Επένδυση στο TRON: Τι θα οδηγήσει στην τιμή TRX το 2021;

Ένας αναλυτικός οδηγός για επενδύσεις στο TRON το 2021

Πού θα πάει η τιμή TRX το 2021?

Τι θα συμβεί στην τιμή του Tron το 2021; Δεδομένου ότι τα κρυπτονομίσματα είναι αποκεντρωμένα, οι παραδοσιακοί επενδυτές αναρωτιούνται πάντα: Τι οδηγεί στην τιμή του Tron?

Ένα από τα πιο εμφανή αναδυόμενα κρυπτονομίσματα: Η Tron καθιέρωσε τις ρίζες της το 2017 ως ένα έγκυρο ψηφιακό νόμισμα για να ξεκινήσει τις συναλλαγές, τις επιχειρήσεις και άλλα οικονομικά θέματα. Έχοντας μια απότομη διακύμανση από τη σύστασή του, η Tron εξασφάλισε πάντα την αξία της στα 20 πιο βασικά κρυπτονομίσματα για εκείνη την εποχή. Το όνομά του περιστρέφεται γύρω από τα κύρια κρυπτονομίσματα όπως τα Bitcoin, Tether, Stellar και XRP.

Στην αρχή του ταξιδιού του, η Tron έκανε τη θέση της εξασφαλίζοντας τιμή 2-4 σεντ και περιστρέφεται γύρω από αυτήν. Αυτό ήταν σχετικά καλό, παρόλο που είναι ένα αναδυόμενο νόμισμα με νεότερο CEO.

Για μεσημεριανό γεύμα το 2019, ο Justin Sun, ο ιδρυτής της πλατφόρμας κρυπτογράφησης Tron, υπέβαλε μια επιβλητική προσφορά 4,6 εκατομμυρίων δολαρίων στο γεύμα με τον Warren Buffett, έναν από τους πιο επιτυχημένους επενδυτές στον κόσμο. Αυτό το υπερβολικό γεύμα έδωσε στην Tron άμεση αναγνώριση και έκανε τους επενδυτές να σηκώσουν τα φρύδια τους για να επενδύσουν σε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία.

Αυτή η στιγμιαία ώθηση αποδείχθηκε πολύ ωφέλιμη για εκείνους που ανυπομονούν να επενδύσουν σε κρυπτονομίσματα. Είτε εσύ, εγώ, ή οποιοσδήποτε άλλος γύρω μας, η Tron έχει τη δυνατότητα να τραβήξει την προσοχή κανενός τώρα.

Όσον αφορά την πρόβλεψη του Tron στο διαδίκτυο, αναμένεται κάπως να έχει τεράστια ώθηση στα 10 σεντ μέχρι το έτος 2021.

Έχοντας μια σύντομη ματιά στην προαναφερθείσα φήμη και στατιστικά στοιχεία για το Tron, πιθανότατα μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η Tron είναι σίγουρα η κρυπτογράφηση που αξίζει την προσοχή σας.

Γιατί TRON?

Τα κρυπτονομίσματα απολάμβαναν άφθονο χρόνο στο προσκήνιο ως το καυτό νέο πράγμα για τους επενδυτές, αλλά έκτοτε έχουν πάρει ένα κρίσιμο χτύπημα στις αξίες τους. Το πιο δημοφιλές από το μάτσο, το Bitcoin, έπεσε από τα εντυπωσιακά 19.000 $ σε ελάχιστα $ 7.000. Η αστάθεια της επένδυσης σε κρυπτονομίσματα δεν είναι για την εξασθενημένη καρδιά.

Η πλατφόρμα TRON δημιουργήθηκε το 2017 στη Σιγκαπούρη, στοχεύοντας στον χώρο ψυχαγωγίας και περιεχομένου. Με τον τολμηρό στόχο της αποκέντρωσης του ιστού, στοχεύει στην κατάργηση των διαμεσολαβητών, οι οποίοι θα επιτρέψουν τελικά στους δημιουργούς περιεχομένου να χρεώσουν χαμηλότερα και να κερδίσουν υψηλότερα.

Το TRON υποστηρίζεται από κρυπτογράφηση TRX, η οποία είναι έτοιμη να εξαλείψει την ανάγκη για μεσάζοντες στον χρηματοπιστωτικό τομέα, επιτρέποντας περισσότερες συναλλαγές χωρίς τριβές.

Η Tron βρίσκεται σε εξέλιξη για να είναι ένα από τα δέκα κορυφαία κρυπτονομίσματα, σύμφωνα με ορισμένες πηγές. Σήμερα κατατάσσεται στο δέκατο έκτο μεγαλύτερο, με κεφαλαιοποίηση 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι κρυπτογράφηση με κορυφαία απόδοση, γιατί γιατί κερδίζει δημοτικότητα με τόσο εκθετικό ρυθμό; Οι επενδυτές δείχνουν αυξανόμενο ενδιαφέρον για το Tron, καθώς είναι λίγο πιο μοναδικό από άλλα γνωστά κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin. Ενώ το Bitcoin έχει ξεκινήσει να μεταμορφώνει πλήρως το διαδικτυακό σύστημα πληρωμών, παγκοσμίως, η Tron ξεκίνησε να μεταμορφώνει τη δημιουργία περιεχομένου. Το οικοσύστημα της Tron λειτουργεί αυτήν τη στιγμή ως πλατφόρμα κοινής χρήσης περιεχομένου.

Στο οικοσύστημα Tron, οι εγγεγραμμένοι χρήστες ανταμείβονται με κέρματα Tron όποτε δημιουργούν περιεχόμενο. Αυτό το μοναδικό σύστημα εξασφαλίζει διαφάνεια στη δημιουργία εσόδων, ειδικά σε σχέση με άλλα δημοφιλή δίκτυα κοινωνικών μέσων.

Το οικοσύστημα Tron πρόκειται να ενδυναμώσει τους δημιουργούς περιεχομένου εξαλείφοντας μεσάζοντες όπως το Apple play store και το Google play store. Το οικοσύστημα της Tron προωθεί αποκεντρωμένες εφαρμογές και ηγείται της αγοράς.

Το οικοσύστημα έχει δώσει επίσης βασιλείς σε δημιουργούς περιεχομένου σε αντίθεση με εταιρείες όπως η Google που έχουν υπερβολική ισχύ και έλεγχο στον ιστό. Το οικοσύστημα Tron δημιουργεί έναν άμεσο σύνδεσμο αγοραστών και προμηθευτών δημιουργών περιεχομένου. Αυτό θα οδηγήσει σε περικοπές κόστους λόγω της εξάλειψης των διαμεσολαβητών.

Το οικοσύστημα TRON έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να υποστηρίζει πραγματικά το όραμα του TRON Foundation για έναν αποκεντρωμένο ιστό. Μπορεί να επεξεργαστεί έως 2000 συναλλαγές σε ένα δευτερόλεπτο. Κυρίως, η πλατφόρμα της TRON προσφέρει μηδενικό κόστος συναλλαγής. Αυτό το επίπεδο ταχύτητας και σχεδόν κανένα κόστος συναλλαγής δεν δίνει πλεονέκτημα στο TRON.

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία της κρυπτογράφησης είναι σίγουρα ο νέος και ζωντανός διευθύνων σύμβουλός του. Ο Διευθύνων Σύμβουλος, Justin Sun, έχει καταβάλει διάφορες προσπάθειες και κυρίως μέσω των προσπαθειών του το TRON βρίσκεται στο επίκεντρο εδώ και αρκετό καιρό, παρόλο που μπορεί να μην είχε απόδοση όπως και κάποια άλλα κρυπτονομίσματα.

διάγραμμα τιμών tron

Τα δεδομένα προσφέρθηκαν από Crypto.com

Οι φάσεις του TRON

Η πρώτη φάση του TRON, που ονομάζεται Έξοδος, είναι η πλατφόρμα κοινής χρήσης περιεχομένου που συνδέει άμεσα τους δημιουργούς περιεχομένου με τους αγοραστές. Η πλατφόρμα δεν χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain. Η τεχνολογία στοχεύει να ενσωματωθεί στην επόμενη φάση, την Οδύσσεια. Η Οδύσσεια είχε προγραμματιστεί να αναλάβει στις αρχές του 2019, αλλά κυκλοφόρησε στα μέσα του 2018.

Το λογισμικό Odyssey, από τότε, είχε πολλές αναβαθμίσεις, από Odyssey σε Mainnet Odyssey 2.0 έως Odyssey 3.0. Η Odyssey δεν προσφέρει κίνητρα για τις συμβατικές προβολές ή τα κλικ, αλλά μάλλον, το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να αναπαράγει την έννοια της «ανατροπής».

Το Great Voyage, που ονομάζεται επίσης TRON 4.0, κυκλοφόρησε στις 7 Ιουλίου του 2020. Το TRON 4.0 έχει αναβαθμιστεί με το πρώτο πρωτόκολλο απορρήτου έξυπνης σύμβασης, το οποίο είναι αναμφισβήτητα το ασφαλέστερο και πιο ασφαλές. Έγιναν μικρές αναβαθμίσεις στο TPOS, οι οποίες μείωσαν περαιτέρω τον χρόνο επιβεβαίωσης των μπλοκ και οδήγησαν σε ενισχυμένη ασφάλεια.

Καθώς το όραμα της TRON δεν είναι μόνο η αποκέντρωση του διαδικτύου, δεν είναι μόνο αυτό. Το Great Voyage έχει επίσης κάτι για χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και επιχειρηματίες που θα συμβάλουν στην ενίσχυση της χρηματοοικονομικής υποδομής. Η προσφορά τους είναι μια λύση blockchain που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες των επιχειρηματιών και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Το ταξίδι της TRON δεν τελειώνει εδώ. Το επόμενο στάδιο πρόκειται να ξεκινήσει κάπου στα μέσα του 2021 και θα ονομάζεται Απόλλων. Οι δημιουργοί περιεχομένου θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τις επωνυμίες τους και να προσφέρουν στο κοινό τους την αρχική προσφορά νομισμάτων, που ισοδυναμεί με την αρχική δημόσια προσφορά.

Επιπλέον, το Star Trek (TRON 6.0) αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023 και το Eternity το 2025. Ο τελικός & Το τελευταίο στάδιο έχει ως στόχο να επιτύχει το όραμα της αποκέντρωσης και να οδηγήσει τη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών στο επόμενο επίπεδο. Εκτός από τη δυνατότητα δημιουργίας των δικών τους πλατφορμών παιχνιδιών, οι δημιουργοί θα έχουν πρόσβαση σε προγνωστικές πλατφόρμες αγοράς και ακόμη και ευκαιρίες συγκέντρωσης χρημάτων.

Το Ίδρυμα έχει ήδη χαρτογραφήσει ολόκληρο το ταξίδι του TRON, και ανεξάρτητα από το τι έχει το μέλλον για την κρυπτογράφηση, είναι προφανές ότι ορισμένες από τις αναβαθμίσεις πρόκειται να αναγκάσουν τη βιομηχανία στον πυρήνα της.

Θα σκεφτόσασταν να επενδύσετε σε TRON TRX?

Τι οδηγεί στην τιμή του TRON?

Η τάση των τιμών της TRX δείχνει σταθερή ανάπτυξη από την ίδρυσή της, αλλά αυξήθηκε το 2019 με πολλούς παράγοντες να επηρεάζουν την αξία του. Η απόκτηση του δημοφιλούς ιστότοπου torrent BitTorrent, βοήθησε στην τοποθέτηση του TRX στο χάρτη και συνέβαλε στα σχέδια και τα έργα της εταιρείας.

Άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή TRX περιλαμβάνουν καλές συνεργασίες για την επέκταση της εμβέλειας του TRON, μαζί με τα PR που δημοσιεύθηκαν από τον αινιγματικό επικεφαλής της εταιρείας, Justin Sun. Σχεδόν κάθε tweet του κάνει μια νέα συνεργασία ή ένα νέο έργο προκαλεί αύξηση των τιμών για το TRX.

Για παράδειγμα, όταν η Sun δωρίζει εκατομμύρια δολάρια σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που ανήκει στον Warren Buffet, η τιμή του TRX αυξήθηκε σημαντικά καθώς η TRON ήταν σε θέση να έχει μια σημαντική κοινωνική επίδραση. Ομοίως, η TRX είδε αύξηση τιμών όταν η TRON συνδέθηκε με το Keystore, ένα έργο blockchain της Samsung.

Η κατανόηση της δύσκολης αγοράς συναλλαγών κρυπτονομισμάτων δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πολλοί παράγοντες παίζουν ταυτόχρονα, κάτι που τελικά αποφασίζει την τιμή των κρυπτονομισμάτων.

Μεταξύ άλλων παραγόντων, υπάρχουν 2 βασικοί παράγοντες που αυξάνουν την τιμή του TRON:

 • Οι δυνάμεις της αγοράς
 • Δυνατό επενδυτικό περιβάλλον

Εδώ στο Trading Education, αναλύσαμε αυτούς τους δύο και μερικούς άλλους παράγοντες που οδηγούν στην τιμή του TRON. Παρακάτω αναλύσαμε τι ανακαλύψαμε.

Παράγοντας 1: Δύναμες της αγοράς

Σύμφωνα με τον Άνταμ Σμιθ, τον πατέρα των Οικονομικών, το "αόρατο χέρι" παίζεται στην αγορά. Αυτό το αόρατο χέρι είναι αυτό που καθορίζει τις τιμές. Το αόρατο χέρι είναι βασικά οι δυνάμεις της αγοράς της ζήτησης και της προσφοράς. Η έλλειψη ενός στοιχείου αυξάνει την αξία του. Έτσι, όσο πιο σπάνιο είναι το Tron, τόσο υψηλότερη θα είναι η τιμή του.

Δεδομένου ότι η προσφορά κάθε κρυπτονομίσματος είναι περιορισμένη, η αύξηση της ζήτησης ωθεί τις τιμές να προσαρμοστούν στην περιορισμένη προσφορά. Από οικονομική άποψη, αυτό που αποκαλούμε πληθωρισμό έλξης ζήτησης.

Αλλά όταν λόγω παραγόντων, η ζήτηση μειώνεται, τότε υπάρχει υπερβολική προσφορά, η οποία τραβά την τιμή προς τα κάτω. Στην περίπτωση της Tron, με τη δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου να συνεχίζει να αυξάνεται, η ζήτηση θα αυξηθεί.

Αυτές οι δυνάμεις της αγοράς μπορούν να χειραγωγηθούν για να προσαρμόσουν τις τιμές της αγοράς της Tron μέσω διαφόρων μέτρων.

Παράγοντας 2: Εφικτό επενδυτικό περιβάλλον

Όχι μόνο για την επένδυση σε κρυπτογράφηση, αλλά για κάθε είδους επένδυση, ένα ευνοϊκό επενδυτικό περιβάλλον είναι απαραίτητο. Κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο στοχεύουν στην ανάπτυξη περιβάλλοντος που ενθαρρύνει τους επενδυτές.

Ομοίως, για τα κρυπτονομίσματα, ένα ευνοϊκό περιβάλλον θα ενθαρρύνει τις επενδύσεις. Στην περίπτωση της Tron, καθώς η Tron στοχεύει στη βιομηχανία ψηφιακής ψυχαγωγίας, το περιβάλλον φαίνεται να είναι ευνοϊκό.

Ο κόσμος κινείται προς την παγκοσμιοποίηση και η βιομηχανία ψηφιακής ψυχαγωγίας αναμένεται να αναπτυχθεί εκθετικά στο εγγύς μέλλον. Και με τη μοναδική πρόταση του Tron που εξαλείφει τους μεσάζοντες & μεσάζοντες και δίνει μεγαλύτερο έλεγχο στους δημιουργούς περιεχομένου, η Tron αναμφίβολα θα κερδίσει έλξη στο εγγύς μέλλον.

Αν και, το COVID-19 έφερε πολλές αβεβαιότητες με τον εαυτό του, και ακόμη και οι πιο προηγμένες οικονομίες του κόσμου υποφέρουν τρομερά. Έτσι, το περιβάλλον μπορεί να μην είναι ακριβώς ευγενικό στους επενδυτές αυτήν τη στιγμή.

Άλλοι παράγοντες

Στον επενδυτικό κόσμο, από στόμα σε στόμα έχει μεγαλύτερη σημασία από ό, τι θα έπρεπε. Σε τι επενδύουν οι επενδυτές και τι σκέφτονται οι επιρροές για μια συγκεκριμένη εξάπλωση κρυπτονομισμάτων όπως η πυρκαγιά.

Τα αποκλειστικά ειδησεογραφικά πρακτορεία παρέχουν ενημερώσεις και προβλέψεις σχετικά με τις τιμές κρυπτογράφησης. Πολλοί επενδυτές, ειδικά ερασιτέχνες, πέφτουν θύματα των αμφιλεγόμενων και υπερβολικά ειδήσεων από αυτά τα καθιερωμένα καταστήματα. Οι επενδυτές κρυπτονομισμάτων ακολουθούν τυφλά τους αρχάριους και η ζήτηση καθοδηγείται προς τα πάνω.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν πολλοί έλεγχοι και ισοζύγια, η χειραγώγηση του εμπορίου είναι επίσης μια πολύ κοινή πρακτική. Οι τιμές μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν μέσω άντλησης και ντάμπινγκ. Με παραπλανητικές ή υπερβολικές δηλώσεις, ορισμένοι επενδυτές αυξάνουν τις τιμές των κρυπτογράφων έτσι ώστε να μπορούν να πουλήσουν τα νομίσματά τους ως αυξήσεις των τιμών. Το οποίο στη συνέχεια οδηγεί σε διακοπές της αγοράς.

Στην εποχή του μάρκετινγκ, ο Διευθύνων Σύμβουλος, Justin Sun, έχει αξιοποιήσει το μάρκετινγκ πολύ αποτελεσματικά. Έχει συμμετάσχει ενεργά στην προώθηση του Tron και μέσω των προσπαθειών του αποκτά τη δημοτικότητα του Tron.

Έτοιμοι να επενδύσετε TRON TRX?

Είναι το TRON στο δίκτυο Ethereum?

Το Tron πιστεύεται ότι είναι πολύ παρόμοιο με το Ethereum, τόσο πολύ που το Tron κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο δίκτυο της Ethereum. Αλλά το Ethereum ήταν εδώ περισσότερο από το Tron και ως εκ τούτου πιο δημοφιλές. Για τα προϊόντα, τα υποκατάστατα διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στη ζήτησή τους. Για την Tron, η τιμή και η ζήτηση της Ethereum παίζουν σημαντικό αντίστροφο ανάλογο ρόλο. Καθώς το Ethereum κερδίζει περισσότερη δημοτικότητα, η Tron θα χάσει τη ζήτηση. Εκτός από το Ethereum, άλλα ανταγωνιστικά νομίσματα επηρεάζουν επίσης τη ζήτηση της Tron.

Γιατί πρέπει να επενδύσετε στο TRON?

Η τρέχουσα τιμή της Tron είναι 0,024168 $. Καθώς η τιμή της Tron είναι στα δεκαδικά, ακόμη και μια μικρή αλλαγή στην τιμή θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στην επένδυση της Tron. Οι προβλέψεις από το DigitalCoinPrice δείχνουν ότι η τιμή του Tron θα μπορούσε να φτάσει τα 0,09 $. Οι εκτιμήσεις τους είναι πολύ ελπιδοφόρες, και σε επτά χρόνια, η Tron θα μπορούσε να φτάσει την τιμή του 1 $.

διάγραμμα πρόβλεψης τιμών tron

Δεδομένα ευγενική παραχώρηση από Τιμή DigitalCoinPrice

Οι προβλέψεις του WalletInvestor.com δείχνουν επίσης ότι η τιμή μπορεί να περιοριστεί σε περίπου 0,7 $ έως 0,8 $.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της επένδυσης στο TRON

Όπως κάθε άλλο κρυπτογράφηση που έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για να επενδύσει σε αυτό, το TRON έχει το δικό του. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε.

Πλεονεκτήματα της επένδυσης στο TRON:

✅ Η Tron επικεντρώνεται στην προώθηση του ψυχαγωγικού περιεχομένου. Η Tron έχει μια επαγγελματική, αφοσιωμένη ομάδα που στοχεύει στη δημιουργία μιας αποκεντρωμένης πλατφόρμας ψυχαγωγίας. Αυτή η πλατφόρμα θα καλύπτει τομείς όπως πληρωμή, ροή, φιλοξενία βίντεο και πύλη παιχνιδιών. Επομένως, το μέλλον του Tron είναι πολλά υποσχόμενο.

✅ Το Tron υποστηρίζεται από προγραμματιστές που έχουν ισχυρό υπόβαθρο. Μερικοί από αυτούς ήταν ειδικοί στο Ripple Labs πριν μπουν στην Tron.

✅ Η Tron έχει εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις συναλλαγής. Εάν κάνετε μια συναλλαγή με την Tron, θα πρέπει να πληρώσετε 0,000005 $, το οποίο είναι εξαιρετικά χαμηλό.

✅ Η Tron μπορεί να επεξεργαστεί 2000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο, πράγμα που σημαίνει ότι η πλατφόρμα της μπορεί να χειριστεί σημαντικό αριθμό εφαρμογών που εκτελούνται.

✅ Καθώς ο τομέας της ψυχαγωγίας γίνεται πιο ψηφιακός, η Tron μπορεί να γίνει η πρώτη που εφαρμόζει τεχνολογία blockchain στη βιομηχανία. Κατά συνέπεια, η πλατφόρμα μπορεί να έχει περισσότερη προσοχή στο μέλλον και η τιμή του TRX μπορεί να αυξηθεί.

Μειονεκτήματα της επένδυσης στο TRON:

❌ Περίπου τα μισά από τα διακριτικά TRX αποθηκεύονται σε έναν μικρό αριθμό διευθύνσεων που έχουν κάνει την πλατφόρμα πολύ συγκεντρωτική. Επομένως, οι κάτοχοι αυτών των διευθύνσεων θα μπορούσαν να επηρεάσουν την εξέλιξη των τιμών του TRX.

❌ Η πλατφόρμα βρίσκεται ακόμη στα σπάργανα. Παρόλο που το δίκτυο υπάρχει ήδη και έχει πραγματοποιηθεί το πρώτο μέρος της κυκλοφορίας blockchain, η πλατφόρμα Tron βρίσκεται ακόμη στα αρχικά στάδια της ανάπτυξής της, δεν είναι εντελώς έτοιμη για χρήση και υπάρχει ήδη μεγάλη δημοσιότητα για το νόμισμα.

❌ Η μέγιστη παροχή TRX είναι 101 δισεκατομμύρια, το οποίο θεωρείται υψηλό και μειονέκτημα, καθώς θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να φτάσει στον αριθμό.

❌ Η Tron είχε κάποια σκάνδαλα καθ ‘όλη τη διάρκεια της ύπαρξής της, καταστρέφοντας τη φήμη της. Ορισμένοι προγραμματιστές παρατήρησαν στοιχεία λογοκλοπής στη Λευκή Βίβλο του Tron, το οποίο αρνήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος Justin Sun. Τέτοια σκάνδαλα δεν έχουν κάνει καλό στην Tron, κάνοντας τους επενδυτές απρόθυμους να επενδύσουν στο TRX.

Έτοιμοι να μπείτε TRON TRX επενδύοντας?

Ξεκινήστε να επενδύετε στο TRON με το eToro

διαπραγμάτευση tron

Το eToro ξεχωρίζει για την ασφάλειά του και "Αντιγραφή συναλλαγών" χαρακτηριστικό, το οποίο σας επιτρέπει να αντιγράψετε τον αγαπημένο σας έμπορο. Ως η καλύτερη πλατφόρμα κοινωνικών συναλλαγών, το eToro ξεχωρίζει επίσης για την εύκολη χρήση του ιστότοπου, επιτρέποντας στους αρχάριους να ξεκινήσουν εύκολα τις επενδύσεις τους. Εάν θέλετε να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα στο eToro, μπορείτε να ξεκινήσετε επιλέγοντας οποιοδήποτε από τα 90 κρυπτονομίσματα που προσφέρει η πλατφόρμα.

eToro – Αγορά TRON με προμήθεια 0%

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο της κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Βασικά σημεία

 • Η πλατφόρμα TRON δημιουργήθηκε το 2017 στη Σιγκαπούρη, στοχεύοντας στον χώρο ψυχαγωγίας και περιεχομένου.
 • Το TRON υποστηρίζεται από κρυπτογράφηση TRX, το οποίο είναι έτοιμο να εξαλείψει την ανάγκη για μεσάζοντες στον χρηματοπιστωτικό τομέα, επιτρέποντας περισσότερες συναλλαγές χωρίς τριβές.
 • Η TRON μπορεί να επεξεργαστεί έως και 2000 συναλλαγές σε ένα δευτερόλεπτο με μηδενικό κόστος συναλλαγής. Αυτό το επίπεδο ταχύτητας και σχεδόν κανένα κόστος συναλλαγής δεν δίνει πλεονέκτημα στο TRON.
 • Η πρώτη φάση του TRON, που ονομάζεται Έξοδος, είναι η πλατφόρμα κοινής χρήσης περιεχομένου που συνδέει άμεσα τους δημιουργούς περιεχομένου με τους αγοραστές.
 • Το λογισμικό Odyssey έχει σχεδιαστεί για να αναπαράγει την έννοια της «ανατροπής».
 • Το Great Voyage, που ονομάζεται επίσης TRON 4.0, προσφέρει μια λύση blockchain που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες των επιχειρηματιών και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.
 • Η TRON θα ξεκινήσει τρία ακόμη στάδια: Apollo, Star Trek και Eternity.
 • Υπάρχουν 2 βασικοί παράγοντες που οδηγούν στην τιμή της TRON: δυνάμεις της αγοράς και εφικτό επενδυτικό περιβάλλον.
 • Οι προβλέψεις από το DigitalCoinPrice δείχνουν ότι η τιμή του TRON θα μπορούσε να φτάσει τα 0,09 $. Οι εκτιμήσεις τους είναι πολύ ελπιδοφόρες και σε επτά χρόνια, η TRON θα μπορούσε να φτάσει την αποτίμηση του $ 1.

Ας ελπίσουμε ότι αισθάνεστε κάπως κίνητρα για να ξεκινήσετε το επενδυτικό σας ταξίδι αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο. Αν σας άρεσε, δώστε μας ένα like και μοιραστείτε το σε περίπτωση που κάποιος άλλος θα ήθελε να επωφεληθεί από αυτό.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner