7 κορυφαίες μακροπρόθεσμες μετοχές «Millionaire-Maker» που θα αγοράσουν το 2021

Κορυφαίες 7 μετοχές που αγοράζουν για να σας κάνουν εκατομμυριούχο

Εάν είστε επενδυτής που ψάχνει να βρει τις καλύτερες μετοχές που μπορούν να σας προσφέρουν σταθερότητα, αξιοπιστία και μεγάλες δυνατότητες κερδών, ρίξτε μια ματιά καθώς έχουμε 7 κορυφαίες επιλογές «Millionaire-Maker» που φαίνεται να είναι οι τέλειες επενδύσεις.

Μία βεβαιότητα για τα αποθέματα ανάπτυξης είναι ότι τώρα περισσότερο από ποτέ καθώς καθόμαστε σε δύσκολους καιρούς, οι επενδυτές θέλουν να προσθέσουν και να είναι μέρος μερικών από τα καλύτερα μακροπρόθεσμα αποθέματα ανάπτυξης σε αυτήν την αγορά σήμερα.

Όχι μόνο οι μετοχές ανάπτυξης προσφέρουν ελκυστικές αποδόσεις, αλλά η εύρεση των καλύτερων αποθεμάτων ανάπτυξης στην αγορά που προσφέρουν ένα μείγμα αξιόπιστης, η σταθερότητα σε συνδυασμό με φανταστικές μελλοντικές προοπτικές είναι ένα κλειδί, ειδικά όπως έχουμε δει μέχρι το 2020, αποδεικνύει ότι μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Εξετάζοντας το 2021 και μετά, η συμμετοχή σε τέτοιες μετοχές μπορεί να είναι εξαιρετικά ικανοποιητική και συναρπαστική καθώς συνεχίζουν να αυξάνονται σε νέα υψηλά αλλά περιβάλλουν άνετα από ισχυρά χρηματοοικονομικά στοιχεία.

Παρόλο που οι μετοχές μεγάλου κεφαλαίου όπως η Microsoft (MSFT) προσφέρουν μεγάλες αποδόσεις και σταθερότητα, οι μετοχές τέτοιου μεγέθους δεν θα αυξήσουν τις αποδόσεις σας όσο αυτές οι «Millionaire-Makers». Επιπλέον, οι μετοχές μικρής κεφαλαιοποίησης είναι σε άλλη κλίμακα, καθώς παρόλο που αυτά τα αποθέματα έχουν μεγάλες δυνατότητες να επιτύχουν τεράστια επιτυχία στην ανάπτυξη, ωστόσο, διαθέτουν ισχυρούς παράγοντες κινδύνου και είναι εξαιρετικά ασταθή, και σε αυτόν τον πολύ δύσκολο χρόνο, μπορεί να μην είναι η ώρα να αρχίστε να παίρνετε αυτούς τους κινδύνους.

Λίστα μετοχών 7 εκατομμυριούχων-κατασκευαστών για αγορά το 2021:

Μπορείτε να αγοράσετε όλα αυτά τα κορυφαία αποθέματα, καθώς και πολλά άλλα, στο eToro και πληρώστε 0% τέλη!

Τι κάνει το απόθεμα «Millionaire-Maker»?

Εάν είστε νέοι στην επένδυση, ίσως αναρωτιέστε τι κάνει ένα απόθεμα «Millionaire-Maker» και αυτή η απάντηση είναι αρκετά απλή. Ένα απόθεμα που βρίσκεται σε μια υγιή οικονομική θέση που έχει υψηλές δυνατότητες ανάπτυξης μαζί με την προσθήκη του διχτυού ασφαλείας της σταθερότητας κάτω από τα πόδια σας.

Φυσικά, συνιστάται η εργασία σας σε οποιεσδήποτε μετοχές για να προσδιορίσετε εάν ένα απόθεμα αξίζει να επενδύσετε τα κέρδη σας. Αλλά για να ερευνήσετε συγκεκριμένα τα αποθέματα που έχουν τη δυνατότητα να σας κάνουν πλούσιους κατά τη μακροπρόθεσμη περίοδο, αξίζει να κοιτάξετε βαθύτερα σε αυτά τα αποθέματα για να δείτε εάν ο στόχος σας να είστε εκατομμυριούχος μακροπρόθεσμα είναι εφικτός.

Ποια βασικά στοιχεία πρέπει να αναζητήσετε μέσα σε ένα απόθεμα Millionaire-Maker?

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η εξέταση των θεμελιωδών στοιχείων μιας μετοχής είναι το κλειδί όταν ψάχνετε να επενδύσετε σε οποιαδήποτε μετοχή. Αλλά αυτό που πρέπει να ψάξετε μέσα σε ένα απόθεμα είναι ίσως η ερώτηση στο μυαλό σας που θέλετε να καταλάβετε.

Πρώτον, κάθε απόθεμα που παρουσιάζει ενδιαφέρον αξίζει να κοιτάξουμε τη βιομηχανία στην οποία βρίσκεται το απόθεμα. Για παράδειγμα, η βιομηχανία κάνναβης, αυτή η βιομηχανία που έχει τεθεί σε άνοδο καθώς οδηγούμε μέχρι το 2021 και πέρα ​​από την τεράστια δυνατότητα ανάπτυξης όχι μόνο για μεμονωμένα αποθέματα αλλά για τη βιομηχανία στο σύνολό της.

Δεύτερον, προτού εξετάσουμε συγκεκριμένα τις συνολικές χρηματοοικονομικές αρχές μιας μετοχής, αξίζει να δούμε την κεφαλαιοποίηση της χρηματιστηριακής αγοράς, αυτό είναι μια μεγάλη ένδειξη εάν ένα απόθεμα μπορεί να φαίνεται να αυξάνεται σημαντικά. Για παράδειγμα, πάρτε την Amazon (AMZN) που έχει ανώτατο όριο αγοράς 1,6 τρισεκατομμυρίων, ρεαλιστικά αυτό το απόθεμα δεν πρόκειται να πολλαπλασιαστεί έως και 10 φορές περισσότερο, το οποίο κοιτάζοντας ένα απόθεμα που έχει λογικό μέγεθος ανώτατο όριο αγοράς έχει το ρεαλιστικό δυναμικό φτάνοντας τα διψήφια ψηφία εντός των δισεκατομμυρίων, αυτός είναι ένας καλός παράγοντας που πρέπει να εξετάσετε όταν ψάχνετε για τέτοια αποθέματα.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν πολλά αποθέματα στην αγορά που κατέχουν μικρότερη κεφαλαιοποίηση αγοράς που κατέχουν πολλά στοιχεία κινδύνου, ενώ τα μεσαία μετοχικά αποθέματα κατέχουν μια πιο σταθερή θέση με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης.

Τότε είναι καιρός να ρίξουμε μια ματιά στα θεμελιώδη στοιχεία μιας μετοχής, αυτά περιλαμβάνουν την εξέταση των εσόδων μιας μετοχής για να δούμε πόσο καλά η εταιρεία έχει αναπτυχθεί σαν να έχει μια ελκυστική και ορατά καλή αύξηση εσόδων με τα χρόνια, αυτό είναι καλό ένδειξη ότι ένα απόθεμα έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει να αναπτύσσεται προς τα εμπρός.

Άλλα βασικά βασικά στοιχεία που πρέπει να εξεταστούν περιλαμβάνουν τον ισολογισμό της μετοχής για να δείτε πώς βρίσκεται ένα απόθεμα οικονομικά, χρησιμοποιώντας διάφορους μετρικούς δείκτες όπως P / E (λόγος τιμής προς κέρδη), P / S (λόγος τιμής προς πωλήσεις) και ROE ( δείκτης απόδοσης ιδίων κεφαλαίων). Αυτοί οι λόγοι θα σας δώσουν μια σαφέστερη κατανόηση εάν αυτό το απόθεμα είναι υπερτιμημένο ή υποτιμημένο με βάση την τιμή της μετοχής της εταιρείας αναμεμειγμένη με τα κέρδη ανά μετοχή της εταιρείας, ενώ ο λόγος ROE δείχνει πόσα κέρδη κάθε δολάριο των κοινών μετοχών των μετοχών πραγματοποιεί, ενώ το P / S Η αναλογία είναι μια άλλη μέτρηση που χρησιμοποιείται για να εξετάσουμε το δυναμικό ανάπτυξης καθώς δείχνει πώς αποτιμάται μια επιχείρηση σε σχέση με τις πωλήσεις.

Εκτός από τα καλύτερα στοιχεία που πρέπει να κοιτάξετε για να προσδιορίσετε εάν ένα απόθεμα είναι πιθανός «Millionaire-Maker», μια καλή στρατηγική για να βοηθήσει στην απλοποίηση της εκτίμησης ενός αποθέματος είναι ο «Κανόνας του 72». Ο κανόνας του 72 μπορεί να εφαρμοστεί σε οτιδήποτε έχει την ικανότητα να αυξηθεί, είναι απλώς θέμα διαίρεσης του 72 με το ποσοστό απόδοσης μιας μετοχής για να μπορέσετε να σας δώσετε έναν εκτιμώμενο χρόνο για τη μετοχή του αποθέματος να διπλασιάσει τα κέρδη σας.

Έχοντας δώσει μια σαφή ένδειξη για το τι κάνει ένα απόθεμα ως «Millionaire-Maker», τι πρέπει να ψάξετε μέσα σε ένα απόθεμα και πώς να υπολογίσετε πόσο καιρό θα χρειαστεί για να αναπτυχθεί ένα απόθεμα, τώρα ήρθε η ώρα να ρίξετε μια ματιά στο 7 top Οι μετοχές που φαίνονται έτοιμες συνεχίζουν το δρόμο προς την επιτυχία.

1. Starbucks Corp (SBUX)

Το αμερικανικό πολυεθνικό καφενείο και το ψητό αποθεματικό που έχει πιάσει τις καρδιές εκατομμυρίων σε όλο τον κόσμο, ενώ συνεχίζει να αντλεί εκατομμύρια εκατομμύρια για τον καφέ του και η μοναδικότητά του είναι η Starbucks Corp (SBUX).

Η αμερικανική εταιρεία που εδρεύει στο Σιάτλ της Ουάσινγκτον ήταν ένα αξιοσημείωτο απόθεμα για επενδύσεις και ένα στο οποίο έχει δει τους επενδυτές της να γίνονται πλούσιοι με την πάροδο του χρόνου καθώς η εταιρεία έχει περάσει από δύναμη σε δύναμη. Τις τελευταίες ημέρες, αυτό το απόθεμα δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης, στην πραγματικότητα, το αντίθετο καθώς το απόθεμα συνεχίζει να προσφέρει κορυφαίο καφέ μαζί με τη δημιουργία περισσότερης μοναδικότητας.

Για να ξεκινήσετε τη Starbucks Corp, όπως πολλές εταιρείες στην αγορά, χτύπησαν σήμερα δύσκολες στιγμές το 2020 καθώς η πανδημία Coronavirus έπληξε, βλέποντας το κλείσιμο καταστημάτων να σαρώνει σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων πολλών καταστημάτων μέχρι σήμερα που είναι επί του παρόντος κλειστά σε προσπάθειες για κατάσχεση και αποτροπή της συνεχιζόμενης εξάπλωσης αυτού του ιού , με πολλά καταστήματα που δεν προσφέρουν καθόλου υπηρεσίες.

Τούτου λεχθέντος, τα θετικά υπερτερούν των αρνητικών αυτής της μάρκας. Δεδομένου ότι το πρόβλημα έπληξε αυτό το απόθεμα καφέ εντός του 2020, κατάφερε να επανέλθει στο θετικό καθώς κατευθυνόμαστε προς ένα νέο φυσιολογικό. Ήταν προφανές ότι η ζήτηση ήταν ισχυρή από τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, καθώς τα καταστήματα, οι υπηρεσίες μετάδοσης κίνησης και οι παραγγελίες για κινητά υπήρξαν ισχυρά σημεία πώλησης για τη μάρκα και φέρνοντας φανταστικά έσοδα από όλο τον κόσμο αφήνοντας την Starbucks Corp θέση καθώς προχωράμε.

Μέσα στο δημοσιονομικό τρίμηνο της εταιρείας που κυκλοφόρησε στις 26 Ιανουαρίου 2021 δείχνει μια σταθερή κίνηση προς τα εμπρός παρά την τρέχουσα παγκόσμια κατάσταση, η Κίνα σημείωσε αύξηση 5% στις πωλήσεις καταστημάτων, ενώ το τμήμα Starbucks International έκλεισε 5% από έτος σε έτος με την πρόσθετη ώθηση που έφερε η Κίνα , φέρνοντας καθαρά έσοδα 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων με επιπλέον 1.038 νέα καταστήματα που λειτουργούν προσθέτοντας σε αυτήν την αύξηση των πωλήσεων. Το λειτουργικό εισόδημα για τον διεθνή τομέα ήταν σχεδόν ισοδύναμο με το 2020, καθώς επιβεβαιώθηκε στα 274,8 εκατομμύρια δολάρια εντός του πρώτου τριμήνου σε σύγκριση με τα 275,9 εκατομμύρια δολάρια το 2020.

Η αμερικανική πλευρά της επιχείρησης ήταν ελαφρώς πίσω λόγω περιορισμών και του αντίκτυπου που έχει η Covid-19 στη μάρκα καφέ, τα καθαρά έσοδα μειώθηκαν κατά 6% στα 4,7 δισεκατομμύρια δολάρια σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2020, τα λειτουργικά έσοδα μειώθηκαν φυσικά λόγω της μείωσης λειτουργία που μειώθηκε κατά -26% σε 813,5 εκατομμύρια δολάρια σε σύγκριση με 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020. 105 νέα καταστήματα άνοιξαν στις ΗΠΑ, ωστόσο, αυτό θα προσθέσει μακροπρόθεσμα στα έσοδα της μάρκας χωρίς αμφιβολία.

Συνολικά, η Starbucks επιβεβαίωσε ότι άνοιξαν 278 νέα καταστήματα κατά το πρώτο οικονομικό τρίμηνο του 2021, αύξηση κατά 4% σε ετήσια βάση. Μια συλλογή καθαρών εσόδων έφερε συνολικά 6,7 δισεκατομμύρια δολάρια που εισήχθησαν για αυτό το απόθεμα σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο, μειώθηκε ελαφρά κατά 5%, σε μεγάλο βαθμό λόγω της έλλειψης πωλήσεων καταναλωτών λόγω του Covid-19, συμπεριλαμβανομένου του περιθωρίου λειτουργίας των αποθεμάτων που μειώθηκε κατά 3,7% YoY και τα κέρδη ανά μετοχή (EPS) GAAP μειώθηκαν στα 0,53 $ κατά 0,21 $ σε ετήσια βάση.

Όλες οι μετοχές ανέφεραν κέρδη, αν και, εκτός από τον διεθνή τομέα, παρουσιάζει μειονέκτημα, είναι στην πραγματικότητα θετικά νέα για τη μετοχή. Όταν εξετάζετε τη ζήτηση σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος επιβράβευσης Starbucks Rewards, το οποίο αυξήθηκε στις ΗΠΑ στα 28 εκατομμύρια, δηλαδή αύξηση 15% από έτος σε έτος, ακόμη και σε αβέβαιους χρόνους με περιορισμούς.

Κοιτώντας στο μέλλον, η Starbucks θέλει να προσθέσει και να προχωρήσει μπροστά με σημαντική ανάπτυξη εντός του 2021 και χωρίς αμφιβολία με τα χρόνια, καθώς αυτή η αγορά είναι μια αγορά στην οποία πολλοί προσελκύονται επίσης. Η Starbucks έχει αναφέρει λεπτομερώς στο 2021 τη δημοσιονομική καθοδήγησή της ότι φαίνεται να αρχειοθετεί μεταξύ 10% έως 23% στην παγκόσμια αύξηση των πωλήσεων καταστημάτων, μια πρόχειρη καθοδήγηση 2.150 νέων καταστημάτων με 1.110 καθαρά νέα καταστήματα διεθνώς και ενοποιημένα έσοδα από 28 δισεκατομμύρια έως 29 δισεκατομμύρια δολάρια για τη σύνοψη τέλους έτους.

Το αναπτυξιακό δυναμικό είναι σίγουρα ορατό. Ωστόσο, εξετάζοντας τώρα τις αποτιμήσεις αυτής της μετοχής, συμπεριλαμβανομένης της τιμής μετοχής και του λόγου EPS, με τις οποίες φαίνεται να διατηρείται ελαφρώς στην υψηλότερη πλευρά, κρατώντας την τιμή της μετοχής των 105,30 $ και ένα EPS 0,56 $ είναι δυνητικά σχεδόν σωστό, δεδομένου ότι αυτό το απόθεμα μπορεί να επιτευχθεί καθώς προχωράμε μπροστά.

Η Starbucks αναμφισβήτητα δεν θα δει τεράστιο μειονέκτημα στην τιμή της μετοχής της, ειδικά καθώς πλησιάζουμε στους περιορισμούς που θα χαλαρώσουν τους επόμενους μήνες, γεγονός που οδηγεί τώρα σε μια ιδανική στιγμή για να αρχίσετε να ψάχνετε και να επενδύσετε σε αυτό το κορυφαίο απόθεμα καφέ που σίγουρα έχει τις βάσεις του να είναι ένα απόθεμα εκατομμυριούχου για επενδυτές, το οποίο έχει αποδείξει στο ισχυρό του παρελθόν ρεκόρ.

2. Green Thumb Industries Inc (GTBIF)

Απόθεμα GTBIF

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το απόθεμα σε μια τόσο ανυπόμονα αναμενόμενη βιομηχανία κάνει τη λίστα των κορυφαίων αποθεμάτων που θα μπορούσαν να σας κάνουν πλούσιους. Η Green Thumb Industries Inc (GTBIF) κάνει αυτήν τη λίστα ως απόθεμα κάνναβης που πρέπει να αγοράσετε για το 2021.

Η Green Thumb Industries υπερηφανεύεται για την παροχή των υψηλότερων προδιαγραφών για την ανάπτυξη και την εξυπηρέτηση των καταναλωτών με ασφαλή και υψηλής ποιότητας κάνναβη για ιατρική και ψυχαγωγική χρήση, με τον σταθερό στόχο να απολαμβάνουν την κάνναβη για υγεία, ευτυχία και άνεση.

Η εταιρεία κάνναβης προσφέρει τη γκάμα των προϊόντων της μέσω διαφόρων εμπορικών σημάτων, όπως Dogwalkers, Beboe Therapies, απίστευτα και άλλα που κυμαίνονται από γλυκές λιχουδιές έως λάδια. Βρίσκεται σε 11 πολιτείες εντός των ΗΠΑ και με μια νέα λειτουργική μονάδα παραγωγής στο Oglesby, Illinois, η οποία λειτουργούσε, παράγει και διανέμει προϊόντα για όλες τις συνδέσεις της, μαζί με ικανές εγκαταστάσεις στο Νιου Τζέρσεϋ και το Οχάιο. Όμως, αυτό το απόθεμα κάνναβης έχει σταθερή παρουσία στην πολιτεία του Ιλλινόις, καθώς είναι η χώρα καταγωγής του για ένα, και δεύτερον, το Ιλλινόις έχει αυξηθεί στη ζήτηση των καταναλωτών για κάνναβη, το οποίο είναι ένα άλλο ισχυρό μπόνους για αυτό το απόθεμα, καθώς επί του παρόντος έχουν περισσότερα καταστήματα με βάση αυτό πολιτεία από οποιοδήποτε άλλο στις ΗΠΑ.

Ενώ η επιχειρηματική ανάπτυξη έχει επιβεβαιωθεί, εξετάζοντας τώρα αυτά τα αποθέματα βασικά στοιχεία της έκθεσης για το τρίτο τρίμηνο των εταιρειών φαίνεται ότι αυτό το απόθεμα κάνναβης είναι ένα με το οποίο ίσως θέλετε να εξοικειωθείτε και γρήγορα.

Στην έκθεση Q3 της εταιρείας αναφέρθηκε ότι το τρίμηνο ήταν μια «εξαιρετική» περίοδο τριών μηνών, καθώς η εταιρεία παρήγαγε εξαιρετικά αποτελέσματα που αυξάνονται κατά 31,3% εντός του 3ου τριμήνου, συμβάλλοντας σε μια εντυπωσιακή αύξηση 131% από έτος σε έτος στα 157,1 εκατομμύρια δολάρια. Η αύξηση των εσόδων ωθήθηκε από μια ισχυρή αύξηση των καταναλωτικών συσκευασιών και των επιχειρήσεων λιανικής, γεγονός που οδήγησε το Ακαθάριστο Περιθώριο να αυξηθεί στο 55,4% από 53,2% το 2ο τρίμηνο.

Η πολιτεία του Ιλλινόις έγινε το 11ο κράτος που νομιμοποίησε τη χρήση κάνναβης για αναψυχή εντός του 2020. Αυτό προκάλεσε τεράστια αύξηση της ζήτησης, ωθώντας τα στοιχεία των πωλήσεων μέσω της οροφής για αυτό το απόθεμα κάνναβης και καθώς περισσότερες πολιτείες προσπαθούν να επιβεβαιώσουν τη νομοθεσία από την ψυχαγωγική χρήση μαριχουάνας, δεδομένων αυτών των αποθεμάτων θετική οικονομική θέση και τις πολιτείες στις οποίες δραστηριοποιείται αυτήν τη στιγμή, είτε μέσω των καταστημάτων τους είτε μέσω διαφόρων συνεργαζόμενων εμπορικών σημάτων, αυτό θα πρέπει να λειτουργήσει σε αυτό το απόθεμα υπέρ της αυξανόμενης επιτυχίας.

Όπως ήταν στις 30 Σεπτεμβρίου 2020, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η χρηματοοικονομική της θέση ήταν αναμφίβολα ισχυρή με τα τρέχοντα συνολικά περιουσιακά στοιχεία στα 159,1 εκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένων μετρητών και ισοδύναμων μετρητών 78,1 εκατομμυρίων δολαρίων με ανεξόφλητο χρέος 97,1 εκατομμυρίων δολαρίων, αυτό έχει θέσει αυτό το απόθεμα κάνναβης σε πολύ ελκυστική οικονομική θέση.

Διατηρώντας μια τρέχουσα τιμή μετοχής 36,44 $, η οποία αυξάνεται ολοένα και περισσότερο κατά το παρελθόν έτος λόγω των πρόσφατων συμβάντων στον κλάδο και των συμβάντων σε αυτήν την εταιρεία, η μετοχή διατηρεί εύρος 52 εβδομάδων μεταξύ 4,08 $ στο χαμηλότερο και 38,45 $ στο υψηλότερο.

Αυτό είναι σίγουρα ένα απόθεμα μαριχουάνας που έχει τις βάσεις και τα πλεονεκτήματα του να γίνετε απόθεμα εκατομμυριούχων με τις μακροπρόθεσμες προοπτικές και να είστε μέρος μιας τέτοιας ανθισμένης βιομηχανίας που πρόκειται να ανέλθει στα επόμενα χρόνια.

3. Square Inc (SQ)

Η αμερικανική εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών έρχεται στη συνέχεια στη λίστα ως μετοχή που έχει μεγάλες δυνατότητες.

Καθώς ο κόσμος συνεχίζει να κινείται σε μεγάλο βαθμό σε έναν ψηφιακό κόσμο, η Square Inc (SQ) αποδεικνύεται ότι είναι μία εταιρεία με τα ισχυρά οικοσυστήματα της που έχουν σχεδιαστεί για τα δύο άκρα του φάσματος, τους πωλητές και τους αγοραστές, μαζί με νέες προσθήκες καθώς επιδιώκει να βελτιώσει ή να προσθέσει νέα οφέλη για τις δημιουργικές δημιουργίες τους.

Από όπου ξεκίνησαν όλα για αυτό το απόθεμα με τη συσκευή Square Reader, σήμερα έχει προχωρήσει και επεκταθεί σε διάφορες λεωφόρους και αποδεικνύεται επιτυχημένη, ειδικά το 2020, καθώς η πανδημία Coronavirus έφερε πολλές προκλήσεις στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο.

Με την πιο πρόσφατη δημιουργία της εταιρείας, την εφαρμογή Cash, η οποία τέθηκε σε εφαρμογή στα τέλη του 2013 με το όνομα Square Cash, αυτή η εφαρμογή ταιριάζει για πολλούς θετικούς λόγους τα τελευταία χρόνια, καθώς προσφέρει ευκολία και απλότητα στα άτομα να διατηρούν τους λογαριασμούς τους . Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να λαμβάνει και να στέλνει μεταφορές χρημάτων μέσω της εφαρμογής ή του ιστότοπου, μαζί με την προσθήκη νέων πλεονεκτημάτων, συμπεριλαμβανομένης μιας πρόσφατης λειτουργίας που επιτρέπει σε άτομα, οργανισμούς και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να οργανώσουν και να ταξινομήσουν τους δικούς τους φόρους, αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά.

Τι μπορεί να μην γνωρίζουν οι άνθρωποι, καθώς αυτό το απόθεμα έχει τα χέρια του σε πολλές επιτυχημένες οδούς, υπάρχουν επίσης πολλοί λιανοπωλητές φιλοξενίας που χρησιμοποιούν το Square Register στο οποίο χρησιμοποιείται για την επεξεργασία συναλλαγών για πελάτες που πληρώνουν μέσω μεθόδων χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.

Σε αυτό το σημείωμα, αυτό είναι που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία για αυτό το απόθεμα κατά τη διάρκεια του έτους, καθώς ο τομέας της φιλοξενίας έχει κερδίσει ένα τεράστιο χτύπημα από την πανδημία Covid-19, η οποία έχει δει το απόθεμα SQ να χτυπιέται σε αυτή τη λεωφόρο. Αλλά τι πήγε σε αυτά τα αποθέματα υπέρ του έτους; Η δυνατότητα μετοχών που βοηθά άτομα που λειτουργούν εξ αποστάσεως με τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις τους σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής Cash.

Μέσα στα αποτελέσματα Q3 αυτού του αποθέματος είναι σαφές ότι βλέπουμε ότι η πανδημία Covid-19 βοήθησε αυτό το απόθεμα να δει ουσιαστικά τις πραγματικές δυνατότητές του, καθώς σχεδόν όλοι οι χρηματοοικονομικοί τομείς ήταν πολύ μπροστά με θετικά χρώματα. Το μικτό κέρδος έφτασε τα 794 εκατομμύρια δολάρια, αύξηση 59% σε ετήσια βάση, το μεικτό κέρδος πωλητή έφτασε τα 409 εκατομμύρια δολάρια 12% σε ετήσια βάση, τα συνολικά καθαρά έσοδα αυξήθηκαν κατά 140% YoY σε 3,03 δισεκατομμύρια δολάρια με το μεικτό κέρδος να φτάνει τα 212% YoY στα 385 $ εκατομμύριο. Η εταιρεία παρακολούθησε επίσης μια προσαρμοσμένη αύξηση EBITDA κατά 38% στα 181 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτά τα στοιχεία είναι εντυπωσιακά, για να πούμε το λιγότερο, και τώρα που τα άτομα είναι καλά στο δρόμο τους με την ομαλή λειτουργία τους, αυτό το απόθεμα εξακολουθεί να έχει τεράστιο δυναμικό ανάπτυξης για αρχειοθέτηση μπροστά, τόσο πολύ ώστε να έχει συνειδητή βαθμολογία «Αγορά» από αναλυτές της Wall Street με 18 από τους 36 αναλυτές της Wall Street να δώσουν σε αυτό το απόθεμα βαθμολογία «Ισχυρή Αγορά».

Αλλά αυτή η εταιρεία, όπως πολλοί, έχει τα μειονεκτήματά της που μοιάζουν με την υψηλή εκτίμησή της. Λαμβάνοντας υπόψη τις εταιρείες που ακολουθούν τον λόγο P / E δώδεκα μηνών 373,63, η αποτίμηση για αυτό το απόθεμα δείχνει ότι είναι υπερτιμημένη χωρίς αμφιβολία.

Αν και αυτό το απόθεμα είναι σίγουρα ένα που μπορεί να αποδώσει πολλά υποσχόμενες και πλούσιες αποδόσεις, αξίζει ενδεχομένως να επιστρέψουμε έως ότου η τιμή για αυτό το απόθεμα να βρεθεί σε μια πιο λογική τιμή.

4. Fiverr International LTD (FVRR)

Η ισραηλινή κορυφαία διαδικτυακή αγορά για υπηρεσίες freelance παρέχει μια μοναδική δύναμη που δεν πρέπει να θεωρηθεί ελαφριά, καθώς αυτό το απόθεμα έχει κάνει εξαιρετικά καλά.

Σχεδιασμένο για να προσελκύσει τόσο αγοραστές όσο και πωλητές με μια σειρά από διάφορες υπηρεσίες που περιλαμβάνουν γραφή σε γραφιστική και όλα ενδιάμεσα, από τότε έχει κατακτήσει τη λίστα των κορυφαίων 200 δημοφιλών ιστότοπων στον κόσμο και από τον Φεβρουάριο του 2020. Αναφέρθηκε ότι η εταιρεία έφερε σε ένα ετήσιο αποτέλεσμα εσόδων 107,1 εκατομμυρίων δολαρίων για το οικονομικό έτος 2019, το οποίο για μια εταιρεία που ξεκίνησε το 2010 πλησιάζει περισσότερο σε όλο και πιο αναπτυσσόμενο χρηματιστήριο.

Σε πρόσφατες ειδήσεις, αυτό το απόθεμα συνεχίζει να επιταχύνει και να εξελιχθεί σε νέους ορίζοντες, καθώς η Fiverr International μόλις επιβεβαίωσε την πρόσφατη απόκτηση του Working Not Working, η οποία είναι μια δημιουργική πλατφόρμα των ΗΠΑ παρόμοια με τη Fiverr που βοηθά τα δημιουργικά άτομα να αναζητήσουν τις επόμενες ελεύθερες ευκαιρίες τους, στις οποίες αυτό το απόθεμα λειτουργεί με μερικές από τις μεγαλύτερες και ισχυρότερες μάρκες στην αγορά σήμερα.

Μετά από αυτά τα νέα, η τιμή της μετοχής αυτής της εταιρείας έφτασε σήμερα στα 323,10 $ και η τιμή της μετοχής που αυξήθηκε σταθερά το 2020 στα νέα της.

Μέσα στα τελευταία αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου των εταιρειών, αυτό το απόθεμα έχει αποδείξει ότι είναι δυνατόν να αρχειοθετηθούν τυφλά στοιχεία στα οποία δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτά τα αποτελέσματα έχουν προωθηθεί και επιταχυνθεί σε αυτά τα νέα υψηλά από την πανδημία Covid-19. Η εταιρεία ανέφερε αύξηση εσόδων 88% από έτος σε έτος σε επιβλητικά 52,3 εκατομμύρια δολάρια και με τα ενεργά μέλη της να αυξάνονται κατά 37% σε 3,1 εκατομμύρια καθώς τα άτομα αναζητούν περισσότερες ελεύθερες ευκαιρίες εργασίας.

Κοιτάζοντας τη μεγαλύτερη εικόνα για το απόθεμα FVRR, οι οικονομικές προοπτικές αναμένεται να φτάσουν δυνητικά κάτω από το 80% σε ετήσια βάση σε ένα επίπεδο καθοδήγησης περίπου 186 εκατομμυρίων δολαρίων, με το προσαρμοσμένο EBITDA να κυμαίνεται μεταξύ 8,5 εκατομμυρίων δολαρίων – 9 εκατομμυρίων δολαρίων έναντι του προηγούμενου FT 2020 καθοδήγηση από 4,5 έως 6,5 εκατομμύρια $.

Η εταιρεία, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, αποδεικνύεται ότι κατέχει σταθερό μερίδιο αγοράς καθώς φαίνεται να επεκτείνεται και το έχει ήδη πράξει, καθώς επιδιώκει να γίνει δυνητικά η μεγαλύτερη ανεξάρτητη αγορά στην αγορά μέχρι σήμερα και υπάρχει περισσότερο από αρκετό χώρο για αυτό για να συνεχίσει να αυξάνεται για πολλά ακόμη χρόνια.

Και πάλι, όπως και άλλα επίδοξα λαμπερά αποθέματα αυτής της λίστας, το FVRR φαίνεται επίσης πλούσιο από την άποψη της αποτίμησής του, η τιμή της μετοχής της έχει σχεδόν αυξηθεί 14 φορές από τον Μάρτιο μέχρι που βρίσκεται στην αγορά σήμερα, οπότε περιμένοντας να ανεβείτε σε αυτό το απόθεμα την ιδανική στιγμή είναι η καλύτερη λύση.

Κοιτάζοντας άλλα βασικά βασικά στοιχεία για αυτό το απόθεμα δείχνει ένα φυσικό ισοζύγιο, συμπεριλαμβανομένης μιας υγιούς λειτουργικής θέσης ταμειακών ροών ύψους 9,45 εκατομμυρίων δολαρίων, το περιθώριο κέρδους των μετοχών αυξάνεται, το οποίο φθάνει στην κερδοφορία και σχεδόν χτύπησε το 25% το προηγούμενο έτος, ωστόσο, το χρέος της FVRR – η αναλογία ισοτιμίας δείχνει ότι το απόθεμα βρίσκεται στην υψηλή πλευρά στα 0,45.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχει ακόμα αρκετός χώρος για κίνηση, καθώς αυτό το απόθεμα συνεχίζει να συνεργάζεται δημιουργικά ανεξάρτητα άτομα σε ολόκληρο τον κόσμο και ο κόσμος συνεχίζει να βουτά βαθύτερα στον ψηφιακό κόσμο για πολλά ακόμη χρόνια, αυτό το απόθεμα έχει πραγματικά τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά να γίνει ένα απόθεμα που μπορεί να κοιτάξει να χτυπήσει την κατάσταση του εκατομμυριούχου κατά τη μακροπρόθεσμη προοπτική. Όμως, το να είσαι μέρος αυτού του αποθέματος στη σωστή τιμή είναι το μεγαλύτερο σημείο παροχής συμβουλών πριν προχωρήσουμε κατευθείαν.

5. Brookfield Asset Management Inc (BAM)

Προσθέτοντας περισσότερη ποικιλομορφία στη λίστα, η Brookfield Asset Management Inc (BAM) κατατάσσεται στη λίστα των κορυφαίων μετοχών που μπορούν να αποδώσουν καλές αποδόσεις μακροπρόθεσμα.

Η εναλλακτική εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων που έχει την παρουσία της στο γραφείο της στη Νέα Υόρκη, το Τορόντο, το Λονδίνο, το Σίδνεϊ και το Ρίο Ντε Τζανέιρο εστιάζει τα αξιοθέατα της σε ακίνητα, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, υποδομές και ιδιωτικά κεφάλαια, και η εταιρεία προσφέρει με τα θεαματικά τους αποτελέσματα.

Κατ ‘αρχάς, η εταιρεία έχει επιταχύνει τα σχέδιά της εντός του 2021 για τις προοπτικές ανάπτυξης μπροστά, εισάγοντας ένα επιβλητικό 44 δισεκατομμύρια δολάρια στην εταιρεία καθώς επιδιώκουν να επεκταθούν μακροπρόθεσμα, καθώς και να έχουν δωρεάν λειτουργικές ταμειακές ροές για τυχόν επιπλέον έξτρα στην πορεία.

Δεύτερον, εξετάζοντας τα πρόσφατα στοιχεία της εταιρείας εντός του 4ου τριμήνου, το καθαρό εισόδημά της έφτασε τα 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια και τα ρεκόρ κεφαλαίων έφτασαν τα 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια λόγω της ανάπτυξης και των πωλήσεων. Για να μην αναφέρουμε πρόσθετους δρόμους τρίτων με τους οποίους εμπλέκεται και η εταιρεία στην οποία συγκέντρωσε περίπου 40 δισεκατομμύρια δολάρια κεφαλαίου κεφαλαίου τρίτων εντός του έτους.

Η εταιρεία είναι επίσης μια ισχυρή μετοχή μερισμάτων που σημείωσε σταθερή αύξηση μερίσματος σε 8%, 0,13 $ ανά μετοχή, η οποία πρόκειται να καταβληθεί στους μετόχους στις 31 Μαρτίου 2021.

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να συζητήσουμε για αυτό το απόθεμα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, αλλά έρχεται επίσης με τα μειονεκτήματά του που αξίζει να εξετάσουμε, συμπεριλαμβανομένου του λόγου χρέους προς ίδια κεφάλαια που επί του παρόντος ανέρχεται σε 5,92, αλλά εάν αυτό το απόθεμα συνεχίσει να κινείται και να προωθεί ενώ μειώνει τα επίπεδα χρέους της κατά την περίοδο, αυτό δεν θα πρέπει να προκαλεί ανησυχία με αυτό το απόθεμα.

Με βάση την τιμή της μετοχής αυτής της μετοχής, η οποία ανέρχεται στα 42,95 $, η οποία θεωρείται ότι είναι ασταθής κατά τη διάρκεια του έτους καθώς έχει αυξηθεί τόσο γρήγορα όσο φαίνεται να μειώνεται. Αλλά με βάση άλλους μετρικούς λόγους, συμπεριλαμβανομένων των PB (τιμή προς κράτηση) και αναλογία P / E 22,49, κάνει αυτό το απόθεμα μια καλή τιμή για να μεταβείτε σε.

Η Brookfield Asset Management Inc είναι σίγουρα ένα απόθεμα που έχει ισχυρές και πολλά υποσχόμενες προοπτικές να γίνει ένα απόθεμα που μπορεί να χτυπήσει το μεγάλο χρονικό διάστημα, στην πραγματικότητα, οι αναλυτές έχουν ακόμη θεωρήσει ότι αυτό το απόθεμα εκτιμάται ότι αξίζει 40% περισσότερο από ό, τι βρίσκεται σήμερα το απόθεμα αυτή τη στιγμή, πράγμα που επιβεβαιώνει το παραπάνω σημείο ότι τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να επενδύσετε σε αυτό το απόθεμα.

6. Illumina Inc (ILMN)

Η αμερικανική εταιρεία υγειονομικής περίθαλψης Illumina Inc (ILMN) είναι μια εταιρεία βιοτεχνολογίας που έχει τα πλεονεκτήματα να γίνει απόθεμα εκατομμυριούχου, όπως έχει αποδειχθεί.

Η εταιρεία που αναπτύσσει, κατασκευάζει και εμπορεύεται διάφορα συστήματα προκειμένου να αναλύσει γενετικές παραλλαγές και βιολογικές λειτουργίες, μαζί με την προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών που εξυπηρετούν διάφορες αγορές, έχει λειτουργήσει σε τέτοιο επίπεδο που κατάφερε να κερδίσει ανώτατο όριο αγοράς 73,69 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέσω η συνεχιζόμενη επιτυχία του.

Αν και αυτό το απόθεμα θεωρείται γίγαντας υγειονομικής περίθαλψης, στον οποίο είναι, εξακολουθεί να έχει τη δυνατότητα να κάνει τους επενδυτές πολύ πλούσιους όπως αναφέρθηκε, καθώς συνεχίζει να αναπτύσσεται και να μεγαλώνει, ο οποίος έχει ήδη κάνει τους επενδυτές μάλλον πλούσιους μέχρι σήμερα . Οι αναλυτές της Wall Street έχουν προβλέψει ότι αυτό το απόθεμα υγειονομικής περίθαλψης θα αυξήσει τα έσοδά του κατά 20% ετησίως, ενώ θα δοθούν 6 αξιολογήσεις «Ισχυρή Αγορά» με αποτέλεσμα μια συνολική συναίνεση «Αναμονή» για το απόθεμα.

Κοιτάζοντας τα πρόσφατα κέρδη της εταιρείας μέσα στο τρίμηνο της περιόδου ξεπέρασε πολλές προσδοκίες. Εντός του 4ου τριμήνου, τα έσοδα της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 20% στα 953 εκατομμύρια δολάρια ξεπερνώντας τις προβλέψεις και 1,22 δολάρια ανά μετοχή έφτασαν επίσης πάνω από τις προσδοκίες και δεν πρόκειται να τελειώσει εκεί καθώς ο κόσμος πλησιάζει πιο κοντά στο να βγει από τη σκιά της πανδημίας Coronavirus επιτρέποντας περισσότερη δύναμη οδηγηθείτε.

Σήμερα η Illumina Inc έχει τιμή μετοχής 504,76 $, η οποία έχει ανέβει πάνω από το 75% το προηγούμενο έτος, και πάλι όπως και άλλες μετοχές, αυτή η μετοχή διαπραγματεύεται πάνω από την αγορά και οι μέσες τιμές της βιομηχανίας με βάση τον λόγο P / E αυτού του αποθέματος, αλλά φαίνεται καλή αξία όταν σε σύγκριση με την αναλογία P / B του 15,68. Παρά την πλούσια αποτίμηση αυτού του αποθέματος, διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα της παράδοσης και της παράδοσης σε εντυπωσιακά ποσά, εάν πιάσετε αυτό το απόθεμα στη σωστή τιμή.

7. Splunk Inc (SPLK)

Το τελευταίο απόθεμα που θα έρθει στη λίστα με τα 7 κορυφαία αποθέματα είναι η Splunk Inc (SPLK).

Η Splunk Inc είναι μια εταιρεία λογισμικού με έδρα το Σαν Φρανσίσκο που ειδικεύεται στην παραγωγή λογισμικού για αναζήτηση, παρακολούθηση και ανάλυση δεδομένων που δημιουργούνται από μηχανήματα.

Από την τελευταία έκθεση Q3 της εταιρείας, μια δήλωση που συνοψίζει αυτό το απόθεμα λογισμικού από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, Doug Merritt, μιλά από μόνη της μαζί με τις αναφορές της μετοχής.

«Ακόμα και ενόψει αβέβαιων συνθηκών στην αγορά, η Splunk παραμένει μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην ιστορία του λογισμικού των επιχειρήσεων». δήλωσε ο Doug Merritt, Διευθύνων Σύμβουλος της Splunk Inc..

Κοιτάζοντας πόσο καλά αποδόθηκε το απόθεμα, Συνολικά έσοδα αν και μειώθηκαν κατά YoY κατά 11% στα 559 εκατομμύρια δολάρια, διάφοροι τομείς αυξήθηκαν, όπως το Cloud ARR έως 71% YoY στα 630 εκατομμύρια $, τα έσοδα από το Cloud κατά 80% YoY στα 145 εκατομμύρια δολάρια, το συνολικό ARR κατά 44% YoY έως 2,07 δισεκατομμύρια δολάρια.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα σημαντικότερα σημεία της έκθεσης του τρίτου τριμήνου, μαζί με την επιβεβαίωση των νέων επιχειρηματικών στιγμιότυπων καθώς η εταιρεία πρόκειται να αποκτήσει περισσότερες επιχειρήσεις στο μείγμα προσθέτοντας περισσότερες μελλοντικές δυνατότητες ανάπτυξης εντός των εταιρειών που διαδίδονται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Κοιτάζοντας το τέταρτο τρίμηνο για αυτό το απόθεμα, η εταιρεία έχει δώσει καθοδήγηση με τα συνολικά έσοδα που αναμένεται να κυμαίνονται μεταξύ 650 εκατομμυρίων $ και 700 εκατομμυρίων δολαρίων και ένα περιθώριο λειτουργίας εκτός GAAP αναμένεται να κυμαίνεται μεταξύ -4% και 3% δίνοντας στο απόθεμα μια ρεαλιστική προοπτική.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι υπηρεσίες δεδομένων του Splunk θα συνεχίσουν να εξελίσσονται με δυνητικά πολλές κορυφαίες εταιρείες που θέλουν να επωφεληθούν από το λογισμικό τους, δεν υπάρχει κανένας λόγος που οι αναλυτές προβλέπουν ότι αυτό το απόθεμα θα διπλασιαστεί δυνητικά στις πωλήσεις του έως το 2025.

Λαμβάνοντας υπόψη τη συναίνεση της βαθμολογίας «Αγορά», αυτό το απόθεμα αναμφίβολα θα επιτύχει την κερδοφορία καθώς προχωρά προς τα εμπρός, ειδικά εάν αυτό το απόθεμα φτάσει την πρόβλεψη των εσόδων για 24% ετησίως.

Περίληψη

Και εκεί έχετε 7 κορυφαίες μετοχές που βρίσκονται σε μια θέση που θα μπορούσαν ενδεχομένως να κάνουν τους επενδυτές να κερδίσουν εκατομμύρια στις μακροπρόθεσμες προοπτικές.

Όλα αυτά τα πολλά υποσχόμενα αποθέματα βρίσκονται σε μια θέση σταθερότητας, μια καλή οικονομική θέση, αν και μερικά μπορεί να μην είναι ακόμη επικερδή, έχουν ακόμα τη δυνατότητα να γίνουν έτσι καθώς ο χρόνος προχωρά. Αυτές οι φανταστικές επενδύσεις είναι εξαιρετικές προσθήκες για να κρατήσετε μακροπρόθεσμα καθώς επιδιώκετε να πετύχετε αυτό το εξαψήφιο ποσό, ενώ η προσθήκη ποικιλομορφίας με άλλα αποθέματα στη συλλογή σας είναι πάντα χρήσιμη..

Εάν είστε νέοι στην επένδυση, αυτές οι επιλεγμένες μετοχές είναι εξαιρετικές προσθήκες για να προσθέσετε στο χαρτοφυλάκιό σας, μια μετοχή όπως η Starbucks Corp (SBUX) μπορεί να είναι μια εξαιρετική αφετηρία καθώς προσφέρει μεγάλη ανάπτυξη καθώς προχωράμε, ειδικά σε ένα καλό τιμή που μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες αποδόσεις.

Εάν είστε έμπειρος επενδυτής, εκτός από τη βιομηχανία κάνναβης, η Fiverr International LTD (FVRR) μοιάζει με απόθεμα με τεράστια προοπτική κοιτάζοντας μπροστά καθώς επιδιώκει να κυριαρχήσει.

Παρόλο που αυτά τα αποθέματα έχουν θετικές προοπτικές, είναι συνετό να διεξάγετε επιπλέον έρευνα πριν επενδύσετε στις επιλεγμένες μετοχές σας, όπως και με όλες τις μετοχές που θέτουν τα δικά τους στοιχεία κινδύνου.

eToro – Αγορά αποθεμάτων με προμήθεια 0%

χρηματιστής etoro

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στο χρηματιστήριο για πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει. Ενδέχεται να ισχύουν άλλες χρεώσεις

Διαβάστε περισσότερα:

Πώς να επιλέξετε αποθέματα: Ένας πλήρης οδηγός για νέους επενδυτές

7 αποθέματα μερισμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο για αγορά τώρα που προσφέρουν ελκυστική ροή εισοδήματος

Ποια είναι τα επόμενα αποθέματα που θα εκραγούν το 2021?

Τι κορυφαία 15 αποθέματα θα εκραγούν το 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner