Ανάλυση τιμής Ethereum: Το ETH διαπερνά την αντίσταση του κλειδιού στα 600 $

Ημερήσια πρόβλεψη τιμής Ethereum ETH

  • Το Ethereum κατάφερε να ξεπεράσει την αντίσταση των 590 $.
  • Η επενδυτική συμπεριφορά στο ψυχολογικό επίπεδο των 600 $ θα καθορίσει τη μελλοντική δράση για τις τιμές.

Το Ethereum βρίσκεται στα πρόθυρα μιας σημαντικής δοκιμής αυτή τη στιγμή, η οποία θα μπορούσε να καθορίσει το πιθανό μέλλον της. Μετά από ένα ράλι του Σαββατοκύριακου, το ETH κατάφερε να ανεβεί από 545 $ σε 595 $. Καθώς πλησιάζει τα $ 600, θα είναι ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε πώς αντιδρούν οι κάτοχοι σε αυτό το ψυχολογικό επίπεδο.

Το Ethereum σπάει πάνω από 590 $ αντίσταση

Σε μια προηγούμενη αναφορά, επισημάνθηκε η αντίσταση των 590 $ ως βασικό επίπεδο που πρέπει να σπάσει για να μπορέσει η πλατφόρμα έξυπνης σύμβασης να εισέλθει στη ζώνη των 600 $. Η ανοδική πορεία αυτού του Σαββατοκύριακου έδωσε στην ETH αρκετή δυναμική για να ξεπεράσει την αντίσταση των 590 $, μαζί με το SMA 20 ημερών. Το MACD δείχνει ότι η δυναμική της αγοράς ψάχνει να αντιστραφεί από bearish σε bullish.

ημερήσιο διάγραμμα eth / usd 121520

Εικόνα: ημερήσιο γράφημα ETH / USD

Το γράφημα 4 ωρών προσθέτει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις ανοδικές προοπτικές μας. Όπως επεσήμανα χθες, το ETH / USD κατάφερε να ξεπεράσει το μοτίβο πτώσης και τα SMA 20-bar, 50-bar και 200-bar. Ωστόσο, αντιμετώπισε αντίσταση στα 592 $. Μετά από κάποιο αγώνα, το ETH κατάφερε να ξεπεράσει.

eth / usd 4ωρο γράφημα 121520

Εικόνα: Διάγραμμα 4 ωρών ETH / USD

Τώρα οι ταύροι θα πρέπει να ξεπεράσουν την αντίσταση στα 620 $ για να ξεκινήσουν τη μετάβασή τους στη ζώνη των 700 $. Σημειώστε ότι αυτό το επίπεδο είχε παρεμποδίσει στο παρελθόν την τιμή δύο φορές (στο ημερήσιο γράφημα) Επομένως, θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε πώς αντιδρά η τιμή αυτή τη φορά. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά αυτή τη φορά καθώς το δίκτυο Ethereum είναι ισχυρότερο από ποτέ.

Οι διευθύνσεις New Ethereum φτάνουν στο υψηλό των 35 μηνών

Σύμφωνα με την Santiment, μια εξέχουσα εταιρεία αναλυτικών στοιχείων, ο αριθμός των νέων διευθύνσεων στο Ethereum έχει φτάσει στο υψηλό των 35 μηνών. Αυτές οι νέες διευθύνσεις επαναλαμβάνουν επίσης περισσότερο το δίκτυο, το οποίο είναι ένα ισχυρό σημάδι.

γράφημα ανάπτυξης δικτύου ethereum

Εικόνα: Santiment


Η εταιρεία είπε:

«Ο αριθμός των νέων διευθύνσεων #Ethereum έφτασε το Σάββατο μιας ημέρας, με 35 μήνες. Η μέτρηση ανάπτυξης δικτύου μας πήρε ETH φτάνοντας τις 177.5k διευθύνσεις που δημιουργήθηκαν. Συγκεκριμένα, περισσότερες διευθύνσεις που αλληλεπιδρούν στο δίκτυο ενός στοιχείου είναι μια πολλά υποσχόμενη ένδειξη για ταύρους. “

Ένα αναπτυσσόμενο δίκτυο είναι ένα ισχυρότερο δίκτυο, το οποίο σταθεροποιεί τη συνολική ανοδική μας προοπτική.

Το ETH θα αποτελέσει σύντομα αντικείμενο ανταλλαγής ψηφιακών ανταλλαγών της DBS Bank

Η DBS Bank of Singapore ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η διαπραγμάτευση στο νέο χρηματιστήριο ψηφιακών στοιχείων – DBS Digital Exchange – θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα. Η ανταλλαγή θα παρέχει συμβολική αξία κινητών αξιών και άλλων περιουσιακών στοιχείων, επιπλέον της φύλαξης κρυπτονομισμάτων σε τραπεζικό επίπεδο.

Η νέα ανταλλαγή θα επιτρέψει επίσης spot ανταλλαγές από νομίσματα fiat σε κρυπτονομίσματα και αντίστροφα, σύμφωνα με μια έκθεση του Coindesk. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του DBS Group, Piyush Gupta, δήλωσε ότι τέσσερα νομίσματα fiat (SGD, USD, HKD, JPY) θα είναι διαπραγματεύσιμα έναντι κρυπτονομισμάτων, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Bitcoin Cash (BCH) και XRP.

Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τις συναλλαγές κρυπτογράφησης ήδη από την επόμενη εβδομάδα. Οι προσφορές διακριτικών ασφαλείας ενδέχεται να διαρκέσουν έναν ή δύο μήνες για να ξεκινήσετε – αλλά συνοπτικά, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε.

Η ανταλλαγή περιλαμβάνει μια ρυθμιζόμενη πλατφόρμα για την έκδοση και εμπορία ψηφιακών μαρκών που υποστηρίζονται από χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία. Αυτά περιλαμβάνουν ιδιωτικά κεφάλαια, ομόλογα και μετοχές σε μη εισηγμένες εταιρείες. Οι υπηρεσίες φύλαξης λέγεται ότι είναι τράπεζας και ιδρύματος. Ο Gupta πρόσθεσε ότι η ανταλλαγή DBS θα είναι ανοιχτή μόνο σε θεσμικούς πελάτες και διαπιστευμένους επενδυτές.

Το χρηματιστήριο SGX της Σιγκαπούρης κατέχει το 10% του νέου χρηματιστηρίου. Ο Loh Boon Chye, Διευθύνων Σύμβουλος της SGX, δήλωσε σε μια δήλωση:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που εφαρμόζουμε τις δυνάμεις μας στην υποδομή της αγοράς και στη διαχείριση κινδύνων σε αυτό το εγχείρημα. Υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για την εμπιστοσύνη και την αποτελεσματικότητα στην ανακάλυψη τιμών στον παγκόσμιο χώρο ψηφιακών στοιχείων. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με την DBS για την προώθηση της θέσης της Σιγκαπούρης ως διεθνούς χρηματοοικονομικού κέντρου πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων.

Βασικά επίπεδα τιμών για παρακολούθηση του Ethereum

Η πιο κρίσιμη ζώνη που πρέπει να προσέξετε είναι το ψυχολογικό επίπεδο των 600 $. Δεδομένου ότι είναι ένας συμπαθητικός, ακέραιος αριθμός, οι επενδυτές μπορούν να το αντιμετωπίσουν ως σημείο πώλησης ή αγοράς. Στην τελευταία περίπτωση, η έξυπνη πλατφόρμα συμβάσεων πρέπει να ξεπεράσει την αντίσταση των 620 $ για να συνεχίσει την άνοδο στη ζώνη των 700 $.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map