Πώς να κάνετε εμπόριο NEO: Ένας βήμα προς βήμα οδηγός

Contents

Τρόπος διαπραγμάτευσης NEO: Πλήρης οδηγός για διαπραγμάτευση NEO το 2021

Η διαπραγμάτευση ΝΕΟ είναι αρκετά απλή μόλις το καταλάβετε.

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων έχει εκραγεί την τελευταία δεκαετία περίπου. Μετά την επιτυχία του Bitcoin, από τότε έχουμε δει μια μυριάδα altcoins να μπαίνουν στην αγορά.

Στο προσκήνιο αυτού είναι το NEO – το οποίο είναι πλέον ένα εξαιρετικά δημοφιλές ψηφιακό νόμισμα για εμπόριο.

Με πολλούς τρόπους, το ΝΕΟ θεωρείται το ριμπόστ των Κινέζων στο Ethereum.

Η κρυπτογράφηση μπορεί να αγοραστεί ή να ανταλλαχθεί με διάφορους τρόπους, μεταξύ άλλων μέσω ρυθμιζόμενων μεσιτών.

Σε αυτόν τον οδηγό, σας καθοδηγούμε στις στοιχειώδεις πτυχές του τρόπου διαπραγμάτευσης της NEO στο διαδίκτυο.

Πώς να ανταλλάξετε NEO σε 5 εύκολα βήματα:

Για να ανταλλάξετε NEO, το πρώτο βήμα είναι να ανοίξετε ένα λογαριασμό με ρυθμιζόμενη ανταλλαγή, να αποθέσετε χρήματα, να επιλέξετε NEO από τη λίστα πλατφόρμας και τέλος να αγοράσετε (πάει μακρά) ή να πουλήσετε (πηγαίνετε σύντομα).

Αυτός ο οδηγός για τον τρόπο διαπραγμάτευσης της NEO θα καταρρεύσει τα πάντα σύμφωνα με τους όρους του Layman, ώστε να μην κάνετε εμπόδια στα τυφλά. Όμως, εάν δεν έχετε αρκετό χρόνο να το διαβάσετε μέχρι τώρα, αυτό πρέπει να κάνετε για να το ανταλλάξετε τώρα.

Βήμα 1: Άνοιγμα λογαριασμού με ρυθμιζόμενη ανταλλαγή

Βήμα 2: Χρηματοδοτεί τον λογαριασμό σας

Βήμα 3: Επιλέξτε πόσα NEO θέλετε να ανταλλάξετε

Βήμα 4: Αγορά NEO (πάει πολύς χρόνος) ή πώληση NEO (σύντομα)

Βήμα 5: Επιβεβαιώστε την συναλλαγή

Περιεχόμενα:

Τι είναι το NEO Trading?

Πώς λειτουργεί το εμπόριο NEO?

Πώς να κάνετε συναλλαγές NEO Online – Δημιουργία συναλλαγών

Πώς να κερδίσετε χρήματα Trading NEO

Πώς να κάνετε εμπόριο NEO 2021 – Μια αναλυτική αναλυτική περιγραφή

Πώς να κάνετε εμπόριο Οδηγός NEO – Η ετυμηγορία

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι το NEO Trading?

Το NEO είναι μια πλατφόρμα βασισμένη σε blockchain που στοχεύει στην οικοδόμηση μιας έξυπνης οικονομίας. Το NEO είναι το επίσημο νόμισμα αυτού του δικτύου και μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης έναντι άλλων κρυπτονομισμάτων ή νομίσματος fiat.

Με την ταχεία πρόοδο του Διαδικτύου, πολλή προσοχή έχει μετατοπιστεί από τα παραδοσιακά χρηματοοικονομικά μέσα σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία όπως το NEO.

Αυτό λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως τα συμβατικά περιουσιακά στοιχεία με υποκείμενη αξία που μπορούν να αγοραστούν, να ανήκουν και να ανταλλαχθούν από ιδιώτες.

Παρόμοια με τις τιμές των μετοχών και του συναλλάγματος, η οικονομική αξία της NEO μπορεί να αναλυθεί και να γίνει κερδοσκοπία με βάση την προσφορά και τη ζήτηση στην αγορά.

Η αύξηση της ζήτησης για ΝΕΟ θα έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνεται η τιμή του. Και στην αντίστροφη, μια μειωμένη ζήτηση μεταφράζεται σε χαμηλότερες τιμές.

Για να αξιοποιήσει το NEO, ένας έμπορος πρέπει να είναι σε θέση να προβλέψει σωστά τη στάση της αγοράς.

Ας σας δείξουμε πώς να ανταλλάξετε NEO μέσω ενός παραδείγματος:

 • Ας υποθέσουμε ότι τον Δεκέμβριο, η τιμή NEO / USD ανέρχεται σε 10 $
 • Πιστεύετε ότι η αγορά πρόκειται να εισέλθει σε βραχυπρόθεσμη ανοδική φάση, οπότε κάντε μια εντολή αγοράς αξίας 1.000 $
 • Δύο εβδομάδες αργότερα, το NEO εκτιμάται στα 12 $
 • Αυτό σημαίνει αύξηση 20%
 • Πεπεισμένοι ότι η αγορά πρόκειται να αντιστραφεί, υποβάλλετε εντολή πώλησης για να διαθέσετε τα περιουσιακά στοιχεία NEO σας.

Αυτό το εμπόριο NEO σας αφήνει κέρδος 200 $ – καθώς το μερίδιο των 1.000 $ αυξήθηκε κατά 20%.

Όπως δίνεται, εάν μπορείτε να επωφεληθείτε από τις διακυμάνσεις της αγοράς την κατάλληλη στιγμή, η διαπραγμάτευση NEO μπορεί να σας αφήσει με σημαντικά κέρδη. Από την άλλη πλευρά, εάν η αγορά αντιβαίνει στην πρόβλεψη NEO σας, θα καταλήξετε με μια απώλεια.

Το takeaway ΕΔΩ είναι ότι πρέπει κανείς να είναι εξοικειωμένος με την άνοδο και τη ροή της αγοράς συναλλαγών ΝΕΟ για να είναι σε θέση να κερδοσκοπεί σωστά και έτσι – να κάνει οικονομικά κέρδη με συνέπεια.

Πώς λειτουργεί το εμπόριο NEO?

Τα κρυπτονομίσματα όπως το NEO είναι σχετικά νέα στον ευρύτερο χώρο των συναλλαγών σε σύγκριση με τα συμβατικά περιουσιακά στοιχεία. Παρόλα αυτά, η έννοια του τρόπου διαπραγμάτευσης της NEO παραμένει λίγο πολύ πανομοιότυπη.

Είτε είστε αρχάριος στο εμπόριο, είτε μόνο σε κρυπτονομίσματα, εδώ είναι τα σημεία που πρέπει να θυμάστε κατά τη διαπραγμάτευση της NEO.

Κινήσεις τιμών διαπραγμάτευσης NEO

Όπως όλα τα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία, η ΝΕΟ τείνει να ακολουθεί το συναίσθημα της αγοράς.

Εάν η αγορά κρυπτογράφησης πέφτει, οι έμποροι ενδέχεται να πανικοβληθούν και να προσπαθήσουν να πουλήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία για να μετριάσουν τις απώλειές τους, οδηγώντας σε μείωση της τιμής της τιμής NEO.

Εάν, από την άλλη πλευρά, το συναίσθημα της αγοράς των κρυπτονομισμάτων είναι ισχυρό, η τιμή της NEO θα αυξηθεί αναλόγως.

Η διαπραγμάτευση NEO διευκολύνεται online μέσω χρηματιστηρίων. Συχνά, η τιμή του NEO θα διαφέρει επίσης μεταξύ των πλατφορμών συναλλαγών.

Για παράδειγμα, σε έναν ιστότοπο μπορεί να σημειώσετε ότι η τιμή ενός NEO είναι 14,96 $, ενώ ένας άλλος μπορεί να προσφέρει το ίδιο ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο στα 14,90 $. Αυτή είναι συχνά μια μικρή διαφορά που δεν θα προκαλέσει σημαντική ανησυχία στους εμπόρους.

Ζεύγη συναλλαγών NEO

νέο διάγραμμα τιμών

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων έχει ένα αξιοσημείωτο πλεονέκτημα. Μπορείτε να τα ανταλλάξετε με τη μορφή ζευγών crypto-fiat ή μέσω ζευγών crypto-crypto.

Με άλλα λόγια, μπορείτε να ανταλλάξετε ΝΕΟ με νόμισμα που εκδίδεται από την κυβέρνηση, όπως το USD ή το Ευρώ, καθώς και κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin ή το Ethereum Classic.

Στην κατηγορία crypto-fiat, το πιο κοινό ζεύγος που θα συναντήσετε είναι NEO / USD. Ωστόσο, πολλοί μεσίτες προσφέρουν επίσης εναλλακτικά ζεύγη όπως NEO / EUR, NEO / GBP, NEO / JPY και άλλα.

Όταν επιλέγετε ζεύγη crypto-crypto, ανταλλάσσετε την αξία του NEO έναντι ενός άλλου κρυπτονομίσματος. Χρειάζεστε πληροφορίες σχετικά με την αξία και την αγορά και των δύο κρυπτονομισμάτων για να κάνετε τη σωστή κερδοσκοπία.

Στην πραγματικότητα, αυτό δεν διαφέρει από το εμπόριο ενός ζεύγους NEO-fiat. Ωστόσο, η διαπραγμάτευση NEO έναντι ενός νομίσματος fiat είναι πιθανό να σας δώσει πρόσβαση σε υψηλότερη ρευστότητα και, ως εκ τούτου, καλύτερα spread σε συναλλαγές.

Επιπλέον, είναι πιο εύκολο να υπολογίσετε τα κέρδη και τους κινδύνους ενώ κάνετε συναλλαγές με ένα νόμισμα fiat. Αυτός είναι, ίσως, ο λόγος για τον οποίο τα ζεύγη NEO-fiat συνιστάται να ανταλλάσσουν αρχάριους σε σύγκριση με τα ζεύγη NEO-crypto.

Μακροπρόθεσμες ή βραχυπρόθεσμες συναλλαγές

Όπως και άλλα περιουσιακά στοιχεία, το NEO μπορεί να ανταλλάσσεται λαμβάνοντας υπόψη μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα κέρδη. Το είδος της στρατηγικής που θα επιλέξετε εξαρτάται από τους οικονομικούς σας στόχους.

Με μακροπρόθεσμες στρατηγικές, ουσιαστικά βλέπετε το NEO ως επένδυση.

Ας πούμε ότι αναμένετε ότι η αξία του NEO θα αυξηθεί εκθετικά τα επόμενα χρόνια. Αγοράζετε νομίσματα NEO και τα αποθηκεύετε στο πορτοφόλι σας. Ένα κρυπτο-πορτοφόλι χρησιμεύει ως τράπεζα για το νόμισμα NEO σας.

Μετά από μήνες ή χρόνια, όταν η αγορά είναι υπέρ σας, μπορείτε να επιλέξετε να πουλήσετε αυτά τα κέρματα NEO και να κερδίσετε σε αντάλλαγμα.

Αυτή η προσέγγιση ονομάζεται συχνά HODLing στον κόσμο της κρυπτογράφησης, πράγμα που σημαίνει ότι θα το κάνετε "αγοράστε και κρατήστε πατημένο" το περιουσιακό στοιχείο, περιμένοντας τον ιδανικό χρόνο για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας.

Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για αρχάριους, διότι δεν απαιτείται πραγματικά η τεχνική ανάλυση και η αναζήτηση βραχυπρόθεσμων μεταβολών τιμών.

Ως εκ τούτου, μια μακροπρόθεσμη στρατηγική μπορεί να εξαλείψει την επιτακτική ανάγκη να προβλεφθούν οι μικρότερες αλλαγές της αγοράς, ενώ παράλληλα κερδίζει κέρδος από το εμπόριο NEO.

Αντίθετα, μια βραχυπρόθεσμη προσέγγιση θα σας επιτρέψει να έχετε μικρότερα κέρδη αλλά πιο συχνά. Αυτό μπορεί να σας βλέπει να κάνετε συναλλαγές σε τακτά χρονικά διαστήματα, ακόμη και πολλές φορές την ημέρα, ανάλογα με τον τύπο της στρατηγικής διαπραγμάτευσης που επιλέγετε.

Εάν πρόκειται για βραχυπρόθεσμα κέρδη, θα ήταν καλύτερο να επιλέξετε ζεύγη που προσφέρουν περισσότερη ρευστότητα όπως NEO / USD ή NEO / BTC.

Εμπόριο και ιδιοκτησία NEO

Για μακροπρόθεσμες στρατηγικές, είναι καλύτερο να έχετε έναν εξουσιοδοτημένο διαδικτυακό μεσίτη από την πλευρά σας. Οι μακροπρόθεσμοι έμποροι τείνουν να ξοδεύουν ένα τεράστιο ποσό κεφαλαίου για επενδύσεις, οπότε μια αξιόπιστη πλατφόρμα θα διευκολύνει τη διαδικασία για εσάς.

Εάν αναζητάτε έναν διαδικτυακό μεσίτη κρυπτογράφησης, σας συνιστούμε να λάβετε υπόψη το eToro.

Με μακροχρόνια φήμη στον τομέα των συναλλαγών, το eToro διευκολύνει την εύκολη συναλλαγή κρυπτογράφησης με σχεδόν 100 ζεύγη. Οι συναλλαγές εκτελούνται με μηδενική προμήθεια και μπορείτε να κρατήσετε τα νομίσματά σας NEO σε ένα ασφαλές πορτοφόλι eToro.

Επιπλέον, το eToro θεωρείται ως ένας από τους πιο διαθέσιμους διαδικτυακούς μεσίτες φιλικούς για αρχάριους. Ωστόσο, οι μακροπρόθεσμες στρατηγικές προτιμούνται επίσης από έμπειρους εμπόρους που δεν έχουν αρκετό χρόνο να προσέχουν για κάθε βραχυπρόθεσμη διακύμανση της αγοράς.

Συναλλαγές ΝΕΟ

Μιλώντας για διακυμάνσεις της αγοράς, υπάρχουν μερικές στρατηγικές διαπραγμάτευσης όπου μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτήν την αστάθεια. Αν επιλέξετε να πάτε με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δοκιμάσετε «swing trading» ή «day trading».

Μία τέτοια επιλογή είναι να το κάνετε αυτό μέσω CFD – τα οποία είναι παράγωγα που αντικατοπτρίζουν την αγοραία αξία της NEO.

Τα CFD σάς επιτρέπουν να προχωράτε σε μεγάλες και μικρές συναλλαγές κατά τη διαπραγμάτευση NEO. Για παράδειγμα, εάν η τιμή ψάχνει να αυξηθεί, μπορείτε να αγοράσετε NEO και στη συνέχεια να πουλήσετε.

Εναλλακτικά, μπορείτε να πάτε σύντομα αν νομίζετε ότι η τιμή του NEO θα μειωθεί. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πουλήσετε και θα αγοράσετε πρώτα τα CFD σε χαμηλότερη τιμή, κάνοντας έτσι κέρδος.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα CFD δεν είναι νόμιμα σε όλα τα μέρη του κόσμου. Σε πολλές χώρες, ιδίως στις ΗΠΑ, απαγορεύεται εντελώς η διαπραγμάτευση CFD. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι έμποροι μπορούν να επωφεληθούν από τις συναλλαγές CFD στα περισσότερα χρηματοοικονομικά μέσα, αλλά εξαιρουμένων των κρυπτονομισμάτων όπως η NEO.

Οι περισσότερες άλλες περιοχές επιτρέπουν CFD κρυπτογράφησης, αν και βεβαιωθείτε ότι επιτρέπεται η χώρα διαμονής σας.

Ωστόσο, εδώ είναι μια επισκόπηση του τρόπου διαπραγμάτευσης NEO μέσω CFD:

 • Τα CFD αντικατοπτρίζουν την πραγματική τιμή του NEO. Έτσι, εάν το NEO αποτιμάται στα 10 $, το CFD σας θα είναι επίσης της ίδιας τιμής. Αύριο, αν αλλάξει σε 10,50 $, το ίδιο θα είναι και το CFD σας.
 • Η διαπραγμάτευση CFD σας επιτρέπει να εφαρμόσετε μόχλευση σε συναλλαγές.
 • Τα NEO CFD μπορούν συχνά να ανταλλάσσονται με ανταγωνιστικές χρεώσεις με στενά spread.
 • Τα CFD επιτρέπουν τόσο μακροπρόθεσμες όσο και σύντομες στρατηγικές κατάρτισης, δίνοντάς σας την ευκαιρία να επωφεληθείτε τόσο από τις ανοδικές όσο και από τις αναπτυσσόμενες αγορές.

Δεδομένου ότι η μόχλευση CFD έρχεται με την πιθανότητα τεράστιων αποδόσεων, θα μπορείτε να βρείτε δελεαστικά όρια από ανταλλαγές κρυπτογράφησης ανεξάρτητα από το εάν είναι νόμιμο στη χώρα σας ή όχι.

Εάν το σκέφτεστε αυτό, είναι επιτακτική ανάγκη να εξετάσετε τις συνέπειες καθώς θα διακινδυνεύσετε το κεφάλαιό σας.

Σε τελική ανάλυση, αυτές οι ανταλλαγές τρίτων είναι επίσης πιθανό να μην είναι ρυθμισμένες και απαιτούν από εσάς να ανταλλάξετε NEO έναντι USDT αντί για πραγματικά δολάρια ΗΠΑ. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το USDT είναι ένα ψηφιακό νόμισμα που εκδίδεται από την Tether και συνδέεται με το USD.

Εκτός αυτού, η εφαρμογή μόχλευσης σε CFD μπορεί επίσης να προκαλέσει τον υψηλό κίνδυνο απώλειας χρημάτων. Επομένως, είναι σημαντικό να σταθμίσετε την κατανόησή σας για το πώς λειτουργούν τα CFD προτού ανταλλάξετε NEO με αυτόν τον τρόπο.

Έχετε σκεφτεί να κάνετε συναλλαγές ΝΕΟ?

Πώς να κάνετε συναλλαγές NEO Online – Δημιουργία συναλλαγών

Η διαπραγμάτευση NEO πραγματοποιείται με εντολές που καθορίζουν τον τρόπο εκτέλεσης της στρατηγικής σας. Αυτά μεταφέρουν στον μεσίτη σας τη θέση σας και ποια θα είναι η επόμενη κίνηση σας.

Εάν είστε ήδη εξοικειωμένοι με την εμπορία άλλων χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων, τότε η διαπραγμάτευση NEO δεν διαφέρει.

Πραγματοποιείτε μια παραγγελία με βάση την πρόβλεψη της αγοράς σας και ο διαδικτυακός μεσίτης εκτελεί το εμπόριο για εσάς. Το αν πηγαίνει καλά ή όχι θα εξαρτηθεί από το αν η αγορά στρέφεται προς όφελός σας ή εναντίον σας.

Ακολουθεί μια λίστα με τις βασικές παραγγελίες για τις οποίες πρέπει να γνωρίζετε όταν μαθαίνετε πώς να κάνετε συναλλαγές NEO στο διαδίκτυο.

Παραγγελία αγοράς και πώλησης

Οι παραγγελίες αγοράς και πώλησης είναι οι βασικές αρχές κάθε στρατηγικής διαπραγμάτευσης.

 • Υποβάλετε μια εντολή αγοράς εάν θέλετε να προχωρήσετε πολύ στο NEO, καθώς περιμένετε να αυξηθεί σε αξία.
 • Πραγματοποιείτε παραγγελία πώλησης εάν θέλετε να συντομεύσετε το NEO, όπως αναμένεται να πέσει σε αξία.

Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για μεγάλο ή σύντομο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να εκτελέσετε μία από αυτές τις παραγγελίες για να εισέλθετε στην αγορά σας.

Με άλλα λόγια, μια εντολή «αγορά» ή «πώληση» είναι ο τρόπος με τον οποίο ανοίγετε μια θέση στην αγορά. Εάν εισάγετε με εντολή αγοράς, κλείνετε τη θέση σας με εντολή πώλησης και το αντίστροφο.

Τιμή εισόδου

Σε μια ταχέως κινούμενη αγορά, η τιμή κατά την εκτέλεση της παραγγελίας εισόδου σας ενδέχεται να διαφέρει από τη στιγμή της παραγγελίας. Για να αποκτήσετε μεγαλύτερο έλεγχο, μπορείτε να καθορίσετε περαιτέρω την συναλλαγή σας με δύο διαφορετικούς τύπους παραγγελιών.

 • Μια εντολή αγοράς αγοράζει ή πωλεί το περιουσιακό στοιχείο στην υπάρχουσα αγοραία τιμή. Με άλλα λόγια, εάν το NEO εκτιμάται στα 12,50 $, η παραγγελία αγοράς (ή πώλησης) θα πραγματοποιηθεί επίσης στην ίδια τιμή ή στην πλησιέστερη διαθέσιμη τιμή.
 • Μια εντολή ορίου δίνει μια σαφή ένδειξη για το πότε πρέπει να εκτελεστεί η συναλλαγή. Για παράδειγμα, θα τοποθετήσετε ένα όριο στην παραγγελία 13,00 $ στο NEO. Αυτό σημαίνει ότι ο μεσίτης θα αγοράσει (ή πουλήσει) το περιουσιακό σας στοιχείο μόνο όταν η τιμή του NEO φτάσει τα 13,00 $.

Στρατηγική εξόδου

Μόλις μπείτε στην αγορά, το ερώτημα είναι, πώς θα βγείτε από την συναλλαγή σας με ένα κέρδος στο χέρι, ή μάλλον, πώς περιορίζετε τις απώλειες.

Φυσικά, χρειάζεστε μια στρατηγική εξόδου.

Ακολουθούν δύο τύποι παραγγελιών που πρέπει να θυμάστε ότι θα διασφαλίσετε ότι θα βγείτε την κατάλληλη στιγμή.

 • Πάρε κέρδος: Αυτός ο τύπος παραγγελίας καθορίζει το επίπεδο κέρδους στο οποίο θα πραγματοποιηθεί η συναλλαγή. Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε την παραγγελία λήψης κέρδους στο εμπόριο NEO σας στο 4% πάνω ή κάτω από την τρέχουσα τιμή, ανάλογα με το αν είστε μακρύς ή σύντομος. Ο μεσίτης θα κλείσει τη θέση εάν και όταν η NEO φτάσει στο 4%.
 • Διακοπή απώλειας: Σε περίπτωση που θέλετε να περιορίσετε τις πιθανές απώλειές σας, θα πρέπει επίσης να δημιουργήσετε μια εντολή stop-loss. Για παράδειγμα, αυτό μπορεί να είναι 1% κάτω ή πάνω από την τιμή εισόδου.

Ας το δείξουμε με ένα παράδειγμα.

 • Ανοίξατε μια εντολή αγοράς με NEO / USD στα 10,50 $.
 • Θέλετε να στοχεύσετε κέρδη 4%, οπότε τοποθετείτε μια παραγγελία κέρδους στα 10,92 $.
 • Εάν το εμπόριο NEO είναι αντίθετο με την πρόβλεψή σας, θέλετε να σταματήσετε τις απώλειές σας στο 1%, οπότε τοποθετείτε μια εντολή stop-loss στα 10,39 $.

Εάν η τιμή της NEO φτάσει τα 10,92 $, η θέση σας θα κλείσει με κέρδος 4%.

Εάν η αγορά πάει εναντίον σας, η εντολή stop-loss θα ενεργοποιηθεί, οπότε ο μεσίτης σας θα κλείσει τη θέση σας στα 10,39 $, περιορίζοντας τις απώλειές σας σε μόλις 1%.

Ανεξάρτητα από την κατεύθυνση που παίρνει το περιουσιακό στοιχείο, τα κέρδη ή οι ζημίες σας είναι προκαθορισμένα. Αυτές οι πρόσθετες οδηγίες θα σας εξοικονομήσουν χρόνο, και το πιο σημαντικό, θα διασφαλίσετε ότι έχετε ένα σαφές σχέδιο εισόδου και εξόδου κατά τη διαπραγμάτευση της NEO στο διαδίκτυο.

Πώς να κερδίσετε χρήματα Trading NEO

Εκτός από τους τύπους παραγγελιών και τα συναισθήματα της αγοράς, υπάρχουν μερικοί άλλοι παράγοντες που καθορίζουν την επιτυχία των συναλλαγών σας. Όχι μόνο πρέπει να ανησυχείτε για την επιλογή της σωστής κατηγορίας περιουσιακών στοιχείων για συναλλαγές, αλλά θα πρέπει επίσης να έχετε τον έλεγχο για το πόσα χρήματα επενδύετε και πώς τα επενδύετε.

Ακολουθούν ορισμένες εκτιμήσεις για την εμπορία NEO.

1. Ποντάρισμα

Κάθε συναλλαγή απαιτεί από εσάς να ποντάρετε. Όσο μεγαλύτερο είστε διατεθειμένοι να στοιχηματίσετε, τόσο υψηλότερα θα είναι τα κέρδη σας. Αλλά θα είναι και οι απώλειές σας.

Ας υποθέσουμε ότι στοιχηματίζετε 100 $ σε NEO και έχετε κέρδος 2%, που ανέρχεται σε 2 $. Εάν αυξήσετε το στοίχημά σας στα 1.000 $, το κέρδος σας θα είναι επίσης άμεσα ανάλογο, δίνοντάς σας κέρδος 20 $.

Ενώ στοιχηματίζετε τεράστια ποσά σε πολλαπλές συναλλαγές, είναι εύκολο να παραλείψετε να παρακολουθείτε πόσα κεφάλαια διακινδυνεύετε και πού να βάλετε το όριο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι έμποροι συχνά αναζητούν «διαχείριση τραπεζικού λογαριασμού» ενώ διαπραγματεύονται. Αυτή είναι μια πρακτική της σωστής διαχείρισης των χρημάτων σας, για να διασφαλιστεί ότι έχετε εγγραφεί στις συναλλαγές που πραγματοποιείτε.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν διαπραγματεύεστε NEO με βραχυπρόθεσμες στρατηγικές. Είναι καλύτερο να περιορίσετε τα μερίδιά σας σε ένα ορισμένο ποσοστό των χρηματικών συναλλαγών σας. Συνήθως, οι έμποροι διατηρούν το 2% του διαθέσιμου λογαριασμού συναλλαγών τους. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι ο λογαριασμός συναλλαγών σας έχει 2.000 $ σε αυτόν, καλύτερα να μην ποντάρετε περισσότερα από 40 $ στις συναλλαγές NEO σας.

Το ελάχιστο απαιτούμενο ποσό για διαπραγμάτευση θα διαφέρει από τον έναν έμπορο στον άλλο. Σε μια πλατφόρμα όπως το eToro, το μόνο που χρειάζεστε είναι 25 $ για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές σας στο NEO. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε δοκιμάζοντας τα νερά αντί να βυθιστείτε σε συναλλαγές ΝΕΟ με μεγάλα ποσά.

2. Leo Trading Leverage

Όπως προαναφέρθηκε, οι έμποροι ΝΕΟ συχνά ασχολούνται με την εφαρμογή μόχλευσης σε CFD. Σε αυτήν την ενότητα, θα αναλύσουμε λίγο περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της μόχλευσης.

Η μόχλευση σημαίνει απλώς ότι στοιχηματίζετε περισσότερα χρήματα από αυτά που έχετε στον λογαριασμό συναλλαγών σας.

Για να καθαρίσουμε την ομίχλη, ας εξετάσουμε ένα παράδειγμα.

 • Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να κάνετε παραγγελία αγοράς 1.000 $ σε NEO / USD
 • Αυτήν τη στιγμή έχετε μόνο 100 $ στον λογαριασμό σας
 • Αποφασίζετε να εφαρμόσετε μόχλευση 1:10
 • Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συγκεντρώσετε 1.000 $, ουσιαστικά δανείζετε τα υπόλοιπα από τον έμπορό σας
 • Διαχειρίζεστε κέρδος 10%.
 • Με τη μόχλευση 1:10, το κέρδος σας φτάνει τα 100 $
 • Χωρίς μόχλευση, θα είναι μόνο 10 $.

Αντίθετα, εάν ήταν απώλειες που αντιμετωπίσατε, θα έχετε λιγότερα από 100 $, αντί για 10 $.

Ως εκ τούτου, αξίζει να επισημανθεί ότι η μόχλευση θα αυξήσει και τις απώλειές σας.

Τώρα, το ποσό μόχλευσης που μπορείτε να εφαρμόσετε εξαρτάται από τον μεσίτη σας. Ορισμένες πλατφόρμες προσφέρουν μόχλευση 1: 100 σε κρυπτονομίσματα. Να είστε προσεκτικοί με τέτοιες υπερβολικές προσφορές μόχλευσης, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην είναι ρυθμισμένες, και υπάρχει πολύς χώρος για να πάει στραβά.

Τέλη για την εμπορία NEO Online

Όλοι οι τύποι συναλλαγών NEO θα περιλαμβάνουν ένα σύνολο χρεώσεων που χρεώνουν οι διαδικτυακοί μεσίτες. Στην πραγματικότητα, εάν δεν είστε προσεκτικοί, αυτές οι χρεώσεις μπορούν να καταστρέψουν ένα αρκετά μεγάλο μέρος των κερδών σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να εξετάσετε πρώτα τους όρους και τις προϋποθέσεις και τη διάρθρωση των τελών πριν εγγραφείτε.

Διαβάστε παρακάτω για να σημειώσετε τους διαφορετικούς τύπους χρεώσεων που θα συναντήσετε.

Εμπορική Επιτροπή ΝΕΟ

Η προμήθεια είναι μια μεταβλητή αμοιβή που βασίζεται στην αξία της συναλλαγής σας. Κατά συνέπεια, χρεώνεται ως ποσοστό του μεριδίου σας. Μερικοί μεσίτες σας χρεώνουν προμήθεια για κάθε συναλλαγή, ενώ άλλοι χρεώνουν και στα δύο άκρα της συναλλαγής, δηλαδή προμήθεια για το άνοιγμα μιας θέσης, και πάλι για το κλείσιμο.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν επίσης μεσίτες με τους οποίους μπορείτε να κάνετε συναλλαγές χωρίς προμήθειες Μία τέτοια μεσιτεία είναι το eToro, όπου η διαπραγμάτευση NEO χρεώνεται με μηδενική προμήθεια.

NEO Spread

Στο εμπόριο κρυπτονομισμάτων, ένα spread είναι η διαφορά μεταξύ της τιμής ζήτησης του περιουσιακού στοιχείου και της τιμής προσφοράς. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε διαδικτυακούς μεσίτες που προσφέρουν συναλλαγές NEO σε ανταγωνιστικά spread.

Εν ολίγοις, για να επιτύχετε το μέγιστο κέρδος στο χέρι, θέλετε μια στενή επέκταση. Για να το θέσω καλύτερα, αν βρείτε έναν μεσίτη που προσφέρει spread 2% στο εμπόριο NEO, αυτό σημαίνει ότι χρειάζεστε τη θέση να κάνετε τουλάχιστον 2% για να φτάσετε το ζυγό. Ό, τι κερδίζετε πάνω από 2% θα κερδίσει.

Άλλες χρεώσεις κλασικών συναλλαγών NEO

Παρακάτω συζητήσαμε τις πιο κοινές χρεώσεις συναλλαγών. Ωστόσο, καθώς οι διαδικτυακοί έμποροι διευθύνουν μια επιχείρηση, σας χρεώνουν επίσης με επιπλέον χρεώσεις σε διάφορους λογαριασμούς, όπως:

 • Τέλη Διανυκτέρευσης: Επίσης γνωστό ως «Ανταλλαγή Αμοιβών», είναι ένας τόκος που χρεώνεται όταν διατηρείτε μια θέση εν μία νυκτί. Ο τόκος υπολογίζεται καθημερινά και βασίζεται στην αξία του στοιχήματός σας. Ορισμένοι μεσίτες σας χρεώνουν επίσης υψηλό τέλος διανυκτέρευσης για τα σαββατοκύριακα.
 • Τέλη αδράνειας: Εάν δεν έχετε εκπληρώσει την ελάχιστη δραστηριότητα στον λογαριασμό συναλλαγών σας για μια συγκεκριμένη διάρκεια, ίσως χρειαστεί να πληρώσετε ένα τέλος αδράνειας. Συνήθως, οι διαδικτυακοί μεσίτες το χρεώνουν μετά από έξι μήνες ή ένα έτος αδράνειας. Ενδέχεται να πληρώνετε μηνιαία προμήθεια, εκτός εάν κλείσετε το λογαριασμό σας ή ξεκινήσετε ξανά τις συναλλαγές.
 • Τέλη κατάθεσης και ανάληψης: Τα τέλη κατάθεσης και ανάληψης πραγματοποιούνται κάθε φορά που πραγματοποιείτε συναλλαγή στον λογαριασμό συναλλαγών σας. Ενώ οι περισσότεροι διαδικτυακοί μεσίτες καλύπτουν τις χρεώσεις των καταθέσεων, ίσως χρειαστεί να πληρώσετε ένα μικρό τέλος ανάληψης από το τέλος σας. Στο eToro, θα υπόκειται σε προμήθεια ανάληψης σε λογικό 0,5%, αυτό επίσης μόνο εάν δεν καταθέτετε χρήματα σε USD.

Έτοιμοι να ξεκινήσετε τις συναλλαγές ΝΕΟ?

Πώς να κάνετε εμπόριο NEO 2021 – Μια αναλυτική αναλυτική περιγραφή

Τώρα που έχουμε καλύψει όλα τα βασικά στοιχεία της διαπραγμάτευσης NEO, το μόνο που μένει είναι να επιλέξετε τον σωστό μεσίτη. Όπως και κάθε άλλη επιχείρηση, πρέπει να έχετε μια σαφή πρόθεση για αυτό που ψάχνετε σε έναν έμπορο.

Ακολουθήστε τον οδηγό μας και θα ξεκινήσετε να γίνετε έμπορος NEO σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Βήμα 1: Επιλέξτε έναν ιστότοπο συναλλαγών ΝΕΟ

Στις συναλλαγές, κάθε δευτερόλεπτο, κάθε δεκάρα, και κάθε απόφαση έχει τόνους βάρους. Η επιλογή του διαδικτυακού μεσίτη σας είναι το πρώτο βήμα προς τη σωστή διαπραγμάτευση του NEO. Με το πλεόνασμα των επιλογών, η διαδικασία δεν είναι τίποτα αν δεν είναι συντριπτική και σύγχυση.

Για να κάνουμε τα πράγματα απλούστερα, δημιουργήσαμε μια λίστα για να ελέγξετε τους παράγοντες που πληρούν τις προϋποθέσεις των διαδικτυακών χρηματιστών.

 • Κανονισμός λειτουργίας: Διαθέτει ο διαδικτυακός μεσίτης άδειες από ρυθμιστικούς φορείς όπως η FCA, η CySEC, η ASIC ή η SEC?
 • Δομή χρεώσεων: Ποια είναι η προμήθεια και τα spreads του μεσίτη στις συναλλαγές NEO; Υπάρχουν άλλες χρεώσεις για τις οποίες είστε υπόχρεοι?
 • μέθοδοι πληρωμής: Πώς μπορείτε να καταθέσετε και να κάνετε ανάληψη χρημάτων στον λογαριασμό συναλλαγών σας?
 • Ελάχιστη κατάθεση: Ποιο είναι το ελάχιστο απαιτούμενο ποσό για διαπραγμάτευση NEO?
 • Ζεύγη NEO: Ποια ζεύγη συναλλαγών είναι διαθέσιμα έναντι της NEO?
 • Πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων: Πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε τα κρυπτονομίσματα
 • Πλοήγηση πλατφόρμας: Πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο και να αποκτήσετε πρόσβαση στις δυνατότητές του?
 • Εφαρμογή για κινητό: Διαθέτει μεσιτεία μια εφαρμογή για κινητά?

Ακόμη και όταν οι μεσίτες σημειώνουν όλα αυτά τα κουτιά, πρέπει να κάνετε μια ενδελεχή αναθεώρηση των σχολίων των πελατών τους. Όπως θα έχετε παρατηρήσει, χρησιμοποιήσαμε το eToro ως παράδειγμα σε αυτό το άρθρο. Με 19 εκατομμύρια πελάτες, eToro σίγουρα εμφανίζεται ως ισχυρός υποψήφιος για διαπραγμάτευση ΝΕΟ.

Για να κάνουμε την υπόθεση, εδώ είναι μερικές δυνατότητες που καθιστούν το eToro μία από τις πιο αξιόπιστες διαδικτυακές πλατφόρμες συναλλαγών:

 • Η πλατφόρμα προσφέρει εξαιρετική εμπειρία χρήστη και δυνατότητες υποστήριξης για όλα τα επίπεδα συναλλαγών, από πλήρεις αρχάριους έως επαγγελματίες.
 • Το eToro ρυθμίζεται με άδειες από FCA, ASIC και CySEC.
 • Οι έμποροι μπορούν να επωφεληθούν από μηδενικές προμήθειες, καθώς και από ανταγωνιστικά spread στο εμπόριο NEO.
 • Διατίθεται μια σειρά επιλογών πληρωμής, από τραπεζικές κάρτες, τραπεζικά εμβάσματα και ενοποίηση με πορτοφόλια τρίτων, όπως PayPal, Neteller και Skrill.
 • Εφαρμογή για κινητά eToro για συναλλαγές εν κινήσει.

Συνολικά, eToro βγαίνει μπροστά στην επιλογή για διαπραγμάτευση ΝΕΟ, ανάμεσα σε δεκάδες άλλα περιουσιακά στοιχεία.

Βήμα 2: Ανοίξτε έναν λογαριασμό συναλλαγών NEO

Όταν ολοκληρώσετε τον διαδικτυακό σας μεσίτη, μεταβείτε στον ιστότοπό τους και κάντε κλικ στο κουμπί εγγραφής.

Η διαδικασία εγγραφής θα απαιτήσει να παρέχετε τα βασικά προσωπικά σας στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του πλήρους ονόματος, της διεύθυνσης, των στοιχείων επικοινωνίας και της ημερομηνίας γέννησής σας. Εκτός αυτού, θα πρέπει επίσης να παρέχετε ένα έγκυρο πιστοποιητικό ταυτότητας που εκδίδεται από την κυβέρνηση, μαζί με μια φωτογραφία. Αυτό είναι για τον μεσίτη να εγγυηθεί τους κανόνες KYC προκειμένου να αποφευχθεί η απάτη ταυτότητας.

Μόλις επαληθευτεί ο λογαριασμός σας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης και μπορείτε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές. Στο eToro, μπορείτε να ανταλλάξετε NEO πριν από αυτήν την επαλήθευση ταυτότητας, αλλά εάν πρέπει να καταθέσετε περισσότερα από 2.250 $, θα πρέπει να ολοκληρώσετε αυτό το βήμα.

Βήμα 3: Προσθήκη χρημάτων

Για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές, πρέπει πρώτα να προσθέσετε χρήματα στον λογαριασμό συναλλαγών σας. Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις επιλογές πληρωμής που προσφέρει ο μεσίτης και να επιλέξετε μια ασφαλή μέθοδο που είναι πιο βολική για εσάς.

Βήμα 4: Επιλέξτε NEO Trading Market

επενδύοντας στη ΝΕΟ

Με ό, τι έχει ρυθμιστεί, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε την αγορά συναλλαγών σας. Εάν γνωρίζετε σε ποιο ζεύγος ΝΕΟ διαπραγματεύεστε, μπορείτε απλά να αναζητήσετε το ζεύγος και να ξεκινήσετε την παραγγελία σας.

Βήμα 5: Τοποθετήστε το εμπόριο NEO

Θυμάστε τι συζητήσαμε νωρίτερα για τους τύπους παραγγελιών; Όταν ξέρετε αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε NEO, μπορείτε να κάνετε την παραγγελία αναλόγως. Αφού καθορίσετε τις παραγγελίες, μπορείτε να “ανοίξετε το εμπόριο” και voila – έχετε ανοίξει τη θέση σας.

Πώς να κάνετε εμπόριο Οδηγός NEO – Η ετυμηγορία

Το NEO είναι ένα κρυπτογράφηση που εμφανίζεται γρήγορα ως αγαπημένο στους εμπόρους. Ωστόσο, αυτό δεν μειώνει τους κινδύνους που εμπλέκονται στο εμπόριο NEO. Πρέπει να επενδύσετε χρόνο στην κατανόηση του περιουσιακού στοιχείου και να βρείτε έναν αποτελεσματικό ρυθμιζόμενο μεσίτη για να σας δώσει πρόσβαση στην αγορά.

Θα ταιριάζει καλύτερα για έναν ρυθμιζόμενο μεσίτη όπως το eToro. Εάν είστε αρχάριος, η ομαλή διεπαφή και τα ανταγωνιστικά τέλη θα διασφαλίσουν μια βελτιωμένη εμπειρία συναλλαγών στην πλατφόρμα.

Εν τω μεταξύ, βεβαιωθείτε ότι συνεχίζετε να εκπαιδεύεστε σε στρατηγικές διαπραγμάτευσης και να αποκτήσετε εμπειρία στις συναλλαγές NEO.

eToro – Καλύτερος μεσίτης για το εμπόριο NEO

χρηματιστής etoro

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στη βιομηχανία Crypto εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Συχνές ερωτήσεις

Είναι ασφαλές το εμπόριο NEO?

Ναι, αρκεί να πραγματοποιείτε συναλλαγές μέσω εγκεκριμένου μεσίτη, η διαπραγμάτευση NEO είναι απολύτως ασφαλής. Πλατφόρμες όπως το eToro έχουν άδεια κυκλοφορίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Κύπρο, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ.

Πώς μπορώ να ανταλλάξω το Ethereum Classic?

Μπορείτε να ανταλλάξετε NEO έναντι άλλων νομισμάτων ή κρυπτονομισμάτων. Ο ευκολότερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να ανταλλάξετε NEO μέσω διαδικτυακών χρηματιστών. Για παράδειγμα, η διαπραγμάτευση NEO είναι δυνατή στο eToro με ελάχιστη κατάθεση 200 $.

Πώς μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με την ανταλλαγή Ethereum Classic?

Οι έμποροι NEO μπορούν να ακολουθήσουν μια μακροπρόθεσμη στρατηγική ή μια βραχυπρόθεσμη στρατηγική βάσει των κινήσεων της αγοράς. Εάν η πρόβλεψή σας είναι σωστή, κερδίζετε κέρδος και, εάν όχι, θα έχετε ζημιά. Είναι καλύτερο να λάβετε υπόψη τους κινδύνους σας και να αποφύγετε τις απώλειες περιορίζοντας το στοίχημά σας.

Μπορώ να ανταλλάξω νόμιμα το NEO στις ΗΠΑ?

Η διαπραγμάτευση NEO νομιμοποιείται στις ΗΠΑ. Ωστόσο, δεν μπορείτε να ανταλλάξετε CFD NEO ή να εφαρμόσετε μόχλευση.

Είναι δυνατή η ανταλλαγή NEO με Leverage?

Απαγορεύεται η μόχλευση NEO σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ ή του ΗΒ. Ως εκ τούτου, δεν θα μπορείτε να ανταλλάξετε NEO με μόχλευση μέσω ενός ρυθμιζόμενου μεσίτη. Η συναλλαγή με μη ρυθμιζόμενες πλατφόρμες δεν συνιστάται λαμβάνοντας υπόψη τον κίνδυνο που ενέχει.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner