Μπορεί η Tezos να γίνει παραγωγός εκατομμυριούχων;

Η Tezos έχει σημειώσει σημαντική ανάπτυξη από την αρχή του έτους, με την πλατφόρμα να κάνει αρκετές ανακοινώσεις όπως η Tezos να συμμετάσχει στο OpenSea, η άφιξη του StablyUSD και η αναβάθμιση του Edo. Είναι λοιπόν η Τέζος η ιδανική επένδυση για το 2021; Μπορούμε να υποθέσουμε ότι η Tezos μπορεί να είναι επενδυτής εκατομμυριούχων; Αρκετοί παράγοντες θα μπορούσαν να επηρεάσουν την τιμή της Tezos, αλλά ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά σε ποιους παράγοντες θα μπορούσαν να επηρεάσουν την Tezos και αν είναι πράγματι μια επένδυση που θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς την τύχη των επενδυτών.

Προς το παρόν, η Τεζός βιώνει εκθετική ανάπτυξη χάρη στη μαζική υιοθέτηση και την εισερχόμενη ανάπτυξη και προβλέπεται να φτάσει σε επίπεδα ρεκόρ τιμών.

Τι είναι λοιπόν ο Τέζος?

Όπως το Ethereum, το Tezos είναι μια έξυπνη πλατφόρμα συμβάσεων που λειτουργεί μέσω μιας διαδικασίας γνωστής ως "μοντέλο διακυβέρνησης on-chain." Αυτό το μοντέλο επιτρέπει στην Tezos να εφαρμόσει οποιαδήποτε αλλαγή ή αναβάθμιση στο blockchain χωρίς να χρειάζεται να υποστεί αυτόματα ένα σκληρό πιρούνι.

Ένα σκληρό πιρούνι εμφανίζεται όταν οι προγραμματιστές δεν μπορούν να επιτύχουν συναίνεση για αλλαγές ή ενέργειες που πρέπει να εφαρμοστούν στο blockchain, οδηγώντας σε διαχωρισμό στο blockchain. Η αυτοματοποιημένη εφαρμογή αλλαγών στο Tezos είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα που έχει έναντι άλλων κρυπτονομισμάτων.

Κυκλοφόρησε το 2018, το Tezos επιτρέπει σε κάθε άτομο που κατέχει το Tezos cryptocurrency XTZ να ψηφίζει για τυχόν αλλαγές στους κανόνες της πλατφόρμας ή για τυχόν ενέργειες που αναλαμβάνονται στην πλατφόρμα. Μόλις οι χρήστες ψηφίσουν και επιτευχθεί συναίνεση σχετικά με τους νέους κανόνες, η Tezos ξεκινά αυτόματα την ενημέρωση και διασφαλίζει την εφαρμογή των νέων κανόνων. Αυτό διασφαλίζει ότι το blockchain Tezos δεν χρειάζεται να υποστεί σκληρό πιρούνι και επίσης διασφαλίζει ότι η μελλοντική κατεύθυνση που παίρνει το έργο αποφασίζεται δημοκρατικά.

Είναι η Τέζος η επένδυση που πρέπει να κάνει?

είναι η Τέζος μια καλή επένδυση

Για να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση, ας δούμε την απόδοση της Tezos τους τελευταίους μήνες και ας δούμε τους παράγοντες που θα μπορούσαν ενδεχομένως να επηρεάσουν την τιμή. Από την αρχή του νέου έτους, η τιμή της Tezos έχει σημειώσει ανοδική τάση, παρόλο που υπήρχε κάποιος βαθμός αστάθειας. Στα 1,96 $ στις 3 Ιανουαρίου 2021, η τιμή αυξήθηκε στα 2,84 $ μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2021, σχεδόν διπλασιασμένη στην τιμή. Μέχρι τις 23 Ιανουαρίου, η τιμή είχε φτάσει τα 3,21 $ και έως τις 14 Φεβρουαρίου, η τιμή είχε φτάσει τα 5,20 $.

Είναι σαφές ότι η Τέζος πηγαίνει μόνο με έναν τρόπο, και αυτό είναι. Η πλατφόρμα έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλους γίγαντες όπως οι Cardano, Ethereum και EOS. Ποιοι είναι λοιπόν οι παράγοντες που θα μπορούσαν να κάνουν αυτό το altcoin εκατομμυριούχο; Οι επενδυτές συρρέουν στην Tezos για μερικούς μήνες, οπότε ας δούμε τι είναι η φασαρία.

Check Out: Προβλέψεις τιμής Tezos – Πόσο θα αξίζει το XTZ το 2021 και πέρα?

επενδύστε σε tezos

Παράγοντες που θα μπορούσαν να κάνουν την Tezos Millionaire Maker:

1. Το Tezos είναι κάτι περισσότερο από ένα κρυπτογράφηση.

Η Tezos είναι μια επεκτάσιμη πλατφόρμα που λειτουργεί με έξυπνα συμβόλαια. Οι επενδυτές πιστεύουν ότι επειδή το Tezos είναι κάτι περισσότερο από ένα κρυπτογράφηση και έχει αρκετές περιπτώσεις χρήσης, έχει σημαντικό δυναμικό ανάπτυξης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι επενδυτές συρρέουν στην Tezos.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές επιχειρήσεις και βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένης της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών, μιας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες παγκοσμίως.

2. Αυτόματη τροποποίηση Blockchain

Το Tezos είναι ένα αυτο-τροποποιημένο blockchain. που σημαίνει ότι οι προγραμματιστές μπορούν να εφαρμόσουν αναβαθμίσεις και αλλαγές στο Tezos χωρίς το blockchain να πρέπει να χωριστεί σε δύο ξεχωριστά blockchain. Επειδή οι αλλαγές αποφασίζονται με την ψήφο τους, εξαλείφεται η ανάγκη για το σκληρό πιρούνι του blockchain.

3. Μηχανισμός Liquid Proof-of-Stake και μια μοναδική διαδικασία διακυβέρνησης

Η Tezos χρησιμοποιεί μια μοναδική και καινοτόμο διαδικασία διακυβέρνησης που ονομάζεται "Ψήσιμο." Η Tezos περιγράφει το ψήσιμο ως πράξη υπογραφής και δημοσίευσης μπλοκ στο blockchain του Tezos. Για να συμμετάσχουν στη διαδικασία ψησίματος, οι χρήστες πρέπει να προσκομίσουν μια εγγύηση και να ποντάρουν 8000 XTZ.

Το ψήσιμο είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για τους χρήστες να κερδίζουν ανταμοιβές και να δημιουργούν εισόδημα, καθιστώντας το πλεονέκτημα να επενδύουν στο XTZ. Η Tezos συνδύασε επίσης το παραδοσιακό Proof-of-Stake και το κατ ‘εξουσιοδότηση Proof-of-Stake, επιτρέποντας στους αρτοποιούς που συμμετέχουν στον μηχανισμό συναίνεσης να δημιουργούν ανταμοιβές και να συνεισφέρουν στο δίκτυο.

4. Αξία μεταξύ των επενδυτών

Η Tezos είναι ένα πολύτιμο πλεονέκτημα στην επενδυτική κοινότητα χάρη στη συνεχή καινοτομία της. Έχει εξασφαλίσει αρκετές επενδύσεις υψηλού προφίλ από εταιρείες όπως η PolyChain Capital. Η Tezos έχει επίσης συνάψει συνεργασίες με διάφορα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένης της κορυφαίας τράπεζας της Βραζιλίας, Banco BTG Pactual. Ο καπιταλιστής Venture Tim Draper έχει επίσης υποστηρίξει την Tezos και έχει επενδύσει σε αυτό.

5. Μια μεγάλη και συνεχώς αναπτυσσόμενη κοινότητα

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα της Tezos είναι ότι η ομάδα πίσω από την πλατφόρμα προσφέρει επιχορηγήσεις σε προγραμματιστές για να μελετήσουν και να βελτιώσουν την πλατφόρμα. Η Tezos συνεργάζεται ενεργά με το Πανεπιστήμιο Kingsland για να εκπαιδεύσει όσους ενδιαφέρονται για το XTZ.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες επηρεάζουν σημαντικά την τιμή του Tezos.

Μην χάσετε: Τι θα οδηγήσει στην τιμή του Tezos το 2021?

Νέες Ανακοινώσεις και Έντο

Από την αρχή του έτους, η Tezos έχει κάνει πολλές ανακοινώσεις που έχουν στείλει ένα κύμα θετικότητας σε όλη την επενδυτική κοινότητα.

Η Tezos ανακοίνωσε ότι η StablyUSD είχε φτάσει στο blockchain του Tezos. Νωρίτερα, το StablyUSD είχε εκδοθεί στο Ethereum.

Ο ενσωματωμένος μηχανισμός της Tezos επιτρέπει στους προγραμματιστές να εφαρμόζουν νέες δυνατότητες και λειτουργίες στην πλατφόρμα χωρίς συμβιβασμούς στη μακροπρόθεσμη σταθερότητα. Η Stally αποφάσισε επίσης να ξεκινήσει το USDS στην Tezos λόγω του αυξανόμενου κόστους του φυσικού αερίου στο Ethereum.

Η Tezos ανακοίνωσε επίσης ότι εντάχθηκε στο OpenSea, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα αγοράς και ανταλλαγής NFT. Τα NFT έχουν αυξηθεί από την αρχή του έτους και το OpenSea κυριαρχεί στον χώρο NFT με περισσότερο από το 30% του μεριδίου όγκου.

Η πιο σημαντική εξέλιξη για το Tezos ήταν η επιτυχημένη αναβάθμιση στο Edo. Αυτή είναι η πέμπτη αναβάθμιση του Tezos τα τελευταία δύο χρόνια και είναι η πιο φιλόδοξη και σημαντική αναβάθμιση στο Tezos. Η Edo προσθέτει πολλά νέα χαρακτηριστικά, διορθώσεις σφαλμάτων, βελτιώσεις στην απόδοση και κατανάλωση αερίου. Μπορείτε να βρείτε την πλήρη λίστα αλλαγών που φέρνει ο Edo εδώ.

Έτοιμοι να επενδύσετε σε Tezos XTZ?

επενδύστε σε tezos

Έτσι, ο Τέζος θα γίνει παραγωγός εκατομμυριούχων?

Η Tezos έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα κρυπτονομίσματα, οδηγώντας τους ειδικούς να πιστεύουν ότι έχει τη δυνατότητα να είναι μια πολύ κερδοφόρα επένδυση. Ορισμένες προβλέψεις αναφέρουν ότι μια επένδυση στην Tezos θα αποφέρει πάνω από 300% τα επόμενα πέντε χρόνια, οπότε φανταστείτε πόσο θα αξίζει η επένδυσή σας στην Tezos αν επενδύατε σήμερα.

Η Tezos προβλέπεται να αναπτυχθεί εάν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποσχέσεις της και να αναπτύξει μια σταθερή βάση χρηστών. Μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι η Τέζος θα μπορούσε να γίνει παραγωγός εκατομμυριούχων.

Επί του παρόντος, η Tezos έχει κεφαλαιοποίηση αγοράς 3,77 δισεκατομμυρίων δολαρίων, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα με κεφαλαιοποίηση αγοράς. Η Tezos έχει αποδώσει σημαντικά καλά, ακόμη καλύτερα από τα περισσότερα άλλα κρυπτονομίσματα τους τελευταίους μήνες. Καθώς η Tezos αποκτά μεγαλύτερη αναγνώριση και βλέπει μαζική υιοθέτηση, η τιμή της Tezos θα αυξηθεί σημαντικά.

Τελικές σκέψεις

Με σημαντικό αναπτυξιακό δυναμικό, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Tezos είναι μια επένδυση που αξίζει να εξεταστεί. Η Tezos, ως επενδυτικό περιουσιακό στοιχείο, κερδίζει δημοτικότητα μεταξύ των επενδυτών. Ως μακροπρόθεσμη επένδυση, η Tezos έχει τη δυνατότητα να γίνει παραγωγός εκατομμυριούχων, με ορισμένους αναλυτές να προβλέπουν αποδόσεις άνω του 300% σε 5 χρόνια.

Η τιμή του Tezos αναμένεται να αυξηθεί το 2021 καθώς έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των πολυεθνικών εταιρειών και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Ωστόσο, η επένδυση σε κρυπτονομίσματα έρχεται με το δικό της σύνολο κινδύνων, οπότε θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στην έρευνά σας πριν επενδύσετε.

eToro – Καλύτερος μεσίτης για αγορά Tezos XTZ

χρηματιστής etoro

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο της κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner