Πώς να αγοράσετε το IOTA – Οδηγός για αρχάριους 2021

Contents

Πώς να αγοράσετε το IOTA & Βρείτε την καλύτερη τιμή

Ξεκίνησε το 2016, το IOTA είναι ένα κρυπτογραφημένο και ανοιχτό λογισμικό κατανεμημένο καθολικό. Με κεφαλαιοποίηση αγοράς μόλις κάτω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων, υπάρχουν πολλές ανοδικές δυνατότητες σε αυτό το ψηφιακό στοιχείο.

Αν θέλετε να πηδήξετε στο βαγόνι και να μάθετε πώς να αγοράζετε μόνοι σας το IOTA (MIOTA) – μείνετε εκεί όπου βρίσκεστε.

Σε αυτόν τον οδηγό, σας δείχνουμε πώς να αγοράσετε το IOTA σήμερα. Θα σας καθοδηγήσουμε στα βήματα της επιλογής μεσίτη, της κατανόησης των πιθανών κινδύνων και των ανταμοιβών και ολοκλήρωση της επένδυσής σας IOTA με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο.

Όχι μόνο αυτό, αλλά περιγράφουμε λεπτομερώς τον τρόπο δημιουργίας εντολών διαπραγμάτευσης, αποθήκευσης των μαρκών σας MIOTA και δημιουργία ενός επενδυτικού σχεδίου.

Πώς να αγοράσετε το IOTA σήμερα – Οδηγός βήμα προς βήμα

Για όσους δεν θέλουν να διαβάσουν τον πλήρη οδηγό για αρχάριους τώρα – θα δείτε παρακάτω ένα βήμα 5 βήματος για το πώς να αγοράσετε το IOTA.

1. Επιλέξτε να εγγραφείτε σε εγκεκριμένο πάροχο κρυπτογράφησης που προσφέρει IOTA

2. Χρηματοδοτήστε τον νέο σας λογαριασμό eToro

3. Επιλέξτε IOTA (MIOTA) από τη λίστα των διαθέσιμων κρυπτονομισμάτων

4. Συμπληρώστε το σχετικό πεδίο με το ποσό του IOTA που θέλετε να αγοράσετε

5. Επιβεβαιώστε ότι είστε ικανοποιημένοι με τα στοιχεία που έχετε εισαγάγει

Είστε έτοιμοι να αγοράσετε το IOTA τώρα με χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή ηλεκτρονικό πορτοφόλι; Αν είναι έτσι,

eToro – Καλύτερος μεσίτης για αγορά ΙΩΤΑ

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο της κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε πώς να αγοράσετε το IOTA σήμερα. Εκτός από το να σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία αγοράς βήμα προς βήμα, διερευνούμε επίσης το μέλλον του ψηφιακού νομίσματος.

Βήμα 1: Επιλέξτε ένα διαδικτυακό χρηματιστήριο ή ανταλλαγή IOTA

Όταν ακολουθείτε την αναλυτική παρουσίαση 5 βημάτων που αναφέρεται παραπάνω, θα δείτε ότι αναφέραμε έναν ρυθμιζόμενο μεσίτη. Αυτό συνιστάται ιδιαίτερα ως η ασφαλέστερη επιλογή όταν εξετάζετε πώς να αγοράσετε το IOTA.

Εάν εγγραφείτε στο eToro, μπορείτε να αγοράσετε το IOTA απευθείας και, κυρίως, σε ασφαλείς συνθήκες. Αυτό συμβαίνει επειδή ο διαδικτυακός μεσίτης ρυθμίζεται από πολλούς φορείς.

Μια εναλλακτική επιλογή για εσάς είναι να αγοράσετε IOTA σε ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων τρίτων. Αυτή η επιλογή συνοδεύεται από προσοχή, καθώς οι ανταλλαγές συχνά δεν αποκτούν άδεια και επομένως δεν ρυθμίζονται από καμία αρχή.

Σε αντίθεση, το eToro είναι ισχυρό όσον αφορά τη ρύθμιση. Η πλατφόρμα υπόκειται σε αυστηρούς κανόνες από ASIC, FCA και CySEC. Όχι μόνο αυτό, αλλά ο μεσίτης είναι επίσης εγγεγραμμένος και εγκεκριμένος από την FINRA στις ΗΠΑ.

1. Κανονισμός

Με εκατοντάδες μέρη για να αγοράσετε το IOTA – οι ρυθμιστικοί φορείς παρέχουν μια προστατευτική ομπρέλα ενάντια σε σκιερούς μεσίτες και κακή πρακτική, μεταξύ άλλων.

Αυτό σημαίνει ότι εάν η πλατφόρμα έχει ρυθμιστεί όπως το eToro, μπορείτε να αγοράσετε το IOTA όποτε και όταν το επιθυμείτε, με ασφάλεια γνωρίζοντας ότι η εταιρεία είναι υπεύθυνη για τις ενέργειές της.

Όπως είπαμε, εάν σκέφτεστε μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης, είναι πολύ αμφίβολο ότι θα σας προσφερθεί ένα τέτοιο δίχτυ ασφαλείας. Επιπλέον, υπήρξαν πολλές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια των ετών όπου τα μη ρυθμιζόμενα πορτοφόλια ανταλλαγής πέφτουν θύματα πειρατείας, χάνοντας εκατομμύρια δολάρια στην πορεία.

Υπάρχει πάντα η επιλογή να αγοράσετε το IOTA και στη συνέχεια να αποθηκεύσετε τα κέρματά σας σε ένα ιδιωτικό κρυπτογραφημένο πορτοφόλι. Αν και η φροντίδα των ψηφιακών νομισμάτων σας ακούγεται αρκετά απλή, υπάρχουν αρνητικά.

Επιλέγοντας να αποθηκεύσετε το IOTA σας σε ένα ιδιωτικό πορτοφόλι κρυπτογράφησης, έχετε την ευθύνη να προστατεύσετε, να ασφαλίσετε και να φυλάξετε το μακρύ ιδιωτικό σας κλειδί από το να μπείτε στα χέρια των εγκληματιών στον κυβερνοχώρο.

Ο σεβαστός διαδικτυακός μεσίτης eToro από την άλλη πλευρά αποκόπτει αυτήν την ανησυχία. Η πλατφόρμα θα αποθηκεύσει τα διακριτικά MIOTA σας σε ασφαλές μέρος, χωρίς επιπλέον κόστος.

2. Τρόποι πληρωμής

Όταν σκέφτεστε να αγοράσετε το IOTA, θα χαρείτε να μάθετε ότι η εύρεση ενός μέρους συμβατού με τον επιλεγμένο τρόπο πληρωμής σας είναι απίθανο να παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα.

Ενώ πριν από χρόνια μπορεί να έχετε κολλήσει με τραπεζικό έμβασμα – το οποίο ακόμη και το 2021 είναι μια από τις πιο αργές μεθόδους πληρωμής στο διαδίκτυο – αυτές τις μέρες οι σύγχρονοι μεσίτες δέχονται μια ποικιλία τύπων.

Ο πάροχος κρυπτογράφησης eToro είναι συμβατός με τις περισσότερες μεθόδους πληρωμής χωρίς προβλήματα. Αυτό περιλαμβάνει πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες όπως Mastercard, Visa, Maestro και άλλα. Εκτός από αυτές τις πιο παραδοσιακές επιλογές, ο μεσίτης δέχεται ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως Neteller, PayPal, Klarna και Skrill.

3. Τέλη και προμήθειες

Είναι σημαντικό να ξεκινήσετε οποιαδήποτε νέα επιχείρηση χωρίς να αναβοσβήνει. Ένας από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε αυτό είναι να προσέχετε τις πιθανές χρεώσεις και προμήθειες, ειδικά όταν εξετάζετε πώς να αγοράσετε το IOTA.

Εάν ορίσετε σωστά τις αγορές και τοποθετήσετε την κατάλληλη παραγγελία, μπορείτε να κάνετε μερικά υγιή κέρδη αγοράζοντας IOTA από την άνεση του σπιτιού σας.

Φυσικά, οι διαδικτυακοί μεσίτες πρέπει να κερδίσουν κέρδη για να συνεχίσουν να προσφέρουν πρόσβαση στις αγορές κρυπτογράφησης και να πληρώνουν για γενικά έξοδα και τέτοια, όπως κάθε επιχείρηση. Έτσι, αρκεί αυτές οι χρεώσεις να μην είναι εκβιαστικές, η ρύθμιση λειτουργεί καλά για όλους.

Οι περισσότεροι διαδικτυακοί μεσίτες χρεώνουν στους πελάτες ένα μεταβλητό τέλος έναντι της αξίας θέσης.

Δείτε παρακάτω ένα απλό παράδειγμα μεταβλητού τέλους:

 • Ο διαδικτυακός πάροχος κρυπτογράφησης Coinbase χρεώνει κυμαινόμενο τέλος 1,49% για κάθε συναλλαγή
 • Ergo, αν αγοράσετε κρυπτογράφηση αξίας 1.000 $ – η χρέωση στο Coinbase είναι 14,90 $
 • Εάν η θέση σας είναι αξίας 2.000 $ – η χρέωση είναι 29,80 $ – και ούτω καθεξής

Για λόγους σαφήνειας, έχουμε δημιουργήσει ένα πρακτικό παράδειγμα για το πώς αυτή η χρέωση μπορεί να επηρεάσει τυχόν κέρδη από την αγορά σας IOTA:

 • Δημιουργείτε μια εντολή αγοράς αξίας 1.500 $ για να αγοράσετε το IOTA
 • Ως εκ τούτου, πληρώνετε το Coinbase 22,35 $ (1,49% των 1.500 $)
 • Όταν θέλετε να πουλήσετε, τα διακριτικά σας αποτιμώνται στα 1.900 $
 • Και πάλι πρέπει να πληρώσετε 1,49% – που αντιστοιχεί σε 28,31 $
 • Συνολικά, πληρώσατε 50,66 $ σε τέλη

Όπως προκύπτει από τα παραπάνω, το 1,49% ακούγεται σαν ένα λεπτό. Όμως, καθώς χρεώνονται σε κάθε συναλλαγή – αυτές οι χρεώσεις σύντομα χάνουν τα πιθανά κέρδη σας.

Εάν είχατε επιλέξει να αγοράσετε το IOTA μέσω eToro, θα έχετε εξοικονομήσει 50,66 $, καθώς αυτός ο μεσίτης είναι 100% χωρίς προμήθεια.

Όσον αφορά το κόστος συναλλαγής, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ορισμένες πλατφόρμες χρεώνουν τέλος προς κατάθεση. Για παράδειγμα, η Coinbase χρεώνει το 3,99% του ποσού της κατάθεσης κατά τη χρήση χρεωστικής κάρτας.

Αυτό σημαίνει ότι η παραγγελία αγοράς στο προηγούμενο παράδειγμά μας θα σας κοστίσει 59,85 $.

Αντίθετα, εάν δεν καταθέτετε με δολάρια ΗΠΑ, το eToro χρεώνει απλώς στους πελάτες μια χρέωση ανταλλαγής 0,5%.

4. Άλλοι σημαντικοί παράγοντες

Στο βήμα 1 έχουμε καλύψει μερικά από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του τρόπου αγοράς IOTA – προμήθειες και προμήθειες, κανονισμοί και τρόποι πληρωμής.

Για να ρίξετε λίγο περισσότερο φως σε τι άλλο πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αναζητάτε έναν ασφαλή χώρο για να αγοράσετε το IOTA – δείτε παρακάτω.

 • Φιλικότητα προς τον χρήστη: Είναι σημαντικό να βρείτε τον ιστότοπο μεσιτείας εύχρηστο. Εάν η πλατφόρμα είναι συμπαθητική για τους αρχάριους, θα βρείτε τη διαδικασία από το τέλος σε τέλος της αναζήτησης αγοράς IOTA μια πολύ πιο ευχάριστη εμπειρία. Το eToro είναι πασίγνωστο φιλικό προς το χρήστη.
 • Ελάχιστη επένδυση: Πριν εγγραφείτε σε οποιαδήποτε πλατφόρμα για να αγοράσετε το IOTA – βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ποια είναι η ελάχιστη επένδυση σε αυτήν τη συγκεκριμένη μεσιτεία. Ο κύριος λόγος που αυτό είναι σημαντικό είναι ότι ορισμένοι πάροχοι κρυπτογράφησης αναμένουν μια μεγάλη ελάχιστη επένδυση. Αυτό δεν θα ήταν ιδανικό για έναν αρχάριο. Στο eToro οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν IOTA από 25 $!
 • Αποθήκευση: Σκέφτεστε πώς να αγοράσετε το IOTA και πώς να το αποθηκεύσετε συμβαδίζουν. Όπως όμως αγγίξαμε, αν είστε αρχάριος θα πρέπει να αποφύγετε τους μη ρυθμιζόμενους μεσίτες και ανταλλαγές. Επομένως, μια ευνοϊκή επιλογή είναι να εγγραφείτε στο eToro όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τα κέρματά σας δωρεάν σε ένα ρυθμισμένο και ασφαλές περιβάλλον.

Βήμα 2: Ελάτε με ένα επενδυτικό σχέδιο

Μια στρατηγική που υιοθετήθηκε από πολλούς επενδυτές που θέλουν να αγοράσουν το IOTA είναι να καταλήξουν σε ένα επενδυτικό σχέδιο.

Λαμβάνοντας υπόψη πόσο ευμετάβλητη είναι η αγορά κρυπτονομισμάτων – ένα επενδυτικό σχέδιο είναι μια σοφή κίνηση. Ιδιαίτερα για όσους είναι νέοι στη σκηνή του ψηφιακού νομίσματος, αλλά πραγματικά για άτομα όλων των επιπέδων εμπειρίας.

Εάν ανήκετε στην κατηγορία ατόμων που δεν έχουν αγοράσει ποτέ ένα χρηματοοικονομικό περιουσιακό στοιχείο, θα δείτε μερικές χρήσιμες ιδέες στρατηγικής παρακάτω.

1. Μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα

Όταν σκέφτεστε να αγοράσετε το IOTA – θεωρείτε τον εαυτό σας βραχυπρόθεσμο ή μακροπρόθεσμο επενδυτή?

Ας εξηγήσουμε περαιτέρω τη διαφορά μεταξύ των δύο.

Οι βραχυπρόθεσμοι επενδυτές θέλουν να κάνουν μικρά, αλλά τακτικά κέρδη. Αυτό επιτυγχάνεται με την είσοδο στην αγορά και μετά την έξοδο μέσα σε λίγα λεπτά ή ώρες (μερικές φορές ημέρες) – αξιοποιώντας στο έπακρο τις βραχυπρόθεσμες αυξήσεις των τιμών.

Λάβετε υπόψη ότι τα κρυπτονομίσματα είναι πολύ κερδοσκοπικά και μπορούν να κυμαίνονται έως και πέντε ή έξι φορές από αυτά των νομισμάτων fiat και του χρυσού. Ως εκ τούτου, εάν ορίσετε σωστά την αγορά, θα μπορούσατε ενδεχομένως να έχετε μερικά εντυπωσιακά κέρδη.

Οι μακροπρόθεσμοι επενδυτές αναζητούν να αγοράσουν το IOTA και να κρατήσουν τα κέρματα για εβδομάδες ή μήνες κάθε φορά. Αυτό ονομάζεται κατάλληλα στρατηγική «αγορά και αναμονή» και μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για αρχάριους, λόγω της έλλειψης ανησυχίας για βραχυπρόθεσμες μεταβολές τιμών.

2. Τιμή στόχου IOTA

Μια δημοφιλής στρατηγική μεταξύ των επενδυτών κρυπτογράφησης είναι η χρήση μιας στοχευμένης τιμής IOTA.

Για να καθαρίσετε την ομίχλη – ας υποθέσουμε ότι θέλατε να τριπλασιάσετε την επένδυσή σας στο IOTA. Εάν το ψηφιακό νόμισμα είχε τιμή 0,3550 $ τη στιγμή της αρχικής αγοράς σας – η αξία του θα πρέπει να αυξηθεί στα 1,0650 $.

Εάν θέλετε να τετραπλασιάσετε την ίδια επένδυση, το IOTA θα πρέπει να αυξηθεί στα 1.4200 $ – και ούτω καθεξής.

Από τη μία πλευρά, η τετραπλασιασμός μιας επένδυσης ακούγεται αβάσιμη. Όμως, οι αριθμοί μιλούν όγκους.

Δηλαδή, η IOTA έφτασε στα χαμηλά των 0,15 $ στα μέσα του 2017, αλλά στη συνέχεια εξερράγη σε υψηλό όλων των εποχών των 5,25 $ μόλις έξι μήνες αργότερα. Αυτή είναι μια μεταβολή πάνω από 3.400%.

3. Εξετάστε τις τακτικές επενδύσεις

Όπως μπορείτε να δείτε από ψηλά, τα κρυπτονομίσματα κυμαίνονται τακτικά στην τιμή, λόγω του συναισθήματος της αγοράς στην αξία του περιουσιακού στοιχείου.

Όταν εκπαιδεύεστε στον εαυτό σας για το πώς να αγοράσετε το IOTA, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να κάνετε τακτικές, αλλά μικρότερες επενδύσεις ως μέρος του σχεδίου σας στο μέλλον.

Αυτή είναι μια στρατηγική που χρησιμοποιείται από πολλούς επενδυτές και συνεπάγεται την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου σας αργά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε το IOTA χωρίς να διακινδυνεύσετε όλο το κεφάλαιό σας με μία επιτυχία.

Στο eToro, θα μπορείτε να αγοράσετε το IOTA από 25 $! Αυτό καθιστά την τακτική επενδυτική στρατηγική αγοράς ψηφιακών νομισμάτων εντός των σφαιρών πιθανότητας για τους περισσότερους ανθρώπους.

Θα σκεφτόσασταν να επενδύσετε σε IOTA MIOTA?

Βήμα 3: Ανοίξτε έναν λογαριασμό μεσίτη IOTA

Για όποιον διαβάζει αυτό που έχει διαπραγματευτεί στο παρελθόν, αν και μετοχές, forex ή ακόμα και ασήμι – η διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού μεσίτη IOTA είναι σχεδόν ακριβώς η ίδια.

Αν τυχαία είστε αρχάριος – κατευθυνθείτε στην πλατφόρμα του παρόχου κρυπτογράφησης και αναζητήστε το κουμπί “Εγγραφή τώρα”.

Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε μια φόρμα που περιλαμβάνει το όνομα και το επώνυμό σας, τη διεύθυνση κατοικίας, το email, τον αριθμό κινητού τηλεφώνου και την ημερομηνία γέννησης.

Σύμφωνα με τους κανόνες της KYC (Γνωρίστε τον Πελάτη σας) που επιβάλλονται από χρηματοοικονομικές ρυθμιστικές αρχές, θα πρέπει επίσης να δώσετε στον μεσίτη ένα αναγνωριστικό φωτογραφίας. Η ταχύτερη επεξεργασία είναι συνήθως διαβατήριο, αν και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την άδεια οδήγησης.

Θα σας ζητηθεί επίσης να προσκομίσετε αντίγραφο της απόδειξης διεύθυνσής σας. Σκεφτείτε σύμφωνα με τις γραμμές ενός λογαριασμού κοινής ωφέλειας, μια δήλωση τραπεζικού λογαριασμού ή μια φορολογική επιστολή.

Όπως αναφέραμε, μπορείτε να δείτε πώς να αγοράσετε το IOTA μέσω μη ρυθμιζόμενης ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων ή μεσιτείας. Ωστόσο, αυτό ζητά προβλήματα, καθώς δεν έχετε καθόλου προστασία. Η έλλειψη ρύθμισης σημαίνει ότι η εταιρεία δεν έχει κανένα πρότυπο για να τηρήσει και δεν έχει κανείς να απαντήσει.

Αντίθετα, ο εγκεκριμένος μεσίτης eToro λειτουργεί υπό την επιφύλαξη ορισμένων από τους ρυθμιστικούς γίγαντες του κλάδου.

Όχι μόνο αυτό, αλλά ορισμένες πλατφόρμες χρειάζονται μέρες για να ελέγχουν χειροκίνητα τα έγγραφα KYC. Ενώ το eToro χρησιμοποιεί αυτοματοποιημένη τεχνολογία – έτσι μπορείτε συνήθως να καταθέσετε και να αγοράσετε IOTA εντός 10 λεπτών.

Βήμα 4: Κατάθεση ορισμένων χρημάτων

Είναι σημαντικό να ελέγξετε εάν η προτιμώμενη μέθοδος πληρωμής σας είναι αποδεκτή ή όχι, προτού φτάσετε σε αυτό το στάδιο.

Υποθέτοντας ότι ο τύπος πληρωμής σας είναι συμβατός – μπορείτε να καταθέσετε κάποια χρήματα στο λογαριασμό σας για να αγοράσετε το IOTA. Η ταχύτερη μέθοδος πληρωμής είναι χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή ηλεκτρονικά πορτοφόλια – και τα δύο γίνονται δεκτά στο eToro.

Στην πραγματικότητα, μπορείτε να αγοράσετε το IOTA στο eToro χρησιμοποιώντας μια εντυπωσιακή επιλογή τύπων πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των Neteller, PayPal και Skrill.

Η πλατφόρμα κρυπτογράφησης θα σας επιτρέψει επίσης να αγοράσετε χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία χρησιμοποιώντας τραπεζικό έμβασμα – αλλά όπως αναφέραμε, αυτή είναι η πιο αργή μέθοδος κατάθεσης για την επεξεργασία μεσιτών.

Πάντα να ελέγχετε ποιο είναι το ελάχιστο απαιτούμενο ποσό κατάθεσης πριν δεσμεύσετε σε μια πλατφόρμα, καθώς ορισμένοι ορίζουν μια κατάθεση άνω των 1.000 $.

Στο eToro, η ελάχιστη κατάθεση είναι 200 ​​$, αλλά μπορείτε να αγοράσετε το IOTA από 25 $.

Βήμα 5: Δημιουργήστε μια εντολή διαπραγμάτευσης

διαπραγμάτευση IOTA

Τώρα που έχετε ακολουθήσει τα βήματα 1 έως 4, μπορείτε να κάνετε παραγγελία για αγορά IOTA μέσω του μεσίτη σας.

Είναι επιτακτική ανάγκη να δημιουργήσετε μια παραγγελία, διαφορετικά, ο μεσίτης δεν πρόκειται να ξέρει πώς να προχωρήσει για λογαριασμό σας ή ποια είναι η θέση σας.

Εάν χρειάζεστε μια ανακεφαλαίωση ή δεν έχετε πραγματοποιήσει ποτέ συναλλαγές μια μέρα στη ζωή σας, θα δείτε μια λίστα με τις εύκολα εφαρμόσιμες παραγγελίες συναλλαγών παρακάτω. Όλα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν όταν αντιμετωπίζετε πώς να αγοράσετε το IOTA.

1. Αγορά παραγγελίας

Σε γενικές γραμμές, θα εισέλθετε στην αγορά χρησιμοποιώντας μια εντολή αγοράς όταν ψάχνετε να αγοράσετε το IOTA.

Εάν έχετε ισχυρή υποψία ότι το IOTA είναι υποτιμημένο και επομένως θα αυξηθεί η τιμή – υποβάλετε μια εντολή αγοράς με τον μεσίτη σας.

Ορισμένοι πάροχοι κρυπτονομισμάτων επιτρέπουν επίσης στους πελάτες να κερδίζουν χρήματα από την πτώση της τιμής ενός περιουσιακού στοιχείου. Αυτό γίνεται ενεργοποιώντας το “short-selling”, με το οποίο υποβάλλετε μια παραγγελία πώλησης εάν πιστεύετε ότι η τιμή θα πέσει.

2. Όριο ή εντολή αγοράς

Αυτή είναι η απλούστερη παραγγελία εκτός δρόμου, αλλά δεδομένης της ευμετάβλητης φύσης των αγορών κρυπτογράφησης – υπάρχουν και άλλες παραγγελίες που πρέπει να γνωρίζετε.

Πολλοί επενδυτές ψηφιακών νομισμάτων το κάνουν για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις προσωρινές μεταβολές στην τιμή, οι οποίες αλλάζουν από τη δεύτερη.

Μια «εντολή αγοράς» είναι μια παραγγελία φιλική για αρχάριους που υποδεικνύει στον μεσίτη σας ότι θέλετε η θέση σας στο IOTA να δράσει αμέσως. Με άλλα λόγια, αν σας αρέσει η τρέχουσα τιμή αγοράς – κάντε εντολή αγοράς και η πλατφόρμα θα το εκτελέσει χωρίς δισταγμό.

Λάβετε υπόψη ότι, ως αποτέλεσμα της προαναφερθείσας μεταβλητότητας, θα δείτε μια ασήμαντη διαφορά μεταξύ αυτής της τιμής και της τιμής που λαμβάνετε. Ας υποθέσουμε ότι κάνατε την παραγγελία της αγοράς σας στο IOTA στα 0,3826 $, στην πραγματικότητα μπορεί να λάβετε 0,3824 $.

Προχωρώντας σε μια «οριακή εντολή», αυτή η παραγγελία ενημερώνει τον μεσίτη σας ότι θα θέλατε να εισαγάγετε την αγορά IOTA σε πολύ συγκεκριμένη τιμή.

Παρακάτω θα δείτε ένα σαφές παράδειγμα για το πώς λειτουργεί αυτό στην πράξη:

 • Το IOTA είναι νόμισμα με τιμή 0,3800 $, ωστόσο θέλετε να εισαγάγετε στα 0,3950 $
 • Ως εκ τούτου, κάνετε μια οριακή παραγγελία 0,3950 $
 • Εάν το IOTA ανέλθει σε 0,3950 $ – η πλατφόρμα θα εκτελέσει την παραγγελία σας για εσάς
 • Λάβετε υπόψη ότι αυτή η θέση θα παραμείνει έως ότου είτε η IOTA φτάσει σε αυτήν την τιμή, είτε την ακυρώσετε χειροκίνητα

Όπως φαίνεται παραπάνω, οι παραγγελίες αγοράς είναι εξαιρετικά απλές, ενώ οι οριακές παραγγελίες σάς επιτρέπουν να αγοράσετε IOTA σε μια τιμή που καθορίσατε από εσάς.

3. Ποντάρισμα

Κάθε φορά που πραγματοποιείτε παραγγελία στον πάροχο κρυπτονομισμάτων, θα ερωτηθείτε πόσα θέλετε να στοιχηματίσετε. Για να το θέσω με άλλο τρόπο – πόσο IOTA θέλετε να αγοράσετε?

Όταν μιλάμε για να καταλήξουμε σε ένα σχέδιο, αγγίξαμε επίσης μια φιλική προς τους αρχάριους προσέγγιση της πραγματοποίησης τακτικών επενδύσεων IOTA σε μέγεθος δαγκώματος.

Όχι μόνο είναι λιγότερο επικίνδυνο από τη χρήση ενός μεγάλου τμήματος του επενδυτικού προϋπολογισμού σας, αλλά οι τακτικές επενδύσεις είναι ένας λογικός τρόπος για να αγοράσετε το IOTA με τρόπο που αποτρέπει τον κίνδυνο.

4. Επιβεβαίωση παραγγελίας

Συνιστάται να ελέγχετε ξανά τις πληροφορίες που έχετε εισαγάγει, όπως η εντολή αγοράς / πώλησης, το όριο / εντολή αγοράς και το μερίδιό σας. Μόλις είστε ικανοποιημένοι, μπορείτε να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας.

Με αυτόν τον τρόπο, ο διαδικτυακός σας μεσίτης θα προχωρήσει και θα πραγματοποιήσει τις παραγγελίες σας και τα νομίσματα IOTA θα εμφανιστούν στο χαρτοφυλάκιο του λογαριασμού σας eToro.

Έτοιμοι να επενδύσετε IOTA MIOTA?

Βήμα 6: Αποθήκευση του IOTA σας

Όπως γνωρίζετε, τα κρυπτονομίσματα είναι αντίθετα με τα χρήματα που εκδίδονται από την κυβέρνηση, όπως ευρώ ή δολάρια ΗΠΑ. Σε τελική ανάλυση, αυτά φυλάσσονται με ασφάλεια σε τράπεζες. Αντ ‘αυτού, το IOTA είναι ένα ψηφιακό νόμισμα και ένα ανοιχτό κοινόχρηστο δημόσιο καθολικό.

Αντί της τυπικής τεχνολογίας blockchain που χρησιμοποιείται από τα περισσότερα κρυπτονομίσματα, τα νομίσματα MIOTA αποθηκεύονται σε μια δομή δεδομένων που ονομάζεται «Tangle», όπου κάθε νέα συναλλαγή επιβεβαιώνει τις δύο προηγούμενες συναλλαγές.

Όπως καλύπτεται περαιτέρω σε αυτήν τη σελίδα, μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε το IOTA σε διαδικτυακή χρηματιστηριακή αγορά ή σε κρυπτογράφηση.

Φυσικά, η αποθήκευση των ψηφιακών νομισμάτων σας σε ένα μη ρυθμιζόμενο κρυπτογραφικό πορτοφόλι μπορεί να σας αφήσει ευάλωτους σε χάκερ – λόγω του ότι πρέπει να αναλάβετε την πλήρη ευθύνη.

Στο eToro, οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν και να αποθηκεύσουν το IOTA σε έναν φιλικό για αρχάριους και ασφαλή χώρο – κάτω από το αετό μάτι των ASIC, CySEC και FCA. Στις ΗΠΑ, οι πελάτες προστατεύονται από την αυστηρή απόφαση της FINRA.

Αυτός ο κανονισμός περιορίζει την ανάγκη να ανησυχείτε ότι αγοράζετε IOTA από μια εταιρεία με κακές προθέσεις.

Βήμα 7: Πώληση του IOTA σας

Έχοντας φτάσει στα βήματα 1 έως 7, θα γνωρίζετε ότι ο κύριος στόχος της αγοράς ενός χρηματοοικονομικού περιουσιακού στοιχείου είναι να αποπληρωθεί όταν έρθει η ώρα να εξαργυρώσετε.

Με άλλα λόγια, θέλετε να πουλήσετε το IOTA για περισσότερα από όσα το αγοράσατε αρχικά. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο κερδίζετε – και ουσιαστικά σε τι αφορά.

Εάν επιλέξετε να αγοράσετε και να πουλήσετε το IOTA μέσω ανταλλαγής τρίτων, η διαδικασία τείνει να είναι αρκετά χρονοβόρα.

Οι ανταλλαγές συχνά απαιτούν να μεταφέρετε κρυπτονομίσματα από το προσωπικό σας πορτοφόλι στο μη ρυθμιζόμενο πορτοφόλι της εν λόγω πλατφόρμας.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να ανταλλάξετε το IOTA με ένα εναλλακτικό νόμισμα όπως το Bitcoin – το οποίο πιθανότατα θα έρθει με χρέωση. Οι πελάτες συχνά απαιτείται τότε να υποβάλουν αίτημα ανάληψης κατά την εξαργύρωση.

Εάν αγοράσετε το IOTA στο eToro μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε ψηφιακά νομίσματα με ευκολία. Το μόνο που απαιτείται από εσάς είναι να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να χτυπήσετε την πώληση δίπλα στο IOTA στο χαρτοφυλάκιό σας.

Τα χρήματα θα μεταφερθούν στον λογαριασμό που χρησιμοποιήσατε για να αγοράσετε το κρυπτο-περιουσιακό στοιχείο στην αρχή – σύμφωνα με τους κανόνες του KYC.

Άλλοι τρόποι αγοράς IOTA το 2021

Ενώ έχουμε καλύψει σχεδόν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πώς να αγοράσετε το IOTA, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να αγοράσετε αυτό το κερδοσκοπικό περιουσιακό στοιχείο.

1. Αγορά χρεωστικής κάρτας IOTA

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να πληρώνουν με χρεωστική κάρτα όταν πραγματοποιούν αγορές στο διαδίκτυο. Εάν αυτό ακούγεται σαν εσάς, τότε μπορεί να χαρείτε να ακούσετε ότι μπορείτε επίσης να αγοράσετε το IOTA με αυτόν τον τρόπο.

Μεταβείτε στον λογαριασμό μεσιτείας eToro και εισαγάγετε τα στοιχεία της χρεωστικής σας κάρτας στα αντίστοιχα πλαίσια. Εισαγάγετε το ποσό του IOTA που θέλετε να αγοράσετε και επιβεβαιώστε ότι οι πληροφορίες που εισαγάγατε είναι σωστές.

2. Αγοράστε πιστωτική κάρτα IOTA

Όπως συμβαίνει με μια χρεωστική κάρτα, μπορείτε επίσης να αγοράσετε το IOTA χρησιμοποιώντας μια πιστωτική κάρτα στο eToro. Απλώς εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και ποντάρετε στα σχετικά κουτιά και είστε έτοιμοι να πάτε.

Ως προειδοποίηση, ορισμένοι πάροχοι πιστωτικών καρτών χρεώνουν ένα «τέλος προκαταβολής μετρητών» για αναλήψεις ATM, τζόγο και καταθέσεις μεσιτείας.

Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε με τον παροχέα σας πριν δεσμευτείτε σε αυτόν τον τύπο πληρωμής. Οι χρεώσεις μπορούν να είναι έως και 5%, έτσι και η εργασία σας.

3. Αγοράστε το IOTA Paypal

Το Paypal είναι ένας γρήγορος, ασφαλής και αξιόπιστος τρόπος πληρωμής παγκοσμίως. Στο eToro, μπορείτε επίσης να αγοράσετε το IOTA χρησιμοποιώντας αυτό το ηλεκτρονικό πορτοφόλι.

Ο οδηγός για αρχάριους μας διαπίστωσε ότι δεν δέχονται όλοι οι πάροχοι κρυπτονομισμάτων ηλεκτρονικά πορτοφόλια, γι ‘αυτό ελέγξτε αυτό πριν εγγραφείτε.

Πώς να αγοράσετε το IOTA 2021 – Η απόφαση

Εάν το έχετε φτάσει μέχρι τώρα στον Οδηγό Πώς να Αγοράσετε το IOTA, πιθανότατα αισθάνεστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη νέα σας περιπέτεια κρυπτογράφησης.

Το πρώτο λιμάνι κλήσης πρέπει να είναι η εύρεση ενός αξιόπιστου και ελεγχόμενου διαδικτυακού μεσίτη. Γι ‘αυτό, τραγουδούμε τους επαίνους του eToro – καθώς η πλατφόρμα είναι εξαιρετικά εύκολη στην πλοήγηση για αρχάριους και είναι 100% χωρίς προμήθεια.

Επιπλέον, ο πάροχος κρυπτογράφησης ρυθμίζεται από σεβαστούς χρηματοοικονομικούς φορείς όπως οι FCA, ASIC και CySEC. Ο μεσίτης είναι επίσης εγγεγραμμένος στο FINRA, για πολίτες των ΗΠΑ.

Η εγγραφή για αγορά του IOTA είναι πολύ εύκολο στο eToro, υπάρχουν πολλοί τρόποι πληρωμής για να διαλέξετε και χρειάζονται λίγα λεπτά για να ανοίξετε έναν λογαριασμό.

Όπως μπορείτε να δείτε από τα παραπάνω βήματα, η διαδικασία αγοράς του IOTA στο eToro δεν είναι μόνο ασφαλής και χωρίς προμήθεια, αλλά διαρκεί μόνο λίγα λεπτά.

eToro – Καλύτερος μεσίτης για αγορά IOTA

χρηματιστής etoro

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο της κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο εύκολο είναι να αγοράσεις το IOTA?

Το άνοιγμα λογαριασμού για αγορά IOTA είναι εξαιρετικά εύκολο στο eToro. Μάθετε την αγορά που σας ενδιαφέρει και σκεφτείτε τακτικές αλλά μέτριες επενδύσεις. Μπορείτε να αγοράσετε το IOTA από $ 25 μέσω αυτού του μεσίτη.

Ποιος είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να αγοράσετε το IOTA?

Ο ασφαλέστερος τρόπος για να αγοράσετε το IOTA είναι μέσω εγκεκριμένου μεσίτη. Το eToro εξυπηρετεί πάνω από 13 εκατομμύρια πελάτες και ρυθμίζεται από ASIC, FCA και CySEC. Η πλατφόρμα είναι επίσης καταχωρημένη στις ΗΠΑ στο FINRA.

Μπορώ να αγοράσω 100 $ IOTA?

Ναί. Μπορείτε να αγοράσετε 100 ευρώ αξίας IOTA. Ωστόσο, εάν είστε άπειροι στην αγορά, αυτό μπορεί να είναι κοντόφθαλμο. Στο eToro, μπορείτε να αγοράσετε το IOTA από μόλις 25 $, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε αργά ένα χαρτοφυλάκιο.

Μπορείτε να χάσετε χρήματα στο IOTA?

Ναι, εάν έχετε εσφαλμένη εικασία, θα κάνετε ζημιά. Εάν προβλέψετε σωστά την αγορά IOTA, θα αποκομίσετε κέρδος.

Αυτό που αξίζει περισσότερο το IOTA?

Τον Δεκέμβριο του 2017, το IOTA αξίζει 5,25 $. Μέχρι σήμερα, αυτό είναι το περισσότερο που αξίζει το ψηφιακό νόμισμα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner