7 αποθέματα που θα μπορούσαν να σας κάνουν εκατομμύρια το 2018

Υπάρχουν πάντα ευκαιρίες που πρέπει να αναζητηθούν στον κόσμο των συναλλαγών και με τη σωστή επενδυτική εκπαίδευση μπορείτε να μάθετε να εντοπίζετε ένα καλό προβάδισμα. Το οικονομικό κλίμα είναι ενθαρρυντικό καθώς προσβλέπουμε στο υπόλοιπο του 2018. Η αύξηση των θέσεων εργασίας είναι θετική, η εμπιστοσύνη των επιχειρήσεων αρχίζει να ανακάμπτει μετά την έκρηξη του Brexit και τα εταιρικά κέρδη κερδίζουν δυναμική. Ακολουθούν επτά εταιρείες που εκτείνονται σε διαφορετικές βιομηχανίες και έχουν τη δυνατότητα τεράστιας ανάπτυξης φέτος:

1. Facebook

λογότυπο facebook

Το Facebook υπήρξε σταθερά το επίκεντρο και αξίζει τη θέση του ως μία από τις κορυφαίες μετοχές για το 2018. Το Facebook (FB) και το Alphabet (GOOG, GOOGL) έχουν δημιουργήσει κάτι δυοπώλιο σε έναν κλάδο που συνεχίζει να είναι εξαιρετικά κερδοφόρος με εξαιρετικό αναπτυξιακό δυναμικό: ψηφιακή διαφήμιση. Υπάρχουν περισσότεροι από δύο δισεκατομμύρια χρήστες Facebook παγκοσμίως, και συνεχίζουν να τροφοδοτούν την αύξηση των πωλήσεων και των κερδών γρηγορότερα από την Google. Ωστόσο, και οι δύο ανταλλάσσουν για παρόμοιες αναλογίες τιμής: κέρδη – ακριβώς πάνω από 25. Ωστόσο, το Facebook είναι η καλύτερη επιλογή για επενδύσεις, καθώς είναι ταχύτερα αναπτυσσόμενος, με την προσδοκία για 33% αύξηση το 2018, σύμφωνα με τα US News.

Πηγή: https://www.investors.com/news/technology/facebook-is-top-stock-pick-for-2018-receives-price-target-boost/

2. Πελάτες Bancorp

Πελάτες Bancorp λογότυπο

Πρόκειται για μια μετοχική τράπεζα μικρού κεφαλαίου που κατά κάποιον τρόπο παρέμεινε κάτω από το ραντάρ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εκτιμώντας περίπου 800 εκατομμύρια δολάρια, ο πελάτης Bancorp (CUBI) σχεδιάζει ένα γύρισμα του BankMobile, το οποίο είναι ένα τμήμα ψηφιακής τραπεζικής της εταιρείας που εξυπηρετεί κυρίως τους μαθητές. Η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν από τα μέσα του 2018, με τους μετόχους να επιτυγχάνουν 3,57 $ ανά μετοχή των ιδίων κεφαλαίων. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει, ακόμη και με συντηρητικές εκτιμήσεις, τουλάχιστον 40% ανοδική.

Πηγή: https://money.usnews.com/investing/stock-market-news/articles/2018-01-04/customers-bancorp-inc-cubi-stock

3. Store Capital Corp.

Λογότυπο Store Capital Corp

Οι μετοχές της εταιρείας χαρτοφυλακίου του Warren Buffet, Berkshire Hathaway, κέρδισαν 394% από την αρχή της χιλιετίας. Το 2016, αυτή η εταιρεία αγόρασε μερίδιο 9,8% στο Store Capital (STOR), επενδυτές ακινήτων με έμφαση σε λειτουργικά ακίνητα μίσθωσης, όπως κινηματογράφοι και εστιατόρια. Το χαρτοφυλάκιό του είναι διαφορετικό, έχει περισσότερο από 99% πληρότητα και σημαντική υποστήριξη, οπότε μοιάζει με μια εξαιρετική επιλογή για το 2018.

Πηγή: https://seekingalpha.com/article/4085598-buffett-bought-store-capital

4. Συγκρότημα Ομίλου Alibaba

Λογότυπο ομάδας Alibaba


Οι μετοχές στην Alibaba διπλασιάστηκαν έως το 2017, αλλά η εταιρεία αξίζει άλλο ράλι φέτος. Η Alibaba (BABA) είναι η μόνη εταιρεία αξίας άνω των 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων που παρατηρείται αύξηση εσόδων 50% ετησίως για τα τελευταία πέντε χρόνια. Η BABA δημοσίευσε κέρδη εσόδων που ανταγωνίζονται εκείνα της Amazon, με ανάπτυξη έως το 2017 που ξεπέρασε τα τελευταία. Αυτό το είδος ανάπτυξης είναι σαν σκόνη χρυσού, οπότε η BABA πρέπει να είναι η κορυφαία επιλογή αποθεμάτων για το 2018.

Πηγή: https://money.usnews.com/investing/stock-market-news/articles/2018-01-08/alibaba-group-holding-ltd-baba-stock

5. Ryanair Holdings PLC

Λογότυπο Ryanair

Πρόκειται για τη δημοφιλέστερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης, και παρά τις πολύ δημοφιλείς πιλοτικές ελλείψεις που προκάλεσαν την ακύρωση 20.000 πτήσεων, εξακολουθεί να σημειώνει υψηλά κέρδη. Η οικονομική αεροπορική εταιρεία δεν μπορεί να σταματήσει να επεκτείνει την πελατειακή της βάση, επομένως τα στατιστικά στοιχεία ανάπτυξης αναμένεται να συνεχιστούν σε αυτά τα εντυπωσιακά επίπεδα. Ο διαγωνισμός δεν μπορεί να προσφέρει τους χαμηλούς ναύλους που διαθέτει η Ryanair (RYAAY), οπότε έχει ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Πηγή: https://investorplace.com/2018/02/ryaay-stock-company-turbulence/#.Wp_0EajFLIU

6. Ταξιδιωτικές εταιρείες

Λογότυπο ταξιδιωτικών εταιρειών

Οι ταξιδιώτες (TRV) προσφέρουν ασφάλιση ακινήτων, ατυχημάτων και οχημάτων και επέζησαν από μια καταστροφική χρονιά για τους Αμερικανούς ασφαλιστές το 2017. Το TRV είχε χαμηλή απόδοση στα τελευταία στάδια του 2017, αλλά παρέμεινε κερδοφόρο ακόμη και μέσω των τεράστιων τυφώνων που κατέστρεψαν την ήπειρο, καθώς και την Καλιφόρνια πυρκαγιές Η TRV συνεχίζει τις επαναγορές μετοχών, καταβάλλοντας μέρισμα 2,1% συν οφέλη κάθε φορά που αυξάνονται τα επιτόκια.

Πηγή: https://seekingalpha.com/article/4139578-travelers-buy-rally

7. Delphi Automotive

Delphi Automotive λογότυπο

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα αποθέματα για επενδύσεις για το 2018, με ένα προφίλ ανταμοιβής κινδύνου που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Οι Δελφοί (DLPH) έχουν δύο μεγάλα τμήματα: ένα που επικεντρώνεται σε αυτοκινούμενα αυτοκίνητα και ηλεκτρικά οχήματα και ένα που επικεντρώνεται σε κινητήρες. Ο κίνδυνος υπερτίμησης είναι πάντα εκεί, αλλά στα κέρδη 20 φορές, ο μειωμένος κίνδυνος είναι σχετικά μικρός. Το ανοδικό είναι πολύ μεγαλύτερο, καθώς το τμήμα κινητήρα πρέπει να περιστραφεί για να επικεντρωθεί στον πολύ πιο ζεστό χώρο των αυτοκινούμενων αυτοκινήτων. Τα Spinoffs ξεπερνούν συχνά τη γενική αγορά και αυτό είναι μια καυτή προοπτική.

Πηγή: https://www.forbes.com/sites/joecornell/2017/12/06/delphi-automotive-splits-into-two/#6bb5f6b94257

Συνοψίζοντας, το 2018 μοιάζει μια καλή χρονιά για τον σοφό επενδυτή. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις επιλογές μετοχών που θα μπορούσαν πραγματικά να αποδώσουν, αλλά με κάποια σταθερή εκπαίδευση στο εμπόριο και λίγη εμπειρία στην αγορά, θα μπορούσατε να κάνετε τον επόμενο χρόνο εξαιρετικά ευημερούσα.

Δείτε επίσης: Τα κορυφαία 21 πλουσιότερα άτομα στον κόσμο για το 2018

Μην χάσετε: Κρυπτονομίσματα για αγορά, παρακολούθηση και αποφυγή

Αν σας άρεσε να διαβάζετε αυτό το άρθρο από το Trading Education, δώστε ένα παρόμοιο και μοιραστείτε το με οποιονδήποτε άλλο πιστεύετε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map