επίσης αντίκτυπο. Εάν το Ethereum 2.0 πετύχει και αναβαθμίσει το τρέχον Ethereum με επιτυχία και όπως ισχυρίζεται, τότε η τιμή του Ethereum δεν έχει λόγο να μην αυξηθεί.

«Όταν το τριπλό πυθμένα ολοκληρωθεί και το Ethereum ξεπεράσει το προηγούμενο υψηλό του, θα μπορούσε να φτάσει τις τιμές πάνω από 35.000 $ ανά ETH πριν από το τέλος του έτους 2025», ισχυρίζεται η Primexbt.

Είναι το Ethereum μια καλή επένδυση αυτή τη στιγμή?

Ναί! Από τα προαναφερθέντα γεγονότα, το μέλλον του Ethereum είναι πολύ λαμπρό. Το Ethereum είναι ένα εξαιρετικά εξαιρετικό πλεονέκτημα για τους επενδυτές που μπορούν να επωφεληθούν από τις διακυμάνσεις των τιμών με θετική ή αρνητική θέση.

Η Ethereum έδωσε στους επενδυτές την ευκαιρία να επενδύσουν όταν είχε χαμηλές τιμές στο παρελθόν. Αυτό περιγράφεται καλύτερα στον παρακάτω πίνακα.

Τα ετήσια χαμηλά επίπεδα Ethereum εμφανίζονται σε όλη την ιστορία του: Πηγή: Capital.com.

Μετά από αυτές τις τιμές, η Ethereum γνώρισε αύξηση έως και 1000%, δίνοντας έτσι μεγάλες ευκαιρίες στους επενδυτές για κέρδος.

Γνωρίζοντας ότι ο Defi έχει πολλές δυνατότητες και λαμβάνοντας υπόψη τις προβλέψεις των εμπειρογνωμόνων και την ιστορία του Ethereum, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το Ethereum είναι μια καλή επένδυση. Επιπλέον, το Ethereum κερδίζει πολλή υποστήριξη και αγάπη από την κοινότητα κρυπτογράφησης.

Ωστόσο, η επένδυση στο Ethereum ή οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνος αν δεν ξέρετε τι κάνετε και κυρίως σε αβέβαιες στιγμές. Αν και καμία επένδυση δεν είναι επικίνδυνη, η επένδυση στο Ethereum μπορεί να αποφέρει καλή απόδοση τα επόμενα χρόνια. Είτε είστε νέοι στην επένδυση της Ethereum ή απλά περίεργος για το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επένδυσή σας, η κατανόηση του τι πρέπει να γνωρίζετε πριν επενδύσετε στο ethereum είναι κρίσιμος.

Μάθετε να επενδύετε στο Ethereum

Η επένδυση ή η διαπραγμάτευση μπορεί να φαίνεται σαν κάτι περίπλοκο και δύσκολο να μάθει, αλλά στην πραγματικότητα, μπορούν να μαθευτούν πολύ εύκολα. Αυτός είναι ακριβώς ο στόχος μας στο Trading Education. Προσπαθούμε να κάνουμε τις συναλλαγές απλές για εσάς και να σας προετοιμάσουμε με τις καλύτερες γνώσεις και δεξιότητες για να πετύχετε στις συναλλαγές.

Η Trading Education είναι μια ακαδημία συναλλαγών και επενδύσεων, η οποία προετοιμάζει τους μαθητές της με απόλυτο πάθος για συναλλαγές κρυπτογράφησης, συναλλαγές forex και χρηματιστηριακές συναλλαγές.

Για να κατανοήσουμε καλύτερα πόσο σοβαρό είναι το έργο μας, ρίξτε μια ματιά στον άφθονο τομέα άρθρων, συμπεριλαμβανομένων οδηγών, αναλύσεων και προβλέψεων τιμών από διακεκριμένους συγγραφείς στον τομέα των συναλλαγών και επενδυτών με πολυετή εμπειρία.

Οι πιο επιτυχημένοι επενδυτές είναι εκείνοι που είναι καλύτερα προετοιμασμένοι. Εάν εγγραφείτε στο Trading Education, θα γίνετε μέλος μιας μεγάλης εμπορικής κοινότητας. Δείτε τα μαθήματά μας και γίνετε μέλος της ευρείας κοινότητας συναλλαγών και επενδύσεων, εδώ στο Trading Education.

Γιατί πρέπει να επενδύσετε στο Ethereum με το eToro?

Η διαπραγμάτευση γίνεται ακόμη πιο εύκολη όταν χρησιμοποιείτε μια πλατφόρμα όπως eToro.

Στο eToro, οι χρήστες μπορούν να αντιγράψουν κορυφαίους εμπόρους Ethereum και επαγγελματίες επενδυτές χρησιμοποιώντας το CopyTrader ™ λειτουργία. Η απόδοση κάθε χρήστη εμφανίζεται με διαφάνεια, συμπεριλαμβανομένης της βαθμολογίας κινδύνου και πολλά άλλα. Ορισμένοι κορυφαίοι έμποροι κρυπτογράφησης eToro έχουν δείξει σταθερές αποδόσεις και επανειλημμένα ξεπέρασαν τους δείκτες αναφοράς.

Τώρα ξέρετε ποιοι παράγοντες μπορούν να οδηγήσουν στην τιμή του Ethereum το 2021. Εάν αισθάνεστε εμπνευσμένοι να ξεκινήσετε την εμπορία Ethereum, ή αυτό το άρθρο έχει δώσει κάποια επιπλέον εικόνα για τις υπάρχουσες γνώσεις σας σχετικά με τις συναλλαγές, ίσως χαρείτε να μάθετε ότι το etoro παρέχει τη δυνατότητα να συναλλαγή με περιουσιακά στοιχεία Crypto και CFD έως και 90+ κρυπτονομίσματα.

eToro – Αγορά Ethereum με προμήθεια 0%

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο της κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Βασικά σημεία

  • Το Ethereum είναι το δεύτερο μεγαλύτερο cryptocurrency, μετά το Bitcoin και έχει σχεδιαστεί για αποκεντρωμένες εφαρμογές ή τα λεγόμενα dAaps.
  • Υπάρχουν τρεις κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν περισσότερο την τιμή Ethereum. αποκεντρωμένη χρηματοδότηση, το λανσάρισμα Ethereum 2.0 – “Serenity” και συσχέτιση με το Bitcoin.
  • Το Ethereum φιλοξενεί περισσότερα από 200.000 μάρκες ERC, μερικά από τα οποία αποτελούν μέρος των κορυφαίων 100 μεγαλύτερων κρυπτονομισμάτων.
  • Καθώς η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση μεγαλώνει, τόσο περισσότερη ζήτηση υπάρχει για το Defi, τόσο πιο πολύτιμο είναι και, κατά συνέπεια, η τιμή του Ethereum θα αυξηθεί.
  • Το Ethereum 2.0 θα είναι μια άμεση αναβάθμιση Ethereum, με στόχο την αύξηση της ταχύτητας, της παραγωγικότητας και της επεκτασιμότητας του δικτύου Ethereum.
  • Με το Ethereum 2.0, θα υπάρχει περισσότερη προσοχή και επεκτασιμότητα, κάτι που θα φέρει περισσότερη χρήση, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η τιμή του Ethereum.
  • Το Ethereum εξακολουθεί να συσχετίζεται πολύ με το Bitcoin και συνεχίζει να επωφελείται από αυτήν τη συσχέτιση.
  • Το Ethereum θα μπορούσε να φτάσει τα 1000 $ σε λίγες σύντομες εβδομάδες και έπειτα τα 5000 $ σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα κρυπτογράφησης Ivan on Tech.
  • Το Ethereum θα μπορούσε να φτάσει σε τιμές άνω των 35.000 $ ανά ETH πριν από το τέλος του έτους 2025, σύμφωνα με την Primexbt.
  • Δεδομένης της ζήτησης για Defi, της κυκλοφορίας του Ethereum 2.0 και των προβλέψεων αύξησης των τιμών από τους ειδικούς, το Ethereum θεωρείται μια καλή επένδυση αυτή τη στιγμή.

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σάς έδωσε τη γνώση και το θάρρος να ξεκινήσετε την καριέρα σας στο crypto trading είτε θέλετε να ξεκινήσετε με το Ethereum ή άλλα κρυπτονομίσματα.

Ή, εάν είστε έμπορος που έχει ήδη την εμπειρία, ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο έχει προσθέσει περισσότερα στο εύρος των γνώσεων συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Αποποίηση ευθυνών: Τα κρυπτονομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map