Δίδυμα Winklevoss: Πόσο αξίζουν αυτά τα δισεκατομμυριούχοι Bitcoin;

Τα δίδυμα Winklevoss – Tyler και Cameron – είναι δύο από τους πιο επιτυχημένους κατόχους Bitcoin στον κόσμο. Μερικοί λένε ότι κατέχουν έως και 1% του συνόλου της κυκλοφορίας Bitcoin.

Κατά τη στιγμή της γραφής, υπάρχουν 17.960.525 Bitcoin σε κυκλοφορία. Αυτό σημαίνει ότι τα δίδυμα Winklevoss κρατούν περίπου 179.605.25 Bitcoin, που αξίζει 1.438.918.236,69 $.

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό ποσό και τους έκανε τους πρώτους δισεκατομμυριούχους Bitcoin.

Αλλά πώς τα δίδυμα Winklevoss, ή «το Winkevii», όπως λέγονται μερικές φορές, συμμετείχαν στο εμπόριο Bitcoin; Και πρέπει να πουλήσουν τώρα ή να συνεχίσουν να κρατούν?

Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε πώς τα δίδυμα Winklevoss έκαναν την περιουσία τους και τον αντίκτυπο που είχε το ζεύγος στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων. Κρατήστε τα καπέλα σας!

Θέλετε να μάθετε πώς να ανταλλάσσετε κρυπτονομίσματα σαν επαγγελματίας; Πάρτε μας μάθημα κρυπτονομισμάτων!

Τα δίδυμα Winklevoss: Επιχειρηματίες από τη γέννηση

Η επιχείρηση winklevoss wtins

Από μικρή ηλικία, τα δίδυμα Winklevoss ενδιαφέρθηκαν για τις επιχειρήσεις.

Στις 13, έμαθαν πώς να κωδικοποιούν HTML και ξεκίνησαν μια επιχείρηση δημιουργώντας ιστοσελίδες για διαφορετικές εταιρείες. Ως νεαροί ενήλικες, εγγράφηκαν στο Χάρβαρντ το 2000.

Το ντουέτο είναι επίσης πρώην Ολυμπιονίκες που ανταγωνίζονται σε κωπηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008. Ο Κάμερον και ο Τάιλερ ονομάστηκαν η Ολυμπιακή ομάδα κωπηλασίας των ΗΠΑ και ήρθαν 6η από τις 14 ομάδες.

ConnectU: Ένας πρόδρομος στο Facebook?

Τα δίδυμα Winklevoss έγιναν διάσημα όταν μήνυσαν τον Mark Zuckerberg για κλοπή της ιδέας τους να δημιουργήσουν Facebook.

Όπως ίσως γνωρίζετε, η ταινία Το κοινωνικό δίκτυο (2010) ακολούθησε χαλαρά αυτό που συνέβη. Φυσικά, όμως, μεγάλο μέρος του ήταν υπερβολικό για ψυχαγωγικούς σκοπούς.

Ιδρύθηκε το 2002, το κοινωνικό δίκτυο του Winklevoss ονομάστηκε ConnectU και ήταν πολύ παρόμοιο με το Facebook, πολλοί πιστεύουν ότι ο Zuckerberg έκλεψε την ιδέα τους.

Το ConnectU δημιουργήθηκε αρχικά για να είναι ένας ιστότοπος για τη σύνδεση πρώην φοιτητών του Χάρβαρντ και τελικά άλλων πανεπιστημίων. Είχε πολλές από τις ίδιες λειτουργίες, όπως ιδιωτικά μηνύματα και ενημερώσεις κατάστασης.

Το WinklevossΈλαβε 65 εκατομμύρια δολάρια σε Facebook μετοχές και μετρητά από την δικαστική υπόθεση, που υποδηλώνει ότι είναι πολύ πιθανό ότι κάποια στοιχεία του Facebook είχαν πράγματι κλαπεί.

Πότε Facebook δημοσιοποιήθηκε το 2012, η ​​αξία των μετοχών τους ανήλθε σε 300 εκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτό δεν μπορεί να είναι το τέλος της συμμετοχής τους στο Facebook (περισσότερα σε αυτό λίγο).

Συμμετοχή στο Bitcoin

Τα δίδυμα Winklevoss ήταν πρώτοι υποστηρικτές του Bitcoin και άρχισαν να αγοράζουν με τα χρήματα που πήραν από τον διακανονισμό τους στο Facebook.

Ανακάλυψαν για πρώτη φορά για το Bitcoin το 2012 και άρχισε να αγοράζει Bitcoin όταν ήταν μόνο 8 $ ή 9 $ ανά κέρμα και αγόρασαν ένα μεγάλο ποσό.

Ο Κάμερον Winklevoss θυμάται να στρέφεται στον αδελφό του Τάιλερ και να λέει: «Γεια, αυτό είναι είτε το επόμενο μεγάλο πράγμα είτε το συνολικό BS!»

Πολλοί επέκριναν το ζευγάρι λέγοντας ότι ήταν σπατάλη χρημάτων που είχαν λάβει από το Facebook.

Ωστόσο, εξετάζοντας πόσο έχει αυξηθεί η τιμή του Bitcoin με την πάροδο των ετών, πιθανότατα δεν ισχύει.

Ορισμένες εκτιμήσεις είναι πραγματικές Bitcoin με 120.000 νομίσματα και υποτίθεται ότι δεν έχουν ξοδέψει σχεδόν κανένα από αυτά.

Φορμπς τοποθετεί τον πλούτο τους κάπου μεταξύ 900 εκατομμύρια και 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια το καθένα από τις αρχές του 2018.

Σας ενδιαφέρει να ανταλλάξετε Bitcoin?

Εκκινήσεις Bitcoin

εκκινήσεις bitcoin

Όταν οι δύο ενδιαφέρθηκαν αρχικά για το Bitcoin, ένιωσαν ότι έπρεπε να αποφασίσουν. επενδύστε αποκλειστικά σε επιχειρήσεις Bitcoin ή Bitcoin.

Αποφάσισαν να κάνουν και τα δύο, αλλά στην αρχή, ενδιαφερόταν περισσότερο να επενδύσουν απευθείας στο Bitcoin.

Μετά την πώληση των μετοχών τους στο Facebook, τα δίδυμα άνοιξαν Winklevoss Κεφάλαιο και μέχρι στιγμής έχουν επενδύσει σε περισσότερες από 70 εταιρείες.

Μερικοί έχουν υποστηρίξει ότι ο λόγος που οι δύο μπήκαν στο Bitcoin είναι ότι καμία νεοσύστατη εταιρεία δεν θέλει να πάρει τα χρήματά της, καθώς φοβούνται να αναστατώσουν το Facebook και το Zuckerberg.

Χρειαζόταν κάτι που λειτούργησε έξω από αυτό.

Ένα από τα πιο διάσημα έργα στα οποία επενδύθηκαν τα δίδυμα Winklevoss ήταν BitInstant. Ήταν ένας από τους πρώτους Bitcoin ανταλλαγές, ο δεύτερος μεγαλύτερος την εποχή μετά το όρος Gox.

Έγινε ένα από τα κύρια μέρη που πήγαν οι άνθρωποι για να αγοράσουν Bitcoin.

Το BitInstant επενδύθηκε επίσης από τον Roger Ver και διευθύνονταν από τον Charlie Shrem και τον Erik Voorhees. Όλα ήταν εξαιρετικά επιρροή σε κρυπτονομίσματα και στην ανάπτυξη του Bitcoin.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν εντελώς τέλεια σε αυτό το σημείο.

Ο Charlie Shrem ασχολήθηκε με τον χαρακτήρα με το όνομα “BTCking”, ο οποίος αγόραζε Bitcoin από αυτόν για να πουλήσει σε ανθρώπους για να αγοράσουν ναρκωτικά στο Silk Road.

Το σκάνδαλο ήταν τεράστιο, έριξε πολλή ερευνητική πίεση στο Bitcoin και τελικά το κλείσιμο του BitInstant.

Κανονισμός Bitcoin

Μετά το σκάνδαλο, τα δίδυμα Winklevoss έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να δώσουν στο Bitcoin ένα καλό όνομα.

Πάντα υποστήριζαν τη ρύθμιση και είδα νωρίς ότι το Bitcoin έπρεπε να ρυθμιστεί όταν οι περισσότεροι άνθρωποι που εμπλέκονταν στην κρυπτογράφηση έκριναν ότι μπορούσαν να αγνοήσουν αυτόν τον παράγοντα.

Τα δίδυμα ήξεραν ότι το Bitcoin θα ήταν μεγάλο και δεν υπήρχε τρόπος να επιβιώσει χωρίς κάποια ρύθμιση.

Αλλά ήθελαν επίσης να συμμετάσχουν στο πώς ρυθμίστηκε το Bitcoin για να διασφαλιστεί ότι δεν θα οδηγούσε σε αδιέξοδο.

Χωρίς την κατάλληλη ρύθμιση, πιθανότατα θα απαγορευόταν, αλλά η ρύθμιση που ήταν πολύ σκληρή θα σταματούσε τη βιομηχανία στα ίχνη της.

Τα δίδυμα Winklevoss ήταν παρόντα στο Bitcoin Hearing στη Νέα Υόρκη που πραγματοποιήθηκε το 2014 πριν από τη δημιουργία του BitLicense.

Το BitLicense ήταν μια άδεια που οι εταιρείες στη Νέα Υόρκη χρειάζονταν να χειριστούν την κρυπτογράφηση.

Η δημιουργία του BitLicense ήταν για πολλές επιχειρήσεις ένα κακό πράγμα και πολλοί έφυγαν μετά από τη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, εάν τα δίδυμα Winklevoss δεν ήταν εκεί για ενημέρωση, θα μπορούσε να είναι χειρότερο.

Μέχρι το 2017, λίγα χρόνια μετά την ψήφιση του λογαριασμού, τα δίδυμα Winklevoss είχε γίνει ο πρώτος Δισεκατομμυριούχοι Bitcoin.

Δίδυμοι

Το κλείσιμο του BitInstant δεν εμπόδισε τις φιλοδοξίες των δίδυμων Winklevoss να δημιουργήσουν ανταλλαγή Bitcoin.

Πιο πρόσφατα συμμετείχαν Gemini, μια ανταλλαγή με έδρα τη Νέα Υόρκη που ρυθμίζεται από το BitLicense.

Επί του παρόντος, η Gemini είναι η 80η μεγαλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στον κόσμο.

Ωστόσο, η ρύθμιση στη Νέα Υόρκη το καθιστά ένα από τα λίγα χρηματιστήρια που εξακολουθούν να λειτουργούν με εμπόρους των ΗΠΑ που αποτελούν σημαντικό μέρος της κοινότητας κρυπτονομισμάτων.

Στα επόμενα χρόνια, είναι πιθανό να αυξηθεί.

Πιθανή συνεργασία με το Facebook Libra?

δίδυμα winkelevoss, ζυγός

Ίσως είναι το πεπρωμένο, αλλά φαίνεται ότι τα συμβόλαια των διδύμων Winklevoss είναι τελικά συνδεδεμένα με αυτά του Mark Zuckerberg’s.

Από τότε που το Facebook ανακοίνωσε το Libra, έχει αποκαλυφθεί ότι η ομάδα πίσω Ο Ζυγός είχε συνομιλίες με δύο μεγάλες ανταλλαγές, το ένα με το Coinbase – το άλλο με τους Δίδυμους.

Σε πρόσφατες συνεντεύξεις, τα δίδυμα Winklevoss δήλωσαν ότι πρέπει να ενεργήσουν ως «frenemies» με τον Zuckerberg.

Ίσως να υπαινίσσεται ότι το ντουέτο θα συνεργαστεί κατά κάποιο τρόπο μαζί τους στο έργο Libra.

Πιθανότατα αυτό θα είναι για λόγους κανονισμού, κάτι που είναι πιθανό να αντιμετωπίσει ο Ζυγός και τα δίδυμα Winklevoss έχουν κυριαρχήσει.

Πρέπει τα δίδυμα Winklevoss να πουλήσουν το Bitcoin τους?

Πολλοί έχουν υποθέσει ότι τα δίδυμα πρέπει να πουλήσουν τα χαρτοφυλάκιά τους στο Bitcoin, ενώ η τιμή είναι υψηλή (ή τουλάχιστον υψηλή σε σύγκριση με το πότε το πρώτο μπήκε).

Είναι πολύ πιθανό ότι ο Κάμερον και ο Tyler Winklevoss θα διαφωνούσαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πιστεύουν μέχρι Bitcoin φτάνει στην ίδια αποτίμηση με το χρυσό, είναι υποτιμημένο.

Αυτό θα σήμαινε αυτό Bitcoin θα έπρεπε να έχει ανώτατο όριο αγοράς 7 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Είπαν:

“Η διατριβή μας είναι ότι το Bitcoin είναι χρυσός 2,0 και έτσι έως ότου έχει ανώτατο όριο αγοράς 7 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο είναι το μέγεθος του χρυσού, είναι ένα πολύ υποτιμημένο περιουσιακό στοιχείο, οπότε νομίζω ότι οι άνθρωποι ξυπνούν από αυτό.”

Βλέποντας ότι η τρέχουσα αποτίμηση του Bitcoin είναι 145.234.072.946 $, σύμφωνα με CoinMarketCap, έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει.

Το Bitcoin θα χρειαστεί αύξηση πάνω από 48 φορές στην τιμή, κάτι που θα ήταν εκπληκτικό. Εάν το ζευγάρι πωλούσε το Bitcoin τους στα 7 τρισεκατομμύρια δολάρια, θα άξιζε ένα τεράστιο ποσό.

Αλλά και πάλι, είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα το κάνουν γιατί αν φτάσει σε αυτήν την αποτίμηση, θα αντικαταστήσει πιθανώς όλα τα νομίσματα fiat.

Η υπομονή είναι το κλειδί για τη στρατηγική Winklevoss

στρατηγική για τα δίδυμα winklevoss

Η στρατηγική τους είναι να κρατούν και να περιμένουν και δεν είναι μεγάλοι επενδυτές, σύμφωνα με πληροφορίες μόνο που ξοδεύουν χρήματα στα σπίτια τους και μόνο ένας από τους δύο έχει αυτοκίνητο.

Το WinklevossΗ θέση απορρίπτει την ιδέα ότι Bitcoin είναι σε μια φούσκα το οποίο υποστηρίζεται από πολλούς κριτικούς.

Αυτό το επιχείρημα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ιδέα ότι υπάρχουν πάρα πολλά κρυπτονομίσματα. Είναι πιθανό ότι κάποια στιγμή μια συντριβή της αγοράς μπορεί να καταλήξει να εξαλείψει πολλά από αυτά.

Εάν τα δίδυμα πουλήθηκαν κατά τη διάρκεια του υψηλού Bitcoin τον Δεκέμβριο του 2017, όταν ένα Bitcoin αξίζει σχεδόν 20.000 $, θα είχαν φτάσει έως και 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι τα δίδυμα Winklevoss δεν εμπλέκονται μόνο σε Bitcoin. Έχουν επίσης συμμετοχές στο Ripple και στο Ethereum, επενδύοντας πάνω από 350 εκατομμύρια δολάρια σε διαφορετικά νομίσματα.

Οι έμποροι κρυπτονομισμάτων πρέπει να παρακολουθούν στενά τα δίδυμα Winklevoss. Είναι φάλαινες Bitcoin και αν αποφασίσουν να πουλήσουν τα δικά τους Bitcoin, πιθανότατα θα είχε μεγάλο αντίκτυπο στην αγορά.

Στα αξιοσημείωτα άτομα που κατέχουν περισσότερο Bitcoin από το Winklevoss πιθανώς περιλαμβάνουν τον Craig Wright, ο οποίος σε κάποιο σημείο μπορεί να είχε πάνω από 1 εκατομμύριο Bitcoin και ο Satoshi Nakamoto, ο οποίος, αν είναι ακόμα ζωντανός, κατέχει επίσης 1 εκατομμύριο Bitcoin.

Βασικά σημεία

Εάν θυμάστε κάτι από αυτό το άρθρο, επισημάνετε αυτά τα βασικά σημεία.

  • Τα δίδυμα Winklevoss κατέχουν περίπου το 1% του συνόλου Bitcoin. Οι εκτιμήσεις τοποθετούν τα κέρδη τους από 120.000 έως 170.000 Bitcoins, δηλαδή πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια.
  • Τα τελευταία χρόνια, το δίδυμο ξεκίνησε το Gemini, ένα χρηματιστήριο κρυπτογράφησης. Ενώ πρέπει να αναπτυχθεί, είναι ένα καλά ρυθμισμένο.
  • Τα δίδυμα Winklevoss πίστεψέ το BitcoinΤο ανώτατο όριο αγοράς θα πρέπει να υπερβαίνει αυτό του χρυσού. Αυτό είναι 7 τρισεκατομμύρια δολάρια.
  • Συμμετέχουν επίσης στο Ethereum και το Ripple. Όπως και πολλά άλλα κρυπτονομίσματα.

Μάθετε να ανταλλάσσετε Bitcoin με το μάθημα κρυπτογράφησης

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με άλλα κρυπτονομίσματα και πώς να τα ανταλλάξετε; Στη συνέχεια, εγγραφείτε στο μάθημα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων!

Αν σας άρεσε να διαβάζετε αυτό το άρθρο από Εκπαίδευση συναλλαγών, παρακαλώ δώστε το σαν και μοιραστείτε το με οποιονδήποτε άλλο πιστεύετε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης.

Αποποίηση ευθυνών: Τα κρυπτονομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner