Πρόβλεψη Stellar Price Price – Πόσο θα αξίζει το Stellar XLM το 2021 και πέρα;

Contents

Πρόβλεψη τιμής Stellar XLM:

Πόσο θα αξίζει το αστρικό το 2021 και πέρα?

Θα ανεβεί ή θα συντριβεί ο Stellar; Διαβάστε την πρόβλεψη τιμής Stellar XLM 2021 – 2025

Αναζητάτε την αστρική πρόβλεψη 2021 – 2025; Ή δυσκολευτήκατε να απαντήσετε στην ερώτηση «είναι το Stellar μια καλή επένδυση; Βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Θα μοιραστούμε την κορυφαία αστρική πρόβλεψη τιμών για το 2021 και μετά. ρίχνουμε μια ματιά στο Stellar XLM για να μάθουμε τι έχουν να πουν οι ειδικοί για τη μελλοντική του απόδοση και πόσο θα αξίζει το Stellar το 2021 και μετά.

Αρχικά αναφέρεται ως «The Secret Bitcoin Project», Stellar (XLM) κυκλοφόρησε το 2014 από τον συνιδρυτή της Ripple, Jed McCaleb. Έκτοτε, έγινε το 11ο μεγαλύτερο κρυπτογράφηση στον κόσμο. Η τρέχουσα κεφαλαιοποίηση της αγοράς της είναι 3.307.763.271 $ και η τιμή του μητρικού νομίσματός της, Lumens, είναι μια μέτρια 0,152991 $.

Κατά τα τελευταία έξι χρόνια, το δίκτυο Stellar έχει κερδίσει την προσοχή διαφόρων επιχειρήσεων υψηλού προφίλ. Από την IBM έως τη Deloitte, η Stellar τροφοδοτεί εφαρμογές και συστήματα πληρωμών για μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κόσμο. Αλλά τι πρέπει να περιμένουμε να δούμε υπέροχα πράγματα στο μέλλον?

Η τιμή του Stellar (XLM) δεν ήταν ποτέ ψηλά. Ωστόσο, μετά την πρόσφατη αύξηση της αγοράς της αγοράς, η τιμή της από 0.152991 $ τον Οκτώβριο σε 0,3258 $ σήμερα (και η κεφαλαιοποίηση της αγοράς από 3.307.763.271 $ σε 7.567.856.726 $), ίσως αναρωτιέστε αν πρόκειται να αυξηθεί τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η βιομηχανία δεν είναι ξένη για την αστάθεια. Πίσω στο 2017/18, μια bull bull σε όλη την αγορά είδε τα περισσότερα περιουσιακά στοιχεία να φτάνουν στο υψηλό όλων των εποχών (ATH) Ωστόσο, τα αποτελέσματα δεν κράτησαν πολύ και είναι κατανοητό ότι πολλοί άνθρωποι ανησυχούν ότι το ίδιο θα συμβεί ξανά. Λοιπόν, αναμένουν οι ειδικοί του κλάδου να δουν την πτώση της τιμής XLM; Ή θα μπορούσαμε να είμαστε για ένα νέο ATH?

Είτε είστε τωρινός επενδυτής Stellar είτε κάποιος που θέλει να μάθει “είναι μια καλή επένδυση” και μάθετε περισσότερα για την τεχνολογία, διαβάστε παρακάτω. Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε μερικές από τις κορυφαίες αστρικές προβλέψεις τιμών για να μάθουμε αν η τιμή XLM θα κερδίσει ή όχι τα επόμενα πέντε χρόνια. Είτε είστε τρέχων επενδυτής που θέλει να αποφασίσει εάν θα διατηρήσει ή θα πουλήσει το XLM σας, είτε κάποιος που σκέφτεται να προσθέσει το στοιχείο στο χαρτοφυλάκιό σας, έχουμε συγκεντρώσει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε εδώ.

Εάν θέλετε να αγοράσετε ή να επενδύσετε στο Stellar XLM γρήγορα και εύκολα, με 0% προμήθεια, ελέγξτε Ανταλλαγή eToro!

Τι είναι το αστρικό XLM?

Προτού διερευνήσουμε τι έχει στη διάθεσή του το 2021-2025 για το Stellar, ας ανακεφαλαιώσουμε πώς λειτουργεί αυτή η κρυπτογράφηση. Όπως αναφέραμε στην εισαγωγή, το Stellar XLM αποτελείται από δύο βασικά στοιχεία: το αποκεντρωμένο δίκτυο πληρωμών ανοιχτού κώδικα, το Stellar και το εγγενές νόμισμά του, Lumens (XLM).

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο Jed McCaleb ίδρυσε προηγουμένως το Ripple, πιθανότατα δεν θα εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι η Stellar επικεντρώνεται ιδιαίτερα στη διευκόλυνση των διασυνοριακών πληρωμών. Ωστόσο, μια βασική διαφορά μεταξύ Stellar και Ripple είναι το κοινό-στόχος τους. Ενώ το Ripple διευκολύνει τις τράπεζες να μεταφέρουν χρήματα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για τις συναλλαγματικές ισοτιμίες και τα τέλη, η Stellar έχει τοποθετηθεί ως ψηφιακή λύση για άτομα που θέλουν να κάνουν καθημερινές πληρωμές.

Το cryptocurrency ανήκει σε ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ισχυρίζεται ότι πρωταρχικός στόχος του είναι να προσφέρει οικονομική ελευθερία σε όσους έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε αξιόπιστα ιδρύματα. Τελικά, ελπίζει να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο. Αυτό θα σήμαινε ότι κάποιος θα μπορούσε να πραγματοποιήσει μια διεθνή πληρωμή στο δικό του νόμισμα και θα έφτανε στον παραλήπτη στο δικό του, χωρίς τα τέλη και τους αργούς χρόνους συναλλαγών που παραδοσιακά σχετίζονται με τις διασυνοριακές πληρωμές.

Κάθε συναλλαγή Stellar κοστίζει μόλις 0,0001 XLM σε προμήθειες και διαρκεί λιγότερο από έξι δευτερόλεπτα για την επεξεργασία. (Συγκρίνετε αυτό με το Bitcoin, το οποίο μπορεί να διαρκέσει έως και μία ώρα για την επεξεργασία μιας μόνο συναλλαγής). Και αυτή δεν είναι η μόνη διαφορά μεταξύ του Bitcoin και του λεγόμενου «Secret Bitcoin Project». Επειδή η συνολική προσφορά της αρχικά αναμενόταν να αυξάνεται κατά 1% κάθε χρόνο, η Stellar ήταν γνωστή ως πληθωριστικό νόμισμα. Θεωρητικά, αυτό θα το έκανε πολύ πιο επεκτάσιμο από το Bitcoin, το οποίο αναμένεται να φτάσει τη μέγιστη προσφορά του γύρω στο έτος 2030.

Είτε είστε ήδη επενδυτής είτε αναζητάτε την επιπλέον ώθηση για να προσθέσετε το Stellar στο χαρτοφυλάκιό του, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα. Σε αυτό το ενημερωμένο άρθρο, έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις πιο συναρπαστικές προβλέψεις τιμών για το Stellar XLM τα επόμενα πέντε χρόνια.

Βραχυπρόθεσμες προβλέψεις αστρικών τιμών: 2021

Αστρική πρόβλεψη τιμής για το 2021

Τι προβλέπουν οι ειδικοί της κρυπτογράφησης για το Stellar XLM το 2021?

Θα ανεβεί το Stellar XLM το 2021; Μετά την τελευταία bull market της κρυπτογράφησης, πολλοί επενδυτές αναρωτιούνται τι ισχύει το 2021 για την τιμή του XLM. Εάν αναρωτιέστε «είναι το Stellar XLM μια καλή επένδυση το 2021;», διαβάστε για να μάθετε τι έχουν να πουν οι κορυφαίοι αναλυτές κρυπτογράφησης.

Έτσι, έχοντας ανακεφαλαιώσει τι ακριβώς είναι το Stellar, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που θα μπορούσαμε να περιμένουμε να συμβεί στην τιμή XLM καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2021.

Όταν μοιραστήκαμε για πρώτη φορά ένα άρθρο σχετικά με τις προβλέψεις τιμών Stellar XLM τον Οκτώβριο, το WalletInvestor είχε μια από τις πιο πτωτικές προβλέψεις. Η πλατφόρμα πίστευε ότι το περιουσιακό στοιχείο θα ακολουθούσε μια συνολική πτωτική τάση καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, κλείνοντας το 2021 σε αξία περίπου 0,08 $. Λοιπόν, πώς άλλαξαν οι προβλέψεις τους τους τελευταίους δύο μήνες?

Όπως μπορούμε να δούμε από το παραπάνω γράφημα, το WalletInvestor άλλαξε δραματικά τις προβλέψεις του! Σύμφωνα με την έρευνά του, η τιμή του XLM έχει οριστεί για τη δεύτερη πιο επιτυχημένη χρονιά όλων των εποχών, με μια άλλη σημαντική ταύρος να προβλέπεται για το Νοέμβριο-Δεκέμβριο. Αν και αναμένει ότι η τιμή θα κυμανθεί καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, δεν πιστεύει ότι το Stellar θα πέσει ποτέ κάτω από 0,2 $.

Μέχρι το τέλος του 2021, θα μπορούσαμε να δούμε αστρικές τιμές 0,448 $ – την υψηλότερη τιμή του στοιχείου από το 2018.

Εάν αυτό είναι αλήθεια, θα ήταν υπέροχα νέα για τους επενδυτές που αναρωτιούνται «θα ανεβεί το Stellar XLM;». Κατά την πορεία προς την ανοδική πορεία της αγοράς, το cryptocurrency είχε δύο μάλλον απογοητευτικά χρόνια. Αυτό έχει προκαλέσει ακόμη και ορισμένους να ρωτήσουν «είναι ο Stellar Lumens νεκρός;» Αλλά όπως μπορούμε να δούμε από την πρόβλεψη του WalletInvestor, αυτό το αουτσάιντερ θα μπορούσε να οριστεί για ένα πολύ πιο φωτεινό μέλλον.

Η δεύτερη βραχυπρόθεσμη πρόβλεψη τιμών προέρχεται από το Trading Beasts.

Σύμφωνα με το Trading Beasts, το αστρικό μέλλον θα μπορούσε να είναι πιο φωτεινό. Η πλατφόρμα συναλλαγών προέβλεψε ότι η τιμή της XLM θα μπορούσε να φτάσει τη μέγιστη τιμή των 0,53 $ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021.

Όπως και η WalletInvestor, η Trading Beasts αναμένει ότι η τιμή της Stellar Lumens θα αυξηθεί προς το τέλος του 2021, με τους υψηλότερους ρυθμούς αλλαγής που έχουν προγραμματιστεί για το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Αν και οι ελάχιστες προβλέψεις του δεν είναι εντυπωσιακά ανοδικές, εξακολουθούν να δείχνουν βελτίωση από την τρέχουσα τιμή, ενώ οι μέσες προβλέψεις του είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικές. Δείχνουν ότι η Stellar θα μπορούσε να είναι για μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά, παραμένοντας πάνω από 0,4 $ για το σύνολο του 2021. Αυτό θα οδηγήσει το περιουσιακό στοιχείο στα υψηλότερα επίπεδα από τις αρχές του 2018.

Οι προβλέψεις του Trading Beasts είναι αισθητά στατικές. Δεν αναμένει ότι η τιμή του Stellar θα πέσει κάτω από 0,2 $ σε οποιοδήποτε σημείο.

Η πλατφόρμα συμφωνεί με την ιδέα ότι η XLM θα μπορούσε να πετάξει στα 0,7 $ το 2021.

Για την τελική βραχυπρόθεσμη πρόβλεψη τιμών, στρίψαμε στην Ψηφιακή τιμή νομίσματος. Οι προοπτικές της είναι μάλλον πιο ασταθείς από αυτές των WalletInvestor και Trading Beasts, αλλά η πλατφόρμα εξακολουθεί να πιστεύει ότι το Stellar XLM θα κλείσει το έτος σε υψηλότερη τιμή από τα τρέχοντα $ 0,3258.

Αν και αυτό το γράφημα δεν φαίνεται τόσο ενθαρρυντικό, είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε στο γεγονός ότι η Digital Coin Price πιστεύει ότι η Stellar θα 0,475 $ για σχεδόν ολόκληρο το 2021.

(Προφανώς υπάρχουν μερικές μέρες που θα μειώσουν την τιμή τους στα 0,471647 $ στα τέλη Αυγούστου και αρχές Σεπτεμβρίου). Αυτό το καθιστά πραγματικά μια από τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις που έχουμε δει! Επειδή η πλατφόρμα έχει προβλέψει μια τεράστια bull bull – και επακόλουθη bearish προσαρμογή – προς τα τέλη Φεβρουαρίου, ορισμένοι επενδυτές μπορεί να αισθάνονται σαν να είναι σε μια δύσκολη διαδρομή. Αλλά αν το ετήσιο χαμηλό του είναι πραγματικά πάνω από 0,47 $, οι προοπτικές είναι ακόμα εξαιρετικά θετικές.

Πολλοί επενδυτές θέλουν να ρωτήσουν «είναι το Stellar XLM μια καλή επένδυση το 2021;» Σύμφωνα με την DigitalCoinPrice, οι προοπτικές είναι θετικές. Πιστεύει ότι η τιμή του Stellar XLM θα φτάσει τα υψηλά των 0,49 $ κατά τη διάρκεια του 2021.

Συνολικά, οι προβλέψεις τιμών Stellar XLM 2021 ποικίλλουν. Σε ένα άκρο, το DigitalCoinPrice προβλέπει υψηλά επίπεδα μεταβλητότητας και την υψηλότερη τιμή του XLM εδώ και χρόνια. Από την άλλη, η WalletInvestor πιστεύει ότι η τιμή της XLM θα αυξηθεί καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2021 και θα καταλήξει σε διαπραγμάτευση υψηλότερη από την τρέχουσα τιμή της.

Λοιπόν, είναι το Stellar μια καλή επένδυση για το 2021; Οι βραχυπρόθεσμες προβλέψεις τιμής Stellar που έχουμε συμπεριλάβει σε αυτό το άρθρο υποδηλώνουν ότι θα μπορούσε να είναι. Κανένας δεν προβλέπει ότι το XLM θα κλείσει το 2021 σε χαμηλότερη τιμή από την τρέχουσα αξία του, κάτι που θα πρέπει να είναι ένα καθησυχαστικό σημάδι για τους επενδυτές.

Το βασικό ερώτημα τώρα είναι αν οι μακροπρόθεσμες προοπτικές του είναι τόσο ελπιδοφόρες όσο και οι βραχυπρόθεσμες. Εάν προτιμάτε μια μακροπρόθεσμη επενδυτική στρατηγική, ας ρίξουμε μια ματιά στις αστρικές προβλέψεις τιμών για το 2022-2025.

Έχετε σκεφτεί να επενδύσετε Αστρικό XLM?

Μακροπρόθεσμες προβλέψεις αστρικών τιμών: 2022-2025

Τι προβλέπουν οι ειδικοί της κρυπτογράφησης για το Stellar XLM το 2022 και μετά?

Πολλοί επενδυτές κρυπτογράφησης επιθυμούν να μάθουν τι θα μπορούσαν να έχουν τα επόμενα 5 χρόνια για την τιμή του αστρικού XLM. Αν ψάχνετε για μια πρόβλεψη τιμής Cardano 2025, ή ακόμα και αναρωτιέστε «πρέπει να επενδύσω στο Stellar;», συνεχίστε να διαβάζετε. είναι σημαντικό να κοιτάξουμε μπροστά για να δούμε πώς μπορεί να αλλάξει η τιμή του τα επόμενα δύο χρόνια. Σε αυτήν την ενότητα, θα διερευνήσουμε τις πιθανές αλλαγές τιμών του XLM μεταξύ 2022 και 2025.

Όπως δείχνουν αυτές οι προβλέψεις, το Stellar Lumens (XLM) θα μπορούσε να τεθεί για ένα από τα καλύτερα του χρόνια ακόμα. Ωστόσο, τι θα περιμέναμε να δούμε μακροπρόθεσμα; Για το 2022, η ιταλική πλατφόρμα crypto Previsioni Bitcoin έδωσε την ακόλουθη πρόβλεψη:

Το Previsioni Bitcoin δικαιολογεί τις (εξαιρετικά ανοδικές) προβλέψεις του, καθώς πιστεύει ότι ο κόσμος θα αυξήσει σημαντικά την υιοθέτηση πολλών κρυπτονομισμάτων κατά τα επόμενα δύο χρόνια. Όπως μπορούμε να δούμε, δεν πιστεύει ότι το Stellar Lumens αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Previsioni Bitcoin, η τιμή του Stellar XLM θα μπορούσε να αυξηθεί από 1 $ σε 2 $ μεταξύ Ιανουαρίου και Μαΐου 2022! Ακόμη και το 1 $ είναι μια απίστευτα αισιόδοξη πρόβλεψη, οπότε αυτό είναι δυνητικά συναρπαστικό νέο για τους επενδυτές.

Μετά από ένα ετήσιο υψηλό των 2.130037 $ τον Αύγουστο, η Previsioni Bitcoin πιστεύει ότι το Stellar XLM θα κλείσει το 2021 στην τιμή των 1.719757 $.

Λαμβάνοντας υπόψη το προηγούμενο ATH της XLM ήταν μόλις 0,897472 $ το 2018, αυτό θα ήταν ένα απίστευτο νέο ρεκόρ. Πολλοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι αυτό είναι υπερβολικά φιλόδοξο. Ωστόσο, η Stellar έχει ήδη αποδείξει ότι η τιμή της μπορεί να διπλασιαστεί μέσα σε ένα μήνα, οπότε ίσως να μην είναι τόσο ρεαλιστικό όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά.

Για τη δεύτερη μακροπρόθεσμη πρόβλεψη τιμών, επιστρέψαμε στην Ψηφιακή τιμή νομίσματος. Μετά την πρόβλεψη ενός ενθαρρυντικού 2021, τι αναμένει να δει η πλατφόρμα το 2022-2025?

Η πρόβλεψη της ψηφιακής τιμής κέρματος για το Stellar XLM είναι απίστευτα θετική. Για τα επόμενα χρόνια, προβλέπεται τα ακόλουθα ορόσημα:

Ετος Αστρική τιμή
2021 $0,52
2022 0,62 $
2023 0,72 $
2024 0,83 $
2025 1,25 $

Ως μακροπρόθεσμη επένδυση, προβάλλει ότι η Stellar θα μπορούσε να έχει απίστευτα θετική απόδοση. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του, η τιμή της αστρικής τιμής θα μπορούσε να αυξηθεί στα 0,65 δολάρια μέχρι το τέλος του 2021, να αυξηθεί στα 0,75 $ το 2022, 0,84 $ το 2023, 0,91 $ το 2024 και να επιτύχει μέση τιμή 1,50 $ έως το 2025.

Σύμφωνα με την τεχνική της ανάλυση, η Digital Coin Price αναμένει ότι η τιμή της Stellar Lumens θα φτάσει σε νέο ATH μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια. Αναμένει ότι ο μεγαλύτερος ρυθμός ανάπτυξης θα συμβεί κατά τη διάρκεια του 2024-25, με αύξηση των τιμών περίπου 0,2 $.

Εάν αναρωτιέστε «τι θα αξίζει το Stellar Lumens το 2030;», πιθανότατα θα χαρείτε να δείτε ότι η τιμή ψηφιακού νομίσματος πιστεύει ότι θα μπορούσε να έχει αξία μεγαλύτερη από 2,5 $ έως το 2030.

Δυστυχώς, ο Long Forecast πιστεύει ότι πρέπει να επιστρέψουμε στη γη. Σε αντίθεση με την ψηφιακή τιμή νομισμάτων (και ιδίως το Previsioni Bitcoin), αυτή η πλατφόρμα έχει δώσει μια ζοφερή πτωτική πρόβλεψη που θα μπορούσε να δει την τιμή του XLM να πέσει κάτω από τα 0,2 $ κατά τη διάρκεια του 2023. Για το 2024, αναφέρεται στις ακόλουθες τιμές:

Αστρικές τιμές το 2024

Ιαν: 0,14 $

Φεβ: 0,11 $

Μαρ: 0,09 $

Απρ: 0,10 $

Μάιος: 0,12 $

Ιουν: 0,14 $

Ιουλ: 0,12 $

Αυγ: 0,11 $

Σεπ: 0,13 $

Οκτ: 0,15 $

Νοέμβριος: 0,17 $

Δεκ: 0,20 $

Οι σταθερά αρνητικοί ρυθμοί ανάπτυξης είναι απίστευτα αποθαρρυντικοί, καθώς καμία από τις άλλες προβλέψεις που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο δεν αναμένει ότι η τιμή του XLM θα πέσει κάτω από την τρέχουσα τιμή της. Με ετήσιο χαμηλό 0,09 $ που προβλέπεται για τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2024, η Long Forecast σαφώς δεν αναμένει ότι η ανοδική τάση της XLM θα συνεχιστεί μακροπρόθεσμα. Παρόλο που πιστεύει ότι το περιουσιακό στοιχείο θα δοκιμαστεί προσωρινά έως το 2025, είναι δύσκολο να ελπίζουν οι επενδυτές.

Λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των θετικών προβλέψεων υπερτερεί πολύ αυτής της πτωτικής προοπτικής, ωστόσο, δεν πρέπει να χάσουμε την ελπίδα για τις μακροπρόθεσμες προοπτικές του Stellar. Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ένα πιθανό χειρότερο σενάριο για να δημιουργήσετε μια ισχυρή εμπορική στρατηγική, ειδικά καθώς η αγορά είναι πιο ασταθής από ποτέ αυτή τη στιγμή. Όπως λέγεται συχνά στον κόσμο των συναλλαγών: σχεδιάστε το χειρότερο, περιμένετε το καλύτερο!

Η πλατφόρμα crypto Prime XBT έχει χρησιμοποιήσει τεχνική ανάλυση για να κάνει τις ακόλουθες προβλέψεις, που απεικονίζονται σε αυτό το γράφημα:

Τα τρία τρίγωνα που μπορούμε να δούμε επισημαίνονται με πράσινο χρώμα είναι αντιπροσωπευτικά ενός αντίστροφου μοτίβου κεφαλής και ώμων. Οι αναλυτές της Crypto έχουν αναγνωρίσει αυτό το μοτίβο που συνήθως προηγείται μιας ανοδικής πορείας – εξ ου και η απότομη ανοδική τάση των προβλέψεων της Prime XBT.

Η πλατφόρμα προβλέπει ένα απίστευτα αισιόδοξο μέλλον για το Stellar XLM. Όπως μπορούμε να δούμε, η τεχνική ανάλυση της Prime XBT τοποθετεί το Stellar XLM σε πιθανή τιμή 1,25 $ έως το 2023.

Εάν αυτές οι προβλέψεις είναι σωστές, αυτό θα σήμαινε ότι το Stellar XLM πρόκειται να ξεπεράσει το προηγούμενο υψηλό όλων των εποχών (ATH) των 0,893232 $.

Σύμφωνα με την ανάλυση του Coinliker, οι επενδυτές αναρωτιούνται «θα ανεβεί η τιμή του Stellar XLM;» δεν έχουν τίποτα να ανησυχούν. Πιστεύει ότι το Stellar θα αυξηθεί από έτος σε έτος μεταξύ 2021 και 2025:

2021-2022: XLM Τιμή: 0,64 $, Ανάπτυξη: +1,130%

2022-2023: XLM Τιμή: 1,52 $, Ανάπτυξη: + 2,820%

2025: XLM Τιμή: 3,35 $, Ανάπτυξη: + 6,340%

Ο Coinliker ισχυρίζεται ότι παρόλο που πιστεύουμε ότι αυτές οι προβλέψεις είναι ακραίες, δεν είναι τόσο άγριες όσο εμφανίζονται. Η πλατφόρμα αναφέρει την αναπτυσσόμενη τεχνολογία του Stellar network, καθώς και την αυξημένη υιοθέτηση του XLM σε μια ποικιλία διαφορετικών περιπτώσεων χρήσης, ως βασικούς παράγοντες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αυτήν την αύξηση των τιμών. Είναι ισχυρισμός ότι StormGain συμφωνεί με. Σύμφωνα με την πλατφόρμα, μια εκτίμηση 2 $ έως το 2025 είναι «συντηρητική».

Το Stellar XLM θα μπορούσε να ξεπεράσει το προηγούμενο ATH των $ 0,887328. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Coinliker, το ATH του θα μπορούσε να υπερδιπλασιαστεί τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ως μακροπρόθεσμη επένδυση, προβάλλει ότι η Stellar θα μπορούσε να αποδώσει πολύ καλά. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της, η τιμή της αστρικής τιμής θα μπορούσε να αυξηθεί στα 0,75 δολάρια μέχρι το τέλος του 2021, να αυξηθεί σε 0,95 δολάρια το 2022 και να επιτύχει μέση τιμή 2,50 $ έως το 2025.

Πόσο θα αξίζει το αστρικό το 2025?

Σύμφωνα με την Stellar πρόβλεψη τιμών που προσφέρει το WalletInvestor.com, η XLM αναμένεται να αυξηθεί στα 0,782 $ στα τέλη του 2021 και στα 0,96 $ μέχρι το τέλος του 2022, να φτάσει στα 2,35 $ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025.

Με βάση τις Stellar προβολές από το DigitalCoinPrice.com, η τιμή XLM αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά τα επόμενα χρόνια, διαπραγματευόμενη στα 0,63 $ το 2021, στα 0,71 $ τον Δεκέμβριο του 2023 και στα 1,255 $ τον Δεκέμβριο του 2025.

Το Longforecast προβλέπει ότι η XLM θα φτάσει τα 1,69 $ μέχρι το τέλος του 2025.

Πρόσθετες προβλέψεις τιμής Stellar (XLM) 2023-2025:

Αστρικές προβλέψεις τιμών 2021:

Crypto Coin Society: 1,332967 $

Investing Haven: $ 4

Mega Crypto Τιμή: $ 5

Αστρικές προβλέψεις τιμών 2023:

Prime XBT: 1,25 $

WalletInvestor: 0,613 $

Trading Beasts: 0,5554100 $

Αστρικές προβλέψεις τιμής 2025:

Διακόπτης νομισμάτων: $ 5

Ripple News: $ 3

Captain Altcoin: 5 $

Συμπέρασμα: Πρόβλεψη τιμής Stellar XLM

Τα παρακάτω στοιχεία προβλέψεων περιγράφουν ορισμένα από τα Δυνητικός υψηλές και χαμηλές προβλέψεις τιμής Stellar XLM το 2021, 2022, 2023 και 2025 που προσφέρονται από τεχνικούς αναλυτές και ειδικούς της βιομηχανίας Crypto.

Ετος Υψηλός Χαμηλός
2021 0,82 $ 0,22 $
2022 0,95 $ 0,46 $
2023 1,32 $ 0,60 $
2025 2,20 $ 0,90 $

Πώς άλλαξε η τιμή του αστρικού με την πάροδο του χρόνου?

Για να βρείτε την πιο ακριβή απάντηση στην ερώτηση «είναι το Stellar XLM μια καλή επένδυση;», η ανάλυση των προβλέψεων κρυπτογράφησης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε. Ωστόσο, είναι επίσης σημαντικό να κοιτάτε πίσω και προς τα εμπρός. Η προηγούμενη απόδοση μπορεί να αποτελέσει βασικό δείκτη της μελλοντικής επιτυχίας, οπότε έχουμε δημιουργήσει έναν σύντομο οδηγό για την τιμή του XLM με την πάροδο του χρόνου.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, η Stellar XLM ήρθε για πρώτη φορά στην αγορά το 2014. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε έξι χρόνια αλλαγές τιμών για να εξετάσουμε. Αυτό το γράφημα από Νομικά παρακολουθεί την τιμή του XLM:

Όπως μπορούμε να δούμε, η τιμή του Stellar XLM ήταν απίστευτα στατική πριν από το 2017. Αφού πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του, διαπραγματεύτηκε μεταξύ 0,001 και 0,004 $, η απότομη ανάπτυξή του τον Απρίλιο, τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2017 ήταν εντελώς άνευ προηγουμένου. Ωστόσο, αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Η αγορά κρυπτονομισμάτων στο σύνολό της παρουσίασε έναν απίστευτο ρυθμό ανάπτυξης στις αρχές του 2018. Αυτό οφείλεται εν μέρει στον αριθμό των νέων κρυπτογράφησης τρίτης γενιάς που ξεκίνησαν, προκαλώντας ένα τεράστιο επίπεδο επενδυτικού ενδιαφέροντος. Ο αυξημένος όγκος συναλλαγών σε ολόκληρο τον κλάδο προκάλεσε αύξηση της τιμής σχεδόν κάθε κρυπτονομίσματος – και το Stellar XLM δεν αποτελεί εξαίρεση.

Κάτω από 1 $ (0,879328 $), το ATH του Stellar μπορεί να φαίνεται εντυπωσιακό σε σύγκριση με το ATH του Bitcoin με ένα επιβλητικό 20.000 $. Ωστόσο, αυτό ήταν ακόμα μια απίστευτη αύξηση από τις προηγούμενες τιμές του 0,001-0,004 $. Παρόλο που αυτή η τιμή μειώθηκε γρήγορα κατά τη διάρκεια του 2018, δεν επέστρεψε ποτέ στις ίδιες χαμηλές τιμές, παραμένοντας ως επί το πλείστον πάνω από 0,05 $.

Ασυνήθιστα μεταξύ των κρυπτονομισμάτων, η τιμή του XLM δεν υποχώρησε τον Μάρτιο του 2020. Η παγκόσμια πτώση του κοροναϊού συνέβη καθώς η εμπιστοσύνη των επενδυτών μειώθηκε μετά τον παγκόσμιο αποκλεισμό, στέλνοντας την τιμή σχεδόν κάθε σημαντικού νομίσματος που πέφτει από την 1η έως τις 16 Μαρτίου. Παραδόξως, η τιμή του XLM αυξήθηκε πραγματικά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, από 0,081985 $ σε 0,100722 $.

Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να υποδηλώνει ότι το XLM δεν επηρεάζεται από όλους τους ίδιους παράγοντες που επηρεάζουν συνήθως τις μεταβολές των τιμών του κλάδου. Για παράδειγμα, οι αναλυτές παρατήρησαν από καιρό ότι πολλά άλλα νομίσματα αντικατοπτρίζουν τα επίπεδα μεταβλητότητας του Bitcoin, καθώς μπορεί να είναι μια καλή ένδειξη του συναισθήματος των επενδυτών. (Θα διερευνήσουμε περισσότερους παράγοντες που ενδέχεται να επηρεάσουν την τιμή του Stellar XLM στην επόμενη ενότητα του άρθρου).

Παρόλο που η αξία της XLM δεν ευθυγραμμίστηκε με την υπόλοιπη αγορά τον Μάρτιο, ευτυχώς δεν εξαιρέθηκε από τον ταύρο σε ολόκληρη τη βιομηχανία που έθεσε το κεφάλι του τον Δεκέμβριο του 2020. Μεταξύ 16 Νοεμβρίου και 25 Ιανουαρίου, το Stellar αυξήθηκε από 0,0870 $ σε 0,278334 $ – μια εντυπωσιακή ποσοστιαία αύξηση κατά 219.92414%! Με την τιμή του XLM να συνεχίζει να αυξάνεται, πολλοί επενδυτές ελπίζουν ότι οι μέτριες μέρες του Stellar έχουν τελειώσει σε μεγάλο βαθμό.

Έτοιμοι να επενδύσετε Αστρικό XLM?

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την τιμή του Stellar XLM?

Η τιμή του Stellar XLM μπορεί να αλλάξει ανάλογα με έναν αριθμό εσωτερικών και εξωτερικών διαφορετικών παραγόντων. Για να κάνετε τις πιο ακριβείς προβλέψεις τιμής Stellar 2021-2025 και να απαντήσετε στην ερώτηση «θα αυξηθεί η τιμή του Stellar XLM;», είναι σημαντικό να κατανοήσετε ποιοι είναι αυτοί οι παράγοντες. Αυτό θα διευκολύνει την πρόβλεψη περιόδων ανάπτυξης ή μείωσης με βάση τις τρέχουσες τάσεις κρυπτογράφησης και άλλα παγκόσμια γεγονότα που μπορούν να επηρεάσουν την τιμή του XLM.

Προσφορά και ζήτηση

Η σχέση μεταξύ προσφοράς και ζήτησης επηρεάζει την τιμή κάθε κρυπτονομίσματος (και το νόμισμα γενικά). Όταν περισσότερα άτομα προσπαθούν να αγοράσουν XLM παρά πώληση, αυτό σημαίνει ότι η προσφορά είναι μεγαλύτερη από τη ζήτηση. Αυτό αυξάνει την τιμή του XLM. Όταν περισσότερα άτομα προσπαθούν να πουλήσουν παρά να αγοράσουν, αυτό σημαίνει ότι η ζήτηση είναι μεγαλύτερη από την προσφορά, η οποία έχει αρνητική επίδραση στην τιμή.

Τόσο η προσφορά όσο και η ζήτηση επηρεάζονται από μια ποικιλία διαφορετικών παραγόντων. Παρακάτω περιγράφουμε μερικά από τα πιο σημαντικά.

Η άνοδος των αποκεντρωμένων εφαρμογών (dApps)

Σε όλο τον κόσμο, το ενδιαφέρον για αποκεντρωμένες εφαρμογές (dApps) αυξάνεται. Το δίκτυο Stellar τροφοδοτεί μια σειρά από εφαρμογές χρηματοδότησης που στοχεύουν στο να διευκολύνουν τους χρήστες να στέλνουν καθημερινές διασυνοριακές πληρωμές. Η συνεργασία της Stellar με την IBM είχε ως αποτέλεσμα μια πλατφόρμα πληρωμών που σύντομα θα είναι σε θέση να χειριστεί επτά νομίσματα fiat (συμπεριλαμβανομένης της βρετανικής λίρας και του δολαρίου Fijian), καθώς και το XLM.

Η αυξημένη υιοθέτηση αυτών των εφαρμογών, οι οποίες ενισχύονται λόγω του υψηλού προφίλ συνεργασιών με εταιρείες όπως η IBM, θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην τιμή του Stellar XLM.

Ενημερώσεις συστήματος

Οι ενημερώσεις στα δίκτυα κρυπτογράφησης περιμένουν συνήθως με ανυπομονησία τους επενδυτές, μερικές φορές για χρόνια νωρίτερα. Η αγωνία για την ενημέρωση είναι συχνά αρκετή για να διατηρήσει την τιμή του στοιχείου αυξημένη πριν από την κυκλοφορία, αλλά οι τιμές μπορούν πραγματικά να ανεβούν στα ύψη μόλις ολοκληρωθεί επιτυχώς η ενημέρωση..

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτού για το XLM ήρθε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα στις 23 Νοεμβρίου. Ένα κορυφαίο στέλεχος της Stellar, ο Justin Rice, πήγε στο blog της εταιρείας για να ανακοινώσει ότι η Stellar είχε αναβαθμίσει το πρωτόκολλό της από τον αριθμό 13 σε 15 – μια κίνηση που προκάλεσε την αύξηση της τιμής του XLM κατά 68% σε μια μόνο εβδομάδα.

Τα κρυπτονομίσματα υπόκεινται σε διάφορους εσωτερικούς και εξωτερικούς παράγοντες, οι οποίοι μπορούν να προκαλέσουν αύξηση ή πτώση των τιμών. είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ποιοι είναι αυτοί οι παράγοντες. Αυτό θα σας διευκολύνει να προβλέψετε πιθανές περιόδους ξεμπλοκαρίσματος (ή σφάλματα).

eToro – Αγοράστε Stellar XLM με προμήθεια 0%

Εγγραφείτε για το eToro και ξεκινήστε τις συναλλαγές Stellar ή αντιγράφοντας κορυφαίους επενδυτές Stellar χωρίς επιπλέον χρέωση. Δεν υπάρχουν χρεώσεις διαχείρισης ή άλλα κρυφά κόστη.

χρηματιστής etoro

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο της κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Αστρικό XLM Πρόβλεψη τιμής – Βασικά σημεία

 • Μέχρι το τέλος του 2021, η WalletInvestor πιστεύει ότι θα μπορούσαμε να βλέπουμε τιμές 0,44 $.
 • Η Trading Beasts έχει προβλέψει ότι η τιμή της XLM θα μπορούσε να φτάσει τη μέγιστη τιμή των 0,5335535 $ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021.
 • Η Digital Coin Price πιστεύει ότι το Stellar XLM θα κλείσει το έτος σε υψηλότερη τιμή από τα τρέχοντα $ 0,3258.
 • Σύμφωνα με το Previsioni Bitcoin, η τιμή του Stellar XLM θα μπορούσε να αυξηθεί από 1 $ σε 2 $ μεταξύ Ιανουαρίου και Μαΐου 2022.
 • Η Digital Coin Price αναμένει ότι η τιμή της Stellar Lumens θα φτάσει το νέο ATH των 1,046891 $ μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.
 • Το Long Forecast έχει δώσει την πιο πτωτική πρόβλεψη, προβλέποντας ότι το XLM θα μπορούσε να υποχωρήσει στα 0,09 $ το 2024.
 • Η Prime XBT έχει χρησιμοποιήσει τεχνική ανάλυση, επικαλούμενη το αντίστροφο μοτίβο της κεφαλής και των ώμων του Stellar για να υποδηλώσει ότι η τιμή του θα μπορούσε να φτάσει τα 1,25 $ έως το 2023-25.
 • Το XLM ήταν ασυνήθιστο στο ότι η τιμή του δεν μειώθηκε σημαντικά κατά τη διάρκεια του crash coronavirus.
 • Μεταξύ 16 Νοεμβρίου και 25 Ιανουαρίου, η Stellar αυξήθηκε από 0,0870 $ σε 0,278334 $.
 • Παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την τιμή του XLM περιλαμβάνουν την προσφορά και τη ζήτηση, την άνοδο των dApps και την έναρξη των αναβαθμίσεων συστήματος.
 • Το Stellar κυκλοφόρησε το 2014 από έναν από τους συνιδρυτές του Ripple και επικεντρώνεται στη διευκόλυνση των διασυνοριακών πληρωμών για τους καθημερινούς ανθρώπους.
 • Οι συνεργασίες της περιλαμβάνουν την IBM και τη Deloitte, και οι δύο έχουν ενσωματωμένες εφαρμογές και συστήματα πληρωμών στο δίκτυο Stella.
 • Κάθε συναλλαγή Stellar κοστίζει μόλις 0,0001 XLM σε προμήθειες και διαρκεί λιγότερο από έξι δευτερόλεπτα για την επεξεργασία (πολύ φθηνότερη και ταχύτερη από το Bitcoin).
 • Το Coinliker δίνει την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη 3,35 $ σε πέντε χρόνια.
 • Το ATH του Stellar XLM ήταν 0,879328 $ το 2018.

Αν αναζητάτε μια αξιόπιστη πρόβλεψη τιμής Stellar XLM για τα 2021, 2022, 2025 και μετά και αναρωτιέστε «είναι το Stellar XLM μια καλή επένδυση;» Ελπίζουμε ότι έχετε βρει αυτό το άρθρο χρήσιμο. Αυτό το στοιχείο βρίσκεται στην αγορά από το 2014 και έχει δει μια ποικιλία συνεργασιών υψηλού προφίλ εκείνη την εποχή. Η πρόσφατη στατική του τιμή μπορεί να ήταν λίγο υποτιμητική, αλλά σύμφωνα με τις προβλέψεις που έχουμε συμπεριλάβει εδώ, θα μπορούσε να είναι για ένα λαμπρό μέλλον.

Είτε προτιμάτε τη χαμηλότερη πρόβλεψη από το Long Forecast είτε από τις εξαιρετικά θετικές προοπτικές του Previsioni Bitcoin, είναι σαφές ότι οι αναλυτές αναμένουν υπερβολικά την τιμή του Stellar να αυξηθεί τα επόμενα πέντε χρόνια. Τούτου λεχθέντος, η αγορά έχει αλλάξει κατά τη διάρκεια της νύχτας στο παρελθόν και θα μπορούσε εύκολα να το κάνει ξανά. Ως αποτέλεσμα, είναι σημαντικό να πραγματοποιήσετε τη δική σας έρευνα για να δημιουργήσετε μια ισχυρή επενδυτική στρατηγική.

Εάν αυτό το άρθρο σας έχει δώσει την ώθηση εμπιστοσύνης, πρέπει να ξεκινήσετε τις συναλλαγές Αστρικό XLM για τον εαυτό σας, μπορεί να σας ενδιαφέρει να ξέρετε ότι ο μεσίτης συναλλαγών πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων eToro παρέχει τη δυνατότητα διαπραγμάτευσης με περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης (συμπεριλαμβανομένων των Stellar) και CFD έως και 90+ κρυπτονομισματα.

Προβλέψεις αστρικών τιμών – Συχνές ερωτήσεις

Ο Stellar θα φτάσει το 1 $?

Σύμφωνα με τις ενημερωμένες προβλέψεις, φαίνεται πολύ πιθανό ότι ο Stellar θα μπορούσε να φτάσει το 1 $ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Οι πρώτες προβλέψεις πιστεύουν ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί πριν από το τέλος του 2021, ενώ άλλοι το περιμένουν μέχρι το 2025.

Φαίνεται πιθανό ότι το Stellar θα μπορούσε να φτάσει το 1 $. Σύμφωνα με την τεχνική ανάλυση των Prime XBT, Coin Liker και StormGain, το XLM θα μπορούσε να αξίζει περισσότερα από $ 1 μέσα στα επόμενα χρόνια. Ο Coinliker αναμένει ακόμη και να φτάσει τα 3 $ έως το 2025!

Είναι το Stellar XLM μια καλή επένδυση?

Οι προβλέψεις δείχνουν συντριπτικά ότι το Stellar θα μπορούσε να είναι μια καλή επένδυση. Το Long Forecast είναι η εξαίρεση του κανόνα, πιστεύοντας ότι το XLM θα πέσει σε αξία και θα φτάσει τα 0,09 $ το 2024.

Γιατί το Stellar είναι τόσο φθηνό?

Αν και η τιμή του Stellar αυξάνεται, εξακολουθεί να είναι ένα από τα φθηνότερα cryptos στην αγορά. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το περιουσιακό στοιχείο είναι απλά υποτιμημένο, αλλά μέρος του λόγου που είναι τόσο χαμηλό είναι ότι η πλατφόρμα Stellar χρεώνει πολύ χαμηλές χρεώσεις.

Είναι το XLM καλύτερο από το XRP?

Δεν υπάρχει εύκολη απάντηση στην ερώτηση «είναι το XLM καλύτερο από το XRP». Το Stellar δημιουργήθηκε για να διευκολύνει τις διασυνοριακές πληρωμές για τους καθημερινούς ανθρώπους, ενώ το Ripple δημιουργήθηκε για να διευκολύνει τις τράπεζες να στέλνουν μεγάλα χρηματικά ποσά χωρίς να πέφτουν θύματα δυσμενών συναλλαγματικών ισοτιμιών και υψηλών τελών. Το Stellar είναι καλύτερο ή πιο κατάλληλο για άτομα, ενώ το Ripple είναι καλύτερο για μεγάλες επιχειρήσεις και τράπεζες.

Θα ανέβει ο Αστέρας?

Οι προβλέψεις κρυπτογράφησης που έχουμε συμπεριλάβει σε αυτό το άρθρο συμφωνούν ότι ναι, η τιμή του Stellar πρόκειται να αυξηθεί. Οι περισσότερες πλατφόρμες προβλέπουν μια ανοδική πορεία προς το 2025, αν και με περιόδους μεταβλητότητας πριν από τότε.

Είναι Stellar ένα πιρούνι του Ripple?

Όχι, το Stellar δεν είναι ένα πιρούνι του Ripple. Στην πραγματικότητα, παρόλο που κυκλοφόρησε από έναν από τους συνιδρυτές του Ripple, αναφέρεται ως «The Secret Bitcoin Project» πριν από την κυκλοφορία του.

Εάν αναρωτιέστε «θα αυξηθεί η τιμή του XLM;», ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο έχει αποδειχθεί χρήσιμο. Μετά από μια σειρά bearish ετών που αψήφησαν τις συνεργασίες υψηλού προφίλ του περιουσιακού στοιχείου, οι προοπτικές για το XLM αρχίζουν να γίνονται πιο φωτεινές.

Για ορισμένους επενδυτές, οι αισιόδοξες προβλέψεις του Coinliker μπορεί να φαίνονται υπερβολικά φιλόδοξες. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η Prime XBT όσο και η StormGain συμφωνούν ότι η τιμή του XLM θα μπορούσε να φτάσει τα $ 2 μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια. Είτε είστε ήδη επενδυτής XLM ή κάποιος που σκέφτεται να προσθέσει το στοιχείο στο χαρτοφυλάκιό του, αυτές οι ειδήσεις είναι σίγουρα ενθαρρυντικές.

Περαιτέρω ανάγνωση:

Κορυφαία 15 καλύτερα κρυπτονομίσματα για αγορά αυτόν τον μήνα

15 λόγοι για να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα

Τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο

Κορυφαία κρυπτονομίσματα για επένδυση στην Αυστραλία το 2021

Τα πιο σημαντικά κρυπτονομίσματα εκτός από το Bitcoin

Τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στις ΗΠΑ

Αποποίηση ευθυνών: Τα αστρικά ή άλλα κρυπτονομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει και η προηγούμενη απόδοση δεν αποτελεί ένδειξη μελλοντικών αποτελεσμάτων. Η πρόβλεψη και η ανάλυση αντικατοπτρίζουν τις απόψεις διαφορετικών εξωτερικών και εσωτερικών αναλυτών ανά πάσα στιγμή και υπόκεινται σε αλλαγές ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, δεν μπορούν να αποτελούν δέσμευση ή εγγύηση εκ μέρους της Trading Education.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner