Προβλέψεις τιμής Neo: Πόσο θα αξίζει το NEO το 2021 και πέρα;

Προβλέψεις τιμών NEO

Πόσο θα αξίζει NEO το 2021 και πέρα?

Θα ανεβεί ή θα συντριβεί ο ΝΕΟ; Διαβάστε την πρόβλεψη τιμής NEO 2021 – 2025

Στο κυνήγι των προβλέψεων ΝΕΟ; Ή δυσκολευτήκατε να απαντήσετε στην ερώτηση «είναι NEO μια καλή επένδυση;» Διαβάστε παρακάτω Μάθετε τις κορυφαίες προβλέψεις τιμής NEO για το 2021 και μετά και ανακαλύψτε πόσο αξίζει το NEO το 2021-2025.

Τη στιγμή της γραφής, η Neo (NEO) έχει τιμή 48,63 $ και κεφαλαιοποίηση αγοράς 3,41 δισ. $. Αυτή είναι μια εντυπωσιακή αύξηση από την αξία της στα μέσα Δεκεμβρίου 2020. Όταν μοιραστήκαμε ένα άρθρο σχετικά με τις κορυφαίες προβλέψεις τιμών Neo πέρυσι, το altcoin είχε αξία 17,03 $ και είχε όριο αγοράς 1,20 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Για τους σημερινούς επενδυτές, αυτή η αύξηση ήταν ευπρόσδεκτη είδηση ​​- αλλά καθώς το περιουσιακό στοιχείο έχει πέσει από το να είναι το 23ο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο στο 29ο μεγαλύτερο, είναι αυτή η ανάπτυξη αρκετά για να τη διατηρήσει ανταγωνιστική?

Νέο (ΝΕΟ) μπορεί να μην είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της επιχείρησης, αλλά αυτό το crypto έχει το βραβείο να είναι το πρώτο blockchain ανοιχτού κώδικα της Κίνας – και συχνά αναφέρεται ως “the Chinese Ethereum”.

Όταν η Neo ήρθε για πρώτη φορά στην αγορά το 2014, κυκλοφόρησε αρχικά με το όνομα Antshares. Μόνο το 2017 πήρε το όνομα Neo, που σημαίνει νέο ή νέο στα ελληνικά. Αντί να είναι σταθερό, το Neo στοχεύει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ κρυπτογράφησης και νομίσματος. Αυτό το επιτυγχάνει παρέχοντας μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα για τα άτομα να πραγματοποιούν μη ψηφιακές πληρωμές.

Στα έξι χρόνια από την κυκλοφορία του, η Neo έχει αποκτήσει φήμη, αλλά παρουσίασε υψηλά επίπεδα μεταβλητότητας. Αυτό συνέβη ιδιαίτερα στην περίοδο 2017-2018, όταν η εκτεταμένη έκρηξη της αγοράς κρυπτονομισμάτων έβλεπε την τιμή της Neo να ανεβαίνει στο υψηλό όλων των εποχών (ATH) των 198,38 $.

Εάν αναρωτιέστε «είναι το NEO μια καλή επένδυση;», βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε μερικές από τις ενημερωμένες προβλέψεις για την τιμή του Νέου το 2021-2025. Θα μπορούσε το λεγόμενο κινεζικό Ethereum να βρίσκεται σε καλό δρόμο για να καλύψει το υψηλό όλων των εποχών (ATH) των 198,38 $; Ή θα συνεχίσει η Neo να βρίσκεται πίσω από τις μεγαλύτερες κρυπτογραφίες στον κόσμο?

Αν θέλετε να αγοράσετε NEO γρήγορα και εύκολα, ρίξτε μια ματιά Ανταλλαγή eToro!

Τι είναι το Neo (NEO)?

Προτού εξετάσουμε τις πιο συναρπαστικές βραχυπρόθεσμες προβλέψεις τιμών Neo, ας ανακεφαλαιώσουμε πώς λειτουργεί το κρυπτονομίσμα. Όπως αναφέραμε στην εισαγωγή, το Neo είναι μια πλατφόρμα που έχει ως στόχο να επιτρέπει στους χρήστες της να πραγματοποιούν αποκεντρωμένες ψηφιακές πληρωμές. Λοιπόν, πώς ακριβώς το κάνει?

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε για το Neo είναι ότι χρησιμοποιεί δύο διαφορετικά εγγενή διακριτικά. Αυτά είναι NEO (το διακριτικό που θα συζητήσουμε σε αυτό το άρθρο) και το GAS. Παρόλο που μοιράζονται κάποιες ομοιότητες, όπως και οι δύο έχουν μέγιστη προσφορά 100 εκατομμυρίων, εξυπηρετούν εντελώς διαφορετικούς σκοπούς:

 • Η NEO αντιπροσωπεύει την κυριότητα του Neo blockchain. Αυτά τα διακριτικά χρησιμοποιούνται για την προσθήκη μπλοκ στην αλυσίδα και τη διαχείριση του συνολικού δικτύου.
 • Το GAS, όπως υποδηλώνει το όνομά του, χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία συναλλαγών εντός της πλατφόρμας Neo. Όταν οι χρήστες κρατούν μάρκες NEO στα πορτοφόλια τους, ανταμείβονται με μάρκες GAS, τα οποία λειτουργούν όπως το Ether στο δίκτυο Ethereum. Οι χρήστες πρέπει να πληρώνουν τέλη συναλλαγής στο GAS.

Αυτό το σύστημα δύο επιπέδων ξεχωρίζει τη Neo από πολλούς από τους ανταγωνιστές της. Είναι δυνατόν να αγοράσετε και να ανταλλάξετε μάρκες GAS απευθείας, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να κατέχουν μάρκες NEO, καθώς αυτά αντιπροσωπεύουν ένα μερίδιο στο δίκτυο. Με κάθε νέο Neo block που δημιουργείται, διανέμονται 8 νέα tokens GAS.

Ένα άλλο βασικό πράγμα που πρέπει να σημειωθεί για το Neo είναι το γεγονός ότι τα διακριτικά του δεν είναι διαιρετά. Αυτό σημαίνει ότι κάθε διακριτικό αντιπροσωπεύει ένα μερίδιο στην εταιρεία, και καθώς οι μετοχές δεν μπορούν να χωριστούν σε μικρότερα μέρη, ούτε και ΝΕΟ. Στην τρέχουσα τιμή της NEO 17,03 $, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Ωστόσο, θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει πρόβλημα για τους επενδυτές στο μέλλον.

Ας χρησιμοποιήσουμε το Bitcoin, τον λεγόμενο βασιλιά της κρυπτογράφησης, ως παράδειγμα Τη στιγμή της γραφής, το κόστος ενός μεμονωμένου διακριτικού Bitcoin είναι 19.287,47 $. Για όλους εκτός από τους πλουσιότερους επενδυτές, αυτή η τιμή είναι απαγορευτική και καθιστά αδύνατο για πολλούς ανθρώπους να αγοράσουν ένα διακριτικό, πόσο μάλλον περισσότερα από ένα. Ευτυχώς, είναι δυνατό να αγοράσετε ένα ποσοστό ενός BTC. Αυτό σημαίνει ότι οι επενδυτές μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Bitcoin με μόλις 100 $, ή όσο λίγα θέλουν να ξοδέψουν.

Εάν η τιμή του ΝΕΟ αυξηθεί σημαντικά στο μέλλον, αυτό θα το κάνει μια πολύ πιο αποκλειστική επενδυτική ευκαιρία. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα είναι πιο δύσκολο για τους σημερινούς επενδυτές να πουλήσουν τα κουπόνια τους, καθώς κάθε περιουσιακό στοιχείο θα πρέπει να αγοραστεί στο σύνολό του. Όσο υψηλότερο είναι το κόστος, τόσο πιο δύσκολο είναι να αγοράζουν οι άνθρωποι.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το NEO; Βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Είτε αναρωτιέστε «Είναι το NEO μια καλή επένδυση το 2021;» ή απλώς θέλετε να παρακολουθείτε τις τάσεις κρυπτογράφησης, διαβάστε για να ανακαλύψετε μερικές από τις βασικές προβλέψεις τιμών Neo για το 2021 και μετά.

Βραχυπρόθεσμες προβλέψεις νέων τιμών: 2021

Πρόβλεψη τιμής ΝΕΟ για το 2021

Τι προβλέπουν οι ειδικοί της κρυπτογράφησης για το NEO το 2021?

Τώρα που έχουμε εξηγήσει την ιστορία πίσω από την πλατφόρμα Neo, ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε το επόμενο έτος. Τι πιστεύουν ορισμένοι από τους κορυφαίους αναλυτές κρυπτονομισμάτων στην τιμή του Neo το 2021; Μπορούν να απαντήσουν στην ερώτηση “Είναι ο Νέος μια καλή επένδυση;”

Στο προηγούμενο άρθρο της πρόβλεψης τιμών Neo, οι προοπτικές ήταν σχετικά ανοδικές. Τόσο η WalletInvestor όσο και η Digital Coin Price ήταν αισιόδοξες για το μέλλον του πρώτου blockchain ανοιχτού κώδικα της Κίνας, με την WalletInvestor, ειδικότερα, να αναμένει να δει την πιο επιτυχημένη χρονιά της Neo από το 2018. Λοιπόν, πώς άλλαξαν οι προβλέψεις τους ως αποτέλεσμα της πρόσφατης ανάπτυξης της Neo?

Ας ξεκινήσουμε επιστρέφοντας στο WalletInvestor. Σύμφωνα με τις ενημερωμένες προβλέψεις της, η πλατφόρμα ανάλυσης επενδύσεων αναμένει τώρα να συμβούν τα ακόλουθα στην τιμή του Neo:

Κατά τη σύγκριση αυτού του γραφήματος με την προηγούμενη πρόβλεψη του WalletInvestor, είναι εύκολο να αισθάνεστε λίγο αποθαρρυνμένοι. Κατ ‘αρχάς, η πλατφόρμα μείωσε τις προβλέψεις της για την τιμή του Neo στις αρχές του 2021 – τον Δεκέμβριο, αναμένεται να δει τη Neo να φτάνει τα 50 $ στους πρώτους μήνες του έτους. Έκτοτε μείωσε αυτήν την προσδοκία, με μόνο τις μέγιστες προβλέψεις του να παίρνουν το περιουσιακό στοιχείο πάνω από τα $ 50.

Τούτου λεχθέντος, αύξησε σημαντικά τις προβλέψεις-στόχους της για το τέλος του 2021. Ενώ πίστευε ότι η Neo θα μειωνόταν σε αξία καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, έχει πλέον μια πιο συμμετρική πρόβλεψη. Αν και η πλειοψηφία του έτους θα δει μια πτωτική τάση – με την τιμή του Neo να μειώνεται ακόμη και σε ένα πιθανό ετήσιο χαμηλό των 0,000001 $ σύμφωνα με τις ελάχιστες προβλέψεις του! – οι μέγιστες προβλέψεις του είναι πολύ πιο καθησυχαστικές. Στην κορυφή της κλίμακας, θα μπορούσαμε να δούμε τιμές άνω των 60 $. Αυτό είναι ένα τεράστιο εύρος, καθιστώντας δύσκολο να γνωρίζουμε τι να περιμένουμε. Αλλά καθώς η τιμή της Neo συνεχίζει να αυξάνεται, οι επενδυτές μπορούν να συνεχίσουν να ελπίζουν για ένα λαμπρό μέλλον.

Λοιπόν, η Digital Coin Price άλλαξε επίσης τις προβλέψεις της; Τα καλά νέα είναι ότι αυτή η πλατφόρμα είναι ελαφρώς πιο αισιόδοξη από το WalletInvestor. Μπορούμε να δούμε τις προβλέψεις του στο παρακάτω γράφημα:

Το πρώτο πράγμα που ξεχωρίζει σχετικά με αυτήν την πρόβλεψη είναι το επίπεδο μεταβλητότητας, με τη μορφή τεσσάρων κορυφών και κατωφλιών που απέχουν ομοιόμορφα σε όλη τη διάρκεια του έτους. Το δεύτερο πράγμα που ξεχωρίζει είναι ότι η Digital Coin Price πιστεύει ότι η Neo θα κλείσει το έτος κατά τη διάρκεια μιας πτωτικής πορείας, καθιστώντας την τιμή του Δεκεμβρίου 2021 τη χαμηλότερη του έτους. Η ασημένια επένδυση σε αυτήν την παρατήρηση είναι το γεγονός ότι ακόμη και η χαμηλότερη τιμή της είναι πιθανότατα να είναι σημαντικά υψηλότερη από την τρέχουσα αξία της – στην πραγματικότητα, η πλατφόρμα πιστεύει ότι η Neo δεν θα πέσει κάτω από τα 60 $ σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διάρκεια του 2021.

Στο αποκορύφωμα του μεγαλύτερου bull bull, το οποίο η Digital Coin Price προβλέπει ότι θα συμβεί τον Οκτώβριο, το περιουσιακό στοιχείο θα μπορούσε να φτάσει τα 78,43 $. Αυτό είναι μεγαλύτερο από 30 $ υψηλότερα από την τρέχουσα τιμή των 48,63 $, υποδηλώνοντας έντονα ότι η ανάπτυξη του Neo απέχει πολύ από το τέλος.

Η DigitalCoinPrice προβλέπει ότι η Neo θα φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο της χρονιάς πολύ αργότερα από το WalletInvestor, με την ανάλυσή της να υποδηλώνει ότι το crypto θα ξεπεράσει τον Μάιο του 2021. Ωστόσο, οι δύο πλατφόρμες συμφωνούν όταν πρόκειται για την αξία του NEO. Και οι δύο πιστεύουν ότι η Neo θα φτάσει περίπου τα 80 $ το 2021, κάτι που αποτελεί σημαντική βελτίωση στην τρέχουσα τιμή του. Συμφωνούν επίσης ότι ο Neo δεν θα πέσει κάτω από αυτήν την τιμή σε κανένα σημείο κατά τη διάρκεια του έτους.

Η τελική βραχυπρόθεσμη πρόβλεψη τιμών NEO προέρχεται από το Long Forecast. Όπως και η Digital Coin Price, αυτή η επενδυτική πλατφόρμα πιστεύει ότι η Neo θα βιώσει υψηλό επίπεδο μεταβλητότητας κατά το επόμενο έτος.

Ανοιχτό Μήνας Χαμηλό-Υψηλό Κλείσιμο
Φεβ 22,08 $ 51,39 $ – 45,71 $ 45,71 $
Παραμορφώνω 45,71 $ 44,29 $ – 96,62 $ 47,62 $
Απρ 47,62 $ 47,62 $ – 59,11 $ 55,24 $
Ενδέχεται 55,24 $ 43,15 $ – 55,24 $ 46,40 $
Ιουν 46,40 $ 46,40 $ – 57,59 $ 53,82 $
Ιουλ 53,82 $ 42,05 $ – 53,82 $ 45,21 $
Αυγ 45,21 $ 38,30 $ – 45,21 $ 41,18 $
Σεπ 41,18 $ 41,18 $ – 51,11 $ 47,77 $
Οκτ 47,77 $ 47,77 $ – 59,29 $ 55,41 $
Νοε 55,41 $ 47,29 $ – 55,41 $ 50,85 $
Δεκ 50,85 $ 50,85 $ – 63,12 $ 58,99 $

Όπως μπορούμε να δούμε από τα σχήματα στον παραπάνω πίνακα, το Long Forecast αναμένει ότι η τιμή του Neo κυμαίνεται μεταξύ 45 και 60 $ στο τέλος κάθε μήνα Αυτό μπορεί να μην φαίνεται εξαιρετικά ευμετάβλητο, αλλά με την τιμή του Neo να αλλάζει κατά περίπου 10 $ κατά τη διάρκεια κάθε μήνα, είναι σαφές ότι δεν υπάρχει υπερβολικά ανοδική ή πτωτική τάση.

Το Long Forecast έδωσε επίσης ένα τεράστιο δυναμικό ετήσιο spread, με χαμηλό 22,08 $ και υψηλό 96,62 $. Αν και αυτές φαίνεται να είναι εφάπαξ διακυμάνσεις, συμβάλλουν σε μερικά πολύ ακανόνιστα μηνιαία ποσοστά!

Τι θα είναι η τιμή του Νέου το 2021?

Ο Νέου θα ανεβεί το 2021?

Συνολικά, φαίνεται πιθανό ότι η τιμή του Neo θα αυξηθεί το 2021 – παρόλο που ενδέχεται να μην υπάρχει σταθερή τάση ταύρου καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους.

Αυτό φαίνεται να είναι το συμπέρασμα τόσο της Ψηφιακής Τιμής Νομισμάτων όσο και της Μεγάλης Πρόβλεψης. Η WalletInvestor έχει δώσει μια πιο ασταθή πρόβλεψη, και τα χαμηλότερα ποσοστά της είναι πραγματικά απίστευτα bearish. Ωστόσο, εξακολουθεί να αναμένει να σημειωθεί καθυστερημένη αύξηση της τιμής προς το τέλος του έτους.

Η Coinliker προβλέπει ότι η τιμή της NEO θα φτάσει τα 127,63 $ μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Σύμφωνα με το Previsioni Bitcoin, η NEO θα φτάσει τα 103,6 $ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021. Επίσης, η Trading Beasts είπε στους επισκέπτες της ότι βλέπει τις πιθανότητες να αυξηθεί η τιμή της NEO έως και 146 $ το 2021.

Μπορούμε να συνοψίσουμε αυτές τις διαφορετικές προβλέψεις για το ΝΕΟ του 2021 λέγοντας ότι η δυνητική αύξηση των τιμών θεωρείται σήμερα πολύ πιο δραματική από την πιθανή μείωση των τιμών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η μείωση είναι λιγότερο πιθανό να συμβεί.

Θα σκεφτόσασταν να επενδύσετε σε ΝΕΟ?

Αναρωτιέστε «θα αυξηθεί μακροπρόθεσμα η τιμή του Neo»; Οι προβλέψεις NEO για το 2021 ποικίλλουν απίστευτα. Εάν προτιμάτε μια μακροπρόθεσμη επενδυτική στρατηγική, ας ρίξουμε μια ματιά στις προβλέψεις τιμών Bitcoin για το 2022-2025.

Μακροπρόθεσμες προβλέψεις νέων τιμών: 2022-2025

Τι προβλέπουν οι ειδικοί της κρυπτογράφησης για το NEO το 2022 και μετά?

Τώρα που έχουμε δει τι περιμένουν ορισμένες από τις κορυφαίες πλατφόρμες κρυπτογράφησης να βλέπουν το NEO το 2021, ας δούμε το 2022-2025. Μπορούν οι μακροπρόθεσμες προβλέψεις να βοηθήσουν να ρίξουμε φως σε ποια από τις βραχυπρόθεσμες προβλέψεις θα μπορούσε να είναι η πιο πιθανή?

Η πρώτη μας μακροπρόθεσμη πρόβλεψη NEO προέρχεται από το Trading Beasts. Για το 2022, η πλατφόρμα έχει προβλέψει ότι η τιμή του Neo θα φτάσει τους ακόλουθους στόχους:

Μήνας Ελάχιστη τιμή Μέγιστη τιμή
Ιαν 32,091 $ 47,193 $
Φεβ 32,427 $ 47,686 $
Παραμορφώνω 32,742 $ 48,50 $
Απρ 33,10 $ 48,684 $
Ενδέχεται 33,470 $ 49,221 $
Ιουν 33,861 $ 49,795 $
Ιουλ 34,252 $ 50,370 $
Αυγ 34,668 $ 50,983 $
Σεπ 35,097 $ 51,614 $
Οκτ 35,524 $ 52,241 $
Νοε 35,977 $ 52,90 $
Δεκ 36,424 $ 53,565 $

Δυστυχώς, οι προβλέψεις του Trading Beast δεν είναι καθόλου ενθουσιασμένες. Με ακόμη και τις μέγιστες προβλέψεις του λίγο πιο ψηλά από την τρέχουσα τιμή της Neo στα 48,63 $, είναι σαφές ότι αυτή η πλατφόρμα δεν αναμένει να συνεχιστεί ο ταύρος του περιουσιακού στοιχείου με τον ίδιο ρυθμό. Σύμφωνα με τις ελάχιστες και τις μέσες προβλέψεις του, θα χάσει ακόμη και την αξία του, πέφτοντας σε πιθανό χαμηλό των 32.091 $ τον Ιανουάριο του 2022. Ακόμα χειρότερα, το Trading Beasts ανέφερε ένα αρνητικό μέσο ποσοστό μεταβολής για κάθε μήνα του έτους.

Ίσως να είστε καθησυχασμένοι να γνωρίζετε ότι οι προβλέψεις του για το 2023 και το 2024 είναι μάλλον λιγότερο bearish, αν και εξακολουθούν να μην υποδηλώνουν ότι ο Neo είναι για ένα ιδιαίτερα λαμπρό μέλλον. Παραθέτει τα ακόλουθα υψηλά, χαμηλά και μέσους όρους για τα επόμενα δύο χρόνια:

 • 2023: ελάχιστο = 36.897 $, μέσο όρο = 46.855 $, μέγιστο = 62.456 $
 • 2024: ελάχιστο = 43.018 $, μέσο όρο = 55.100 $, μέγιστο = 72.109 $

Αυτά τα στοιχεία φαίνονται λίγο υποτιμητικά, ειδικά σε σύγκριση με μερικές από τις υψηλές προβλέψεις για άλλα κρυπτονομίσματα τα επόμενα πέντε χρόνια. Για μια πιο φωτεινή πρόβλεψη, ας στραφούμε στην Ψηφιακή Τιμή Κέρματος – της οποίας η σχετικά αισιόδοξη πρόβλεψη για το 2021 είναι μόνο η αρχή!

Όπως μπορούμε να δούμε από το γράφημα, η Digital Coin Price αναμένει να σημειωθεί αργή αλλά σταθερή πρόοδος μέχρι το 2030. Εάν αναρωτιέστε τι θα αξίζει το Neo το 2030 », αυτά τα στατιστικά θα σας δώσουν μια καλή ιδέα. Η πλατφόρμα έχει προβλέψει τους ακόλουθους μακροπρόθεσμους στόχους τιμών NEO για τα επόμενα χρόνια:

 • 2022: 85,09 $
 • 2023: 105,74 $
 • 2024: 120,99 $
 • 2025: 140,15 $
 • 2026: 174,24 $
 • 2027: 184,52 $
 • 2028: 215,52 $

Εάν αυτές οι προβλέψεις είναι σωστές, αυτό σημαίνει ότι η Neo θα φτάσει σε νέο ATH 215,52 $, ακριβώς 10 χρόνια μετά το προηγούμενο ATH των 198,38 $ (το οποίο έφτασε το 2018).

Η ιταλική πλατφόρμα κρυπτογράφησης Previsioni Bitcoin δίνει συνήθως αισιόδοξες προβλέψεις για την αγορά κρυπτογράφησης το 2021, αλλά ποιες είναι οι προσδοκίες της για το Neo το 2022; Η Previsioni Bitcoin πιστεύει ότι το 2022 θα είναι ένα από τα καλύτερα χρόνια της Neo μέχρι σήμερα, με υψηλό ετήσιο ποσό των 155.1674 $ τον Ιανουάριο του 2022

Η τελευταία μακροπρόθεσμη πρόβλεψη τιμών Neo προέρχεται από το Coinswitch. Εάν αναρωτιέστε «θα αυξηθεί μακροπρόθεσμα η τιμή του Neo;», η πρόβλεψη του Coinswitch είναι πολύ ενθαρρυντική. Μέχρι το 2025, η πλατφόρμα προβλέπει ότι ο Neo θα αξίζει 533 $.

Η Coinswitch δικαιολόγησε αυτήν την προβολή αναφέροντας τη μοναδικότητα του Neo blockchain, το οποίο ιστορικά έχει εμπνεύσει τους επενδυτές να διατηρήσουν την πίστη τους στο κρυπτογράφηση ακόμη και κατά τη διάρκεια των bearish. Η πλατφόρμα πιστεύει επίσης ότι οι νέες συνεργασίες τα επόμενα χρόνια θα μπορούσαν να ενισχύσουν τη θέση της Neo στην αγορά.

Τι θα είναι η τιμή του Neo το 2025?

Ο Νέου θα ανεβεί το 2025?

Σύμφωνα με αυτές τις μακροπρόθεσμες προβλέψεις, η τιμή του Neo είναι πιθανό να αυξηθεί το 2025. Παρόλο που η Trading Beasts πιστεύει ότι ο ρυθμός ανάπτυξης θα είναι απίστευτα μικρός, εξακολουθεί να παραδέχεται ότι η Neo θα έχει μικρά κέρδη κατά τη διάρκεια του 2024. Ψηφιακό νόμισμα Η τιμή, από την άλλη πλευρά, αναμένει ότι το ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο θα είναι 140,15 $ έως το 2025.

Σύμφωνα με το Cryptoground, η NEO θα μπορούσε να φτάσει τα 250 $ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025. Επίσης, ο Coinliker είπε στους επισκέπτες του ότι βλέπει τις πιθανότητες να αυξηθεί η τιμή του Neo έως τα 245 $ μέχρι το τέλος του 2025.

Ως μακροπρόθεσμη επένδυση, προβάλλει ότι η NEO θα μπορούσε να αποδώσει πολύ καλά. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του, η αξία του νομίσματος NEO θα μπορούσε να αυξηθεί στα 130,50 $ έως το τέλος του 2021, να αυξηθεί στα 180,20 $ το 2022 και να επιτύχει μέση τιμή 220,70 $ έως το 2025.

Συμπέρασμα: Πρόβλεψη πρόβλεψης τιμών NEO

Τα παρακάτω στοιχεία προβλέψεων περιγράφουν ορισμένα από τα Δυνητικός υψηλές και χαμηλές προβλέψεις τιμής NEO το 2021, 2022, 2023, 2024 και 2025 που προσφέρονται από τεχνικούς αναλυτές και ειδικούς του κλάδου.

Ετος Υψηλός Χαμηλός
2021 143,20 $ 32,50 $
2022 162,50 $ 45,20 $
2023 190,00 $ 74,60 $
2024 240,00 $ 105,10 $
2025 340,00 $ 135,00 $

Πόσο θα αξίζει NEO σε πέντε χρόνια?

Σύμφωνα με την πρόβλεψη τιμών Neo που προσφέρουν οι ειδικοί, η Neo αναμένεται να αυξηθεί στα 130 $ στα τέλη του 2021, 150 $ το 2022, να ανέλθει στα 235 $ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025.

Με βάση τις προβλέψεις της NEO από το CoinLiker, η τιμή του νομίσματος αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά τα επόμενα χρόνια, διαπραγματευόμενη στα 110 $ το 2021, 172 $ το 2023 και 245 $ τον Δεκέμβριο του 2025. Η Longforecast προβλέπει ότι ένα NEO θα μπορούσε να αξίζει 269 $ μέχρι το τέλος του 2025.

Έτσι, είναι το Neo μια καλή επένδυση?

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των ειδικών, η Neo θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι μια καλή επένδυση. Τόσο το WalletInvestor όσο και το DigitalCoinPrice είναι αισιόδοξα για τις βραχυπρόθεσμες προοπτικές της Neo. Κοιτάζοντας όλες τις προβλέψεις, η γενική συναίνεση φαίνεται ότι η τιμή του Neo θα αυξηθεί καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2021 και ξανά το 2025.

Πώς άλλαξε η τιμή του Neo με την πάροδο του χρόνου?

Εκτός από τις μελλοντικές προβλέψεις, είναι σημαντικό να κοιτάξετε πίσω την προηγούμενη απόδοση ενός κρυπτονομίσματος για να κάνετε τις πιο ακριβείς προβλέψεις. Παρόλο που η Neo δεν κυκλοφόρησε εδώ και πολύ καιρό, οι αλλαγές της τιμής τα τελευταία χρόνια ήταν σχετικά ακραίες – οπότε μπορούν να μας βοηθήσουν να αποφασίσουμε ποιες από τις προβλέψεις σε αυτό το άρθρο είναι οι πιο πιθανές?

Μπορούμε να δούμε την ιστορική απόδοση του Neo σε αυτό το διάγραμμα τιμών από την πλατφόρμα ανάλυσης κρυπτονομισμάτων, Coinlib.io. (Λάβετε υπόψη ότι αυτό το γράφημα ακολουθεί μόνο την πρόοδο του στοιχείου από το 2017, όταν μετονομάστηκε από Antshares σε Neo).

Η Neo άρχισε να διαπραγματεύεται το 2017, μια χρονιά που συχνά περιγράφεται ως «έτος κρυπτογράφησης». Η αυξημένη εμπιστοσύνη των επενδυτών – μαζί με την αυξανόμενη υιοθέτηση κρυπτογράφησης και την κυκλοφορία εκατοντάδων (αν όχι χιλιάδων) νέων περιουσιακών στοιχείων – σήμαινε ότι η αγορά γνώρισε εκρηκτική άνθηση μεταξύ του 2017 και του 2018. Η Neo ήταν τέλεια χρονική στιγμή για να επωφεληθεί από αυτήν την ανάπτυξη. Όπως μπορούμε να δούμε από το γράφημα, η πρώτη αιχμή του σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2017, όταν αυξήθηκε σε τιμή 42,65 $ αφού πέρασε έξι μήνες κάτω από τα 10 $.

Από εδώ, η Neo έφτασε στα ύψη για να φτάσει το ATH της στα 198,38 $, την οποία πέτυχε τον Ιανουάριο του 2018. Σε αυτό το σημείο, η δημοφιλής Initial Coin Offering (ICO) και η επακόλουθη αύξηση των τιμών της Neo σήμαινε ότι οι πρώτοι επενδυτές έβλεπαν μια εκπληκτική απόδοση επένδυσης (ROI) %!

Δυστυχώς, όμως, αυτά τα ύψη δεν κράτησαν πολύ. Μέχρι τον Μάιο, το crypto είχε υποχωρήσει κάτω από τα 50 $, σχεδόν το ένα τέταρτο του δραματικού ATH του, και συνέχισε να υποχωρεί καθ ‘όλη τη διάρκεια του υπόλοιπου έτους. Στις αρχές του 2019, το Neo αξίζει λιγότερο από 10 $ για άλλη μια φορά. Αν και περιστασιακά έφτασε μεταξύ 11 $ και 12 $, η απόδοσή του δεν θα μπορούσε να περιγραφεί ως bullish – μέχρι τώρα.

Τα καλά νέα είναι ότι η τιμή του είναι ξεκάθαρα πάνω. Μετά την καταστροφή της συντριβής του coronavirus τον Μάρτιο του 2020, η οποία σημείωσε πτώση της τιμής σχεδόν κάθε μείζονος κρυπτογράφησης, η Neo παρουσίασε μέτρια πρόοδο στο τελευταίο εξάμηνο του έτους, φτάνοντας τα 22,99 $ στις 14 Σεπτεμβρίου. Και όταν η αγορά κρυπτογράφησης υποβλήθηκε σε τεράστια εξέλιξη στα τέλη Δεκεμβρίου 2020, ο Neo δεν έμεινε πίσω για πολύ. Μεταξύ 3 και 11 Ιανουαρίου, το περιουσιακό στοιχείο αυξήθηκε σε αξία από 14,28 $ σε 25,28 $ – και η τιμή του δεν σταμάτησε να αυξάνεται από τότε.

Έτοιμοι να επενδύσετε ΝΕΟ?

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την τιμή του Neo?

Η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι μια από τις πιο ασταθείς στον κόσμο. Οι τάσεις των τιμών μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο να προβλεφθούν – ωστόσο, υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν εάν ένα κέρμα θα κερδίσει ή όχι.

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει μερικούς από τους κορυφαίους λόγους για τους οποίους η τιμή του Neo μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί. Κατανοώντας πώς διαφορετικοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση της αγοράς, μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κάνετε έγκυρες προβλέψεις κρυπτογράφησης.

Ας ρίξουμε μια ματιά στους κορυφαίους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την τιμή της NEO.

Προσφορά και ζήτηση

Η σχέση μεταξύ προσφοράς και ζήτησης είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας που θα καθορίσει την τιμή οποιουδήποτε κρυπτονομίσματος. Αυτός είναι ένας γενικός παράγοντας, καθώς πολλά διαφορετικά γεγονότα και κριτήρια («δευτερεύοντες παράγοντες») μπορούν να επηρεάσουν εάν περισσότεροι επενδυτές θέλουν να αγοράσουν ή να πουλήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία. Εάν η προσφορά κρυπτογράφησης είναι μεγαλύτερη από τη ζήτηση, αυτό σημαίνει ότι η τιμή θα μειωθεί. Εάν η ζήτηση είναι μεγαλύτερη από την προσφορά, αυτό σημαίνει ότι η τιμή θα αυξηθεί.

Κυβερνητική υποστήριξη

Οι κυβερνητικοί φορείς δεν είναι πάντα υπέρ του κρυπτονομίσματος. Πριν από μόλις πέντε χρόνια, οι κανονισμοί κρυπτογράφησης ήταν εξαιρετικά ανεπαρκείς – και καθώς τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία έχουν γίνει όλο και περισσότερο mainstream, οδήγησε πολλές αρχές να αναπτύξουν πιο ισχυρούς τρόπους ρύθμισης του κλάδου. Αυτό οδήγησε πολλούς αναλυτές να φοβούνται ότι οι επικείμενες κανονιστικές καταστολές θα μπορούσαν να απειλήσουν την αγορά κρυπτογράφησης στο μέλλον.

Όχι έτσι με τον Neo. Όταν ο Κινέζος πρόεδρος Xi Jinping μίλησε δημόσια υπέρ των κρυπτονομισμάτων στα τέλη του 2019, πυροδότησε ένα νέο ενδιαφέρον για το περιουσιακό στοιχείο. Ο Neo (ή το «Chinese Ethereum») έχει επωφεληθεί από αυτό, με πολλούς εμπόρους να πιστεύουν ότι ο πρόεδρος ήταν υπεύθυνος για την αύξηση της τιμής του κρυπτονομίσματος.

Η δημοτικότητα των έξυπνων συμβάσεων

Τα έξυπνα συμβόλαια είναι ψηφιακές συμφωνίες που κωδικοποιούν αυτόματα τους συγκεκριμένους όρους μιας συναλλαγής, όπως το χρηματικό ποσό που πληρώνετε και το μέρος στο οποίο πληρώνετε. Όπως το Ethereum, το Neo υποστηρίζει έξυπνες συμβάσεις, διευκολύνοντας τους χρήστες να πραγματοποιούν ασφαλείς συναλλαγές.

Καθώς η δημοτικότητα των αποκεντρωμένων συστημάτων πληρωμών συνεχίζει να αυξάνεται, τα έξυπνα συμβόλαια διαδραματίζουν ολοένα και πιο ζωτικό ρόλο στο τοπίο της κρυπτογράφησης. Οι πλατφόρμες που διευκολύνουν τις έξυπνες συμβάσεις είναι πιθανό να δουν αυξημένη κίνηση, με περισσότερους επενδυτές να ενδιαφέρονται να εξαργυρώσουν αυτήν την τεχνολογία. Αυτό σημαίνει ότι η ζήτηση για πλατφόρμες όπως η Neo (μαζί με την τιμή της) θα μπορούσε να αυξηθεί.

Θα σκεφτόσασταν να αγοράσετε NEO?

Βασικά σημεία

 • Ονομάζεται συχνά «το Κινέζικο Ethereum» και είναι το πρώτο blockchain ανοιχτού κώδικα της χώρας
 • Υπάρχουν δύο εγγενείς μάρκες για το Neo: NEO και GAS
 • Τη στιγμή της γραφής, ο Neo αξίζει 42,63 $ και έχει ανώτατο όριο αγοράς 3.006.826.289 $.
 • Παρά την πρόσφατη ανάπτυξή της, η Neo έπεσε από το 23ο μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο στον κόσμο στο 29ο μεγαλύτερο.
 • Η WalletInvestor έδωσε μια απίστευτα ευρεία πρόβλεψη, αναμένοντας ότι η τιμή του Neo θα φτάσει οτιδήποτε μεταξύ 0,000001 $ και 60 $.
 • Η ψηφιακή τιμή νομίσματος δεν αναμένει ότι η τιμή του Neo θα πέσει κάτω από τα 60 $ σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διάρκεια του 2021.
 • Το Long Forecast έχει δώσει ένα τεράστιο δυναμικό ετήσιο spread, με χαμηλό 22,08 $ και υψηλό 96,62 $. Ωστόσο, αναμένει ότι ο Neo κυμαίνεται μεταξύ 45 και 60 $.
 • Μέχρι το 2024, η Trading Beasts πιστεύει ότι θα δούμε μια ελάχιστη τιμή 43.018 $, μια μέση τιμή 55.100 $ και μια μέγιστη τιμή 72.109 $.
 • Η ψηφιακή τιμή νομισμάτων είναι πιο αισιόδοξη, πιστεύοντας ότι θα μπορούσαμε να δούμε ένα νέο ATH έως το 2028.
 • Οι βασικοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την τιμή του είναι η σχέση μεταξύ προσφοράς και ζήτησης, κυβερνητικών κανονισμών και η αύξηση έξυπνων συμβάσεων

Αν αναζητάτε προβλέψεις τιμών NEO για το 2021-2025, ελπίζουμε ότι το άρθρο αυτό ήταν χρήσιμο. Η επένδυση σε κρυπτονομίσματα είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και είναι ζωτικής σημασίας να υπάρχει μια ισχυρή στρατηγική διαχείρισης κινδύνου εάν σκέφτεστε να προσθέσετε NEO στο χαρτοφυλάκιό σας.

Αν σας άρεσε το άρθρο μας Προβλέψεις τιμής Neo: Πόσο θα αξίζει το NEO το 2021 και πέρα, παρακαλώ μοιραστείτε με τους συναδέλφους σας επενδυτές.

Εάν αισθάνεστε εμπνευσμένοι να το σκεφτείτε αγορά NEO, ή αυτό το άρθρο έχει δώσει κάποια επιπλέον εικόνα για τις υπάρχουσες γνώσεις σας, μπορεί να είστε ευχαριστημένοι που γνωρίζετε ότι το etoro παρέχει τη δυνατότητα αγοράς στοιχείων ενεργητικού και συναλλαγών Crypto έως και 90+ κρυπτονομισματα.

eToro – Καλύτερη πλατφόρμα για αγορά NEO

χρηματιστής etoro

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στη βιομηχανία Crypto εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Ελπίζουμε να απολαύσατε αυτό το άρθρο σχετικά με τις κορυφαίες προβλέψεις τιμών Neo για το 2021-2025. Είτε είστε ήδη επενδυτής που ελπίζει για μια θετική απάντηση στην ερώτηση «είναι ο Νέος καλή επένδυση;», ή κάποιος που σκέφτεται να προσθέσει το περιουσιακό στοιχείο για πρώτη φορά στο χαρτοφυλάκιό του, φροντίστε πάντα να εκτελείτε τη δική σας δέουσα επιμέλεια πριν αποδεχτείτε οποιαδήποτε από τις προβλέψεις που αναφέρονται εδώ.

Συχνές ερωτήσεις

Σε τι χρησιμοποιείται το νόμισμα Neo?

Η πλατφόρμα Neo στοχεύει να προσφέρει έξυπνα συμβόλαια και αποκεντρωμένα συστήματα πληρωμών, επιτρέποντας στους ανθρώπους να πραγματοποιούν καθημερινές συναλλαγές στο blockchain. Τα διακριτικά νομισμάτων NEO χρησιμοποιούνται για την προσθήκη νέων μπλοκ στην αλυσίδα και τη διαχείριση του δικτύου στο σύνολό του.

Είναι το Neo καλύτερο από το Ethereum?

Γνωστή ως «το Κινέζικο Ethereum», η Neo προσφέρει μια σειρά βασικών πλεονεκτημάτων σε σχέση με τον παλαιότερο ανταγωνιστή της. Η πλατφόρμα υποστηρίζει γλώσσες προγραμματισμού, συμπεριλαμβανομένων των JavaScript και C ++ και έχει κατασκευαστεί για να είναι λιγότερο ευάλωτη σε επιθέσεις. Αυτό είναι ένα σημαντικό όφελος, δεδομένου ότι η Ethereum υπέστη δύο χάκερ υψηλού προφίλ 51% τα τελευταία χρόνια, τα πιο πρόσφατα από τα οποία σημειώθηκαν τον Αύγουστο του 2020.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner