Τεχνική Ανάλυση Bitcoin: BTC Σταματά μετά την απόρριψη στα 38.000 $

Ημερήσια ανάλυση τιμών Bitcoin BTC

  • Η τιμή του Bitcoin είχε ανατρέψει το SMA 20 ημερών από αντίσταση σε υποστήριξη τις τελευταίες τέσσερις ημέρες.
  • Το MACD στο γράφημα 4 ωρών δείχνει ότι η δυναμική της αγοράς έχει αντιστραφεί από ανοδική σε πτωτική.

Πριν από αυτήν την Πέμπτη, η τιμή του Bitcoin αυξήθηκε από 33.150 $ σε 37.650 $, κερδίζοντας σχεδόν 4.500 $ στη συνολική αποτίμησή του. Ωστόσο, αυτή την Πέμπτη, το BTC αντιμετώπισε διόρθωση στο ψυχολογικό επίπεδο των 38.000 δολαρίων. Επί του παρόντος, η BTC διαπραγματεύεται για 37.150 $.

btc / USD ημερήσιο γράφημα 020521

Εικόνα: BTC / USD καθημερινά

Η τιμή του Bitcoin διορθώθηκε αυτήν την Πέμπτη

Έχοντας αναστρέψει το SMA 20 ημερών από την αντίσταση στην υποστήριξη, η τιμή του Bitcoin κέρδισε ένα ισχυρό επίπεδο υποστήριξης. Σύμφωνα με το Into The Block, 908.000 διευθύνσεις είχαν αγοράσει 530.000 μάρκες BTC στο παρελθόν στα 34.200 $, κάτι που συμπίπτει με το SMA 20 ημερών.

γράφημα τόμου btc / usd 020521

Εικόνα: IntoTheBlock

Το MACD στο 4ωρο διάγραμμα τιμών Bitcoin μας δείχνει ότι η δυναμική της αγοράς έχει αντιστραφεί από ανοδική σε bearish, γεγονός που προσθέτει περαιτέρω στη βραχυπρόθεσμη bearish υπόθεσή μας.

btc / usd γράφημα 4 ωρών 020521

Εικόνα: BTC / USD 4 ώρες

Το κοινωνικό ενδιαφέρον Bitcoin μειώνεται

btc / usd santiment chart 020521

Εικόνα: Santiment

Σύμφωνα με την Santiment, μια πλατφόρμα αναλυτικών στοιχείων στην αλυσίδα, το συνολικό κοινωνικό ενδιαφέρον για το Bitcoin έχει μειωθεί σε χαμηλά επίπεδα 2 μηνών, με όλη την προσοχή στα altcoins. Αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό σημάδι, καθώς αυτό μας δείχνει ότι η τιμή του Bitcoin είναι απαλλαγμένη από περιττές FOMO.

PayPal για να προσφέρει πληρωμές Bitcoin στο Venmo

Ο Dan Schulman, διευθύνων σύμβουλος της PayPal, δήλωσε πρόσφατα ότι η εταιρεία είναι έτοιμη να διπλασιάσει τα κρυπτονομίσματα. Αυτό έρχεται μετά την περιορισμένη έναρξη / διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης του PayPal, η οποία "υπερέβη τις προσδοκίες. ”

Ο Schulman είπε ότι το crypto θα γίνει αποδεκτό «ως πηγή χρηματοδότησης όταν [χρήστες] ψωνίζουν σε οποιοδήποτε από τα 29 εκατομμύρια εμπόρους μας στα τέλη του πρώτου τριμήνου. Πρόσθεσε ότι το 2021 θα περιλαμβάνει έναν εκτεταμένο χάρτη πορείας γύρω από crypto, blockchain και ψηφιακά νομίσματα. Ο Διευθύνων Σύμβουλος πρόσθεσε ότι η εταιρεία πληρωμών συνεργάζεται ενεργά με ρυθμιστικές αρχές και κεντρικές τράπεζες «για να διαμορφώσει το μέλλον» ενός μετα-φυσικού κόσμου μετρητών.

