Πρόβλεψη τιμής Ethereum: ETH Bulls Push Price Προς 1.500 $

Τεχνική Ανάλυση Daily Ethereum ETH

  • Η τιμή του Ethereum ανέβηκε από το SMA 20 ημερών.
  • Το 4ωρο διάγραμμα τιμών ETH αναβοσβήνει τρία διαφορετικά σήματα αγοράς.

Η τιμή του Ethereum ανέκαμψε από το SMA 20 ημερών και σημείωσε άνοδο από 1.245 $ σε 1.365 $ τις τελευταίες δύο ημέρες. Καθώς τα πράγματα ισχύουν, η ETH κάνει μια απότομη κίνηση προς το υψηλό επίπεδο όλων των εποχών που έφτασε την περασμένη εβδομάδα.

Το Ethereum βρίσκεται σε πορεία για την επίτευξη υψηλού επιπέδου όλων των εποχών

Η τιμή του Ethereum θα φτάσει πιθανότατα στο υψηλό επίπεδο όλων των εποχών και θα κάνει ένα άλμα προς το ψυχολογικό επίπεδο των 1.500 $. Ο σχετικός δείκτης αντοχής (RSI) έχει ακόμη αρκετό περιθώριο να αναπτυχθεί προτού εισέλθει στη ζώνη υπεραγοράς.

ημερήσιο γράφημα eth / usd 012921

Εικόνα: ETH / USD καθημερινά

Το IOMAP μας λέει ότι η τιμή Ethereum υποστηρίζεται καλά στα 1.310 $, όπου 389.000 διευθύνσεις είχαν αγοράσει προηγουμένως 8,2 εκατομμύρια μάρκες ETH. Αυτό το επίπεδο φαίνεται αρκετά ισχυρό για να απορροφήσει μια τεράστια πίεση πώλησης.

γράφημα όγκου eth / usd 012921

Εικόνα: IntoTheBlock

Τώρα, όταν βλέπουμε το γράφημα τεσσάρων ωρών, μπορούμε να δούμε ότι η τιμή Ethereum έχει αναβοσβήνει τρία διαφορετικά σήματα αγοράς σε αυτό το χρονικό πλαίσιο.

eth / usd 4ωρο γράφημα 012921

Εικόνα: ETH / USD 4 ώρες

  1. Το MACD δείχνει αυξανόμενη δυναμική.
  2. Η παραβολική SAR έχει αντιστραφεί από bearish σε bullish.
  3. Η τιμή ETH κατάφερε να ανατρέψει τις SMA 20-bar και 50-bar από την αντίσταση στην υποστήριξη.

Πριν από την τιμή, η τιμή του Ethereum αντιμετωπίζει έντονη αντίσταση στα 1.435 $, η οποία ανάγκασε την ETH να σχηματίσει το μοτίβο της διπλής κορυφής. Εάν οι ταύροι κατακτήσουν αυτή τη γραμμή, τότε το ETH θα πρέπει εύκολα να μετακινηθεί στο ψυχολογικό επίπεδο των 1.500 δολαρίων.

Ο δισεκατομμυριούχος Mark Cuban μιλά για το Ethereum και το “Unlimited” Upside of DeFi

Ο δημοφιλής δισεκατομμυριούχος επενδυτής Mark Cuban μοιράστηκε πρόσφατα τις σκέψεις του σχετικά με το Bitcoin, το Ethereum, την αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi) και τα μη εύχρηστα token (NFTs). Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Κουβανός είχε μεταφερθεί στο Twitter για να μοιραστεί τη γνώμη του σχετικά με πολλά κρυπτογραφικά στοιχεία.

Ο Κουβανός είχε σημειώσει ότι τα Bitcoin, Ethereum και ορισμένα altcoins μπορούν να επιβιώσουν από την τρέχουσα κερδοσκοπική φούσκα, παρόμοια με το πώς οι νεοσύστατες εταιρείες όπως οι Amazon, eBay και Priceline επέζησαν από τη φούσκα dot-com, ενώ οι υπόλοιπες απέτυχαν.

Είπε επίσης ότι το Bitcoin είναι ένα «κατάστημα αξίας». Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο CoinDesk, μίλησε για μερικά ψηφιακά στοιχεία. Σχολιάζοντας την αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi) και το Ethereum, είπε ότι του αρέσει ο Ether (ETH), προσθέτοντας ότι είναι το κύριο θεμέλιο του DeFi.

Μιλώντας για την έκρηξη DeFi, είπε:

Πρέπει να περάσουμε από την περίοδο της άγριας Δύσης, αλλά υπάρχει τόσο μικρή τριβή στις συναλλαγές έναντι της παραδοσιακής τραπεζικής. Εάν μπορούν να ξεφύγουν από το φόβο της KYC και άλλων κανονισμών και να αφήσουν τα προϊόντα να αξιοποιήσουν τα πλεονεκτήματά τους, θα μπορούσε πραγματικά να αλλάξει δραματικά τον τραπεζικό τομέα.

Όταν ρωτήθηκε για τον συνολικό χώρο του blockchain, ο Κουβανός είπε ότι «το ανοδικό είναι πραγματικά απεριόριστο». Πρόσθεσε ότι είναι μια πλατφόρμα «για οποιονδήποτε αριθμό καταπληκτικών εφαρμογών που υπερτερούν των παραδοσιακών χρηματοοικονομικών ομολόγων τους».

Μοιράζοντας τις απόψεις του σχετικά με το Bitcoin, ο Κουβανός είπε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούσαν να χειριστούν την αστάθεια, είτε πρόκειται για κρυπτογράφηση είτε για παραδοσιακά στοιχεία. Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει μια αυξανόμενη πίεση καθώς αυξάνεται η τιμή του BTC.

Είναι δύσκολο να ξοδέψεις 35.000 $ σε ένα μόνο BTC και να μην νιώθεις νευρικότητα.

Πρόσθεσε ότι οι σκέψεις του για το εμβληματικό crypto δεν έχουν αλλάξει. «Ποτέ δεν πίστευα ότι ήταν κάτι περισσότερο από ένα κατάστημα αξίας», σημείωσε ο Κουβανός. Σχετικά με τις δυνατότητες του Bitcoin, είπε:

Εξαρτάται από το πόσα άτομα και ιδρύματα αντικαθιστούν το χρυσό με BTC… Το πρόβλημα είναι ότι οι φάλαινες ελέγχουν το παιχνίδι. Δεν υπάρχουν αρκετοί μεγάλοι ιδιοκτήτες bitcoin. Πάρα πολλά είναι σε πολύ λίγα χέρια. Αυτό δημιουργεί ρευστότητα στην αγορά και προκλήσεις από τον κατασκευαστή.

Η Reddit ενώνει τις δυνάμεις με το Ethereum Foundation

Το Reddit, ένα δημοφιλές δίκτυο κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, ενώνει τις δυνάμεις του με το Ίδρυμα Ethereum για να αναβαθμίσει την υποδομή του Community Points. Σχολιάζοντας τη συνεργασία, ο Reddit είπε:

[Η συνεργασία] θα αυξήσει τη δέσμευση [της εταιρείας] για το blockchain, θα επιταχύνει την κλιμάκωση και τους πόρους για το οικοσύστημα Ethereum και θα φέρει την αξία και την ανεξαρτησία της τεχνολογίας blockchain σε εκατομμύρια redditors.

Η Reddit σημείωσε ότι η συνεργασία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2020 με το Scaling Bake-Off. Η προσπάθεια προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το blockchain για να χειριστεί το σύστημα σημείων κοινότητας του ιστότοπου. Είκοσι δύο έργα blockchain είχαν υποβάλει προτάσεις στο Reddit. Τελικά, τα σημεία με βάση το Ethereum εισήχθησαν σε δύο δευτερεύουσες μονάδες: r / CryptoCurrency και r / FortNiteBR. Οι βαθμοί αντιπροσωπεύουν την ιδιοκτησία κάθε χρήστη σε μια κοινότητα, καθώς και ως ανταμοιβές.

Η Reddit έχει πλέον ανακοινώσει ότι οι Πόντοι Κοινότητας θα επεκταθούν σε ολόκληρη την πλατφόρμα και ότι τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την εισαγωγή αυτών των λειτουργιών θα είναι ανοιχτού κώδικα για το κοινό. Ωστόσο, τα λεπτομερή σχέδια της εταιρείας παραμένουν ασαφή. Ο Aya Miyaguchi, εκτελεστικός διευθυντής στο Ίδρυμα Ethereum, δήλωσε ότι η ομάδα είναι ενθουσιασμένη για τις συνεργατικές προσπάθειες.

Η Reddit πρόσθεσε ότι βρίσκεται σε επαφή με πολλά άλλα έργα blockchain. Ένας εκπρόσωπος του ιστότοπου είπε:

Έχουμε εντυπωσιαστεί πολύ με τις απαντήσεις που έχουμε λάβει από την κλιμάκωση και είμαστε σε επαφή με μερικές ομάδες για να διερευνήσουμε αυτές τις επιλογές με περισσότερες λεπτομέρειες.

Η τιμή του Ethereum αναμένεται να φθάσει σε αυτά τα επίπεδα

Με την τιμή Ethereum στην άνοδο, εάν οι ταύροι καταφέρουν να συνεχίσουν αυτή τη θετική ορμή και να σπάσουν πάνω από την αντίσταση 1.435 δολαρίων, θα πρέπει να φτάσουν στο νέο υψηλό όλων των εποχών και να εισέλθουν στο ψυχολογικό επίπεδο των $ 1.500.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner