Οδηγός για αρχάριους για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων

Οδηγός για αρχάριους για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων

Contents

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων

Είστε πλήρης αρχάριος και ρωτάτε το υπέροχο Διαδίκτυο. «Τι καλό είναι το κρυπτογράφηση» και «πώς το εμπόριο κρυπτονομίσματος;»

Λοιπόν, έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Η Εκπαιδευτική Εκπαίδευση είναι ειδικοί σε θέματα κρυπτογράφησης και συναλλαγών και ξέρουν ακριβώς πώς να εξηγούν τις συναλλαγές κρυπτογράφησης με τρόπο που κάθε αρχάριος μπορεί να το καταλάβει.

Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια ματιά στο τι είναι η κρυπτογράφηση, πώς αλλάζει τον κόσμο και πώς να ανταλλάσσει κρυπτογράφηση για αρχάριους.

Καθίστε σφιχτά και ετοιμαστείτε να μάθετε!

Οδηγός για αρχάριους για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων

Ορισμός κρυπτονομισμάτων

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξηγήσει ένας οδηγός για αρχάριους για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων είναι τι σημαίνει κρυπτογράφηση.

Η λέξη κρυπτογράφηση είναι ένας γάμος δύο λέξεων – «κρυπτογράφηση», που σημαίνει συντομογραφία «κρυπτογραφία» και «νόμισμα».

Το μέρος της κρυπτογραφίας είναι επειδή το κρυπτογράφηση είναι κρυπτογραφημένο που το προστατεύει από το να πειραχτεί, να κλαπεί ή να παραποιηθεί.

Διαφορετικές τράπεζες, κυβερνήσεις και ιδρύματα έχουν ονομάσει όλα τα κρυπτονομίσματα με διαφορετικούς τρόπους, όπως ψηφιακό νόμισμα, νόμισμα στον κυβερνοχώρο και εικονικό χρήμα.

Αυτά τα ονόματα βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η κρυπτογράφηση σε απευθείας σύνδεση και δεν υπάρχει φυσικά με την έννοια που κάνει το νόμισμα fiat (χρήματα που εκδίδονται από την κυβέρνηση).

Άλλοι όροι που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να αναφέρουν την κρυπτογράφηση περιλαμβάνουν «κρυπτογράφηση», «διακριτικό» και «νόμισμα».


Μπορείτε να βρείτε μια λίστα με άλλους όρους που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση εδώ.

Πώς ξεκίνησε το Cryptocurrency?

έναρξη κρυπτογράφησης, οδηγός για αρχάριους

Η πρώτη κρυπτογράφηση που δημιουργήθηκε ποτέ ήταν το Bitcoin το 2009, περίπου την εποχή της τελευταίας μείωσης.

Το Bitcoin δημιουργήθηκε από μια μυστηριώδη φιγούρα (ή φιγούρες) που αποκαλούσαν τον εαυτό τους Satoshi Nakamoto.

Μέχρι σήμερα, κανείς δεν ξέρει ποιοι ήταν, εξαφανίζοντας κάποια στιγμή τον Δεκέμβριο του 2010, ο Nakamoto δεν μίλησε ποτέ για τον εαυτό του.

Υποτίθεται ότι ο Nakamoto είχε κάποιο υπόβαθρο στο κίνημα cypherpunk, μια διαδικτυακή κοινότητα που πίστευε ότι χρησιμοποιεί κρυπτογραφία για να υποκινήσει πολιτικές αλλαγές.

Πολλοί άνθρωποι έχουν εμφανιστεί ισχυριζόμενοι ότι είναι Satoshi Nakamoto ή έχουν ξεπεραστεί από άλλους, αλλά δεν υπάρχει ακόμη συγκεκριμένη απόδειξη για οποιονδήποτε από αυτούς τους ισχυρισμούς.

Από την έλευση του Bitcoin έχουν δημιουργηθεί πάνω από 2.000 διαφορετικά κρυπτονομίσματα. Μερικοί είναι κλώνοι του Bitcoin με πρόσθετες δυνατότητες ή αλλαγές.

Αυτά τα άλλα κρυπτονομίσματα που δεν είναι Bitcoin, ονομάζονται «altcoins. Είναι πολύ πιθανό ότι τα περισσότερα από αυτά τα άλλα κρυπτονομίσματα δεν θα πετύχουν.

Ένα από τα πρώτα altcoins ήταν το Litecoin που κυκλοφόρησε το 2011.

Πολλά από τα πρώτα altcoins δημιουργήθηκαν εκτελώντας αυτό που ονομάζεται «σκληρό πιρούνι». Αυτό είναι βασικά όπου δημιουργείται ένα νέο blockchain, χωρίζοντας το πρωτότυπο σε δύο.

Η δημιουργία Bitcoin Cash από το blockchain Bitcoin είναι ένα από τα πιο γνωστά σκληρά πιρούνια.

Μερικοί σχολίασαν ότι ένα τέτοιο δραματικό γεγονός μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια ενός blockchain, αν και συνήθως γίνεται σε μια προσπάθεια βελτίωσης της επεκτασιμότητας και της ταχύτητας.

Υπάρχει επίσης ένα φαινόμενο που ονομάζεται a μαλακό πιρούνι, που είναι μια συμβατή προς τα πίσω ενημέρωση για το blockchain.

Γιατί όπου εφευρέθηκαν κρυπτονομίσματα?

Ένα βασικό πράγμα που πρέπει να μάθετε για την κρυπτογράφηση είναι η φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από αυτό.

Τα κρυπτονομίσματα δημιουργήθηκαν σε μεγάλο βαθμό για να γίνουν μια εναλλακτική λύση όχι μόνο στο νόμισμα, αλλά και στο τραπεζικό σύστημα που έχουμε εφαρμόσει.

Στόχος τους είναι να απαλλαγούν από τους μεσάζοντες, τρίτα μέρη που επωφελούνται από τη διευκόλυνση συναλλαγών.

Πολλοί αρχάριοι δεν συνειδητοποιούν πόσο περίπλοκο είναι για τις τράπεζες να διευκολύνουν αυτές τις συναλλαγές.

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να πληρώσετε έναν φίλο στον οποίο οφείλετε χρήματα με τραπεζικό έμβασμα. Για να γίνει πιο περίπλοκο, ο φίλος σας έχει λογαριασμό με διαφορετική τράπεζα από εσάς.

Τα χρήματά σας δεν μεταφέρονται απευθείας στον φίλο σας.

Πρώτον, μεταφέρεται από τον λογαριασμό σας στην τράπεζά σας. Στη συνέχεια πηγαίνει στον τραπεζικό λογαριασμό του που ανήκει στην τράπεζα του φίλου σας και, στη συνέχεια, αποστέλλεται στον λογαριασμό του φίλου σας.

Οι διεθνείς μεταφορές μπορούν να κάνουν τα πράγματα ακόμη πιο περίπλοκα και μπορεί να περιλαμβάνουν ακόμη περισσότερες τράπεζες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι τραπεζικές μεταφορές μπορεί να διαρκέσουν πολύ.

Τα κρυπτονομίσματα στοχεύουν στην εξάλειψη αυτού του προβλήματος με άμεση και αποκοπή όλων των μεσαζόντων. Χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση, μια συναλλαγή μπορεί να μεταφερθεί απευθείας από εσάς στον φίλο σας.

Τα κρυπτονομίσματα, στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν έχουν κεντρική αρχή όπως κεντρική τράπεζα. Δεν υπάρχει συνήθως κάποιος που να ελέγχει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται η κρυπτογράφηση ή τη δημιουργία νέων νομισμάτων.

Πολλά κρυπτονομίσματα δημιουργούνται από προγραμματιστές μέσω ενός μη κερδοσκοπικού ιδρύματος ή εταιρείας. Μπορούν να εκδώσουν ή σε ορισμένες περιπτώσεις να καταστρέψουν την κρυπτογράφηση.

Ο λόγος για τον οποίο μπορεί να καταστραφεί η κρυπτογράφηση είναι η ρύθμιση της τιμής. Αυτό συχνά αναφέρεται ως «καύση διακριτικών».

Πώς λειτουργούν τα κρυπτονομίσματα?

blockchain, κρυπτογράφηση

Σχεδόν όλα τα κρυπτονομίσματα χρησιμοποιούν αυτό που ονομάζεται «blockchain».

Το Blockchain ήταν μια άλλη ιδέα που δημιούργησε ο Nakamoto και, από ορισμένες απόψεις, ξεπερνά την κρυπτογράφηση κατά τη μαζική υιοθέτηση. Όλοι οι αρχάριοι πρέπει να γνωρίζουν τα βασικά του blockchain.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, από την εφοδιαστική έως τη χρηματοδότηση και τη νομοθεσία έως τα αρχεία νοσοκομείων. Και αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Το Blockchain είναι αρκετά απλό στην κατανόηση. Εν ολίγοις, οι πληροφορίες τοποθετούνται σε ένα μπλοκ και κρυπτογραφούνται.

Αυτές οι πληροφορίες εντός του μπλοκ πρέπει στη συνέχεια να αποκρυπτογραφηθούν από κάποιον και μόνο τότε το μπλοκ θα το ενώσει με μια αλυσίδα άλλων μπλοκ.

Στην περίπτωση κρυπτογράφησης, αυτές οι «πληροφορίες» θα είναι συναλλαγές.

Τα περισσότερα κρυπτονομίσματα που χρησιμοποιούν τεχνολογία blockchain έχουν επίσης δημοσίως διανεμημένο καθολικό όπου είναι αποθηκευμένες όλες οι συναλλαγές και μπορούν να προβληθούν από οποιονδήποτε.

Αλλά δεν λειτουργούν όλα τα κρυπτονομίσματα με τον ίδιο τρόπο. Μια από τις μεγαλύτερες διαφορές είναι μεταξύ απόδειξη εργασίας (PoW) ή απόδειξη πονταρίσματος (PoS).

Τι είναι η απόδειξη της εργασίας και η απόδειξη του πονταρίσματος?

Η απόδειξη της εργασίας και η απόδειξη πονταρίσματος είναι οι δύο βασικοί αλγόριθμοι που χρησιμοποιούνται για την επικύρωση συναλλαγών σε ένα blockchain.

Θα τα συνοψίσουμε εν συντομία σε αυτό το άρθρο, αλλά μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτά εδώ όπου έχουμε καλύψει εκτενώς το θέμα.

Απόδειξη εργασίας

απόδειξη εργασίας, εξόρυξη κρυπτονομισμάτων

Η απόδειξη της εργασίας ήταν ο πρώτος αλγόριθμος που χρησιμοποιήθηκε για την κρυπτογράφηση και λειτουργεί στο blockchain Bitcoin. Η απόδειξη της εργασίας αναφέρεται συχνά ως ο πιο ασφαλής αλγόριθμος.

Το πιο σημαντικό στοιχείο της απόδειξης της εργασίας είναι ότι τα μπλοκ πρέπει να «εξορύσσονται».

Εξόρυξη

Εξόρυξη είναι η διαδικασία επικύρωσης μπλοκ συμπληρώνοντας περίπλοκες μαθηματικές εξισώσεις.

Με απλά λόγια, ο πρώτος υπολογιστής (κόμβος), που μπορεί να ολοκληρώσει παίρνει μια ανταμοιβή, συνήθως με τη μορφή νομισμάτων που κόπηκαν πρόσφατα για τη δουλειά τους.

Πάνω από αυτό, οι ανθρακωρύχοι λαμβάνουν αμοιβή από την επικύρωση συναλλαγών επισης.

Οι πράκτορες μπορούν να αυξήσουν την αμοιβή τους για να αυξήσουν την πιθανότητα των ανθρακωρύχων να επικυρώσουν τη συναλλαγή τους.

Ωστόσο, η εξόρυξη έχει προβλήματα. Το κύριο είναι η ποσότητα ενέργειας που χρησιμοποιεί για την επικύρωση των μπλοκ.

Μερικοί πιστεύουν ότι η εξόρυξη Bitcoin χρησιμοποιεί το ίδιο ποσό ισχύος με το έθνος της Κολούμπια, που έχει πληθυσμό 50 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Αυτό όχι μόνο καθιστά την εξόρυξη πολύ ακριβή, αλλά είναι επίσης πολύ επιβλαβής για το περιβάλλον.

Ένα άλλο ζήτημα με την εξόρυξη είναι ότι αν και σχεδιάστηκε για να αποκεντρωθεί, έχει γίνει πολύ συγκεντρωτικό με τις δεξαμενές εξόρυξης που ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος της δύναμης και της επιρροής στο blockchain.

Μερικοί ισχυρίζονται ότι το Bitcoin είναι πολύ συγκεντρωτικό και ελέγχεται σε μεγάλο βαθμό από τέσσερις ομάδες εξόρυξης που βασίζονται κυρίως στην Κίνα.

Ορισμένα κρυπτονομίσματα έχουν μέγιστη προσφορά νομισμάτων που μπορεί να δημιουργηθεί. Το Bitcoin, για παράδειγμα, έχει μέγιστη προσφορά 21 εκατομμυρίων νομισμάτων.

Καθώς το Bitcoin πλησιάζει στο σημείο αυτό, αυξάνεται η δυσκολία εξόρυξης, πράγμα που σημαίνει ότι γίνεται όλο και πιο δύσκολο να εξορύξεις μπλοκ και η ανταμοιβή μειώνεται σε μέγεθος.

Όταν επιτευχθεί αυτό το σημείο, δεν θα υπάρχει επιβράβευση για την επικύρωση των μπλοκ. Οι ανθρακωρύχοι θα εισπράττουν μόνο χρεώσεις για την επικύρωση συναλλαγών.

Ορισμένοι επικριτές πιστεύουν ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει στο τέλος του Bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων που έχουν τους ίδιους περιορισμούς με τους ανθρακωρύχους που θα μετακινηθούν σε κρυπτονομίσματα με μεγαλύτερες ανταμοιβές.

Απόδειξη πονταρίσματος

απόδειξη πονταρίσματος, οδηγός για αρχάριους για την κρυπτογράφηση

Η απόδειξη πονταρίσματος ήρθε μετά την απόδειξη της εργασίας και είναι ο δεύτερος αλγόριθμος κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται περισσότερο.

Το πρωταρχικό πράγμα που διαφοροποιεί την απόδειξη πονταρίσματος από την απόδειξη της εργασίας είναι ότι είναι δεν χρησιμοποιεί εξόρυξη.

Αντίθετα, η απόδειξη του στοιχήματος είναι με βάση το στοίχημα που έχει ένας επικυρωτής. Για παράδειγμα, όσο περισσότερα κρυπτονομίσματα έχετε τόσο μεγαλύτερο είναι το μερίδιό σας στο δίκτυο, τόσο περισσότερο μπορείτε να επικυρώσετε.

Η απόδειξη πονταρίσματος θεωρείται συχνά πιο αποτελεσματική από την απόδειξη της εργασίας.

Άλλοι αλγόριθμοι

Η απόδειξη της εργασίας και η απόδειξη πονταρίσματος δεν είναι οι μόνοι αλγόριθμοι που χρησιμοποιούνται στην κρυπτογράφηση.

Με την πάροδο του χρόνου, οι προγραμματιστές έχουν συνειδητοποιήσει πολύ τους περιορισμούς των δύο και έχουν επινοήσει νέους τρόπους για να ξεπεράσουν τα ελαττώματα τους.

Μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή της απόδειξης πονταρίσματος είναι κατ ‘εξουσιοδότηση απόδειξη πονταρίσματος (DPoS) που χρησιμοποιείται από την EOS που συγκεντρώνει κάποιο έλεγχο.

Πολλοί από αυτούς τους νέους αλγόριθμους βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη και βρίσκονται στα αρχικά στάδια. Μέχρι να φτάσουν σε πλήρη χωρητικότητα, δεν θα ξέρουμε πόσο αποτελεσματικά είναι.

Ορισμένα κρυπτονομίσματα δεν χρησιμοποιούν καν τεχνολογία blockchain.

Διαφορετικοί τύποι κρυπτονομισμάτων

τύποι κρυπτονομισμάτων

Δεν προσπαθούν όλα τα κρυπτονομίσματα να κάνουν το ίδιο πράγμα. Ο στόχος του Bitcoin είναι σχετικά απλός. αντικαταστήστε το νόμισμα fiat.

Ωστόσο, ορισμένα κρυπτονομίσματα προσπαθούν να κάνουν πολύ πιο περίπλοκα πράγματα.

Το Ethereum ήταν το πρώτο κρυπτογράφηση που έφερε περισσότερα στο παιχνίδι. Ένα από τα πιο καινοτόμα πράγματα που περιελάμβαναν ήταν έξυπνες συμβάσεις.

Οι έξυπνες συμβάσεις είναι ουσιαστικά συμβόλαια γραμμένα σε κώδικα στο blockchain που εκτελούν ορισμένες λειτουργίες όταν πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις.

Από τότε, πολλά άλλα κρυπτονομίσματα ανταγωνίζονται επίσης σε αυτόν τον χώρο, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να αλλάξει πολλούς κλάδους.

Μαζί με τα έξυπνα συμβόλαια, το Ethereum έφερε επίσης αποκεντρωμένες εφαρμογές (dApps). Αυτές είναι εφαρμογές που είναι αποκεντρωμένες και χρησιμοποιούν τεχνολογία blockchain για να λειτουργήσουν.

Διακριτικά βοηθητικών προγραμμάτων

Πρόκειται για κρυπτονομίσματα που προσφέρουν κάτι σε αντάλλαγμα για τη χρήση τους.

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα ενός βοηθητικού διακριτικού είναι το Binance Coin, ένα κρυπτονόμισμα που δίνει στους χρήστες έκπτωση όταν πραγματοποιούν συναλλαγές στο Binance exchange.

Τα βοηθητικά σύμβολα είναι ίσως το καλύτερο παράδειγμα χρήσης της χρήσης κρυπτογράφησης στον σημερινό κόσμο.

Συνήθως, τέτοια κρυπτονομίσματα δεν προσφέρουν προηγμένες δυνατότητες όπως έξυπνα συμβόλαια ή dApps.

Σταθεροί

Το stablecoin είναι ένα cryptocurrency που έχει σχεδιαστεί για να είναι όσο το δυνατόν πιο σταθερό σε μια προσπάθεια να μετριαστεί η αστάθεια που συνήθως σχετίζεται με το cryptocurrency.

Η μεταβλητότητα αναφέρεται συχνά ως ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι δεν πρέπει να ασχολούνται με την κρυπτογράφηση.

Κοιτάζουν τις τεράστιες κορυφές και τις πτώσεις του Bitcoin και δεν το βλέπουν ως κάτι ασφαλές για επενδύσεις.

Τη στιγμή της γραφής, ένα από τα πιο γνωστά σταθερά νομίσματα είναι Τριχιά. Το Tether υποτίθεται ότι συνδέεται με την αξία του δολαρίου ΗΠΑ, με όλα τα διακριτικά να έχουν ένα δολάριο.

Ωστόσο, το Tether δεν είναι το μόνο κρυπτογράφηση που συνδέεται με το δολάριο ΗΠΑ, αλλά και πολλά άλλα.

Νομίσματα απορρήτου

Ένα νόμισμα απορρήτου είναι ένα κρυπτογράφηση που έχει σχεδιαστεί για να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώνυμη. Πολλοί λειτουργούν με την επιλογή να στείλουν μια συναλλαγή ανώνυμα ή δημόσια.

Υπάρχει κάποιος σκεπτικισμός για τα νομίσματα απορρήτου, καθώς πολλοί πιστεύουν ότι οι άνθρωποι θα χρησιμοποιούσαν τέτοια νομίσματα μόνο για να πραγματοποιήσουν παράνομες συναλλαγές.

Αυτό όμως δεν είναι απολύτως αλήθεια. Πολλοί προτιμούν την ιδέα των κερμάτων απορρήτου, επειδή δεν θέλουν όλες οι συναλλαγές τους να δημοσιοποιούνται σε ένα κατανεμημένο καθολικό.

Τέτοιες πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άτομα με κακές προθέσεις.

Επιπλέον, οι χρήστες νομισμάτων απορρήτου μπορεί επίσης να υποστηρίξουν ότι τέτοια νομίσματα είναι πιο κοντά στη χρήση φυσικών μετρητών, κάτι που δεν είναι απαραίτητα ανιχνεύσιμο.

Τρία από τα πιο γνωστά νομίσματα απορρήτου περιλαμβάνουν τα Dash, Zcash και Monero.

Από τους τρεις, Το Monero είναι ίσως το ασφαλέστερο και πιο ανώνυμο και δεν διαθέτει δημόσιο καθολικό.

Τα νομίσματα απορρήτου, δυστυχώς, έχουν λίγο πρόβλημα εικόνας που πρέπει να επιλύσουν πριν γίνουν αποδεκτά από κυβερνήσεις και το ευρύ κοινό.

Τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα

τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα

Σύμφωνα με CoinMarketCap, Τα πιο πολύτιμα κρυπτονομίσματα για διαπραγμάτευση είναι τα ακόλουθα:

 1. Bitcoin
 2. Αιθέριο
 3. Κυματισμός
 4. Bitcoin μετρητά
 5. Τριχιά
 6. Litecoin
 7. EOS
 8. Κέρμα Binance
 9. Bitcoin SV
 10. Αστρικός

Κάθε αρχάριος πρέπει να γνωρίζει αυτά τα δέκα κορυφαία, αν και αλλάζουν πολύ.

Μπορείτε να δείτε τα κορυφαία 100 κρυπτονομίσματα στο CoinMarketCap εδώ όπου τα έχουμε εξηγήσει όλα σε μια γρήγορη πρόταση.

Πού οι άνθρωποι αγοράζουν Cryptocurrency?

Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα αποκτήσετε το χέρι σας σε κρυπτονομίσματα αγοράζοντας το από μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης.

Μπορείτε επίσης να ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων ως CFD (Συμβόλαιο για διαφορά) μέσω μεσίτη.

Για πολλούς, η συναλλαγή CFD προτιμάται επειδή δεν κατέχουν ποτέ το υποκείμενο περιουσιακό στοιχείο και διακόπτει την ανάγκη αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων, που συνοδεύεται από κινδύνους.

Αν και, χρησιμοποιώντας έναν μεσίτη CFD, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κρυπτογράφηση για οποιαδήποτε είδους συναλλαγή. Θα μπορείτε να αγοράζετε και να πουλάτε μόνο.

Οι βρύσες κρυπτονομισμάτων είναι μέρη όπου οι άνθρωποι μπορούν να λάβουν κρυπτογράφηση δωρεάν. Αυτά ήταν πολύ δημοφιλή στην αρχή, ειδικά για το Bitcoin.

Δημιουργήθηκαν για να κάνουν τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση.

Αποθήκευση του Cryptocurrency σας

Μόλις έχετε τα χέρια σας σε κρυπτογράφηση, πρέπει να βρείτε ένα ασφαλές μέρος για να το αποθηκεύσετε. Συγκεκριμένα, το δικό σας ιδιωτικά κλειδιά που σας δίνουν πρόσβαση στα νομίσματά σας.

Ο ασφαλέστερος τρόπος αποθήκευσης των ιδιωτικών κλειδιών σας είναι με το εικονικό πορτοφόλι. Ο, τι και αν κάνεις, μην αφήνετε το κρυπτονομίσματός σας σε ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.

Κάτι τέτοιο σας αφήνει κίνδυνος παραβίασης και κλοπής κρυπτογράφησής σας. Οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων είναι γνωστές για παραβίαση.

Ένα από τα πιο διάσημα hacks ήταν εκείνο του Όρος Gox.

Στο όρος Η Gox, εδώ και δύο χρόνια, οι χάκερ μπόρεσαν να κλέψουν αργά και προσεκτικά περίπου 850.000 Bitcoin, αξίας περίπου 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων σήμερα.

Όρος Η Gox δεν μπόρεσε να επιστρέψει όλα όσα χάθηκαν. Πολλοί άνθρωποι άφησαν την κρυπτογράφηση τους στο χρηματιστήριο χωρίς να συνειδητοποιήσουν πόσο ανασφαλές ήταν.

Έχουν δημιουργηθεί πολλοί διαφορετικοί τύποι εικονικών πορτοφολιών.

Ο κύριος τύπος πορτοφολιού που χρησιμοποιείται είναι ένα online πορτοφόλι ή κινητό πορτοφόλι (hot wallet), αν και ορισμένοι επιλέγουν πιο ασφαλείς λύσεις πορτοφολιού που αποθήκευση κρυπτογράφησης εκτός σύνδεσης (κρύος χώρος αποθήκευσης).

Αυτά περιλαμβάνουν πορτοφόλια υλικού, οι οποίες είναι συσκευές που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για την αποθήκευση των ιδιωτικών κλειδιών σας και πορτοφόλια χαρτιού τα οποία είναι συνήθως απλώς χαρτί με τυπωμένα τα προσωπικά σας κλειδιά.

Ένας ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε το cryptocurrency σας ασφαλές είναι να αποθηκεύστε μια μικρή ποσότητα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ζεστό πορτοφόλι για καθημερινή χρήση και το υπόλοιπο σε ψυκτική αποθήκευση όπου δεν είναι δυνατή η πρόσβαση.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης εδώ όπου έχουμε γράψει για αυτά εκτενώς.

ICO

ICO, κρυπτονομίσματα

Ένα ICO είναι κάτι που θα συναντήσετε πολύ στον κόσμο της κρυπτογράφησης. Σημαίνει “Αρχική προσφορά νομισμάτων”.

Εδώ προσφέρονται μερικά νομίσματα ενός νέου κρυπτονομίσματος σε προπώληση.

Συνήθως, οι ICO πραγματοποιούνται ως μορφή συγκέντρωσης χρημάτων, για να κινηθεί ένα έργο κρυπτογράφησης. Εκείνοι που αποφασίζουν να συμμετάσχουν σε ICO πρέπει να πιστεύουν ότι το έργο θα απογειωθεί.

Μια άλλη μορφή ICO είναι οι IEO. Ένα IEO σημαίνει “Αρχική προσφορά ανταλλαγής”.

Οι ICO αντιμετώπισαν πολλή νομική πίεση τα τελευταία χρόνια και σήμερα πολλοί ICO κρατούνται μόνο σε ιδιώτες έως μεγάλους επενδυτές.

Σε Κίνα, Οι ICO απαγορεύονται πλήρως.

Πολλοί έμποροι κρυπτογράφησης επιθυμούν να εμπλακούν σε ICO επειδή γνωρίζουν ότι συνήθως μετά από ένα η τιμή ενός κρυπτονομίσματος θα αυξηθεί στην τιμή.

Δεν χρειάζεται απαραίτητα να πιστεύουν σε αυτό που προσπαθεί να επιτύχει το κρυπτογράφηση.

Πραγματοποίηση συναλλαγής με Cryptocurrency

Για να πραγματοποιήσετε μια συναλλαγή σε κάποιον άλλο με κρυπτογράφηση, συνήθως πρέπει να στείλετε στη δημόσια διεύθυνση τους.

Ο, τι και αν κάνεις, μην κοινοποιήσετε την προσωπική σας διεύθυνση καθώς έτσι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο κρυπτογράφηση σας.

Ένα βασικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε σχετικά με την πραγματοποίηση συναλλαγών με κρυπτογράφηση είναι στις περισσότερες περιπτώσεις, οι συναλλαγές είναι μη αναστρέψιμες.

Μόλις φτιαχτούν, δεν μπορούν να αναιρεθούν, οπότε πρέπει να λάβετε τη δημόσια διεύθυνση που στέλνετε για να διορθώσετε.

Το Bitcoin και πολλά άλλα κρυπτονομίσματα αναλύονται σε Satoshis (πήρε το όνομά του από τον Satoshi Nakamoto), το οποίο στην περίπτωση του Bitcoin είναι οκτώ δεκαδικά ψηφία.

Αυτό μπορεί να επιτρέψει μικρο συναλλαγές, κάτι που στο παρελθόν δεν ήταν δυνατό με τα παραδοσιακά νομίσματα fiat.

Πόσο νόμιμα είναι τα κρυπτονομίσματα?

είναι νομικά κρυπτονομίσματα

Η νομιμότητα των κρυπτονομισμάτων ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό σε όλο τον κόσμο και οι αρχάριοι πρέπει να γνωρίζουν το νομικό καθεστώς τους στη χώρα στην οποία εδρεύουν..

Σε ορισμένα μέρη του κόσμου, είναι εντελώς παράνομο. Αυτό συμβαίνει σε μεγάλο μέρος της Βόρειας Αφρικής και σε περιοχές της Νότιας Αμερικής.

Ωστόσο, στις περισσότερες χώρες, ο κανονισμός κρυπτογράφησης δεν έχει ακόμη καλύψει το πόσο έχει προχωρήσει κατά τη διάρκεια της δεκαετίας.

Πολλές κεντρικές τράπεζες συμβουλεύουν ότι το εμπόριο κρυπτονομισμάτων είναι επικίνδυνο και προειδοποιούν τους πολίτες τους να μην το κάνουν.

Η ανησυχία τους συνδέεται επίσης συνήθως με τον μετριασμό νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και καταπολέμηση της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας.

Η Ευρώπη και η Βόρεια Αμερική είναι οι πιο φιλικές προς την κρυπτονομία ηπείρους στον πλανήτη. Τούτου λεχθέντος, δεν σημαίνει ότι η όλη κατάσταση θα μπορούσε να αλλάξει ανά πάσα στιγμή.

Σε ορισμένα μέρη της Ελβετίας, οι κυβερνητικές υπηρεσίες επιτρέπουν στους ανθρώπους να πληρώνουν για υπηρεσίες και τέλη σε κρυπτογράφηση, κάτι που αποτελεί ένα μεγάλο βήμα προόδου.

Ωστόσο, γενικά, Τα κρυπτονομίσματα εξακολουθούν να μην είναι αποδεκτή μέθοδος πληρωμής σε πολλά μέρη.

Στην Ασία, η εικόνα αναμιγνύεται περισσότερο με το κρυπτογράφηση που λειτουργεί σε μια γκρίζα περιοχή που δεν είναι ούτε αποδεκτή ούτε απορρίπτεται.

Αρχάριοι μπορείτε να δείτε το άρθρο μας εδώ που καλύπτει τον τρόπο με τον οποίο κάθε χώρα στον κόσμο ρυθμίζει την κρυπτογράφηση.

Φόροι

Οι φόροι είναι ένα μεγάλο ζήτημα που πολλοί αρχάριοι κρυπτογράφησης πρέπει να διορθώσουν. Ανάλογα με τη χώρα στην οποία βρίσκεστε, μπορεί να διαφέρουν δραστικά.

Συνήθως εξαρτώνται από τον τρόπο με τον οποίο ορίζονται τα κρυπτονομίσματα. Σε ορισμένες χώρες, είναι φόροι ως εμπορεύματα ή άλλα χρηματοοικονομικά μέσα.

Οι ICO μπορούν επίσης να ταξινομηθούν με ποικίλους διαφορετικούς τρόπους που μπορούν στη συνέχεια να επηρεάσουν τον τρόπο φορολόγησής τους.

Cryptocurrency και παράνομη δραστηριότητα

Δυστυχώς, υπάρχουν πολλά άτομα που χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση για παράνομους σκοπούς.

Εκτιμάται ότι όσο 25% των χρηστών Bitcoin σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με εγκληματική δραστηριότητα και έως και 44% των συναλλαγών σχετίζονται με παράνομη δραστηριότητα.

Πιστεύεται συχνά ότι μια από τις μεγαλύτερες περιπτώσεις που έφερε το Bitcoin στο κοινό ήταν αυτή της Δρόμος του μεταξιού.

Το Silk Road ήταν ένας κρυμμένος ιστότοπος στον σκοτεινό ιστό όπου οι άνθρωποι μπορούσαν να χρησιμοποιούν το Bitcoin σε μεγάλο βαθμό για να αγοράσουν παράνομα ναρκωτικά.

Τελικά, ο Silk Road κατέρρευσε και ο υποτιθέμενος ηγέτης συνελήφθη, ωστόσο, είχε ως αποτέλεσμα να συνδέει για πάντα την παράνομη δραστηριότητα του Bitcoin.

Το Cryptocurrency έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για δολοφονίες για υπηρεσίες μίσθωσης και ακόμη και παιδική πορνογραφία.

Αν και αξίζει να το αναφέρουμε αυτό Τα χρήματα fiat χρησιμοποιούνται περισσότερο για τέτοιους σκοπούς και είναι λιγότερο ανιχνεύσιμο από τα περισσότερα κρυπτονομίσματα καθιστώντας πιο δύσκολο για τους εγκληματίες ανακριτές να παρακολουθούν.

Οι αρχάριοι δεν πρέπει να φοβούνται από την παράνομη πλευρά του κρυπτονομίσματος, καθώς είναι πιθανώς πολύ μικρότερο από ό, τι πιστεύουν οι άνθρωποι.

Είναι τα κρυπτονομίσματα μια ασφαλής επένδυση?

επενδύοντας σε κρυπτονομίσματα

Δεν υπήρξε ποτέ παραβίαση ενός κρυπτονομίσματος. Αυτός είναι ένας μύθος.

Αυτό που συνέβη στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ότι η κρυπτογράφηση των ανθρώπων κλέφθηκε σε επίθεση σε μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, όπως εξηγήσαμε παραπάνω.

Το πιο επικίνδυνο μέρος της επένδυσης σε κρυπτονομίσματα είναι ότι είναι πολύ ασταθή. Ωστόσο, αυτό το νόμισμα έχει δύο όψεις. χωρίς τον κίνδυνο, δεν θα υπήρχε ανταμοιβή.

Όπως θα επαναλάβουμε σε αυτό το άρθρο, χωρίς καμία αστάθεια, δεν θα υπάρξουν ευκαιρίες για αγορά σε χαμηλές τιμές και πώληση σε υψηλότερες τιμές.

Ωστόσο, οι αρχάριοι δεν πρέπει απλώς να πιστεύουν ότι το χαμηλό και το υψηλό των πωλήσεων είναι το μόνο που πρέπει να γνωρίζετε για τις συναλλαγές.

Αυτό που κάνει έναν έμπορο είναι να γνωρίζει πώς να αγοράσει μια τάση. Δεν αρκεί να αγοράσετε σε χαμηλή τιμή. Αυτό που θέλουν να κάνουν οι αρχάριοι είναι να αγοράσουν σε χαμηλή τιμή γνωρίζοντας σίγουρα ότι η τιμή θα αυξηθεί.

Απάτες κρυπτονομισμάτων

Δυστυχώς, υπάρχουν ακόμη πολλές απάτες που πρέπει να γνωρίζουν οι αρχάριοι. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η κρυπτογράφηση δεν ρυθμίζεται σωστά σε πολλά μέρη του κόσμου.

Ακόμα και σε μερικά από τα πιο τεχνολογικά αναπτυγμένα κράτη, η ρύθμιση κρυπτογράφησης εξακολουθεί να υστερεί από τον ρυθμό με τον οποίο προχωρά.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν ακόμα πολλές απάτες εκεί έξω να γνωρίζετε, πολλά από τα οποία έχουν τη μορφή ICO. Μερικά από αυτά τα νομίσματα ονομάζονται «scamcoins».

Αυτές οι απάτες συνήθως λειτουργούν με αντλία και απόρριψη.

ΕΝΑ σύστημα αντλιών και απορρίψεων, στον κόσμο του κρυπτονομίσματος, είναι όπου οι δημιουργοί ενός νομίσματος κατέχουν την πλειοψηφία του κρυπτονομίσματος σε κυκλοφορία και πείθουν τους άλλους να αγοράσουν ό, τι είναι διαθέσιμο.

«Αντλούν» την τιμή πείθοντας τους άλλους να επενδύσουν.

Όταν οι επενδυτές αγοράζουν ό, τι απομένει, η τιμή αυξάνεται και οι δημιουργοί του κρυπτονομίσματος πωλούν το μεγάλο μερίδιό τους με τεράστιο κέρδος και συνήθως εξαφανίζονται.

Αυτό το μέρος της απάτης ονομάζεται “dump”.

Αυτό που θα συμβεί στη συνέχεια είναι ότι οι άνθρωποι που επένδυσαν στο σύστημα αντλιών και απορρίψεων έμειναν με ένα άχρηστο νόμισμα που έχει πέσει σε αξία.

Μια από τις μεγαλύτερες απάτες που έγινε ποτέ ήταν OneCoin. Η ομάδα πίσω από το OneCoin κατάφερε να αποκτήσει δόλια πάνω από 4 δισεκατομμύρια ευρώ.

Έκαναν υποσχέσεις για τη δημιουργία κρυπτονομίσματος, αλλά δεν το έκαναν ποτέ. Τελικά, ένας από τους ιδρυτές συνελήφθη στις ΗΠΑ.

51% επιθέσεις

Ίσως το πιο επικίνδυνο πράγμα που πρέπει να γνωρίζουν οι αρχάριοι κρυπτογράφησης 51% επιθέσεις.

Μια επίθεση 51% είναι όταν μια οντότητα ελέγχει το 51% της ισχύος επεξεργασίας σε ένα blockchain. Όταν έχουν τόσο μεγάλο έλεγχο, μπορούν να αναλάβουν μια ποικιλία κακόβουλων δραστηριοτήτων.

Ένα από τα πιο γνωστά θα ήταν ένα διπλή δαπάνη. Με απλά λόγια, αυτό είναι όπου ο εισβολέας μπορεί να ξοδέψει την κρυπτογράφηση τους δύο φορές.

Το 51% των εισβολέων είναι επίσης σε θέση να λογοκρίνουν άλλα άτομα στο blockchain, επίσης, εμποδίζοντας την επικύρωση των συναλλαγών τους.

Μια επίθεση 51% είναι πολύ σοβαρή και θα μπορούσε να οδηγήσει σε απώλεια εμπιστοσύνης σε ένα κρυπτογράφηση και τελικά την κατάρρευσή της.

Πόσα χρήματα μπορώ να κάνω συναλλαγές Cryptocurrency?

πόσο μπορείτε να κάνετε συναλλαγές κρυπτονομισμάτων

Εάν το κάνετε καλά, πολύ.

Υπάρχουν πολλοί έμποροι και επενδυτές που έχουν κάνει την περιουσία τους πηδώντας στο συγκρότημα κρυπτονομισμάτων.

Ενώ η κρυπτογράφηση αποκτά μεγάλη δημοσιότητα αυτές τις μέρες, αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι είναι τόσο ασταθές. Στην πραγματικότητα, η αγορά κρυπτογράφησης είναι μικρότερη από την αγορά συναλλάγματος και μετοχών.

Εχοντας πεί αυτό, η αγορά κρυπτονομισμάτων έχει ένα πλεονέκτημα έναντι της αγοράς συναλλάγματος και των μετοχών, καθώς είναι πάντα ανοιχτές.

Πέρα από αυτό, η μεταβλητότητα είναι αυτό που θέλουν οι έμποροι γιατί σημαίνει ότι υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες να μπείτε στην αγορά σε χαμηλή τιμή και να βγείτε από την αγορά σε υψηλή τιμή.

Από ορισμένες απόψεις, η διαπραγμάτευση του κρυπτονομίσματος είναι αρκετά παρόμοια με τη διαπραγμάτευση forex καθώς διαπραγματεύεστε κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως νόμισμα.

Πολλές στρατηγικές συναλλαγών συναλλάγματος μπορούν επίσης να εφαρμοστούν και σε κρυπτονομίσματα. Ωστόσο, μοιράζονται επίσης τα κρυπτονομίσματα κάποιες ομοιότητες με τις συναλλαγές μετοχών πολύ.

Κυρίως με την έννοια ότι είναι σαν προϊόντα που αναπτύσσονται με την πάροδο του χρόνου και μοιάζει με το πώς οι εταιρείες αλλάζουν και υπόσχονται.

Τα κρυπτονομίσματα θα πετύχουν?

Αυτό είναι ακόμη πολύ συζητήσιμο.

Ενώ ορισμένοι πιστεύουν με απόλυτη βεβαιότητα ότι τα κρυπτονομίσματα θα πετύχουν, αντιμετώπισαν κύματα αντιδράσεων.

Ορισμένοι πιστεύουν ότι τα κρυπτονομίσματα αυξάνονται, άλλοι ισχυρίζονται ότι είναι απλώς παιχνίδι επενδυτών και δεν έχει μεγάλη χρήση στον σύγχρονο κόσμο.

Άλλοι που εμπορεύονται κρυπτονομίσματα μπορεί να μην πιστεύουν ότι θα πετύχουν, αλλά απλώς τις ανταλλάσσουν τώρα επειδή στο μεταξύ υπάρχουν πολλά χρήματα.

Επενδυτές Bitcoin, ο Δίδυμα Winklevoss, πιστεύετε ότι το Bitcoin είναι υποτιμημένο έως ότου φτάσει στην ίδια αποτίμηση με το χρυσό που είναι 7 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Όσοι αντιτίθενται σε αυτό το επιχείρημα το πιστεύουν Το Bitcoin και ίσως ο ευρύτερος κόσμος κρυπτογράφησης βρίσκεται σε ένα κερδοσκοπική φούσκα που θα μπορούσε να εκραγεί ανά πάσα στιγμή.

Το Bitcoin έχει περάσει από αρκετές δραματικές κορυφές και πέφτει στην τιμή, ωστόσο, 10 χρόνια αργότερα, είναι ακόμα γύρω.

Ωστόσο, το επιχείρημα ότι μπορεί να υπάρχει μια ευρύτερη φούσκα κρυπτογράφησης μπορεί να έχει κάποιους λόγους. Σήμερα, υπάρχουν πάνω από 2.000 διαφορετικά κρυπτονομίσματα.

Πολλοί προσπαθούν να ανταγωνιστούν στον ίδιο τομέα: έξυπνα συμβόλαια. dApps; σταθερότητα τιμών μυστικότητα; Διαδικτυακή διακυβέρνηση · και τα λοιπά.

Ορισμένοι έχουν συγκρίνει ακόμη και την έκρηξη της κρυπτογράφησης με το Tulip Mania που πραγματοποιήθηκε στις Κάτω Χώρες το 1600 ή Σιδηροδρομική Μανία που έλαβε χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο τη δεκαετία του 1840.

Διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων

κρυπτογράφηση συναλλαγών

Παρόλο που όλα αυτά ακούγονται συναρπαστικά, δεν έχουμε μιλήσει ακόμη για την πραγματική διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Όσοι έχουν γνώση συναλλαγών θα έχουν ένα μοναδικό πλεονέκτημα σε σχέση με εκείνους που δεν το κάνουν. Όσο κι αν είστε έμπειροι, πρέπει να δημιουργήσετε μια στρατηγική.

Και προτού μπορέσετε να επιλέξετε μια στρατηγική, πρέπει να προσδιορίσετε ποιο στυλ διαπραγμάτευσης σας ταιριάζει περισσότερο στις συναλλαγές swing ή ημερήσιες συναλλαγές.

 • Διαπραγμάτευση: Οι επενδυτές Swing τείνουν να ανοίγουν μεγαλύτερες θέσεις και μπορούν να τους κρατήσουν ανοιχτούς για ημέρες, εβδομάδες ή ακόμα και μήνες.
 • Συναλλαγές ημέρας: Οι έμποροι ημέρας τείνουν να ανοίγουν μικρότερες θέσεις και να τις κλείνουν μέχρι το τέλος της ημέρας.

Όπως είσαι αρχάριος, μπορεί να είναι καλύτερο για εσάς να ξεκινήσετε με συναλλαγές swing γιατί μπορείτε να το κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας, καθώς πιθανότατα θα έχετε άλλες ευθύνες.

Η ημερήσια διαπραγμάτευση με εργασία πλήρους απασχόλησης θα ήταν πολύ δύσκολη καθώς απαιτεί πολλή προσοχή.

Ωστόσο, Οι έμποροι ημέρας μπορούν να συνθέσουν τα κέρδη τους πολύ πιο γρήγορα από τους swing traders, που σημαίνει ότι μπορούν να αυξάνουν το μέγεθος των συναλλαγών τους πιο συχνά και θεωρητικά κάνουν μεγαλύτερες συναλλαγές.

Αλλά και πάλι, πολλοί έμποροι ισχυρίζονται ότι τα «πραγματικά χρήματα» στις συναλλαγές γίνονται swing trading. Είναι καλή ιδέα να δοκιμάσετε και τις δύο μεθόδους συναλλαγών για να δείτε ποια σας ταιριάζει περισσότερο.

Μπορείτε να δείτε αυτό το άρθρο εδώ σχετικά με τις διαφορές μεταξύ συναλλαγών swing και ημερήσιων συναλλαγών για εμπόρους forex.

Ανάλυση της αγοράς κρυπτονομισμάτων

Οι αρχάριοι πρέπει στη συνέχεια να αποφασίσουν σε τι είδους ανάλυση θα βασιστείτε – τεχνική ανάλυση ή βασική ανάλυση.

Η τεχνική ανάλυση είναι η διαδικασία χρήσης δεικτών και διαγραμμάτων που σας ενημερώνουν πότε να αγοράσετε και να πουλήσετε.

Η βασική ανάλυση χρησιμοποιεί ειδήσεις και άλλα γεγονότα για να προβλέψει τις κινήσεις της αγοράς.

Δείκτες

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι δεικτών που σηματοδοτούν και μετρά μια ποικιλία πραγμάτων.

Ο, τι και αν κάνεις, μην χρησιμοποιείτε πάρα πολλούς δείκτες, κολλήστε σε δύο ή τρία στο μέγιστο Πλέον και μπορεί να προκαλέσει σύγχυση.

Χρησιμοποιώντας τουλάχιστον δύο, οι έμποροι μπορούν να βρουν «συμβολή», όπου δύο δείκτες συμβουλεύουν το ίδιο πράγμα.

Εάν δύο δείκτες σας λένε να αγοράσετε ή να πουλήσετε, θα αισθανθείτε πιο σίγουροι ότι είναι η σωστή απόφαση παρά εάν μόνο ένας δείκτης συμβούλευε ένα εμπόριο.

Η «γυμνή διαπραγμάτευση» είναι όταν κάνετε συναλλαγές χωρίς δείκτες. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί τεχνική ανάλυση όταν χρησιμοποιείτε μοτίβα κηροπηγίων.

Συναλλαγή κρυπτονομισμάτων ως CFD

συναλλαγή κρυπτονομισμάτων ως CFD

Βεβαιωθείτε ότι ο μεσίτης σας είναι ρυθμισμένος. Ερευνήστε τα προσεκτικά πριν εγγραφείτε.

Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί όταν κάνετε έρευνα, καθώς κάποιοι άνθρωποι μπορεί να έχουν χάσει χρήματα και να κατηγορήσουν τον μεσίτη τους, όταν στην πραγματικότητα ήταν λόγω της κακής γνώσης τους σχετικά με τις συναλλαγές.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της διαπραγμάτευσης με έναν παραδοσιακό μεσίτη CFD είναι ότι πιθανότατα θα έχετε την επιλογή να ανταλλάξετε άλλα μέσα αγοράς πάνω από κρυπτονομίσματα, όπως μετοχές και forex.

Αυτό είναι χρήσιμο επειδή σας επιτρέπει να διαφοροποιήσετε το χαρτοφυλάκιό σας και να μετριάσετε τον κίνδυνο.

Θα υπάρξουν στιγμές που ολόκληρη η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι κάτω και θα έχετε μια δύσκολη στιγμή να κάνετε συναλλαγές.

Η διαπραγμάτευση με μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι λίγο πιο επικίνδυνη, καθώς δεν υπάρχει ακόμη τρόπος ρύθμισης.

Αγνοήστε τα κίνητρα για συναλλαγές με έναν μεσίτη CFD. Εάν πρέπει να σας παρακινήσουν να ανταλλάξετε συναλλαγές μαζί τους, μάλλον δεν είναι τόσο καλά.

Ένας καλός μεσίτης θα πρέπει να σας εντυπωσιάσει με την ποιότητα των υπηρεσιών τους και όχι τα δωρεάν χρήματα.

Πλατφόρμες συναλλαγών

Το MT4 είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα συναλλαγών για όλα τα μέσα, αν και ορισμένοι μεσίτες μπορούν να προσφέρουν την πλατφόρμα συναλλαγών τους.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να αναζητήσετε σε μια πλατφόρμα συναλλαγών είναι μια αξιόπιστη υπηρεσία.

Τούτου λεχθέντος, μια πλατφόρμα συναλλαγών θα πρέπει επίσης να έχει χρήσιμα εργαλεία για ανάλυση και ως μπόνους προσφορά αυτοματοποιημένων συναλλαγών.

Τύποι λογαριασμού

Αυτά μπορεί να ποικίλλουν με διάφορους τρόπους συνήθως στο μέγεθος των παραγγελιών που μπορείτε να κάνετε και στο είδος της πρόσβασης στην αγορά που προσφέρουν.

Διαχειριζόμενοι λογαριασμοί μπορεί επίσης να θεωρηθεί, ωστόσο, δεν θα είστε έμπορος, αλλά περισσότερο από έναν επενδυτή που έχει παραδώσει τα χρήματά του σε κάποιον άλλο για να τα ανταλλάξει για εσάς.

Αντιγραφή συναλλαγών και ανταλλαγή καθρεφτών μπορεί επίσης να εξεταστεί και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε πώς να κάνετε συναλλαγές.

Οι αρχάριοι μπορούν να αντιγράψουν τις συναλλαγές άλλων, μερικές φορές αυτόματα, ωστόσο, αυτό, φυσικά, έρχεται με κίνδυνο.

Μην ακολουθείτε έναν έμπορο επειδή έχουν κάνει ένα μεγάλο κέρδος, ακολουθήστε έναν σταθερά επιτυχημένο έμπορο. Η συνέπεια είναι ένα σημάδι ενός πραγματικού εμπόρου.

Λογαριασμοί επίδειξης

Επίδειξη λογαριασμών δεν συμβουλεύονται γιατί δίνουν στους εμπόρους μη ρεαλιστικές προσδοκίες.

Οι συναλλαγές ικανοποιούνται γρήγορα με λίγη ή καθόλου ολίσθηση. Στην πραγματική ζωή, πιθανότατα δεν θα μπορείτε να εκπληρώσετε τις παραγγελίες τόσο τέλεια όσο τις εισάγετε.

Εκτός από αυτό, πιθανότατα θα σας δώσουν περισσότερα χρήματα για να παίξετε από ό, τι έχετε. Μερικοί μεσίτες προσφέρουν ακόμη και demo λογαριασμούς 1 εκατομμυρίου $.

Αυτό δεν είναι χρήσιμο γιατί όταν έχετε τόσα πολλά ψεύτικα χρήματα για να παίξετε, δεν υπάρχει κίνδυνος να χάσετε κανένα από αυτά.

Όταν οι αρχάριοι αρχίζουν να διαπραγματεύονται κρυπτογράφηση, χρειάζονται αυτόν τον κίνδυνο καθώς τους βοηθά να σκεφτούν περισσότερα για τις συναλλαγές που πραγματοποιούν.

Ρομπότ

Οι αρχάριοι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με τα ρομπότ συναλλαγών (bots).

Οι άνθρωποι τα χρησιμοποιούν για συναλλαγές όταν δεν μπορούν να κάνουν συναλλαγές όλη την ώρα και κάνουν αυτόματα συναλλαγές για αυτούς.

Το πρόβλημα με τα bots είναι αυτό αφήνοντας τους να τρέχουν χωρίς παρακολούθηση μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνο.

Μπορούν να κάνουν τεράστιες απώλειες γιατί δεν μπορούν να πάρουν πληροφορίες από το εξωτερικό κόσμο που τους λέει τι κάνει η αγορά.

Για παράδειγμα, εάν ο Ντόναλντ Τραμπ μόλις έγραψε κάτι σχετικά με τη ρύθμιση Bitcoin και οι έμποροι αρχίσουν να πωλούν, το bot δεν θα μπορεί να το πάρει αυτό.

Επιπλέον, τα bots συναλλαγών είναι συνήθως σχεδιασμένα για να λειτουργούν σε συγκεκριμένα περιβάλλοντα, γι ‘αυτό οι προγραμματιστές μπορούν να διεκδικήσουν τόσο υψηλά αποτελέσματα.

Σαν αρχάριος, Συνιστάται ιδιαίτερα να μείνετε μακριά από το εμπόριο bots. Αν και φαίνεται να είναι ένας εύκολος τρόπος να αρχίσετε να κερδίζετε νωρίτερα, έρχονται με πολλούς κινδύνους.

Αφήστε τους στους επαγγελματίες που καταλαβαίνουν πώς λειτουργούν και πώς να τους τελειοποιήσουν για να μετριάσουν την απώλεια.

Σχεδιάζοντας μια στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων

στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων

Η δημιουργία μιας στρατηγικής μπορεί να διαρκέσει πολύ χρόνο. Οι αρχάριοι πρέπει να δοκιμάσουν πολλά διαφορετικά για να δουν τι τους ταιριάζει.

Για να το κάνετε αυτό αποτελεσματικά, έχετε ένα περιοδικό συναλλαγών όπου μπορείτε να καταγράψετε όλες τις συναλλαγές που κάνετε και να δείτε τι λειτουργεί και τι όχι.

Ένα βασικό πράγμα που πρέπει να λάβει υπόψη η στρατηγική συναλλαγών κρυπτογράφησης είναι ότι υπάρχουν διάφοροι τύποι αγοράς.

 • Επάνω (bullish). Εκεί αυξάνεται η τιμή ενός κρυπτονομίσματος.
 • Πτωτική τάση (bearish). Εδώ μειώνεται η τιμή ενός κρυπτονομίσματος.
 • Ranging (πλάγια). Αυτό είναι όπου η τιμή ενός κρυπτονομίσματος δεν κινείται πάνω ή κάτω.

Οι αρχάριοι πρέπει να μάθετε πώς να κάνετε συναλλαγές με την τάση. Μάθετε πότε αυξάνει την ορμή, κάνει ένα διάλειμμα και πότε πρόκειται να αλλάξει. Όλα αυτά αντιπροσωπεύουν ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήματα.

Συνήθως η αγορά κινείται σε κύκλους. Θα μπορούσε να ξεκινήσει σε ανοδική τάση, να κυμαίνεται σε υψηλό επίπεδο, να ξεκινήσει πτωτική τάση, να αρχίσει να κυμαίνεται σε χαμηλό επίπεδο και μετά να μπορεί να εμφανιστεί μια ανοδική.

Πρέπει όμως να αναφερθεί ότι Αυτοί οι κύκλοι μπορούν να διαρκέσουν εβδομάδες, μήνες ή ακόμη και χρόνια. Μέρος του έρχεται στο πόσο ζουμ είστε στα γραφήματά σας.

Η στρατηγική συναλλαγών κρυπτογράφησης συναλλαγών σας πρέπει να κάνει δύο πράγματα: ψάξτε για συμβολή (αναφέρεται παραπάνω στην ενότητα σχετικά με τους δείκτες) · να είναι συνεπής.

Η συνέπεια είναι σημαντική επειδή δεν θα κάνετε την περιουσία σας μόνο σε ένα εμπόριο, στην πραγματικότητα, θα το κάνετε σε μια σειρά συναλλαγών.

Οι αρχάριοι πρέπει να μάθουν να είναι αυστηροί στον εαυτό τους και να τηρούν το σχέδιο συναλλαγών σας. Ωστόσο, θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να αναπτυχθεί ένα σχέδιο διαπραγμάτευσης που θα πρέπει να βελτιωθεί με την πάροδο του χρόνου.

Βασικά σημεία

Εάν θυμάστε κάτι από αυτό το άρθρο, επισημάνετε αυτά τα βασικά σημεία.

 • Το Cryptocurrency είναι αποκεντρωμένο εικονικό χρήμα που λειτουργεί χωρίς την ανάγκη κεντρικών τραπεζών. Το Cryptocurrency λειτουργεί χρησιμοποιώντας τεχνολογία blockchain.
 • Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι κρυπτογράφησης. Στοχεύουν στην επίτευξη διαφορετικών πραγμάτων και μπορούν να λειτουργήσουν με πολύ διαφορετικούς τρόπους.
 • Το Cryptocurrency εξακολουθεί να λειτουργεί σε μια νομικά γκρίζα περιοχή. Η ρύθμιση εξακολουθεί να συμβαδίζει με την τεχνολογία.
 • Όσοι ενδιαφέρονται για την κρυπτογράφηση θα πρέπει να έχουν καλή γνώση των συναλλαγών. Υπάρχουν πολλές πτυχές που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Θέλετε να ξεκινήσετε τη διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων?

Δεν είναι δύσκολο να ξεκινήσετε τη διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης και μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα δοκιμαστικός λογαριασμός από etoro μέσα σε λίγα λεπτά. Απλώς δημιουργήστε ένα Εμπορικός λογαριασμός και ξεκινήστε τις συναλλαγές! Μόλις αισθανθείτε σίγουροι για την ικανότητα διαπραγμάτευσης, μπορείτε να μεταβείτε απευθείας σε έναν ζωντανό λογαριασμό και να καταθέσετε τα χρήματά σας και να αρχίσετε να κάνετε συναλλαγές στις αγορές κρυπτογράφησης σε πραγματικό χρόνο.

Μάθετε να κάνετε συναλλαγές με το μάθημα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με άλλα κρυπτονομίσματα και πώς να τα ανταλλάξετε; Στη συνέχεια, εγγραφείτε στο μάθημα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων!

Αν σας άρεσε να διαβάζετε "Οδηγός για αρχάριους για την εμπορία κρυπτονομισμάτων με επιτυχία", παρακαλώ δώστε το σαν και μοιραστείτε το με οποιονδήποτε άλλο πιστεύετε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map