Για το τέταρτο τρίμηνο του 2020, οι αναλυτές ανέμεναν αύξηση 3,87% στους συνολικούς λογαριασμούς (375 εκατομμύρια) και 266,8 δισεκατομμύρια δολάρια στις συνολικές πληρωμές που υποβλήθηκαν σε επεξεργασία, αύξηση 8% σε σχέση με το τρίτο τρίμηνο. Ωστόσο, το PayPal ξεπέρασε και τις δύο προσδοκίες με επεξεργασία 277 δισεκατομμυρίων δολαρίων και 377 εκατομμύρια συνολικά λογαριασμούς. Η εταιρεία ανέφερε επίσης 21,45 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.

Η PayPal είπε επίσης ότι η πρωτοβουλία «Αγορά, Κράτηση και Πώληση κρυπτονομισμάτων» θα επεκταθεί σε «Venmo και επιλεγμένες διεθνείς αγορές» φέτος. Ο γίγαντας των πληρωμών σημείωσε επίσης ότι οι χρήστες των υπηρεσιών κρυπτογράφησής τους γίνονται πιο ενεργοί χρήστες του PayPal γενικά μετά την αγορά κρυπτογράφησης, συνδέοντας δύο φορές συχνότερα.

Ο Γερουσιαστής Pro-Bitcoin διορίστηκε στην Επιτροπή Τραπεζών

Η γερουσιαστής Cynthia Lummis, μια από τις πιο φωνητικά γερουσιαστές υπέρ των κρυπτογράφησης στις ΗΠΑ, σύντομα θα προσχωρήσει στην επιτροπή που είναι αρμόδια για τον δημοσιονομικό κανονισμό της χώρας. Σύμφωνα με μια έκθεση Cointelegraph, η Lummis έλαβε τις αναθέσεις της επιτροπής της για το 117ο συνέδριο.

Η Lummis, μια νέα Ρεπουμπλικανική, θα πάρει τη θέση της σε τρεις επιτροπές: τραπεζικές υπηρεσίες, περιβάλλον και εμπόριο. Η Επιτροπή Τραπεζών είναι η πρώτη γραμμή της Γερουσίας για τη χρηματοοικονομική νομοθεσία και έχει επίσης πραγματοποιήσει ακροάσεις με το Facebook σχετικά με το Libra stablecoin και τις προοπτικές για ένα ψηφιακό δολάριο. Είναι η πρώτη γερουσιαστής στην ιστορία που κατέχει το Bitcoin και έχει γίνει ισχυρός υποστηρικτής του ψηφιακού νομίσματος.

Σε μια ανακοίνωση τύπου, η Lummis μίλησε για την πρόθεσή της να χρησιμοποιήσει το ραντεβού στην τραπεζική επιτροπή για την προώθηση της νομοθεσίας περί ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

Το Ουαϊόμινγκ ηγείται της χρηματοοικονομικής καινοτομίας τα τελευταία χρόνια. Μέσω του ρόλου μου στην Επιτροπή Τραπεζών, ελπίζω να ρίξω φως σε πολλές από αυτές τις πρωτοποριακές προσπάθειες και να συνεργαστώ με ομοσπονδιακές ρυθμιστικές αρχές για να διασφαλιστεί ότι η ρύθμιση των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων είναι δομημένη για να ενθαρρύνει την καινοτομία, αντί να την καταπνίγει.

Σε πρόσφατη εμφάνιση στο podcast του Anthony Pompliano, η Lummis είχε εκφράσει το σχέδιό της να ξεκινήσει ένα Financial Innovation Caucus. Ενώ η Επιτροπή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών είχε πολλά περίεργα μέλη, ο Lummis είναι ο πρώτος γερουσιαστής που συμμετέχει τόσο δημόσια στον τομέα.

Η τιμή του Bitcoin αναμένεται να φθάσει σε αυτά τα επίπεδα

Εάν διατηρηθεί η βραχυπρόθεσμη πτωτική θέση μας, η τιμή του Bitcoin πιθανότατα θα μειωθεί έως το SMA 20 ημερών (34.200 $), το οποίο είναι αρκετά ισχυρό για να αποτρέψει περαιτέρω ροή.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner