Ανάλυση τιμών Bitcoin: Το BTC ξεπερνά τα 23.000 $, αλλά είναι όλα ηλιοφάνεια και ουράνια τόξα;

Καθημερινή πρόβλεψη τιμής Bitcoin BTC

  • Οι επενδυτές έχουν χρησιμοποιήσει το ψυχολογικό επίπεδο των 20.500 $ για να εισέλθουν στην αγορά.
  • Το Santiment δείχνει μια άνοδο στη δραστηριότητα των κοινωνικών μέσων για το Bitcoin που ισοδυναμεί με το FOMO.

Το Bitcoin κατάφερε να ξεπεράσει το φράγμα των 23.000 δολαρίων και έχει τάσεις σε επίπεδα που δεν έχουν ξαναδεί. Οι τελευταίες μέρες ήταν θρυλικές για το BTC και, για πολλούς επενδυτές, αυτό φαίνεται σαν η αρχή του επόμενου άλματος στην αγορά BTC. Ωστόσο, είναι το πρωταρχικό κρυπτογράφηση που μασά περισσότερο από ό, τι μπορεί να καταπιεί; Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ.

Το Bitcoin μαίνεται προς τα πάνω

Το Bitcoin bulls παρέμεινε στον έλεγχο της αγοράς για επτά συνεχείς ημέρες, κατά τη διάρκεια του οποίου αυξήθηκε από 18.000 $ σε 22.860 $. Η κινητή μέση σύγκλιση / απόκλιση (MACD) δείχνει ότι η δυναμική της αγοράς γίνεται ολοένα και πιο ανοδική.

btc / USD ημερήσιο γράφημα 121820

Εικόνα: ημερήσιο γράφημα BTC / USD

Η γραμμή υποστήριξης που σχεδιάσαμε στο καθημερινό γράφημα ευθυγραμμίζεται με την ισχυρή ζώνη υποστήριξης, όπως απεικονίζεται στο IOMAP του IntoTheBlock (In / Out of the Money Around Price). Φαίνεται ότι οι επενδυτές έχουν χρησιμοποιήσει το ψυχολογικό των 20.500 δολαρίων για να μπουν στο συγκρότημα BTC.

Εικόνα: IntoTheBlock

Ωστόσο, αυτή η ζώνη στήριξης φαίνεται αρκετά ισχυρή για να απορροφήσει μια τεράστια πίεση αγοράς. Κοιτάζοντας το γράφημα 4 ωρών, φαίνεται ότι υπάρχει βραχυπρόθεσμη αντίσταση στα 23.400 $, η οποία έχει συγκρατήσει την τιμή.

btc / usd 4ωρο γράφημα 121820

Εικόνα: BTC / USD 4 ώρες

Ωστόσο, η γραμμή υποστήριξης των 22.800 δολαρίων παρέμεινε ισχυρή, διατηρώντας την τιμή. Εάν η τιμή σπάσει κάτω από αυτό το τείχος, η επόμενη βιώσιμη υποστήριξη βρίσκεται στο SMA 20-bar (20.800 $).

Το Bitcoin fund υποστηρίζει το hender funder δισεκατομμυριούχων

Ο διαχειριστής hedge fund του δισεκατομμυριούχου Alan Howard υποστηρίζει μια νέα εταιρεία επενδύσεων που εστιάζει σε θεσμικά όργανα. Η εταιρεία σκοπεύει να διαθέσει έως 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε Bitcoin (BTC) και Ether (ETH) έως τις αρχές του επόμενου έτους.

Ο Eric Peters, Διευθύνων Σύμβουλος της One River Asset Management, δημιούργησε τη νέα εταιρεία για να συλλάβει το θεσμικό ενδιαφέρον για τα δύο κορυφαία ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, σύμφωνα με μια έκθεση του Bloomberg. Σημείωσε ότι έχει αγοράσει "περισσότερα από 600 εκατομμύρια δολάρια" αξίας Bitcoin και Ether τον Νοέμβριο.

Ο Alan Howard, συνιδρυτής της Brevan Howard Asset Management, υποστηρίζει το One River Digital Asset Management. Ένα απόσπασμα από την αναφορά έχει ως εξής:

Ο Χάουαρντ παίζει διάφορους υποστηρικτικούς ρόλους. Εκτός από την επένδυση στα κεφάλαια της One River Digital, αγοράζει επίσης μερίδιο στην επιχείρηση. Μια εταιρεία που ελέγχει, η Elwood Asset Management, παρέχει στο One River Digital υπηρεσίες συναλλαγών, ανάλυση αγοράς και τεχνική υποστήριξη.

Η έκθεση πρόσθεσε επίσης ότι το Northern Trust θα λειτουργούσε ως διαχειριστής του αμοιβαίου κεφαλαίου και η Coinbase ως αρχικός εταίρος εκτέλεσης και επιμέλειας του εμπορίου. Συγκεκριμένα, το Ruffer LLP υποστηρίζει επίσης το One River. Ο πρώτος είναι Βρετανός διευθυντής επενδύσεων που πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι είχε αποκτήσει έκθεση Bitcoin αξίας περίπου 700 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με την έκθεση The Block, ένας εκπρόσωπος του Ruffers είπε:

Τα χαρτοφυλάκια Ruffer στοχεύουν στη διατήρηση του κεφαλαίου και στην παροχή καλών αποδόσεων παντός καιρού και τώρα έχουν μια κατανομή στο bitcoin για να μας βοηθήσουν να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο.

Τα δεδομένα ανταλλαγής δείχνουν τη μαζική εισροή κλειδιών αγοραστών στην ώθηση του BTC μετά από 20.000 $

Το Bitcoin έχει περάσει επιτυχώς πέρα ​​από το όριο των 20.000 $ πρόσφατα, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο. Το μοτίβο τιμών θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι μακροχρόνιας αναμονής για το κρυπτογράφηση.

γράφημα τιμών btc / USD 121820

Εικόνα: Tradingview

Σύμφωνα με το CryptoQuant, υπήρξε μια ασυνήθιστη αύξηση στον αριθμό των διευθύνσεων εισροής stablecoin για όλα τα χρηματιστήρια, δείκτης «ακραίας αγοραστικής δύναμης» την Τετάρτη. Ο Ki Young Jun, διευθύνων σύμβουλος της CryptoQuant, δήλωσε στο CoinDesk:

Πολλοί άνθρωποι προσπαθούσαν να καταθέσουν σταθερά νομίσματα για να αγοράσουν BTC.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές τι προκάλεσε αυτή την αύξηση. Είναι ενδιαφέρον ότι η Ruffer Investments με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο επιβεβαίωσε ότι επένδυσε Bitcoin αξίας περίπου 744,26 εκατομμυρίων δολαρίων τον Νοέμβριο μόλις πρόσφατα. Ορισμένοι αναλυτές της βιομηχανίας αναμένουν μεγαλύτερους αγοραστές τους επόμενους μήνες.

Ο Artur Sapek, ιδρυτής της CryptoWatch, είπε στο CoinDesk:

Ανυπομονούμε για το 2021, θα πρέπει να αναμένουμε ότι οι υπερμεγέθεις προσφορές των ιδρυμάτων θα έχουν πολύ μεγαλύτερη καθοριστική επίδραση στην τιμή του bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων.

Το Bitcoin πρέπει να αξίζει 400.000 $, λέει ο Guggenheim CIO

Ο Scott Minerd, διευθύνων σύμβουλος της Guggenheim Partners, δήλωσε πρόσφατα ότι το Bitcoin πρέπει να αξίζει πολύ περισσότερο από την τρέχουσα τιμή του. Είπε στο Bloomberg TV ότι η θεμελιώδης ανάλυση της εταιρείας του δείχνει ότι το κέρμα θα έπρεπε ιδανικά να κοστίζει 400.000 $.

Η θεμελιώδης εργασία μας δείχνει ότι το bitcoin (BTC, + 12,09%) θα πρέπει να αξίζει περίπου 400.000 $.

Αυτός ο υψηλός υψηλός στόχος τιμών βασίζεται σε δύο πτυχές, σύμφωνα με το Minerd. Η ανεπάρκεια του ψηφιακού στοιχείου και η σχετική αξία του με το χρυσό ως ποσοστό του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος.

Το Bitcoin έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά του χρυσού και ταυτόχρονα έχει ασυνήθιστη αξία όσον αφορά τις συναλλαγές.

Ο Minerd ανέφερε ότι άρχισε να διανέμει στο BTC όταν η κορυφαία κρυπτογράφηση διαπραγματεύτηκε περίπου 10.000 $. Πρόσθεσε ότι η επένδυση στο Bitcoin «είναι λίγο πιο δύσκολη» τώρα που το κέρμα έχει ξεπεράσει τα $ 20.000.

Αυτό είναι λίγο πάρα πολύ ταυτόχρονα?

Παρόλο που κανείς δεν υποδηλώνει ότι αυτή η έξαρση είναι παγίδα ταύρων, το γεγονός παραμένει ότι μια περίοδος διόρθωσης ακολουθεί συχνά μια τόσο δραματική αύξηση της τιμής. Ο Santiment σημείωσε στο Twitter ότι ο αριθμός των αναφορών του Bitcoin είχε αυξηθεί δραματικά τις τελευταίες ημέρες.

Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα καλό σημάδι. Η υψηλή αύξηση της κοινωνικής δραστηριότητας ισοδυναμεί με το FOMO, όπου πολλοί νέοι και άπειροι επενδυτές εισέρχονται στην αγορά. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι βγαίνουν από την αγορά με την παραμικρή πιθανότητα αστάθειας.

Ο Brian Armstrong, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Coinbase προειδοποίησε επίσης τους επενδυτές για αυτήν την αστάθεια.

"Πιστεύουμε ότι το crypto είναι μια πραγματικά καινοτόμος που αλλάζει το παιχνίδι και, στο Coinbase, έχουμε μια μακροπρόθεσμη εικόνα της αγοράς. Παρόλο που είναι υπέροχο να βλέπουμε ράλι της αγοράς και να βλέπουμε οργανισμούς ειδήσεων να στρέφουν την προσοχή σε αυτήν την αναδυόμενη κατηγορία περιουσιακών στοιχείων με έναν νέο τρόπο, δεν μπορούμε να τονίσουμε αρκετά πόσο σημαντικό είναι να καταλάβουμε ότι η επένδυση σε κρυπτογράφηση δεν είναι χωρίς κίνδυνο."

Ο θρυλικός έμπορος Peter Brandt παραμένει επίσης προσεκτικός σχετικά με τη δράση των τιμών του Bitcoin και αναφέρει ότι οι κάθετες αποτυχίες δεν μπορούν να διατηρηθούν μακροπρόθεσμα.

"ΔΕΝ πιστεύω ότι από όπου αρχίζει μια ουσιαστική διόρθωση θα είναι το απόλυτο τέλος της αγοράς BTC bull. Πιστεύω ότι η BTC βρίσκεται σε μια πολυετή αγορά bull. Όμως, οι κατακόρυφες εκρήξεις δεν μπορούν να διατηρηθούν. Θα κερδίσω κάποια κέρδη με έναν μακροχρόνιο στόχο των 24087."

Βασικά επίπεδα τιμών για παρακολούθηση BTC

Το Bitcoin θα μπορούσε να φτάσει τα 25.000 $, αρκεί να ξεπεράσει τη βραχυπρόθεσμη αντίσταση στα 23.400 $. Υπάρχει υγιής υποστήριξη στα 20.500 $, η οποία θα πρέπει να διατηρήσει την τιμή προς τα κάτω.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner