Τι θα αυξήσει την τιμή NEO το 2021;

Ένας αναλυτικός οδηγός για επενδύσεις σε NEO το 2021

Πού θα πάει η τιμή NEO το 2021?

Τι θα συμβεί στην τιμή NEO το 2021; Οι επενδυτές Crypto αναρωτιόταν πάντα: Τι οδηγεί στην τιμή του NEO?

Η NEO ξεκίνησε ως AntShares το 2014, αλλά οι ιδρυτές, Da Hongfei και Erik Zhang αποφάσισαν να επανασχεδιάσουν το δίκτυο. Το νέο crypto, NEO, έχει κληθεί Η Κίνα για πρώτη φορά μπλοκ αλυσίδας. Η ΝΕΟ μπόρεσε να συμμορφωθεί με τους κινεζικούς κανονισμούς και να λάβει την υποστήριξη της κυβέρνησης. Το NEO είναι η κορυφαία κρυπτογράφηση και είναι 23η παγκοσμίως. Χαιρετώντας από την Κίνα, έχει διεισδύσει εντελώς στην αγορά κρυπτογράφησης της Ασίας και είναι ένα νόμισμα που οι επενδυτές παρακολουθούν σαν γεράκι.

Λοιπόν, τι καθορίζει την τιμή του NEO; Οι τρεις παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή του NEO είναι:

 • Η κινεζική κυβέρνηση
 • Συναγωνιστές
 • Δυνατότητα ανεφοδιασμού

Θα μάθουμε περισσότερα για το πώς αυτοί οι παράγοντες οδηγούν την τιμή του NEO αλλά πρώτα γιατί το NEO?

Γιατί ΝΕΟ?

Το NEO είναι ένα δίκτυο blockchain ανοιχτού κώδικα και ένα κρυπτογράφηση. Το δίκτυο ΝΕΟ οραματίζεται μια έξυπνη οικονομία. Σύμφωνα με τους ιδρυτές, η έξυπνη οικονομία μπορεί να επιτευχθεί μέσω ψηφιακών στοιχείων, ψηφιακής ταυτότητας και έξυπνων συμβάσεων. Η οικονομία θα ενσωματώσει τα τρία συστατικά με αποτελεσματικό τρόπο. Ο τρόπος για να το επιτύχετε είναι μέσω της χρήσης της τεχνολογίας blockchain.

Το NEO μετονομάστηκε σε “Chinese Ethereum”. Το όνομα, NEO, είναι ελληνικής προέλευσης και σημαίνει νέο στη μητρική γλώσσα που είναι κατάλληλο λόγω της ομοιότητας που έχει με το Ethereum.

Το Ethereum και το NEO σχεδιάστηκαν για να είναι πλατφόρμες που εστιάζουν σε έξυπνα συμβόλαια. Ωστόσο, οι βασικές διαφορές τους είναι πολλές. Το NEO είναι σίγουρα η πιο προηγμένη έκδοση, καθώς προσφέρει πολλές δυνατότητες που την ξεχωρίζουν από το πλήθος, και ειδικά το Ethereum. Η NEO υποστηρίζει μια πληθώρα γλωσσών προγραμματισμού, καθώς στοχεύει να κάνει τις αποκεντρωμένες εφαρμογές προσβάσιμες σε όλους. Το Ethereum στερείται αυτής της ποικιλομορφίας στις προσφερόμενες γλώσσες και υποστηρίζει μόνο τη Στερεότητα.

Παρόλο που η NEO δεν πλησίασε ούτε τη νίκη της βασίλισσας όσον αφορά τη χρήση αποκεντρωμένων εφαρμογών, η NEO προσπαθεί να βελτιώσει την πλατφόρμα και να βελτιώσει τη διεπαφή χρήστη. Ο επικεφαλής ανάπτυξης της NEO, John deVadoss, δήλωσε ότι η NEO εστιάζει περισσότερο στην ποιότητα παρά στην ποσότητα, καθώς οραματίζεται μια πλατφόρμα για προγραμματιστές που είναι εύχρηστο και προσβάσιμο. Η ομάδα πίσω από το NEO εργάζεται συνεχώς για την ανάπτυξη αναβαθμίσεων που θα βελτιώσουν την πλατφόρμα.

Τα τέλη συναλλαγής είναι προαιρετικό στο NEO. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να πληρώσουν ένα ελάχιστο τέλος δικτύου κατά τη διάρκεια της μέγιστης κίνησης για να δοθεί προτεραιότητα στη συναλλαγή τους.

Ένα από τα μειονεκτήματα που εντοπίζονται συνήθως σε μεγάλα κρυπτονομίσματα που η NEO προσπάθησε να ξεπεράσει είναι αυτή της ευελιξίας. Το δίκτυο της NEO διαθέτει σύστημα διπλού επιπέδου token. NEO και GAS, και οι δύο χρησιμοποιούνται στο δίκτυο για τη βελτίωση της σκοπιμότητας.

Τι ξεχωρίζει το NEO?

Η κατοχή των altcoins NEO διασφαλίζει την ιδιοκτησία των χρηστών, ενώ τα altcoins GAS χρησιμοποιούνται για λειτουργίες. Τόσο το NEO όσο και το GAS είναι φθηνότερα σε σύγκριση με μεγάλα νομίσματα όπως το Bitcoin. Το δίκτυο είναι επίσης ταχύτερο καθώς χρειάζονται μόνο 24 δευτερόλεπτα για την επεξεργασία των συναλλαγών.

Η ΝΕΟ έχει ενσωματώσει έναν νέο μηχανισμό συναίνεσης στο δίκτυό της που ονομάζεται Delegated Byzantine Fault Tolerance (dBFT). Στο dBFT, ορισμένοι κόμβοι αναγνωρίζονται ως Bookkeepers. Οι κόμβοι τήρησης βιβλίων είναι υπεύθυνοι για την επαλήθευση των συναλλαγών. Μετά την επαλήθευση συναλλαγών από τους λογιστές, εμφανίζονται στο δημόσιο blockchain και γίνονται αποδεκτές μόνο όταν το επιβεβαιώνει και η πλειοψηφία των κόμβων.

Η απόδοση του μηχανισμού Αντιπροσώπευσης Βυζαντινού Σφάλματος είναι γρήγορη. Η NEO μπορεί να επεξεργαστεί περίπου 1.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο, που είναι ένας εντυπωσιακός αριθμός σε σύγκριση με το Bitcoin 6 tps ή το Ethereum 12 tps. Επιπλέον, η ομάδα του NEO εξακολουθεί να εργάζεται για την ταχύτητα του δικτύου. Το δίκτυο στοχεύει να επιτύχει μια επιβλητική ταχύτητα 10.000 συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο με τις επερχόμενες αναβαθμίσεις.

Σε μια νέα αναβάθμιση τον Μάιο του 2020, πραγματοποιήθηκαν ορισμένες σημαντικές αλλαγές στο δίκτυο. Ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης έπρεπε να τεθεί σε εφαρμογή. Αυτό το νέο μοντέλο διακυβέρνησης θα επέτρεπε στην κοινότητα ΝΕΟ να εκλέξει μια επιτροπή είκοσι ενός μελών που θα ενεργούσαν ως εκπρόσωποι ολόκληρης της κοινότητας. Η επιτροπή των είκοσι ενός μελών θα αποκτήσει εξουσίες ψήφου για αναβαθμίσεις ή αλλαγές στο σύστημα. Ως ένδειξη εκτίμησης, τα κέρματα GAS θα επιβραβεύονται σε χρήστες που ψηφίζουν. Προτάθηκε επίσης ότι επτά από τα είκοσι ένα μέλη θα ενεργούσαν επίσης ως κόμβοι συναίνεσης και αφού επιτύχουν την πλειοψηφία, θα έχουν δικαίωμα αρνησικυρίας επί αποφάσεων.

Το NEO παρέχει επίσης στους χρήστες την ευκαιρία να κερδίσουν παθητικά. Με τη συμμετοχή στο NEO, οι χρήστες μπορούν να κερδίζουν μάρκες GAS κάθε χρόνο. Αυτή η έννοια της παθητικής απόδοσης είναι παρόμοια με την απόκτηση τόκων μέσω τραπεζών, αλλά το ποσοστό απόδοσης που προσφέρει η NEO είναι καλύτερο.

Τι οδηγεί την τιμή του NEO?

Η επένδυση μοιάζει πολύ με ένα στοίχημα και κάθε κίνηση πρέπει να είναι καλά μελετημένη και να υπολογίζεται. Αλλά όταν πρόκειται για τον κόσμο της κρυπτογράφησης, αυτό το ήδη δύσκολο έργο γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, επειδή τα κρυπτονομίσματα είναι γνωστά για τις ασταθείς διακυμάνσεις τους. Είναι δύσκολο να προβλέψουμε το μέλλον τους. Για κάθε επενδυτή, αρχάριο ή εμπειρογνώμονα, οι παράγοντες καθορισμού τιμών είναι εξαιρετικά κρίσιμοι, καθώς αυτοί οι παράγοντες μπορούν να μας καθοδηγήσουν σχετικά με τις μελλοντικές τάσεις των τιμών.

Παράγοντας 1: Η κινεζική κυβέρνηση

Το ΝΕΟ έχει ονομαστεί «Κινέζικο Αιθέριο». Είναι επίσης το πρώτο δίκτυο blockchain της Κίνας. Κινέζοι και κορεάτες επενδυτές είχαν βασικό ρόλο στην έκρηξη των κρυπτονομισμάτων το 2017. Πριν από αυτό, περίπου 75% συναλλαγών Bitcoin προέρχονται από την Κίνα. Η κυβέρνηση αρέσει να διατηρεί αυστηρό έλεγχο και δεν ήταν ικανοποιημένη με αυτό. Πολλοί αυστηροί κανονισμοί εισήχθησαν και η αγορά κρυπτογράφησης στην Κίνα τέθηκε σε αυστηρό λουρί.

Καθώς το NEO αναφέρεται ως το επίσημο κρυπτογράφηση της Κίνας, έχει συγκεντρώσει την υποστήριξη της κυβέρνησης καθώς συμμορφώνεται με τους κανονισμούς. Το μερίδιο επένδυσης από την Κίνα στην αγορά κρυπτογράφησης είναι μεγάλο, δεδομένου του σημαντικού πληθυσμού της Κίνας. Η κινεζική κυβέρνηση είναι ήδη σκεπτική για άλλα κρυπτονομίσματα, οπότε τυχόν κυρώσεις ή κανονισμοί που επιβάλλονται σε άλλα κρυπτονομίσματα θα μπορούσαν να φέρουν τη NEO στο προσκήνιο ως την πιο βιώσιμη επιλογή για επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα. Επίσης, οποιαδήποτε θετική απόφαση από τους Κινέζους, την κυβέρνηση και τον λαό, μπορεί πραγματικά να ενισχύσει την υιοθέτηση του NEO και, τελικά, την αξία του.

Παράγοντας 2: Ανταγωνιστές

Ως το πρώτο κρυπτογράφηση, το Bitcoin δεν μπορεί να αποσυνδεθεί όταν μιλάμε για την αγορά κρυπτογράφησης. Ο βασιλιάς της κρυπτογράφησης έχει προπύργιο στην αγορά, καθώς και άλλα κρυπτονομίσματα. Ο NEO έχει συντελεστή συσχέτισης 0,77, όπου 1 είναι ο ισχυρότερος συσχετισμός. Αυτό σημαίνει ότι οι αλλαγές στις τιμές του Bitcoin επηρεάζουν σημαντικά την τιμή του NEO.

Οι επενδυτές της NEO πρέπει επίσης να προσέχουν το Ethereum καθώς το NEO έχει κληθεί ως αναβάθμιση Ethereum, και τα δύο νομίσματα αντιμετωπίζουν έντονο ανταγωνισμό μεταξύ τους. Από την άλλη πλευρά, η Ethereum έχει καθιερωθεί και στην αγορά κρυπτογράφησης. εξάλλου, είναι γνωστή ως η βασίλισσα των κρυπτονομισμάτων. Η ισχυρή βάση που έχει το Ethereum θα αποτελέσει πρόκληση για το NEO καθώς το NEO είναι σχετικά νεότερο. Η αύξηση των τιμών του Ethereum μπορεί να προκαλέσει καθοδική μεταβολή στην τιμή του NEO.

συσχέτιση τιμών bitcoin και neo

Εικόνα 1: Συσχέτιση τιμών Bitcoin και NEO κατά Πρόβλεψη νομισμάτων

Παράγοντας 3: Δυνατότητα ανεφοδιασμού

Οι τιμές των αγαθών και των υπηρεσιών καθορίζονται στην αγορά όταν ικανοποιούνται η προσφορά και η ζήτηση. Η έλλειψη είναι αυτό που οδηγεί τις τιμές ενός εμπορεύματος προς τα πάνω. Τα κρυπτονομίσματα είναι μοναδικά από άλλα αγαθά και υπηρεσίες από την άποψη αυτή, καθώς διαθέτουν ανεκτό όριο. Η περιορισμένη προσφορά αναδεικνύει πραγματικά το στοιχείο της έλλειψης που, τελικά, προκαλεί αύξηση της αξίας τους.

Η προμήθεια ΝΕΟ είναι πολύ περιορισμένη 100 εκατομμύρια από τα οποία 70 εκατομμύρια κυκλοφορούν ήδη. Αυτό αφήνει μόνο 30 εκατομμύρια Διακριτικά NEO. Ως εκ τούτου, το NEO είναι σπάνιο, και αυτή η έλλειψη θα αυξηθεί μόνο με την πάροδο του χρόνου, καθώς η προσφορά δεν μπορεί να αλλάξει. Η περιορισμένη προσφορά NEO θα ήταν ένας παράγοντας που θα αυξήσει την τιμή του.

Θα σκεφτόσασταν να επενδύσετε σε ΝΕΟ?

Πρόβλεψη τιμής ΝΕΟ

Η NEO διατίθεται προς το παρόν στα 18.211 $. Οι αρχές του 2020 δεν ήταν καλές για τον ΝΕΟ, αλλά καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους ο ΝΕΟ προσπαθούσε να καλύψει την πορεία του και βρισκόταν σε μια ανοδική πορεία. Η NEO έφτασε στα 25 $ περίπου στο τέλος του έτους.

νέο διάγραμμα τιμών

Σχήμα 2: Διάγραμμα τιμών NEO κατά Investing.com

Το μέλλον της ΝΕΟ φαίνεται λαμπρό για διάφορους λόγους. Το κρυπτονομίσμα έχει ισχυρή υποστήριξη από την κινεζική κυβέρνηση και, επιπλέον, αναφέρεται ότι είναι πιο τεχνολογικά εξελιγμένο από το Ethereum και τα παρόμοια.

Επενδυτής πορτοφολιού προβλέπει ότι η ετήσια πρόβλεψη θα είναι 28 $. Ωστόσο, είναι μια από τις μέτριες προβλέψεις τους. Για τα περισσότερα από το 2021, η τιμή αναμένεται να κυμαίνεται κοντά στα $ 50, αλλά θα μειωθεί στα 25 $ περίπου για τα επόμενα δύο χρόνια. Η Walletinvestor προβλέπει ότι η πενταετής πρόβλεψη θα είναι στα επιβλητικά 75 $.

νεο βραχυπρόθεσμη πρόβλεψη τιμών

Σχήμα 3: Βραχυπρόθεσμη πρόβλεψη τιμών από Επενδυτής πορτοφολιού

Οι βραχυπρόθεσμες προβλέψεις του Walletinvestor δεν φαίνεται να είναι πολύ αισιόδοξες. Η NEO αναμένεται να παραμείνει στο εύρος των 17 και 19 $ μέχρι τις αρχές του νέου έτους.

μακροπρόθεσμη πρόβλεψη τιμών

Σχήμα 4: Μακροπρόθεσμη πρόβλεψη τιμών από Επενδυτής πορτοφολιού

Οι προβλέψεις του Μεγάλη πρόβλεψη δεν είναι τόσο φωτεινά. Το προβλεπόμενο υψηλό όλων των εποχών του NEO το 2021 θα είναι 30 $ και οι τιμές θα παραμείνουν ως επί το πλείστον περίπου 20 $. Μετά από ένα σταθερό 2022, οι τιμές αναμένεται να μειωθούν το 2023 σε περίπου 8 $. Η NEO προβλέπεται να έχει τιμή 25 $ το 2025.

πίνακας πρόβλεψης τιμών neo

Εικόνα 5: Πρόβλεψη τιμής NEO από Μεγάλη πρόβλεψη

Το Trading Beasts προβλέπει μια μέση τιμή 16 $ για το έτος 2021.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόβλεψη τιμής Neo – Πόσο θα αξίζει το 2021 και πέρα?

Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα της επένδυσης σε NEO

Πλεονεκτήματα της επένδυσης σε NEO:

✅ Το NEO είναι το πρώτο blockchain της Κίνας και έχει την έγκριση της κινεζικής κυβέρνησης.

✅ Το NEO έχει πολλές ομοιότητες με το Ethereum, αλλά είναι επίσης πιο τεχνολογικά προηγμένο από το Ethereum.

✅ Η NEO είναι γρήγορη και φθηνή και κορυφαία στην αγορά.

✅ Η NEO μπορεί να επεξεργαστεί έως και 1.000 συναλλαγές σε ένα δευτερόλεπτο και ο αριθμός αναμένεται να φτάσει τις 10.000 με αναβαθμίσεις.

✅ Το NEO παρέχει στους προγραμματιστές τη δυνατότητα κωδικοποίησης σε πολλές γλώσσες

✅ Μέσω της ψηφιακής ταυτότητας, όλες οι οντότητες επαληθεύονται στο δίκτυο NEO, γεγονός που καθιστά το NEO συμβατό με τους κανονισμούς.

✅ Η πλατφόρμα είναι ανθεκτική σε κβαντικούς υπολογιστές.

✅ Η NEO συνεργάστηκε με μερικά μεγάλα ονόματα όπως η Microsoft και η Alibaba.

Μειονεκτήματα της επένδυσης σε NEO:

❌ Το νόμισμα αντιμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό από την Ethereum, η οποία έχει μια τεράστια βάση χρηστών.

❌ Οι εντάσεις με την κινεζική κυβέρνηση μπορούν να επηρεάσουν τις τιμές.

❌ Ο αριθμός των κόμβων τήρησης βιβλίων είναι πολύ μικρός και η ισχύς συγκεντρώνεται με τις χούφτες των λογιστών

❌ Υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με την αποκέντρωση του κρυπτονομίσματος, καθώς οι προγραμματιστές κατέχουν ένα μεγάλο ποσό των διακριτικών.

Επενδύστε στο NEO με το eToro

επενδύοντας στη ΝΕΟ

Πολλοί εμπειρογνώμονες και αναλυτές δείχνουν προς ένα λαμπρό μέλλον της NEO και η πλειονότητα των προβλέψεων είναι θετική. Εάν σκέφτεστε να επενδύσετε σε NEO, ίσως είναι η ώρα. Οι παραπάνω προβλέψεις τιμών NEO είναι αισιόδοξες και οι επενδύσεις τώρα στη NEO θα μπορούσαν πραγματικά να είναι κερδοφόρες στο εγγύς μέλλον.

Με αυτό είπε, αν ψάχνετε για μια πλατφόρμα συναλλαγών, τότε μην ψάχνετε άλλο. eToro είναι μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών στην αγορά. Το eToro χρεώνει ονομαστικές προμήθειες και παρέχει πληθώρα χαρακτηριστικών που είναι κατάλληλα τόσο για ειδικούς όσο και για νέους εμπόρους.

eToro – Καλύτερος μεσίτης για αγορά NEO

χρηματιστής etoro

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στη βιομηχανία Crypto εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Βασικά σημεία

 • Η NEO απογειώθηκε το 2014, αλλά οι ιδρυτές, Da Hongfei και Erik Zhang αποφάσισαν να φέρουν κάποιες δραστικές αλλαγές και να μετονομάσουν πλήρως την πλατφόρμα το 2017.
 • Ο τελικός στόχος του δικτύου είναι η δημιουργία μιας έξυπνης οικονομίας.
 • Είναι το πρώτο δίκτυο blockchain της Κίνας και επίσης το πρώτο που έχει την έγκριση της κυβέρνησης.
 • Το δίκτυο της NEO είναι παρόμοιο με αυτό της βασίλισσας των κρυπτονομισμάτων – Ethereum.
 • Το NEO είναι ένα γνωστό crypto και κατατάσσεται στην 23η θέση.
 • Τα τέλη συναλλαγής είναι προαιρετικά.
 • Το σύστημα διπλού επιπέδου token του NEO αυξάνει σημαντικά την ευελιξία του δικτύου
 • Ο ΝΕΟ εισήγαγε έναν νέο μηχανισμό συναίνεσης που ονομάζεται Αντιπροσωπευτική Βυζαντινή Σφάλμα Ανοχής.
 • Η NEO μπορεί να επεξεργαστεί 1.000 συναλλαγές το δευτερόλεπτο και στοχεύει 10.000.
 • Οι κινητήριες δυνάμεις της τιμής της ΝΕΟ είναι οι ανταγωνιστές της ΝΕΟ, η κινεζική κυβέρνηση, και η ανεπτυγμένη προσφορά
 • Οι μελλοντικές προβλέψεις δείχνουν κυρίως αύξηση των τιμών.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner