Πρόβλεψη τιμής Bitcoin: Το BTC συνεχίζει να συγκεντρώνεται πάνω από 32.000 $

Τεχνική Ανάλυση Bitcoin BTC

  • Η τιμή του Bitcoin βρίσκεται επί του παρόντος σε έναν υγιή τοίχο στήριξης.
  • Το διάγραμμα 4 ωρών επρόκειτο να κάνει το bullish cross μοτίβο, αλλά οι SMA 20-bar και 50bar έχουν αποκλίνει.

Η τιμή του Bitcoin έπεσε από 36.000 $ σε 31.000 $ μετά την αποτυχία στο SMA 20 ημερών. Από τότε, η τιμή ανέβηκε από το φράγμα στήριξης των 31.000 δολαρίων και τείνει οριζόντια πάνω από το επίπεδο των 32.000 δολαρίων.

Η τιμή του Bitcoin συνεχίζει την οριζόντια τάση

Τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, η τιμή του Bitcoin κινήθηκε σχεδόν οριζόντια πάνω από 32.000 $. Ο σχετικός δείκτης ισχύος (RSI) έχει επίσης οριζόντια τάση γύρω στα 48, κάτι που μας λέει ότι οι ταύροι και οι αρκούδες εξακολουθούν να αγωνίζονται για έλεγχο.

btc / USD ημερήσιο γράφημα 012621

Εικόνα: BTC / USD καθημερινά

Το IOMAP του IntoTheBlock μας λέει ότι η BTC βρίσκεται αυτή τη στιγμή πάνω από έναν υγιή τοίχο στήριξης με 31.000 $. Προηγουμένως, σε αυτό το επίπεδο, 469.000 διευθύνσεις είχαν αγοράσει λίγο κάτω από 344.500 μάρκες BTC.

γράφημα τόμου btc / usd 012621

Εικόνα: IntoTheBlock

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει ένα μέτριο εμπόδιο αντίστασης περίπου 33.000 $, το οποίο συμπίπτει με το SMA 20-bar και 50-bar. Εάν οι ταύροι BTC καταφέρουν να το ξεπεράσουν, θα αντιμετωπίσουν ένα άλλο ισχυρό εμπόδιο αντίστασης στα 35.000 $. Αυτό το επίπεδο φαίνεται αρκετά ισχυρό για να ξεπεράσει ένα μεγάλο ποσό πίεσης αγοράς.

btc / usd 4ωρο γράφημα 012621

Εικόνα: BTC / USD 4 ώρες

Κοιτάζοντας το γράφημα 4 ωρών, μπορούμε να δούμε ότι το SMA 20-bar ήταν στα πρόθυρα να περάσει πάνω από το SMA 200-bar για να σχηματίσει ένα bullish cross μοτίβο. Ωστόσο, αυτά τα δύο επίπεδα έχουν αποκλίνει από τότε μεταξύ τους. Κατά τις τρεις τελευταίες συνεδρίες, το BTC έχει μειωθεί από 34.500 $ σε 32.200 $, αλλάζοντας τις SMA 20-bar, 50-bar και 200-bar από την υποστήριξη στην αντίσταση.

Ο κανονισμός Crypto θα λειτουργήσει υπέρ του Bitcoin – Διευθύνων Σύμβουλος της MicroStrategy

Ο Micheal Saylor, Διευθύνων Σύμβουλος της MicroStrategy, δήλωσε πρόσφατα ότι οι αυξημένοι κανονισμοί κρυπτογράφησης θα αποδειχθούν αισιόδοξοι για το Bitcoin. Σε συνέντευξή του στο Salt Talks, ο Saylor απάντησε στα σχόλια της υποψήφιας υπουργού Οικονομικών του Προέδρου Joe Biden, Janet Yellen. Είχε εκφράσει ανησυχία για παράνομες χρήσεις κρυπτονομισμάτων.

Ο Saylor είπε ότι ο αυξημένος έλεγχος θα κάνει καλό και ότι οι νέοι κανόνες θα επιταχύνουν τις επενδύσεις σε BTC.

Στο βαθμό που έχουμε ρυθμίσει οντότητες που ασχολούνται με το Bitcoin, νομίζω ότι απλώς θα επιταχύνει τη διαρροή θεσμικών χρημάτων στο Bitcoin.

Ο Saylor σημείωσε ότι οι περισσότεροι επενδυτές ήδη αγόραζαν Bitcoin μέσω ρυθμιζόμενων ανταλλαγών, τα οποία έχουν την υποχρέωση να συμμορφώνονται με τους αυστηρούς νόμους κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (AML) και να γνωρίζουν τους πελάτες σας (KYC). Είπε ότι η πίεση από τις κυβερνήσεις θα αποδειχθεί επωφελής για την κρυπτογράφηση.

Δεν νομίζω ότι είναι συγκλονιστικό. Δεν νομίζω ότι θα είναι αρνητικό για τον κλάδο. Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι είναι το αντίθετο […] Δεν νομίζω ότι το Bitcoin πρέπει να είναι ανεξέλεγκτο για να είναι επιτυχές. Νομίζω ότι το Bitcoin πρέπει απλώς να είναι καλύτερο από το χρυσό για να είναι επιτυχές.

SEC και CFTC Ανατρέξτε στην ενότητα Επιλεγμένες κεφαλές Crypto Literate

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν υπέγραψε πάνω από 15 εκτελεστικές δράσεις που σχετίζονται με διάφορους τομείς πολιτικής σε λίγες μόνο ημέρες μετά τα εγκαίνια. Ορισμένες από τις πρόσφατα επιβεβλημένες αλλαγές επηρεάζουν φορείς που σχετίζονται με τη βιομηχανία κρυπτογράφησης.

Ο Heath Tarbert θα παραιτηθεί σύντομα από τον ρόλο του ως πρόεδρος της Επιτροπής Συναλλαγών Συναλλαγών Συναλλαγών (CFTC). Ο Chris Brummer είναι ο κορυφαίος υποψήφιος ως αντικαταστάτης του Tarbert. Ο Brummer είναι γνωστός για την έρευνά του σχετικά με την ψηφιακή τεχνολογία, τη διεθνή χρηματοδότηση και τα κρυπτονομίσματα. Τα επίσημα νέα ραντεβού αναμένεται σύντομα.

Η διοίκηση του Μπάιντεν διόρισε τον επίτροπο Allison Lee ως αναπληρωτή πρόεδρο των ΗΠΑ Securities and Commission (SEC). Ο Ripple περίμενε τη δυνατότητα του Gary Gensler να αναλάβει την προεδρία της SEC. Είναι καθηγητής blockchain του MIT.

Ο Lee, ωστόσο, δεν έχει συγκεκριμένη εμπειρία που σχετίζεται άμεσα με τα ψηφιακά στοιχεία. Μετά τα νέα της τοποθέτησής της ως ενεργού προέδρου SEC, δήλωσε:

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Επιτρόπου, έχω επικεντρωθεί στο κλίμα και τη βιωσιμότητα και αυτά τα θέματα θα συνεχίσουν να αποτελούν προτεραιότητα για μένα.

Το ραντεβού CFTC θα αποτελέσει θετική κίνηση για το Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα. Ωστόσο, το ραντεβού της SEC δεν δείχνει θετικό ή αρνητικό αντίκτυπο.

Η τιμή του Bitcoin αναμένεται να φθάσει σε αυτά τα επίπεδα

Δεδομένου ότι η τιμή του Bitcoin έχει κολλήσει μεταξύ ισχυρών επιπέδων, μπορούμε να περιμένουμε να συνεχίσει την ενοποίηση πάνω από τη ζώνη των 32.000 $.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner