Κατανόηση των προβλέψεων του John McAfee Crazy Bitcoin

Οι τρελές προβλέψεις bitcoin του John McAfee

Τα τελευταία χρόνια ο John McAfee γνωστοποίησε το κοινό με τις άγριες προβλέψεις του για το Bitcoin.

McAfee προηγουμένως δήλωσε ότι ένα Bitcoin θα φτάσει την τιμή του 1 εκατομμυρίου $ μέχρι τα τέλη του 2020 πριν από το backtracking.

Αλλά ποιος είναι ακριβώς ο John McAfee, και πρέπει να ακούσουμε τι έχει να πει?

Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε ποιος είναι ακριβώς ο John McAfee, η σχέση του με την κρυπτογράφηση και γιατί πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν τον ακούμε.

Ίσως σας αρέσει επίσης: Ποια κορυφαία 10 κρυπτονομίσματα θα εκραγούν το 2021?

Ποιος είναι ο John McAfee?

Ο John McAfee είναι πιο γνωστό για την ίδρυση της McAfee Associates (τώρα γνωστή ως McAfee, LLC) που δημιούργησε το πρώτο εμπορικά διαθέσιμο λογισμικό προστασίας από ιούς, χρησιμοποιώντας επίσης το όνομα της McAfee.

Μετά την εκτέλεση της McAfee από το 1997 έως το 1994, παραιτήθηκε. Αλλά ο McAfee είναι σίγουρα κάποιος που έχει ζήσει μια ενδιαφέρουσα ζωή και αυτό δεν ήταν το τελευταίο που θα ακούγαμε από αυτόν.

Πριν ιδρύσει την McAfee, LLC, αυτός εργάστηκε ως προγραμματιστής για τη Nasa, και μετά την McAfee, LLC, εισήλθε σε μια σειρά άλλων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, που σχετίζονται κυρίως με την τεχνολογία και την ασφάλεια.

Δυστυχώς για αυτόν, πολλοί από τους καρπούς των επενδύσεών του εξατμίστηκαν στην οικονομική κρίση του 2008. Ο εκτιμώμενος πλούτος του αυξήθηκε από ύψος περίπου 100 εκατομμυρίων δολαρίων σε 4 εκατομμύρια δολάρια.

Επαναστάτης για τη ζωή?

Ο McAfee είναι επίσης πολύ γνωστός για τη στάση του «επαναστάτη». Υποτίθεται ότι αγαπούν όπλα, γυναίκες και ναρκωτικά.

Όπως πολλές επιρροές σε κρυπτογράφηση, Το McAfee είναι ένα ελευθεριακός.

Για όσους δεν γνωρίζουν, οι ελευθεριακοί ουσιαστικά πιστεύουν σε λιγότερο κυβερνητικό έλεγχο και ότι πρέπει να επιτρέπεται στους ανθρώπους να κάνουν ό, τι θέλουν.

Ο Roger Ver και ο Ross William Ulbricht είναι γνωστοί ότι υποστηρίζουν επίσης αυτό το είδος ιδεολογίας και είναι πολύ πιθανό ότι ο Satoshi Nakamoto είχε επίσης παρόμοιες πεποιθήσεις.

Η McAfee ευδοκιμεί επίσης σε διαμάχη και του αρέσει να παίζει το αρχέτυπο του «κακού αγοριού» που λέει και κάνει ό, τι του αρέσει χωρίς να νοιάζεται για τις επιπτώσεις.

Για να σας δώσουμε μια ιδέα για το πόσο αμφιλεγόμενο είναι το McAfee, αξίζει να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο με τίτλο Πώς να απεγκαταστήσετε το McAfee Antivirus, που φτιάχτηκε από τον ίδιο και αστέρι.

Το βίντεο επικρίνει το λογισμικό προστασίας από ιούς του McAfee και παίζει με τη βίαιη συμπεριφορά για την οποία είναι γνωστή (αυξημένη για κωμικούς σκοπούς).

Ο McAfee πέρασε επίσης πολλά χρόνια στην Κεντρική Αμερική μετά την McAfee, LLC και υπάρχει μεγάλη διαμάχη σχετικά με αυτό που έκανε εκεί.

Πάνω απ ‘όλα, προσπάθησε επίσης να υποψηφίσει πρόεδρο των ΗΠΑ το 2016 για το Libertarian Party και θα προσπαθήσει να τρέξει το 2020 είτε για το Libertarian Party είτε για να δημιουργήσει το δικό του κόμμα.

Συμμετοχή στην κρυπτογράφηση

Ο John McAfee ασχολήθηκε με το Bitcoin

Το 2016, η McAfee έγινε ο διευθύνων σύμβουλος και διευθύνων σύμβουλος της MGT Capital Investments και επέκτεινε τις βιομηχανίες στις οποίες συμμετείχαν για να συμπεριλάβει την εξόρυξη Bitcoin.

Μέχρι το 2018, ο McAfee είχε εγκαταλείψει την εταιρεία και ήθελε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στον κρυπτογράφηση και από τότε ασχολήθηκε πολύ με την κοινότητα κρυπτογράφησης.

Ο McAfee είναι επίσης υποστηρικτής του Bitcoin που δεν βρίσκεται σε φούσκα τιμών (ή τουλάχιστον το έκανε το 2017).

Για την προεδρική εκστρατεία του McAfee 2020, θέλει να προωθήσει τα κρυπτονομίσματα ως ένα από τα βασικά του ζητήματα.

Ανταλλάξτε Bitcoin σε απευθείας σύνδεση με eToro

Το «Dickening»

Η McAfee έδωσε μεγάλη προσοχή όταν ήταν Κελάδημα το 2017 προέβλεψε ότι το Bitcoin θα φτάσει τα 1 εκατομμύρια δολάρια μέχρι το τέλος του 2020.

Για να κάνουμε αυτό που είπε ο McAfee πιο ενδιαφέρον, υποσχέθηκε ότι θα φάει το δικό του πέος σε ζωντανή τηλεόραση αν το Bitcoin δεν έφτασε σε αυτήν την τιμή.

Λίγο αργότερα, κάποιος δημιούργησε έναν ιστότοπο που ονομάζεται Ο Ντίκινινγκ, που μετράει όταν ο McAfee θα πρέπει να ακολουθήσει την υπόσχεσή του αν ένα Bitcoin δεν φτάσει το 1 εκατομμύριο $.

Τη στιγμή της γραφής στα μέσα Φεβρουαρίου 2020, ένα Bitcoin αξίζει 9,649,58 $ και έτσι μπορείτε να το δείτε Το Bitcoin θα πρέπει να αυξηθεί πάρα πολύ (103 φορές αύξηση!).

Όποιος κοιτάζει ακολουθώντας τα ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία γραφήματα θα μπορούσε να το δει Το Bitcoin έχει γίνει αρκετά σταθερό από την πτώση του 2018, αιωρείται περίπου 8.000 $ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα ξεφύγει από αυτή τη ρουτίνα για πολύ καιρό ακόμη.

Και στις αρχές του 2020 φαινόταν ότι η McAfee άρχισε να υποχωρεί σχετικά με τους ισχυρισμούς του, ίσως το συνειδητοποιώντας αυτό.

Μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2020, και πάλι Κελάδημα, Η McAfee φάνηκε να ισχυρίζεται ότι όλα ήταν «εξαπάτηση» για να προσελκύσουν περισσότερα άτομα που ενδιαφέρονται για την κρυπτογράφηση.

Αντ ‘αυτού, η McAfee φαίνεται τώρα που υποδηλώνει ότι το Bitcoin είναι «αρχαία τεχνολογία», συγκρίσιμο με το Ford Model T (θεωρείται ευρέως το πρώτο αυτοκίνητο που παράγεται στο εμπόριο).

Με αυτό φαίνεται να λέει η McAfee ότι άλλα κρυπτονομίσματα θα προσπεράσουν το Bitcoin και ένα άλλο πιθανότατα θα πάρει το στέμμα ως βασιλιά.

Πράγματι, υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτήν την πιθανότητα. Αν και το Bitcoin μπορεί να είναι τα πιο επιτυχημένα και μακροχρόνια κρυπτονομίσματα, σε καμία περίπτωση δεν θα είναι το τελευταίο.

Ωστόσο, σε αυτήν τη συγκεκριμένη περίπτωση, φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκε ως δικαιολογία για να αποσυρθεί από ένα άσχημα στοίχημα.

Φαίνεται επίσης να υποδηλώνει ότι δεν θα έτρωγε ποτέ το δικό του πέος στην εθνική τηλεόραση, επικαλούμενη την τρέλα του στόλου.

Αλλά ήταν πραγματικά ένα τέχνασμα … ή απλώς υποχωρεί από ένα κακό στοίχημα; … Ή του αρέσει ακριβώς η προσοχή?

Αυτές είναι όλες οι ερωτήσεις στις οποίες πιθανότατα δεν θα γνωρίζουμε ποτέ πλήρως τις απαντήσεις.

Τι μπορούμε να μάθουμε από τους ισχυρισμούς του John McAfee?

Οι προβλέψεις Bitcoin του John McAfee

Ένα βασικό μάθημα που μπορούμε να μάθουμε από κάποιον όπως ο John McAfee είναι ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε ό, τι ακούμε.

Ακριβώς επειδή ενδιαφέρεται για την κρυπτογράφηση σημαίνει ότι καταλαβαίνει πώς θα αλλάξει η αξία του.

Ενώ η McAfee προκάλεσε πιθανώς μεγάλο ενδιαφέρον για την κρυπτογράφηση, τέτοια στοιχήματα / υποσχέσεις δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να το κάνουμε.

Φανταστείτε τον εαυτό σας ως αρχάριο που δεν γνωρίζει λίγα πράγματα για την κρυπτογράφηση και συναντάτε αυτό. Αν δεν το ξέρατε καλύτερα, θα τον πίστευες.

Και αν είχατε αρκετά κίνητρα, θα μπορούσατε να έχετε εμπλακεί και να αγοράσετε Bitcoin και στη συνέχεια θα αισθανόσασταν εντελώς προδομένοι όταν αποχώρησε από το στοίχημά του.

Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ πιθανό να κερδίσετε πολλά χρήματα στο Bitcoin, μακροπρόθεσμα, αλλά αυτά τα είδη συναλλαγών πρέπει να είναι καλά ενημερωμένα και να μην βασίζονται στα κουτσομπολιά υψηλών προφίλ.

Πρέπει επίσης να αμφισβητήσουμε τα κίνητρα πίσω από άτομα που κάνουν τέτοιου είδους αξιώσεις. Ο McAfee, για παράδειγμα, ισχυρίζεται ότι έκανε την εκτίμησή του για να προσελκύσει περισσότερα άτομα που ενδιαφέρονται για την κρυπτογράφηση.

Αν και είναι επίσης πιθανό ότι απλά ήθελε να τραβήξει την προσοχή, την οποία είναι γνωστό ότι ευδοκιμεί.

Δεν είναι όλοι οι ισχυρισμοί ψευδείς

Ορισμένες εκτιμήσεις πραγματοποιούνται.

Ένα άτομο που κατάφερε να προβλέψει με ακρίβεια την αύξηση της τιμής του Bitcoin ήταν Tim Draper.

Το 2014, Ο Draper προέβλεψε ότι η τιμή του Bitcoin θα φτάσει τα 10.000 $ ανά κέρμα έως το 2017, πράγματι συνέβη.

Ωστόσο, είναι δύσκολο να ειπωθεί η πιθανότητα του Draper να κάνει μια άλλη πρόβλεψη τόσο ακριβή.

Η αλήθεια είναι ότι τέτοιοι ισχυρισμοί πρέπει να ακολουθούνται μόνο χαλαρά, ένα είδος καθοδήγησης. Οι δικές σας προβλέψεις πρέπει να βασίζονται στη δική σας ανάλυση.

Αναζητήστε τι επηρεάζει την τιμή του Bitcoin

Προβλέψεις τιμών Bitcon

Αντί να βασίζεστε στις προβλέψεις τιμών των ανθρώπων, είναι πολύ καλύτερο να κάνετε τη δική σας έρευνα και να καταλήξετε στα δικά σας συμπεράσματα.

Αναλύοντας ιστορικά διαγράμματα και τα συμβάντα που ενδέχεται να επηρεάσουν την αλλαγή τους, θα δείτε τι είναι πιθανό και τι όχι.

Το μισό είναι ένα υπέροχο μέρος για να κοιτάξετε. Εδώ θα μειωθεί στο ήμισυ η επιβράβευση για την εξόρυξη Bitcoin.

Το 2020, το μπλοκ ανταμοιβής του Bitcoin θα μειωθεί στο ήμισυ από 12,5 Bitcoins σε 6,25 Bitcoins.

Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει λιγότερη εισαγωγή Bitcoin στην αγορά, κάτι που θεωρητικά θα σημαίνει ότι η τιμή του Bitcoin θα αυξηθεί.

Στο παρελθόν, το μισό ήταν ένας πολύ καλός δείκτης της αύξησης των τιμών του Bitcoin. Το ημίχρονο του 2016 είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτού και μπορεί να συνέβαλε στο bull bull 2017.

Το μισό του 2020 προβλέπεται να πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου 2020.

Ανταλλάξτε Bitcoin σε απευθείας σύνδεση με eToro, η κορυφαία πλατφόρμα κοινωνικών συναλλαγών του wolrd

Βασικά σημεία

Εάν θυμάστε κάτι από αυτό το άρθρο, επισημάνετε αυτά τα βασικά σημεία.

  • Μια αμφιλεγόμενη φιγούρα, ο John McAfee έχει μεγάλη γνώμη. Δεν συμφωνούν όλοι με τα πράγματα που λέει, και είναι πιθανό να του αρέσει η προσοχή.
  • Ο John McAfee ισχυρίστηκε ότι το Bitcoin θα έφτανε το 1 εκατομμύριο δολάρια ανά κέρμα έως το τέλος του 2020. Στη συνέχεια, υποστήριξε τους δικούς του ισχυρισμούς, λέγοντας ότι ήταν όλα εξαπάτηση.
  • Κοιτάζοντας τα διαγράμματα, 1 εκατομμύριο δολάρια ανά Bitcoin είναι ακόμη πολύ δρόμο. Είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα δούμε τόσο μεγάλη εκτίμηση για πολύ καιρό ακόμη.
  • Τέτοιες προβλέψεις τιμών πρέπει να θεωρηθούν ως πρόχειροι οδηγοί. Δεν πρέπει ποτέ να βασίζετε τις συναλλαγές σας στις πληροφορίες άλλων.

Μάθετε να ανταλλάσσετε κρυπτονομίσματα με την πορεία συναλλαγών κρυπτονομισμάτων

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με άλλα κρυπτονομίσματα και πώς να τα ανταλλάξετε; Στη συνέχεια, εγγραφείτε στο μάθημα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων!

Αν σας άρεσε να διαβάζετε Κατανόηση των προβλέψεων του John McAfee Crazy Bitcoin από το Trading Education, δώστε ένα παρόμοιο και μοιραστείτε το με οποιονδήποτε άλλο πιστεύετε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner