Αξίζει να αγοράσει το Ripple το 2021;

Αναρωτιέστε αν η Ripple αξίζει να επενδύσετε φέτος; Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω οδηγό και απαντήστε στην ερώτησή σας!

  • Ο Ripple επιδιώκει σαφήνεια των ρυθμίσεων μετά την τρέχουσα αγωγή SEC.
  • Οι φάλαινες XRP γεμίζουν τις τσάντες τους με υψηλό ρυθμό, με τη σειρά τους, προσθέτοντας πάρα πολύ την πίεση αγοράς.
  • Ένα διάλειμμα πάνω από 1 $ θα πυροδοτήσει το FOMO καθώς οι επενδυτές πιέζουν για κέρδη προς το υψηλό όλων των εποχών.
  • Οι προοπτικές του Ripple φαίνεται μακροχρόνιες ανοδικές με βάση το MVRV, πράγμα που σημαίνει μια αξιόλογη επένδυση το 2021.

Σε αυτόν τον οδηγό θα μιλήσουμε για το Ripple – τι θα αξίζει το Ripple το 2021 και γιατί πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επενδύσετε στο Ripple. Μέχρι το τέλος αυτού του οδηγού, θα έχετε μεγαλύτερη κατανόηση του Ripple – και θα μπορείτε να απαντήσετε στις ερωτήσεις “αξίζει να αγοράσετε το Ripple φέτος;” και αν ναι, "Ποια είναι η καλύτερη ανταλλαγή για να αγοράσετε XRP?".

Ο κόσμος της κρυπτογράφησης αυξάνεται συνεχώς. Όπως ίσως γνωρίζετε, από την παρουσίαση του Bitcoin, οι εκτιμήσεις των ηλεκτρονικών νομισματικών μορφών επεκτείνονται βήμα προς βήμα. Πράγματι, ακόμη και σε σύντομο χρονικό διάστημα, η εκτίμηση των τιμών κρυπτογράφησης αυξήθηκε από χιλιάδες και τα κρυπτονομίσματα έχουν γίνει ελκυστικά περιουσιακά στοιχεία για επενδύσεις.

Ο κύκλος ταύρων κρυπτογράφησης 2020/2021 έχει αφήσει πολλούς να τρέχουν, ενώ οι λάτρεις της βιομηχανίας κάθονται στην άκρη, ανίκανοι να πάρουν τα μάτια τους από τα διαγράμματα. Η Ripple ξεκίνησε το ράλι με τους συναδέλφους της, αλλά υπέστη μια μεγάλη αποτυχία μετά την αγωγή που κατατέθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών (SEC) εναντίον της εταιρείας έκδοσης, της Ripple Labs Inc. και των στελεχών της. Θα αναφερθούμε στις λεπτομέρειες λίγο αργότερα.

Μια κολοσσιαία ανάλυση σημειώθηκε τον Δεκέμβριο, με το XRP να καταδύεται 80% στα 0,17 $. Η αγωγή ήταν ένα σημαντικό μειονέκτημα, ειδικά κατά τη διάρκεια ενός κύκλου ταύρων. Εν τω μεταξύ, το XRP σημείωσε μεγάλα βήματα προς 1 $, αλλά το ετήσιο υψηλό επιτεύχθηκε στα 0,75 $. Τη στιγμή της γραφής, το XRP αποφεύγει τα 0,56 $ εν μέσω μιας γενικά ανοδικής αγοράς.

Επισκόπηση Ripple

Η Ripple ξεχώρισε ως η πλατφόρμα blockchain για διασυνοριακές μεταφορές που είναι γρήγορες και προσιτές, από την αρχή της. Για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, το XRP ήταν το τρίτο μεγαλύτερο κρυπτογράφηση στην αγορά. Ωστόσο, ξεπεράστηκε από τον Tether (USDT) και αργότερα έχασε αρκετές θέσεις λόγω της αβεβαιότητας που προκλήθηκε από τη συνεχιζόμενη αγωγή.

Το διεθνές διακριτικό μεταφοράς σχεδιάστηκε για να λύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σήμερα τα κορυφαία συστήματα μεταφοράς fiat όπως το SWIFT. Ως εκ τούτου, η Ripple δημιουργήθηκε το 2013 ως ένα παγκόσμιο σύστημα που υποστηρίζει πληρωμές, διεθνείς διακανονισμούς και ένα μέσο διαπραγμάτευσης. Το διακριτικό XRP είναι εγγενές στο blockchain, το XRP Ledger.

Είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι το Ripple ξεχωρίζει από το Bitcoin (BTC) και το Ethereum (XRP) ως τη γέφυρα μεταξύ του fiat και του ψηφιακού κόσμου. Επιπλέον, η Ripple πιστεύει ότι είναι ικανή να επιλύει πραγματικά προβλήματα. Σημειώστε ότι το XRP δεν είναι ναρκοθετημένο νόμισμα όπως το BTC και το ETH, επειδή και τα 100 δισεκατομμύρια μάρκες του δημιουργήθηκαν στην αρχή του έργου.

Το μόνο εμπόδιο είναι ότι το XRP βγαίνει ως ένα συγκεντρωτικό κρυπτογράφηση και δεν αποκεντρώνεται όπως οι συνομηλίκοί του, κυρίως επειδή 55 δισεκατομμύρια της συνολικής προσφοράς ανήκει στην κυριότητα της Ripple Labs.

Τι έχει επιτύχει ο κυματισμός μέχρι στιγμής?

Η Ripple έχει δημιουργήσει διάφορα συστήματα με τα χρόνια για να την βοηθήσει να επιτύχει τους στόχους της. Για παράδειγμα, το RippleNet είναι μια πλατφόρμα blockchain που επιτρέπει στους πελάτες να χρησιμοποιούν το XRP κατά την προμήθεια ρευστότητας, ειδικά στις διεθνείς αγορές. Η πλατφόρμα συνδέει ήδη περισσότερες από 300 τράπεζες και ιδρύματα πληρωμών για τη διασφάλιση άμεσων διακανονισμών, μειώνοντας παράλληλα τις χρεώσεις συναλλάγματος.

Το τελευταίο εμβληματικό προϊόν της εταιρείας είναι η κατ ‘απαίτηση ρευστότητα (ODL) που βοηθά τους ανθρώπους, τις τράπεζες και άλλα ιδρύματα μεταφοράς χρημάτων να παρέχουν άμεσες διασυνοριακές πληρωμές χωρίς προχρηματοδότηση των νέων αγορών.

Σημαντικοί παγκόσμιοι οργανισμοί όπως το MoneyGram έχουν υποστηρίξει το ODL. Συνεχίζει να ευδοκιμεί σε χώρες όπως η Βραζιλία, οι Φιλιππίνες και η περιοχή της Ασίας. Εκτός αυτού, παρέχει στους ανθρώπους ένα μέσο αποστολής και λήψης χρημάτων διεθνώς με γρήγορο και προσιτό τρόπο.

Από πολλούς εμπειρογνώμονες, το Ripple θεωρείται ένα προηγμένο νόμισμα που τοποθετείται ως το 6ο κρυπτογραφημένο περιουσιακό στοιχείο στη λίστα του Coimarketcap. Ξεκίνησε το 2012 Το Ripple είναι ένα από τα πιο πολύτιμα κρυπτονομίσματα μεταξύ της κοινότητας κρυπτογράφησης.

Η Ripple παρουσίασε πρόσφατα μείωση της τιμής καθώς αντιμετώπισε ισχυρισμούς SEC, αλλά οι αναλυτές κρυπτογράφησης πιστεύουν ότι η Ripple αξίζει να αγοράσει το 2021 καθώς η αξία της αναμένεται να αυξηθεί.

Γιατί πρέπει να επενδύσετε στο Ripple το 2021?

Το XRP είναι ένα από τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία που εξακολουθούν να διαπραγματεύονται σε σχετικά χαμηλή τιμή παρά τον ταύρο στην αγορά. Η Ripple Labs Inc. και τα ανώτερα στελέχη της αντιμετωπίζουν αγωγή που υπέβαλε η SEC για φερόμενη πώληση μη εγγεγραμμένων τίτλων σε πελάτες. Η US SEC υποστηρίζει ότι η εταιρεία blockchain κατάφερε να μείνει μακριά από τη ρύθμιση για πάνω από επτά χρόνια, παραβιάζοντας τον Νόμο περί Κινητών Αξιών.

Ταυτόχρονα, η Ripple έχει ήδη πυροδοτήσει το SEC, ζητώντας από τη ρυθμιστική αρχή να αποδείξει ότι το Bitcoin και το Ethereum δεν είναι τίτλοι. Ο Ripple είναι έτοιμος να αντισταθεί και δεν θα πάρει τα χτυπήματα του ρυθμιστή στα γόνατά του, για να κόψει μια μακρά ιστορία.

Ως εκ τούτου, η αβεβαιότητα που αιωρείται γύρω από το Ripple τελικά θα εξαφανιστεί, επιτρέποντας στο XRP να συσπειρωθεί σαν τους συνομηλίκους του. Αξίζει να σημειωθεί ότι το XRP έκλεισε πρόσφατα στα $ 1 αλλά διόρθωσε περίπου 0,75 $. Η ανάλυση βρήκε υποστήριξη στα 0,35 $, επιτρέποντας στους ταύρους να πολεμήσουν για ανάκαμψη. Ένα εμπόδιο στα 0,7 $ περιορίζει επί του παρόντος την κίνηση καθώς οι διασυνοριακές μάρκες μάχονται για μια έξοδο πάνω από 0,6 $.

Η ανοδική προοπτική του Ripple από την προοπτική της αλυσίδας

Οι μετρήσεις εντός της αλυσίδας παρέχουν μεγάλη εικόνα για τη δράση τιμών των κρυπτονομισμάτων. Σύμφωνα με το μοντέλο διανομής κατόχων της Santiment, οι φάλαινες είναι σε άγρια ​​αγορά. Για παράδειγμα, ο αριθμός των διευθύνσεων που κατέχουν μεταξύ 10.000 και 100.000 XRP αυξήθηκε από το χαμηλό Δεκεμβρίου 95.022 σε σχεδόν 104.500. Ταυτόχρονα, αυτά που περιέχουν μεταξύ 100.000 και 1 εκατομμύριο XRP αυξήθηκαν από 15.860 σε περίπου 17.225.

Η άνοδος στις φάλαινες είναι ένα τεράστιο bullish σήμα που θα μπορούσε να δει την αύξηση της αξίας XRP φέτος. Σημειώστε ότι ο όγκος που κινείται από τις φάλαινες αναμένεται να αυξήσει την ουρά πίσω από το XRP.

Το μοντέλο MVRV αποκαλύπτει ότι το XRP βρίσκεται ακόμη σε ζώνη αγοράς. Η Santiment εξηγεί ότι η μέτρηση επισημαίνει το μέσο κέρδος ή τη ζημία εκείνων που κατέχουν κουπόνια XRP που άλλαξαν τα χέρια τις τελευταίες 30 ημέρες και με βάση την τιμή κατά την τελευταία μετακίνηση του διακριτικού. Επομένως, ένα MVRV ίσο με δύο υποδηλώνει ότι οι κάτοχοι XRP έχουν επί του παρόντος 2 φορές την επένδυσή τους.

Με άλλα λόγια, οι επενδυτές είναι απίθανο να πουλήσουν όταν έχουν χρήματα ή απώλεια. Μια υψηλή τιμή MVRV σημαίνει ότι μια διόρθωση είναι εύλογη, καθώς οι επενδυτές θα προτιμούσαν να εξαργυρώσουν για κέρδος. Τη στιγμή της γραφής, το μοντέλο MVRV του XRP διατηρείται στα 0,459, υποδηλώνοντας ότι το διασυνοριακό διακριτικό εξακολουθεί να βρίσκεται στη ζώνη αγοράς.

Το Ripple γίνεται δημοφιλές με σταδιακό τρόπο, ένας από τους λίγους λόγους που υποστηρίζονται από τη συνολική επέκταση του νομίσματος με τα χρόνια. Η άνοδος των χρηστών που συμμετέχουν στο δίκτυο μόνο στα τέλη του 2020 αφήνει μια θετική εντύπωση στις προσδοκίες της κρυπτογράφησης. Μόνο τον Ιανουάριο του 2021, η αύξηση της αφοσίωσης των χρηστών στο δίκτυο αυξήθηκε σε ποσοστό 240%.

Το Ripple δεν προοριζόταν ποτέ να είναι χρήματα ή στρατηγική πληρωμής. Αυτό το καθιστά κάπως μέσο νόμισμα για επενδύσεις. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει μια μικρή μείωση αγορών που αναγνωρίζουν την πληρωμή σε μάρκες XRP στον Ιστό.

Για παράδειγμα, μπορείτε να αγοράσετε διαφορετικά προϊόντα μαζί του, γεγονός που το καθιστά πιο ελκυστικό για τους αγοραστές. Μπορείτε να ανακαλύψετε μια σειρά από εμπόρους που προφανώς είναι σε θέση να αναγνωρίσουν το XRP του Ripple, αλλά τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς και ορισμένες γνωστές αγορές σε αυτό το σημείο δεν το αναγνωρίζουν.

Η βασική περίπτωση χρήσης για το XRP προτείνεται να είναι η κίνηση διαφορετικών νομισματικών προτύπων (ή για συγκεκριμένα αντικείμενα, για παράδειγμα, χρυσός ή λάδι) πάνω από τον οργανισμό Ripple. Επιπλέον, η επένδυση στο Ripple το 2021 μπορεί να είναι μια καλή κίνηση καθώς η τιμή του XRP είναι χαμηλή αυτή τη στιγμή και αναμένεται να αυξηθεί στο εγγύς μέλλον.

Τι θα αξίζει ο κυματισμός το 2021?

Η πρόβλεψη των τιμών του Ripple το 2021 το τοποθετεί πολύ πάνω από το υψηλό όλων των εποχών των 3,56 $. Από τεχνική άποψη, η XRP ανυπομονεί να σπάσει το ετήσιο υψηλό στα 0,75 $. Οι Bulls θα έχουν τη δυνατότητα να επικεντρωθούν στην αντιμετώπιση του φραγμού του Απριλίου 2018 στα 0,99 $. Η διαπραγμάτευση πάνω από 1 $ είναι πιθανό να προκαλέσει το φόβο της απώλειας (FOMO), με τη σειρά του, να εκτοξεύσει την τιμή προς τα υψηλά ρεκόρ.

Εβδομαδιαίο γράφημα XRP / USD

Το Moving Average Convergence Divergence (MACD) έχει μια ανοδική ώθηση, υπονοώντας ότι το XRP θα συνεχίσει με την ανοδική τάση. Επιπλέον, ο 50 Simple Moving Average (SMA) πρόκειται να περάσει πάνω από το 100 SMA στο εβδομαδιαίο γράφημα, δημιουργώντας ένα μοτίβο χρυσού σταυρού. Εάν η ανοδική τάση συνεχίσει, το XRP θα μπορούσε να υπερβεί το υψηλό όλων των εποχών και να κερδίσει 10 $. Η χρησιμότητα του Ripple συνεχίζει να αυξάνεται, ένας παράγοντας που θα υποστηρίξει το αναμενόμενο τεράστιο άλμα στην αξία.

Δεδομένου ότι η τιμή του Bitcoin έχει πλέον ξεπεράσει τα 50.000 δολάρια άτομα που θέλουν να επενδύσουν μικρότερα ποσά και έχουν υψηλότερες αποδόσεις προτιμούν να επενδύουν σε κέρματα όπως το Ripple. Αυτό θα μπορούσε επιπλέον να βοηθήσει το Ripple να αυξήσει την αξία του καθώς θα υπάρχει περισσότερη ζήτηση.

Αλλά, τι θα αξίζει το Ripple το 2021; Το Longforecast προέβλεπε ότι η τιμή XRP θα μπορούσε να φτάσει τα 1,29 $ έως το 2021. Η Digitalcoin προβλέπει ότι το Ripple θα μπορούσε να φτάσει τα 0,89 $ ήδη από τον Μάρτιο και στη συνέχεια να μειωθεί στα 0,86 έως τον Δεκέμβριο του 2021.

Αξίζει να επενδύσει η XRP το 2021?

Η XRP παραμένει μια αξιόλογη επένδυση το 2021. Το μόνο εμπόδιο φαίνεται να είναι η αγωγή κατά της εκδότριας εταιρείας. Ωστόσο, η Ripple Labs είναι έτοιμη να αγωνιστεί για μια νίκη, η οποία θα αυξήσει επίσης την αξία του token λόγω της κανονιστικής σαφήνειας. Ταυτόχρονα, η Ripple παρουσιάζεται ως μια πλατφόρμα υποστήριξης stablecoin και θα μπορούσε να επωφεληθεί από τις κεντρικές τράπεζες που σκοπεύουν να ξεκινήσουν κυρίαρχα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.

Το XRP, το προηγμένο διακριτικό που έφτιαξαν οι ιδρυτές της Ripple, χαίρεται για κάποια απότομα κέρδη, από γενικά 0,25 $ σε περισσότερα από 0,75 $ τον Ιανουάριο του 2021.

Το Ripple θα μπορούσε να αποτιμηθεί στα $ 1 το 2021, όπως υποδεικνύεται από τον Nigel Green, διοργανωτή και διευθύνοντα σύμβουλο της νομισματικής συμβουλευτικής ομάδας deVere. Ο Πράσινος αναφέρθηκε τόσο στην προσοχή που περιλαμβάνει το διακριτικό XRP, όπως και η εύλογη πρακτικότητά του κατά την πραγματοποίηση αυτής της πρόβλεψης. Αυτό θα έκανε το διακριτικό πολύ ελκυστικό να επενδύσετε.

Η τιμή των κυματισμών θα αυξηθεί το 2021?

Για να είναι μέτρια, το XRP μπορεί να φτάσει τα 1,20 $ πριν από το τέλος του 2021. Μπορεί ακόμη και να φτάσει τα 2 $ σύμφωνα με πολλούς παρατηρητές κρυπτογράφησης γενικά.

Ως εκκίνηση, χρηματοδοτήθηκε από διάφορους χρηματοοικονομικούς υποστηρικτές. Αυτή η εκκίνηση χρηματοδότησης έχει το όνομα παγκοσμίου φήμης οργανισμών, συμπεριλαμβανομένης της Google. Δεδομένου ότι η εκτίμηση του Ripple επεκτείνεται, πολλοί άλλοι κύριοι και πραγματοποιημένοι οργανισμοί επέλεξαν επίσης να βάλουν πόρους σε αυτήν την επένδυση τους επόμενους μήνες.

Αυτό δίνει στον Ripple τη δύναμη να συνεισφέρει και να δημιουργεί εμπιστοσύνη για τους χρηματοοικονομικούς υποστηρικτές τους. Επιπλέον, το δεδομένο γεγονός ενισχύει την πιθανότητα αυτό το νόμισμα να βιώσει αύξηση των τιμών το 2021.

Το Ripple Coin News, εκτιμά ότι τα επόμενα χρόνια θα μπορούσαν να εμφανιστούν ως ομαλή στιγμή για το Ripple μετά από ένα απρόβλεπτο μοτίβο. Καθώς θα υπάρξει ανάπτυξη συμπαιγνιών και αυξανόμενης καινοτομίας, η οποία θα μπορούσε να αυξήσει την τιμή του XRP σε 8 $ ή 10 $. Αυτό το καθιστά ένα ελκυστικό επενδυτικό σημείο για όλα τα άτομα που ενδιαφέρονται για την κρυπτογράφηση. Επομένως, είναι λογικό ότι η τιμή του θα μπορούσε να αυξηθεί στο εγγύς μέλλον, δηλαδή μέχρι το τέλος του 2021.

eToro – Η καλύτερη πλατφόρμα για αγορά Ripple XRP

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Λέξεις κλειδιά

  • Το Longforecast είναι αισιόδοξο όταν προβλέπει την τιμή Ripple το 2021, προβλέποντας ότι θα μπορούσε να φτάσει τα 1,09 $ μέχρι τον Οκτώβριο.
  • Η άνοδος της τιμής Ripple σε υψηλότερη τιμή, δηλαδή περίπου 1,20 $ μέχρι το τέλος του 2021.
  • Είναι λογικό ότι η τιμή του Ripple θα αυξηθεί στο εγγύς μέλλον, δηλαδή μέχρι το τέλος του 2021.

Τι είναι το Ripple; Ένας οδηγός για αρχάριους

Πρόβλεψη τιμής κυματισμού

Τι θα οδηγήσει στην τιμή του Ripple XRP το 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner