Ποιες είναι οι καλύτερες μετοχές στο Ηνωμένο Βασίλειο για αγορά για το 2021; 10 Πρέπει να ξέρετε!

Contents

Αποκαλύπτονται οι καλύτερες μετοχές στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2021!

Ψάχνετε τις καλύτερες μετοχές για αγορά το 2021 στο Ηνωμένο Βασίλειο; Το Ηνωμένο Βασίλειο μοιράζεται που οι μεσίτες προτείνουν ως «ισχυρή αγορά»; Ή ίσως υποτιμημένες μετοχές του Ηνωμένου Βασιλείου που πρόκειται να αναπτυχθούν; Μην ψάχνετε άλλο από τις 10 κορυφαίες μετοχές μας στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2021!

Το 2021 θα μπει στα βιβλία της ιστορίας ως εξαιρετικά ενδιαφέρουσα χρονιά για την αγορά μετοχών του Ηνωμένου Βασιλείου, χωρίς αμφιβολία.

Μια καταιγίδα διαφορετικών παραγόντων έπεσε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2020 και έκανε την αγορά μετοχών αρκετά χαοτική. Ενώ ολόκληρος ο κόσμος πανικοβλήθηκε για την πανδημία του κοροναϊού, το Το Ηνωμένο Βασίλειο έσπευσε να διαπραγματευτεί τους όρους αποχώρησης από την ΕΕ.

Τελικά, έκανε την αγορά μετοχών του Ηνωμένου Βασιλείου να πάρει κάποια αδέξια πτώση εδώ και εκεί και φοβόταν πολλές απαραίτητες επενδύσεις.

Αλλά το Ηνωμένο Βασίλειο εξακολουθεί να είναι λιοντάρι όσον αφορά ορισμένα είδη βιομηχανιών, κυρίως φαρμακευτικών προϊόντων, χρηματοδότησης και λογισμικού. Υπερηφανεύεται για την έδρα κάποιων από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες του κόσμου.

Και ενώ πολλές από αυτές τις εταιρείες είχαν μια δύσκολη περίοδο το 2020, 2021 πιθανότατα θα είναι ένα έτος ανάκαμψης καθώς επιστρέφουν στα πόδια τους.

Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε τις καλύτερες μετοχές στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2021, καλύπτοντας 10 που πρέπει να γνωρίζετε. Θα καλύψουμε επίσης τον τρόπο αγοράς μετοχών στο Ηνωμένο Βασίλειο και τον τρόπο επιλογής των καλύτερων μετοχών στο Ηνωμένο Βασίλειο παρακάτω!

Οι 10 καλύτερες μετοχές στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2021!

Ακολουθεί η λίστα με τις 10 καλύτερες μετοχές στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2021:

 1. AstraZeneca
 2. Αβάβα
 3. Απλά φάε
 4. Micro Focus International
 5. Οκάδο
 6. GW Pharmaceuticals
 7. Ομάδα Sage
 8. GlaxoSmithKline
 9. Όμιλος BT
 10. Lloyds Banking

Μπορείτε να αγοράσετε όλα αυτά τα κορυφαία αποθέματα, καθώς και πολλά άλλα, στο eToro και πληρώστε 0% τέλη!

Πώς να επιλέξετε τις καλύτερες μετοχές στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2021?

Η επιλογή των καλύτερων μετοχών στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2021 είναι δύσκολη. Απαιτεί μεγάλη γνώση σχετικά με την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου και κατανόηση των πολιτικών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πέρα από αυτό, πρέπει να γνωρίζετε τις βιομηχανίες για τις οποίες το Ηνωμένο Βασίλειο είναι πιο γνωστό. Ιδιαίτερα όπου υπερέχουν και πού υπολείπονται.

Αλλά όταν πρόκειται για την επιλογή συγκεκριμένων μεριδίων, υπάρχουν πολλά να σκεφτούμε.

Πρώτα απ ‘όλα, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε μετοχές που έχουν πιθανότητα αύξησης της αξίας.


Ή, πιο συγκεκριμένα, μετοχές που έχουν τάση, που σημαίνει ότι είναι κινείται προς μια σαφή κατεύθυνση.

Αλλά μια ανοδική τάση στην τιμή δεν είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να προσέξετε, θέλετε επίσης ερευνήστε άλλα πράγματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη της εταιρείας, όπως τα έσοδα που παράγουν και άλλα σημάδια ανάπτυξης όπως η απόκτηση νέων θυγατρικών.

Και πρέπει επίσης να ορίσετε τι δίνει πραγματικά την αξία της εταιρείας. Τι το κάνει να ξεχωρίζει από παρόμοιες εταιρείες στον ίδιο κλάδο; Τι προσφέρει στους καταναλωτές και τους πελάτες?

Ομοίως, πρέπει να κοιτάξετε τους αντιπάλους τους – τι πιθανότητα έχουν να προσπεράσουν αυτήν την εταιρεία; Φαίνεται εύλογο ότι οι επενδυτές μπορούν να μετακινηθούν από αυτήν την εταιρεία σε έναν από τους αντιπάλους τους?

Αλλά μην ξεχνάτε εξετάστε και τους αρνητικούς παράγοντες. Θέλετε επίσης να εξετάσετε οποιοδήποτε χρέος που μπορεί να έχει η εταιρεία, εάν έχουν κάνει μη ρεαλιστικές υποσχέσεις και εξετάσουν τυχόν αμφιλεγόμενες ενέργειες που ενδέχεται να έχουν κάνει στο παρελθόν.

Στο τέλος, έχει να κάνει με την έρευνα και στη συνέχεια η υποκειμενική γνώμη σας βάσει αυτής της έρευνας. Αυτό που ένας έμπορος πιστεύει ότι είναι ένα καλό μερίδιο; ένας άλλος έμπορος μπορεί να πιστεύει ότι είναι κακός.

Οι καλύτερες μετοχές στο Ηνωμένο Βασίλειο για αγορά για το 2021:

1. AstraZeneca (AZN.L) – Για να φτάσετε τα 8.776,03 £ σε ένα χρόνο?

Εάν αναρωτιέστε εάν είναι καλή στιγμή να αγοράσετε μετοχές της AstraZeneca, είστε τυχεροί! Από τον Ιούλιο του 2020, Η τιμή της μετοχής της AstraZeneca μειώνεται αργά, διευκολύνοντας τους εμπόρους να αγοράσουν μετοχές.

Βεβαίως, η κατάσταση μπορεί να είναι κάπως συγκεχυμένη «αναμονή, γιατί οι μετοχές της AstraZeneca μειώνονται; Δεν πρέπει να ανεβαίνουν; »

Θεωρητικά, ναι, θα το περιμένατε, αλλά σύμφωνα με το Financial Times, Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο μειώθηκαν οι μετοχές της AstraZeneca είναι λόγω ανησυχίας για την εξαγορά της Alexion, άλλη φαρμακευτική εταιρεία.

Εξηγούν ότι ενώ οικονομικά υπάρχει ένα κίνητρο, αλλά όχι πολύ περισσότερες πληροφορίες πέρα ​​από αυτό, που δημιουργεί μια ατμόσφαιρα αβεβαιότητας.

Ωστόσο, παρόλα αυτά, είναι πολύ πιθανό αυτό όταν βλέπουμε το AstraZeneca να ξεκινά να κυκλοφορεί εμβόλια, είναι πολύ πιθανό να έχουμε βελτίωση.

Κοιτάζοντας την πρόβλεψη μεριδίων της AstraZeneca, Επενδυτής Πορτοφολιού προβλέπει ότι εντός του τον επόμενο χρόνο, θα φτάσει τις 8.776,03 λίρες. Αυτή είναι μια πολύ όμορφη αύξηση της τρέχουσας τιμής, καθιστώντας πιθανώς το AstraZeneca μια εξαιρετική αγορά σήμερα.

Έχετε σκεφτεί να αγοράσετε μετοχές στο AstraZeneca (AZN)?

2. Aveva Group (AVV.L) – Υψηλά 5.364 £ τις επόμενες 52 εβδομάδες?

Για να μην συγχέεται με την ασφαλιστική εταιρεία Aviva, η Aveva Group plc, είναι εταιρεία πληροφορικής από το Cambridge. Μετά από ένα χτύπημα στο πρόσωπο από το 2020, η τιμή της μετοχής φαίνεται ότι αρχίζει να ανακάμπτει αρκετά ωραία.

Στην πραγματικότητα, παρά την σκληρή χρονιά, σύμφωνα με Ετήσια έκθεση της Aveva για το 2020 (σελίδα 30), η εταιρεία κατάφερε ακόμη να επιτύχει αύξηση εσόδων 8,8% (ή 833,8 εκατομμύρια £), που είναι εξαιρετικό.

Είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικό οι μετοχές των εμπόρων να ανατρέχουν στο ιστορικό τιμών των μετοχών της Aveva. Σύμφωνα με Yahoo Finance, αυτή τη φορά πέρυσι, η Aveva ήταν φθάνοντας στα υψηλά των £ 4.239,57, το υψηλότερο ποτέ.

Και έτσι, οι έμποροι μετοχών πρέπει να διατηρήσουν ανοιχτό μυαλό για τη δυνατότητα του 2020 απλώς να είναι ένας μικρός λόξυγκας και οι τιμές θα μπορούσαν ξανά να επιστρέψουν σε αυτήν την περιοχή το 2021.

Η πρόβλεψη της μετοχής της Aveva φαίνεται επίσης αισιόδοξη. MarketBeat προτείνει ότι ο Aveva θα μπορούσε να φτάσει τα υψηλότερα των 5.364 £ στο εύρος των 52 εβδομάδων.

Έτσι, στο τέλος, είναι πολύ πιθανό ότι το Aveva είναι ένα καλό μερίδιο για αγορά.

Έχετε σκεφτεί να αγοράσετε μετοχές στο Aveva (AVV)?

3. Just Eat (JE.L) – 100,50 £ ανά μετοχή στον ορίζοντα?

Ακολουθεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα μιας εταιρείας που αναμεταδόθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας: Just Eat. Σε σύγκριση με πολλές από τις εταιρείες αυτής της λίστας, το Just Eat είναι αρκετά νεαρό, εντάχθηκε στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου τον Απρίλιο του 2014 με το σύμβολο ticker JE.

Πράγματι, το 2020 ήταν η χρονιά του διανομέα με άτομα που δεν μπορούσαν να κατευθυνθούν σε εστιατόρια καθ ‘όλη τη διάρκεια του χρόνου, δεν είχαν άλλη επιλογή από το να παραγγείλουν (αν δεν ήθελαν να μαγειρέψουν μόνοι τους, δηλαδή).

Μόνο το όριο αγοράς της Eat έκτοτε εξερράγη φθάνοντας τα 13,49 δισεκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με MarketWatch.

Και σύμφωνα με Yahoo Finance, Το ιστορικό τιμών μετοχών της Just Eat δείχνει πολλά υψηλά και χαμηλά επίπεδα νέα υψηλά των 10.050,00 £ τον Οκτώβριο του 2020 και επέστρεψε στην περιοχή των 9.000 £ τον Ιανουάριο 2021.

Στη συνέχεια, κοιτάζοντας την πρόβλεψη τιμής μετοχής της Just Eat, MarketBeat εκτιμά ότι θα μπορούσε να φτάσει σε υψηλά επίπεδα 100,50 £ ανά μετοχή σε περίοδο 52 εβδομάδων.

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι αυτό Η Just Eat έχει αρκετούς αντιπάλους σε αυτόν τον κλάδο, όπως το Food Panda, το Deliveroo και το Uber Eats, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Έχετε σκεφτεί να αγοράσετε μετοχές στο Απλά Φάτε (JE)?

4. Micro Focus International (MCRO.L) – Τιμή στόχου 19,34 $ για το 2021?

Η Micro Focus International είναι μια εταιρεία λογισμικού και τεχνολογίας πληροφοριών με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Stephen Murdoch και εδρεύει στη μικρή πόλη του Newbury, νοτιοδυτική Αγγλία.

Εάν αναρωτιέστε εάν πρέπει να αγοράσετε μετοχές Micro Focus, βεβαίως δεν τα πήγαινα πολύ καλά τα τελευταία τρία χρόνια, σημαντική μείωση της αξίας το 2019.

Ωστόσο, από το 2020 υπήρξαν σημάδια αυξανόμενης ανοδικής τάσης, που θα μπορούσε να τους κάνει ένα καλό βραχυπρόθεσμο μερίδιο για να κρατήσει.

Κοιτάζοντας τα διαγράμματα για ένα έτος, έξι μήνες και ένα μήνα, υπάρχει σίγουρα μια θετική κίνηση προς τα πάνω.

Ένα εξαιρετικά σημαντικό πράγμα που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε είναι ότι η Micro Focus έχει έναν τόνο θυγατρικών, δύο από τα πιο γνωστά περιλαμβάνουν το NetIQ και το Serena Software.

Και κοιτάζοντας την πρόβλεψη της μετοχής της Micro Focus, Οι αναλυτές του CNN πιστεύω ότι θα μπορούσε να φτάσει υψηλό 19,34 $ στους επόμενους 12 μήνες, προτείνει επίσης στους εμπόρους να κρατήσουν.

Με ενδιαφέρο, WSJ Markets εκτιμά επίσης 19,34 $ ανά μετοχή ως Η υψηλή τιμή στόχου της Micro Focus.

Έχετε σκεφτεί να αγοράσετε μετοχές στο Micro Focus International (MCRO)?

5. Ocado Group (OCDO.L) – Οι μετοχές προβλέπεται να αυξηθούν έως και 30,5%!

Ιδρύθηκε από τους Jonathan Faiman και Tim Steiner, η Ocado τα πήγε άψογα από τότε που ανέλαβε μια αρχική δημόσια προσφορά το 2010 στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Ο Ocado ξεκίνησε αρχικά ως online παντοπωλείο στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αλλά έκτοτε έκτοτε επεκτάθηκε για να γίνει πάροχος τεχνολογίας σε άλλα καθιερωμένα σούπερ μάρκετ, όπως οι Morrisons και άλλοι σε όλο τον κόσμο.

Εξαγοράζοντας ένα ευρύ φάσμα θυγατρικών, η Ocado κατέχει επίσης την Jones Food Company Limited, την Kindred Systems Inc και αρκετές θυγατρικές εταιρείες που βοηθούν την Ocado να λειτουργήσει.

Εξετάζοντας την πρόβλεψη τιμής μετοχής της Ocado, το Financial Times λέει 16 από τους αναλυτές τους πιστεύουν ότι το Το Ocado Group θα μπορούσε να φτάσει τα 3.460,00 £ στους επόμενους 12 μήνες, που θα ήταν ένα αύξηση περίπου 30,5%!

Το Ocado δεν φαίνεται να επιβραδύνεται καθόλου και η μετάβασή τους από τον έμπορο ηλεκτρονικού εμπορίου στον πάροχο λογισμικού θα μπορούσε να βελτιώσει μαζικά την αξία των μετοχών της τα επόμενα χρόνια. Όλα αυτά κάνουν τις μετοχές της Ocado μια εξαιρετική αγορά αυτή τη στιγμή.

Έχετε σκεφτεί να αγοράσετε μετοχές στο Ocado Group (OCDO)?

6. GW Pharmaceuticals (GWPH.L) – Η πρόβλεψη θα φτάσει τα 1.102.884 $ τα επόμενα πέντε χρόνια!

Η αγορά μετοχών στην GW Pharmaceuticals μπορεί να είναι το πιο έξυπνο πράγμα που κάνετε! Θα είναι πιθανώς το μερίδιο με την καλύτερη απόδοση στη λίστα μας για το 2021!

Η GW Pharmaceuticals έκανε το όνομά της με το όνομα πρώτη εταιρεία στον κόσμο που έλαβε έγκριση για την πώληση φαρμάκων που προέρχονται από φυτά κάνναβης (ειδικά ναβιξιμόλες).

Από την έγκριση των nabiximols το 2010, οι μετοχές της GW Pharmaceuticals ανέβηκαν στα ύψη, και παρά τα λίγα σκαμπανεβάσματα, γενικά κινείται προς τα πάνω.

Αλλά ίσως η μεγαλύτερη ανοδική τάση άρχισε να κερδίζει τον Δεκέμβριο του 2020 και τώρα οι μετοχές έχουν φτάσει στο υψηλότερο σημείο τους ποτέ, ξεπερνώντας τελικά τα $ 200.

Σύμφωνα με 10 αναλυτές που εργάζονται για CNN, Πρόβλεψη τιμής μετοχής της GW Pharmaceuticals είναι υψηλό των 220 $ για τους επόμενους 12 μήνες, που θα μπορούσε να ειπωθεί ότι είναι πολύ συντηρητικό.

Το Gov Capital είναι πολύ πιο αισιόδοξο, δίνοντας στην GWPH μια πρόβλεψη μετοχής 337.781498 $ για τον επόμενο χρόνο και πρόβλεψη 1.102.884 $ για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Όλα αυτά κάνουν την GW Pharmaceuticals σίγουρα μια καλή αγορά!

Έχετε σκεφτεί να αγοράσετε μετοχές στο Φαρμακευτικά προϊόντα GW (GWPH)?

7. Sage Group (SGE.L) – Αύξηση 29,2% σε 12 μήνες?!

Η αγορά μετοχών στο Sage Group θα μπορούσε να είναι μια πραγματική κλοπή το 2021 με το Financial Times δίνοντας την πρόβλεψη της μετοχής της Sage Group για έως 780,00 λίρες στους επόμενους 12 μήνες (αύξηση 29,2%!).

Για εκείνους που δεν γνωρίζουν, το Η Sage Group είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας του Ηνωμένου Βασιλείου και επικεντρώνεται στον «προγραμματισμό πόρων επιχειρήσεων» και έχει περίπου 6,1 εκατομμύρια πελάτες με γραφεία σε όλο τον κόσμο.

Η πολυεθνική εταιρεία λειτουργεί από τη δεκαετία του 1980 και ο Όμιλος Sage έχει πλέον πολλές θυγατρικές. Πιο πρόσφατα, το 2018, διόρισαν τον Steve Hare ως CEO.

Σε γενικές γραμμές, ενώ οι μετοχές του Sage Group φαίνονται αρκετά ασταθείς με μεγάλες κινήσεις πάνω και κάτω, Οι αναλυτές είναι αισιόδοξοι λόγω της αύξησης των οργανικών εσόδων, που αναφέρθηκε ότι ήταν έως 1,4% ή £ 447 εκατομμύρια, όπως αναφέρθηκε από τον Calum Muirhead του Προληπτικοί επενδυτές.

Και κοιτάζοντας το ιστορικό τιμών των μετοχών της Sage, ενώ σίγουρα έχει μειωθεί από πριν από ένα χρόνο, αυτό δεν είναι πολύ εκπληκτικό, καθώς αυτό είναι σαφώς αντίκτυπο της πανδημίας. (Yahoo Finance ανέφεραν ότι το Sage Group έφτανε υψηλά περίπου 791,40 £ τον Φεβρουάριο του 2020.)

Έχετε σκεφτεί να αγοράσετε μετοχές στο Sage Group (SGE)?

8. GlaxoSmithKline (GSK.L) – Υποτιμημένο έως και 30%; Υπέροχη αγορά?

Οι μετοχές της GlaxoSmithKline πήραν μια πραγματική πτώση το 2020 και έχασαν πολύ αξία. Ωστόσο, πιο πρόσφατα, Πολλοί έχουν βγει υποδηλώνοντας ότι μπορεί να υποτιμηθεί δραματικά. Αναζητώντας άλφα πιστεύει ότι μπορεί να είναι έως και 30% υποτιμημένο.

Με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Emma Walmsley, η GlaxoSmithKline μπορεί να βρίσκεται σε σημαντικό σημείο καμπής με περισσότερους τρόπους από έναν.

Πρώτα απ ‘όλα, από όλες τις μετοχές αυτής της λίστας, το GlaxoSmithKline είναι το καλύτερη αντιστάθμιση έναντι της AstraZeneca καθώς η GSK μπορεί επίσης σύντομα να αρχίσει να παράγει το δικό της εμβόλιο κοραναϊού μαζί με τη Sanofi.

Ωστόσο, τον Δεκέμβριο του 2020, Η GSK ανέφερε ότι θα υπήρχε καθυστέρηση στην παραγωγή του εμβολίου τους, που πιθανότατα είναι ο λόγος πίσω από τις χαμηλές μετοχές του αυτή τη στιγμή.

Το δεύτερο πιο ενδιαφέρον πράγμα που πρέπει να εξετάσουμε είναι οι φήμες GlaxoSmithKline ενδέχεται να υποβληθεί σε εξαγορά.

Το 2015, ήταν φήμη ότι Roche και Johnson & Τζόνσον και οι δύο ενδιαφερόταν για «υποβολή προσφορών για την εταιρεία». Και αν η GlaxoSmithKline ήταν ποτέ σε θέση να την αναλάβει, σίγουρα θα ήταν τώρα.

Πρέπει σίγουρα να σκεφτείτε να αγοράσετε μετοχές της GlaxoSmithKline εάν πιστεύετε ότι είναι υποτιμημένη και θα μπορούσε να ανακάμψει από τα τρέχοντα χαμηλά. Θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία αγοράς.

Κοιτάζοντας την προβολή τιμών μετοχής της GSK, MarketBeat πιστεύει ότι αυτό θα μπορούσε να φτάσει τα 1.772,51 £ στις επόμενες 52 εβδομάδες.

Έχετε σκεφτεί να αγοράσετε μετοχές στο GlaxoSmithKline (GSK)?

9. BT Group (BT.L) – Θα μπορούσε να αναλάβει κίνδυνο με 5G?

Κοιτώντας κατ ‘ευθείαν στην υπόθεση, ο Όμιλος BT δεν μοιάζει με την πιο ελκυστική εταιρεία που αγοράζει μετοχές.

Αναμφισβήτητα οι καλύτερες μέρες τους είναι στην καλύτερη περίπτωση 20 χρόνια πίσω τους και οι έμποροι μιλούν για ένα Κατάρρευση μετοχών BT για πολύ καιρό τώρα.

Και ακριβώς όπως το GSK παραπάνω, το Το BT Group έχει επίσης υποστεί φήμες εξαγοράς πολύ. Αναζητώντας άλφα ανέφεραν «κακή ιστορική διαχείριση» και «μεγάλο χρέος και συνταξιοδοτικές υποχρεώσεις» ως βασικούς λόγους για τη συνεχώς μειούμενη αξία του.

Σύμφωνα με Yahoo Finance, τον Φεβρουάριο του 2020, Οι ιστορικές τιμές μετοχών της BT έφτασαν τα £ 157,66 στο υψηλότερο.

Αλλά παρά την τραχιά ιστορία, Οι τιμές μπορεί να αυξηθούν εξαιρετικά λόγω 5G. Σωστά, Το BT είναι ένας σημαντικός παίκτης που δημιουργεί το 5G δίκτυο σε ολόκληρο το ΗΒ.

Το κύριο ζήτημα που πρέπει να εξετάσουμε τώρα είναι το αντικατάσταση του εξοπλισμού Huawei που χρησιμοποιήθηκε αρχικά. Εάν το BT μπορεί να το κάνει αυτό, μπορεί να προσθέσει μεγάλη αξία.

Έχετε σκεφτεί να αγοράσετε μετοχές στο Ομάδα BT (BT)?

10. Lloyds Banking Group (LLOY.L) – Όμορφη αύξηση 22,1% που έρχεται το 2021?

Το Lloyds είναι ένα από τα λίγα μερίδια αυτής της λίστας που πραγματικά κάνει καλύτερα τώρα από ό, τι ήταν πέρυσι το 2020.

Τώρα, παρά αυτό, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα εάν Οι μετοχές Lloyds θα ανακάμψουν στο επίπεδο που κάποτε επέστρεψαν στα τέλη της δεκαετίας του 90 και στις αρχές έως τα μέσα της δεκαετίας του 2000, αλλά η ελαφρά βελτίωση θα μπορούσε ακόμα να είναι ένα καλό σημάδι.

Σύμφωνα με τον Stuart Blair του Yahoo Finance, ο μεγαλύτερος λόγος για τον οποίο Οι μετοχές Lloyds είναι τόσο χαμηλές αυτή τη στιγμή οφείλεται στην πανδημία, που οδήγησε σε «πτώση της τιμής των μετοχών κατά 42%», και είναι πιθανό ότι καθώς προχωρούμε πέρα ​​από την πανδημία, οι τιμές των μετοχών ενδέχεται να ανακάμψουν.

Και όσον αφορά την τιμή της μετοχής Lloyds σε πέντε χρόνια, ο Alan Oscroft γράφει για Το Motley Fool λέει «πιστεύω ότι εμείς θα μπορούσε να δει ένα από τα καλύτερα μερίσματα στο FTSE 100“.

Επιπλέον, η πρόβλεψη τιμής μετοχής Lloyds είναι προβλεπόμενη από CNN για να φτάσετε στο υψηλό των 2,47 $, ένα δυναμικό αύξηση 22,1%.

Όλα αυτά μπορεί να σημαίνει ότι το Lloyds θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική αγορά αυτή τη στιγμή.

Έχετε σκεφτεί να αγοράσετε μετοχές στο Lloyds (LLOY)?

Συμπέρασμα: Ποιες είναι οι καλύτερες μετοχές στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2021?

Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση που εξαρτάται πραγματικά από το τι ακριβώς ψάχνετε στην αγορά μετοχών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το 2021 αναμφίβολα θα είναι μια ενδιαφέρουσα χρονιά για την αγορά μετοχών, αλλά Όχι όλα όσα έχουμε αναφέρει στη λίστα μας δεν θα ταιριάζουν με το είδος του εμπόρου που είστε.

Μερικά από τα καλύτερα μερίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτήν τη στιγμή σχετίζονται με λογισμικό και φαρμακευτικά προϊόντα που θα μπορούσαν να είναι τομείς για τους οποίους γνωρίζετε πολύ ή είναι τομείς για τους οποίους δεν γνωρίζετε τίποτα.

Εσύ επίσης πρέπει να λάβετε υπόψη τον κίνδυνο με τον οποίο είστε άνετοι. Οι έμποροι μετοχών με όρεξη υψηλού κινδύνου μπορεί να ενδιαφέρονται για τον Όμιλο BT.

Οι έμποροι που ενδιαφέρονται για εμβόλια κοραναϊού πρέπει σίγουρα να εξετάσουν τα AstraZeneca και GlaxoSmithKline. Μπορεί να θέλουν να ανταλλάξουν και τα δύο ή απλά να κολλήσουν σε ένα.

Ενώ οι έμποροι που εστιάζουν στο λογισμικό πρέπει να γνωρίζουν για το Sage, το Ocado, το Micro Focus και το Aveva.

Το Ocado είναι λίγο ξεκάθαρο εκεί καθώς εστιάζει περισσότερο στο λιανικό εμπόριο. Θα μπορούσε ακόμη και να ονομαστεί διαταραχή της βιομηχανίας, καθώς η τεχνολογία της θα μπορούσε να δώσει σε πολλά σούπερ μάρκετ σε όλο τον κόσμο ένα προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους, ειδικά κατά την πανδημία.

Είναι επίσης πολύ εύκολο να δούμε πώς θα μπορούσε η Ocado να αναπτυχθεί ως εταιρεία, ενώ άλλες εταιρείες λογισμικού απαιτούν περισσότερη τεχνογνωσία για να μετρήσουν εάν αξίζουν συναλλαγές.

Σε παρόμοια φλέβα, Το Just Eat μπορεί επίσης να συνεχίσει να ευδοκιμεί σε πανδημικές συνθήκες, αλλά δεν είναι εντελώς μοναδικοί με αρκετούς αντιπάλους στην ίδια βιομηχανία για να αντιμετωπίσουν και ίσως πρέπει να προσφέρουν κάτι διαφορετικό για να ξεχωρίζουν περισσότερο.

Τώρα, ενώ οι διαδικτυακές αγορές εξελίσσονται, δεν οφείλεται μόνο στην πανδημία, αλλά αποτελεί μια ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία στο Ηνωμένο Βασίλειο για μεγάλο χρονικό διάστημα με ορισμένες εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου να πρωτοπορούν παγκοσμίως.

Και για τους εμπόρους που αναζητούν κάτι πολύ διαφορετικό, μπορούν να εξετάσουν την GW Pharmaceuticals, το οποίο πιθανότατα θα συνεχίσει να κάνει σημαντικές ανακαλύψεις με φάρμακα από φυτά κάνναβης.

Συνολικά, εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα για το τι θα μπορούσε να ξεδιπλωθεί το 2021.

eToro – Αγορά καλύτερων μετοχών στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς προμήθεια

χρηματιστής etoro

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στο χρηματιστήριο για πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει. Ενδέχεται να ισχύουν άλλες χρεώσεις

Πώς μπορώ να αγοράσω μετοχές στο ΗΒ?

Ανετα. Η αγορά μετοχών στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι πολύ απλούστερη σήμερα από ό, τι στο παρελθόν. Εφόσον έχετε τα ακόλουθα, μπορείτε να οργανώσετε και να κάνετε συναλλαγές μέσα σε λίγα λεπτά:

 • Έγκυρη αναγνώριση.
 • Ένα λογικό χρηματικό ποσό για συναλλαγές.
 • Μια σύνδεση στο Διαδίκτυο.
 • Μια προθυμία για μάθηση.

Εάν θέλετε να αγοράσετε μετοχές στο Ηνωμένο Βασίλειο σε μία από τις εταιρείες που αναφέρονται παραπάνω, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν διαδικτυακό χρηματιστή.

Βήμα 1: Δημιουργήστε έναν λογαριασμό με έναν αξιόπιστο μεσίτη

Όταν λέμε, «αξιόπιστος μεσίτης», εννοούμε έναν που έχει ρυθμιστεί! Συνήθως μπορείτε να βρείτε αυτές τις πληροφορίες στο κάτω μέρος της σελίδας του μεσίτη.

Συνήθως, θα περιλαμβάνει το πλήρες όνομα της εταιρείας, τον οργανισμό από τον οποίο ρυθμίζονται και τον αριθμό αναφοράς τους.

Στην ιδανική περίπτωση, εάν θέλετε να ανταλλάξετε μετοχές στο ΗΒ, θα θελήσετε έναν μεσίτη με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο επειδή θα μπορούν να σας προσφέρουν μια πιο διαφορετική γκάμα μετοχών στο Ηνωμένο Βασίλειο και η ποικιλομορφία είναι σημαντική αν θέλετε να κερδίσετε και να αποφύγετε τον κίνδυνο.

Και έτσι, θα πρέπει να αναζητήσετε έναν μεσίτη που είναι ρυθμίζεται από την FCA (Αρχή χρηματοοικονομικής συμπεριφοράς).

Μην πηγαίνετε μόνο με τον πρώτο μεσίτη που συναντάτε, ερευνήστε τους και μάθετε τι προσφέρουν. Κοιτάξτε τους διαφορετικούς τύπους λογαριασμών, την πρόσβαση στην αγορά που παρέχουν, την πλατφόρμα που χρησιμοποιούν και το εκπαιδευτικό υλικό.

Και κατά κανόνα, αγνοήστε τα μπόνους και άλλα λαμπερά πράγματα. Αυτό που πραγματικά θέλετε είναι ένας σταθερός μεσίτης που δεν χρειάζεται να σας προσφέρει μπόνους επειδή είναι ήδη γνωστό ότι είναι αρκετά καλός.

Η λήψη αποφάσεων για τέτοιες λεπτομέρειες μπορεί να σας οδηγήσει να παραβλέψετε πιο σημαντικά πράγματα, όπως τέλη και πρόσβαση στην αγορά.

Μόλις επιλέξετε έναν μεσίτη, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και μπορεί να χρειαστεί να υποβάλετε κάποια ταυτότητα για να αποδείξετε ποιος είστε.

Στην ιδανική περίπτωση, ακόμη και αν ο μεσίτης σας δεν το ζητήσει στην αρχή, είναι καλό να το ξεπεράσετε γιατί ίσως χρειαστεί να αποσύρει χρήματα και θα είναι απογοητευτικό εάν σας εμποδίσουν, επειδή δεν έχετε αποδείξει ποιοι είστε.

Βήμα 2: Κάντε μια κατάθεση

Σχεδόν όλοι οι μεσίτες απαιτούν από εσάς να κάνετε μια κατάθεση για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση του λογαριασμού σας (ωστόσο, ορισμένοι σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε χωρίς κατάθεση).

Συνήθως, θα έχουν μια ελάχιστη αποδεκτή κατάθεση η οποία συνήθως δεν είναι πολύ. Οπως και να έχει, θα θελήσετε να καταθέσετε ένα ποσό που θα σας επιτρέψει να κάνετε αποτελεσματικές συναλλαγές.

Ένας σημαντικός κανόνας: μην καταθέτετε χρήματα που χρειάζεστε για να επιβιώσετε! Κρατήστε το στο πλάι. Χρησιμοποιήστε μόνο χρήματα που αισθάνεστε άνετα να χάσετε εάν το χειρότερο έρχεται στο χειρότερο.

Βήμα 3: Ερευνήστε τις μετοχές που θέλετε να αγοράσετε

Αν και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίζετε ήδη ποιες μετοχές θέλετε να αγοράσετε, είναι σημαντικό να έχετε ορισμένους στόχους σχετικά με το πότε πρέπει να εισέλθετε και να βγείτε από την αγορά.

Για να το κάνετε αυτό πρέπει να το κάνετε μάθετε για το ιστορικό των μετοχών (σημειώστε πώς εξετάσαμε αυτό για όλες τις μετοχές που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο παραπάνω) και προσδιορίστε τις δυνατότητές τους, οι οποίες μπορούν στη συνέχεια να σας ενημερώσουν πότε να μπείτε και να βγείτε από την αγορά.

Όταν είστε τελικά έτοιμοι να ξεκινήσετε τις συναλλαγές με τις μετοχές που θέλετε να αγοράσετε, είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχετε στρατηγική διαχείρισης κινδύνων στη θέση.

Ένας εξαιρετικός κανόνας στον οποίο πολλοί έμποροι τηρούν είναι να επενδύουν μόνο μεταξύ 1-2% του λογαριασμού συναλλαγών σας (τα χρήματα που καταθέσατε στο προηγούμενο βήμα) σε οποιαδήποτε συναλλαγή.

Γιατί να το κάνετε αυτό?

Επειδή ο λογαριασμός συναλλαγών σας θα διαρκέσει περισσότερο, θα μετριάσετε τον κίνδυνο και θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να προσθέσετε τα κέρδη σας.

Μεγάλος! Τώρα, τελικά, διαπραγματεύεστε μετοχές στο ΗΒ!

Βασικά σημεία

Εάν θυμάστε τίποτα από ποιες είναι οι καλύτερες μετοχές στο Ηνωμένο Βασίλειο για αγορά 2021: 10 που πρέπει να ξέρετε! φτιάξτε αυτά τα βασικά σημεία.

 • Οι ισχυρές φαρμακευτικές, λογισμικές και χρηματοοικονομικές εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου. Μερικές από τις καλύτερες μετοχές μας στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2021 είναι σε αυτούς τους τομείς.
 • Πολλές μετοχές ανακτώνται ακόμη από το Brexit και τον κοροναϊό. Αυτό δημιούργησε μερικές εξαιρετικές ευκαιρίες αγοράς.
 • Τα AstraZeneca και GlaxoSmithKline θα μπορούσαν και τα δύο να επωφεληθούν σημαντικά από την παραγωγή εμβολίων κοροναϊού. Υπάρχουν όμως και άλλα πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη, όπως ζητήματα παραγωγής και ανεξήγητες εξαγορές άλλων εταιρειών.
 • Στο τέλος, πρόκειται για τις κοινές χρήσεις που σας ταιριάζουν καλύτερα. Φυσικά μπορείτε να ανταλλάξετε ό, τι θέλετε, αλλά είναι καλύτερο να παραμείνετε σε αυτό που γνωρίζετε και κατανοείτε.

Διαβάστε επίσης:

Τι κορυφαία 15 αποθέματα θα εκραγούν το 2021?

Η επένδυση σε αυτές τις 5 μετοχές θα μπορούσε τώρα να σας κάνει εκατομμυριούχο

Οι 10 κορυφαίες μετοχές του Ηνωμένου Βασιλείου για επένδυση το 2021

7 καλύτερες μετοχές στο Ηνωμένο Βασίλειο για αναζήτηση το 2021 και πέρα

5 Ασταμάτητα αποθέματα σε υψηλά επίπεδα όλων των εποχών που μπορείτε ακόμα να αγοράσετε

Κορυφαίες 7 μετοχές τηλεπικοινωνιών με απόδοση για αγορά το 2021

Συχνές ερωτήσεις

Ακόμα δεν είστε σίγουροι πώς θα κυκλοφορήσει το 2021 για μετοχές στο Ηνωμένο Βασίλειο; Ίσως αυτές οι συχνές ερωτήσεις να σας βοηθήσουν.

Θα επιβιώσει η αγορά μετοχών του Ηνωμένου Βασιλείου στο Brexit?

Από τότε που το Ηνωμένο Βασίλειο ψήφισε να αποχωρήσει από την ΕΕ το 2016, η οικονομία δεν ήταν ποτέ η ίδια.

Ωστόσο, παρά την απαισιοδοξία, η απάντηση είναι πιθανό να είναι: Ναι το Μετοχές στο ΗΒ αγορά θα επιβιώσει Brexit.

Ενώ τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά δραματικά για ορισμένες επιχειρήσεις, iαναπόφευκτα το Ηνωμένο Βασίλειο θα επιβιώσει Brexit, τελικά θα προχωρήσει.

Αν και πολλές μεγάλες επιχειρήσεις, ιδίως χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, έχουν φύγει για την ηπειρωτική Ευρώπη, – το Παρίσι, το Άμστερνταμ και τις πόλεις γύρω από τη Γερμανία – οι οικονομικές γνώσεις και η τεχνογνωσία παραμένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ορισμένες από τις μεγαλύτερες τράπεζες εξακολουθούν να βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Λονδίνο εξακολουθεί να αποτελεί σημαντικό χρηματοοικονομικό κέντρο.

Ακόμα κι αν το ΗΒ δεν φτάσει ποτέ στο οικονομικό κύρος που είχε, οι μετοχές του Ηνωμένου Βασιλείου θα εξακολουθούν να αξίζουν διαπραγμάτευση. Θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν, να μην μπαίνουν σε κάποια δραματική σπείρα που δεν τελειώνει ποτέ.

Στο τέλος, μπορεί να είναι μια διαδικασία «έξω με το παλιό και με το νέο», καθώς οι εταιρείες θα πρέπει είτε να προσαρμοστούν στην αλλαγή είτε να ξεθωριάσουν στα βιβλία της ιστορίας.

Και εκτός από τη χρηματοδότηση, Το Ηνωμένο Βασίλειο εξακολουθεί να είναι ο ηγέτης σε αρκετές διαφορετικές βιομηχανίες, ιδιαίτερα στην επιστήμη και την τεχνολογία.

Ίσως το πιο εκθαμβωτικό ζήτημα αυτή τη στιγμή είναι οι εξαγωγές και οι εισαγωγές, με τις οποίες αντιμετωπίζει το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και πάλι, αυτό θα επιλυθεί τελικά καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο μαθαίνει να το αντιμετωπίζει. Ουσιαστικά, αυτά τα είδη προβλημάτων αυξάνονται.

Πώς θα επηρεάσει ο coronavirus την αγορά μετοχών του Ηνωμένου Βασιλείου?

Το Ηνωμένο Βασίλειο υπήρξε πράγματι μία από τις χώρες που πλήττονται περισσότερο από την Ευρώπη, με έναν από τους υψηλότερους αριθμούς θανάτων στον κόσμο.

Τη στιγμή της γραφής, σύμφωνα με Παγκόσμιομετρο, το Ηνωμένο Βασίλειο είναι το πέμπτο υψηλότερο όσον αφορά τους θανάτους, μετά από τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, το Μεξικό και την Ινδία, οι οποίες έχουν πολύ υψηλότερο πληθυσμό από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Και αυτό φυσικά έβλαψε πώς γίνεται αντιληπτό το Ηνωμένο Βασίλειο οικονομικά τόσο εντός όσο και εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σύμφωνα με την Βιβλιοθήκη House of Commons:

«Το μέγεθος της ύφεσης που προκλήθηκε από το ξέσπασμα του κοραναϊού είναι άνευ προηγουμένου στη σύγχρονη εποχή. Το ΑΕΠ του Ηνωμένου Βασιλείου ήταν 25% χαμηλότερο κατά τη διάρκεια της κρίσης τον Απρίλιο του 2020 από ό, τι ήταν μόλις δύο μήνες νωρίτερα τον Φεβρουάριο. “

Όταν σκεφτόμαστε μετοχές του Ηνωμένου Βασιλείου στο πλαίσιο του coronavirus, υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη: 1Πώς επηρεάζει η πανδημία τις βιομηχανίες και 2) τις ενέργειες που λαμβάνει η βρετανική κυβέρνηση.

Οι έμποροι μετοχών δεν πρέπει να αφήνουν την πτώση των τιμών να τους τρομάξει. Εάν δείτε ότι μια εταιρεία κάνει χειρότερα από ό, τι πριν από ένα χρόνο, μην το πάρετε καθώς αποτυγχάνουν ή χάνουν την ορμή τους.

Πολλές μετοχές έχουν μειωθεί από πέρυσι και όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο! Η πανδημία άρχισε πραγματικά να βυθίζει τα δόντια της γύρω στο Μάρτιο του 2020 και έτσι, φυσικά, οι μετοχές δεν πρόκειται να επιστρέψουν στο ίδιο επίπεδο τον Φεβρουάριο του 2021.

Αντ ‘αυτού, πρέπει Σκεφτείτε την πανδημία ως ευκαιρία αγοράς για να μπείτε σε μετοχές που μπορεί να ήταν πολύ ακριβές στο παρελθόν και να περιμένετε να επαναληφθούν τα πράγματα. Αυτό όμως απαιτεί μεγάλη υπομονή.

Τούτου λεχθέντος, λάβετε επίσης υπόψη ότι οποιαδήποτε πακέτα ερεθίσματος που εφαρμόζει η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου θα μπορούσε να είναι ένα δίκοπο σπαθί. Ενώ μπορεί να προσφέρει κάποια προσωρινή ανακούφιση, μπορεί να καταλήξει να υποτιμήσει τη δύναμη της λίρας.

Ένα γεγονός που θα είναι σύντομα στον ορίζοντα είναι το τέλος του σχέδιο που θα τεθεί σε ισχύ στα τέλη Μαρτίου 2021.

Όμως όλη αυτή η αρνητικότητα, 2021 θα μπορούσε να είναι το έτος ανάκαμψης, και αν τα πράγματα λειτουργούν, μπορεί να δούμε μια μεγάλη κίνηση προς τα πάνω έως το 2022.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map