Fortune Stories των Crypto Kings

Θα μπορούσατε να είστε ο νεότερος Crypto King?

Οι εξελίξεις στην τεχνολογία, η συνεχώς εξελισσόμενη φύση των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και ο σύγχρονος κόσμος έχουν φέρει νέους και καινοτόμους τρόπους για να κερδίσουν χρήματα οι άνθρωποι. Είναι δίκαιο να πούμε ότι το Διαδίκτυο έχει ανοίξει ένα πλήθος δυνατοτήτων που δεν θα ήταν διαθέσιμες σε δεκαετίες που πέρασαν. Για παράδειγμα, η κρυπτογράφηση και το blockchain έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια και ευδοκιμούν προς το παρόν.

Το Cryptocurrency είναι διαθέσιμο σε πολλές πλατφόρμες και το blockchain είναι η τεχνολογία μέσω της οποίας ανταλλάσσεται με τη μορφή ασφαλών ψηφιακών συναλλαγών. Είναι ουσιαστικά ένας εναλλακτικός τύπος νομίσματος και ανταλλάσσεται ουσιαστικά με χρήματα. Το Bitcoin είναι ένας από τους πιο γνωστούς τύπους κρυπτογράφησης, με αυτόν τον τύπο ψηφιακής συναλλαγής να χρησιμοποιείται για αρκετά χρόνια.

Το 2017, το Bitcoin έγινε δημοφιλές ως αποτέλεσμα της υιοθέτησης της τεχνολογίας blockchain από την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα και εκατομμύρια συναλλαγές πραγματοποιούνται σήμερα σε καθημερινή βάση.

Το Cryptocurrency είναι μια ευμετάβλητη και επικίνδυνη επενδυτική επιλογή, αλλά πολλοί πιστεύουν ότι ο κίνδυνος αξίζει τον κόπο λόγω της επιτυχίας του Bitcoin. Η επιτυχία των ατόμων που υιοθέτησαν το νόμισμα νωρίς στη διαμόρφωσή του έχει σίγουρα τραβήξει την προσοχή των επενδυτών σε όλο τον κόσμο, και στο Trading Education, θέλαμε να εξετάσουμε λεπτομερέστερα αυτό.

Αν και η κρυπτογράφηση έχει σημειώσει επιτυχία, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι δεν είναι όλοι πλούσιοι από το πίσω μέρος του. Kashyap Vyas, στο Ενδιαφέρουσα Μηχανική, έχει συντάξει μια λίστα με μερικούς από τους επενδυτές που ήταν αρκετά τυχεροί για να κάνουν την τύχη τους ως αποτέλεσμα της κρυπτογράφησης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει: Η άνοδος του Cryptocurrency: Χρειαζόμαστε ακόμα τράπεζες?

Kingsley Advani – Ένας πρώιμος υιοθέτης του Bitcoin

Kingsley Advani crypto king

Το 2012, ένας από τους φίλους του Advani τον παρουσίασε στο Bitcoin, το οποίο τότε χρησίμευε ως πληρωμή στον εγκληματικό κόσμο. Παρόλο που είχε παράνομες υπονοήσεις, ο Advani είδε τη μεγαλύτερη εικόνα και τις δυνατότητες που πρόσφερε το Bitcoin και άρχισε να συλλέγει χρήματα μαζί για να επενδύσει.

Ο Advani είχε εργαστεί ως επιστήμονας δεδομένων και αποφάσισε να αδειάσει όλες τις αποταμιεύσεις που είχε κερδίσει μέχρι εκείνο το σημείο. Επένδυσε 34.000 $ και ανέλαβε έναν τεράστιο κίνδυνο, έναν κίνδυνο που τώρα πιστεύει ότι αξίζει να αναλάβει.

Ο 24χρονος Advani είναι εκατομμυριούχος κρυπτογράφησης, λόγω της αξίας του διπλασιασμού του Bitcoin από την αρχική του επένδυση. Ο Advani μεταδίδει τώρα τη σοφία και το πάθος του για την κρυπτογράφηση ως σύμβουλος, ταξιδεύοντας στον κόσμο για να δείξει στους ανθρώπους τις δυνατότητες ως αποτέλεσμα της επένδυσης σε Bitcoin.

Peter Saddington – Ξεκίνησε ένα κοινωνικό δίκτυο για Cryptocurrency

Peter Saddington crypto king

Ως CTO του VinWiki, ο Peter διαχειρίζεται επίσης ένα κοινωνικό δίκτυο που ονομάζεται TheBitcoin.pub. Αφού σπούδασε επιστήμη υπολογιστών στο Florida State, ο Saddington ανέλαβε τρία μεταπτυχιακά στην εκπαίδευση, τη θεολογία και την παροχή συμβουλών.

Ο Πέτρος ανακάλυψε την αυξανόμενη δημοτικότητα του Bitcoin ως αποτέλεσμα μιας δημοσίευσης Ars Technica, η οποία είχε ενημερώσει για τη μαζική πτώση της αξίας του crypto. Ενδιαφέρθηκε για αυτήν την τεχνολογία και αποφάσισε να κάνει εκτενή έρευνα σχετικά με το Bitcoin.

Μετά την έρευνά του, ο Peter αποφάσισε να αγοράσει πάνω από 100 Bitcoin στην τιμή των 2,52 $ το καθένα και μετά την έκρηξη του Bitcoin, κέρδισε μια περιουσία. Είναι ίσως ο πιο διάσημος για να εξαργυρώσει 45 bitcoin και να αγοράσει τον εαυτό του Lamborghini Huracan.

Δείτε αυτό το άρθρο: Ο απόλυτος οδηγός Bitcoin: Τι είναι το Bitcoin?

Erik Finman – Ένας από τους νεότερους Crypto Kings

Erik Finman crypto king

Ο Γερμανός έφηβος Erik Finman είχε φτάσει στη σκηνή της εκπαίδευσής του όπου είχε βαρεθεί το σχολείο και δεν ήθελε να συνεχίσει. Αυτό ήταν που τον οδήγησε να κάνει ένα στοίχημα με τη μαμά και τον μπαμπά του, συμφωνώντας ότι αν γίνει εκατομμυριούχος πριν φτάσει στην ηλικία των 18, τότε δεν θα πήγαινε στο κολέγιο. Αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα 1000 ευρώ που του χαρίστηκαν από τη γιαγιά του και το επένδυσε σε Bitcoin.

Ο Erik είδε απρόσμενες αποδόσεις στην επένδυσή του και η καθαρή του αξία αυξήθηκε σημαντικά. Με τα κέρδη από την επένδυσή του, ίδρυσε μια υπηρεσία καθοδήγησης peer-to-peer και το πούλησε για 300 Bitcoin. Ο έφηβος είναι ένας από τους νεότερους εκατομμυριούχους Bitcoin και ορίστηκε ως ο πιο σημαντικός έφηβος το 2014 από το TIME.

Τα μελλοντικά του σχέδια περιλαμβάνουν τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων και πιστεύει ακράδαντα ότι τα κρυπτονομίσματα βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό.

Kristoffer Koch – Ένας Crypto King με σοβαρή τύχη

Kristoffer Koch crypto king

Η επένδυση του Koch στο Bitcoin τον έκανε θρύλο κρυπτογράφησης και έδωσε στους ανθρώπους την αυτοπεποίθηση να δοκιμάσουν τη δική τους τύχη να επενδύσουν. Ο Kristoffer ήρθε στον κόσμο της κρυπτογράφησης ενώ έγραφε μια διατριβή για το θέμα της κρυπτογράφησης.

Ο Νορβηγός επένδυσε 150 Kroner, που ισοδυναμεί με περίπου 27 $, και έλαβε 5, 000 Bitcoin σε αντάλλαγμα το 2008. Δεν έδωσε μεγάλη προσοχή στην επένδυσή του μέχρι που οι αναφορές των μέσων ενημέρωσης άρχισαν να τρέχουν με ιστορίες για το αποκεντρωμένο νόμισμα. Στο πίσω μέρος του, έψαξε τα ιδιωτικά κλειδιά των κρυπτογραφημένων πορτοφολιών του και ανακάλυψε ότι υπήρχαν 886.000 $ έτοιμα και περίμενα.

Οι άνθρωποι διαβάζουν επίσης: Satoshi Nakamoto: Τι ξέρουμε για αυτόν?

Eddy Zillan – Ο Crypto King μετέτρεψε χιλιάδες σε εκατομμύρια

Έντι Ζίλαν κρυπτογράφος

Πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται να γίνουν εκατομμυριούχοι πριν γίνουν 18 ετών και στο παρελθόν, αυτό συχνά δεν ήταν παρά ένα όνειρο για τη μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων. Γρήγορα προχωρήστε μέχρι σήμερα και η εισαγωγή κρυπτονομισμάτων που επέτρεψε σε ορισμένα άτομα να συγκεντρώσουν μια περιουσία.

Ο Eddy Zillan κατάφερε να μετατρέψει τις αποταμιεύσεις του σε απόλυτη περιουσία, κάνοντας την πρώτη του επένδυση 100 $. Η γρήγορη απόδοση τον ενθάρρυνε να επενδύσει ακόμη μεγαλύτερο ποσό.

Σε αυτό το σημείο, επένδυσε το σύνολο των 12.000 $ αποταμιεύσεών του και τα χρήματα άρχισαν να του ρίχνουν. Άρχισε να εξερευνά τα διαφορετικά επίπεδα συναλλαγών Bitcoin και πειραματίζεται επίσης με το Altcoin. Αναφέρεται ότι έχει συγκεντρώσει περιουσία κρυπτογράφησης πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια και τώρα συμβουλεύει άλλους για το πώς μπορούν να γίνουν πλούσιοι με τις συναλλαγές κρυπτογράφησης.

Olaf-Carlson Wee – ο πρώτος υπάλληλος της Coinbase

Olaf Carlson Wee crypto king

Ο πρώτος υπάλληλος της Coinbase σημείωσε σημαντική αύξηση της κρυπτογράφησης. Η πρώτη του επένδυση στο Bitcoin απέτυχε όταν έπεσε από $ 16 σε $ 2, αλλά συνέχισε να πιστεύει ότι η κρυπτογράφηση θα πετύχει.

Έστειλε το βιογραφικό του στην Coinbase και εργάστηκε από την εταιρεία. Ως αποτέλεσμα του χρόνου του εκεί, απέκτησε μια εικόνα για τον κόσμο της κρυπτογράφησης.

Καθώς το Bitcoin άρχισε να ανεβαίνει, είχε επενδύσει αρκετά για να τον κάνει εκατομμυριούχο και ίδρυσε το Polychain Capital. Τα περιουσιακά του στοιχεία αυξήθηκαν από 4 εκατομμύρια σε 200 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε λίγους μήνες.

Δείτε επίσης: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν επενδύσετε σε Cryptocurrency

Chris Larsen – Γνωστός ως ο πλουσιότερος Crypto King

Chris Larsen crypto king

Συνιδρυτής της Ripple, ο Chris Larsen είναι ο πλουσιότερος επενδυτής σε κρυπτονομίσματα, σύμφωνα με το Forbes. Κάτοχος MBA από το Στάνφορντ και έμπειρος χειριστής της Silicon Valley, η επιχείρησή του ελέγχει 61 δισεκατομμύρια XRP παγκοσμίως.

Η καθαρή του αξία κρυπτογράφησης από τον Φεβρουάριο του 2018 ήταν σχεδόν 8 δισεκατομμύρια δολάρια και πριν ξεκινήσει το Ripple, συμμετείχε σε άλλες επιτυχημένες επιχειρήσεις.

Έχει αναφερθεί ως ο πλουσιότερος κρυπτογράφος στον πλανήτη και έχει συγκεντρώσει συνολική αξία 59 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Brian Armstrong – Ιδρύθηκε η εταιρεία Coinbase

Ιδρυτής του νομίσματος Brian Armstrong

Ο Άρμστρονγκ ίδρυσε την εταιρεία του, η οποία έγινε γνωστή ως η κορυφαία πλατφόρμα κρυπτογράφησης στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2012. Από τότε, πέτυχε στις αγορές κρυπτογράφησης, αν και ξεπέρασε μια δύσκολη αρχή.

Η πελατειακή βάση για το Coinbase έχει γίνει ποικίλη και πλούσια, και πέρυσι η Coinbase συγκέντρωσε 100 εκατομμύρια δολάρια, λόγω της αξίας των 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Το 2017, η Coinbase δημιούργησε έσοδα 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων και πιστεύεται ότι αξίζει περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Μην χάσετε: 8 ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσετε πριν κάνετε μια επένδυση

Brock Pierce – Μέλος του Bitcoin Foundation

Ίδρυμα bitcoin Brock Pierce

Ο ιδρυτής και διευθύνων εταίρος της Blockchain Capital, ο Pierce είδε τη δημοτικότητά του να αυξάνεται ως ένα πρωτοποριακό πρόσωπο της αγοράς ψηφιακού νομίσματος.

Ο απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας είναι επιχειρηματικός καπιταλιστής με επιχειρηματικά ενδιαφέροντα σε ψηφιακά νομίσματα, τεχνολογία διαφημίσεων και παιχνίδια.

Ο 37χρονος εξελέγη μέλος του Bitcoin Foundation το 2014, και σήμερα έχει συγκεντρώσει πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια για τις εταιρείες του και ήταν στην πρώτη γραμμή για περισσότερες από 30 εξαγορές.

Η καθαρή του αξία θεωρήθηκε περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους.

Changpeng Zhao – Διαθέτει το μεγαλύτερο Crypto Exchange

Τσανγκπενγκ Ζάο

Διευθύνων σύμβουλος της πολυγλωσσικής πλατφόρμας κρυπτογράφησης Binance, Changpeng Zhao συγκέντρωσε 15 εκατομμύρια δολάρια τον Ιούλιο για να κάνει την επιχείρηση επιτυχημένη. Το Binance δεν υπήρχε πριν από αυτό.

Γνωστό ως το μεγαλύτερο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης στον κόσμο, με 6 εκατομμύρια χρήστες, το Binance μπορεί να επεξεργαστεί 1,4 εκατομμύρια συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Πριν από την ώρα του στο Binance, ο Zhao έκανε την επιλογή να μετακομίσει από την Ιαπωνία στον Καναδά τη δεκαετία του ’80 και να χωρίσει το χρόνο του μεταξύ Τόκιο και Νέα Υόρκη μετά την αποφοίτησή του με πτυχίο στην Πληροφορική.

Αφού εργάστηκε σε διάφορες επιχειρήσεις κρυπτογράφησης, αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική του εταιρεία και ο Binance είναι τώρα μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις κρυπτονομισμάτων στον κόσμο.

Στη συνέχεια: Σταματήστε να ασκείτε κακές συνήθειες συναλλαγών!

Αν σας άρεσε να διαβάζετε αυτό το άρθρο από το Trading Education, παρακαλούμε δώστε ένα παρόμοιο και μοιραστείτε με οποιονδήποτε άλλο πιστεύετε ότι μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner