Τρόπος συναλλαγών Stellar (lumens) 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα

Contents

Μάθετε πώς να ανταλλάσσετε το Stellar XLM

Ιδρύθηκε από τον Jed McCaleb το 2014, ο Stellar Lumens βρίσκεται άνετα στα κορυφαία 15 κρυπτονομίσματα όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση της αγοράς. Φυσικά, είναι πλέον εξαιρετικά δημοφιλές στο εμπόριο.

Μπορείτε να ανταλλάξετε Stellar έναντι νομισμάτων fiat όπως USD και EUR, καθώς και άλλα κρυπτονομίσματα όπως το Litecoin και το Bitcoin.

Ενδιαφέρεστε να διαπραγματευτείτε αυτό το ψηφιακό νόμισμα μόνοι σας, αλλά δεν έχετε την ομιχλώδη ιδέα από πού να ξεκινήσετε; Φτάσατε στη σωστή σελίδα.

Στον Οδηγό μας για το εμπόριο Stellar 2021, πρόκειται να βυθίσουμε τα μέσα και να κάνουμε εμπόριο αυτού του ψηφιακού νομίσματος.

Ελάτε μαζί μας σε ένα ταξίδι όπου καλύπτουμε τα βασικά, τη διαχείριση κινδύνου / ανταμοιβής και τις στρατηγικές συναλλαγών. Μιλάμε επίσης για βασικές μετρήσεις για την εύρεση ενός εξαιρετικού χρηματιστή κρυπτογράφησης για την ανταλλαγή Stellar και πώς να εγγραφείτε σήμερα.

Προτού μπορέσετε να ξεκινήσετε την ανταλλαγή αστρικών (XLM), είναι σημαντικό να μάθετε πώς λειτουργεί η αγορά κρυπτογράφησης και τι κινεί την τιμή της αγοράς. Έτσι, έχουμε συντάξει έναν οδηγό σχετικά με τον τρόπο ανταλλαγής αστρικών σε πέντε βήματα.

Πέντε βήματα για την διαπραγμάτευση Stellar

1 Επιλέξτε έναν ιστότοπο Stellar Trading

2 Ανοίξτε έναν λογαριασμό Stellar Trading

3 Ταμεία κατάθεσης

4 Επιλέξτε Stellar Trading Market

5 Τοποθετήστε το αστρικό εμπόριο

Θα ανακαλύψουμε βαθύτερα τις αστρικές συναλλαγές, αλλά μη διστάσετε να μεταβείτε σε οποιαδήποτε ενότητα που σας ενδιαφέρει:

Τι είναι το Stellar Trading?

Ενώ το Stellar είναι αυτό που είναι γνωστό ως ψηφιακό νόμισμα, εξακολουθεί να κατέχει οικονομική αξία ως περιουσιακό στοιχείο. Η αξία του κρυπτο-περιουσιακού στοιχείου θα αυξάνεται και θα μειώνεται σε κάθε ημέρα διαπραγμάτευσης – συνήθως κατά τη δεύτερη.

Σε τελική ανάλυση, η τιμή οποιουδήποτε εμπορεύσιμου περιουσιακού στοιχείου θα κυμαίνεται συχνά, καθώς αυτή είναι η φύση της προσφοράς και της ζήτησης.

Όταν σκέφτεστε πώς να κάνετε συναλλαγές με τον Stellar, προσπαθείτε να υποθέσετε την τιμή των νομισμάτων XLM στο μέλλον, αν και βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα.

Εάν η Stellar Lumens έχει υψηλή ζήτηση, τότε η τιμή του χρηματοοικονομικού περιουσιακού στοιχείου θα αυξηθεί. Εάν οι άνθρωποι αρχίσουν να ξεφορτώνουν τα νομίσματά τους, η τιμή θα πέσει. Η πρόβλεψη αυτών των διακυμάνσεων των τιμών είναι αυτό που μπορεί να σας κερδίσει.

Ας παρουσιάσουμε ένα σαφές παράδειγμα για το πώς να ανταλλάσσετε το Stellar:

 • Το Stellar αποτιμάται στα 0,15 $
 • Αυτό εμφανίζεται ως XLM / USD
 • Πιστεύετε ότι το Stellar είναι υποτιμημένο, οπότε υποβάλετε μια παραγγελία αγοράς $ 100
 • Πέρασε 2 μήνες και το ψηφιακό νόμισμα αξίζει 0,32 $
 • Αυτό δείχνει μια αύξηση της αξίας κατά 113%
 • Ευχαριστημένοι με τα κέρδη σας – κάνετε μια εντολή πώλησης για να κλείσετε την συναλλαγή σας

Στο παραπάνω παράδειγμά μας, η Stellar αυξήθηκε σε αξία από 0,15 $ σε 0,32 $, οπότε κερδίσατε 113% κέρδος από την παραγγελία αγοράς των 100 $. Αυτό μεταφράζεται σε κέρδη 113 $!

Όπως μπορείτε να δείτε, εάν κάνετε σωστές υποθέσεις, υπάρχει μεγάλο δυναμικό κέρδους όταν ανταλλάσσετε το Stellar. Εάν είχατε υποθέσει λανθασμένα, η ιστορία θα ήταν εντελώς διαφορετική – με αποτέλεσμα την απώλεια του εμπορίου.

Είναι σημαντικό, προτού σκεφτείτε πώς να ανταλλάξετε το Stellar, να έχετε μια εκπαιδευμένη ιδέα για το πώς λειτουργεί αυτή η συγκεκριμένη αγορά.

Τα οφέλη του Stellar Trading

Εάν ψάχνετε να εμπλακείτε στο Stellar rading, ένα από τα πρώτα βήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι αν θα αγοράσετε τα ψηφιακά στοιχεία XLM ή θα υποθέσετε τις τιμές του. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα οφέλη από την εμπορία Stellar XLM.

Τα οφέλη του Stellar XLM trading περιλαμβάνουν:

 1. Πτητικότητα XLM
 2. Ώρες αγοράς κρυπτονομισμάτων
 3. Δυνατότητα μακράς ή σύντομης διάρκειας
 4. Μοχλευμένη έκθεση
 5. Ταχύτερο άνοιγμα λογαριασμού

Πώς λειτουργεί το Stellar Trading?

Εάν έχετε διαπραγματευτεί ποτέ forex, εμπορεύματα ή μετοχές – θα έχετε μια σταθερή αντίληψη για το πώς λειτουργεί το Stellar trading.

Ωστόσο, αυτό που διαφοροποιεί το Stellar από τα εμπορεύσιμα περιουσιακά στοιχεία όπως τα εμπορεύματα, είναι ότι οι άνθρωποι διαπραγματεύονται χρυσό και τέτοια για εκατοντάδες χρόνια. Τα κρυπτονομίσματα από την άλλη πλευρά υπάρχουν μόνο για πάνω από μια δεκαετία.

Για τους αρχάριους, θα καλύψουμε ορισμένες βασικές βασικές συναλλαγές για να καθαρίσουμε την ομίχλη.

1. Κινήσεις αστρικών τιμών συναλλαγών

Ξεκινώντας με τις αστρικές μεταβολές των τιμών διαπραγμάτευσης, η κατανόηση του τι οδηγεί την τιμή των ψηφιακών νομισμάτων είναι ζωτικής σημασίας.

Θα βρείτε κέρματα XLM στις περισσότερες πλατφόρμες κρυπτογράφησης. Η τιμή θα επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό εάν η γενική αίσθηση του Stellar είναι πολύ μεγάλη (ή σύντομη).

Η τιμή του Stellar αυξήθηκε κατά περισσότερο από 44.000% κατά την τετραετή περίοδο μεταξύ 2014 και 2018 – έτσι η γενική αίσθηση έναντι του κρυπτονομίσματος ήταν ισχυρότερη από ποτέ.

Όπως μπορείτε αναμφίβολα να φανταστείτε, η τιμή του Stellar θα διαφέρει πάντα ελαφρώς σε διαφορετικές πλατφόρμες κρυπτογράφησης. Ίσως παρατηρήσετε ότι ένας διαδικτυακός μεσίτης σας αναφέρει 0,2105 $, ενώ ένας άλλος αξίζει τα κέρματα στα 0,2108 $.

Αυτό δεν είναι τίποτα που πρέπει να ανησυχείτε, καθώς η διαφορά στην τιμή δεν είναι συνήθως τίποτα για το σπίτι. Εάν ήταν, αυτό γρήγορα θα φαινόταν από έμπειρους arbitrageurs!

2. Ζευγάρια Stellar Trading

xlm / usd cahrt

Αναφέραμε στην εισαγωγή ότι μπορείτε να ανταλλάξετε Stellar έναντι νομισμάτων fiat ή άλλων κρυπτονομισμάτων.

Ας ξεκινήσουμε με τον τρόπο ανταλλαγής Stellar σε σχέση με τα ζεύγη «crypto-fiat». Κατά τη διεξαγωγή της δικής σας έρευνας για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, θα δείτε ότι ο όρος αυτός είναι ενωμένος.

Ως εκ τούτου, σε αυτήν την ενότητα, αποσαφηνίζουμε τι σημαίνει αυτό.

Για παράδειγμα, όταν βλέπετε XLM / USD, αυτό είναι το αστρικό έναντι του δολαρίου ΗΠΑ. Εδώ το Stellar είναι το «crypto», ενώ το δολάριο ΗΠΑ είναι το «fiat».

Το δολάριο ΗΠΑ είναι το πιο χρησιμοποιημένο νόμισμα fiat όταν διαπραγματεύεται Stellar. Ωστόσο, ορισμένοι διαδικτυακοί μεσίτες επιτρέπουν στους πελάτες να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα έναντι άλλων νομισμάτων fiat. Για παράδειγμα, το eToro υποστηρίζει τη βρετανική λίρα (XLM / GBP), ευρώ (XLM / EUR), καναδικό δολάριο (XLM / CAD), ακόμη και το ιαπωνικό γεν XLM / JPY).

Αναφέραμε ότι το USD είναι το πιο συχνά διαπραγματευόμενο νόμισμα fiat. Αυτό σημαίνει ότι έρχεται επίσης με το πλεονέκτημα της ρευστότητας και των στενών spreads.

Κατά συνέπεια, το να κολλήσετε με ζεύγη crypto-fiat είναι πιθανώς η καλύτερη επιλογή για αρχάριους. Είναι πολύ πιο εύκολο να δοκιμάσετε και να ποσοτικοποιήσετε τα κέρδη και τις ζημίες σας, αλλά είναι επίσης πιο εύκολο να δοκιμάσετε και να προβλέψετε τη μελλοντική τιμή του εν λόγω ζεύγους XLM.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να ανταλλάξετε Stellar Lumens με άλλο κρυπτογράφηση όπως το Bitcoin. Με αυτόν τον τρόπο, εικάζεστε εάν η συναλλαγματική ισοτιμία του ζεύγους θα αυξηθεί ή θα μειωθεί.

3. Μακροπρόθεσμες ή βραχυπρόθεσμες αστρικές συναλλαγές

Κατά την εξέταση του τρόπου διαπραγμάτευσης της Stellar, πρέπει να σκεφτείτε ποιο χρηματοοικονομικό μέσο θα είναι το πιο κατάλληλο για τους δικούς σας εμπορικούς στόχους.

Αν σας αρέσει η ιδέα της διαπραγμάτευσης του Stellar κυρίως επειδή πιστεύετε στο ευρύτερο έργο και αισθάνεστε βέβαιοι ότι η αξία του θα αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου – ίσως είναι καλύτερο να αγοράσετε απευθείας το XLM και να τα αποθηκεύσετε σε κρυπτογραφημένο πορτοφόλι. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διατηρήσετε το Stellar για εβδομάδες, μήνες ή χρόνια – έως ότου νιώθετε έτοιμοι να εξαργυρώσετε.

Εάν είστε αρχάριος όσον αφορά τις συναλλαγές, τότε η κατανόηση αρκετής τεχνικής ανάλυσης για να βοηθήσετε τη βραχυπρόθεσμη διαδικασία λήψης αποφάσεων δεν θα είναι εύκολο επίτευγμα.

Η ανάγνωση και η ανάλυση γραφημάτων μπορεί να διαρκέσουν μήνες κάθε χρόνο για να μάθουν. Επομένως, μια στρατηγική «αγορά και αναμονή» θα μπορούσε να ταιριάζει καλύτερα εάν είστε αρχάριος, καθώς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για βραχυπρόθεσμη αστάθεια.

Εάν προτιμάτε την ιδέα της διαπραγμάτευσης της Stellar σε βραχυπρόθεσμη βάση, με στόχο την τακτική πραγματοποίηση μικρών κερδών – αυτή είναι επίσης μια επιλογή. Απλώς βεβαιωθείτε ότι κάνετε συναλλαγές ζευγών υγρών όπως XLM / USD ή XLM / BTC.

Εμπόριο και ιδιόκτητο αστρικό

Αναφέραμε παραπάνω ότι μπορείτε να υιοθετήσετε μια στρατηγική «buy and hold» εάν θέλετε να ανταλλάξετε το Stellar για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Σε αυτήν την περίπτωση, σας συνιστούμε να αγοράσετε το κρυπτογράφηση απευθείας μέσω διαδικτυακού μεσίτη και όχι ανταλλαγής.

Εδώ μπαίνει το eToro, καθώς μπορείτε να αγοράσετε το Stellar με την παραδοσιακή έννοια, χωρίς προμήθειες. Η πλατφόρμα εξυπηρετεί πάνω από 13 εκατομμύρια εμπόρους και θα φροντίζει τους Stellar Lumens για όσο διάστημα θέλετε χωρίς επιπλέον κόστος.

Όπως είπαμε, αυτή η στρατηγική είναι κατάλληλη για αρχάριους (καλά, όλα τα σετ δεξιοτήτων πραγματικά), καθώς οι βραχυπρόθεσμες διακυμάνσεις των τιμών δεν θα σας απασχολούν.

CFDs Stellar Trading

Εάν προτιμάτε να ανταλλάσσετε το Stellar σε πιο βραχυπρόθεσμη βάση, χρησιμοποιώντας το «swing trading» ή το «day trading» – θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε έναν διαδικτυακό μεσίτη που προσφέρει «Stellar CFDs» (Συμβόλαια για Διαφορά).

Διαμένετε στις ΗΠΑ; Τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα μέσα CFD απαγορεύονται σύμφωνα με τη νομοθεσία περί κινητών αξιών των ΗΠΑ. Εάν είστε κάτοικος του Ηνωμένου Βασιλείου, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε CFD μέσω ρυθμιζόμενων μεσιτών χωρίς πρόβλημα – αλλά όχι με κρυπτονομίσματα, όπως το Stellar.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε τι είναι τα CFD:

 • Τα Stellar CFD παρακολουθούν την πραγματική τιμή του Stellar ή οποιοδήποτε χρηματοοικονομικό περιουσιακό στοιχείο
 • Τα προνόμια των Stellar CFDs περιλαμβάνουν μόχλευση και χαμηλές χρεώσεις
 • Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις bullish και bearish αγορές πηγαίνοντας «long» ή «short» στο ψηφιακό νόμισμα

Για εκείνους που μπορούν να έχουν πρόσβαση σε CFD, η πλατφόρμα κοινωνικών συναλλαγών eToro προσφέρει μια ποικιλία – έτσι μπορείτε επίσης να ανταλλάσσετε Stellar τόσο με κρυπτονομίσματα όσο και νομίσματα.

Αν θέλετε πραγματικά να έχετε πρόσβαση σε μοχλευμένα ζεύγη από μια χώρα όπου απαγορεύονται, μπορείτε να το κάνετε μέσω ανταλλαγής κρυπτογράφησης τρίτου μέρους. Λάβετε υπόψη το γεγονός ότι αυτά συχνά απαλλάσσονται από κανονισμούς, πράγμα που σημαίνει ότι ουσιαστικά διαπραγματεύεστε σε έναν δυνητικά επικίνδυνο χώρο.

Επιπλέον, είναι απίθανο να σας δοθεί η ευκολία χρηματοδότησης του λογαριασμού σας χρησιμοποιώντας ένα νόμισμα fiat όπως ευρώ ή δολάρια ΗΠΑ.

Όχι μόνο αυτό, αλλά εάν κάνετε αυτήν την επιλογή, πιθανότατα θα κάνετε συναλλαγές XLM / USDT και όχι XLM / USD. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το USDT είναι ένα ψηφιακό νόμισμα που ονομάζεται Tether και συνδέεται με το δολάριο ΗΠΑ.

Θα σκεφτόσασταν να κάνετε συναλλαγές Αστρικό XLM?

Τρόπος συναλλαγών Stellar Online – Δημιουργία συναλλαγών

διαπραγμάτευση αστρικό xlm

Όταν αρχίσετε να μαθαίνετε πώς να ανταλλάσσετε το Stellar, πρέπει να αντιμετωπίσετε τις παραγγελίες. Υπάρχουν διάφορες χρήσιμες παραγγελίες που πρέπει να χρησιμοποιούνται κατά την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Χωρίς αυτούς, ο μεσίτης σας δεν θα γνωρίζει τη θέση σας.

Εάν έχετε πραγματοποιήσει συναλλαγές στο παρελθόν, θα δείτε ότι η διαδικασία παραγγελίας είναι η ίδια ανεξάρτητα από το στοιχείο. Με απλά λόγια, η παραγγελία που πραγματοποιείτε με τον μεσίτη σας υποδεικνύει ποια ενέργεια πρέπει να αναλάβει για λογαριασμό σας.

Δείτε παρακάτω μια λίστα με εύκολα εφαρμόσιμες παραγγελίες, που χρησιμοποιούνται από εμπόρους όλων των επιπέδων εμπειρογνωμοσύνης.

1. Παραγγελία αγοράς ή πώλησης

Η εντολή αγοράς / πώλησης είναι υποχρεωτική κατά τη διαπραγμάτευση της Stellar.

Με λίγα λόγια:

 • Εάν πιστεύετε ότι η τιμή του Stellar πρόκειται να αυξηθεί – δημιουργήστε μια εντολή αγοράς
 • Εάν πιστεύετε ότι η τιμή θα πέσει – δημιουργήστε μια εντολή πώλησης

Όπως φαίνεται από τα παραπάνω, αυτή η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή.

Ωστόσο, όλες οι συναλλαγές κρυπτογράφησης θα χρειαστούν εντολή αγοράς και εντολή πώλησης.

Για παράδειγμα, εάν εισέλθετε στην αγορά Stellar με εντολή αγοράς – δημιουργείτε εντολή πώλησης για έξοδο. Και το αντίστροφο, εάν εισέλθετε στην αγορά με εντολή πώλησης – δημιουργείτε εντολή πώλησης για έξοδο.

2. Τιμή εισόδου

Τώρα που καλύψαμε τα βασικά, μπορούμε να προχωρήσουμε σε κάποιες άλλες παραγγελίες Stellar για προσθήκη στο ρεπερτόριο συναλλαγών σας.

Κατά τη διαπραγμάτευση της Stellar, θα ερωτηθείτε αν θέλετε μια «εντολή αγοράς» ή «οριακή εντολή. Αυτό θα πει στην πλατφόρμα συναλλαγών σας ποια είναι η στρατηγική εισόδου σας.

Ας καθαρίσουμε την ομίχλη με μια εξήγηση για κάθε:

 • Ας υποθέσουμε ότι το Stellar έχει τιμή 0,22 $. Σας αρέσει αυτή η τιμή και θέλετε να την εξασφαλίσετε αμέσως – γι ‘αυτό δημιουργήστε μια εντολή αγοράς. Ο μεσίτης σας το εκτελεί αμέσως, ωστόσο, θα δείτε μια μικρή αντίθεση στην αξία λόγω της διακύμανσης των τιμών.
 • Όσον αφορά την οριακή εντολή, αυτό σας επιτρέπει να εισέλθετε στην αγορά σε ένα συγκεκριμένο σημείο τιμής. Ας υποθέσουμε ότι το Stellar αποτιμάται στα 0,22 $, αλλά δεν σας ενδιαφέρει έως ότου το XLM αυξηθεί στα 0,23 $. Αυτό συμβαίνει όταν δημιουργείτε μια οριακή παραγγελία 0,23 $. Αυτό παραμένει έως ότου πραγματοποιηθεί η τιμή ή ακυρώσετε την παραγγελία σας.

Το μεγαλύτερο μέρος των Stellar trader χρησιμοποιεί οριακές παραγγελίες καθώς σας δίνει ένα επίπεδο ελέγχου της θέσης σας.

3. Στρατηγική εξόδου

Έχουμε καλύψει τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να εισέλθετε στην αγορά όταν θέλετε να ανταλλάξετε τη Stellar. Όταν έρθει η ώρα να κλείσετε, οι παραγγελίες “stop-loss” και “take profit” θα ξεκινήσουν.

Ας καθαρίσουμε την ομίχλη με μια εξήγηση για κάθε:

 • Μια εντολή stop-loss σας εμποδίζει να χάσετε περισσότερα από όσα μπορείτε σε ένα Stellar trade. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να σταματήσετε την απώλεια σας στο 1% – ο μεσίτης σας θα εκτελέσει αυτόματα την παραγγελία σας όταν το Stellar πέφτει σε αξία με αυτό το ποσό.
 • Στις παραγγελίες λήψης κέρδους, αυτό κλειδώνει το κέρδος από την συναλλαγή σας σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Για παράδειγμα, εάν ο στόχος σας είναι 3% – η συναλλαγή σας θα κλείσει αυτόματα όταν η τιμή Stellar αυξάνεται κατά 3%.

Εάν μαθαίνετε πώς να ανταλλάσσετε το Stellar για πρώτη φορά, θα δείτε ένα περαιτέρω παράδειγμα παρακάτω:

 • Συναλλάζετε XLM / USD στην τιμή των 0,30 $
 • Πιστεύετε ότι η αξία θα αυξηθεί, οπότε δημιουργήστε μια εντολή αγοράς
 • Δεν θέλετε να χάσετε περισσότερο από 1%, γι ‘αυτό δημιουργήστε μια εντολή stop-loss 0,297 $
 • Εάν η αστρική σας θέση αποφέρει κέρδος 4%, θέλετε να εξαργυρώσετε
 • Ως εκ τούτου, δημιουργείτε μια παραγγελία κέρδους 0,312 $

Είναι μια στρατηγική που χρησιμοποιείται συνήθως για τη χρήση και των δύο παραγγελιών, και στις δύο πλευρές της τρέχουσας τιμής. Είτε πρόκειται για απώλεια είτε για κέρδος, το εμπόριο θα κλείσει αυτόματα σε τιμή που συμφωνήσατε από εσάς.

Ακολουθούν τα δύο πιθανά αποτελέσματα των παραπάνω εντολών stop-loss / take-profit:

 • Σε περίπτωση που το XLM / USD αυξηθεί στα 0,312 $ – η εντολή λήψης κέρδους θα εκτελεστεί από τον μεσίτη σας. Το κέρδος σας είναι 4% και η συναλλαγή είναι κλειστή.
 • Σε περίπτωση που το XLM / USD πέσει στα 0,297 $ – η εντολή stop-loss θα εκτελεστεί από τον μεσίτη σας. Η ζημιά σας είναι 1% και η συναλλαγή είναι κλειστή.

Πώς να κερδίσετε χρήματα Stellar

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις προαναφερθείσες παραγγελίες για να μειώσετε την ανάγκη να κλείσετε χειροκίνητα τις συναλλαγές και να ρυθμίσετε σωστά την αγορά. Ωστόσο, το γεγονός ότι αυτές οι παραγγελίες είναι αυτόματες δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο να κερδίζετε χρήματα μέσω Stellar.

Βρείτε παρακάτω μια λίστα με άλλες εκτιμήσεις όταν προσπαθείτε να κερδίσετε χρήματα από αυτό το δημοφιλές κρυπτο-στοιχείο.

1. Ποντάρισμα

Μόλις κατανοήσετε σταθερά τους τύπους παραγγελιών και τα βασικά στοιχεία, πρέπει να καθορίσετε ένα μερίδιο στην πλατφόρμα συναλλαγών της επιλογής σας. Όσο περισσότερο διακινδυνεύετε, τόσο υψηλότερες θα είναι οι αποδόσεις – ή απώλειες.

Για να σας δώσουμε ένα παράδειγμα, αν ποντάρετε 200 $ στο Stellar και κερδίσετε 2% – αυτό μεταφράζεται σε 4 $. Αν είχατε εκτοξευτεί και ξοδέψετε 1.000 $ αντ ‘αυτού – τα κέρδη σας από το ίδιο εμπόριο θα ήταν 20 $.

Τούτου λεχθέντος, είναι εύκολο να παρασυρθείτε με τα συναισθήματά σας. Για το λόγο αυτό, πολλοί έμποροι χρησιμοποιούν μια στρατηγική διαχείρισης τραπεζικού λογαριασμού για την ανταλλαγή Stellar και άλλων περιουσιακών στοιχείων.

Με απλά λόγια, σκεφτείτε πόσα μπορείτε να ξοδέψετε για κάθε Stellar συναλλαγή, αναφέροντας το τρέχον υπόλοιπο του λογαριασμού σας. Πολλοί άνθρωποι αποφασίζουν να χρησιμοποιούν όχι περισσότερο από 1% 2% των χρημάτων του λογαριασμού τους κάθε φορά.

Για παράδειγμα, εάν είχατε υπόλοιπο 3.000 $ στον λογαριασμό συναλλαγών σας – δεν θα ποντάρετε περισσότερα από 30 $ – εάν χρησιμοποιείτε στρατηγική 1%.

Εάν υιοθετήσατε μια στρατηγική 2%, το μέγιστο ποντάρισμα σας θα ήταν 60 $ – και ούτω καθεξής. Υπάρχουν μεσίτες εκεί έξω που θα σας επιτρέψουν να ανταλλάξετε κρυπτονομίσματα για μικρά ποσά.

Ολοκληρωμένο πλήθος ευχαριστιών eToro σάς επιτρέπει να ανταλλάσσετε το Stellar με τουλάχιστον $ 25 – καθιστώντας αυτό το είδος στρατηγικής εύκολο να ακολουθήσετε.

2. Αστρική μόχλευση συναλλαγών

Εάν έχετε πρόσβαση στα Stellar CFDs όπου ζείτε, μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας χρησιμοποιώντας μόχλευση.

Είναι σημαντικό να μην είστε αφελείς όσον αφορά την εφαρμογή μόχλευσης στις Stellar συναλλαγές. Σίγουρα, μπορούν να ενισχύσουν τα κέρδη σας όταν έχετε λάβει μια καλή απόφαση. Αλλά, αν κάνετε λάθος κλήση – η ίδια μόχλευση θα μεγεθύνει τις απώλειές σας.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε ένα παράδειγμα ενός Stellar trade χρησιμοποιώντας μόχλευση:

 • Πραγματοποιείτε παραγγελία πώλησης 1.000 $ σε XLM / USD
 • Προσθέτετε μόχλευση 1: 2
 • Κερδίζετε 15% στα κέρδη
 • Χωρίς μόχλευση – το κέρδος σας είναι 150 $
 • Με μόχλευση 1: 2 – το κέρδος σας είναι 300 $

Όπως προκύπτει από το παράδειγμά μας, εάν το επιτρέπει η χώρα σας – μπορείτε να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη Stellar μέσω της εφαρμογής μόχλευσης.

Ορισμένοι διαδικτυακοί μεσίτες προσφέρουν έως και 1:10 ή ακόμη και 1: 100. Ελέγχετε πάντα ότι οποιαδήποτε πλατφόρμα συναλλαγών που προσφέρει μόχλευση είναι ρυθμισμένη.

3. Τέλη για την ανταλλαγή Stellar Online

Άσχετο με το αν αποφασίσετε να ανταλλάξετε το Stellar με ένα crypto ή ένα νόμισμα fiat – θα είστε υπεύθυνοι για χρεώσεις κάποιας περιγραφής.

Όπως κάθε επιχείρηση, οι διαδικτυακοί μεσίτες πρέπει να κερδίσουν κέρδος για να διατηρήσουν την μπάλα. Προτού δεσμευτείτε σε έναν μεσίτη να ανταλλάξει το Stellar, ελέγξτε τη λίστα με τις πιθανές χρεώσεις για να παρακολουθείτε.

Stellar Trading Commission

Η συντριπτική πλειονότητα των χρηματιστών κερδίζει χρήματα μέσω προμηθειών προμήθειας συναλλαγών. Αυτό τείνει να επεξεργαστεί ως μεταβλητό ποσοστό, σε σχέση με την αξία της Stellar παραγγελίας σας.

Για να σας δώσουμε ένα παράδειγμα για το τι υπάρχει εκεί έξω, η πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης Coinbase χρεώνει 1,49% για κάθε συναλλακτική ενέργεια. Αυτό χρεώνεται και στα δύο άκρα – κατά την είσοδο και έξοδο από το εμπόριο XLM.

Ο διαδικτυακός μεσίτης eToro δεν χρεώνει καθόλου προμήθεια για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων και υπάρχουν 15 ακόμη προσφορές!

Αστρικό Spread

Το Stellar spread θεωρείται καλύτερα ως έμμεσο spread που χρεώνεται από την πλατφόρμα συναλλαγών. Το spread είναι το χάσμα μεταξύ της τιμής αγοράς και της τιμής πώλησης ενός χρηματοοικονομικού περιουσιακού στοιχείου.

Όσο ευρύτερο είναι το χάσμα μεταξύ των δύο τιμών, τόσο περισσότερο πρέπει να πληρώσετε έμμεσα τον μεσίτη κρυπτογράφησης. Όσο πιο έντονη είναι η εξάπλωση τόσο καλύτερα είναι για τα πιθανά κέρδη σας.

Εάν το spread είναι 2,45%, ξεκινάτε τη συναλλαγή σας με αυτό το ποσό στο κόκκινο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κερδίσετε 2,45% για να φτάσετε στο ζυγό. Οτιδήποτε πάνω από 2,45% μπορείτε να μετρήσετε ως κέρδος.

Άλλες αμοιβές Stellar Trading

Καλύψαμε μια επιλογή από κοινώς χρεωμένες χρεώσεις.

Εδώ είναι μερικά ακόμη που πρέπει να προσέξετε.

 • Κατάθεση / Αναλήψεις: Ορισμένοι διαδικτυακοί μεσίτες χρεώνουν στους πελάτες ένα τέλος για καταθέσεις και αναλήψεις. Το Coinbase χρεώνει 3,99% σε όλες τις συναλλαγές με χρεωστική κάρτα. Στο Binance, οι πελάτες χρεώνονται 2% σε κάθε συναλλαγή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα. Το eToro χρεώνει μόλις 0,5% και μόνο εάν δεν χρηματοδοτείτε τον λογαριασμό σας σε δολάρια ΗΠΑ.
 • Αδράνεια: Πολλοί μεσίτες χρεώνουν μια αμοιβή για μη ενεργή διαπραγμάτευση ή χρηματοδότηση του λογαριασμού σας. Αυτό συνήθως δεν ξεκινά έως ότου περάσουν 12 μήνες αδράνειας, αν και ορισμένοι μεσίτες χρεώνουν μετά από μόλις 3 μήνες. Τα τέλη αδράνειας χρεώνονται συνήθως μηνιαία έως ότου δεν υπάρχει τίποτα στον λογαριασμό σας.
 • Χρηματοδότηση μίας νύχτας: Εάν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε Stellar CFDs όπου ζείτε, θα χρεώνεστε πάντοτε με χρέωση χρηματοδότησης μίας ημέρας για κάθε μέρα που η θέση σας παραμένει ανοιχτή. Αυτό χρεώνεται συχνά με υψηλότερο επιτόκιο τα σαββατοκύριακα και αναφέρεται διαφορετικά ως «χρέωση ανταλλαγής».

Όλα τα πράγματα που λαμβάνονται υπόψη, πρέπει να βγάλουμε το παροιμιώδες καπέλο μας στο eToro. Η πλατφόρμα συναλλαγών χρεώνει προμήθεια 0%, προμήθεια κατάθεσης 0,5% (αν όχι USD) και εξαιρετικά περιορισμένα spreads σε κρυπτονομίσματα.

Έτοιμοι για συναλλαγές Αστρικό XLM?

Πώς να κάνετε εμπόριο Stellar 2021 – Βήμα προς βήμα

Σε αυτό το σημείο στον Οδηγό τρόπου διαπραγμάτευσης με αστέρια, πιθανότατα θέλετε να ξεκινήσετε.

Για να κάνουμε τα πράγματα να λειτουργούν όσο το δυνατόν πιο ομαλά για εσάς στις εμπορικές σας συναλλαγές, δημιουργήσαμε μια απλή βήμα προς βήμα αναλυτική περιγραφή.

Βήμα 1: Επιλέξτε έναν ιστότοπο Stellar Trading

Το πρώτο πράγμα στη λίστα υποχρεώσεων πρέπει να είναι η επιλογή μιας αξιόπιστης πλατφόρμας για την ανταλλαγή Stellar. Υπάρχουν εκατοντάδες μεσίτες κρυπτογράφησης στο διαδίκτυο, επομένως προσέξτε τους καρχαρίες.

Έχοντας αυτό κατά νου, έχουμε απαριθμήσει ορισμένα βασικά ζητήματα κατά την εύρεση ενός διαδικτυακού μεσίτη για την ανταλλαγή Stellar:

 • Κανονισμός λειτουργίας: Είναι η πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης ρυθμισμένη από έναν σεβαστό οργανισμό όπως ASIC, FCA ή CySEC?
 • Αμοιβές: Ποια τέλη αναμένεται να πληρώσετε για να ανταλλάξετε τη Stellar?
 • Πληρωμές: Ποιες μέθοδοι πληρωμής υποστηρίζονται στην πλατφόρμα συναλλαγών?
 • Ελάχιστο λογαριασμό: Ποιο είναι το ελάχιστο ποσό κατάθεσης και πονταρίσματος που απαιτείται για την ανταλλαγή XLM?
 • Αστρικά ζεύγη: Ποιο fiat και ψηφιακό νόμισμα είναι διαθέσιμο για συναλλαγές έναντι της Stellar?
 • Πλατφόρμα συναλλαγών: Βρίσκετε την πλατφόρμα συναλλαγών εύκολη στην πλοήγηση και φιλική για αρχάριους?
 • Κινητό: Υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή?

Όπως είναι προφανές από τη λίστα μας, υπάρχουν πολλά που πρέπει να προσέξετε όταν θέλετε να ανταλλάξετε τη Stellar.

Εάν εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι για την πλατφόρμα συναλλαγών για να εγγραφείτε, πιστεύουμε ιδιαίτερα για το eToro – όπως και οι περισσότεροι από τους 13 εκατομμύρια χρήστες του.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα οφέλη που διαπραγματεύονται Stellar μέσω αυτού του διαδικτυακού μεσίτη.

 • Η πλατφόρμα συναλλαγών ρυθμίζεται από τις FCA, ASIC και CySEC. Για τους κατοίκους των ΗΠΑ ο μεσίτης είναι εγγεγραμμένος στο FINRA
 • Μπορείτε να ανταλλάξετε το Stellar χωρίς προμήθεια με ανταγωνιστικά spread
 • Οι καταθέσεις υποβάλλονται σε επεξεργασία αμέσως. Επιπλέον, γίνονται δεκτές πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες και ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως το PayPal
 • Στο eToro μπορείτε να ανταλλάξετε Stellar με νομίσματα όπως το δολάριο ΗΠΑ ή ψηφιακά νομίσματα όπως το Bitcoin
 • Το ελάχιστο ποντάρισμα είναι εφικτό για αρχάριους – με μόλις $ 25 ανά Stellar trade

Βήμα 2: Ανοίξτε έναν λογαριασμό Stellar Trading

άνοιγμα λογαριασμού συναλλαγών

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του eToro – ή τον μεσίτη της επιλογής σας – και εγγραφείτε. Στο eToro, αυτό συνήθως διαρκεί λιγότερο από 10 λεπτά από άκρο σε άκρο.

Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να πείτε στην πλατφόρμα ποιος είστε – αυτό είναι συνήθως το όνομα, η διεύθυνση, το email και ο αριθμός κινητού σας.

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να ανεβάσετε ένα αντίγραφο της ταυτότητας της φωτογραφίας σας – οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν άδεια οδήγησης ή διαβατήριο.

Στο eToro, εάν θέλετε να αφήσετε αυτό το μέρος μέχρι αργότερα, μπορείτε. Ωστόσο, θα πρέπει να το παραδώσετε τελικά – είτε ζητήσετε ανάληψη είτε κατάθεση άνω των 2.250 $.

Βήμα 3: Κατάθεση κεφαλαίων

Τώρα είστε ελεύθεροι να καταθέσετε χρήματα στο νέο σας λογαριασμό συναλλαγών. Για την ανταλλαγή Stellar, η ελάχιστη κατάθεση στο eToro είναι 200 ​​$.

Όσον αφορά τις μεθόδους πληρωμής, διαπιστώνουμε ότι οι περισσότεροι μεσίτες δέχονται διάφορους τύπους. Θα πρέπει να σημειώσετε ότι το τραπεζικό έμβασμα είναι η πιο αργή μέθοδος ανταλλαγής Stellar.

Το Crowd-pleer eToro δέχεται μια ποικιλία γρήγορων και βολικών τύπων πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων πιστωτικών / χρεωστικών καρτών και ηλεκτρονικών πορτοφολιών, όπως Skrill, PayPal και Neteller. Η πλατφόρμα συναλλαγών χρησιμοποιεί επίσης αυτοματοποιημένη τεχνολογία επικύρωσης ταυτότητας – έτσι θα μπορείτε να ανταλλάσσετε το Stellar σε χρόνο μηδέν.

Βήμα 4: Επιλέξτε Stellar Trading Market

Μετά τη χρηματοδότηση του λογαριασμού σας, μπορείτε να επιλέξετε μια αγορά. Αυτό το μέρος είναι εξαιρετικά εύκολο – απλώς κατευθυνθείτε στην κατηγορία «Εμπορικές αγορές».

Εναλλακτικά, εάν γνωρίζετε τι ζευγάρι θέλετε να ανταλλάξετε, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια απλή αναζήτηση. Για παράδειγμα, XLM / JPY, XLM / EUR, XLM / CHF ή XLM / GBP. Όλα αυτά τα ζεύγη crypto-fiat είναι διαθέσιμα στο εμπόριο χωρίς προμήθεια στο eToro.

Βήμα 5: Τοποθετήστε το Stellar Trade

Σε αυτό το σημείο, ίσως χρειαστεί να κάνετε κύλιση προς τα πάνω για μια ανακεφαλαίωση των παραγγελιών για χρήση κατά την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.

Ωστόσο, μπορείτε να προχωρήσετε και να πραγματοποιήσετε την πρώτη σας παραγγελία Stellar.

Υποβάλετε μια εντολή αγοράς ή μια εντολή πώλησης ανάλογα με την πρόβλεψή σας. Κάντε κλικ στο “Open Trade” για να εκτελέσετε την αστρική σας θέση.

Και αυτό είναι – μόλις ανταλλάξατε το Stellar. Εάν χρησιμοποιήσατε το eToro, η διαδικασία ήταν 1005 χωρίς προμήθεια.

Πώς να ανταλλάσσετε αστρικό οδηγό – Η ετυμηγορία

Εάν θέλετε να ανταλλάξετε το Stellar με ικανοποιητικό τρόπο, αυτό πρέπει να γίνει είτε μέσω διαδικτυακού μεσίτη είτε μέσω ανταλλαγής κρυπτογράφησης.

Συνιστούμε έναν ελεγχόμενο διαδικτυακό μεσίτη, κυρίως λόγω της ευκολίας και της ασφάλειας που προσφέρει. Στο eToro, Το Stellar μπορεί να συναλλάσσεται έναντι νομισμάτων fiat όπως το δολάριο ΗΠΑ και το ευρώ, καθώς και κρυπτονομίσματα όπως το Litecoin και το Ethereum – για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Κάνοντας την εργασία σας και μελετώντας οδηγούς όπως αυτό, μπορείτε να ανταλλάξετε αποτελεσματικά τον εαυτό σας Stellar, από την άνεση του σπιτιού σας. Τι περισσότερο, στο eToro, μπορείτε να το κάνετε αυτό σε μια πλατφόρμα φιλική για αρχάριους και χωρίς προμήθεια.

eToro – Καλύτερος μεσίτης για αγορά Αστρικό XLM

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο της κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Συχνές ερωτήσεις

Το εμπόριο στο Stellar είναι ασφαλές?

Το Trading Stellar είναι ασφαλές – υποθέτοντας ότι σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές μέσω εγκεκριμένου μεσίτη όπως το eToro.

Πώς πραγματοποιώ συναλλαγές στο Stellar?

Ο ασφαλέστερος και πιο βολικός τρόπος συναλλαγών της Stellar είναι μέσω μιας αξιόπιστης πλατφόρμας συναλλαγών όπως το eToro. Καταθέστε το ελάχιστο 200 $ χρησιμοποιώντας πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή ηλεκτρονικό πορτοφόλι και μπορείτε να ανταλλάξετε το Stellar με μόλις 25 $.

Μπορείτε να γίνετε πλούσιοι με την ανταλλαγή Stellar?

Θα υπάρχουν πολλοί έμποροι που θα σας πουν για απροσδιόριστο πλούτο που αποκτήθηκε από την εμπορία της Stellar. Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν όλοι οι έμποροι αντιμετωπίζουν επίσης τακτικές απώλειες. Μάθετε τα σκαμπανεβάσματα της αγοράς, μην ποντάρετε περισσότερα από όσα μπορείτε να αντέξετε οικονομικά και χρησιμοποιήστε μια πλατφόρμα με άδεια.

Το Stellar είναι νόμιμο στις ΗΠΑ?

Ναί. Οι αστρικές συναλλαγές είναι πολύ νόμιμες στις ΗΠΑ. Ωστόσο, πρέπει να λάβετε υπόψη ότι δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σε Stellar CFDs.

Μπορείτε να ανταλλάξετε το Stellar με Leverage?

Η μόχλευση προσφέρεται στο Stellar σε ορισμένες πλατφόρμες. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τη χώρα στην οποία κατοικείτε. Εάν είστε από τις ΗΠΑ ή το Ηνωμένο Βασίλειο, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε CFD κρυπτογράφησης ή στη μόχλευση που τους συνοδεύει. Ενώ θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε έναν μη ρυθμισμένο χώρο – θα συνιστούσαμε να το αποφύγετε με κάθε κόστος.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner