Ripple vs Bitcoin: Ποιο Crypto πρέπει να αγοράσετε το 2021

XRP vs BTC: Ποιο θα πρέπει να βρίσκεται στο χαρτοφυλάκιό σας?

Το Ripple και το Bitcoin ενδέχεται να βρίσκονται ήδη στο επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο. Αλλά ποια από αυτές έχει την καλύτερη επένδυση το 2021 και μετά?

Είστε περίεργοι να μάθετε τη διαφορά μεταξύ Ripple και Bitcoin; Έχετε προσγειωθεί στο σωστό μέρος. Σε αυτό το άρθρο, Ripple vs Bitcoin: Ποιο crypto θα πρέπει να αγοράσετε το 2021, θα διακρίνουμε μεταξύ αυτών των δύο δημοφιλών ψηφιακών νομισμάτων.

Μεγάλα πράγματα αναμένονται από την αγορά κρυπτογράφησης το 2021, καθώς μεγάλα δημόσια πρόσωπα και χρηματοοικονομικές εταιρείες συνεχίζουν να αγκαλιάζουν το ψηφιακό νόμισμα και με τις αυξήσεις των τιμών που προβλέπονται σχεδόν καθολικά για τα δέκα κορυφαία νομίσματα, δεν υπήρξε ποτέ πιο ελκυστικός χρόνος για επένδυση σε κρυπτογράφηση.

Ripple vs Bitcoin – Σύγκριση μεταξύ XRP και BTC

Οποιοσδήποτε νέος στην κρυπτογράφηση επενδύει μπορεί να βρεθεί λίγο μπερδεμένος ως προς το πού να βάλει τα χρήματά του – ειδικά δεδομένου του τεράστιου αριθμού των διακριτικών που διατίθενται σήμερα. Ωστόσο, οι περισσότεροι επενδυτές χρειάζονται μόνο να ασχοληθούν με τα κορυφαία κρυπτογράφηση – και δύο βασικά στοιχεία σε οποιοδήποτε επενδυτικό χαρτοφυλάκιο είναι πάντα πιθανό να είναι Bitcoin ή / και Ripple.

Αλλά πώς μετράνε τα δύο κρυπτονομίσματα μεταξύ τους; Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν το Bitcoin ως ηγέτη της αγοράς, αλλά αυτό το καθιστά το καλύτερο κρυπτογράφηση για να επενδύσει το 2021; Στο επόμενο άρθρο, ρίχνουμε μια πιο προσεκτική ματιά τόσο στο XRP όσο και στο BTC για να δούμε ποιος προσφέρει τις πιο υποσχόμενες αποδόσεις κατά το επόμενο έτος..

Είναι λοιπόν το Ripple καλύτερη επένδυση από το Bitcoin; Είναι πολύ αργά να επενδύσετε σε Bitcoin; Εάν επενδύσετε σε Bitcoin και Ripple ταυτόχρονα?

Και, ίσως το πιο σημαντικό, ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Bitcoin και του Ripple?

Μάθετε τον στον αναλυτικό οδηγό σύγκρισης Ripple vs Bitcoin.

Αν θέλετε να αγοράσετε Bitcoin ή Ripple γρήγορα και εύκολα Ανταλλαγή eToro!

The Contenders: Ripple vs Bitcoin

Πρώτα απ ‘όλα, αν αναρωτιέστε ποιο crypto θα επενδύσει το 2021, τότε σίγουρα αξίζει να εξεταστεί το Ripple και το Bitcoin. Ωστόσο, κάθε νόμισμα φέρνει κάτι πολύ διαφορετικό στο τραπέζι και κάθε υποψήφιος επενδυτής πρέπει να γνωρίζει τις βασικές διαφορές μεταξύ των δύο προκειμένου να διαχειριστεί αποτελεσματικά τις προσδοκίες τους.

Bitcoin vs Ripple: Ποιες είναι οι βασικές διαφορές μεταξύ τους

Εδώ είναι οι πιο σημαντικοί τρόποι με τους οποίους διαφέρουν τα δύο στοιχεία:


Ιστορικό

Bitcoin είναι αναμφίβολα το πιο διάσημο κρυπτογράφηση που υπάρχει – και επίσης μακράν το μεγαλύτερο από την άποψη της κεφαλαιοποίησης της αγοράς. Στην πραγματικότητα, ήταν το Bitcoin που έθεσε την κρυπτογράφηση και το blockchain στο χάρτη όταν κυκλοφόρησε το 2009. Οι ρίζες του BTC είναι κάπως μυστηριώδεις, καθώς κανείς δεν ξέρει πραγματικά την πραγματική ταυτότητα του συγγραφέα της αρχικής βιβλιοθήκης Bitcoin: Satoshi Nakamoto. Αυτό σίγουρα δεν εμπόδισε την άνοδο του μεγαλύτερου ψηφιακού νομίσματος στον κόσμο.

Μετά την αρχική φαντασία, τα πράγματα ήσυχα στο Bitcoin για μερικά χρόνια έως το 2013, όταν η τιμή του BTC ξαφνικά ανέβηκε και όσοι επέλεξαν να επενδύσουν σε Bitcoin βρέθηκαν σε μια πολύ αξιοζήλευτη θέση – έχοντας δει αποδόσεις αρκετών εκατοντάδων τοις εκατό.

Η συνεχιζόμενη δημοτικότητα και θέση ως ηγέτης της αγοράς σημαίνει ότι οι περισσότεροι επενδυτές θα κοιτάξουν να αγοράσουν Bitcoin το 2021 και είναι συχνά οι πρώτοι νέοι επενδυτές που επιλέγουν να βάλουν τα χρήματά τους – και με καλό λόγο.

Διαβάστε περισσότερα: Τι είναι το Bitcoin; Ένας οδηγός για αρχάριους

Κυματισμός είναι ένα πολύ διαφορετικό θηρίο από το Bitcoin. Στην πραγματικότητα, το Ripple είναι στην πραγματικότητα το όνομα της μητρικής εταιρείας πίσω από το XRP, και όχι το όνομα του ίδιου του διακριτικού, αν και τα δύο χρησιμοποιούνται συχνά εναλλακτικά. Υπάρχει επίσης κάποια διαμάχη σχετικά με το εάν το XRP είναι πραγματικά αποκεντρωμένο ή όχι. Ενώ οι ιδρυτές του πρωτοκόλλου επιμένουν ότι είναι, τελικά, η Ripple Labs Inc εκτελεί την παράσταση, την οποία η κοινότητα κρυπτογράφησης ισχυρίζεται ότι είναι αντίθετη με την πραγματική αποκέντρωση..

Ένα άλλο βασικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι ο πρωταρχικός σκοπός του XRP διαφέρει από αυτόν του Bitcoin. Το Ripple αναπτύχθηκε με γνώμονα τις τράπεζες και τα μεγαλύτερα ιδρύματα. Η ιδέα ήταν να παρουσιαστεί ένα σύστημα που θα αντικαθιστούσε τις υπάρχουσες λύσεις διασυνοριακών πληρωμών, όπως το τρέχον βιομηχανικό πρότυπο, SWIFT. Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι το δυναμικό των τιμών του XRP συνδέεται εγγενώς με την υιοθέτησή του από μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Όποιος θέλει να αγοράσει το Ripple το 2021 θα πρέπει επίσης να γνωρίζει την αγωγή SEC που έπληξε την εταιρεία στα τέλη του 2020, όπου ο ρυθμιστικός φορέας των ΗΠΑ αποφάσισε ότι το XRP πρέπει να αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης και όχι ως νόμισμα – μια απόφαση που έπληξε τις τιμές XRP με μεγάλο τρόπο. Ωστόσο, αυτό σίγουρα δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλή ιδέα να επενδύσετε στο Ripple – ειδικά επειδή οι τιμές είναι προς το παρόν χαμηλές.

Συναλλαγές και ταχύτητα

Μια σημαντική διάκριση μεταξύ των κρυπτονομισμάτων συνδέεται συχνά με τον τρόπο με τον οποίο οι υποκείμενες blockchain ασχολούνται με τις συναλλαγές. Αν και δεν χρειάζεται να καταλάβετε τις καλύτερες τεχνικές καθαυτές, όποιος θέλει να επενδύσει στο Bitcoin θα πρέπει τουλάχιστον να γνωρίζει τις βασικές αρχές.

Bitcoin χρησιμοποιεί κάτι που ονομάζεται πρωτόκολλο απόδειξης εργασίας, στο οποίο οι ανθρακωρύχοι χρησιμοποιούνται για την επαλήθευση συναλλαγών που περιέχονται σε μπλοκ. Η εξόρυξη εκτελείται από υπολογιστές υψηλής ισχύος στο δίκτυο του Bitcoin που επιλύουν πολύπλοκες εξισώσεις. Με αυτόν τον τρόπο, ανταμείβονται με νέο BTC, καθώς επίσης καθιστούν το δίκτυο πληρωμών bitcoin αξιόπιστο και ασφαλές, επαληθεύοντας τα στοιχεία συναλλαγής. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην εξήγηση της εξόρυξης κρυπτογράφησης.

Χρειάζονται περίπου δέκα λεπτά για να δημιουργηθεί και να επαληθευτεί ένα νέο μπλοκ στο δίκτυο Bitcoin. Για να το πούμε σε πραγματικούς όρους, αυτό ισοδυναμεί με περίπου 5 μεμονωμένες συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο, κάτι που μπορεί να ακούγεται εντυπωσιακό, αλλά αυτό συγκρίνεται με τα 1.700 της Visa ανά δευτερόλεπτο. Στην πραγματικότητα, το ποσοστό συναλλαγών του Bitcoin θεωρείται από καιρό ως η μεγαλύτερη αδυναμία του και πολλά altcoins δημιουργήθηκαν ειδικά για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος.

Κυματισμός επικυρώνει συναλλαγές με διαφορετικό τρόπο στο δίκτυο Bitcoin. Αντί της εξόρυξης, η Ripple χρησιμοποιεί ένα καθολικό καθολικό και μια σειρά εγκεκριμένων διακομιστών δικτύου για την επικύρωση των συναλλαγών. Αυτό κάνει τις συναλλαγές XRP πολύ πιο γρήγορες και λιγότερο εντατικές πόρων από αυτές του Bitcoin.

Σε πραγματικούς όρους, το XRP μπορεί αποτελεσματικά να προσφέρει 1.500 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Το κόστος συναλλαγής είναι επίσης σημαντικά χαμηλότερο στο δίκτυο Ripple, το οποίο είναι κάπως απαραίτητο εάν το XRP πρόκειται να προσελκύσει τράπεζες.

Εκτός από ένα πιο αποτελεσματικό πρωτόκολλο συναλλαγών, το Ripple blockchain μπορεί επίσης να χειριστεί διάφορα διαφορετικά περιουσιακά στοιχεία, κάτι που δεν μπορεί να ταιριάξει το Bitcoin. Αποτελεσματικά, είναι η χρησιμότητα και οι δυνατότητες του συστήματος που το αξίζει να επενδύσετε στο Ripple. Παρόλο που μπορεί να μην έχει κάποια βασικά βασικά στοιχεία ενός παραδοσιακού κρυπτονομίσματος, οι πιθανοί επενδυτές θα πρέπει να λάβουν υπόψη ότι έχει έναν πολύ διαφορετικό στόχο από τους περισσότερους.

Προσφορά και ζήτηση

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συναλλαγές και τις επενδύσεις γνωρίζει ότι έχει να κάνει με την προσφορά και τη ζήτηση – και αυτό ισχύει αν θέλετε να επενδύσετε σε Bitcoin, χρυσό ή οποιοδήποτε άλλο περιουσιακό στοιχείο. Εάν σκοπεύετε σοβαρά να αγοράσετε Bitcoin το 2021, ίσως ήδη αναρωτιέστε πώς το BTC μπορεί να έχει οποιαδήποτε πραγματική αξία, εάν τα κέρματα μπορούν απλά να δημιουργηθούν στο δίκτυο.

Η απάντηση είναι στην πραγματικότητα αρκετά απλή. Η προσφορά Bitcoin περιορίζεται στα 21 εκατομμύρια BTC. Εκτός από αυτό, η εξόρυξη Bitcoin διαθέτει έναν ενσωματωμένο αποπληθωριστικό μηχανισμό εφοδιασμού, ο οποίος είναι πιο γνωστός ως μισός. Το μισό, όπως υποδηλώνει το όνομα, μειώνει την ανταμοιβή BTC που λαμβάνουν οι ανθρακωρύχοι κατά το ήμισυ και έτσι περιορίζει τη συνολική προσφορά που κυκλοφορεί στο οικοσύστημα Bitcoin.

Σημαντικό όταν πρόκειται για ζήτηση, ο γίγαντας διαδικτυακών πληρωμών PayPal πρόσθεσε πρόσφατα υποστήριξη για το Bitcoin, ανοίγοντας τον κόσμο της κρυπτογράφησης στους 330 εκατομμύρια χρήστες. Είναι πιθανό ότι αν όλοι αυτοί οι χρήστες επέλεξαν να αγοράσουν Bitcoin το 2021, δεν θα υπήρχε αρκετό BTC για να περιπλανηθεί.

Όπως και με το Bitcoin, όποιος θέλει να επενδύσει στο Ripple θα θέλει να μάθει για το μοντέλο των αποθεμάτων. Για άλλη μια φορά, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ των δύο κρυπτονομισμάτων. Ένα σημαντικό ποσοστό του XRP διατηρείται στο escrow από την Ripple Labs. Στη συνέχεια, η εταιρεία κυκλοφορεί έως 1 δισεκατομμύριο μάρκες (από περίπου 100 δισεκατομμύρια συνολική προσφορά) κάθε μήνα για την υποστήριξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στο δίκτυο. Τυχόν αχρησιμοποίητα κουπόνια τοποθετούνται στη συνέχεια στο escrow.

Η μηνιαία κυκλοφορία του XRP διευκολύνεται μέσω έξυπνης σύμβασης στο δίκτυο, το πρωτόκολλο διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρχει πιθανότητα κακής χρήσης λόγω υπερβολικής προσφοράς διακριτικών XRP στο δίκτυο και ακόμη και κάτω από αυτό το σύστημα, θα χρειαστούν πολλά χρόνια πριν από όλα τα νομίσματα είναι σε κυκλοφορία. Ωστόσο, η προσέγγιση έχει συγκεντρώσει μεγάλη κριτική από την κοινότητα κρυπτογράφησης – ειδικά καθώς η εταιρεία πίσω από το XRP κατέχει τόσο μεγάλο ποσοστό του νομίσματος.

Για άλλη μια φορά όποιος θέλει να επενδύσει στο Ripple πρέπει να έχει κατά νου την πρόθεση πίσω από το XRP. Η κύρια χρήση του altcoin είναι να λειτουργεί ως βασικό νόμισμα για τη μεταφορά άλλων περιουσιακών στοιχείων, και όχι ως σύστημα άμεσων peer-to-peer πληρωμών. Ως εκ τούτου, δεν ταιριάζει ποτέ με το συνηθισμένο μοντέλο stock-to-flow και πιθανότατα δεν θα το κάνει ποτέ.

XRP vs BTC: Ποια είναι η καλύτερη επένδυση?

Η εξέταση ορισμένων τεχνικών πτυχών κάθε κρυπτονομίσματος είναι πάντα σκόπιμη και μπορεί συχνά να ρίξει φως στο ποιες δυνάμεις της αγοράς είναι πιθανό να έχουν τη μεγαλύτερη επίδραση σε ένα συγκεκριμένο διακριτικό, αλλά μας λένε μόνο μέρος της ιστορίας. Τελικά, υπάρχουν πολλά καινοτόμα κρυπτονομίσματα στην αγορά που δεν κατάφεραν να σημειώσουν σημαντική πρόοδο ως επενδυτικά μέσα.

Όταν εξετάζουμε εάν πρόκειται να επενδύσετε σε Bitcoin ή να επενδύσετε στο Ripple, ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε μια ακριβή πρόβλεψη είναι να εξετάσετε διάφορους παράγοντες. Πρώτον, μια ματιά στις προηγούμενες μεταβολές των τιμών είναι απαραίτητη κατά τη μελλοντική ανάλυση. Φυσικά, πολλές κορυφαίες πλατφόρμες έχουν ήδη πραγματοποιήσει τη δική τους τεχνική ανάλυση, την οποία θα εξετάσουμε παρακάτω.

Αξίζει επίσης να ακούσετε εμπειρογνώμονες στον χρηματοοικονομικό κλάδο και εξέχοντες επενδυτές. Όταν οι μεγάλοι παίκτες αποφασίζουν να επενδύσουν σε Bitcoin ή να αγοράσουν το Ripple το 2021, είναι πάντα ένας καλός δείκτης και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι αρκετός για να αυξήσει τις τιμές από μόνη της.

Ripple Vs Bitcoin – Βασικές διαφορές

Bitcoin vs Ripple: Ιστορικό τιμών

Οι μόνες συγκεκριμένες πληροφορίες που έχουμε όσον αφορά την ανάλυση της κίνησης των τιμών είναι η ιστορία ενός συμβόλου – οτιδήποτε άλλο είναι απλώς εικασία. Πριν πραγματοποιήσετε μια επένδυση, πρέπει να λάβετε υπόψη την προηγούμενη μεταβολή των τιμών κάθε μάρκας.

BTC

Το ιστορικό τιμών του Bitcoin δεν ήταν τίποτα λιγότερο από θαυμαστό. Από τις πρώτες μέρες της διαπραγμάτευσης σε μερικά λεπτά, υπήρχε μια σταθερή ροή εμπιστευτικών εμπιστευτικών εταιρειών που θέλουν να επενδύσουν σε Bitcoin. Το BTC έφτασε στο ισοδύναμο με το δολάριο ΗΠΑ το 2011 και έκτοτε η ανάπτυξή του ήταν στρατοσφαιρική. Μεταξύ 2011 και 2013, η τιμή του Bitcoin αυξήθηκε στα 1.242 δολάρια – κάτι που αναπόφευκτα οδήγησε σε αύξηση των χρηστών που θέλουν να επενδύσουν σε Bitcoin.

Η τιμή του BTC έφτασε σε ένα ρεκόρ όλων των εποχών στα 19.783,06 $ το 2017, οπότε τα κρυπτονομίσματα ήταν σπάνια εκτός ειδήσεων. Ήταν επίσης εκείνη την εποχή που τα μεγαλύτερα ιδρύματα άρχισαν να επενδύουν σε Bitcoin και η κρυπτογράφηση άρχισε να εμφανίζεται στα χαρτοφυλάκια ακόμη και των πιο συντηρητικών επενδυτών.

Ωστόσο, δεν ήταν όλα απλά – η τιμή του Bitcoin έχει πέσει πολλές φορές, συμπεριλαμβανομένης πτώσης κατά 80% το 2018. Ως εκ τούτου, όποιος θέλει να αγοράσει Bitcoin το 2021 θα πρέπει να γνωρίζει ότι υπάρχει ακόμα μια ρεαλιστική πιθανότητα ότι η αξία BTC θα μπορούσε να μειωθεί.

XRP

Η XRP δεν είχε την ίδια εντυπωσιακή αύξηση τιμών με την BTC. Μετά την αρχική του κυκλοφορία το 2012, υπήρχε πολύ λίγη όρεξη για επένδυση στο Ripple έως το 2017, όταν έφτασε στο ισοδύναμο με το δολάριο ΗΠΑ. Η ανάπτυξη γενικά οφείλεται σε ειδήσεις ότι τα mainstream χρηματοπιστωτικά ιδρύματα έχουν εγγραφεί στο RippleNet, το οποίο αναπόφευκτα οδήγησε σε περισσότερους εμπόρους λιανικής που θέλουν να επενδύσουν στο Ripple.

Οι τιμές συνέχισαν να ανεβαίνουν μέχρι να φτάσουν στο υψηλό όλων των εποχών των 3,08 δολαρίων τον Ιανουάριο του 2018. Σε αυτό το στάδιο, πολλοί κύριοι χρηματοοικονομικοί αναλυτές είχαν την τάση να επενδύουν στο Ripple και τα πράγματα φαίνονταν καλά για το altcoin. Ωστόσο, οι τιμές μειώθηκαν έκτοτε και η απόφαση SEC το 2020 ώθησε το XRP σε χαμηλά επίπεδα περίπου 0,25 $.

Bitcoin Vs Ripple: Μελλοντικές προβλέψεις

Λοιπόν, τι μπορούν να μας πουν οι προηγούμενες κινήσεις τιμών ενός κρυπτονομίσματος για το μέλλον; Είτε επιλέξετε να επενδύσετε σε Bitcoin είτε να επενδύσετε στο Ripple, η τεχνική ανάλυση των προηγούμενων τροχιών τιμών είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία που έχουμε για την πρόβλεψη μελλοντικών κινήσεων.

BTC

Οι προβλέψεις για το BTC το 2021 είναι γενικά θετικές. Η TradingBeasts έχει εκδώσει μια εξαιρετικά αξιόπιστη πορεία, προβλέποντας ότι οι τιμές θα αυξηθούν σταθερά καθώς περισσότερα ιδρύματα επενδύουν σε Bitcoin τους επόμενους μήνες. Κατά τη στιγμή της γραφής, το BTC έχει αυξηθεί σε πάνω από 43.000 $ και η TradingBeasts πιστεύει ότι θα διατηρήσει την ανάπτυξη σε όλο το μεγαλύτερο μέρος του 2021, προβλέποντας κατά μέσο όρο 67.000 $ πριν από το έτος.

Αλλού, ο Οικονομικός Οργανισμός Πρόβλεψης είναι πιο αισιόδοξος, έχοντας προβλέψει σημαντική ανάπτυξη για το BTC καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2021. Αποτελεσματικά, προβλέπουν μια παρατεταμένη περίοδο λειτουργίας ταύρου καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με το BTC να αυξάνεται περίπου 375% έως τον Δεκέμβριο του 2021.

Τέλος, το DigitalCoinPrice είναι επίσης εξαιρετικά αυξημένο στο Bitcoin. Η τεχνική ανάλυση της πλατφόρμας υποδηλώνει ότι η BTC θα συνεχίσει την ανάπτυξή της καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2021, φτάνοντας σε δυνητικά υψηλά 96.768,26 $ το 2021.

Φυσικά, αυτή η συναίνεση μεταξύ μεγάλων αναλυτών υποδηλώνει ότι θα ήταν συνετό να αγοράσετε Bitcoin το 2021. Ωστόσο, οι επενδυτές θα πρέπει να σημειώσουν τη σημαντική απόκλιση μεταξύ των προβλέψεων και να διαχειριστούν τις προσδοκίες τους αναλόγως..

XRP

Οι προβλέψεις είναι ελαφρώς λιγότερο ενοποιημένες όσον αφορά το XRP. Η TradingBeasts έχει το altcoin σε μια αρκετά επίπεδη πορεία το 2021, ανεβαίνοντας σταθερά αλλά απίστευτα από μια μέση τιμή 0,53 $ τον Μάρτιο έως περίπου 0,55 $ τον Δεκέμβριο του 2021.

Αλλού-κάπου αλλού, WalletInvestor είναι πιο γενναιόδωρη με την πρόβλεψη Ripple για το 2021. Η πλατφόρμα βλέπει το XRP να κορυφώνεται δύο φορές το χρόνο, να χτυπάει περίπου 0,63 $ τον Ιούνιο πριν μειωθεί ελαφρά, και στη συνέχεια να συγκεντρωθεί στο τέλος του έτους στα 0,82 $ τον Δεκέμβριο. 2021

Τέλος, προβλέψεις από Τιμή DigitalCoinPrice ξαπλώστε κάπου στο μεταξύ. Η τεχνική ανάλυσή του δείχνει ότι το XRP θα αναπηδήσει μεταξύ 0,60 και 0,70 $ στο μεγαλύτερο μέρος του 2021 πριν από έναν ταύρο τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, το altcoin να τελειώνει το έτος στα 0,74 $.

Η πορεία του XRP μπορεί να μην είναι τόσο εντυπωσιακή όσο το Bitcoin, αλλά λίγοι θα περίμεναν διαφορετικά. Σε αυτό το στάδιο, όποιος σκοπεύει να αγοράσει το Ripple το 2021 θα πρέπει να το κάνει ως μέρος μιας ευρύτερης επενδυτικής στρατηγικής κρυπτογράφησης.

Bitcoin Vs Ripple: Τι λένε οι ειδικοί

Η τελευταία ενότητα της σύγκρισης XRP vs BTC είναι μια ματιά σε τι λένε οι ειδικοί για κάθε διακριτικό. Συχνά, αυτός είναι ένας μεγάλος δείκτης του συναισθήματος της αγοράς και εάν ένας μεγάλος επενδυτής αποφασίσει ξαφνικά να επενδύσει στο Ripple ή να αγοράσει Bitcoin το 2021, τότε όχι μόνο μπορείτε να υποθέσετε ότι βρίσκεται στο πίσω μέρος της ενδελεχούς ανάλυσης της αγοράς, αλλά το ενδιαφέρον από σημαντικούς αριθμούς και ιδρύματα μπορεί είναι ό, τι χρειάζεται για να ενεργοποιηθεί μια αγορά ταύρων.

Υπάρχουν μερικά καλύτερα παραδείγματα για αυτό από την εξαγορά της Tesla ύψους 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων Bitcoin τον Φεβρουάριο του 2021. Οι ειδήσεις προκάλεσαν την τιμή του Bitcoin να ανέβει 17% στα 45.220 $, ρεκόρ υψηλό. Εκτός από αυτό, οι απόψεις των μορφών της τεχνολογίας της βιομηχανίας, όπως ο Elon Musk, φέρνουν τόση βαρύτητα που μόνοι τους μπορούν να αυξήσουν τις τιμές, όπως είδαμε και με το tweet του Dogecoin, επίσης τον Φεβρουάριο.

Φυσικά, υπάρχουν πολλές βιομηχανικές φωνές που συμβουλεύουν τους ανθρώπους να αγοράσουν Bitcoin το 2021, με βασικά στοιχεία όπως ο Mike Novogratz και ο Tom Fitzpatrick του Citibank να προβλέπουν τεράστια ανάπτυξη για το BTC τους επόμενους μήνες. Υπάρχουν επίσης αρκετοί άλλοι εξέχοντες εμπειρογνώμονες του κλάδου που σηματοδοτούν την πρόθεσή τους να επενδύσουν σε Bitcoin, συμπεριλαμβανομένου του Ric Edelman, ιδρυτή της Edelman Financial Engines, ο οποίος πιστεύει ότι το 1% οποιουδήποτε επενδυτικού χαρτοφυλακίου θα πρέπει να προορίζεται να επενδύσει σε Bitcoin.

Όλα αυτά είναι πολύ καλά για το BTC, αλλά κάποιος συμβουλεύει τους ανθρώπους να αγοράσουν το Ripple το 2021; Εδώ, οι απόψεις είναι λίγες και πολύ μεταξύ τους, για να μην αναφέρουμε πολύ πιο διχαστικές. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά αρκετά μεγάλα ονόματα που υποστηρίζουν το XRP – τουλάχιστον πολλά εξέχοντα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όπως η JP Morgan, η Banco Santander και η Bank of America. Η υποστήριξη από τέτοια τραπεζικά βαρέων βαρών δείχνει σίγουρα ότι θα μπορούσε ακόμη να αποδειχθεί λογικό να επενδύσει στο Ripple.

Ωστόσο, η XRP είχε πολλούς επικριτές – ειδικά από την απόφαση της SEC το 2020. Ο αρθρογράφος του Hackernoon, Xenofon, για παράδειγμα, πιστεύει ότι υπάρχει μικρή πιθανότητα σημαντικής ανάπτυξης για το XRP το 2021, ενώ ο οικονομολόγος Frances Coppola, ο οποίος γράφει για το Forbes και τους Financial Times πιστεύει ότι το πάρτι έχει τελειώσει για το XRP και όσοι αρχικά επέλεξαν να επενδύσουν στο Ripple τώρα προσπαθούν να ξεφορτώσουν τις συμμετοχές τους.

Ripple Vs Bitcoin: Συμπέρασμα

Το Ripple είναι μια καλύτερη επένδυση από το Bitcoin?

Πιθανότατα έχει γίνει αρκετά προφανές τώρα ότι το να ρωτάς αν θα επενδύσεις σε Bitcoin ή να αγοράσεις το Ripple το 2021 είναι κάπως αντιφατικό. Τα δύο κρυπτονομίσματα αντιπροσωπεύουν δραματικά διαφορετικές επενδυτικές ευκαιρίες και, ως εκ τούτου, δεν μπορούν να αποκομιστούν πολλά από μια άμεση σύγκριση.

Στην πραγματικότητα, στον απρόβλεπτο κόσμο των κρυπτονομισμάτων και του blockchain, το Bitcoin και το Ripple θα συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον, καθώς και μέρος ενός διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου. Εάν επιλέξετε να αγοράσετε Bitcoin το 2021, τότε είναι ασφαλές να πείτε ότι μπορείτε να περιμένετε να δείτε τουλάχιστον κάποια ανάπτυξη. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε πολύ περισσότερα κουπόνια με ελάχιστη δαπάνη εάν επιλέξετε να επενδύσετε στο Ripple.

Το BTC είναι τόσο σταθερό όσο το cryptocurrency, οπότε αν επενδύετε μόνο σε ένα token, τότε αυτό είναι ίσως το καλύτερο στοίχημά σας. Ωστόσο, όσοι είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν μεγαλύτερο κίνδυνο ίσως εξακολουθούν να θέλουν να εξετάσουν την επιλογή αγοράς του Ripple το 2021, καθώς σίγουρα έχει πολλές δυνατότητες ανάπτυξης και η τιμή του εξακολουθεί να είναι υποτονική από την απόφαση SEC.

Όποιο και αν είναι το διακριτικό που θα επιλέξετε, να θυμάστε πάντα ότι οι αγορές κρυπτογράφησης είναι διαβόητα ευμετάβλητες και τίποτα δεν είναι εγγυημένο. Ενώ τα θετικά σχόλια από ηγέτες όπως ο Elon Musk μπορούν να αυξήσουν την αξία ενός νομίσματος εν μία νυκτί, αξίζει να σημειωθεί ότι το αντίστροφο ισχύει επίσης.

Στο τέλος, η τελική απόφαση έρχεται σε εσάς. Τι είδους επενδυτής θέλετε να είστε; Ποια τεχνολογία σας ενθουσιάζει περισσότερο; Και το οποίο είναι σήμερα το πιο υποτιμημένο?

Βρείτε την απάντηση σε αυτήν την ερώτηση, σίγουρα θα ξέρετε αν το Ripple είναι καλύτερη επένδυση από το Bitcoin!

Τώρα γνωρίζετε τις κρίσιμες διαφορές μεταξύ του Ripple και του Bitcoin. Εάν αισθάνεστε εμπνευσμένοι να αγοράσετε Bitcoin ή Κυματισμός, ή αυτό το άρθρο έχει δώσει κάποια επιπλέον εικόνα για τις υπάρχουσες επενδυτικές σας γνώσεις, μπορεί να είστε ευχαριστημένοι που γνωρίζετε ότι το eToro παρέχει τη δυνατότητα αγοράς στοιχείων ενεργητικού Crypto και συναλλαγών CFD έως και 90+ κρυπτονομισματα.

eToro – Η καλύτερη πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στη βιομηχανία Crypto εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

XRP Vs BTC – Συχνές ερωτήσεις

Είναι καλή ιδέα να επενδύσετε σε Bitcoin?

Η αγορά κρυπτογράφησης είναι γνωστά δύσκολο να προβλεφθεί με ακρίβεια, αλλά είναι ασφαλές να πούμε ότι αναμένεται μεγάλα πράγματα τους επόμενους μήνες και πολλοί εξέχοντες αναλυτές της βιομηχανίας συμβουλεύουν τους ανθρώπους να επενδύσουν σε Bitcoin το 2021. Ωστόσο, να θυμάστε πάντα ότι οι προβλέψεις δεν είναι καθόλου εγγυημένες – δεν πρέπει ποτέ να επενδύετε χρήματα που δεν μπορείτε να χάσετε.

Πού μπορώ να αγοράσω Bitcoin το 2021?

Εάν θέλετε να αγοράσετε Bitcoin το 2021, τότε θα πρέπει να βρείτε έναν αξιόπιστο μεσίτη και να ανοίξετε έναν λογαριασμό συναλλαγών. Συνιστούμε συνήθως eToro για αρχάριους επενδυτές, καθώς προσφέρει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών, καθώς και πολλές εκπαιδευτικές πηγές και οδηγούς για το πώς να ξεκινήσετε.

Πρέπει να επενδύσω στο Ripple?

Υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με το αν είναι καλή ιδέα να αγοράσετε το Ripple το 2021 μετά την απόφαση SEC που έπληξε το XRP στα τέλη του 2020. Ωστόσο, πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι το διακριτικό εξακολουθεί να έχει τεράστιο δυναμικό και έχει ήδη υπάρξει αύξηση σε όσους επιλέγουν να επενδύσουν στο Ripple τους πρώτους μήνες του 2021. Γενικά, θα πρέπει να αγοράσετε το Ripple το 2021 μόνο εάν αποτελεί μέρος μιας διαφοροποιημένης επενδυτικής στρατηγικής.

Σε ποια κρυπτογράφηση πρέπει να επενδύσω το 2021?

Η επιλογή σε ποια κρυπτογράφηση θα επενδύσει το 2021 θα πρέπει να περιλαμβάνει προσεκτική έρευνα. Ενώ οι περισσότεροι αναλυτές συμβουλεύουν τους επενδυτές να αγοράσουν Bitcoin το 2021, όποιος θέλει να διαχωρίσει μπορεί επίσης να θέλει να επενδύσει σε Ripple, Dogecoin ή Litecoin, για παράδειγμα. Ο οδηγός μας για το πού να επενδύσετε το 2021 θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια σύντομη λίστα πιθανών συμβόλων.

Bitcoin Vs. Άλλα κρυπτονομίσματα

  • Bitcoin εναντίον Ethereum
  • Bitcoin έναντι Bitcoin Cash
  • Bitcoin εναντίον Cardano
  • Bitcoin έναντι Dogecoin
  • Bitcoin εναντίον Binance Coin
  • Κορυφαία 10 πιο σημαντικά κρυπτονομίσματα εκτός από το Bitcoin

Ripple vs Bitcoin – Infographic

Σας άρεσε το άρθρο μας Ripple vs Bitcoin: Ποιο Crypto πρέπει να αγοράσετε το 2021? Στη συνέχεια, μοιραστείτε το με οποιονδήποτε μπορεί να το βοηθήσει.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map