Είναι το Litecoin μια καλή επένδυση και πρέπει να επενδύσω στο Litecoin;

Επένδυση σε Litecoin: Ξεκινώντας

Πρέπει να επενδύσω σε Litecoin; Είναι LTC μια καλή επένδυση?

Εάν είστε νέοι στον κόσμο της Litecoin που επενδύει, ίσως αναρωτιέστε εάν η Litecoin είναι μια καλή επένδυση ή πρέπει να επενδύσω στην Litecoin ;. Λοιπόν, ας σπάσουμε όλες τις κυκλοφορίες που σχετίζονται με το Litecoin στο διαδίκτυο προτού σκεφτείτε να επενδύσετε στο Ethereum.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε την επένδυση Litecoin για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε εάν θα πρέπει να επενδύσετε σε Litecoin ή άλλα κρυπτονομίσματα.

Εάν θέλετε να αγοράσετε και να επενδύσετε στο Ethereum γρήγορα και εύκολα. με 0% προμήθεια, ελέγξτε Ανταλλαγή eToro!

Τι είναι το Litecoin?

Το Litecoin είναι ένα από τα πιο διαπραγματεύσιμα κρυπτονομίσματα, κατατάσσοντας την 7η θέση με το όριο αγοράς. Το Litecoin είναι επίσης ένα από τα πιο δημοφιλή πιρούνια του Bitcoin και, στην πραγματικότητα, ένας από τους κύριους ανταγωνιστές του Bitcoin.

Εδώ πρέπει επίσης να το σημειώσουμε Το Litecoin χτίστηκε το 2011 στο GitHub από τον πρώην υπάλληλο της Google, Τσάρλι Λι, αλλά το οικονομικό του ιστορικό ξεκίνησε το 2013 όταν κυκλοφόρησε και διαδόθηκε μια βελτιωμένη έκδοση του Litecoin.

Όπως και τα άλλα cryptos, το Litecoin δρα ως ψηφιακό σύστημα πληρωμών peer-to-peer και βοηθά τους χρήστες να εκτελούν συναλλαγές και να ανταλλάσσουν αγαθά πέρα ​​από τα σύνορα.

Σε αντίθεση με τις κεντρικές τράπεζες ή τα παραδοσιακά συστήματα πληρωμών, όπως το PayPal, Το Litecoin βασίζεται σε αποκεντρωμένες αρχές, με κόμβους να διαδίδονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί πιστεύουν ότι λόγω της αύξησης των αποκεντρωμένων κρυπτονομισμάτων, δεν θα χρειαζόμαστε πλέον παραδοσιακές τραπεζικές συναλλαγές.

Επειδή το Litecoin δεν υποστηρίζεται από κυβερνήσεις ή κεντρικές τράπεζες, τα Litecoin δεν εκδίδονται από τις αρχές. αντί να εξορύσσονται.

Σημειώστε ότι Η Litecoin έχει περιορισμένη προσφορά 84 εκατομμυρίων για τη μείωση του φόβου των ανθρώπων για υπερπαραγωγή και πληθωρισμό.

Παρόμοιο με το Bitcoin, το Litecoin χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο συναίνεσης απόδειξης εργασίας.

Σε αντίθεση με το Bitcoin, ωστόσο, Το Litecoin έχει μειωμένο χρόνο δημιουργίας μπλοκ 2,5 λεπτών σε αντίθεση με σχεδόν 10 λεπτά για το Bitcoin.

Αυτό διευκολύνει τις συναλλαγές και τους χρόνους επεξεργασίας και προσφέρει μειωμένα τέλη συναλλαγής. Στην πραγματικότητα, όπως δηλώνουν οι προγραμματιστές, το Litecoin blockchain είναι "ικανός χειρισμού υψηλότερου όγκου συναλλαγών από το αντίστοιχο – Bitcoin".

Επιπλέον, το 2017 η Litecoin υιοθέτησε το SegWit, το οποίο βοηθά τα cryptos να προσθέσουν περισσότερες συναλλαγές σε ένα μπλοκ μέσω ενός σχεδιασμένου δικτύου.

Τι είναι το LTC?

Το LTC είναι το σύμβολο του Litecoin.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η Litecoin θα παράγει 84 εκατομμύρια Litecoins, ενώ το αντίστοιχο Bitcoin έχει όριο 21 εκατομμυρίων νομισμάτων.

Σημειώστε ότι κατά τη στιγμή της γραφής, υπάρχουν 65.982.164 Λίτεκοι σε κυκλοφορία.

Ξεκινώντας με την Litecoin Investing

Για να ξεκινήσετε να επενδύετε σε Litecoin ή / και άλλα κρυπτονομίσματα, πρέπει πρώτα να το κάνετε εγγραφείτε online με μια ανταλλαγή που θα σας επιτρέψει να αγοράσετε και να επενδύσετε σε Litecoin. Ο χρηματιστής ανταλλαγής είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που σας επιτρέπει να αγοράζετε και να πωλείτε το Litecoin καθώς και οποιοδήποτε άλλο κρυπτογράφηση.

Είναι η Litecoin μια καλή επένδυση?

Ναί, με ανώτατο όριο αγοράς 5.284.797.633 $, Το Litecoin είναι μια καλή επένδυση.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, κατά τη στιγμή της σύνταξης, ένα LTC διαπραγματεύεται στα 80,02 $, με 24ωρο όγκο συναλλαγών 5,195,396,203 $. Λάβετε υπόψη ότι το LTC αυξήθηκε κατά 5,48% τις τελευταίες 24 ώρες.

γράφημα τιμών litecoin

Το Litecoin είναι επίσης μια καλή επένδυση για όσους δεν θέλουν να επενδύσουν σε Bitcoin αλλά και άλλα altcoins. Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν πολλά υποτιμημένα altcoins με διαφορετικές εφαρμογές και τεχνικές που έχουν τη δυνατότητα να ξεπεράσουν το Bitcoin μια μέρα.

Για παράδειγμα, το Litecoin – ο ελαφρύτερος αδελφός του Bitcoin – είναι τέσσερις φορές πιο γρήγορος από το Bitcoin όσον αφορά τη δημιουργία μπλοκ.

Στην πραγματικότητα, το Litecoin και το Bitcoin έχουν άλλες διαφορές εκτός από τους χρόνους επιβεβαίωσης συναλλαγής. Το Litecoin χρησιμοποιεί έναν διαφορετικό αλγόριθμο hashtag, ο οποίος καθιστά την εξόρυξη πιο ελκυστική και λιγότερο κατανάλωση πόρων.

Επιπλέον, το Litecoin είναι πιο επεκτάσιμο από το Bitcoin και ακόμη και Αιθέριο. Το BTC μπορεί να χειριστεί περίπου 7 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο (tps), ενώ προς το παρόν, το Ethereum μπορεί να χειριστεί 15 tps. Αντίθετα, το LTC μπορεί να επεξεργαστεί 56 κουταλάκια του γλυκού ακόμη και σε ώρες αιχμής.

Το Litecoin είναι επίσης πιο ελκυστικό για τους επενδυτές που εκτιμούν την πρακτική του χρήση. Πάρτε για παράδειγμα λιανικές αγορές. Οι χρήστες προτιμούν να ασχολούνται με ολόκληρες μονάδες, όχι με κλάσματα μιας μονάδας. Λόγω της αξίας του, ωστόσο, το BTC εμφανίζεται συχνά με δεκαδικά ψηφία, τα οποία μπορεί να είναι ψυχολογικά συντριπτικά.

Φανταστείτε εάν έπρεπε να αγοράσετε ένα βιντεοπαιχνίδι για $ 100! Τη στιγμή της γραφής, αυτό θα ήταν 1,29 LTC ή 0,0054 BTC. Μπορείτε να δείτε μόνοι σας ποιο είναι πιο εύκολο να αποδεχτείτε σε καθημερινή βάση, σωστά?!

Θα σκεφτόσασταν να επενδύσετε σε Litecoin LTC?

Ποιος πρέπει να βάλει LTC στα χαρτοφυλάκια τους?

Λόγω των δυνατοτήτων της, η Litecoin είναι μια ελκυστική επένδυση για διαφορετικούς τύπους επενδυτών, όπως:

  • Οι έμποροι Crypto day που θέλουν να επωφεληθούν από τις πιθανές μεταβολές των τιμών της Litecoin και να εξημερώσουν την αστάθεια της.
  • Μακροπρόθεσμοι επενδυτές που πιστεύουν στο μέλλον της Litecoin και θέλουν να διατηρήσουν το LTC. Σε τελική ανάλυση, το LTC δεν μπορεί να χειραγωγηθεί από κυβερνήσεις που το καθιστούν πιο βιώσιμο σε σύγκριση με τα νομίσματα fiat.
  • Οι λάτρεις του Blockchain που πιστεύουν στο μέλλον των συναλλαγών altcoin, καθώς και υποστηρικτές του αλγορίθμου εξόρυξης Litecoin Scrypt.

Αν και ορισμένοι ισχυρίζονται ότι η Litecoin δεν προσφέρει τίποτα καινούργιο από την άποψη των τεχνικών, η αλήθεια είναι ότι το επενδυτικό δυναμικό της Litecoin είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, Η επένδυση LTC είναι επίσης ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα για όσους θέλουν απλά διαφοροποιούν τα χαρτοφυλάκια τους με σκοπό τη μείωση των κινδύνων και τη διάδοση ανταμοιβών.

Επενδύει σε Litecoin επικίνδυνο?

Αν και η επένδυση σε Litecoin αξίζει τον κόπο, η επένδυση Litecoin μπορεί να είναι επικίνδυνη. Ας μην το ξεχνάμε αυτό Η επένδυση σε Litecoin και κρυπτογράφηση μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, δεδομένης της αστάθειας της αγοράς.

Για παράδειγμα, τον Αύγουστο του 2020, η Litecoin έφτασε τα 70 $ και μέσα σε λίγες μέρες, κατέβηκε στα 45 $. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το επίπεδο των 45 $ μπορεί να λειτουργήσει τώρα ως κατώτατο όριο για τον αυτοεκφυλισμό του LTC, καθώς και ως ψυχολογικό εμπόδιο για τους επενδυτές.

Επιπλέον, όπως και κάθε άλλο κρυπτογράφηση, οι κανονιστικές αλλαγές μπορούν να μειώσουν τη ζήτηση κρυπτογράφησης. Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι ορισμένες μεγάλες οικονομίες όπως η Κίνα έχουν επιβάλει δρακόντεια μέτρα για τη μείωση της υιοθέτησης κρυπτογράφησης.

Επομένως, οι επενδυτές θα πρέπει να αποφασίσουν μόνοι τους εάν η επένδυση σε κρυπτονομίσματα είναι κατάλληλη για τους οικονομικούς τους στόχους. Εναπόκειται σε εσάς – και μόνο εσείς – να αποφασίσετε εάν είστε διατεθειμένοι να διακινδυνεύσετε και να επενδύσετε σε LTC.

Εάν αποφασίσετε να επενδύσετε στη Litecoin, εξερευνήστε το προφίλ κινδύνου-ανταμοιβής της Litecoin προτού πηδήξετε μέσα και έξω από οποιοδήποτε εμπόριο. Πάντα προχωράτε με προσοχή όταν πρόκειται για διαχείριση κινδύνων και κέρδη. να εστιάζετε πάντα σε συνεπείς κινήσεις και αυτοπειθαρχία.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η εμπορική ψυχολογία παίζει καθοριστικό ρόλο για να βοηθήσει τους επενδυτές να αντιμετωπίσουν το άγχος και να αναλάβουν κινδύνους.

Πόσο θα μπορούσε να αξίζει το Litecoin?

Παρόλο που οι προβλέψεις τιμών της Litecoin είναι κερδοσκοπικές, με βάση τα δεδομένα τιμών και την τεχνική ανάλυση, πολλοί έμποροι βλέπουν τις δυνατότητες του Litecoin, ειδικά βραχυπρόθεσμα.

Στην πραγματικότητα, βραχυπρόθεσμα, Υπάρχει ακόμα ένα θετικό συναίσθημα απέναντι στη Litecoin, η οποία θα μπορούσε να αυξήσει την τάση του bull.

Ας αναφέρουμε και πάλι ότι από τις 30 Νοεμβρίου, ένα LTC διαπραγματεύεται στα 80,02 $.

Είναι ενδιαφέρον ότι, παρόλο που τα cryptos δεν είναι συσχετισμένα με άλλα περιουσιακά στοιχεία, η Litecoin συσχετίζεται κατά κάποιο τρόπο με την απόδοση ευρετηρίων ευρείας αγοράς και άλλων περιουσιακών στοιχείων, σύμφωνα με το Capital Έτσι σε περίπτωση απότομης κατάρρευσης στο S&Το P500, για παράδειγμα, θα υπάρξει πιθανώς μια απότομη πώληση του Litecoin.

Αν και η προηγούμενη απόδοση δεν αποτελεί ένδειξη για μελλοντικές επιδόσεις, κοιτάζοντας πίσω, πρέπει να το σημειώσουμε αυτό τον Δεκέμβριο του 2017, η Litecoin έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών στα 360,93 $. Σε σύγκριση με την τιμή του το 2018, αυτή ήταν μια αύξηση 8200%.

Αναλύοντας προηγούμενα δεδομένα, θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι το 2019 ήταν μια καλή χρονιά για τη Litecoin. Η τιμή LTC αυξήθηκε από 32 $ σε πάνω από 140 $ και σταμάτησε στα 42,75 $ στις 31 Δεκεμβρίου. Έτσι, οι επενδυτές που κρατούσαν LTC από την αρχή έως το τέλος του 2019 κέρδισαν σημαντικό κέρδος.

Συγκριτικά, το έτος 2020 ήταν πιο δραματικό για τους επενδυτές και τις οικονομίες παγκοσμίως: το LTC υποχώρησε στα 30,93 $ στις 12 Μαρτίου 2020, γνωστό και ως Black Thursday.

Από τότε, ωστόσο, Το LTC κατάφερε να ανακάμψει από την πανδημία του ιού κοροναϊού.

Στην πραγματικότητα, παρόλο που η Litecoin έχει υποστεί κάποια πτωτική πίεση που προκαλείται από μια αγορά μετά την πανδημία και το υψηλότερο ενδιαφέρον για τα κρυπτονομίσματα, η Litecoin ήταν σχετικά σταθερή παρά την συνεχιζόμενη πανδημία – με τους επενδυτές να ελπίζουν ότι η bull bull θα συνεχιστεί.

Στην πραγματικότητα, πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι η αύξηση του Bitcoin θα επηρεάσει θετικά τη Litecoin, με τους επενδυτές να ελπίζουν ότι η BTC θα φθάσει σε νέα υψηλά φέτος.

Σύμφωνα με το LongForecast, το LTC μπορεί να φτάσει τα 150 $ στα επόμενα χρόνια. Ορισμένες πλατφόρμες κρυπτογράφησης προβλέπουν ακόμη και ότι το LTC ενδέχεται να φτάσει τα 10.000 $ έως το 2025.

Πρέπει να επενδύσω σε Litecoin?

επενδύστε σε litecoin

Ενώ εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε εάν το Litecoin είναι μια καλή επένδυση ή όχι, ας μην ξεχνάμε ότι το Litecoin είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νομίσματα όσον αφορά το όριο αγοράς.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η Litecoin μπορεί να γίνει εργαλείο του μέλλοντος των διαδικτυακών υπηρεσιών και της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης. Καθώς περισσότερα διαδικτυακά καταστήματα αρχίζουν να δέχονται κρυπτογράφηση, όλο και περισσότεροι επενδυτές ενδέχεται να αρχίσουν να επενδύουν στο Litecoin.

Παρά όλα αυτά, Η αύξηση της δημοτικότητας του Litecoin συχνά ανταποκρίνεται στη ζήτηση για LTC. Γιατί; Απλώς επειδή η αγορά κρυπτογράφησης διέπεται από αρχές ζήτησης και προσφοράς!

Είναι ενδιαφέρον ότι πολλοί πλούσιοι επενδυτές στρέφονται επίσης σε επενδύσεις LTC. Τα δεδομένα δείχνουν ότι υπάρχουν περισσότερες από 283 διευθύνσεις Litecoin με πάνω από 1 εκατομμύριο $ LTC σε καθεμία. Ο αστέρας της NFL Richard Sherman, Για παράδειγμα, είναι ένας από τους μεγάλους επενδυτές που είπε ότι είχε επενδύσει χρήματα στο Litecoin.

Λοιπόν, νομίζετε ότι αυτό Litecoin είναι μια καλή επένδυση?

Πόσο πρέπει να επενδύσω στο Litecoin?

Εάν αναρωτιέστε «Πόσο πρέπει να επενδύσω στο Litecoin αυτή τη στιγμή;», εδώ είναι ένα ρεκόρ: Ποτέ μην επενδύετε περισσότερα από όσα μπορείτε να χάσετε.

Ενώ το κύριο μάντρα στον τομέα της κρυπτογράφησης είναι να αγοράζετε χαμηλά και να πωλείτε υψηλά, μην ξεχνάτε ότι η επένδυση LTC μπορεί να είναι επικίνδυνη, οπότε μην επενδύετε ποτέ τις αποταμιεύσεις ζωής σας σε LTC ή σε οποιοδήποτε άλλο περιουσιακό στοιχείο. Οι ειδικοί προτείνουν να επενδύσετε όχι περισσότερο από το 1% των κεφαλαίων σας σε ένα μόνο εμπόριο.

Μελετάτε πάντα την αγορά για να καθορίσετε τη σωστή τιμή εισόδου και εξόδου για εσάς και ακολουθήστε τις ειδήσεις κρυπτογράφησης για να λάβετε τις σωστές επενδυτικές αποφάσεις.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον, ορισμένοι αναλυτές ισχυρίζονται ότι η Litecoin έχει τη συνήθεια να ηγείται του Bitcoin όσον αφορά την κίνηση της αγοράς, οπότε μείνετε ενημερωμένοι με την κρυπτογράφηση.

Ωστόσο, η επένδυση σε LTC δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη. Η επένδυση σε κρυπτονομίσματα είναι ανοιχτή σε όλους και μπορείτε να ξεκινήσετε να επενδύετε σε κρυπτογράφηση με μόλις 100 $.

Το LTC διαπραγματεύεται επίσης σε πολλές πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης και έχει αρκετά καλό ποσοστό υιοθέτησης σε σύγκριση με άλλα ψηφιακά στοιχεία. Με το eToro, για παράδειγμα, είναι εύκολο να ξεκινήσετε την αγορά και την εμπορία LTC καθώς και έως και 90+ ζεύγη κρυπτογράφησης.

Είναι η Litecoin μια καλή επένδυση και πρέπει να επενδύσω σε Litecoin ;:

Βασικά σημεία

  • Το Litecoin είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πιρούνια του Bitcoin. Σημειώστε ότι ο κύριος στόχος του ήταν να μειώσει τους χρόνους επιβεβαίωσης αποκλεισμού από 10 σε 2,5 λεπτά.
  • Με βάση τους τεχνολογικούς δείκτες και τα προηγούμενα δεδομένα, το Litecoin έχει πραγματικές δυνατότητες ανάπτυξης και υιοθέτησης. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Litecoin παραμένει ένα από τα δέκα κορυφαία κρυπτονομίσματα στον κόσμο, επί του παρόντος κατατάσσεται στην 7η θέση ως προς το όριο της αγοράς.
  • Η LTC διαπραγματεύεται στα 80,02 $ τη στιγμή της γραφής και έχει ανώτατο όριο αγοράς 5.284.797.633 $, όπως αναφέρεται από την CoinMarketCap.
  • Πολλοί πιστεύουν ότι το Litecoin θα συνεχίσει να είναι το ασήμι στο χρυσό του Bitcoin και ισχυριστείτε ότι η Litecoin θα αυξηθεί σε αξία τα επόμενα χρόνια.

Το Litecoin είναι ένα από τα πιο καθιερωμένα κρυπτονομίσματα στον χρηματοπιστωτικό τομέα, οπότε αν αισθάνεστε εμπνευσμένοι να αρχίσετε να επενδύετε στο LTC, ίσως χαρείτε να μάθετε ότι εμείς στο Trading Education παρέχουμε διαφορετικά μαθήματα συναλλαγών για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε την αγορά κρυπτονομισμάτων.

Επί πλέον, eToro σάς επιτρέπει να αγοράζετε κρυπτογράφηση και να ανταλλάσσετε CFD έως και 90+ ζευγάρια.

eToro – Η καλύτερη πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων για εμπόρους και επενδυτές

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στη βιομηχανία κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Αν σας άρεσε το άρθρο μας Είναι το Litecoin μια καλή επένδυση και πρέπει να επενδύσω στο Litecoin? διαδώστε τη λέξη και μοιραστείτε την με οποιονδήποτε μπορεί να ενδιαφέρεται για επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα.

Συχνές ερωτήσεις

Αξίζει να επενδύσετε στο LTC?

Ναι, αξίζει να επενδύσετε στο LTC. Η Litecoin έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι είναι μια αξιόλογη επένδυση. Δεδομένων διαφορετικών τεχνικών σημάτων και βασικών στοιχείων, πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι η Litecoin θα εισέλθει σε ανοδική τάση, γεγονός που καθιστά την επένδυση στο Litecoin περισσότερο από άξια.

Είναι έξυπνο να επενδύσεις σε Litecoin?

Ναι, είναι έξυπνο να επενδύσετε στο Litecoin. Λαμβάνοντας υπόψη το τεχνολογικό δυναμικό της Litecoin και το σημαντικό ROI που μπορεί να δημιουργήσει η Litecoin, εκθέτοντας τον εαυτό σας σε επενδύσεις LTC μπορεί να είναι έξυπνη και επίσης κερδοφόρα. Ταυτόχρονα, μην υποτιμάτε την αστάθεια της αγοράς κρυπτογράφησης και συνεχίζετε πάντα με προσοχή.

Θα μπορούσε το Litecoin να είναι καλύτερη επένδυση από το Bitcoin?

Αν και το Litecoin συχνά συγκρίνεται με το Bitcoin, καθώς και τα δύο cryptos είναι στενά συνδεδεμένα και έχουν επηρεάσει το ένα το άλλο, από τεχνική άποψη η επένδυση στο Litecoin μπορεί να είναι μια καλύτερη επένδυση. Απλώς επειδή οι συναλλαγές LTC θα επιβεβαιωθούν τέσσερις φορές ταχύτερες από εκείνες που αφορούν BTC, κάτι που επίσης μεταφράζεται σε χαμηλότερα τέλη συναλλαγών για αγορά και πώληση LTC. Τούτου λεχθέντος, το Bitcoin εξακολουθεί να είναι το πιο δημοφιλές και διαπραγματευόμενο νόμισμα όσον αφορά το όριο αγοράς – το Bitcoin κατατάσσεται 1η στον κλάδο της κρυπτογράφησης και έχει ανώτατο όριο αγοράς 346.244.653.427 $.

Πού να επενδύσετε στο Litecoin?

Αν και η Litecoin είναι εύκολα προσβάσιμη, το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε να επενδύετε στο LTC είναι μέσω του eToro. Το eToro Exchange επιτρέπει στους επενδυτές να αγοράζουν και να πωλούν Crypto και να ανταλλάσσουν CDF έως και 90+ ζεύγη κρυπτογράφησης χωρίς προμήθειες ή χρεώσεις.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner