7 καλύτερες μετοχές στο Ηνωμένο Βασίλειο για αναζήτηση το 2021 και πέρα

Οι κορυφαίες 7 μετοχές του Ηνωμένου Βασιλείου για παρακολούθηση το 2021 μακροπρόθεσμα

Θέλετε να εισέλθετε στο χρηματιστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου το 2021; Θέλετε να ανακαλύψετε ποιες κορυφαίες μετοχές στο Ηνωμένο Βασίλειο αξίζουν να επενδύσετε για το νέο έτος και για μακροπρόθεσμα; Έχουμε τους κορυφαίους παίκτες του Ηνωμένου Βασιλείου που μπορείτε να λάβετε υπόψη σας το 2021 και στο μέλλον.

Προτού ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτές τις καλύτερες μετοχές στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2021, ακολουθούν οι κορυφαίες επιλογές μας:

1. AO World Plc (LON: AO)

2. Vodafone Group Plc (LON: VOD)

3. Premier Foods Plc (LON: PFD)

4. Taylor Wimpey Plc (LON: TW)

5. Burberry Group Plc (LON: BRBY)

6. JD Sports Fashion (LON: JD)

7. Ocado Group Plc (LON: OCDO)

Μπορείτε να αγοράσετε όλα αυτά τα καλύτερα αποθέματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και πολλά άλλα, στο eToro και πληρώστε προμήθεια 0%!

Δεν υπάρχει αμφιβολία, το 2020 ήταν μια χρονιά στην οποία κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει.

Υπό το πρίσμα των σημαντικών προκλήσεων και των καταστροφικών αποτελεσμάτων του τρέχοντος έτους, το 2021 δεν είναι μόνο κοντά, αλλά καλωσορίζεται με ανοιχτές αγκάλες καθώς πρόκειται να γίνει το έτος επιστροφής για επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Παρόλο που το χρηματιστήριο χρησιμοποιείται για εκπλήξεις εδώ και εκεί, καθώς προσφέρει θετικά και αρνητικά νέα για εμπόρους και επενδυτές σε όλο τον κόσμο, αυτός ο παράγοντας έκπληξης το 2020 ήταν μεγάλος.

Δύο παράγοντες έπαιξαν τεράστιο ρόλο φέτος, ένας που είναι ο προφανής και ένας που έχει ελέγξει τον κόσμο μας όπως τον ξέρουμε απροσδόκητα, Covid-19.

Μαζί με το δεύτερο βασικό παράγοντα που περιλαμβάνεται στο χρηματιστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου και του Ηνωμένου Βασιλείου, το Brexit.

Καθώς μπαίνουμε στη νέα χρονιά και οι δύο βασικοί παράγοντες θα συνεχίσουν να διαδραματίζουν ηγετικό ρόλο έως το 2021 καθώς οι εταιρείες συνεχίζουν να προσαρμόζονται στις νέες αλλαγές τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.

Οι επιχειρήσεις που μπόρεσαν να προσαρμοστούν στα νέα κανονικά μέτρα που μας επιβάλλει η Covid-19, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών σημάτων που έχουν φτάσει στους καταναλωτές, ήταν φυσικά οι κορυφαίες μετοχές του Ηνωμένου Βασιλείου το 2020.

Ωστόσο, υπό το φως των ειδήσεων για το εμβόλιο, το 2021 αναμένεται να είναι η χρονιά επιστροφής για τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί πάρα πολύ σκληρά σε όλες τις βιομηχανίες, καθώς η οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου ξεκινά την ανυπόμονα αναμενόμενη διαδικασία θεραπείας.

Ωστόσο, δεν είμαστε ακόμη ξεκάθαροι.

Οι αρχές του 2021 θα περιοριστούν περαιτέρω σε ολόκληρο το έθνος λόγω των μέτρων ασφαλείας Covid-19, πιθανών περαιτέρω περιόδων κλειδώματος και της αύξησης των απολύσεων σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς ο κόσμος θα παρακολουθεί μαζικούς εμβολιασμούς.

Καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο πλησιάζει σε μια συμφωνία Brexit, οι εταιρείες ξοδεύουν επίσης το χρόνο τους για να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις που αντιμετωπίζουν επί του παρόντος ή θα αντιμετωπίσουν μαζί με αυτό που έχει φέρει το 2020.

Μαζί με τα ελπιδοφόρα θετικά νέα για τον θανατηφόρο ιό που ελέγχεται από το νέο εμβόλιο, το Ηνωμένο Βασίλειο έχει βιώσει και άλλους θετικούς παράγοντες. Οι επιχειρήσεις σε ολόκληρο το έθνος έχουν βιώσει και έχουν δείξει επιτυχημένα στοιχεία στις ετήσιες εκθέσεις τους και προβλέπεται να συνεχίσουν τις επιτυχίες τους μέχρι το 2021 και μετά.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν κατευθείαν για να εξερευνήσουμε τις 7 κορυφαίες μετοχές με τις καλύτερες επιδόσεις του Ηνωμένου Βασιλείου μέχρι και το 2021 και μετά.

7 Μετοχές με την καλύτερη απόδοση στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2021 και μετά

Φέτος, μαζί με τα βασικά καταστήματα λιανικής υπήρξε μια χρονιά για τη βιομηχανία τεχνολογίας, τη βιομηχανία ηλεκτρονικού εμπορίου και την αγορά ακινήτων, για να αναφέρουμε τρία.

Όμως, καθώς βυθίζουμε τις κορυφαίες μετοχές του Ηνωμένου Βασιλείου που έχουν ισχυρό υπόβαθρο απόδοσης, παρά τις προκλήσεις του τρέχοντος έτους, έχει επίσης προκαλέσει την υποαπόδοση των περισσότερων μετοχών του Ηνωμένου Βασιλείου με υψηλές επιδόσεις, δεν αποκλείουμε ούτε αυτές τις μετοχές, καθώς αυτές οι μετοχές κερδίζουν δυναμική και πρόκειται να προχωρήσει καλά στο μέλλον.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με 7 κορυφαίες μετοχές του Ηνωμένου Βασιλείου για να γίνουμε μέρος του 2021, οι οποίες είναι εξαιρετικές δυνητικές μετοχές για προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό σας, καθώς και διατηρώντας αυτές τις μεγάλες μάρκες για το προβλέψιμο.

Οι καλύτερες μετοχές του Ηνωμένου Βασιλείου που πρέπει να αναζητήσετε το 2021:

 1. AO World PLC (LON: AO)
 2. Vodafone Group Plc (LON: VOD)
 3. Premier Foods Plc (LON: PFD)
 4. Taylor Wimpey Plc (LON: TW)
 5. Burberry Group Plc (LON: BRBY)
 6. JD Sports Fashion (LON: JD)
 7. Ocado Group PLC (LON: OCDO)

1. AO World PLC (LON: AO)

Μετοχή AO World Plc

Για εκείνους που μπορεί να μην έχουν ακούσει για το AO World, τώρα είναι η ώρα να εξοικειωθείτε με αυτό το βρετανικό κατάστημα λιανικής.

Με έδρα στο Μπόλτον, το Greater Manchester και ιδρύθηκε το 2000 από τον John Roberts, έκτοτε έχει εισαχθεί στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου και είναι ο κορυφαίος παίκτης στο FTSE 250.

Με ανώτατο όριο αγοράς 1,93 δισεκατομμυρίων λιρών και τα έσοδά του πηγαίνουν από δύναμη σε δύναμη, αυτός ο ηλεκτρονικός λιανοπωλητής όχι μόνο αποδεικνύει την ικανότητά του να γίνει ένας από τους ισχυρότερους ηλεκτρονικούς λιανοπωλητές στο παρόν αλλά και οδηγεί στο 2021 και πέραν αυτού.

Ως ο μεγαλύτερος λιανοπωλητής ηλεκτρονικών και λευκών ειδών μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, θέτει τα υψηλά πρότυπα και για όσους ανταγωνιστές θέλουν να έρθουν στην εξίσωση, θα πρέπει να προσφέρουν κάτι ξεχωριστό για να ανήκουν στην ίδια κατηγορία με αυτήν την επωνυμία.

Εκτός από τη μάρκα που λειτουργεί από το Ηνωμένο Βασίλειο με τη βραβευμένη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών που λειτουργεί παράλληλα, η εταιρεία λειτουργεί επίσης στη Γερμανία.

Ένα άλλο μοναδικό σημείο πώλησης και ένα τεράστιο αξιοθέατο για την εταιρεία είναι ότι η επιχείρηση κάνει το ρόλο της στην παροχή ενός πιο πράσινου περιβάλλοντος καθώς είναι ο ιδιοκτήτης του εκλεπτυσμένου εργοστασίου ανακύκλωσης ψυγείων της Ευρώπης.

Στην ενδιάμεση έκθεση FY21 της εταιρείας, επιβεβαιώθηκε ότι η ανάπτυξη της εταιρείας αυξήθηκε με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Από τον Απρίλιο έως τις 30 Σεπτεμβρίου η εταιρεία σημείωσε αύξηση κατά 53,2% στα συνολικά έσοδα στα 717,0 εκατομμύρια £ από το 2019 κατά την ίδια περίοδο που έφτασε τα 468,2 εκατομμύρια £.

Ένα φανταστικό αποτέλεσμα από τη ζήτηση καταναλωτών του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γερμανίας με βάση τα πρόσφατα γεγονότα.

Και δεν έχει σταματήσει εκεί για τη λαμπερή παρέα.

Η εταιρεία ανέφερε επίσης το ποσό κέρδους προ φόρων του Ομίλου που ανήλθε σε £ 18,3 εκατομμύρια που προήλθε από απώλεια £ 5,9 εκ. Το 2019.

Σε μια οικονομική ανάλυση, η εταιρεία παρουσίασε μεταβολή 85,2% στα έσοδα από τη γερμανική της αγορά, η οποία αποδεικνύεται ασταμάτητη δύναμη.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, John Roberts εξέφρασε τις σκέψεις του σχετικά με τα αποτελέσματα του τρέχοντος έτους και την εμπιστοσύνη που κινείται στο μέλλον:

«Ήταν ένα εξάμηνο σαν κανένα άλλο. Πιστεύω ότι η αγορά μας έχει αλλάξει ως αποτέλεσμα, για πάντα. Το Διαδίκτυο είναι τώρα το κυρίαρχο κανάλι λιανικής για πελάτες και κατασκευαστές και είμαι ενθουσιασμένος από το πώς οι AOers μας έχουν ανέλθει στην πρόκληση αυτής της διαρθρωτικής αλλαγής συμπεριφοράς. ”

Περαιτέρω πρόσθετα σχόλια εξέφρασαν ότι ο Όμιλος έχει κάνει «τεράστια βήματα μπροστά» στον καθορισμό και την ενίσχυση της ευρωπαϊκής παρουσίας του.

Καθώς η ευρωπαϊκή πλευρά της επιχείρησης έχει πλέον αναποδογυριστεί σε μια κερδοφόρα πλατφόρμα, η οποία έχει οριστεί να «επιταχύνει την ανάπτυξη» σε όλη τη Γερμανία και να συνεχίσει σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και ενδεχομένως πέρα ​​από.

Καθώς η τιμή της μετοχής της εταιρείας αυξάνεται, παράλληλα με τα θεαματικά της αποτελέσματα φέτος και πρόκειται να τελειώσει, κάνει αυτήν την εταιρεία μια μετοχή στο Ηνωμένο Βασίλειο για να αγοράσει για το 2021, αλλά να διατηρήσει μια αναμονή καθώς μεγαλώνει στο μέλλον.

2. Vodafone Group Plc (LON: VOD)

Η βρετανική εταιρεία πολυπολιτισμικών τηλεπικοινωνιών της οποίας η παρουσία γίνεται αισθητή σε διάφορες ηπείρους, συμπεριλαμβανομένων της Ασίας, της Αφρικής, της Ευρώπης και της Ωκεανίας, πρόκειται να αποκτήσει περισσότερη αναγνώριση που της αξίζει..

Η Vodafone είχε τα σκαμπανεβάσματά της με τα χρόνια, με φέτος να μην είναι διαφορετική για την εταιρεία.

Ωστόσο, τα πράγματα πιθανώς παίρνουν τη στροφή προς το καλύτερο που πηγαίνει στο 2021 και μακροπρόθεσμα για την επιχείρηση για πολλούς ελκυστικούς λόγους.

Η τιμή της μετοχής της εταιρείας ήταν αρκετά χαμηλή με την πάροδο των ετών, αλλά οδηγώντας το 2021, το πιθανό περιθώριο ανάπτυξης είναι τεράστιο για την βρετανική εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

Στην πρώτη οικονομική έκθεση των εταιρειών, ο όμιλος τηλεπικοινωνιών ανέφερε έσοδα 19,2 δισεκατομμυρίων λιρών (21,4 δισεκατομμύρια ευρώ) εντός έξι μηνών που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου.

Αναφέρθηκε 3 δισεκατομμύρια ευρώ των εσόδων της εταιρείας προήλθε από την αγορά της στο Ηνωμένο Βασίλειο με τα υπόλοιπα να προέρχονται από άλλες ηπείρους όπου η εταιρεία διαπραγματεύεται.

Καθώς φέτος είδε τον κόσμο να κινείται γρηγορότερα και με γρήγορη ταχύτητα στον ψηφιακό κόσμο, η ζήτηση ήταν εμφανής από τους καταναλωτές που σιγά-σιγά προσαρμόζονταν στην αναγκαστική εργασία από το σπίτι.

Λόγω νέων μέτρων, ο αριθμός των πελατών που ανέλαβαν συμβόλαια κινητής τηλεφωνίας αυξήθηκε κατά περίπου 145.000.

Η μεγάλη φιλοδοξία της εταιρείας είναι να «βελτιώσει ένα δισεκατομμύριο ζωές και να μειώσει κατά το ήμισυ τις περιβαλλοντικές μας επιπτώσεις έως το 2025», στην οποία η εταιρεία αποκτά τη δύναμη να αρχειοθετήσει αυτήν τη φιλοδοξία.

Το 5G είναι η τελευταία προσθήκη στις εταιρείες τηλεπικοινωνιών, στις οποίες η εταιρεία έχει λάβει πολύ καλές κριτικές με έναν από τους καλύτερους και ισχυρότερους παρόχους δικτύου για την προσθήκη του 5G.

Λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις του τρέχοντος έτους, η Vodafone από την αρχή του έτους έως τον Αύγουστο είχε δει τα έσοδά της να αυξάνονται κατά 3%, τα EBITDA της κατά 2,6% και η ελεύθερη ταμειακή ροή της εταιρείας αυξήθηκε κατά 4,7% στα 5,7 δισεκατομμύρια ευρώ.

Καθώς ετοιμαζόμαστε για το 2021, οι αναλυτές έχουν προβλέψει καλά αποτελέσματα για την εταιρεία για την επόμενη χρονιά, η οποία πιθανώς θα αυξηθεί περαιτέρω τα επόμενα χρόνια, όλα θα είναι καλά.

Αν και η Vodafone δείχνει μεταβλητότητα, υπάρχουν ακόμα πολλά θετικά που πρέπει να αφαιρέσετε και να γίνετε μέρος.

Με τις επιτεύξιμες φιλοδοξίες της εταιρείας, την αύξηση των εσόδων της και τη θετική της ζήτηση σε διάφορες ηπείρους, η Vodafone είναι ένα απόθεμα στο Ηνωμένο Βασίλειο που ξεχωρίζει ως μέρος των μακροπρόθεσμων αποστάσεων.

3. Premier Foods Plc (LON: PFD)

κορυφαίο απόθεμα τροφίμων

Τα Premier Foods φιλοξενούν μερικές από τις πιο δημοφιλείς και πιο αγαπημένες μάρκες της Βρετανίας, όπως οι κ. Kipling, Angel Delight, Bird’s Custard και πολλές άλλες επωνυμίες.

Με τέτοιες κορυφαίες μάρκες κάτω από την πτέρυγα της, η Premier Foods απονέμει το FTSE 250 με τα σταθερά έσοδά του από έτος σε έτος καθώς οι πωλήσεις αυξάνονται σε κάθε μάρκα με το όνομα.

Το 2020 ήταν μια χρονιά για βασικές επιχειρήσεις λιανικής, καθώς είδαν τις πωλήσεις να αυξάνονται και να αυξάνονται, γεγονός που έδειξε αύξηση των εσόδων και η PFD ήταν μια από τις κορυφαίες επιδόσεις.

Καθώς το έθνος έχει εισέλθει σε πολλές εθνικές και τοπικές κλειδαριές, το τελικό αποτέλεσμα εσόδων του Ομίλου της εταιρείας αναμένεται να είναι εκπληκτικό, καθώς τα μεσαία αποτελέσματα έχουν ήδη δείξει την άνοδο.

Από τον Σεπτέμβριο, τα έσοδα της επωνυμίας αυξήθηκαν κατά 18,6% το πρώτο εξάμηνο του έτους σε 367 εκατομμύρια λίρες. Ακολούθησε ένα επιβλητικό ποσό 40 εκατομμυρίων λιρών που εκκαθαρίστηκε από την καθαρή χρέωση της εταιρείας που ανέρχεται πλέον σε 429 εκατομμύρια £.

Καθώς περισσότεροι άνθρωποι σε ολόκληρο το έθνος έχουν και εξακολουθούν να ψήνουν και να μαγειρεύουν μέσα στην άνεση των σπιτιών τους, είχε ένα «εξαιρετικό» θετικό αποτέλεσμα για τη μάρκα, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος, Alex Whitehouse.

Προχωρώντας προς τα εμπρός, καθώς η αβεβαιότητα συνεχίζεται έως το 2021, η ζήτηση για δημοφιλή προϊόντα αναμένεται να παραμείνει τόσο δημοφιλής όσο φέτος, καθώς τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας ενδέχεται να παραμείνουν σε ισχύ για λίγο ακόμη.

Η Whitehouse μίλησε για τα αποτελέσματα στο τέλος του έτους για την εταιρεία συμβουλεύοντας «Αναμένουμε ότι το εμπορικό κέρδος για ολόκληρο το έτος θα είναι μπροστά από τις τρέχουσες προσδοκίες της αγοράς».

Καθώς οι μεσίτες και οι αναλυτές αναμένουν ότι η δημοτικότητα της μάρκας θα συνεχίσει να αυξάνεται, πιστεύοντας ότι τα ισχύοντα μέτρα θα εξακολουθήσουν να ισχύουν (τουλάχιστον για την αρχή του έτους) θα βελτιωθούν όχι μόνο τα ετήσια αποτελέσματα της εταιρείας, αλλά και το μακροπρόθεσμο αναπτυξιακό δυναμικό.

Καθώς η τιμή της μετοχής ανέρχεται στα 102,20, πρόκειται για ένα απόθεμα τροφίμων στο Ηνωμένο Βασίλειο που θα αγοράσει το 2021 και θα έχει φανταστική ανάπτυξη μακροπρόθεσμα καθώς οι πελάτες συνεχίζουν να επιδοθούν στις δημοφιλείς μάρκες τροφίμων που αγαπάμε.

4. Taylor Wimpey Plc (LON: TW)

Ένας κλάδος εντός του 2020, εκτός από τις προφανείς επιχειρήσεις σας, ήταν ένας χρόνος για εταιρείες οικοδόμησης σπιτιών στον κλάδο των ακινήτων, μαζί με την ίδια την αγορά ακινήτων.

Μαζί με το Persimmon, ο Taylor Wimpey είχε μια δύσκολη χρονιά, ωστόσο, η εταιρεία έχει τις βάσεις της σταθερά με τη θετική οικονομική της θέση και ψάχνει να έχει ένα λαμπρό μακροπρόθεσμο μέλλον.

Φέτος, η τιμή της μετοχής του Taylor Wimpey είναι φθηνή για αγορά, ξεκινώντας από το κάτω μέρος της δεκαετίας του 100 που μέχρι σήμερα έχει αυξηθεί στα 161,50 λόγω της ζήτησης στον κλάδο των ακινήτων.

Καθώς η ζήτηση για σπίτια είναι εμφανής σε ολόκληρο το έθνος και με την έλλειψη διαθεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων των χαμηλών επιτοκίων και των διακοπών χαρτοσήμου που είναι σε λειτουργία μέχρι τον Μάρτιο του 2021, προσπαθεί να συνεχίσει τη μεγάλη του πορεία από το 2021 και για το μακροπρόθεσμα.

Στο πρώτο εξάμηνο του έτους, ο Covid-19 σταμάτησε όλες τις βιομηχανίες και έθεσε σε παύση όλες τις επιχειρήσεις, προκαλώντας τη συντριπτική πλειονότητα των βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένης της βιομηχανίας ακινήτων, να βιώσουν δυσάρεστες ξηρές περιόδους..

Καθώς οι εβδομάδες αναπτύχθηκαν και τα κυβερνητικά μέτρα άρχισαν να ελαττώνονται ελαφρώς σε ολόκληρο το έθνος, η βιομηχανία ακινήτων έκανε μια αργή κίνηση.

Εν τω μεταξύ, τα επιτόκια των στεγαστικών δανείων έφτασαν σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα, με την ανακοίνωση της κυβέρνησης να επιβεβαιώνει ότι οι διακοπές στα χαρτόσημα άρχισαν να βλέπουν την καταναλωτική ζήτηση να είναι ισχυρή.

Η τελευταία έκθεση ενημέρωσης συναλλαγών της εταιρείας βλέπει έναν ισχυρό ισολογισμό και ταμειακές ροές. Με αναμενόμενο καθαρό ταμειακό υπόλοιπο μεταξύ 500 εκατομμυρίων £ – 750 εκατομμυρίων λιρών.

Δεδομένου ότι η ζήτηση και η ανάκαμψη κυριάρχησαν στον κλάδο των ακινήτων μέσα στο δεύτερο τρίμηνο, ξεπερνά όλες τις προσδοκίες.

Η εταιρεία προσπαθεί ήδη να φτάσει στην κορυφή των προσδοκιών της αγοράς με τα έσοδα της εταιρείας.

Με την αγορά κατοικίας σε ζήτηση και μετά από δύναμη σε δύναμη, η εταιρεία ανέμενε επίσης να δει την αύξηση της θέσης της γης τους κατά περίπου 10k οικόπεδα τους επόμενους 12-18 μήνες.

Μαζί με την ισχυρή παρουσία του στην αγορά ακινήτων του Ηνωμένου Βασιλείου, οι κατασκευαστές σπιτιών διατηρούν επίσης παρουσία στην Ισπανία, η οποία σημείωσε βραδύτερη ανάκαμψη λόγω απαγόρευσης και περιορισμών των διεθνών ταξιδιών.

Ωστόσο, η εταιρεία το αναζητά να ομαλοποιηθεί εντός του νέου έτους, υπό το φως των ειδήσεων για τον εμβολιασμό.

Με εκτιμώμενο ποσοστό επιπλοκών 85-90% για το 2021, καθώς και ένα ισχυρό βιβλίο παραγγελιών που κινείται στη νέα χρονιά με τη συνεχιζόμενη ζήτηση των πελατών, αποδεικνύει ότι ο Taylor Wimpey θέτει τα βλέματά του για μεγάλη επιτυχία μέσα στο 2021 και για πολλά ακόμη χρόνια.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η TW είναι μία από τις κορυφαίες μετοχές του Ηνωμένου Βασιλείου που αγοράζει για μεγάλες αποστάσεις.

Μαζί με τον Taylor Wimpey, η Persimmon είναι επίσης μια κορυφαία μετοχή στο Ηνωμένο Βασίλειο που έχει οριστεί για ένα ισχυρό 2021.

Εδώ αναλύσαμε και μοιραστήκαμε τις θετικές επιχειρήσεις ακινήτων που ελήφθησαν φέτος, οι οποίες είναι έτοιμες να φέρουν καλά αποτελέσματα για το μέλλον, μαζί με 9 άλλες μετοχές με κορυφαίες αποδόσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για να αναζητήσετε να αγοράσετε για το 2021.

Τα έχουμε όλα καλυμμένα και δεν αφήνουμε τίποτα στο ταξίδι διαπραγμάτευσης μετοχών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

5. Burberry Group Plc (LON: BRBY)

Η Burberry, η πολυτελής μάρκα λιανικής μόδας υψηλής ποιότητας που συνεχίζει να αντλεί έσοδα από όλο τον κόσμο, ακόμη και σε αβέβαιες στιγμές.

Παρόλο που η μάρκα μόδας δεν είχε μια λαμπρή χρονιά, τουλάχιστον, όπως πολλές εταιρείες σε όλο τον κόσμο προχωρά προς τα εμπρός στο 2021 και εξετάζοντας τις αποδεδειγμένες επιδόσεις των εταιρειών, αυτός είναι ο λόγος για αυτό το απόθεμα που περιλαμβάνεται στη λίστα ως ένα από τις κορυφαίες μετοχές του Ηνωμένου Βασιλείου που θα αγοράσουν το 2021 και μετά.

Η δημοφιλής μάρκα μόδας όχι μόνο έχει ισχυρή ζήτηση στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά διατηρεί μια μακροχρόνια ζήτηση από την ασιατική αγορά της μάρκας.

Παρά την παγκόσμια κρίση πανδημίας, η μόδα είναι μια βιομηχανία που δεν ξεφεύγει ποτέ από το στυλ. Όσον αφορά τον εμβληματικό σχεδιασμό εμπορικών σημάτων, το Burberry Group έχει αποδειχθεί δημοφιλές μεταξύ όλων των εργατικών τάξεων.

Με κεφαλαιοποίηση 7,397 εκατομμυρίων λιρών, ο Όμιλος Burberry επιδιώκει να αναπτυχθεί με την τρέχουσα στρατηγική του, σύμφωνα με τις οδηγίες του προέδρου της εταιρείας, Δρ Gerry Murphy και CEO Marco Gobbetti.

Από την ετήσια ετήσια έκθεση της εταιρείας 2019/20, δείχνει ότι φέτος λόγω της επιδημίας Covid-19 είχε μεγάλη επίδραση στην εταιρεία.

Η εταιρεία ανήλθε σε 2,6 δισεκατομμύρια λίρες σε έσοδα, τα οποία μειώθηκαν κατά 3% και ανέφερε ότι τα λειτουργικά κέρδη μειώθηκαν κατά 57% το Μάρτιο.

Μέχρι σήμερα, η εταιρεία εξακολουθεί να βρίσκεται πίσω στο σημείο που ήθελαν να οφείλονται στην πανδημία.

Ωστόσο, στις αρχές του έτους καθώς η πλειοψηφία του κόσμου άρχισε να λαμβάνει αυστηρότερα μέτρα κλειδώματος, η ηπειρωτική Κίνα και η Νότια Κορέα άρχισαν να ανοίγουν ξανά και παρουσίασαν «θετική ανάπτυξη» σύμφωνα με την ετήσια έκθεση.

Καθώς ο κόσμος πιέζει να γίνει πιο ψηφιακός, η Burberry έχει ισχυρή ζήτηση μέσω της διαδικτυακής της παρουσίας, η οποία μέσα στο καλοκαίρι είδε τη μάρκα να διατηρεί το απόθεμα άνοιξης / καλοκαιριού τους διαθέσιμο περισσότερο από το αναμενόμενο για να επιτρέψει στους πελάτες να αγοράσουν αυτά τα εποχιακά σχέδια στο διαδίκτυο για να αντισταθμίσουν τα χαμένα έσοδα.

Προχωρώντας στην αρχή του νέου οικονομικού έτους, ο στόχος του Burberry είναι να συνεχίσει να εξελίσσεται και να διαδίδει τη βρετανική του μοναδικότητα σε διάφορες ηπείρους. Με συνεχή επιτυχία στην ασιατική αγορά.

Με την ελπίδα της κανονικότητας να επιστρέφει το 2021, η Burberry επιδιώκει να ανεβεί τη σκάλα με τις πωλήσεις της, με μεγάλο μέρος των πωλήσεων της μάρκας να προέρχονται από ταξιδιώτες καταναλωτές.

Αυτό καθιστά τη μάρκα ένα απόθεμα στο Ηνωμένο Βασίλειο για να αγοράσει και να είναι μέρος του 2021 και στο μέλλον.

6. JD Sports Fashion (LON: JD)

Η JD Sports, η βρετανική εταιρεία λιανικής πώλησης αθλητικών ειδών μόδας που έχει μια λαμπερή χρονιά παρά τις επιπτώσεις που έχει η Covid-19 στην αγορά λιανικής.

Ο αθλητικός οίκος λιανικής πώλησης όχι μόνο έχει τα αποτελέσματα εντός της μάρκας του, αλλά η εταιρεία επιδιώκει επίσης να διευρύνει τους ορίζοντές της να επεκτείνουν το όνομά τους, καθώς πρόσφατα συνδέθηκαν με την πιθανή αγορά του λιανοπωλητή μόδας, Debenhams.

Μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις στις αρχές Δεκεμβρίου λόγω της πρόσθετης καταστροφής αυτού του ομίλου Acadia είχε πέσει στη διοίκηση που κατείχε και έπαιξε σημαντικό ρόλο στα έσοδα των Ομάδων Debenhams.

Το οποίο αποδείχθηκε ότι είναι πολύ μεγάλο για να αναλάβει η αθλητική εταιρεία.

Με ανώτατο όριο αγοράς 7,65 δισεκατομμυρίων λιρών και μετοχές που αυξάνονται από έτος σε έτος σε περίπου 7,30%, η μάρκα δεν κάνει καθόλου άσχημα λαμβάνοντας υπόψη.

Το απόθεμα της JD αυξήθηκε κατά 147% το προηγούμενο έτος, το καθαρό εισόδημα των αθλητικών εμπορικών σημάτων μειώθηκε κατά 6%. Παρόλο που, τα έσοδα των αθλητικών επωνυμιών αυξήθηκαν σε 6,11 δισεκατομμύρια λίρες στερλίνες εντός του 2020 από 4,72 δισεκατομμύρια δολάρια στις αρχές του έτους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή της μετοχής της JD είναι γνωστή ως υψηλή, έχει σίγουρα χώρο για να ανεβεί.

Υπό το φως της βρετανικής κυβέρνησης να άρει τα τοπικά μέτρα κλειδώματος σε ολόκληρη τη χώρα, μπορούμε να δούμε αυτόν τον δημοφιλή αθλητικό λιανοπωλητή να δείχνει ακόμη μεγαλύτερα αποτελέσματα καθώς πλησιάζουμε στην εορταστική περίοδο.

Καθώς τα καταστήματα ανοίγουν σε ολόκληρο το έθνος και σε όλο τον κόσμο, τα οποία περιλαμβάνουν πάνω από 600 καταστήματα διάστικτα σε όλο τον κόσμο και να μην ξεχνάμε το ισχυρό ψηφιακό εισόδημα της εταιρείας, αυτή η μάρκα λιανικής είναι ένα από τα αποθέματα που αναζητούν να αγοράσουν και να διατηρήσουν κοντά το 2021.

7. Ocado Group PLC (LON: OCDO)

Το Ocado Group PLC είναι ένα βρετανικό διαδικτυακό σούπερ μάρκετ που υπερηφανεύεται για το ότι είναι ένα «μη παραδοσιακό σούπερ μάρκετ»..

Ο διαδικτυακός λιανοπωλητής στέλνει τις παραδόσεις του απευθείας από τις αποθήκες της εταιρείας χωρίς να έχει αισθητή την παρουσία του στο σούπερ μάρκετ με μια αλυσίδα καταστημάτων σε ολόκληρη τη χώρα.

Η διαδικτυακή εταιρεία παντοπωλείων σημείωσε σημαντική αύξηση των εσόδων της, η οποία τεκμηριώθηκε στην τελευταία της έκθεση, η οποία έληξε μέχρι τις 29 Νοεμβρίου..

Έσοδα λιανικής ύψους 579,6 εκατομμυρίων £ πάνω από 100.000 £ από τα αποτελέσματα του προηγούμενου έτους, μόλις ντροπαλό των 430,0 εκατομμυρίων £.

Το 2020 ήταν αναμφισβήτητα μια σημαντική χρονιά για την εταιρεία, όχι επειδή έχουν αποδώσει άσχημα στο παρελθόν, αλλά υπό το φως των φετινών συμβάντων, η εταιρεία έχει γίνει πιο γνωστή στους καταναλωτές με τα προσαρμόσιμα μέτρα Covid-19.

Η παροχή της μοναδικότητάς της με προϊόντα που προέρχονται απευθείας από τις αποθήκες της εταιρείας γίνεται σε μεγάλο βαθμό το e-grocer που πρέπει να προσέξουμε καθώς κατευθυνόμαστε στο νέο κανονικό.

Με την τιμή της μετοχής της εταιρείας να διατηρείται σε εντυπωσιακό ρυθμό, αν και είχε τις στιγμές της αστάθειας και με τις πωλήσεις της να αυξάνονται, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι επενδυτές παρακολουθούν στενά αυτό το ανθισμένο απόθεμα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Με το Brexit στη γωνία, είναι φυσικά οι κορυφαίοι επενδυτές να έχουν τις ανησυχίες τους. Όχι μόνο μέσα σε αυτόν τον κλάδο αλλά γενικά ως συλλογική.

Αλλά τι αντίκτυπο θα έχει το Brexit στο Ocado Group PLC?

Μακροπρόθεσμα, το Brexit θα έχει αντίκτυπο στην εταιρεία φυσικά, αλλά μπορεί να είναι μόνο βραχύβια σε σύγκριση με εταιρείες σε άλλες βιομηχανίες.

Καθώς η φρέσκια παραγωγή μπαίνει στις αποθήκες από διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο, αυτό θα μπορούσε να καθυστερήσει ή να δει την ανάπτυξη της εταιρείας να επιβραδύνεται λόγω της έλλειψης παραγωγής και επίσης της αναμονής στην οποία μπορεί να χρειαστεί να φτάσει στις αποθήκες της.

Αλλά με κάθε ειλικρίνεια, πιθανότατα δεν θα προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα για την εταιρεία μακροπρόθεσμα και ρεαλιστικά η εταιρεία είναι πιθανότατα ένα βήμα μπροστά με αυτό το πιθανό ζήτημα που θα μπορούσε να προκαλέσει καθυστέρηση.

Όπως προαναφέρθηκε, ο κόσμος γίνεται ολοένα και πιο ψηφιακά διαρκώς. Ποιο για το μακροπρόθεσμο αντίκτυπο, είναι φανταστικό για αυτήν την αναπτυσσόμενη εταιρεία καθώς ο κόσμος προσαρμόζεται στο νέο φυσιολογικό του δημοφιλούς ψηφιακού κόσμου κατά παραγγελία.

Όχι μόνο η εταιρεία πρωτοστατεί με την ψηφιακή παρουσία του e-grocer, αλλά και η εταιρεία συνεργάστηκε με την M&Η S, μία από τις κορυφαίες εταιρείες τροφίμων πολυτελείας στο Ηνωμένο Βασίλειο που αύξησε την ανάπτυξη της εταιρείας κατά 52% τον Αύγουστο.

Με τις προοπτικές που αναζητούν λαμπρές μακροπρόθεσμες επενδύσεις, παράλληλα με τα λαμπρά αποτελέσματα εσόδων που έχει δείξει φέτος, αυτή η εταιρεία πρόκειται να είναι μία από τις εταιρείες που οδηγούν στο νέο μέλλον και σίγουρα θα είναι μέρος του 2021.

Ένα άλλο δημοφιλές απόθεμα στο Ηνωμένο Βασίλειο για παρακολούθηση το 2021

Boohoo Group PLC (LON: BOO)

απόθεμα ομάδας boohoo

Η Boohoo, ο διαδικτυακός λιανοπωλητής μόδας είχε ένα μείγμα από αυτό όλο το χρόνο, συμπεριλαμβανομένης της τιμής της μετοχής της σχεδόν τριπλασιασμένη στο αποκορύφωμά της.

Ο λιανοπωλητής μόδας είναι δημοφιλής μεταξύ των περισσότερων γενεών που προσφέρουν τα πιο πρόσφατα στυλ και τάσεις και το βασικό της αξιοθέατο, την προσιτή μόδα της μάρκας.

Στην αρχή της χρονιάς, η μάρκα μόδας έπληξε την αρχή της πανδημίας, ωστόσο, η μάρκα σύντομα κέρδισε δυναμική ως κορυφαία ψηφιακή ερμηνεία καθώς τα μέτρα κλειδώματος απαγόρευαν στα άτομα να ψωνίζουν σε καταστήματα.

Αν και η τιμή της μετοχής της Boohoo μπορεί να είναι απρόβλεπτη, η εταιρεία έχει αναπτυχθεί τα τελευταία 5 χρόνια και το 2021 αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο με θεαματικά αποτελέσματα που προβλέπουν οι επενδυτές.

Η τιμή της μετοχής της εταιρείας ανέρχεται σήμερα στα 311,80 ανά μετοχή την οποία οι αναλυτές συμβουλεύουν ότι είναι μια κλοπή, καθώς το πιθανό περιθώριο ανάπτυξης που είναι ορατό για την αρχειοθέτηση της εταιρείας στο μέλλον, είναι το κίνητρο όχι μόνο να αγοράσει αλλά και να διατηρήσει αυτό το απόθεμα το χαρτοφυλάκιό σας.

Παρά την αντίδραση των μέσων ενημέρωσης γύρω από τα εργοστάσια της μάρκας στο Leicester φέτος, η οποία είδε την εταιρεία να ωθείται στο προσκήνιο και να επισημαίνεται ότι παραμελεί και πληρώνει χαμηλά το προσωπικό της.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Mahmoud Kamani μίλησε για τις εκθέσεις και πρόσθεσε ότι επικεντρώνεται στην απόδοση της Leicester και όχι στην επέκταση της μάρκας σε άλλες ηπείρους.

Σύμφωνα με τις εκθέσεις του Αυγούστου, η εταιρεία σημείωσε άνοδο κατά 44,54% από έτος σε έτος σε 408,25 εκατομμύρια £ παρά την παγκόσμια πανδημία και τις έρευνες για το εθνικό υπόβαθρο της μάρκας.

Μαζί με τα έσοδα της εταιρείας, το καθαρό εισόδημά της, την καθαρή αλλαγή σε μετρητά και όλους τους άλλους χρηματοοικονομικούς τομείς εντός της μάρκας, όλοι επί του παρόντος βρίσκονται στο πράσινο.

Με τα οικονομικά στοιχεία των εμπορικών σημάτων που δείχνουν το δρόμο για την εταιρεία, μαζί με θετικά σχόλια από αναλυτές και την ελκυστική τιμή της μετοχής της, κάνει την Boohoo μια μετοχή που θα αγοράσει το 2021 και θέλει να προσφέρει μακροπρόθεσμη ανάπτυξη.

Καλύτερες μετοχές στο Ηνωμένο Βασίλειο για αγορά 2021 – Η απόφαση

Και εκεί το έχετε, 7 από τις κορυφαίες μετοχές του Ηνωμένου Βασιλείου είναι έτοιμες να σας φέρουν ένα λαμπρό μέλλον εντός του 2021 και πέρα ​​από αυτό, το οποίο παρέχει επίσης μια καλή ποικιλία στο αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιό σας.

Παράλληλα με τα θετικά, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι όλες οι επιχειρήσεις έχουν τους δικούς τους κινδύνους, καθώς δεν υπάρχει εγγύηση κατά την επένδυση.

Ψάχνετε να επενδύσετε στις κορυφαίες μετοχές του Ηνωμένου Βασιλείου για το μέλλον?

Αφού εξετάσετε 7 από τις καλύτερες κορυφαίες μετοχές του Ηνωμένου Βασιλείου για να συμμετάσχετε στο 2021 και μετά, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να ασχολείστε με τη δράση, η οποία διαρκεί λίγα λεπτά για να γίνετε μέρος μιας τέτοιας συναρπαστικής και ικανοποιητικής διαπραγμάτευσης. ταξίδι.

Πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας για επενδύσεις, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τίποτα δεν είναι εγγυημένο κατά την επένδυση των χρημάτων σας. Γι ‘αυτό είναι συνετό να διεξάγετε και να διεξάγετε όσο το δυνατόν περισσότερη έρευνα σε όλους τους τομείς όπου σκέφτεστε να τοποθετήσετε τα χρήματά σας.

Μπορείτε να ξεκινήσετε το εμπορικό σας ταξίδι από την άνεση του σπιτιού σας με όλη τη βοήθεια και την καθοδήγηση στα χέρια σας.

Το πρώτο σας βήμα για διαπραγμάτευση σε μετοχές του Ηνωμένου Βασιλείου, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό διαπραγμάτευσης και να βρείτε έναν μεσίτη που σας ταιριάζει.

Παρόλο που υπάρχουν πολλές διαδικτυακές πλατφόρμες συναλλαγών για να τις εξερευνήσετε στο διαδίκτυο, είναι καλύτερο να επιλέξετε με σύνεση και να βεβαιωθείτε ότι η πλατφόρμα που επιλέγετε διαθέτει τις απαιτούμενες άδειες μαζί με τις άδειες μεσιτείας.

eToro, Η κορυφαία πλατφόρμα κοινωνικών και εμπορικών συναλλαγών στον κόσμο τα προσφέρει όλα στον ελεύθερο χρόνο σας. Η διαδικτυακή πλατφόρμα συναλλαγών κάνει το ξεκίνημά σας στο χρηματιστήριο απλό, χωρίς άγχος, αποτελεσματικό και γρήγορο.

Το άνοιγμα του λογαριασμού σας eToro μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα λεπτά, μαζί με το άνοιγμα ενός λογαριασμού μεσιτείας, ο οποίος συνιστάται να διατηρείτε τα χρήματά σας ξεχωριστά από τους καθημερινούς λογαριασμούς σας.

Αφού ανοίξετε τον λογαριασμό σας και επιλέξετε έναν μεσίτη που ταιριάζει στις ανάγκες σας, τότε το τελευταίο σημείο είναι να καταθέσετε χρήματα για να ξεκινήσετε το ταξίδι διαπραγμάτευσης μετοχών σας.

Δεν υπάρχει χρονικό όριο, μπορείτε να αφιερώσετε όσο χρόνο χρειάζεστε και να διεξαγάγετε όσες έρευνες χρειάζεστε προτού επενδύσετε τα χρήματά σας σε οτιδήποτε, καθώς είναι πάντα σοφό να γνωρίζετε τι πρόκειται να κάνετε.

Συμπεριλαμβανομένων όλων των πλεονεκτημάτων που προσφέρει το eToro, συμπεριλαμβανομένου του 0% προμήθεια, πρόσβαση σε όλες τις κορυφαίες κορυφαίες μετοχές και πολλά άλλα, το eToro προσφέρει επίσης εκπαίδευση σε θέματα συναλλαγών για να κατανοήσετε και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο χρηματιστήριο.

Χωρίς κόστος εκκίνησης, μπορείτε απλά να εγγραφείτε δωρεάν για να ζήσετε από πρώτο χέρι για να δείτε πώς φαίνεται και λειτουργεί ένας λογαριασμός συναλλαγών, οπότε όταν πρόκειται για την πραγματική συμφωνία, θα αισθανθείτε πιο σίγουροι για το πώς να κάνετε συναλλαγές.

Είτε είστε αρχάριος στο απόθεμα είτε αρχάριος στην επένδυση, μπορείτε να μάθετε όλα τα κόλπα του εμπορίου μέσω αυτής της εύκολης, απλής, σύγχρονης πλατφόρμας.

eToro – Αγοράστε τις καλύτερες μετοχές στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς προμήθεια

χρηματιστής etoro

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στο χρηματιστήριο για πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει. Ενδέχεται να ισχύουν άλλες χρεώσεις

Βασικά προϊόντα

 • Οι 7 καλύτερες μετοχές του Ηνωμένου Βασιλείου έρχονται και με δύο εξαιρετικά θετικά, αλλά ισορροπούν με τους δικούς τους παράγοντες κινδύνου.
 • Εκτός από τις καλύτερες μετοχές του Ηνωμένου Βασιλείου που αναφέρονται παραπάνω, παρακολουθήστε τη χρηματιστηριακή αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς υπάρχουν περισσότερες εξαιρετικές εταιρείες που θα μπορούσαν να «εκτοξευθούν» εντός του 2021.
 • Πριν από την επένδυση, είναι συνετό να κάνετε περαιτέρω έρευνα σχετικά με τις μετοχές που έχετε επιλέξει.
 • Η πρακτική κάνει τέλεια και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κατανοήσετε και να μάθετε τον κόσμο των συναλλαγών πριν επενδύσετε τα δικά σας χρήματα.
 • Πάντα επενδύστε με σύνεση, με απλούστερους όρους, επενδύστε με τα μέσα σας.

Αν σας άρεσε να διαβάζετε 7 καλύτερες μετοχές στο Ηνωμένο Βασίλειο για αναζήτηση το 2021 και πέρα παρακαλώ μοιραστείτε με οποιονδήποτε άλλο πιστεύετε ότι θα σας ενδιαφέρει.

Σημείωση: Η προηγούμενη απόδοση δεν αποτελεί ένδειξη μελλοντικής απόδοσης. Η αξία των επενδύσεων μπορεί να μειωθεί καθώς και να αυξηθεί. Τυχόν απόψεις, νέα, έρευνα, αναλύσεις, τιμές ή άλλες πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο παρέχονται ως γενικά σχόλια της αγοράς και δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές. Η Trading Education δεν θα είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε απώλεια προκύψει από οποιαδήποτε επένδυση βάσει οποιασδήποτε πρότασης, πρόβλεψης ή άλλων πληροφοριών που παρέχονται.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner