Κορυφαία κρυπτονομίσματα και οι προκλήσεις τους

Ευκαιρίες συναλλαγών Crypto, προκλήσεις & Προοπτικές

Ποια είναι τα κορυφαία κρυπτονομίσματα που κυβερνούν τον κόσμο της κρυπτογράφησης; Ποιες είναι οι προκλήσεις και οι προοπτικές τους?

Ο κόσμος της κρυπτογράφησης και της τεχνολογίας blockchain έρχεται με διάφορες ευκαιρίες… αλλά και πολλές προκλήσεις. Ακόμα και τα κορυφαία κρυπτονομίσματα εκεί έξω έχουν τα εμπόδια τους. Μάθετε πώς να ξεπεράσετε τις προκλήσεις που εμποδίζουν τις συναλλαγές κρυπτογράφησης σήμερα!

Εμείς στο Trading Education μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τον κόσμο της κρυπτογράφησης και της τεχνολογίας blockchain. Απλώς εγγραφείτε σε ένα από τα διαδικτυακά μας μαθήματα συναλλαγών, το οποίο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τόνους πληροφοριών σχετικά με τα κορυφαία κρυπτονομίσματα και τις προκλήσεις τους και να υιοθετήσετε αποτελεσματικές δεξιότητες και συνήθειες συναλλαγών.

Τι πρέπει να γνωρίζω για τα κορυφαία κρυπτονομίσματα & Οι προκλήσεις τους?

Αναρωτιέστε γιατί πρέπει να ξέρετε για τα κορυφαία cryptos και τις προκλήσεις και τις προοπτικές τους; Λοιπόν, σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, ζούμε στην ψηφιακή εποχή. Είναι μόνο θέμα χρόνου πριν κάτι τόσο σημαντικό και θεμελιώδες, καθώς τα χρήματα γίνονται πλήρως ψηφιοποιημένα.

ο άνοδος των κρυπτονομισμάτων ξεκίνησε το 2009 με τη δημιουργία του Bitcoin, αν και σίγουρα δεν είναι η πρώτη προσπάθεια ψηφιοποίησης χρημάτων. Λόγω των υψηλών δυνητικών κρυπτονομισμάτων και της τεχνολογίας blockchain, έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου υπάρχουν περισσότερα από 5.000 κρυπτονομίσματα εκεί έξω, με ανώτατο όριο αγοράς άνω των 460 δισ. Δολαρίων, σύμφωνα με το CoinMarketCap.

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων, ειδικότερα, προσελκύει όλο και περισσότερους ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Ωστόσο, για να γίνει ένας επιτυχημένος έμπορος κρυπτογράφησης, πρέπει να γνωρίζουμε περισσότερα για τις βασικές ιδέες πίσω από τα κρυπτονομίσματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στο σημερινό οικονομικό περιβάλλον.

Ας καλύψουμε λοιπόν τα βασικά. Το Cryptocurrency είναι αποκεντρωμένο ψηφιακό χρήμα. Δεν υπάρχουν νομίσματα ή χαρτονομίσματα, όλα αποθηκεύονται ψηφιακά. Τα κρυπτονομίσματα δεν διαθέτουν κεντρικό υπολογιστή ή διακομιστή. Αντ ‘αυτού, διανέμονται σε ένα δίκτυο χιλιάδων υπολογιστών. Γι ‘αυτό τους αναφέρουμε ως «αποκεντρωμένο» ψηφιακό χρήμα.

Τα κρυπτονομίσματα μεταφέρονται από το ένα άτομο στο άλλο στο Διαδίκτυο. Δεν εμπλέκονται τράπεζες, PayPal ή Facebook. Τα συμβαλλόμενα μέρη επικοινωνούν άμεσα μεταξύ τους. Δεν χρειάζεται να δώσετε προσωπικά στοιχεία για να χρησιμοποιήσετε ή να αποκτήσετε κρυπτογράφηση. κανείς δεν μπορεί να σας πει εάν είστε ειδικευμένος ή όχι για να τους αποκτήσετε ή να τους χρησιμοποιήσετε.

Το μόνο που χρειάζεστε για να αποθηκεύσετε, να λάβετε ή να στείλετε κρυπτονομίσματα είναι ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης. Τα περισσότερα νομίσματα έχουν ένα επίσημο πορτοφόλι, ωστόσο, ορισμένα πορτοφόλια είναι κατασκευασμένα για περισσότερα από ένα κέρματα. Ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης θα αποθηκεύσει «δημόσιες διευθύνσεις» (συγκεκριμένους αριθμούς κρυπτονομίσματος) που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη λήψη ενός συγκεκριμένου τύπου κρυπτογράφησης. Για παράδειγμα, εάν πρόκειται να λάβετε Bitcoin, χρειάζεστε μια διεύθυνση Bitcoin που μπορεί να κοινοποιηθεί δημόσια.

Πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι όλα τα κρυπτονομίσματα χρησιμοποιούν τεχνολογία κατανεμημένου καθολικού (DLT) για να εξαλείψουν την ανάγκη για μεσάζοντες. Το DLT που χρησιμοποιούν τα περισσότερα κρυπτονομίσματα ονομάζεται τεχνολογία blockchain. Η πρώτη τεχνολογία blockchain σχεδιάστηκε από τον Satoshi Nakamoto, ο οποίος πιστώνεται για τη δημιουργία του Bitcoin. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι η τεχνολογία blockchain μπορεί να φέρει επανάσταση στον κόσμο πολύ πέρα ​​από τον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Ποια είναι τα κορυφαία κρυπτονομίσματα και ποιες είναι οι προκλήσεις τους?

κορυφαία κρυπτονομίσματα

Bitcoin

Όταν μιλάμε για τα κορυφαία κρυπτονομίσματα εκεί έξω, πρέπει να παραδεχτούμε ότι το Bitcoin είναι το πιο δημοφιλές και πολύτιμο κρυπτογράφηση που έχουμε μέχρι στιγμής. Είναι επίσης το το πιο αποδεκτό crypto. Αναπτύχθηκε το 2009, το Bitcoin αμφισβήτησε την παραδοσιακή αντίληψη που έχουμε για τα χρήματα και τις χρηματοοικονομικές πληρωμές. Το μερίδιο αγοράς του Bitcoin υπερβαίνει το 60%, καθιστώντας το κυρίαρχη δύναμη στην αγορά συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους το BTC βρίσκεται στην κορυφή της αγοράς κρυπτογράφησης είναι επειδή είναι το παλαιότερο νόμισμα, με τη μεγαλύτερη κοινότητα προγραμματιστών και επενδυτών που υποστηρίζουν την περαιτέρω ανάπτυξή της. Είναι επίσης πολύ εύκολο να αγοράσετε Bitcoin, ακόμη και για αρχάριους. Σιγά-σιγά, το Bitcoin υιοθετείται τώρα στην κυρίαρχη οικονομία, με εταιρείες όπως το Bloomberg, η Microsoft και πολλές ακόμη αποδοχές πληρωμών στο BTC.

Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένες προκλήσεις που πρέπει να συζητήσουμε. Εάν η ταχύτητα είναι κάτι που εκτιμάτε, ίσως να είστε λίγο απογοητευμένοι που ανακαλύπτετε ότι το Bitcoin – ένα από τα κορυφαία cryptos – αντιμετωπίζει κάποιες πραγματικές προκλήσεις. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, μια συναλλαγή Bitcoin μπορεί να διαρκέσει έως και 10 λεπτά. Το δίκτυο μπορεί να επεξεργαστεί μόνο περίπου επτά συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.

Μια άλλη πρόκληση που αντιμετωπίζει το Bitcoin είναι η ενεργειακή απόδοση, κάτι που οι ειδικοί προσπαθούν αυτήν τη στιγμή να βελτιώσουν. Η εξόρυξη, η οποία είναι μια από τις πιο σημαντικές δραστηριότητες για τα περισσότερα κρυπτονομίσματα, έχει γίνει πολύ ενεργειακή. Τώρα μπορείτε να εξορύξετε το Bitcoin μόνο με εξαιρετικά ισχυρό υλικό που χρησιμοποιεί πολύ ηλεκτρικό ρεύμα.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, Τα τέλη συναλλαγής Bitcoin είναι επίσης αρκετά υψηλά, που μπορεί να είναι βάρος για τους εμπόρους κρυπτογράφησης.

Θα ξεπεράσει το Bitcoin τις προκλήσεις του και θα παραμείνει στο crypto no.1?

Πρέπει να επενδύσετε Bitcoin?

Αιθέριο

Το δεύτερο πιο πολύτιμο κρυπτογράφηση μετά το Bitcoin είναι το Ethereum. Αυτό το κορυφαίο crypto δημιουργήθηκε το 2015.

Στην πραγματικότητα, το Ethereum είναι κάτι περισσότερο από ένα ψηφιακό νόμισμα. Το Ethereum είναι μια πλατφόρμα βασισμένη σε blockchain για έξυπνα συμβόλαια. Τα έξυπνα συμβόλαια είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα στον κόσμο του κρυπτονομίσματος.

Το Ethereum επιτρέπει επίσης στους χρήστες να χρησιμοποιούν εύκολα την τεχνολογία blockchain και να αναπτύσσουν αποκεντρωμένες εφαρμογές (dApps). Για παράδειγμα, εάν έχετε μια ιδέα για ένα έργο ή μια εφαρμογή, μπορείτε να ξεκινήσετε χωρίς να χρειάζεται να αναπτύξετε το δικό σας blockchain.

Στην πραγματικότητα, το Ethereum είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για ICO (αρχικές προσφορές νομισμάτων) για έργα blockchain. Σε σύγκριση με το Bitcoin, Το Ethereum έχει ταχύτητα συναλλαγής μόνο λίγα δευτερόλεπτα.

Ενώ το Ethereum είναι ένας πραγματικός παίκτης αλλαγής παιχνιδιών στον κόσμο της κρυπτογράφησης, θα πρέπει επίσης να μιλήσουμε για μερικές από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει αυτήν τη στιγμή. Το Ethereum υποστηρίζει μόνο μία γλώσσα κωδικοποίησης, το Solidity. Οι προγραμματιστές πρέπει να το μάθουν, κάτι που μπορεί να είναι ένα τεράστιο εμπόδιο εισόδου.

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό, η Ethereum ανταγωνίζεται αυτήν τη στιγμή τη NEO και την Cardano που προσφέρουν παρόμοια αλλά βελτιωμένη τεχνολογία και αλγόριθμους. Χωρίς αμφιβολία, το Ethereum πρέπει να εντείνει το παιχνίδι του για να παραμείνει ένα από τα κορυφαία cryptos σήμερα.

Ένα ακόμη πράγμα που πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι, όπως και το Bitcoin, το Ethereum χρησιμοποιεί ένα Απόδειξη εργασίας αλγόριθμος για την επαλήθευση πληρωμών και συναλλαγών, τις οποίες αυτές τις μέρες θεωρείται εξαιρετικά παρωχημένες. Το Ethereum απαιτεί επίσης πολύ ηλεκτρισμό – ένα ζήτημα που οι ειδικοί συνεχίζουν να εργάζονται αρκετά ενεργά.

Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα δούμε ένα νέο και βελτιωμένο Ethereum.

Πρέπει να επενδύσετε Αιθέριο?

Κυματισμός

Ας μιλήσουμε για ένα άλλο αρκετά ενδιαφέρον κρυπτογράφηση: Ripple. Το Ripple είναι ένα από τα κορυφαία κρυπτονομίσματα στον κόσμο των στοιχείων κρυπτογράφησης. Είναι πολύ μοναδικό γιατί εστιάζει στην επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με τις διεθνείς μεταφορές πληρωμών.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η Ripple ιδρύθηκε το 2012 με στόχο έναν στόχο – να κάνει τις διεθνείς συναλλαγές γρήγορες και όσο το δυνατόν φθηνότερες. Αυτό που καθιστά το Ripple ένα από τα κορυφαία κρυπτονομίσματα εκεί έξω είναι το γεγονός ότι μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει μια διεθνή μεταφορά χρημάτων μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αντί να περιμένουμε περίπου μια εβδομάδα!

Το Ripple είναι ένα από τα λίγα κρυπτονομίσματα που έχουν δοκιμαστεί στον πραγματικό κόσμο. Η Ripple κατάφερε επίσης να δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όπως η American Express και η Santander.

Τα τέλη είναι επίσης σχετικά χαμηλά, σε σύγκριση με το τι χρεώνουν οι τράπεζες ή άλλα κρυπτονομίσματα. Με το Ripple, η υπόθεση είναι σαφής και στοχευμένη. διεθνείς πληρωμές, χαμηλό κόστος και γρήγορος χρόνος επεξεργασίας!

Ωστόσο, υπάρχουν πολλές προκλήσεις κρυπτογράφησης. Πρέπει να σημειώσουμε ότι το Ripple διαφέρει από άλλα κορυφαία κρυπτονομίσματα. Σε αντίθεση με τα περισσότερα cryptos, υπάρχει μια κεντρική οντότητα που κατέχει την πλειοψηφία των νομισμάτων Ripple: Ripple Labs, η εταιρεία πίσω από το Ripple.

Ετσι, η κύρια κριτική που αντιμετωπίζει ο Ripple είναι η κεντρική του πλευρά. Δεδομένου ότι η βασική ιδέα των κρυπτονομισμάτων πρόκειται να αποκεντρωθεί, η Ripple δεν ακολουθεί πλήρως αυτήν την ιδέα.

Μια άλλη πρόκληση που θα αντιμετωπίσει η Ripple τα επόμενα χρόνια είναι οι πιθανές υπηρεσίες κρυπτογράφησης που ξεκίνησαν από τις κεντρικές τράπεζες. Σημειώστε ότι τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τα οποία είναι οι μεγαλύτεροι χρήστες της Ripple, έχουν αρχίσει να εργάζονται με τα δικά τους κρυπτονομίσματα για τη βελτίωση των διεθνών πληρωμών. Σε ένα σημείο, το Ripple μπορεί να καταστεί άνευ αντικειμένου.

Θα επιλύσει τα προβλήματά του; Μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Πρέπει να επενδύσετε Κυματισμός?

EOS

Όσον αφορά τα κρυπτονομίσματα, το EOS είναι σίγουρα ένα από τα κορυφαία cryptos εκεί έξω. Ας μιλήσουμε λοιπόν για αυτήν τη σχετικά νέα δύναμη στην αγορά!

Το EOS κυκλοφόρησε το 2017 μέσω ICO και τώρα είναι άμεσος ανταγωνιστής της Ethereum και της NEO. Σημειώστε ότι κατά τη διάρκεια του ICO, η EOS συγκέντρωσε περίπου 700 εκατομμύρια δολάρια. Είναι ενδιαφέρον ότι εξακολουθεί να διαθέτει ICO σε εξέλιξη, το οποίο ανοίγει για σύντομα χρονικά διαστήματα.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του EOS είναι η πλατφόρμα για προγραμματιστές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία αποκεντρωμένων εφαρμογών και έξυπνων συμβολαίων. Η EOS παρουσιάζει ένα βελτιωμένο περιβάλλον και μεγάλες εξελίξεις στην τεχνολογία. Με απλά λόγια, η κοινότητα του EOS εργάζεται σκληρά για να παρουσιάσει μια μαζικά επεκτάσιμη πλατφόρμα dApp για τον καθημερινό χρήστη. Το EOS υποστηρίζει επίσης πολλές γλώσσες κωδικοποίησης, συμπεριλαμβανομένου του C++.

Επιπλέον, από προεπιλογή, η πλατφόρμα EOS δεν θα απαιτήσει μικροπληρωμές, επομένως οι τελικοί χρήστες δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν για να στείλουν συναλλαγές ή να εκτελέσουν οποιαδήποτε άλλη εργασία στο blockchain. Οι μεμονωμένοι προγραμματιστές εφαρμογών θα είναι αυτοί που καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες θα πληρώνουν τέλη συναλλαγής.

Τα καλά νέα είναι ότι ο προηγμένος μηχανισμός που χρησιμοποιεί η EOS για την επαλήθευση συναλλαγών είναι σε θέση να επιτυγχάνει περίπου 100.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.

Παρά τα πλεονεκτήματά του, υπάρχουν ορισμένα πραγματικά ζητήματα. Μερικές από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η EOS σχετίζονται με σφάλματα και ευπάθειες. Ακόμη και μετά την επίσημη καθυστερημένη κυκλοφορία και τον ενθουσιασμό σε όλη την κοινότητα κρυπτογράφησης, οι χάκερ συνέχισαν να αναφέρουν σφάλματα.

Δεδομένου του μεγάλου προϋπολογισμού της EOS, πολλοί άνθρωποι άρχισαν να αναρωτιούνται γιατί συνέχισαν να εμφανίζονται τόσο πολλά κρίσιμα τρωτά σημεία, οδηγώντας στην έναρξη του κύριου δικτύου της πλατφόρμας. Η EOS έχει ακόμη πολλή δουλειά να κάνει για να κάνει το EOS 100% ασφαλές και να ξεπεράσει τις προκλήσεις του.

Ένα ακόμη πράγμα που πρέπει να αναφέρουμε για το EOS είναι ότι, εκτός από το Ripple και το Bitcoin Cash, το EOS είναι πιθανώς το πιο πολωτικό έργο. Οι ανταγωνιστές υποστηρίζουν ότι η EOS είναι συγκεντρωτική λόγω του μηχανισμού συναίνεσης, στον οποίο 21 παραγωγοί μπλοκ επαληθεύουν τις συναλλαγές EOS.

Έχουμε ακόμη να δούμε τι πρόκειται να συμβεί μετά την εμφάνιση νέων βελτιώσεων.

Πρέπει να επενδύσετε EOS?

Litecoin

Το Litecoin δημιουργήθηκε το 2011 από έναν πρώην υπάλληλο της Google, με το όνομα Charlie Lee, με την ελπίδα να βελτιώσει το Bitcoin. Αν και η Litecoin δεν παρέχει πλατφόρμα για έξυπνα συμβόλαια, κατάφερε να αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου.

Αυτό είναι σωστό – το Litecoin υπάρχει εδώ και πάνω από εννέα χρόνια και εξακολουθεί να θεωρείται ένα από τα κορυφαία κρυπτονομίσματα εκεί έξω.

Ένα από τα πιο πολύτιμα χαρακτηριστικά του Litecoin είναι η υψηλή του ταχύτητα. Οι συναλλαγές Litecoin διαρκούν περίπου τρία λεπτά (σε σύγκριση με τις συναλλαγές Bitcoin που ενδέχεται να διαρκέσουν έως και 10 λεπτά).

Τα τέλη συναλλαγής Litecoin είναι επίσης σχετικά χαμηλά, ειδικά σε σύγκριση με άλλα κρυπτονομίσματα.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλές προκλήσεις που πρέπει να ξεπεράσει η Litecoin. Ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η Litecoin σχετίζεται με την εξόρυξη. Πολλοί ειδικοί σε κρυπτονομίσματα εργάζονται σκληρά για να κάνουν την εξόρυξη λιγότερο ακριβή και πιο προσιτή. Ωστόσο, με το Litecoin, η εξόρυξη εξακολουθεί να είναι αρκετά ακριβή και περιορίζεται σε άτομα που διαθέτουν πολύ ισχυρό υλικό.

Ω, και ένα ακόμη πράγμα! Σε ένα σημείο, το Litecoin ήταν μια πολύτιμη επιλογή κρυπτογράφησης μεταξύ των λάτρεις της κρυπτογράφησης. Ωστόσο, αυτές τις μέρες, με την έλευση διαφορετικών altcoins, Το Litecoin πρέπει να ακινητοποιηθεί και να αγωνιστεί σκληρά όσον αφορά το απόρρητο, τις διεθνείς πληρωμές, τις έξυπνες συμβάσεις και άλλες προκλήσεις κρυπτογράφησης.

Πρέπει να επενδύσετε Litecoin?

Ποια είναι μερικά από τα άλλα κορυφαία κρυπτονομίσματα εκεί έξω?

Ο κόσμος της κρυπτογράφησης και της τεχνολογίας blockchain εξελίσσεται με ταχύ ρυθμό, και όπως αναφέρθηκε παραπάνω, υπάρχουν περισσότερα από 5.000 κρυπτογράφηση για αγορά, παρακολούθηση και αποφυγή εκεί έξω. Αν και το Bitcoin εξακολουθεί να ηγείται της αγοράς κρυπτογράφησης, άλλα νομίσματα κερδίζουν γρήγορα δημοτικότητα λόγω των βελτιωμένων τεχνικών χαρακτηριστικών και προοπτικών τους.

Εκτός από τους προαναφερθέντες κορυφαίους παίκτες στο παιχνίδι κρυπτογράφησης, υπάρχουν σίγουρα αρκετά πολλά άλλα πολλά υποσχόμενα κρυπτονομίσματα που πρέπει να παρακολουθείτε. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν:

Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την έρευνά σας και εξετάστε διεξοδικά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε κρυπτονομίσματος προτού αποφασίσετε να επενδύσετε, να κάνετε συναλλαγές, να αγοράσετε ή να το ορυχείο.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές επιλογές διαπραγμάτευσης και αξιόπιστες μεσίτες εκεί έξω να ταιριάζει στους στόχους και τις προσδοκίες σας.

Τούτου λεχθέντος, ενώ η διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης μπορεί να προσφέρει μερικές εντυπωσιακές οικονομικές ευκαιρίες, Ο κόσμος της κρυπτογράφησης στο σύνολό του πρέπει ακόμη να ξεπεράσει πολλές προκλήσεις σχετικά με την ταχύτητα, την ενεργειακή απόδοση, την κλιμάκωση, το απόρρητο και την ψηφιακή ιδιοκτησία.

Επιπλέον, παρόλο που η τεχνολογία blockchain έχει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε διάφορους τομείς (συμπεριλαμβανομένης της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών), ο κόσμος της κρυπτογράφησης εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πολλές κοινωνικές παρανοήσεις. Καθώς τα cryptos έχουν χρησιμοποιηθεί για παράνομες δραστηριότητες και απάτες κρυπτογράφησης, Οι απλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι ακόμη και τα καλύτερα κρυπτονομίσματα μπορούν να ξεπεράσουν τις δικές τους προκλήσεις και να αντικαταστήσουν τα χρήματα.

Δείτε επίσης: Cryptocurrency Exchange ή CFD Broker?

Γιατί η βιομηχανία Crypto έγινε τόσο δημοφιλής αυτές τις μέρες παρά τις προκλήσεις της?

γιατί τα κρυπτονομίσματα έχουν γίνει δημοφιλή

Ωστόσο, παρά τις προκλήσεις και τους μύθους που κυκλοφορούν στον κόσμο της κρυπτογράφησης, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η τεχνολογία cryptos και blockchain μπορεί να φέρει επανάσταση σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αλλά γιατί ακριβώς; Γιατί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα τόσα πολλά άτομα ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της κοινότητας κρυπτογράφησης; Ας ανακαλύψουμε!

  • Χωρίς μεσάζοντες: Τα κρυπτονομίσματα υπόσχονται έναν ευκολότερο τρόπο άμεσης μεταφοράς χρημάτων μεταξύ δύο μερών. Καμία τράπεζα ή εταιρεία πιστωτικών καρτών δεν εμπλέκεται σε συναλλαγές.
  • Χαμηλό κόστος: Οι μεταφορές χρημάτων γίνονται με ελάχιστες ή σχεδόν καθόλου χρεώσεις.
  • Ασφάλεια: Η τεχνολογία Blockchain έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει επιθέσεις χάκερ και να κάνει τις διαδικασίες πληρωμής πιο αποτελεσματικές.
  • Ανωνυμία: Καμία κεντρική κυβέρνηση, αρχή ή οποιαδήποτε εταιρεία δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στα χρήματά σας ή να λάβει τα προσωπικά σας στοιχεία.
  • Πρόσβαση: Εφόσον έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο και σε μια υπολογιστική συσκευή, μπορείτε να γίνετε μέλος της κοινότητας κρυπτογράφησης. Μπορείτε ακόμη να αρχίσετε να κάνετε συναλλαγές κρυπτογράφησης με μόλις $ 100.

Τελικές σκέψεις σχετικά με τις προοπτικές και τις προκλήσεις για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων

Είναι ασφαλές να πούμε ότι τα κρυπτονομίσματα είναι εδώ για να μείνουν. Τα νομίσματα συνεχίζουν να αναδύονται, οπότε δεν έχουμε ακόμη δει αν το σημερινό αναπτυσσόμενο περιβάλλον μπορεί να αντιμετωπίσει τον τρέχοντα ανταγωνισμό.

Εμείς στο Trading Education έχουμε διερευνήσει εν συντομία μερικά από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα εκεί έξω, τα θετικά τους, καθώς και μερικές από τις κύριες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα. Πιστεύουμε ότι αυτές οι πληροφορίες θα σας δώσουν μερικές πολύτιμες πληροφορίες και θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το καλύτερο κρυπτονομίσμα για συναλλαγές.

Με βάση τις παραπάνω πληροφορίες, μπορούμε επίσης να συμπεράνουμε ότι το μέλλον των κρυπτονομισμάτων έγκειται στο να επιτρέπεται στους χρήστες να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των χρημάτων τους. Γρήγορες παγκόσμιες συναλλαγές, κορυφαία επίπεδα ασφάλειας, ελάχιστα ή καθόλου τέλη συναλλαγής και ευκολότερη εξόρυξη!

Αν και τα cryptos έχουν πολύ δρόμο να διανύσουν πριν μπορούν πραγματικά να αντικαταστήσουν πιστωτικές κάρτες και χρήματα, το μέλλον της κρυπτογράφησης είναι λαμπρό και πρόκειται να αλλάξει ριζικά το οικονομικό μας τοπίο.

Αν θέλετε να γίνετε μέρος αυτού του νέου χρηματοοικονομικού κόσμου, εγγραφείτε σε ένα από τα μαθήματα συναλλαγών μας. Εμείς στο Trading Education μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε στους λαβύρινθους των συναλλαγών κρυπτογράφησης και να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε οποιαδήποτε πρόκληση κρυπτογράφησης.

Βασικά σημεία:

  • Παρά τη σχετικά σύντομη ιστορία τους, τα κρυπτονομίσματα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν επανάσταση σε ολόκληρο τον οικονομικό κόσμο.
  • Αν και υπάρχουν περισσότερα από 5.000 κρυπτονομίσματα εκεί έξω, μερικά από τα κορυφαία κρυπτονομίσματα περιλαμβάνουν Bitcoin, Ethereum, Ripple, EOS και Litecoin.
  • Άλλα δημοφιλή νομίσματα περιλαμβάνουν τα Dash, IOTA, Bitcoin Cash, Stellar και Monero.
  • Μερικές από τις κύριες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα τα κρυπτονομίσματα στοχεύουν στην προστασία της ιδιωτικής ζωής, της ενεργειακής απόδοσης, της ασφάλειας, της επεκτασιμότητας, της ψηφιακής ιδιοκτησίας και των κοινωνικών στάσεων.
  • Ωστόσο, τα cryptos πρόκειται να αλλάξουν το οικονομικό μας τοπίο. μέσω συναλλαγών κρυπτογράφησης, μπορείτε να γίνετε μέρος αυτής της αλλαγής.

Τώρα γνωρίζετε τα κορυφαία κρυπτονομίσματα και τις προκλήσεις τους. Εάν αισθάνεστε εμπνευσμένοι για να ξεκινήσετε την εμπορία κρυπτονομισμάτων, ίσως να είστε ευχαριστημένοι που το γνωρίζετε etoro παρέχει τη δυνατότητα αγοράς περιουσιακών στοιχείων Crypto έως και 90+ κρυπτονομισματα. Οι Crypto Traders μπορούν να δημιουργήσουν ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο με τα πιο δημοφιλή νομίσματα.

→ Κάντε κλικ εδώ για να εξερευνήσετε μερικά από τα κορυφαία κρυπτονομίσματα

Θα επενδύατε σε κρυπτονομίσματα; Ποια από τα κορυφαία κρυπτονομίσματα θα επιλέγατε; Ποιες προκλήσεις θεωρείτε ότι είναι οι πιο φοβερές; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Επίσης, αν σας άρεσε το άρθρο μας Κορυφαία κρυπτονομίσματα και οι προκλήσεις τους. Ευκαιρίες συναλλαγών Crypto, Προκλήσεις & Προοπτικές, πατήστε το κουμπί like και μοιραστείτε με οποιονδήποτε μπορεί να το ενδιαφέρει.

Αποποίηση ευθυνών: Τα κρυπτονομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει και η προηγούμενη απόδοση δεν αποτελεί ένδειξη μελλοντικών αποτελεσμάτων.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner