Ανάλυση τιμών Bitcoin: Το Bitcoin πέφτει μετά από επαναλαμβανόμενες απορρίψεις στο SMA 20 ημερών

Καθημερινή πρόβλεψη τιμής Bitcoin BTC

  • Η τιμή του Bitcoin βρίσκεται κάτω από δύο ισχυρά επίπεδα αντίστασης.
  • Το BTC ανέτρεψε τις SMA 20-bar, 50-bar και 200-bar από την υποστήριξη στην αντίσταση.

Πριν από την πτωτική δράση αυτού του Σαββατοκύριακου, η τιμή του Bitcoin σημείωσε ανοδική πορεία 3 ημερών, φτάνοντας στο υψηλό εντός της ημέρας σχεδόν 40.000 $ αυτήν την Πέμπτη. Ωστόσο, οι επαναλαμβανόμενες απορρίψεις στο SMA 20 ημερών άνοιξαν τις πόρτες των αρκούδων για να εισέλθουν στην αγορά.

Η τιμή του Bitcoin πέφτει κάτω από τα επίπεδα των 34.000 $ και 33.000 $

Τις τελευταίες δύο ημέρες, οι αρκούδες είχαν πάρει τον πλήρη έλεγχο της αγοράς, ωθώντας την τιμή του Bitcoin κάτω από τα ψυχολογικά επίπεδα των 34.000 και 33.000 δολαρίων. Ο σχετικός δείκτης ισχύος (RSI) αιωρείται στην ουδέτερη ζώνη, γεγονός που δίνει στους αρκούδες περισσότερο χώρο για να μειώσουν την τιμή του Bitcoin προτού το περιουσιακό στοιχείο υποτιμηθεί.

btc / USD ημερήσιο γράφημα 020121

Εικόνα: BTC / USD καθημερινά

Η τιμή του Bitcoin κινείται προς το παρόν προς τη γραμμή υποστήριξης των 32.000 $, όπου 820.000 διευθύνσεις είχαν αγοράσει στο παρελθόν 348.000 BTC. Μόλις σπάσει κάτω από αυτήν τη γραμμή, η επόμενη βιώσιμη υποστήριξη είναι στη ζώνη των 31.000 $.

γράφημα τόμου btc / usd 020121

Εικόνα: IntoTheBlock

Υπάρχουν δύο δείκτες στο διάγραμμα τιμών Bitcoin 4 ωρών που δίνει μεγάλη εμπιστοσύνη στις τρέχουσες πτωτικές προοπτικές μας.

btc / usd 4ωρο γράφημα 020121

Εικόνα: BTC / USD 4 ώρες

Πρώτον, το MACD δείχνει αυξανόμενη πτωτική ορμή και, δεύτερον, η τιμή του Bitcoin έχει μετατρέψει τις SMA 20-bar, 50-bar και 200-bar από την υποστήριξη στην αντίσταση κατά τη διάρκεια αυτής της πτωτικής κίνησης.

MicroStrategy Κυκλοφορία του πρώτου Παγκόσμιου «Playbook» Bitcoin για εταιρείες

Η MicroStrategy, μια εταιρεία επιχειρηματικής ευφυΐας, κυκλοφορεί ένα «εταιρικό βιβλίο» Bitcoin στην εκδήλωση Bitcoin Summit 2021 που διοργανώνεται από την εταιρεία την επόμενη εβδομάδα. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της MicroStrategy Micheal Saylor πήρε στο Twitter για να μοιραστεί τα νέα.

Πρόκειται να ανοίξουμε το λογισμικό μας #Bitcoin Corporate Playbook, μια σειρά εγγράφων που καλύπτουν τη διακυβέρνηση, νομικά, οικονομικά, τεχνικά & λογιστικά θέματα. Λάβετε την ενημέρωση & έγκαιρη πρόσβαση στο συνέδριο Bitcoin για εταιρίες στις 3/4 Φεβρουαρίου.

Το 2020, η Saylor καθοδήγησε τη MicroStrategy για να μετατοπίσει το μεγαλύτερο μέρος του ενεργητικού της σε Bitcoin εν μέσω του αυξανόμενου πληθωρισμού και των φόβων για μια ζοφερή οικονομία. Η εταιρεία συγκέντρωσε πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια Bitcoin, συμπεριλαμβανομένης μιας αγοράς μετατρέψιμου χαρτονομίσματος 650 εκατομμυρίων δολαρίων τον Δεκέμβριο. Εκτός από αυτό, ο Saylor αγόρασε επίσης BTC για το προσωπικό του χαρτοφυλάκιο.

Η MicroStrategy ενθαρρύνει τώρα άλλες εταιρείες να μεταφέρουν ορισμένα από τα περιουσιακά τους στοιχεία σε Bitcoin. Στο επερχόμενο βιβλίο αναπαραγωγής, η εταιρεία θα εκθέσει νομικά ζητήματα, διακυβέρνηση και χρηματοοικονομικά ζητήματα άλλων εταιρειών για να αναφερθούν, δήλωσε ο Saylor.

Πρόκειται να ανοίξουμε το λογισμικό μας #Bitcoin Corporate Playbook, μια σειρά από έγγραφα που καλύπτουν τη διακυβέρνηση, νομικά, οικονομικά, τεχνικά & λογιστικά θέματα.

Η κυκλοφορία του βιβλίου αναπαραγωγής (στις 3 Φεβρουαρίου) είναι μέρος ενός μεγαλύτερου γεγονότος που φιλοξενείται από τη MicroStrategy, μια που θα περιλαμβάνει άλλες επιχειρήσεις κρυπτογράφησης και θα συζητά πολλά θέματα που σχετίζονται με το Bitcoin.

Visa Very Bullish On Crypto

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Visa Al Kelly επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι η εταιρεία εξακολουθεί να δεσμεύεται να προσφέρει πληρωμές σε κρυπτονομίσματα και onramps για τους πελάτες. Τα σχόλια της Kelly δείχνουν ότι η Visa εξακολουθεί να έχει δεσμευτεί να παραμείνει παίκτης στον τομέα της κρυπτογράφησης.

Η Κέλι είπε:

Πιστεύουμε ότι είμαστε μοναδικά τοποθετημένοι για να κάνουμε τα κρυπτονομίσματα πιο ασφαλή, χρήσιμα και εφαρμόσιμα για πληρωμές, λόγω του μεγέθους, των ενσωματώσεων και της αναγνώρισης επωνυμίας της Visa.

Η Kelly είπε ότι η Visa ταξινομεί τα στοιχεία του blockchain με δύο τρόπους. Πρώτον, τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης αντιπροσωπεύουν νέα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία (όπως το Bitcoin) που χρησιμεύουν ως αποθήκη αξίας. Δεύτερον, τα stablecoins συνδέονται απευθείας με τα υπάρχοντα νομίσματα fiat και χρησιμοποιούνται πιο συχνά για πληρωμές και συναλλαγές.

Για να προσφέρει υποστήριξη για μάρκες καταστήματος αξίας πρώτης κατηγορίας, η Kelly σημείωσε ότι η Visa στοχεύει να προσφέρει υπηρεσίες on-ramp έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να αγοράζουν και να κρατούν τα κουπόνια.

Η στρατηγική μας εδώ είναι να εργαζόμαστε με πορτοφόλια και ανταλλαγές για να επιτρέψουμε στους χρήστες να αγοράσουν αυτά τα νομίσματα χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά τους Visa ή να εξαργυρώσουν τα διαπιστευτήρια Visa για να κάνουν μια αγορά fiat σε οποιοδήποτε από τα 70 εκατομμύρια εμπόρους όπου η Visa γίνεται αποδεκτή παγκοσμίως.

Η προσέγγιση της Visa για το μέλλον των σταθερών νομισμάτων είναι τόσο αισιόδοξη, με την εταιρεία να υποδηλώνει ότι το δυναμικό των ψηφιακών νομισμάτων προσφέρει πολύ περισσότερη χρήση. Σύμφωνα με τη Visa:

[Τα κρυπτονομίσματα είναι μια] αναδυόμενη καινοτομία πληρωμών που θα μπορούσε να έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί για το παγκόσμιο εμπόριο, όπως οποιοδήποτε άλλο νόμισμα fiat.

Η τιμή του Bitcoin αναμένεται να φθάσει σε αυτά τα επίπεδα

Η τιμή του Bitcoin κατευθύνεται προς τη γραμμή υποστήριξης των 32.000 $. Ένα διάλειμμα κάτω θα πάρει BTC στα 31.000 $.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner