Τι είναι το TRON; Ένας οδηγός για αρχάριους στο TRON και συμβουλές για επενδύσεις στο TRX

Η TRON είχε ένα από τα πιο ανοιχτά επαγγέλματα στον τομέα από τότε που εντάχθηκε στην αγορά κρυπτογράφησης το 2017. Όσον αφορά την αγοραία αξία, αυτό το νόμισμα αξιοποίησε αυτό το αμοιβαίο ενδιαφέρον και τα ειδικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά του για να γίνει ένα από τα πιο εξέχοντα κρυπτονομίσματα.

Το TRON προσθέτει μια άλλη ενδιαφέρουσα πτυχή στην αγορά κρυπτογράφησης – προορίζεται επίσης για χρήση στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών και τυχερών παιχνιδιών, με στόχο την ανάπτυξη και την αύξηση νόμιμων παιχνιδιών που βασίζονται σε τυχερά παιχνίδια τύπου blockchain.

Το 2017, η πλατφόρμα κρυπτογράφησης που εδρεύει στο Πεκίνο δημιουργήθηκε από το Ίδρυμα TRON και ιδρύθηκε αρχικά από τον Justin Sun.

Η Sun είναι ένας Κινέζος ιδιοκτήτης επιχείρησης που είναι ήδη γνωστός ως ο εγκέφαλος πίσω από το PEIWO, μια εφαρμογή για κινητά smartphone που επικεντρώνεται στη ζωντανή ροή Pacific Rim.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το TRON έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του ως ένα από τα νεότερα cryptos, οπότε αν ψάχνετε για επενδύσεις, πρέπει να αναρωτηθείτε μερικές ερωτήσεις. Ακολουθούν ορισμένες σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για το TRON.

Τι είναι το TRON?

Το TRON είναι ένα λειτουργικό σύστημα βασισμένο σε blockchain στο οποίο μπορούν να αναπτυχθούν αποκεντρωμένες εφαρμογές και να μοιραστεί περιεχόμενο πολυμέσων. Το ίδιο το διακριτικό TRX χρησιμοποιείται για να αποκτήσει πρόσβαση σε τέτοια χαρακτηριστικά της συσκευής λειτουργίας. Επομένως, ο πρωταρχικός σκοπός του διακριτικού είναι για χρήση στο δίκτυο TRON. Δεδομένου ότι μπορεί να αγοραστεί και να πωληθεί σε χρηματιστήρια, μπορεί επίσης να οριστεί ως εικονικό νόμισμα.

Το TRON βοηθά τους προγραμματιστές της Dapp, όπως το Ethereum, να δημιουργούν και να χρησιμοποιούν σύνθετα πρωτόκολλα μέσω έξυπνων συμβολαίων που βρίσκονται στο εγγενές blockchain του. Το δίκτυο αναγνωρίζεται σήμερα καλύτερα για τα ποσοστά επεξεργασίας και τον χαρισματικό διευθυντή του. Η πλατφόρμα είναι ειδικά ικανή για 2000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Το καλύτερο από όλα είναι μηδενικό κόστος επεξεργασίας στο TRON. Σε δευτερόλεπτα, μπορείτε να στείλετε ένα TRX αξίας εκατομμυρίων δολαρίων σε άλλη τοποθεσία στον κόσμο και να μην πληρώσετε ούτε ένα λεπτό.

Η αγορά του BitTorrent και, στη συνέχεια, η έκδοση ενός διακριτικού για αυτό στο πρωτόκολλο TRON ήταν πιθανώς η πιο επιτυχημένη ενέργεια από τη βάση TRON. Αυτό επέτρεψε στο έργο να διαφημίσει τις υπηρεσίες του σε εκατομμύρια χρήστες κοινής χρήσης αρχείων εφαρμογών peer-to-peer.

Η ιδέα ενός παγκόσμιου δικτύου φαινόταν απίθανο να συμβεί μέχρι πρόσφατα. Η υπολογιστική ισχύς του κόσμου δεν έχει φτάσει ακόμη στο πρότυπο. Παρόλα αυτά, για μια τέτοια αποστολή, η ανοιχτή ύπαρξη δικτύων blockchain τους δίνει ένα πλεονέκτημα. Αυτή ακριβώς είναι η λειτουργία που σκοπεύει να καταγράψει η TRON.

Από πού ξεκίνησαν όλα?

Η Tron, γνωστή για την αποκεντρωμένη τεχνολογία blockchain, ξεκίνησε το 2017. Ξεκίνησε ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός, το Ίδρυμα Tron ξεκίνησε αρχικά από τον Justin Sun. Η ιδέα πίσω από αυτό ήταν να παρακάμψετε άλλα κρυπτονομίσματα από την άποψη του αποκεντρωμένου διαδικτύου και της προσβασιμότητας.

Ο Justin Sun ήταν ήδη μια πολύ γνωστή φιγούρα στον τομέα του blockchain, με την ετικέτα «Forbes» «China 30 under 30.» Εκτός από αυτό, ο Sun πριν από τη δημιουργία του Tron, ήταν ο επικεφαλής εκπρόσωπος του Ripple, βοηθώντας τον να δημιουργήσει ένα μεγαλύτερο δίκτυο ατόμων, δίνοντάς του το προβάδισμα στη δημιουργία του Tron.

Η Tron ξεκίνησε με ένα τεράστιο ICO, έχοντας συγκεντρώσει περίπου 70 εκατομμύρια δολάρια όπου τα νομίσματα είχαν κατά προσέγγιση τιμή αγοράς 0,0019 $. Αυτό επέτρεψε στους επενδυτές να ανταλλάσσουν τα άλλα τους μάρκα για το TRX και έδωσαν στο Ίδρυμα Tron το πλεονέκτημα μιας μεγάλης ώθησης καθ ‘όλη την αρχική του κυκλοφορία.

Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2017, η Tron είχε αποκτήσει επίσης το BitTorrent, ένα μεγάλο βήμα στον κλάδο της ψυχαγωγίας, που γεννά τη μεγαλύτερη πλατφόρμα κοινής χρήσης αρχείων που είναι γνωστή σήμερα. Συνολικά, ο βασικός στόχος της Tron είναι να παρέχει προσβασιμότητα σε δωρεάν και εύκολο περιεχόμενο και αποθήκευση στο Διαδίκτυο και να επιτρέπει την παροχή ισχύος και ελέγχου στους δημιουργούς περιεχομένου, αντί να έχει περιορισμένη ευελιξία ως προς την ιδιοκτησία με μεγάλες πλατφόρμες όπως το YouTube. Η πλατφόρμα υποστηρίζει μεταξύ άλλων δημιουργούς περιεχομένου όπως καλλιτέχνες, μουσικούς, κινηματογραφιστές και δημοσιογράφους. Σήμερα, η Tron έχει ανώτατο όριο αγοράς περίπου 2,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων και κατατάσσεται στα δέκα κορυφαία κρυπτονομίσματα μέχρι σήμερα.

Σκεπτικιστές στο TRON

Το TRON έχει τα σκαμπανεβάσματά του ως νόμισμα καθαυτό, αλλά αυτό δεν είναι καινούργιο στον κόσμο της κρυπτογράφησης. Το μεγαλύτερο πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι υπάρχουν τόσες εικασίες σχετικά με το νόμισμα, με την πραγματική πλατφόρμα TRON να μην είναι ακόμη πλήρως διαθέσιμη για χρήση.

Στην πραγματικότητα, το χρονικό πλαίσιο παραγωγής που προτείνεται στη λευκή βίβλο της TRON είναι πολύ μεγάλο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα δούμε το έργο να πραγματοποιείται οποιαδήποτε στιγμή στο άμεσο μέλλον. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αγοράσουμε το TRON και να το πουλήσουμε όπως κάθε άλλο crypto.

Γιατί να επενδύσετε στο TRON?

Το Tron είναι ένα αποκεντρωμένο σύστημα blockchain αρκετά μοναδικό από άλλα, με ιδιαίτερη έμφαση στην ψυχαγωγία. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν και να μοιράζονται περιεχόμενο όπως βίντεο, εικόνες, δημοσιεύσεις κλπ… στην πλατφόρμα TRON. Το νόμισμα TRX, στην περίπτωση αυτή, επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα και να χρησιμοποιούν τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του. Επιπλέον, το ψηφιακό νόμισμα έχει ακόμα αξία και μπορεί να ανταλλαχθεί με άλλα νομίσματα σε διάφορες πλατφόρμες συναλλαγών.

Ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά του στα οποία υπερηφανεύεται είναι τα χαμηλά τέλη συναλλαγής. Αυτό οφείλεται στους καθοριστικούς παράγοντες των τελών συναλλαγής στο Tron ως εύρος ζώνης και ενέργεια. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτή η τιμή είναι εξαιρετικά χαμηλή και έτσι τείνει να προσελκύσει επενδυτές και εμπόρους για να πάρουν το χέρι του νομίσματος.

Όχι μόνο η Tron συσχετίζεται με τόσο χαμηλό κόστος, αλλά και η ταχύτητά του είναι επίσης δωρεάν. Η Tron μπορεί να επεξεργαστεί έως και 25.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο, κάτι που είναι πολύ περισσότερο από αυτό που μπορεί να φτάσει το Bitcoin ή το Ethereum. Παρόμοια με την EOS, η Tron διαθέτει DPOS (Delegated Proof-of-Stake) που επιτρέπει στο νόμισμα να επεξεργάζεται τόσες πολλές συναλλαγές σε σχεδόν καθόλου χρόνο.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά πίσω από το πλαίσιο της TRON είναι η εστίαση στη βιομηχανία ψυχαγωγίας. Στόχος είναι να επιτρέψει την κατανομή περιεχομένου στο Διαδίκτυο με χαμηλό κόστος και σε μια πολύ πιο εύκολη διαδικασία. Διευκολύνει το έργο των δημιουργών περιεχομένου που θέλουν να δημοσιεύσουν το έργο τους με πλήρη ιδιοκτησία, καθώς και για τους θεατές περιεχομένου που αναζητούν έναν εύκολο και προσβάσιμο τρόπο εύρεσης βίντεο και εικόνων, μεταξύ άλλων μορφών ψυχαγωγίας.

Κοιτάζοντας μπροστά στα επόμενα χρόνια της TRON, σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες καλύτερες προοπτικές για την αύξηση της τιμής του νομίσματος TRX καθώς το έργο αρχίζει να εξελίσσεται. Για παράδειγμα, η TradingBeasts προβλέπει ότι η τιμή της Tron 0,13 $ θα μπορούσε να αναμένεται έως το τέλος του 2021 και 0,30 $ αναμένεται έως το 2022.

Πρόβλεψη τιμής TRX 2021 και Πέρα από την Πηγή: Capital.com

Πώς να επενδύσετε στο TRON?

Είναι απλό να επιτύχετε και να αποκτήσετε αυτό το επαναστατικό σύμβολο. Από την πλευρά των πραγμάτων, το TRON υπάρχει στα περισσότερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό σε ένα από αυτά τα χρηματιστήρια και να αγοράσετε TRON χρησιμοποιώντας νόμισμα fiat.

Αφού αγοράσετε τα νομίσματά σας, πρέπει να διαλέξετε ένα πορτοφόλι και να τα αποθηκεύσετε. Τα πορτοφόλια είναι μικρές συσκευές υλικού ή πλατφόρμες λογισμικού όπου τα άτομα αποθηκεύουν την κρυπτογράφηση τους. Στην ιδανική περίπτωση, αν σκοπεύετε να επενδύσετε σε TRX, θα θέλατε το πορτοφόλι σας να υποστηρίζει το δίκτυο TRON.

Συμβουλές Πριν επενδύσετε στο TRON

1. Αποθηκεύστε το TRX σε ασφαλές πορτοφόλι

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, τα ψηφιακά πορτοφόλια είναι ουσιαστικά μικροσκοπικά εργαλεία υλικού ή σε ορισμένες περιπτώσεις μια πλατφόρμα λογισμικού όπως μια εφαρμογή, όπου επενδυτές και έμποροι φυλάσσουν τα κρυπτονομίσματά τους.

Είναι καλή ιδέα να αποκτήσετε ένα πορτοφόλι για όσους σχεδιάζουν να επενδύσουν μεγάλα ποσά. Κάθε πορτοφόλι θα έχει ιδιωτικά κλειδιά στα οποία θα έχετε πρόσβαση μόνο, διασφαλίζοντας την ασφάλεια. Ίσως θελήσετε να διατηρήσετε τα ιδιωτικά κλειδιά ασφαλή και να παρέχετε λειτουργίες ασφαλείας, όπως έναν κωδικό PIN και πολλαπλή υπογραφή ή έλεγχο ταυτότητας 2 μερών.

2. Επενδύστε όσο μπορείτε να χάσετε

Είναι γενικά συνετό να διατηρείτε την αρχική σας επένδυση στο TRON αρκετά μικρό, λαμβάνοντας υπόψη τη σύντομη ιστορία του και εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά ευμετάβλητη συμπεριφορά. Επίσης, οι έμπειροι επενδυτές έχουν δεσμεύσει μόνο ένα μονοψήφιο ποσοστό του κεφαλαίου τους στο TRON ενώ διατηρούν το υπόλοιπο σε λιγότερο επικίνδυνους τίτλους. Και διατηρήστε την επενδυτική σας πειθαρχία, εν μέσω κερδοσκοπίας και προβλέψεων, η αγορά ήταν ακριβώς όπως μπορείτε να περιμένετε να θεωρηθούν αποτυχημένα θεωρητικά και να μην παρασυρθείτε από τις υποσχέσεις γιγάντων ανοδικών.

3. Σκεφτείτε μακροπρόθεσμα

Είναι έξυπνο να κοιτάζετε το TRX σας μακροπρόθεσμα, εκτός εάν είστε κάποιος που σκοπεύει να συμμετάσχει σε ημερήσιες συναλλαγές. Αυτό δημιουργεί λιγότερο κίνδυνο, γεγονός που σας διευκολύνει να αναμένετε αυξήσεις υψηλής αξίας. Με τις αισιόδοξες προβλέψεις για το TRON, αξίζει να αποκτήσετε υπομονή για τυχόν υψηλότερα ασφάλιστρα.

4. Μείνετε ενημερωμένοι

Μία από τις κύριες στρατηγικές συναλλαγών κρυπτογράφησης είναι να παρακολουθείτε μοτίβα και σήματα. Τα σήματα θα σας ενημερώσουν ότι μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για επένδυση. Η δυναμική της αγοράς μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της επιτυχίας του TRX στο εγγύς μέλλον και με την πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, είναι καλό να έχουμε κατά νου τις εξωτερικές επιρροές. Υπάρχουν ορισμένοι δείκτες που επηρεάζουν επίσης τις τιμές του TRX. Μπορείτε να λάβετε υπόψη το Covid-19 εδώ. Παρόλο που η αγορά κρυπτογράφησης έπεσε τον Μάρτιο του 2020, ο κόσμος είδε τη φήμη του να αυξάνεται καθώς πολλοί φοβούνται τις απειλές πληθωρισμού που προέρχονται από τα ταμεία εκκαθάρισης.

5. Νομικοί κανονισμοί

Οι νέοι νόμοι θα επηρεάσουν επίσης τις φορολογικές ευθύνες, εκτός από την πιθανότητα σύνθετων διαδικασιών αναφοράς. Η απόφαση των ΗΠΑ για ακίνητα σημαίνει ότι τα κέρδη σας τώρα θεωρούνται φόρος υπεραξίας (15 τοις εκατό) και όχι κανονικός φόρος εισοδήματος (έως 25 τοις εκατό). Οι συνθήκες φόρου κρυπτονομισμάτων είναι διαφορετικές στις περιοχές και πολλές μπορούν να προσαρμοστούν καθώς ανταποκρίνονται στη μεταβαλλόμενη ζήτηση.

Επιπλέον, η TRON καταφέρνει να κάνει συνεχώς το δρόμο της μέσω των επικεφαλίδων κρυπτογράφησης. Αυτό το έργο συνεχίζει να αρπάζει την εφευρετικότητα και τις καρδιές των καταναλωτών κρυπτογράφησης σε όλο τον κόσμο, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο που τρώει μεσημεριανό γεύμα με τον Warren Buffet έως την αποκάλυψη μιας νέας πλατφόρμας DeFi. Είναι διασκεδαστικό τώρα να δούμε τι θα ακολουθήσει αυτή η καινοτόμος ομάδα προγραμματιστών.

Διαβάστε περισσότερα: Τι θα οδηγήσει στην τιμή του Tron το 2021?

eToro – Καλύτερη πλατφόρμα για αγορά TRON

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο της κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Βασικά σημεία

  • Το TRON είναι ένα λειτουργικό σύστημα βασισμένο σε blockchain στο οποίο μπορούν να αναπτυχθούν αποκεντρωμένες εφαρμογές και να μοιραστεί περιεχόμενο πολυμέσων.
  • Το 2017, η πλατφόρμα κρυπτογράφησης που εδρεύει στο Πεκίνο δημιουργήθηκε από το Ίδρυμα TRON και ιδρύθηκε αρχικά από τον Justin Sun.
  • Το TRON βοηθά τους προγραμματιστές της Dapp, όπως το Ethereum, να δημιουργούν και να χρησιμοποιούν σύνθετα πρωτόκολλα μέσω έξυπνων συμβολαίων που βρίσκονται στην εγγενή blockchain της.
  • Το TRON είναι ένα κορυφαίο νόμισμα με ανώτατο όριο αγοράς χάρη στο επεκτάσιμο και γρήγορο blockchain που επιτρέπει το υψηλότερο προϊόν συναλλαγών σε σημαντικά λιγότερο χρονικό διάστημα.
  • Τη στιγμή της γραφής, η τιμή TRON είναι 0,053 $ και το ανώτατο όριο αγοράς της είναι 3,7 δισεκατομμύρια δολάρια.
  • Όσον αφορά την αγοραία αξία, αυτό το νόμισμα αξιοποίησε αυτό το αμοιβαίο ενδιαφέρον και τα ειδικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά του για να γίνει ένα από τα πιο εξέχοντα κρυπτονομίσματα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner