Τρόπος συναλλαγών TRON: Ένας βήμα προς βήμα οδηγός

Contents

Tron Trading 2021 | Μάθετε πώς να ανταλλάσσετε TRX

Σκοπεύετε να εμπλακείτε στο Tron trading; Εδώ είναι ένας οριστικός οδηγός βήμα προς βήμα που σας διδάσκει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τις συναλλαγές TRON και αξιολογείτε τον καλύτερο μεσίτη κρυπτογράφησης.

Από την κυκλοφορία του το 2017, η TRON (TRX) έχει σταθεροποιηθεί ως μια πολλά υποσχόμενη επιχείρηση στον χώρο κρυπτογράφησης. Το έργο έχει λάβει έγκριση από διάφορες εταιρείες υψηλού προφίλ στην Κίνα – πράγμα που σημαίνει ότι το ανοδικό δυναμικό θα μπορούσε να είναι τεράστιο.

Το 2020 ήταν αξιοσημείωτο για το TRON, με τον όγκο συναλλαγών dApp να ξεπερνά ακόμη και αυτόν του Ethereum. Έχοντας αυτό κατά νου, ίσως αναρωτιέστε πώς να ανταλλάξετε το TRON από την άνεση του σπιτιού σας.

Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει ό, τι πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τις συναλλαγές TRON – από τον τρόπο αξιολόγησης της αγοράς, την πραγματοποίηση παραγγελιών και τη δημιουργία μιας λογικής στρατηγικής διαχείρισης κινδύνων.

Περιεχόμενα

Πώς να ανταλλάξετε TRON σε 5 εύκολα βήματα

Τι είναι το TRON Trading?

Πώς λειτουργεί το TRON Trading?

Τρόπος συναλλαγών TRON Online – Ρύθμιση συναλλαγών

Πώς να κερδίσετε χρήματα TRON

Πώς να κάνετε εμπόριο TRON 2021 – Μια αναλυτική περιγραφή

Πώς να κάνετε εμπόριο Οδηγός TRON – Η ετυμηγορία

Συχνές ερωτήσεις

Πώς να ανταλλάξετε TRON σε 5 εύκολα βήματα

Αυτός ο οδηγός για το πώς να κάνετε εμπόριο Το TRON θα καταρρεύσει τα πάντα σύμφωνα με τους όρους του Layman, ώστε να μην κάνετε τυφλή συναλλαγή. Όμως, εάν δεν έχετε αρκετό χρόνο να το διαβάσετε μέχρι τώρα, αυτό πρέπει να κάνετε για να ανταλλάξετε το TRON τώρα.

 • Βήμα 1: Άνοιγμα λογαριασμού με ρυθμιζόμενο χρηματιστή κρυπτογράφησης
 • Βήμα 2: Χρηματοδοτεί το λογαριασμό σας με χρεωστική / πιστωτική κάρτα, ηλεκτρονικό πορτοφόλι ή τραπεζικό έμβασμα
 • Βήμα 3: Επιλέξτε πόσα TRON θέλετε να ανταλλάξετε
 • Βήμα 4: Αγορά TRX (πάει πολύ) ή πουλήστε TRX (πάει σύντομα)
 • Βήμα 5: Επιβεβαιώστε την συναλλαγή

Τι είναι το TRON Trading?

Το TRONix, γνωστό ως TRON (TRX), είναι το επίσημο ψηφιακό νόμισμα του δικτύου TRON. Μπορείτε να ανταλλάξετε νομίσματα TRON μόνοι σας μέσω εκατοντάδων διαδικτυακών πλατφορμών, είτε ανταλλάσσοντάς το με ένα νόμισμα fiat είτε άλλο κρυπτογράφηση.

Η αξία της TRON, όπως και κάθε άλλο χρηματοοικονομικό περιουσιακό στοιχείο, αλλάζει με το συναίσθημα της αγοράς. Τελικά, εξαρτάται από την προσφορά και τη ζήτηση του εν λόγω ψηφιακού νομίσματος. Ως εκ τούτου, το πρώτο βήμα προς την εμπορία TRON είναι να καταλάβουμε πώς λειτουργεί η κρυπτο-αγορά.

Με απλά λόγια, εάν η ζήτηση για TRON αυξάνεται, μπορείτε να περιμένετε να αυξηθεί η τιμή του. Αντίθετα, η χαμηλότερη ζήτηση για TRON θα οδηγήσει σε μειωμένη τιμή.

Η απάντηση στο πώς να κάνετε εμπόριο με επιτυχία το TRON έγκειται στο ότι μπορείτε να προβλέψετε με ακρίβεια το κλίμα της αγοράς. Κάνοντας τη σωστή πρόβλεψη, θα αποκομίσετε κέρδος από το εμπόριο TRON.

Ας σας δώσουμε ένα γρήγορο παράδειγμα για το πώς να ανταλλάξετε το TRON:

 • Ας υποθέσουμε ότι τον Φεβρουάριο, η τιμή του TRON είναι 0,054 $.
 • Το ζεύγος κρυπτονομισμάτων συμβολίζεται ως TRX / USD.
 • Πιστεύετε ότι η τιμή της TRON αναμένεται να αυξηθεί τους επόμενους μήνες και να παραγγείλετε $ 500.
 • Μέχρι τον Μάρτιο, η αξία του TRON ανέρχεται στα 0,084 $.
 • Αυτό απεικονίζει μια αύξηση κατά 55% στην αξία.
 • Ευχαριστημένοι με τα κέρδη σας, επιλέγετε να βγείτε από τη θέση συναλλαγών TRON.

Σε αυτό το παράδειγμα, η τιμή TRON αυξήθηκε κατά 55%. Στο ποσό των $ 500, το συνολικό κέρδος των $ 500.

Και πάλι, εάν η τιμή του TRON είχε μειωθεί κάτω από 0,054 $, θα είχατε μείνει με οικονομική ζημία.

Αυτό μας φέρνει στη θεμελιώδη απαίτηση να κάνουμε κέρδος κατά την εμπορία TRON – προβλέποντας σωστά την αγορά.

Πώς λειτουργεί το TRON Trading?

Αν και μια σχετικά νέα κατηγορία περιουσιακών στοιχείων, η ιδέα του τρόπου διαπραγμάτευσης του TRON έχει παρόμοια ομοιότητα με άλλα χρηματοοικονομικά μέσα, όπως μετοχές ή forex.

Ως εκ τούτου, όσοι είναι ήδη εξοικειωμένοι με τα συμβατικά οχήματα συναλλαγών δεν θα έχουν καμία δυσκολία να κατανοήσουν πώς να ανταλλάσσουν TRON.

Εάν είστε νέοι στο εμπόριο κρυπτογράφησης, ακολουθούν ορισμένες βασικές αρχές για τις οποίες πρέπει να γνωρίζετε.

Κινήσεις τιμών συναλλαγών TRON

Η αγορά κρυπτογράφησης είναι γνωστά ασταθής, καθιστώντας το πρωταρχικό ότι ξέρετε τι μπορεί να αλλάξει την αγορά. Οτιδήποτε από έκτακτες ειδήσεις, κυβερνητικούς κανονισμούς ή τεχνολογικές εξελίξεις μπορεί να αυξήσει ή να μειώσει την τιμή του TRON.

Εάν περισσότεροι έμποροι ενδιαφέρονται να επενδύσουν στο TRON, αυτό θα οδηγήσει σε αύξηση της ζήτησης και, κατά συνέπεια, σε μια ανοδική αγορά. Εάν οι επενδυτές χάσουν την εμπιστοσύνη τους στο TRON, θα είναι πρόθυμοι να πουλήσουν το περιουσιακό στοιχείο, μειώνοντας έτσι την αξία του.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειωθεί ότι θα δείτε το TRON να αποτιμάται σε ελαφρώς διαφορετικές τιμές σε διάφορες πλατφόρμες συναλλαγών.

Για παράδειγμα, μια πλατφόρμα μπορεί να αναφέρει το TRON στα 0,023 $ ενώ σε μια άλλη, μπορεί να το δείτε στα 0,024 $. Αυτό θα είναι μόνο μια μικρή διαφορά και δεν θα επηρεάσει την ικανότητά σας να κερδίσετε κέρδος.

Ζεύγη συναλλαγών TRON

Υπάρχουν δύο διαδρομές προς διαπραγμάτευση TRON:

 1. Ενάντια στα νομίσματα fiat όπως το δολάριο ΗΠΑ ή το ευρώ
 2. Ενάντια σε άλλο cryptocurrency όπως το Bitcoin ή το Ethereum

Η διαπραγμάτευση TRON έναντι άλλου κρυπτονομίσματος απαιτεί να έχετε μια σταθερή κατανόηση και των δύο ψηφιακών νομισμάτων που αποτελούν το ζεύγος. Καθώς όλα τα κρυπτονομίσματα είναι ευμετάβλητα, μπορεί να είναι περίπλοκο να προβλεφθεί σωστά η αγορά, ακόμη και για έμπειρους εμπόρους.

Για αυτόν τον λόγο, οι αρχάριοι τείνουν να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα έναντι fiat, στην περίπτωση αυτή, TRON έναντι fiat.

Το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο νόμισμα fiat στο χώρο συναλλαγών κρυπτογράφησης είναι το δολάριο ΗΠΑ. Όταν βλέπετε το ζεύγος TRX / USD, σημαίνει ότι διαπραγματεύεστε την τιμή του TRON έναντι USD.

Τα ζεύγη Crypto-to-fiat είναι πιο εύκολο να κερδοσκοπούνται και θα σας προσφέρουν αυστηρότερα spread και υψηλότερα επίπεδα ρευστότητας. Εάν ενδιαφέρεστε, θα μπορείτε επίσης να βρείτε ζεύγη TRON που περιέχουν άλλα δημοφιλή νομίσματα fiat όπως το Ευρώ (TRX / EUR), το δολάριο Αυστραλίας (TRX / AUD), η βρετανική λίρα (TRX / GBP) και το ιαπωνικό γεν (TRX / JPY).

Είτε επιλέξετε να ανταλλάξετε το ζεύγος TRX-fiat, είτε το ζεύγος TRX-crypto θα εξαρτηθεί τελικά από την κατανόησή σας για την αγορά κρυπτογράφησης και από το πόσο σίγουροι είστε για την πρόβλεψη των κινήσεών του.

Μακροπρόθεσμες ή βραχυπρόθεσμες συναλλαγές

Με πολλούς τρόπους, η διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης όπως το TRON μπορεί εύκολα να συγκριθεί με οποιαδήποτε άλλη χρηματοοικονομική αγορά. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε μια μακροπρόθεσμη ή βραχυπρόθεσμη στρατηγική, με βάση τους εμπορικούς σας στόχους.

Ένας τρόπος είναι να επενδύσετε άμεσα στο TRON. Θα αγοράζετε κέρματα TRON από έναν μεσίτη και θα τα αποθηκεύετε σε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης.

Όταν έρθει η ώρα, μπορείτε να πουλήσετε τα νομίσματά σας TRON σε αντάλλαγμα για το νόμισμα fiat. Μερικές φορές, οι έμποροι διατηρούν τα κρυπτονομίσματά τους για μήνες ή ακόμα και χρόνια κάθε φορά.

Το πλεονέκτημα αυτής της μακροπρόθεσμης στρατηγικής συναλλαγών TRON είναι ότι δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με τη βραχυπρόθεσμη αστάθεια της αγοράς. Αντ ‘αυτού, θα "αγοράστε και κρατήστε πατημένο", επιτρέποντας στην αγορά να παίξει, και να αναλάβει δράση μόνο όταν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Αντίθετα, μια βραχυπρόθεσμη στρατηγική θα απαιτήσει τη συνεχή προσοχή σας στην κίνηση της αγοράς της TRON.

Συχνά θα βρείτε πολλές συναλλαγές όλη την ημέρα, ελπίζοντας να κάνετε τα μικρότερα κέρδη τακτικά. Στον κόσμο TRON διαπραγμάτευση, αυτό απαιτεί σε βάθος τεχνική ανάλυση, καθιστώντας την πρόκληση για την ανταλλαγή νέων.

Εμπόριο και δική TRON

Είτε επιλέγετε μακροπρόθεσμες ή βραχυπρόθεσμες συναλλαγές, σας συνιστούμε πάντα να το κάνετε μέσω ενός ρυθμιζόμενου και αξιόπιστου διαδικτυακού μεσίτη.

Το eToro είναι μια εξαιρετική επιλογή από αυτήν την άποψη – καθώς η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να ανταλλάσσετε το TRON σε περιβάλλον 100% χωρίς προμήθειες.

Επιπλέον, το eToro ρυθμίζεται από διάφορους χρηματοοικονομικούς φορείς – διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να ανταλλάξετε και να αποκτήσετε το TRON με ασφαλή τρόπο. Δεν υπάρχουν χρεώσεις για τη διατήρηση του TRON στο πορτοφόλι σας eToro, το οποίο είναι ιδανικό για μια μακροπρόθεσμη στρατηγική αγοράς και κράτησης.

TRON Trading

Ενώ ορισμένοι έμποροι προτιμούν να ακολουθήσουν μια μακροπρόθεσμη προσέγγιση, άλλοι επιλέγουν να επωφεληθούν από τις συνεχώς μεταβαλλόμενες διακυμάνσεις των τιμών.

Συνήθως έρχεται με τη μορφή «συναλλαγών ημέρας» ή «ανταλλαγής συναλλαγών». Εάν πρόκειται για μια στρατηγική συναλλαγών TRON που σκέφτεστε να λάβετε, τα CFDs (Συμβόλαια-για-Διαφορές) αξίζει να λάβετε υπόψη.

Ένα CFD δεν σας δίνει την κυριότητα του TRON, αλλά αντικατοπτρίζει την αξία του σαν-για-σαν. Για παράδειγμα, εάν η τρέχουσα τιμή αγοράς της TRON είναι 0,021 $, το εν λόγω CFD θα αποτιμηθεί επίσης στα 0,021 $. Εάν η τιμή του TRON ανέλθει στα 0,023 $, το ίδιο ισχύει και για την τιμή του CFD.

Τα CFD διαθέτουν πολλά πλεονεκτήματα, καθιστώντας τα δημοφιλή στους εμπόρους TRON:

 • Τα TRON CFD μπορούν να ανταλλάσσονται με ανταγωνιστικές χρεώσεις και αυστηρά spread.
 • Μπορείτε να προχωρήσετε μακροπρόθεσμα στα TRD CFDs, που σημαίνει ότι μπορείτε να επωφεληθείτε τόσο από την άνοδο όσο και από την πτώση των τιμών.
 • Οι περισσότεροι διαδικτυακοί μεσίτες προσφέρουν μόχλευση σε CFD.

Αν και η μόχλευση σας επιτρέπει να αυξήσετε το εμπορικό σας κεφάλαιο, τα CFD απαγορεύονται σε πολλές χώρες.

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι των Η.Π.Α. δεν θα μπορούν να ανταλλάσσουν TRD CFD μέσω ρυθμιζόμενου μεσίτη. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι συναλλαγές CFD είναι διαθέσιμες, αλλά όχι σε περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης.

Τούτου λεχθέντος, θα εξακολουθείτε να μπορείτε να βρείτε μη ρυθμιζόμενες ανταλλαγές κρυπτογράφησης που σας προσφέρουν μόχλευση. Ωστόσο, σας συνιστούμε να μην χρησιμοποιήσετε μια πλατφόρμα που δεν διαθέτει άδεια, καθώς θα θέσετε σε κίνδυνο το κεφάλαιό σας.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι οι μη ρυθμιζόμενες πλατφόρμες συναλλαγών απαιτούν να ανταλλάσσετε το TRON έναντι του «USDT» σε αντίθεση με τα πραγματικά δολάρια ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνετε συναλλαγές TRON εναντίον Tether – ένα κρυπτογράφηση με την αξία του συνδεδεμένη στο USD.

Θα σκεφτόσασταν να κάνετε συναλλαγές ΤΡΟΝ?

Τρόπος συναλλαγών TRON Online – Ρύθμιση συναλλαγών

εμπόριο tron

Όπως προαναφέρθηκε, το TRON έχει πολλές ομοιότητες με αυτό ενός παραδοσιακού χρηματοοικονομικού περιουσιακού στοιχείου. Ωστόσο, πριν από την κατάδυση, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς λειτουργεί το ψηφιακό νόμισμα.

Το πιο σημαντικό, πρέπει να εξοικειωθείτε με διαφορετικούς τύπους εντολών συναλλαγών TRON.

Μια παραγγελία είναι πώς καθοδηγείτε τον μεσίτη σας να αγοράσει ή να πουλήσει το TRON. Με άλλα λόγια, μετά την ανάλυση της αγοράς, υποβάλλετε μια παραγγελία στον μεσίτη σας και την εκτελούν για εσάς. Εξάλλου, το αν κερδίζετε ή όχι εξαρτάται από την αγορά.

Παρακάτω είναι οι πιο σημαντικές παραγγελίες που θα χρησιμοποιήσετε κατά την εμπορία TRON στο διαδίκτυο.

TRON Αγορά ή Πώληση Παραγγελίας

Απαιτούνται παραγγελίες αγοράς και πώλησης όταν ανοίγετε και κλείνετε τη θέση σας.

 • Υποβάλετε μια εντολή αγοράς όταν πιστεύετε ότι η τιμή θα αυξηθεί και θέλετε να προχωρήσετε πολύ στο TRON.
 • Υποβάλετε μια εντολή πώλησης όταν πιστεύετε ότι η τιμή θα πέσει και θέλετε να μείνετε σύντομα στο TRON.

Κάθε συναλλαγή που ανοίγετε απαιτεί από εσάς να κάνετε πρώτη εντολή αγοράς ή πώλησης με τον μεσίτη σας. Εάν ανοίξετε τη θέση σας με εντολή αγοράς, θα την κλείσετε με εντολή πώλησης.

Από την άλλη πλευρά, όταν ανοίγετε με εντολή πώλησης, θα την κλείσετε με εντολή αγοράς.

Τιμή εισόδου

Σε μια ευμετάβλητη αγορά, πρέπει οι παραγγελίες εισόδου σας να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερες. Παρόλο που οι παραγγελίες αγοράς και πώλησης είναι θεμελιώδεις για την πρόσβαση στην αγορά TRON, υπάρχουν και άλλοι τύποι παραγγελιών που σας δίνουν μεγαλύτερο έλεγχο στις συναλλαγές σας.

Για παράδειγμα, η τιμή της TRON μπορεί να αλλάξει μεταξύ της ώρας και της εκτέλεσης της παραγγελίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επιλέξετε μια «Εντολή αγοράς» ή μια «Εντολή ορίου» όταν κάνετε συναλλαγές TRON στο διαδίκτυο

 • Παραγγελία αγοράς: Αυτό διασφαλίζει ότι η παραγγελία σας θα πληρωθεί το συντομότερο δυνατό στην καλύτερη τιμή αγοράς. Επομένως, ο μεσίτης θα εκτελέσει την συναλλαγή σας αμέσως. Ενδέχεται να λάβετε μια τιμή ακριβώς πάνω ή κάτω από αυτό που βλέπετε στην οθόνη – λόγω των διακυμάνσεων των τιμών δευτερόλεπτο.
 • Οριακή παραγγελία: Η εντολή ορίου σάς επιτρέπει να εισέλθετε στην αγορά σε μια συγκεκριμένη τιμή και σας δίνει περισσότερο έλεγχο. Ας υποθέσουμε ότι το TRON αποτιμάται στα 0,025 $ και θέλετε να κάνετε μια παραγγελία αγοράς μόνο όταν η τιμή φτάνει τα 0,026 $. Εδώ μπαίνει μια οριακή εντολή. Βασικά, ο μεσίτης σας θα εκτελέσει την οριακή εντολή σας όταν το TRON φτάσει την τιμή εισόδου των 0,026 $.

Στρατηγική εξόδου

Παρόμοια με το πώς εισέρχεστε στην αγορά, μπορείτε επίσης να είστε συγκεκριμένοι για το πώς και πότε θα βγείτε από το εμπόριο TRON. Αυτό ονομάζεται στρατηγική εξόδου και συνήθως πραγματοποιείται μέσω εντολών «take-profit» και «stop-loss».

Ακολουθεί μια επισκόπηση του τρόπου λειτουργίας κάθε παραγγελίας.

 • Πάρε κέρδος: Όπως υποδηλώνει το όνομα, μια εντολή λήψης κέρδους λέει στον μεσίτη σας πόσο θέλετε να κερδίσετε πριν κλείσετε την συναλλαγή. Για παράδειγμα, ας πούμε ότι θέλετε να κάνετε κέρδος 2% στο εμπόριο TRON. Μπορείτε να υποβάλετε μια παραγγελία λήψης κέρδους στο 2% πάνω ή κάτω από την τρέχουσα τιμή, ανάλογα με το αν πρόκειται για μεγάλο ή σύντομο χρονικό διάστημα. Επομένως, η θέση σας θα κλείσει όταν επιτευχθεί το επίπεδο κέρδους 2%.
 • Διακοπή απώλειας: Αντίθετα, οι εντολές stop-loss περιορίζουν τις απώλειές σας εάν η αγορά αντιβαίνει στην πρόβλεψή σας. Εάν ορίσετε το stop-loss στο 2%, το εμπόριο TRON σας θα κλείσει εάν πάει στο κόκκινο κατά 2%.

Ας το δείξουμε με ένα παράδειγμα:

 • Τοποθετείτε μια εντολή ορίου αγοράς για να μπείτε στην αγορά TRON στα 0,0250 $.
 • Θέλετε να κλειδώσετε τα κέρδη σας στο 2%, οπότε τοποθετείτε μια παραγγελία κέρδους στα 0,0255 $.
 • Ταυτόχρονα, δεν θέλετε να χάσετε περισσότερο από 1%.
 • Ως εκ τούτου, υποβάλετε μια παραγγελία stop-loss στα 0,0247 $.

Τώρα, το εμπόριο μπορεί να προχωρήσει με έναν από τους δύο τρόπους.

 • Εάν η τιμή του TRON αυξηθεί στα 0,0255 $, η παραγγελία κέρδους σας θα ξεκινήσει και θα κλείσετε το εμπόριο με κέρδος 2%.
 • Εάν η τιμή του TRON μειωθεί στα 0,0247 $, η εντολή stop-loss θα ξεκινήσει και θα κλείσετε το εμπόριο με απώλεια 1%.

Στην ουσία, όποια κατεύθυνση κινείται η αγορά, ο μεσίτης θα ενεργοποιήσει την αντίστοιχη εντολή stop-loss ή take-profit βάσει του προκαθορισμένου σημείου τιμής σας.

Πώς να κερδίσετε χρήματα TRON

Οι παραγγελίες μπορούν να κάνουν τη διαδικασία διαπραγμάτευσης πιο αποτελεσματική. Τούτου λεχθέντος, «όταν» εισέρχεστε και εξέρχεστε από την αγορά δεν είναι οι μόνοι παράγοντες που θα καθορίσουν εάν κάνετε ή όχι την εμπορία TRON.

Όταν σκέφτεστε να κάνετε συναλλαγές με το TRON, πρέπει επίσης να σκεφτείτε πόσο κίνδυνο διατρέχετε έναντι αυτού των πιθανών κερδών σας.

1. Ποντάρισμα

Το στοίχημά σας αντιπροσωπεύει πόσα κεφάλαια διατρέχετε σε ένα συγκεκριμένο εμπόριο TRON. Φυσικά, όσο υψηλότερο είναι το μερίδιό σας, τόσο υψηλότερα είναι τα πιθανά κέρδη και ζημίες σας.

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να ποντάρετε TRON αξίας 1.000 $ και κερδίστε 2%. Τα κέρδη σας από αυτήν την συναλλαγή θα ανέρχονταν σε 20 $. Εάν διπλασιάσατε το ποντάρισμά σας στα 2.000 $, θα έχετε κερδίσει 40 $.

Τα μαθηματικά είναι απλά, αλλά όταν στοιχηματίζετε μεγάλα ποσά, μπορεί επίσης να οδηγήσετε σε μεγάλο κίνδυνο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί έμποροι TRON επιλέγουν μια «στρατηγική διαχείρισης τραπεζικού λογαριασμού». Αυτό διασφαλίζει ότι υπάρχουν αρκετά χρήματα στον λογαριασμό συναλλαγών σας με την πάροδο του χρόνου.

Για παράδειγμα, οι έμποροι συχνά αποφασίζουν να ποντάρουν μόνο ένα συγκεκριμένο ποσοστό των χρηματικών συναλλαγών τους. Ο περιορισμός του ποσοστού σας στο 2% είναι ένας καλός κανόνας που πρέπει να ακολουθήσετε. Στην πράξη, εάν έχετε κεφάλαιο αξίας 1.000 $, θα διακινδυνεύσετε μόνο 20 $ το πολύ για κάθε συναλλαγή TRON.

Η ύπαρξη στρατηγικής διαχείρισης τραπεζικού λογαριασμού είναι ιδιαίτερα σημαντική όταν συμμετέχετε σε βραχυπρόθεσμες συναλλαγές και πραγματοποιείτε πολλαπλές παραγγελίες σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές διαδικτυακές πλατφόρμες που σας επιτρέπουν να ανταλλάσσετε TRON με μικρά στοιχήματα. Το eToro, για παράδειγμα, απαιτεί ελάχιστη παραγγελία μόλις 25 $ – το οποίο είναι ιδανικό για τη διαχείριση τραπεζικών λογαριασμών.

2. Μόχλευση TRON Trading

Το Leveraged TRON CFDs είναι ένα θέμα που συζητήσαμε νωρίτερα. Όπως είναι προφανές, η μόχλευση συνοδεύεται από τους κινδύνους και τα οφέλη της.

Ως εκ τούτου, εάν η τοποθεσία σας σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε CFD CFON, θα πρέπει να γνωρίζετε μερικές σημαντικές πτυχές πριν πάρετε τη βουτιά.

Ας σας δείξουμε πώς λειτουργεί η μόχλευση:

 • Κάνετε μια παραγγελία πώλησης σε TRX / USD στα 1.000 $
 • Αποφασίζετε να εφαρμόσετε μόχλευση 1: 2, που σημαίνει ότι το ποντάρισμα σας είναι ουσιαστικά 2.000 $
 • Εάν κερδίσετε 10%, τα κέρδη σας θα ανέρχονταν κανονικά στα 100 $
 • Με μόχλευση 1: 2, τα κέρδη σας ενισχύονται στα 200 $

Είναι επίσης δυνατό να αποκτήσετε μόχλευση από πλατφόρμες κρυπτογράφησης χωρίς άδεια. Ωστόσο, δεν θα έχετε το δίχτυ ασφαλείας μιας αξιόπιστης οικονομικής ρυθμιστικής αρχής – επομένως αυτό αποφεύγεται καλύτερα.

Τέλη για συναλλαγή TRON Online

Πράγματι, οι μεσίτες διευκολύνουν τη διαδικασία διαπραγμάτευσης. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεπεράσετε το γεγονός ότι είναι τελικά μια επιχείρηση, οπότε πρέπει να βρείτε το καλύτερο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Οι διαδικτυακοί μεσίτες σας χρεώνουν για την υπηρεσία τους μέσω αμοιβών και προμηθειών. Οι πιθανές χρεώσεις στο εμπόριο θα διαφέρουν από τη μία πλατφόρμα στην άλλη. Επομένως, είναι επιτακτική ανάγκη να γνωρίζετε τι πληρώνετε προτού εγγραφείτε σε έναν μεσίτη.

Παρακάτω είναι μια λίστα με τους πιο συνηθισμένους τύπους χρεώσεων που θα συναντήσετε στις πλατφόρμες συναλλαγών TRON.

TRON Trading Commission

Η προμήθεια που χρεώνουν οι μεσίτες δεν είναι μια νέα ιδέα και λειτουργεί το ίδιο με οποιονδήποτε άλλο εμπορικό τομέα. Με απλά λόγια, οι διαδικτυακοί μεσίτες σας χρεώνουν προμήθεια σε ποσοστιαία βάση για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείτε μαζί τους.

Αυτή η προμήθεια χρεώνεται ανά συναλλαγή, που σημαίνει ότι την πληρώνετε και για τις παραγγελίες εισόδου και εξόδου. Αν λοιπόν υπάρχει προμήθεια 1%, θα πληρώσετε το 1% του μεριδίου σας όταν ανοίγετε μια θέση και πάλι όταν την κλείσετε.

Με αυτόν τον τρόπο, ο ρυθμιζόμενος μεσίτης eToro σάς επιτρέπει να ανταλλάσσετε το TRON χωρίς προμήθεια.

TRON Spread

Το «Spread» στις συναλλαγές ορίζεται ως η διαφορά μεταξύ της τιμής ζήτησης και της τιμής προσφοράς του περιουσιακού στοιχείου. Τα spreads τείνουν επίσης να ποικίλουν ανάλογα με τις συνθήκες της αγοράς.

Θα θελήσετε να βρείτε έναν μεσίτη που προσφέρει «σφιχτά spreads», καθώς αυτό είναι ένα έμμεσο τέλος που δεν μπορεί να αποφευχθεί.

Για παράδειγμα, εάν ο μεσίτης σας χρεώσει ένα spread 1,5% σε TRX / USD, πρέπει να κάνετε τουλάχιστον 1,5% μόνο για να φτάσετε το ζυγό. Οτιδήποτε υπερβαίνει αυτό το spread 1,5% θα ισοδυναμεί με το πραγματικό κέρδος σας.

Άλλες χρεώσεις συναλλαγών TRON

Οι διαδικτυακοί μεσίτες μπορούν επίσης να χρεώσουν μια ποικιλία διοικητικών τελών κατά την εμπορία TRON.

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

 • Τέλη κατάθεσης / ανάληψης: Μπορείτε να το θεωρήσετε ως προμήθεια συναλλαγής που προκύπτει κατά την κατάθεση ή ανάληψη χρημάτων μέσα ή έξω από τον λογαριασμό συναλλαγών σας. Ενώ η δημοφιλής πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων η Coinbase χρεώνει 3,99% για κατάθεση με χρεωστική κάρτα, αυτό θα σας κοστίσει μόλις 0,5% στο eToro – και μόνο όταν χρηματοδοτείτε τον λογαριασμό σας σε νόμισμα διαφορετικό από το USD.
 • Χρέωση αδράνειας: Το τέλος αδράνειας προκύπτει εάν ο λογαριασμός συναλλαγών σας έχει επισημανθεί ως αδρανής. Μετά από μια ορισμένη περίοδο αδράνειας, οι μεσίτες θα σας χρεώνουν ένα τέλος κάθε μήνα. Θα πρέπει είτε να αρχίσετε να διαπραγματεύεστε είτε να αποσύρετε το υπόλοιπό σας για να αποφύγετε αυτό το τέλος.
 • Τέλη Διανυκτέρευσης: Μπορείτε να δείτε τα τέλη διανυκτέρευσης ως τόκο που πληρώνετε στον μεσίτη, προκειμένου να διατηρήσετε την εμπορική σας θέση ανοιχτή εν μία νυκτί. Αυτό είναι συνηθισμένο στις συναλλαγές CFD και ορισμένοι μεσίτες θα το αντιμετωπίσουν ως «swap-fee».

Η δομή των αμοιβών αποτελεί βασικό παράγοντα για την επιλογή του σωστού διαδικτυακού μεσίτη για τις ανάγκες συναλλαγών TRON. Σε τελική ανάλυση, αυτές οι χρεώσεις μπορούν γρήγορα να προσθέσουν και να καταστρέψουν τα κέρδη από τις συναλλαγές σας.

Πώς να κάνετε εμπόριο TRON 2021 – Μια αναλυτική περιγραφή

Εάν αναρωτιέστε πώς να κάνετε συναλλαγές στο TRON στο Διαδίκτυο αυτή τη στιγμή, θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία ρύθμισης.

Βήμα 1: Επιλέξτε έναν ιστότοπο συναλλαγών TRON

Όπως έχουμε τονίσει αρκετές φορές, ο διαδικτυακός σας μεσίτης παίζει σημαντικό ρόλο στην ικανότητά σας να κερδίσετε κέρδος. Σε τελική ανάλυση, θα τους αναθέσετε το εμπορικό σας κεφάλαιο.

Με το Διαδίκτυο γεμάτο με ρυθμιζόμενους και ανεξέλεγκτους διαδικτυακούς μεσίτες, χρειάζεστε ένα αυστηρό κριτήριο για να επαληθεύσετε ποιος πάροχος είναι κατάλληλος για εσάς.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις ακόλουθες πτυχές πριν εγγραφείτε.

 • Κανονισμός λειτουργίας: Οι ρυθμιστικοί φορείς διασφαλίζουν ότι ο μεσίτης τηρεί τους κανόνες για την ασφάλεια των χρημάτων σας. Δείτε αν ο μεσίτης διαθέτει άδειες από γνωστούς ρυθμιστικούς φορείς όπως ASIC, FCA, CySEC ή SEC.
 • Αμοιβές: Ποια είναι η δομή των τελών που χρεώνει ο μεσίτης?
 • μέθοδοι πληρωμής: Ποιες μεθόδους πληρωμής μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την κατάθεση και ανάληψη χρημάτων?
 • Ελάχιστη κατάθεση: Ποιο είναι το ελάχιστο που απαιτείται για την ανταλλαγή TRON?
 • Ζεύγη TRON: Σε ποια ζεύγη μπορείτε να ανταλλάξετε το TRON?
 • Πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων: Η πλατφόρμα προσφέρει ένα ασφαλές κρυπτογραφημένο πορτοφόλι?
 • Πλοήγηση πλατφόρμας: Είναι η πλατφόρμα εύχρηστη και φιλική για αρχάριους?
 • Εφαρμογή για κινητό: Υπάρχει μια εφαρμογή για κινητά που σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε το TRON εν κινήσει?

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, σας συνιστούμε να λάβετε υπόψη το eToro. Από την έρευνά μας, η πλατφόρμα είναι μίλια μπροστά όταν πρόκειται για συναλλαγές TRON, κυρίως επειδή:

 • Αυτή η πλατφόρμα κοινωνικών συναλλαγών διαθέτει άδεια από τις FCA, ASIC και CySEC. Είναι επίσης εγγεγραμμένο στο FINRA στις ΗΠΑ.
 • Η πλατφόρμα μπορεί να εξυπηρετήσει τόσο αρχάριους όσο και επαγγελματίες.
 • Όλες οι συναλλαγές TRON είναι χωρίς προμήθειες, προσφέρονται με στενά περιθώρια αγοράς.
 • Προσφέρεται μια ποικιλία επιλογών πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων χρεωστικών / πιστωτικών καρτών και ηλεκτρονικών πορτοφολιών, όπως PayPal και Skrill.

Βήμα 2: Ανοίξτε έναν λογαριασμό TRON Trading

Όταν έχετε επιλέξει έναν διαδικτυακό μεσίτη, μπορείτε να προχωρήσετε και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό.

Η διαδικασία είναι παρόμοια με την εγγραφή σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, εκτός από το ότι θα πρέπει επίσης να υποβάλετε το αναγνωριστικό που εκδίδεται από την κυβέρνηση. Οι διαδικτυακοί μεσίτες που συμμορφώνονται με τους κανόνες της KYC (Γνωρίστε τον πελάτη σας) θα το ζητήσουν για να επαληθεύσουν την ταυτότητά σας.

Θα πρέπει να παρέχετε τα εξής:

 • Πλήρες όνομα
 • Διεύθυνση
 • Τηλεφωνικό νούμερο
 • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Έγκυρο κρατικό αναγνωριστικό (διαβατήριο ή άδεια οδήγησης)

Βήμα 3: Προσθήκη χρημάτων

Τώρα ήρθε η ώρα να κάνετε μια κατάθεση. Στο eToro, η ελάχιστη κατάθεση είναι 200 ​​$, αν και μπορείτε να ανταλλάξετε TRON από μόλις 25 $.

Μπορείτε να προσθέσετε χρήματα με πιστωτική / χρεωστική κάρτα, ηλεκτρονικό πορτοφόλι ή τραπεζικό λογαριασμό.

Βήμα 4: Επιλέξτε TRON Trading Market

διαπραγμάτευση tron

Τώρα μπορείτε να εξερευνήσετε τις διαθέσιμες αγορές συναλλαγών στο eToro. Μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε συναλλαγή TRON έναντι νομίσματος fiat όπως το δολάριο ΗΠΑ ή έναντι κρυπτονομίσματος όπως TRX / BTC.

Βήμα 5: Τοποθετήστε το TRON Trade

Μόλις επιλέξετε μια αγορά TRON για διαπραγμάτευση, πρέπει τώρα να κάνετε μια παραγγελία.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε μια γρήγορη ανακεφαλαίωση για το πώς να ανταλλάξετε TRON, μην διστάσετε να ελέγξετε την προηγούμενη ενότητα σχετικά με τις παραγγελίες της αγοράς.

Πώς να κάνετε εμπόριο Οδηγός TRON – Η ετυμηγορία

Εάν είστε αρχάριος στο χώρο της κρυπτογράφησης, η κατανόηση του τρόπου διαπραγμάτευσης του TRON μπορεί να φαίνεται αρχικά μια περίπλοκη διαδικασία. Όμως, διαβάζοντας πλήρως τον οδηγό μας, ελπίζουμε ότι η ομίχλη έχει πλέον καθαριστεί.

Το πιο σημαντικό είναι ότι επιλέγετε μια πλατφόρμα συναλλαγών που ρυθμίζεται, παράλληλα με τις προμήθειες και τις προμήθειες που είναι ανταγωνιστικές.

Στο eToro, μπορείτε να ανταλλάξετε TRON με ασφαλή τρόπο – καθώς η πλατφόρμα διαθέτει άδεια σε διάφορες δικαιοδοσίες. Επιπλέον, αυτός ο φιλικός προς το χρήστη μεσίτης δεν χρεώνει προμήθειες και το ελάχιστο μέγεθος παραγγελίας είναι μόλις 25 $.

eToro – Καλύτερη πλατφόρμα για το εμπόριο TRON

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο της κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορείτε να ανταλλάξετε το TRON με ασφάλεια?

Η διαπραγμάτευση TRON είναι ασφαλής, δεδομένου ότι διατηρείτε έναν οργανωμένο μεσίτη όπως το eToro.

Πώς μπορώ να ανταλλάξω ηλεκτρονικά το TRON?

Για να πραγματοποιήσετε συναλλαγές στο TRON online, θα χρειαστεί να βρείτε έναν κατάλληλο διαδικτυακό μεσίτη. Σε πλατφόρμες όπως το eToro μπορείτε να ανταλλάξετε TRON με μόλις 25 $.

Η διαπραγμάτευση TRON μπορεί να σας κάνει πλούσιους?

Το Trading TRON συνοδεύεται από τα οφέλη και τους κινδύνους του. Εάν προβλέψετε σωστά το συναίσθημα της αγοράς, θα αποκομίσετε κέρδος. Εάν δεν το κάνετε, θα χάσετε χρήματα. Είναι καλύτερο να υπάρχει μια στρατηγική διαχείρισης τραπεζικού λογαριασμού για να μετριαστούν οι πιθανές απώλειές σας.

Είναι νόμιμο το TRON στις ΗΠΑ?

Το TRON μπορεί να διαπραγματευτεί νόμιμα στις ΗΠΑ. Όμως, δεν μπορείτε να ανταλλάξετε CFD CFON.

Πώς μπορώ να εφαρμόσω μόχλευση στις συναλλαγές TRON?

Ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσετε μόχλευση κατά την εμπορία TRON είναι να αποκτήσετε πρόσβαση στην αγορά μέσω μεσίτη CFD. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι τα CFD κρυπτογράφησης απαγορεύονται σε πολλές χώρες – συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner