Πώς να ανταλλάσσετε Litecoin – Ο απόλυτος οδηγός για τις συναλλαγές LTC

Contents

Μάθετε πώς να ανταλλάσσετε Litecoin LTC, καθώς και πώς λειτουργεί

Θέλετε να μάθετε πώς να ανταλλάσσετε Litecoin; Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για το πώς λειτουργεί το εμπόριο Litecoin

Το Litecoin αναπτύχθηκε το 2011 όταν ο δημιουργός Τσάρλι Λι προσπάθησε να τροποποιήσει τον υπάρχοντα κώδικα Bitcoin για να διορθώσει αυτό που θεωρούσε πιθανές ελλείψεις στην αρχική κρυπτογράφηση.

Γρήγορα προς τα εμπρός έως το 2020 και η Litecoin έχει καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία ψηφιακά νομίσματα στην αγορά – σταθερά μεταξύ των δέκα κορυφαίων νομισμάτων όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση της αγοράς και με κυκλοφορία πάνω από 50 εκατομμύρια νομίσματα κατά τη στιγμή της γραφής. Ενώ η Litecoin έχει αναπόφευκτα πολλές ομοιότητες με τον προκάτοχό της, υπάρχουν μερικές βασικές διαφορές που έχουν κάνει το LTC να ξεχωρίζει ως ένα εμπορικό περιουσιακό στοιχείο με σοβαρές δυνατότητες ανάπτυξης. Ειδικότερα, τα μπλοκ Litecoin δημιουργούνται τέσσερις φορές ταχύτερα από αυτά του Bitcoin – ένα ζήτημα που έχει συγκλίνει το τελευταίο τα τελευταία χρόνια.

Όποιος ενδιαφέρεται για διαπραγμάτευση ή επένδυση θα θέλει να μάθει για το Litecoin. Ωστόσο, η εκμάθηση του τρόπου διαπραγμάτευσης του Litecoin είναι κάτι που απαιτεί άφθονη έρευνα, γι ‘αυτό έχουμε συγκεντρώσει τον ακόλουθο οδηγό για να σας πούμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε την εμπορία αυτού του εξαιρετικά δημοφιλούς altcoin.

Πώς να ανταλλάξετε Bitcoin σε 5 εύκολα βήματα

Για να ανταλλάξετε τη Litecoin, το πρώτο βήμα είναι να ανοίξετε ένα λογαριασμό με ρυθμιζόμενη ανταλλαγή, να αποθέσετε χρήματα, να επιλέξετε Litecoin από τη λίστα πλατφόρμας και, τέλος, να αγοράσετε Litecoin (πηγαίνετε Long) ή να πουλήσετε Litecoin LTC (σύντομα).

Αυτός ο οδηγός σχετικά με τον τρόπο συναλλαγής της Litecoin LTC θα καταρρεύσει τα πάντα σύμφωνα με τους όρους του Layman, ώστε να μην κάνετε εμπόδια στα τυφλά. Όμως, εάν δεν έχετε αρκετό χρόνο να το διαβάσετε όλα, αυτό πρέπει να κάνετε για να ανταλλάξετε τη Litecoin τώρα.

Βήμα 1: Άνοιγμα λογαριασμού με ρυθμιζόμενη ανταλλαγή

Βήμα 2: Χρηματοδοτεί τον λογαριασμό σας

Βήμα 3: Επιλέξτε πόσο Litecoin θέλετε να ανταλλάξετε

Βήμα 4: Αγορά LTC (πάει πολύς χρόνος) ή πώληση LTC (πάει σύντομα)

Βήμα 5: Επιβεβαιώστε την εντολή συναλλαγών

Ας αρχίσουμε να μαθαίνουμε πώς να ανταλλάσσουμε το Litecoin με περισσότερες λεπτομέρειες!

Τι είναι το Litecoin Trading?

Με λίγα λόγια, η διαπραγμάτευση Litecoin περιλαμβάνει εικασίες σχετικά με την τιμή του διακριτικού – προσπαθώντας να προβλέψουμε εάν η αξία του θα αυξηθεί ή θα μειωθεί σε μια δεδομένη περίοδο. Υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε αυτό, τους οποίους θα αναλύσουμε αργότερα στο άρθρο, αλλά προς το παρόν το μόνο που πρέπει να ξέρετε είναι ότι μπορείτε δυνητικά να αποκομίσετε κέρδος είτε η τιμή του κρυπτονομίσματος αυξάνεται είτε μειώνεται.

Το κέρδος που μπορείτε να δημιουργήσετε εξαρτάται από μερικούς βασικούς παράγοντες. Αυτά περιλαμβάνουν το πόσο κινείται η τιμή του Litecoin, πόσο είναι το αρχικό σας ποντάρισμα και τι μόχλευση χρησιμοποιείτε, εάν υπάρχει. Υπό αυτήν την έννοια, η διαπραγμάτευση της Litecoin λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με την ανταλλαγή συναλλάγματος ή μετοχών. Μια απλοποιημένη διαδικασία διαπραγμάτευσης Litecoin μπορεί να μοιάζει με αυτό:

 • Το πιστεύεις αυτό Litecoin θα αυξηθεί σε σχέση με το δολάριο ΗΠΑ
 • Η τιμή αναφέρεται ως 70 $ για 1 LTC
 • Ποντάρετε 500 $ σε μια εντολή αγοράς
 • Η τιμή αυξάνεται κατά 10% κατά τη διάρκεια της συναλλαγής σας
 • Κλείστε το εμπόριο, κερδίζοντας 50 $ κέρδος

Υπάρχουν φυσικά και άλλοι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη, αλλά οπλισμένοι με τις σωστές πληροφορίες, η διαπραγμάτευση της Litecoin μπορεί να είναι εξίσου επικερδή με την ανταλλαγή οποιασδήποτε άλλης κατηγορίας περιουσιακών στοιχείων.

Πριν ξεκινήσεις

Όπως έχουμε αναφέρει, η συνολική διαδικασία διαπραγμάτευσης της Litecoin είναι πολύ παρόμοια με οποιοδήποτε άλλο περιουσιακό στοιχείο. Στην πραγματικότητα, θα διαπιστώσετε ότι πολλοί μεσίτες και χρηματιστήρια προσφέρουν συναλλαγές κρυπτογράφησης μαζί με forex, CFD και μετοχές, όλα μέσω της ίδιας πλατφόρμας συναλλαγών.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι η κρυπτογράφηση εξακολουθεί να είναι ένα σχετικά νέο είδος κατηγορίας περιουσιακών στοιχείων και η αγορά συμπεριφέρεται κάπως διαφορετικά σε σύγκριση με τις παραδοσιακές επιλογές συναλλαγών. Έχοντας αυτό κατά νου, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε στον εαυτό σας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες προτού δεσμεύσετε χρήματα και αρχίσετε να κάνετε συναλλαγές.

Τρόποι ανταλλαγής Litecoin

Οι τιμές αγοράς για χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία υπαγορεύονται από την προσφορά και τη ζήτηση – και τα κρυπτονομίσματα δεν αποτελούν εξαίρεση. Εάν η ζήτηση για Litecoin είναι υψηλή, τότε θα υπάρχουν περισσότεροι έμποροι που θέλουν να αγοράσουν και οι τιμές θα αυξηθούν. Αντίθετα, εάν το συναίσθημα στραφεί εναντίον της Litecoin, τότε οι έμποροι θα αρχίσουν να πωλούν τις συμμετοχές τους και η τιμή θα αρχίσει να πέφτει.

Το συναίσθημα της αγοράς μπορεί να επηρεαστεί από μυριάδες παράγοντες. Τυχόν ειδήσεις που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με το cryptocurrency θα επηρεάσουν τις τιμές. Για παράδειγμα, εάν υπάρχουν φήμες που υποδηλώνουν αλλαγή του κανονισμού για τα ψηφιακά νομίσματα, οι τιμές θα αντιδράσουν αναλόγως. Ομοίως, η εμφάνιση νέων τεχνολογιών blockchain – συμπεριλαμβανομένων των νέων κρυπτονομισμάτων – θα έχει επίσης επιπτώσεις για την υπόλοιπη αγορά.

Το Cryptocurrency είναι γνωστό ότι είναι πιο ασταθές από άλλα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία, αλλά ευτυχώς, μπορείτε να αποκομίσετε κέρδος είτε η τιμή ενός περιουσιακού στοιχείου αυξάνεται είτε μειώνεται. Επομένως, η μεταβλητότητα ισοδυναμεί με ευκαιρίες για τον καταλαβαίνω επενδυτή.

Ενδιαφέρομαι για Litecoin εμπορία ?

Ιδιοκτησία Litecoin εναντίον Trading Litecoin

Πριν φτάσουμε στις λεπτές λεπτομέρειες της συναλλαγής Litecoin, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τι ακριβώς συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια. Μια κρίσιμη διάκριση που πρέπει να γίνει σε αυτό το σημείο είναι η διαφορά μεταξύ της κατοχής της Litecoin και της διαπραγμάτευσης της Litecoin.

Κάτοχος Litecoin

Η κατοχή της Litecoin δεν είναι συνώνυμη με την εμπορία της κατηγορίας περιουσιακών στοιχείων. Ορισμένοι επενδυτές ενδέχεται να επιλέξουν να αγοράσουν το Litecoin μέσω μεσίτη και να το αποθηκεύσουν σε ένα ιδιωτικό πορτοφόλι κρυπτογράφησης. Σε αυτήν την περίπτωση, ο επενδυτής κατέχει το υποκείμενο Litecoin και μπορεί να το κάνει όπως θέλει. Συχνά, οι άνθρωποι θα αγοράσουν ένα ποσό κρυπτογράφησης με την ελπίδα ότι θα αυξηθεί η αξία μεσοπρόθεσμα / μακροπρόθεσμα. Η αγορά κρυπτογράφησης με αυτόν τον τρόπο αναφέρεται ως HODLing – ουσιαστικά ένας βιομηχανικός όρος για τη διατήρηση της κρυπτογράφησης έως ότου εκτιμηθεί σε αξία, αντί να πραγματοποιεί βραχυπρόθεσμες συναλλαγές.

Για να αγοράσετε το Litecoin, θα πρέπει πρώτα να ρυθμίσετε τον εαυτό σας με ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης για να αποθηκεύσετε το νόμισμα. Αυτά διατίθενται σε διάφορες μορφές, συμπεριλαμβανομένων παραλλαγών υλικού και λογισμικού, αλλά δεν διαφέρουν τόσο πολύ από ένα παραδοσιακό πορτοφόλι μετρητών στον τρόπο λειτουργίας τους. Μόλις έχετε ένα πορτοφόλι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία μεσιτείας όπως το eToro για να αγοράσετε και να πουλήσετε Litecoin, εάν και όταν αποφασίσετε να.

Συναλλαγή Litecoin

Εδώ τα πράγματα γίνονται λίγο πιο ενδιαφέροντα.

Τα μειονεκτήματα που εμπλέκονται στο HODLing είναι πιθανώς αρκετά εμφανή. Πρώτον, δεν θα μπορείτε να αποκομίσετε κέρδη από τις συχνές διακυμάνσεις των τιμών που συμβαίνουν όλο το εικοσιτετράωρο, καθώς απλά δεν είναι πρακτικό να συνεχίζετε να αλλάζετε το Litecoin σας. Δεύτερον, το HODLing θα σας επιτρέψει να αποκομίσετε κέρδος μόνο εάν η αξία της κρυπτογράφησης που έχετε επιλέξει αυξάνεται – υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μειωθεί η τιμή, αφήνοντάς σας σε απώλεια.

Η διαπραγμάτευση Litecoin γίνεται μέσω ανταλλαγής ή μεσίτη και αυτά επιτρέπουν τόσο τις βραχυπρόθεσμες όσο και τις μακροπρόθεσμες πωλήσεις – με άλλα λόγια υποθέτοντας είτε αύξηση ή μείωση τιμής. Αυτό το είδος διαπραγμάτευσης γίνεται με πολύ μικρότερη ανακύκλωση από ό, τι με το HODLing – οι επιτυχημένοι έμποροι κρυπτογράφησης θα πραγματοποιούν συχνά πολλές συναλλαγές σε μια μέρα. Όταν κάνετε συναλλαγές με αυτόν τον τρόπο, ποτέ δεν έχετε στην κατοχή σας το υποκείμενο περιουσιακό στοιχείο. Αντ ‘αυτού, υποθέτετε για μεταβολές τιμών μέσω συμβολαίων για διαφορά (CFDs).

Συναλλαγές με CFD

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, η διαπραγμάτευση CFD επιτρέπει σε έναν έμπορο να επωφεληθεί από τη μεταβολή των τιμών ενός υποκείμενου περιουσιακού στοιχείου χωρίς ποτέ να κατέχει αυτό το περιουσιακό στοιχείο εντελώς. Ένα CFD είναι ένα συμβόλαιο μεταξύ δύο μερών που παρακολουθεί τη διακύμανση της τιμής ενός δεδομένου περιουσιακού στοιχείου, χωρίς αυτό το περιουσιακό στοιχείο να διαπραγματεύεται ποτέ. Το πλεονέκτημα των CFDs είναι ότι έχετε την επιλογή να προχωρήσετε είτε πολύ είτε σύντομα – αν νομίζετε ότι η τιμή του Litecoin θα αυξηθεί, σύντομη εάν πιστεύετε ότι είναι πιθανό να πέσει.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η διαπραγμάτευση Litecoin πραγματοποιείται ανά ζεύγη, όπως ακριβώς διαπραγματεύεται το ξένο νόμισμα. Τα ζεύγη έρχονται σε διαφορετικούς συνδυασμούς, αλλά οι περισσότεροι έμποροι Litecoin θα διαπραγματεύονται το κρυπτογράφηση έναντι του δολαρίου ΗΠΑ, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται, καθώς αναπόφευκτα ο όγκος συναλλαγών και τα επίπεδα ρευστότητας είναι πολύ υψηλότερα με το νόμισμα των ΗΠΑ.

Είναι επίσης δυνατό να ανταλλάξετε Litecoin έναντι άλλων κρυπτονομισμάτων. Ζεύγη κρυπτογράφησης σε κρυπτογράφηση ή ζεύγη κρυπτονομισμάτων – σίγουρα αξίζει να εξεταστεί ως επιλογή, καθώς υπάρχει συχνά μεγάλη διακύμανση τιμών μεταξύ δύο νομισμάτων – ειδικά μεταξύ Altcoins, συμπεριλαμβανομένων Litecoin, και Bitcoin. Ωστόσο, ένας αρχάριος επενδυτής πιθανότατα θα θέλει να επικεντρωθεί στο LTC / USD.

Πού να κάνετε εμπόριο Litecoin

πλατφόρμα συναλλαγών litecoin

Εύρεση πλατφόρμας συναλλαγών

Αν θέλετε να μάθετε πώς να ανταλλάσσετε Litecoin, θα πρέπει να βρείτε μια πλατφόρμα συναλλαγών που θα σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε συναλλαγές. Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες πλατφόρμες στην αγορά, οπότε μπορεί να βρείτε ότι είστε κάπως χαλασμένοι για επιλογή. Ωστόσο, η επιλογή της σωστής πλατφόρμας για εσάς απαιτεί κάποιον προγραμματισμό και έρευνα.

Τι είδους έμπορος είσαι?

Πρώτον, θα θελήσετε να αποφασίσετε εάν θέλετε απλώς να ανταλλάξετε Litecoin και ίσως κάποια άλλα κρυπτονομίσματα ή αν θέλετε να εξερευνήσετε άλλες κατηγορίες χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων. Διαφορετικά χρηματιστήρια και μεσίτες ποικίλλουν συχνά στις υπηρεσίες που παρέχουν. Για παράδειγμα, ορισμένοι μπορούν να προσφέρουν μόνο κρυπτογράφηση και forex, ενώ άλλοι θα προσφέρουν ένα πλήρες συμπλήρωμα αγορών διαπραγμάτευσης, συμπεριλαμβανομένων μετοχών, δεικτών και εμπορευμάτων. Φυσικά, μπορείτε να ανοίξετε όσους λογαριασμούς συναλλαγών θέλετε, αλλά είναι συχνά πιο βολικό να χρησιμοποιείτε μία πλατφόρμα για όλες τις εμπορικές σας ανάγκες.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός μεσίτη είναι ποιο επίπεδο εμπόρου είστε. Εάν είστε εντελώς νέοι στις χρηματοπιστωτικές αγορές, τότε θα θελήσετε να βρείτε έναν πάροχο που μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε. Αυτό υπερβαίνει απλώς την αποτελεσματική υποστήριξη πελατών και μερικές σελίδες οδηγιών – μερικές από τις πιο προηγμένες πλατφόρμες συναλλαγών, όπως το βιομηχανικό πρότυπο MetaTrader 4 – μπορεί να φανεί ενοχλητικό για τους αρχάριους εμπόρους, με τη μεγάλη γκάμα μετρήσεων και επιλογών συναλλαγών. Πολλοί δημοφιλείς μεσίτες έχουν μετριάσει αυτό το πρόβλημα δημιουργώντας τις δικές τους ιδιόκτητες πλατφόρμες συναλλαγών, έχοντας κατά νου τον πιο άπειρο έμπορο.

Πράγματα που πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε μια πλατφόρμα για την ανταλλαγή Litecoin

Η επιλογή της σωστής πλατφόρμας για εσάς θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από προσωπικές προτιμήσεις, αλλά υπάρχουν μερικοί παράγοντες που πρέπει να θεωρηθούν προϋποθέσεις.

Βεβαιωθείτε ότι οποιαδήποτε πλατφόρμα με την οποία έχετε εγγραφεί έχει επαρκή ρύθμιση. Εάν, για παράδειγμα, είστε έμπορος με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, τότε οποιοσδήποτε μεσίτης ή πλατφόρμα συναλλαγών με την οποία εγγραφείτε θα πρέπει να ρυθμίζεται πλήρως από την Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς. Τηρώντας τα κανονιστικά πρότυπα, οι πλατφόρμες πρέπει να πληρούν ορισμένες απαιτήσεις διασφαλίζοντας ότι λειτουργούν σύμφωνα με το νόμο και τα κεφάλαια πελατών προστατεύονται επαρκώς.

Ξεκινώντας με μια πλατφόρμα συναλλαγών

Μόλις αποφασίσετε για μια πλατφόρμα, θα πρέπει να εγγραφείτε και άνοιξε λογαριασμό. Κάθε πάροχος θα έχει τη δική του διαδικασία ενσωμάτωσης, αλλά για τους περισσότερους θα πρέπει να παρέχετε μερικές λεπτομέρειες και να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας. Οποιαδήποτε αξιόπιστη εταιρεία θα διενεργεί ελέγχους επαλήθευσης ως στάνταρ, αλλά πιο συχνά από εσάς απαιτείται μόνο να το κάνετε αυτό όταν κάνετε την πρώτη σας ανάληψη.

Ορισμένες πλατφόρμες θα σας επιτρέψουν να ανοίξετε ένα δοκιμαστικός λογαριασμός, χρησιμοποιώντας εικονικά χρήματα. Αυτοί είναι ένας εξαιρετικός τρόπος όχι μόνο να εξοικειωθείτε με μια νέα πλατφόρμα, αλλά και να αποκτήσετε μια αίσθηση για το πώς λειτουργούν οι αγορές κρυπτογράφησης. Ωστόσο, όταν πρόκειται να κερδίσετε χρήματα από τις συναλλαγές Litecoin, θα χρειαστεί να καταθέσετε κάποια πραγματικά χρήματα για να εκτελέσετε συναλλαγές.

eToro – Καλύτερη πλατφόρμα για το εμπόριο Litecoin

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο της κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Πώς να ξεκινήσετε τη διαπραγμάτευση Litecoin

διαπραγμάτευση litecoin

Μόλις ρυθμίσετε έναν λογαριασμό διαπραγμάτευσης και έχετε καταθέσει χρήματα, τότε ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τη διαπραγμάτευση της Litecoin.

Στοίχημα

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τη διαπραγμάτευση της Litecoin – ή οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου – είναι να αποφασίσετε πόσα κεφάλαια είστε διατεθειμένοι να διαθέσετε στο εμπόριο. Πρέπει να θυμόμαστε ότι οι συναλλαγές ημέρας ενέχουν εγγενή κίνδυνο, οπότε θα πρέπει να το έχετε πάντα υπόψη σας κατά τον προϋπολογισμό για συναλλαγές.

Δεν είναι ασυνήθιστο για τους μεσίτες να ορίζουν ένα ελάχιστο ποσό ανά συναλλαγή – το οποίο ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με τον πάροχό σας – αλλά, κατά γενικό κανόνα, οι περισσότεροι επιτυχημένοι έμποροι δεν θα διακινδυνεύσουν ποτέ περισσότερο από το 1% του συνολικού τους λογαριασμού. Εάν εξακολουθείτε να μαθαίνετε πώς να ανταλλάσσετε το Litecoin, συνιστάται μια συντηρητική προσέγγιση.

Αγορά ή πώληση?

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά το άνοιγμα μιας θέσης είναι αν νομίζετε ότι η τιμή του Litecoin πρόκειται να αυξηθεί ή να μειωθεί. Εάν πιστεύετε ότι η συναλλαγματική ισοτιμία θα αυξηθεί, τότε ανοίγετε μια εντολή αγοράς.

Αν, από την άλλη πλευρά, περιμένετε να μειωθεί η τιμή, τότε ανοίγετε με εντολή πώλησης.

Ουσιαστικά, η σειρά αντιστρέφεται κατά το κλείσιμο μιας θέσης. Για παράδειγμα, εάν κάνατε μια εντολή αγοράς και η τιμή ανταλλαγής του Litecoin αυξάνεται, τότε εκδίδετε μια εντολή πώλησης για να κλείσετε την συναλλαγή και να κερδίσετε τα κέρδη σας. Η κατάσταση αντιστρέφεται κατά το άνοιγμα με εντολή πώλησης.

Τιμή εισόδου

Στη συνέχεια, πρέπει να αποφασίσετε πώς και πότε θέλετε να ανοίξετε τις συναλλαγές σας. Έχετε ουσιαστικά δύο επιλογές σε αυτό το στάδιο, μπορείτε είτε να ανοίξετε μια συναλλαγή επί τόπου (εντολή αγοράς) είτε να επιλέξετε να εισαγάγετε σε ένα συγκεκριμένο σημείο (οριακή εντολή).

Παραγγελία αγοράς

Η εντολή αγοράς είναι η απλούστερη επιλογή. Εδώ θα δείτε ότι η συναλλαγή σας εκτελείται αμέσως και η τιμή στην οποία εισέρχεστε στην αγορά θα είναι κοντά στην τιμή που αναφέρεται εκείνη τη στιγμή. Μπορεί να υπάρχουν μικρές παραλλαγές, λόγω του χρόνου που απαιτείται για την εκτέλεση μιας συναλλαγής και της ταχύτητας με την οποία οι τιμές κινούνται, αλλά τελικά μια εντολή αγοράς μπορεί να θεωρηθεί ότι αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε.

Οριακή παραγγελία

Οι εντολές περιορισμού σάς επιτρέπουν να καθορίσετε την τιμή στην οποία εκτελείται η συναλλαγή σας. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο χαρακτηριστικό καθώς σας επιτρέπει να εισέλθετε στην αγορά στο πιο ευνοϊκό σημείο. Για παράδειγμα, μπορεί να περιμένετε να μειωθεί η τιμή του Litecoin προτού αρχίσει να αυξάνεται, οπότε μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη συναλλαγή σας από μια καλύτερη θέση, με περισσότερες πιθανότητες κέρδους. Πρέπει να σημειωθεί ότι, εάν η Litecoin δεν φτάσει στην καθορισμένη τιμή, η παραγγελία σας θα λήξει χωρίς να εκτελεστεί.

Αυτό δημιουργεί φυσικά το ερώτημα: ποιος τύπος παραγγελίας πρέπει να χρησιμοποιώ κατά την ανταλλαγή Litecoin; Δεν υπάρχει καθορισμένη απάντηση εδώ – η κατάσταση και το περιβάλλον συναλλαγών θα υπαγορεύουν πάντα τον καλύτερο τύπο συναλλαγής εκείνη τη στιγμή.

Κλείσιμο μιας θέσης

Η ρύθμιση του εμπορίου Litecoin είναι, φυσικά, μόνο το ήμισυ της διαδικασίας. Θα πρέπει επίσης να αποφασίσετε πότε θα κλείσετε τη θέση. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, εάν ανοίξατε μια εντολή πώλησης, τότε κλείνετε το εμπόριο με μια εντολή αγοράς και το αντίστροφο.

Μπορείτε να κλείσετε μια συναλλαγή τη στιγμή της επιλογής σας, ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να μαθαίνετε πώς να ανταλλάσσετε συναλλαγές Litecoin, τότε θα σας συνιστούσαμε να κάνετε λάθος από την πλευρά της προσοχής και να ορίσετε αυτό που ονομάζεται εντολή stop-loss ή order take-profit. Αποτελεσματικά, αυτές είναι οδηγίες προς τον μεσίτη σας να κλείσει τη συναλλαγή σε συγκεκριμένα σημεία και είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τον μετριασμό του κινδύνου.

Μια εντολή stop-loss σημαίνει ότι ο μεσίτης σας θα κλείσει τη θέση εάν η συναλλαγή δεν προχωρήσει. Μπορείτε, για παράδειγμα, να περιορίσετε τις απώλειές σας στο 5%. Ωστόσο, ο καθορισμός του ορίου στάσης πολύ χαμηλού δεν θα επιτρέψει καμία διακύμανση της τιμής, επομένως θα θέλατε να αφήσετε λίγο χώρο αναπνοής εδώ.

Οι παραγγελίες λήψης κέρδους είναι μια παρόμοια ιδέα, εκτός εάν δίνουν εντολή στον μεσίτη σας να κλείσει το εμπόριο όταν επιτευχθεί μια συγκεκριμένη τιμή.

 • LTC / USD ανέρχεται στα 60,00 $
 • Πιστεύετε ότι η τιμή θα αυξηθεί, οπότε τοποθετήστε μια εντολή αγοράς
 • Θέλετε να προστατεύσετε από απώλειες 5% ή περισσότερο
 • Αυτό σημαίνει ότι βάλατε μια παραγγελία stop-loss στα 57,00 $
 • Θέλετε επίσης να κλείσετε την συναλλαγή σας με κέρδος 10%
 • Ως εκ τούτου, η παραγγελία λήψης κέρδους θα είναι 66,00 $
 • Με αυτές τις παραγγελίες, τα περισσότερα που θα χάσετε είναι 5% και το καλύτερο κέρδος σας θα είναι 10%.

Ετοιμος να αρχίσω διαπραγμάτευση Litecoin?

Άλλα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την ανταλλαγή Litecoin

Εάν είστε σοβαροί για να μάθετε πώς να ανταλλάσσετε το Litecoin, τότε υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε κατά την πραγματοποίηση συναλλαγών. Τα ακόλουθα είναι σημαντικά ζητήματα για την είσοδο στον κόσμο της κρυπτο-συναλλαγής.

Αμοιβές

Φυσικά θα πληρώσετε τέλη για υπηρεσίες μεσιτείας για την ανταλλαγή Litecoin. Τα τέλη και οι προμήθειες ποικίλλουν μεταξύ των παρόχων και χρεώνονται με διαφορετικούς τρόπους.

Επιτροπή συναλλαγών

Οι προμήθειες συναλλαγών είναι μια απλή χρέωση που επιβάλλεται για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείτε. Ορισμένοι πάροχοι χρεώνουν κατ ‘αποκοπήν, αλλά οι περισσότεροι χρεώνουν ένα ποσοστό της συναλλαγής. Για άλλη μια φορά, αυτά διαφέρουν αρκετά, αλλά συνήθως κυμαίνονται μεταξύ 0,10% και 0,25% ανά συναλλαγή. Δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε πλατφόρμες να διαφημίζουν συναλλαγές χωρίς προμήθειες, αλλά αυτά θα αντλήσουν τα κέρδη τους από την ευρύτερη εξάπλωση.

Εξάπλωση

Το spread είναι η διαφορά μεταξύ της τιμής αγοράς και πώλησης που αναφέρεται από μια μεσιτεία ή μια ανταλλαγή. Το spread για το Litecoin – και τα περισσότερα cryptos – εκφράζεται ως ποσοστό. Για παράδειγμα, εάν η τιμή αγοράς σε LTC / USD είναι 60,00 $ και η τιμή πώλησης είναι 60,30 $ – το spread ανέρχεται σε 0,5%.

Το spread λειτουργεί ως έμμεσο τέλος, καθώς η θέση σας θα ανοίγει πάντα με μια μικρή απώλεια. Συνήθως, οι μεσίτες που προσφέρουν συναλλαγές χωρίς προμήθειες θα έχουν πολύ ευρύτερα spread από αυτά που χρεώνουν ανά συναλλαγή.

Άλλες χρεώσεις συναλλαγών

Εκτός από το κόστος που συνεπάγεται η διαπραγμάτευση της Litecoin, οι μεσίτες ενδέχεται να χρεώσουν επιπλέον χρεώσεις. Αυτά περιλαμβάνουν τα τέλη διεκπεραίωσης πληρωμών – χρεώνονται για ανάληψη ή / και κατάθεση χρημάτων στον μεσιτικό λογαριασμό σας. Επίσης, δεν είναι ασυνήθιστο για τις πλατφόρμες να έχουν χρέωση αδράνειας εάν δεν κάνετε συναλλαγές για μια δεδομένη περίοδο. Για άλλη μια φορά, αυτές θα διαφέρουν μεταξύ των πλατφορμών, οπότε φροντίστε να κάνετε την έρευνά σας κατά το άνοιγμα ενός λογαριασμού – αυτές οι πρόσθετες χρεώσεις θα πρέπει πάντα να λαμβάνονται υπόψη κατά την ανταλλαγή Litecoin.

Πώς να κάνετε εμπόριο Litecoin 2021 – Βήμα προς βήμα

Το έχετε φτάσει μέχρι τώρα, οπότε μέχρι τώρα δεν έχετε αμφιβολία ότι έχετε σαφή κατανόηση του τρόπου ανταλλαγής Litecoin.

Ως εκ τούτου, μπορείτε τώρα να ακολουθήσετε την απλή αναλυτική περιγραφή για το πώς να ξεκινήσετε τις συναλλαγές σας.

Βήμα 1: Επιλέξτε έναν ιστότοπο συναλλαγών Litecoin

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αποφασίσετε ποια πλατφόρμα συναλλαγών είναι η καλύτερη για τους στόχους συναλλαγών Litecoin. Υπάρχουν σωροί που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, γι ‘αυτό προχωρήστε με προσοχή.

Παρακάτω παραθέτουμε μερικές από τις πιο σημαντικές μετρήσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τη στάθμιση των πιθανών διαδικτυακών χρηματιστών:

 • Κανονισμός λειτουργίας: Ο μεσίτης κρυπτογράφησης ρυθμίζεται από σεβαστά όργανα όπως η ASIC και η FCA?
 • Αμοιβές: Ποια τέλη χρεώνει η πλατφόρμα συναλλαγών για την ανταλλαγή Litecoin?
 • Πληρωμές: Ποιοι τύποι πληρωμής υποστηρίζει ο μεσίτης?
 • Ελάχιστο λογαριασμό: Ποιο είναι το ελάχιστο ποντάρισμα και κατάθεση στην πλατφόρμα?
 • Ζεύγη Litecoin: Ποια νομίσματα κρυπτογράφησης και νομίσματα fiat θα προσφέρονται για διαπραγμάτευση έναντι της Litecoin?
 • Πλατφόρμα συναλλαγών: Είναι η πλατφόρμα μεσίτη φιλική προς το χρήστη και εύκολη στην πλοήγηση?
 • Κινητό: Διαθέτει η πλατφόρμα συναλλαγών μια αποκλειστική εφαρμογή για κινητά?

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού πάρετε τη βουτιά και εμπορευτείτε τη Litecoin.

Όλα τα πράγματα, πιστεύουμε ότι το eToro είναι το καλύτερο all-rounder. Παρακάτω παραθέτουμε μερικά θετικά στοιχεία για την εγγραφή στη δημοφιλή πλατφόρμα:

 • Το eToro είναι εγγεγραμμένο στο FINRA (ΗΠΑ) και ελέγχεται πλήρως από διάφορους σεβαστούς φορείς όπως η FCA, η CySEC και η ASIC.
 • Η πλατφόρμα προσφέρει εξαιρετικά σφιχτά spreads και δεν χρεώνεται προμήθεια για την ανταλλαγή Litecoin
 • Οι καταθέσεις είναι άμεσες – γίνονται δεκτές πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες και ηλεκτρονικά πορτοφόλια
 • Μπορείτε να ανταλλάξετε Litecoin με μια ποικιλία άλλων κρυπτονομισμάτων και νομισμάτων fiat
 • Μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαπραγμάτευση Litecoin με μόλις $ 25

Βήμα 2: Ανοίξτε έναν λογαριασμό συναλλαγών Litecoin

Μεταβείτε στον ιστότοπο της πλατφόρμας συναλλαγών που έχετε επιλέξει και επιλέξτε να ανοίξετε λογαριασμό. Το eToro διαρκεί συνήθως λιγότερο από 10 λεπτά.

Η διαδικασία ξεκινά συμπληρώνοντας μερικές βασικές προσωπικές πληροφορίες σχετικά με το ποιοι είστε – όνομα, διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης και άλλα.

Το επόμενο βήμα (όπως ρυθμίζεται από το eToro) είναι να ανεβάσετε ένα αντίγραφο της ταυτότητάς σας με φωτογραφία – διαβατήριο ή άδεια οδήγησης. Μπορείτε να το κάνετε αργότερα αν θέλετε. Αν όμως καταθέσετε περισσότερα από 2.250 $ ή ζητήσετε ανάληψη – θα πρέπει τελικά να ολοκληρώσετε αυτό το βήμα.

Βήμα 3: Κατάθεση κεφαλαίων

Τώρα μπορείτε να χρηματοδοτήσετε τον νέο σας λογαριασμό συναλλαγών. Η ελάχιστη κατάθεση στο eToro για το εμπόριο Litecoin είναι 200 ​​$.

Οι περισσότεροι διαδικτυακοί μεσίτες προσφέρουν μια ποικιλία μεθόδων πληρωμής. Το eToro δέχεται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, καθώς και ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως PayPal, Skrill και Neteller. Ενώ οι καταθέσεις τραπεζικού λογαριασμού γίνονται επίσης αποδεκτές, θα πρέπει να σημειώσετε ότι αυτή είναι η πιο αργή επιλογή.

Βήμα 4: Επιλέξτε Litecoin Trading Market

Αφού κάνετε μια κατάθεση, είστε ελεύθεροι να ανταλλάξετε τη Litecoin. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε τώρα είναι να περιηγηθείτε στην ενότητα «Εμπορικές αγορές» ή να πληκτρολογήσετε το ζεύγος που έχετε επιλέξει στο πλαίσιο αναζήτησης, για παράδειγμα «LTC / USD. Εναλλακτικά, αναζητήστε ό, τι είναι διαθέσιμο για έμπνευση.

Βήμα 5: Τοποθετήστε το εμπόριο Litecoin

Τώρα μπορείτε να κάνετε την αγορά σας Litecoin. Έχουμε καλύψει λεπτομερώς τις παραγγελίες, οπότε μη διστάσετε να πραγματοποιήσετε κύλιση προς τα πάνω για ανακεφαλαίωση.

Ξεκινήστε κάνοντας μια παραγγελία αγοράς ή πώλησης, ανάλογα με τη στάση σας. Στη συνέχεια, πατήστε “Open Trade” για να ενεργοποιήσετε τη θέση σας στο Litecoin!

Πώς να κάνετε εμπόριο Οδηγός Litecoin – Η απόφαση

Όσον αφορά το ζήτημα του τρόπου αποτελεσματικής ανταλλαγής Litecoin, μπορείτε να το κάνετε πολύ εύκολα μέσω ανταλλαγής ή μέσω διαδικτυακού μεσίτη. Σας προτείνουμε το τελευταίο.

Το Litecoin μπορεί να ανταλλάσσεται έναντι νομισμάτων fiat όπως το δολάριο ΗΠΑ ή έναντι εκατοντάδων διαφορετικών ψηφιακών νομισμάτων – όπως το Bitcoin και το Ethereum. Η ανάγνωση οδηγών όπως η δική μας, και η εργασία σας στο σπίτι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προετοιμαστείτε για τους πιθανούς κινδύνους και τα οφέλη της διαπραγμάτευσης της Litecoin.

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να παραμείνετε σε έναν αξιόπιστο και ελεγχόμενο διαδικτυακό μεσίτη όπως eToro. Αυτό είναι ένα ασφαλές μέρος για συναλλαγές Litecoin χωρίς προμήθειες, με στενά spread.

συμπέρασμα

Ας ελπίσουμε ότι, αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, θα έχετε μια πολύ καλύτερη ιδέα για το πώς να ανταλλάξετε τη Litecoin. Φυσικά, η διαπραγμάτευση οποιουδήποτε χρηματοοικονομικού περιουσιακού στοιχείου είναι μια συνεχής διαδικασία μάθησης και σας ενθαρρύνουμε να κάνετε τα πράγματα αργά και να λάβετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες.

Πώς να ανταλλάξετε Litecoin σε 5 εύκολα βήματα

Μια απλοποιημένη διαδικασία διαπραγμάτευσης της Litecoin μοιάζει με αυτήν:

 • Ανοίξτε έναν λογαριασμό μεσιτείας
 • Κατάθεση χρημάτων
 • Ερευνήστε το εμπόριό σας
 • Επιλέξτε αν θέλετε να ανοίξετε μια εντολή αγοράς ή πώλησης
 • Παρακολουθήστε τις συναλλαγές σας
 • Κλείστε τη θέση – είτε χειροκίνητα είτε με εντολή stop-loss / take-profit

Ενδιαφέρομαι για Συναλλαγές Litecoin με το eToro?

Πιθανότατα έχετε συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορείτε να μάθετε για κάθε βήμα της διαδικασίας – μάθηση που απαιτεί χρόνο. Ωστόσο, η διαπραγμάτευση Litecoin αξίζει σίγουρα την προσπάθεια, καθώς η κρυπτογράφηση είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και πιο δημοφιλείς κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων παγκοσμίως, παρουσιάζοντας μια φανταστική ευκαιρία για καταλαβαίνους επενδυτές.

Litecoin Trading – Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να ξεκινήσω τη διαπραγμάτευση Litecoin?

Για να ξεκινήσετε τη διαπραγμάτευση της Litecoin, θα πρέπει να βρείτε έναν αξιόπιστο μεσίτη και να ανοίξετε έναν λογαριασμό. Συνιστάται επίσης να ερευνήσετε τις βασικές αρχές της κρυπτογράφησης και τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ανταλλάξετε το Litecoin. Ο οδηγός μας πρέπει να σας παρέχει αρκετές πληροφορίες για να ξεκινήσετε να εξερευνάτε τις επιλογές σας.

Είναι ασφαλές το εμπόριο Litecoin?

Η έκκληση του κρυπτονομίσματος ως περιουσιακού στοιχείου είναι το πόσο ασφαλής είναι – είναι η ίδια η φύση της τεχνολογίας blockchain. Ωστόσο, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι χρησιμοποιείτε μια ρυθμιζόμενη υπηρεσία μεσίτη ή ανταλλαγής, όπως eToro. Αναζητήστε άδεια από αξιόπιστες αρχές όπως FCA, ASIC και CySEC.

Μπορώ να ανταλλάξω Litecoin με μόχλευση?

Είναι δυνατή η ανταλλαγή Litecoin με μόχλευση, αλλά οι επιλογές σας θα εξαρτηθούν από το πού βρίσκεστε. Οι ευρωπαϊκοί χρηματοοικονομικοί κανονισμοί επιτρέπουν την εμπορία CFD κρυπτογράφησης με μόχλευση 1: 2. Ωστόσο, οι αυστηρότεροι αμερικανικοί οικονομικοί κανόνες σημαίνουν ότι οι έμποροι των ΗΠΑ δεν θα έχουν την επιλογή να διαπραγματεύονται με μόχλευση.

Πώς μπορώ να βρω έναν μεσίτη για την ανταλλαγή Litecoin?

Υπάρχουν χιλιάδες μεσίτες που προσφέρουν συναλλαγές κρυπτονομισμάτων και η επιλογή του σωστού εξαρτάται από μερικούς παράγοντες – συμπεριλαμβανομένων των στόχων συναλλαγών σας και της υπάρχουσας εμπειρίας. Ευτυχώς, πολλοί μεσίτες θα σας επιτρέψουν να ανοίξετε έναν λογαριασμό επίδειξης προτού δεσμεύσετε χρήματα. Κατά την περιήγηση στις διάφορες πλατφόρμες, βεβαιωθείτε ότι όσες θεωρείτε ότι ρυθμίζονται πλήρως από μια αξιόπιστη οικονομική αρχή.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner