Είναι το Tether μια μεγάλη επενδυτική επιλογή για το 2020;

Είναι το Tether μια καλή επενδυτική επιλογή για το 2020?

Σε αυτόν τον οδηγό, ας μιλήσουμε για το αν το Tether είναι μια καλή επενδυτική επιλογή για το 2020.

Ο Tether γρήγορα ανέβηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή και γνωστά κρυπτονομίσματα τα τελευταία χρόνια.

Εν συντομία, Τριχιά είναι ένα κρυπτογράφηση που έχει συνδεθεί με το δολάριο ΗΠΑ. Παρόλο που μπορεί να ακούγεται σαν ένα απλό έργο, το Tether είναι απλώς απλό.

Στο παρελθόν πιστεύεται ότι υποστηρίζεται από ένα αποθεματικό 100%, μια σειρά αντιπαραθέσεων έχουν αποκαλύψει διαφορετικά.

Είναι μια σοφή επιλογή να επενδύσουν το 2019; Λοιπόν, ας πούμε ότι τα πράγματα είναι πολύ, πολύ περίπλοκα.

Θέλετε να μάθετε πώς να ανταλλάσσετε κρυπτονομίσματα σαν επαγγελματίας; Πάρτε μας μάθημα κρυπτονομισμάτων!

Tether: Ένα stablecoin συνδεδεμένο με το USD

δέσιμο δεμένο με usd

Το Tether είναι ουσιαστικά ένα σταθερό Bitcoin που συνδέεται με το δολάριο ΗΠΑ. Το σύμβολο της μετοχής είναι USDT και αρχικά ονομαζόταν Realcoin, ωστόσο, μετονομάστηκε το 2014 και άρχισε να διαπραγματεύεται το 2015.

Η αξία του συνδέεται με το αποθεματικό που έχουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και κάθε νόμισμα Tether είναι περίπου ίσο με ένα δολάριο ΗΠΑ. Κάθε φορά που επενδύεται ένα USD, α Τριχιά δημιουργείται νόμισμα.

Ο λόγος που αναπτύχθηκε ο Tether είναι επειδή τα χρηματιστήρια δεν θέλουν να ασχοληθούν με το δολάριο ΗΠΑ, καθώς περιλαμβάνει πολλούς νόμους των ΗΠΑ που μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα.

Ωστόσο, το USD χρησιμοποιείται ως δείκτης τιμών σε όλο τον κόσμο. Στις συναλλαγές, είναι συνήθης πρακτική να μετράτε τα πράγματα έναντι του δολαρίου.

Το Tether είναι πολύ χρήσιμο για ανταλλαγές που συχνά έχουν προβλήματα κατά τη μεταφορά χρημάτων σε δολάρια ΗΠΑ, όπως νομικά ζητήματα με τράπεζες. Αυτό συνέβη σε πολλές ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων.

Πολλές τράπεζες επιλέγουν να μην συνεργάζονται με κρυπτονομίσματα, επομένως μπορεί να είναι δύσκολο για αυτούς να καταθέσουν και να μετατρέψουν χρήματα.

Με τη χρήση Τριχιά, Οι ανταλλαγές μπορούν να μειώσουν τους κινδύνους και να επιταχύνουν τις συναλλαγές.

Οι ανταλλαγές μπορούν επίσης να τιμολογήσουν τα νομίσματά τους σε USD Tether αντί για USD, επειδή είναι ευκολότερο για αυτούς να μετακινούνται γύρω από την αξία χωρίς πιθανά προβλήματα και χρεώσεις.

Το Tether είναι επίσης πολύ χρήσιμο για εμπόρους που θέλουν να αποθηκεύουν αξία σε κάτι ασφαλές όταν οι αγορές είναι ασταθείς.

Ένα άλλο ζήτημα που μπορούν να ξεπεράσουν οι έμποροι είναι τα τέλη. Κάθε φορά που μετατρέπουν την κρυπτογράφηση σε νόμισμα fiat, χρεώνεται αμοιβή και το αντίστροφο.

Χρησιμοποιώντας το Tether, οι έμποροι μπορούν να αποθηκεύσουν τα κέρδη τους σε κάτι που συνδέεται με το δολάριο ΗΠΑ χωρίς να χρεωθούν.

Τριχιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Binance, Bittrex και Poloniex, γεγονός που διευκολύνει επίσης τη μεταφορά χρημάτων μεταξύ ανταλλαγών.

Φυσικά, ο Tether δεν είναι χωρίς προβλήματα. Τριχιά είναι συγκεντρωτικό, διευθύνεται από την Tether Limited η οποία ενσωματώθηκε στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους.

Αυτό θα ανατρέψει τους λάτρεις της κρυπτογράφησης που πιστεύουν ότι το κρυπτογράφηση πρέπει να αποκεντρωθεί.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το πώς λειτουργεί το Tether από το Τριχιά λευκό χαρτί.

Τι είναι το stablecoin?

τι είναι το stablecoin

Το stablecoin είναι ένα cryptocurrency που έχει σχεδιαστεί για να μην είναι ασταθές.

Η μεταβλητότητα αναφέρεται συχνά ως ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους η κρυπτογράφηση δεν μπορεί να υιοθετηθεί από τις μάζες.

Για παράδειγμα, το Bitcoin είναι μακράν το πιο ευμετάβλητο κρυπτογράφηση που διατίθεται και κυμαίνεται από τιμές τόσο χαμηλές όσο 2.000 $ στις αρχές του 2017 σε υψηλά 10.000 $ μέχρι τον Νοέμβριο.

Κατά μία έννοια, έχει γίνει εργαλείο για τους επενδυτές και όχι εναλλακτική λύση έναντι των χρημάτων fiat. Για τους ιδεαλιστές κρυπτονομισμάτων, αυτό είναι απογοητευτικό.

Σταθεροί νόμοι, όπως Τριχιά, έχουν την υψηλότερη πιθανότητα να υιοθετηθούν από το mainstream καθώς αφαιρούν την αστάθεια από την εξίσωση.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα σταθερά νομίσματα συνδέονται με την τιμή ενός άλλου περιουσιακού στοιχείου. Στην περίπτωση του Tether, το USD.

Έχει ο Tether μια πιθανότητα?

Ένα τέτοιο νόμισμα θα μπορούσε να είναι πολύ ελκυστικό για τους νομοθέτες των ΗΠΑ επειδή συνδέεται με κάτι που θεωρούν πραγματικό.

Αφαιρεί επίσης την αστάθεια από την κρυπτογράφηση, η οποία μπορεί να το κάνει πιο πιθανό να γίνει εμπόριο και να χρησιμοποιηθεί στην πραγματική ζωή.

Τριχιά χρησιμοποιείται κυρίως από ανταλλαγές, αλλά οι έμποροι χρησιμοποιούν επίσης Τριχιά για να διατηρήσουν την κρυπτογράφηση τους ασφαλή σε περιόδους υψηλής μεταβλητότητας.

Για παράδειγμα, εάν η τιμή του Bitcoin ξαφνικά έγινε πολύ ασταθής για να κάνετε συναλλαγές, θα μπορούσατε να ανταλλάξετε το bitcoin σας για το Tether για να αποθηκεύσετε την τιμή προσωρινά.

Είναι πολύ διαφανείς σχετικά με τα αποθέματά τους που εμφανίζονται ανοιχτά στον ιστότοπό τους.

Τη στιγμή της γραφής, Τριχιά ισχυρίζεται ότι έχει 4.133.885.779,54 $ σε USD και 40,001,800,00 € σε ευρώ.

Επιπλέον, σύμφωνα με CoinMarketCap, Το Tether είναι το 8ο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα με κεφαλαιοποίηση αγοράς 4.059.590.126 USD κατά τη στιγμή της σύνταξης και κυκλοφορούσα προσφορά 4.039.892.173 USDT.

Πού μπορεί να αποθηκευτεί το Tether?

Υπάρχουν πολλά πορτοφόλια Tether που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι έμποροι. Μερικά από τα πιο χρησιμοποιημένα περιλαμβάνουν:

  • OmniWallet. Αυτό ήταν το αρχικό πορτοφόλι για την αποθήκευση του Tether.
  • MyEtherWallet. Ένα πολύ δημοφιλές πορτοφόλι για μάρκες με βάση τον Ether.

Ο Tether είχε ένα επίσημο πορτοφόλι, ωστόσο, μετά από ένα μεγάλο hack, το τραβήχτηκε εκτός σύνδεσης. Δεν έχουν δηλώσει πότε θα επιστρέψει.

Αμφισβήτηση

χρήση νομίσματος πρόσδεσης

Ο Tether έχει καλυφθεί από διαμάχες από την αρχή. Αν και το νόμισμα λειτουργεί και είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα νομίσματα σήμερα.

Είναι το αποθεματικό τους πραγματικό?

Οπως αναφέρθηκε προηγουμένως, Τριχιά προηγουμένως ισχυριζόταν ότι υποστηρίχθηκε 100% από το αποθεματικό τους.

Μερικοί δεν είναι σίγουροι αν Τριχιά έχει όλα τα χρήματα που ισχυρίζονται ότι έχουν. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα μεγάλο πρόβλημα γιατί, εάν πολλοί άνθρωποι πρέπει να αποσύρουν το USD, θα μπορούν να το κάνουν?

Θα μπορούσε να συμβαίνει ότι πολλές παραγγελίες χρημάτων θα πρέπει να τεθούν σε αναμονή.

Κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι είδαν τους λογαριασμούς αποθεματικών και λένε ότι τα χρήματα είναι εκεί. Ωστόσο, δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε απόλυτα σίγουροι.

Το γεγονός ότι ορισμένα από τα αποθεματικά υποστηρίζονται σε ευρώ έχει δείξει ότι το Tether δεν μπορεί πάντα να υποστηρίζεται από δολάρια ΗΠΑ, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει το πόσο καλά συνδέεται με το δολάριο ΗΠΑ.

Πιο πρόσφατα, αποκαλύφθηκε από τους δικηγόρους του Tether ότι Τριχιά Τα κουπόνια υποστηρίζονται μόνο από το fiat (πιθανότατα δολάρια ΗΠΑ και ευρώ) και άλλα αποθεματικά.

Αποκάλυψαν επίσης ότι ορισμένα από τα αποθέματά τους αποτελούνται επίσης από Bitcoin.

Αυτό που κάνει την κατάσταση χειρότερη είναι αυτή Τριχιά δεν έχει ελεγχθεί ποτέ σωστά. Το 2018, η Tether διέλυσε τη σχέση της με έναν ελεγκτή Friedman LLP.

Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι θα το έκαναν μόνο αν δεν τους άρεσε αυτό που βρήκαν οι ελεγκτές.

Πρέπει όμως να αναφερθεί αυτό Μπορεί να μην είναι απολύτως δυνατό για έναν ελεγκτή να ελέγξει αν όλα τα χρήματα είναι εκεί.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα την έλλειψη εμπιστοσύνης του Tether. Εάν μπορούν να παραβιάσουν σημαντικές υποσχέσεις όπως αυτές, τι άλλο μπορούν να κάνουν?

Το Tether δεν είναι πραγματικά χρήματα

Ο Tether είπε επίσης ότι ο Tether δεν είναι πραγματικά χρήματα και δεν υπόσχονται να σας επιστρέψουν σε δολάρια ΗΠΑ. Δεν έχουν συμβατικό δικαίωμα να το πράξουν.

Αυτό είναι πολύ ανησυχητικό γιατί θεωρητικά θα μπορούσαν απλώς να επιλέξουν να μην σας επιστρέψουν χρήματα εάν το επιθυμούν. Εάν υπάρχει μεγάλη έξοδος από τον Tether, μπορούν απλά να αρνηθούν σε όλους.

Διατηρούν το δικαίωμα να σας απορρίψουν εάν παραβιάσετε τους όρους υπηρεσίας τους.

Ύποπτη σχέση με το Bitfinex

σχέση μεταξύ Tether και Bitfinex

Το μεγαλύτερο μέρος της διαμάχης που περιβάλλεται Τριχιά σχετίζεται με το Bitfinex. Το Bitfinex δεν κατέχει το Tether, αν και έχουν πολύ στενή σχέση.

Οι δύο είναι αδελφικές εταιρείες που ανήκουν στη μητρική εταιρεία iFinex και η Bitfinex κατέχει μια επικάλυψη μειοψηφίας της Tether. Γνωρίζουμε μόνο αυτό λόγω των παραδείσων.

Οι άνθρωποι γνώριζαν τη σχέση από την αρχή, αλλά δεν ήταν σίγουροι πώς μπορεί να επηρεάσει τα πράγματα.

Λίγο αργότερα, οι Tethers κλέφτηκαν από τα πορτοφόλια Bitfinex και έπρεπε να κάνουν αναβάθμιση έκτακτης ανάγκης για να παγώσουν τα κλεμμένα χρήματα.

Τα πράγματα χειροτέρεψαν τον Μάιο του 2015, όταν Η Bitfinex έχασε 1.500 Bitcoin.

Τότε τον Ιούνιο του 2016, η CFTC επιβάλλει πρόστιμο στην Bitfinex για να πληρώσει 75.000 $ για την προσφορά παράνομων συναλλαγών λιανικών εμπορευμάτων που χρηματοδοτούνται εκτός συναλλάγματος και αποτυχίας εγγραφής ως πράκτορας προθεσμιακών συμβολαίων.

Όχι αργότερα τον Αύγουστο του 2016, Το Bitfinex χάθηκε για σχεδόν 120.000 Bitcoin, αξίας περίπου 75 εκατομμυρίων δολαρίων εκείνη τη στιγμή.

Αλλά όλα αυτά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Έχουν γίνει πολλά περισσότερα από τότε και τώρα.

Καταγράφηκαν πολλές σκιερές πρακτικές και συνεργασίες με γνωστούς απατεώνες σε μια προσπάθεια ανοίγματος τραπεζικών λογαριασμών.

Όλο αυτό το δράμα είχε μεγάλο αντίκτυπο στην αξία του Τριχιά.

Πιο πρόσφατα, το 2019, ανακοινώθηκε ότι Το Bitfinex ήταν υπό έρευνα από τον Γενικό Εισαγγελέα της Πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Θέλουν να ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά στις αλληλένδετες εταιρείες του Bitfinex, συμπεριλαμβανομένων των iFinex και Tether Holdings Limited.

Αυτό οφείλεται στο πιθανή απάτη που έλαβε χώρα 850 εκατομμύρια δολάρια.

Υποτίθεται ότι αποκαλύφθηκε ότι η Bitfinex χρησιμοποίησε τα χρήματα από την Tether για να καλύψει 850 εκατομμύρια δολάρια σε απώλειες πελατών που προήλθαν από πιθανή κλοπή ή κακή διαχείριση χρημάτων από τον επεξεργαστή πληρωμών Crypto Capital.

Ωστόσο, η Crypto Capital ισχυρίζεται ότι δεν μπορούσε να στείλει τα χρήματα επειδή είχαν κατασχεθεί από ρυθμιστικές αρχές στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Πολωνία και την Πορτογαλία.

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Νέας Υόρκης δεν πιστεύει ότι τα χρήματα κατασχέθηκαν.

Στη συνέχεια, τον Μάρτιο του 2019, το iFinex δανείστηκε 900 εκατομμύρια από την Tether.

Μερικοί πιστεύουν ότι αυτό έγινε για να αγοράσει το Bitcoin και να αυξήσει την τιμή για να πάρει πίσω αυτό που πρέπει να πληρώσουν.

Κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος αν αυτό ισχύει. Υπάρχουν μερικοί που θεωρούν ότι αυτό ήταν πάντα το σημείο του Tether. να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο για την τεχνητή άντληση της τιμής του Bitcoin.

Ορισμένοι μάλιστα κατηγορούν τον Tether για εκτύπωση χρημάτων όταν οι τιμές του Bitcoin έπεσαν για να χειραγωγήσουν την τιμή.

Λίγο αργότερα, 850 εκατομμύρια Tethers εισήχθησαν στην αγορά.

Εάν ο Tether αντιμετωπίζει νομικά προβλήματα, ενδέχεται να υπάρξουν σοβαρές επιπτώσεις

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Tether είναι πολύ σοβαρά και δεν επηρεάζουν μόνο τον ίδιο τον Tether. Υπάρχουν πολλά άλλα άτομα, ανταλλαγές και άλλα κρυπτονομίσματα που εμπλέκονται στο Tether.

Ο Roger Ver εμπλέκεται στην Crypto Capital, τον επεξεργαστή πληρωμών που έχασε το Bitfinex 850 εκατομμύρια δολάρια και αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα για το Bitcoin Cash εάν αποκαλυφθεί ότι έχει μια βαθύτερη συμμετοχή.

Ένα άλλο βασικό άτομο που συμμετέχει στο Tether είναι ο Justin Sun, ο οποίος βρίσκεται πίσω από την κρυπτογράφηση Tron. Η Tron εκδίδει Τριχιά στο μπλοκ Tron.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η Tron θα μπορούσε να χάσει ένα σημαντικό μέρος της υποδομής της και τυχόν χρήματα που έχουν κλειδωθεί στο Tether.

Ωστόσο, ο μεγαλύτερος χαμένος μπορεί να είναι ο Binance, του οποίου ο μεγαλύτερος κάτοχος Τριχιά.

Το Binance είναι το μεγαλύτερο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων και εάν αντιμετωπίζει προβλήματα, θα μπορούσε να κλονίσει ολόκληρο τον κόσμο της κρυπτογράφησης.

Επιπλέον, για να χειροτερέψει τα πράγματα, προβλέπεται από ορισμένες πηγές ότι έως και το 80% του συνόλου των συναλλαγών Bitcoin γίνεται με την Tether.

Είναι δυνατόν να επωφεληθείτε από τις συναλλαγές Tether?

πρόσδεση συναλλαγών

Φυσικά, αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση και δεν μπορούν να δοθούν εγγυήσεις.

Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πούμε τι θα συμβεί και αν ο Tether θα είναι χρήσιμος στο εμπόριο και τίποτα δεν μπορεί να υποσχεθεί.

Τα σταθερά νομίσματα δεν έχουν τη μεταβλητότητα άλλων κρυπτονομισμάτων και κατά μία έννοια, μοιάζει περισσότερο με το εμπόριο forex.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι στο μέλλον θα ήταν πολύ πιθανό τα stablecoin να είναι τα νέα forex εάν οι κυβερνήσεις προχωρήσουν στην αποδοχή κρυπτονομισμάτων.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, παρόλο που ο Tether προσπαθεί να παραμείνει συνδεδεμένος με το δολάριο ΗΠΑ, έχει αποκλίνει σε σημεία, ειδικά όταν οι αντιπαραθέσεις επηρέασαν το νόμισμα.

Έτσι, ενώ οι έμποροι ενδέχεται να μην είναι σε θέση να κάνουν τόσο μεγάλα κέρδη από την Tether όσο και την ανταλλαγή άλλων κρυπτονομισμάτων, μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο κρυπτογράφηση.

Τριχιά φαίνεται πολύ επικίνδυνο να επενδύσεις λόγω του δράματος που τους περιβάλλει και του Bitfinex. Πιθανότατα θα ήταν πολύ πιο σοφό να περιμένουμε τα πράγματα να ηρεμήσουν πριν σκεφτούμε να εμπλακούν.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν βασικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε κατά τη διαπραγμάτευση της Tether.

Γενικά μιλώντας, όταν η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι κάτω, Τριχιά συνήθως ανεβαίνει στην τιμή σε σχέση με το δολάριο. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλοί έμποροι μεταφέρουν τα χρήματά τους στο Tether για να διατηρήσουν την αξία ασφαλή.

Και οι τιμές τείνουν να μειώνονται όταν υπάρχουν ειδήσεις σχετικά με το Bitfinex ή όταν υπάρχουν προβλήματα σχετικά με τη φερεγγυότητα του Tether.

Παρόμοια έργα

Υπάρχουν πολλά παρόμοια έργα με το Tether που οι έμποροι και τα χρηματιστήρια μπορούν να χρησιμοποιήσουν αντ ‘αυτού αν αναζητούν ένα σταθερό Bitcoin που υποστηρίζεται από χρήματα. Εδώ είναι μερικά:

  • Άγκυρα USD – συνδεδεμένο με το δολάριο ΗΠΑ
  • Stasis ευρώ – συνδεδεμένο με το ευρώ
  • Augmint – συνδεδεμένο με το ευρώ
  • Δολάριο Δίδυμων – συνδεδεμένο με το δολάριο ΗΠΑ
  • PAX – συνδεδεμένο με το δολάριο ΗΠΑ
  • TrueUSD – συνδέεται με το δολάριο ΗΠΑ
  • Νόμισμα USD – συνδεδεμένο με το δολάριο ΗΠΑ

Βασικά σημεία

Εάν θυμάστε κάτι από αυτό το άρθρο, επισημάνετε αυτά τα βασικά σημεία.

  • Τριχιά είναι ένα stablecoin συνδεδεμένο με το δολάριο ΗΠΑ. Είναι χρήσιμο για εμπόρους και ανταλλαγές
  • Εάν η αγορά κρυπτονομισμάτων πέσει, Τριχιά πιθανότατα θα είναι εντάξει. Στην πραγματικότητα, μπορεί ακόμη και να ευδοκιμήσει.
  • Τριχιά και το Bitfinex ανήκουν στην iFinex Inc.. Υπάρχουν ζητήματα σχετικά με τη σχέση τους, ειδικά σχετικά με τα 850 εκατομμύρια δολάρια που εξαφανίστηκαν από το Bitfinex και το Tether δανείζοντας παρόμοιο ποσό με το Bitfinex.
  • Είναι πολύ πιθανό αυτό Τριχιά δεν είναι εντελώς διαλύτης. Εάν επενδύσετε σε αυτό, είναι πολύ πιθανό να μην επιστρέψετε αυτό που πληρώσατε σε δολάρια ΗΠΑ εάν υπάρχει κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Μάθετε να ανταλλάσσετε το Tether με το μάθημα κρυπτογράφησης

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με άλλα κρυπτονομίσματα και πώς να τα ανταλλάξετε; Στη συνέχεια, εγγραφείτε στο μάθημα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων!

Αν σας άρεσε να διαβάζετε αυτό το άρθρο από Εκπαίδευση συναλλαγών, παρακαλώ δώστε το σαν και μοιραστείτε το με οποιονδήποτε άλλο πιστεύετε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης.

Ανταλλάξτε Tether με

Συναλλάξτε με εμπιστοσύνη στην κορυφαία πλατφόρμα κοινωνικών συναλλαγών στον κόσμο

Τώρα ξέρετε γιατί το Tether είναι μια καλή επενδυτική επιλογή για το 2020. Εάν αισθάνεστε εμπνευσμένοι να ξεκινήσετε την εμπορία κρυπτονομισμάτων ή αυτό το άρθρο έχει δώσει κάποια επιπλέον εικόνα για τις υπάρχουσες γνώσεις σας σχετικά με τις συναλλαγές, ίσως χαρείτε να μάθετε ότι το etoro παρέχει τη δυνατότητα να συναλλαγή με περιουσιακά στοιχεία Crypto και CFD έως και 90+ κρυπτονομίσματα.

Αν σας άρεσε να διαβάζετε Είναι το Tether μια καλή επενδυτική επιλογή για το 2020, παρακαλώ δώστε το σαν και μοιραστείτε το με οποιονδήποτε άλλο πιστεύετε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης.

Αποποίηση ευθυνών: Τα κρυπτονομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει

Η ανάλυση συναλλαγών δεν αποτελεί αξιόπιστο δείκτη για οποιαδήποτε τρέχουσα ή μελλοντική απόδοση, καθώς οι περιστάσεις μπορεί να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Πριν λάβετε οποιεσδήποτε επενδυτικές αποφάσεις, θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από ανεξάρτητους χρηματοοικονομικούς συμβούλους

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner