Χρηματιστήριο: Πώς να ανταλλάσσετε μετοχές, πώς να επιβιώνετε μετοχές

Θέλετε να ανταλλάξετε μετοχές αλλά δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε; Τότε μην ψάχνετε πλέον, καθώς τα έχουμε όλα καλυμμένα για εσάς με έναν απλό και εύκολο οδηγό για διαπραγμάτευση μετοχών και έναν βήμα προς βήμα οδηγό για το πώς μπορείτε να επιβιώσετε στο χρηματιστήριο.

Οι χρηματιστηριακές συναλλαγές έχουν προσελκύσει εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο, καθώς επιθυμούν να γίνουν μέρος μιας τόσο γρήγορης, κυρίαρχης, δυναμικής, προκλητικής αλλά και σημαντικά ανταμοιβής διαδρομής, μιας πορείας στην οποία μπορεί να δημιουργήσει ατελείωτες δυνατότητες..

Ωστόσο, παρόλο που η είσοδος σε μετοχές μπορεί πραγματικά να είναι ευκολότερη από ό, τι πιστεύετε, η διαδικασία κατανόησης του τρόπου διαπραγμάτευσης μετοχών και επιβίωσης των συναλλαγών μετοχών είναι πολύ πιο εις βάθος από ό, τι νομίζετε.

Βεβαίως, μπορεί να πιστεύετε ότι οι περισσότεροι επενδυτές γνωρίζουν πώς να διαπραγματεύονται καθώς πηγαίνουν στη χρηματοπιστωτική αγορά ή τουλάχιστον έχουν κάποια κατανόηση, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ορισμένοι επενδυτές στην πραγματικότητα δεν ξέρουν πώς να ανταλλάσσουν μετοχές και βασίζονται σταθερά σε μερικούς παράγοντες, παράγοντες που περιλαμβάνουν την τύχη (για το τι κάνει η αγορά στα αποθέματά τους), τις θερμές συμβουλές που τους διαβιβάζονται ή εάν είναι πραγματικά σίγουροι αυτό είναι όταν μπορούν να αρχίσουν να αναζητούν συμβουλές εάν δεν καταλαβαίνουν πραγματικά τι συμβαίνει καθώς ξεκινούν οι αριθμοί να ρυθμίσει.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το να αφιερώσετε χρόνο για να μάθετε και να ερευνήσετε όσο περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αποθέματα και πώς να ανταλλάξετε αποθέματα είναι μια σοφή διαδρομή για να ξεκινήσετε.

Η διαπραγμάτευση μετοχών για αρχάριους είναι ένα λαμπρό σημείο εκκίνησης, καθώς σε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να μάθετε και να σκάψετε βαθύτερα ως αρχάριος σε αποθέματα και πώς λειτουργεί η διαπραγμάτευση μετοχών, κάτι που επιπλέον θα σας προετοιμάσει να ξεκινήσετε το ταξίδι σας

Για να γίνετε μέρος των χρηματιστηριακών συναλλαγών, πρέπει να καταβάλλετε σκληρή δουλειά, χρόνο και κάποια από τη δική σας γοητεία για να έχετε μια καλή ευκαιρία να γίνετε οικονομική επιτυχία. Ωστόσο, μια υπενθύμιση που πρέπει να γνωρίζετε, είναι ότι ο έλεγχος είναι έξω από τα χέρια σας μερικές φορές όταν επενδύετε καθώς κάτι θα μπορούσε να πάρει μια εκπληκτική στροφή που δεν ήταν αναμενόμενη, με θετικά και αρνητικά αποτελέσματα.

Για να ανταλλάξετε μετοχές, δεν χρειάζεται να μπείτε στους πολυσύχναστους τομείς της αγοράς στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ή στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας μέσα στην άνεση του καθιστικού σας με όλη τη βοήθεια και την καθοδήγηση που χρειάζεστε για εσάς μέσω διαδικτυακών πλατφορμών διαπραγμάτευσης όπου μπορείτε να μιλήσετε με έναν μεσίτη, καθώς και να βοηθήσετε προσωπικό, έχοντας επίσης όλο το εκπαιδευτικό υλικό που θα χρειαστείτε πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας, στο οποίο τα έχουμε όλα καλυμμένα για εσάς και άλλα.

Είστε έτοιμοι να μάθετε πώς να ανταλλάσσετε μετοχές και να επιβιώνετε στο χρηματιστήριο; Ας πηδήσουμε κατευθείαν μέσα.

Τι είναι το χρηματιστήριο?

Πριν προχωρήσουμε κατευθείαν στην εκμάθηση του χρηματιστηρίου, πρώτα είναι καλύτερα να κατανοήσουμε τι είναι το χρηματιστήριο.

Συναλλαγές μετοχών

Η διαπραγμάτευση μετοχών, με απλούστερους όρους, είναι η αγορά και πώληση μετοχών μιας εταιρείας, η οποία για να απλοποιηθεί ακόμη περισσότερο αγοράζετε ένα κομμάτι αυτής της εταιρείας.

Όσον αφορά το χρηματιστήριο, θα δείτε ότι υπάρχουν δύο τύποι ατόμων, οι έμποροι και οι επενδυτές.


Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ εμπόρων και επενδυτών?

Οι χρηματιστές είναι επαγγελματίες που επενδύουν στη χρηματοπιστωτική αγορά για λογαριασμό τους, για λογαριασμό εταιρείας ή ιδιώτη. Αλλά ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να καταλάβουμε που διαχωρίζει τους δύο τύπους ατόμων είναι ο πρωταρχικός στόχος των εμπόρων. Στόχος των εμπόρων είναι να αγοράσουν και να πουλήσουν μετοχές σε διάφορες εταιρείες για να αποφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερο κέρδη από βραχυπρόθεσμα κέρδη, εκμεταλλευόμενοι παράλληλα τις διακυμάνσεις των τιμών.

Οι επενδυτές, από την άλλη πλευρά, είναι γενικά σε αυτό μακροπρόθεσμα. Στόχος τους είναι να αναζητήσουν μεγαλύτερες αποδόσεις στα κέρδη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με μια κοινή στρατηγική, γνωστή ως «αγορά και κατοχή».

Τύποι διαπραγμάτευσης μετοχών

συναλλαγές μετοχών

Τώρα, το επόμενο βήμα είναι να μάθετε για τους διάφορους τύπους χρηματιστηριακών συναλλαγών που συμβαίνουν.

ActiveTrading

Η ενεργή διαπραγμάτευση συνδέεται συνήθως με εμπόρους, όπως και οι πολιτείες της στο όνομα οι ενεργοί έμποροι θέλουν να κινηθούν γρήγορα και σε μικρότερο χρονικό διάστημα για να αναζητήσουν κέρδη από την εκμετάλλευση των τιμών.

Οι ενεργοί έμποροι, λόγω του στόχου τους είναι να κάνουν μεγάλο κέρδος σε μια ταχύτερη ανάκαμψη, τείνουν να είναι έξυπνοι και να χρησιμοποιούν τις γνώσεις τους με σύνεση με τα πεδία επένδυσης που εισέρχονται, για παράδειγμα, σε μετοχές που είναι ασταθείς (μπορούν να αλλάξουν σε οποιαδήποτε στιγμή ) ή ξένο νόμισμα, καθώς σε αυτές τις δύο κατηγορίες οτιδήποτε μπορεί να αλλάξει σε σύντομο χρονικό διάστημα και είναι μια πολύ ταχύτερη ανάκαμψη, για παράδειγμα από άλλες κατηγορίες.

Συναλλαγές ημέρας

Ένα από τα πιο δημοφιλή και γνωστά στυλ συναλλαγών είναι το Day Trading. Η Day Trading είναι η αγορά και πώληση τίτλων εντός της ίδιας ημέρας.

Αυτό το στυλ διαπραγμάτευσης είμαι βέβαιος ότι μπορεί ή όχι να γνωρίζετε λίγο, όπως φαίνεται σε διάφορες ταινίες. Σκοπός των εμπόρων μιας ημέρας είναι να αναζητήσουν κάθε ίντσα κέρδους που μπορεί να επιτευχθεί πριν από την έξοδο της ημέρας με την αγορά, την πώληση και το κλείσιμο των θέσεών τους όπως δηλώνεται μέσα στην ίδια ημέρα και οι έμποροι δεν είναι σε θέση να κατέχουν θέσεις για να προχωρήσουν, όλα πρέπει να πραγματοποιηθούν εντός της συνεδρίασης των singles.

Συναλλαγή θέσης

Η διαπραγμάτευση θέσης είναι ένα εμπόριο για το οποίο πιθανότατα θα δείτε τους επενδυτές να αναλαμβάνουν, παρόλο που οι έμποροι χρησιμοποιούν αυτήν τη στρατηγική, ακόμη κι αν θεωρείται ότι είναι περισσότερο μακροπρόθεσμα, ο μακροπρόθεσμος ορισμός θα μπορούσε να ξεκινά από εβδομάδες για τις οποίες ένας έμπορος θα μπορούσε δυνητικά να διατηρήσει, Ωστόσο, μήνες ή και περισσότερο που πιθανότατα στοχεύουν και εκτελούνται από επενδυτές, καθώς χρησιμοποιούν αυτήν τη στρατηγική πιο συχνά.

Όπως ίσως μαντέψατε, η διαπραγμάτευση θέσεων είναι το αντίθετο με τις συναλλαγές ημέρας, καθώς οι έμποροι ανησυχούν περισσότερο για τη μακροπρόθεσμη απόδοση μιας επένδυσης παρά για τις βραχυπρόθεσμες.

Συναλλαγές Swing

Το Swing trading είναι ένα στυλ συναλλαγών που διατηρείται για περισσότερο από μία ημέρα, συνήθως για μια εβδομάδα ή πιθανώς περισσότερο από τους εμπόρους, καθώς αυτός είναι ο σωστός χρόνος για να δείτε γενικά μια μεταβολή των τιμών.

Ο έμπορος θα κοιτάξει για να δει πού μια τιμή είναι πιθανότερο να ακολουθήσει στη συνέχεια, τότε θα γίνουν μέρος αυτού του περιουσιακού στοιχείου και στη συνέχεια θα αναζητήσουν οικονομικό κέρδος εάν πρόκειται να γίνει μια κίνηση.

Η ανταλλαγή συναλλαγών περιγράφεται συνήθως ως μια μεσαία στρατηγική διαπραγμάτευσης και βρίσκεται μεταξύ της ημέρας και της τάσης.

Συνοψίζοντας, οι swing trader θα καθίσουν στο απόθεμά τους για δύο ή τρεις ημέρες οδηγώντας σε δυνητικά εβδομάδες έως ότου έρθει η κατάλληλη στιγμή με την τιμή, γι ‘αυτό το swing trading είναι το μεσαίο συνεχές μεταξύ της ημέρας και της τάσης.

Έτοιμοι να βουτήξετε στο Χρηματιστήριο?

Πώς να ανταλλάσσετε αποθέματα

Έτσι τώρα καταλαβαίνετε τις διαφορές μεταξύ των τάσεων διαπραγμάτευσης, τώρα είναι η ώρα να σας δώσουμε τα απλά βήματα για το πώς να ξεκινήσετε τις συναλλαγές μετοχών.

Ως αρχάριος στις συναλλαγές μετοχών, είστε καλύτερα να κρατάτε τα πράγματα όσο πιο απλά γίνεται ενώ βρίσκεστε στα πόδια σας.

Για να κάνετε το ταξίδι σας απλό από την αρχή, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι είστε ένα βήμα μπροστά, να πραγματοποιήσετε εκτεταμένη έρευνα για να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας σε όλους τους τομείς των χρηματοπιστωτικών αγορών, καθώς και το δεύτερο δεύτερο ζωτικό μέρος της μαθησιακής διαδικασίας , εξάσκηση, εξάσκηση, πρακτική, όπως λέει η παροιμία, η πρακτική κάνει τέλεια και τα οφέλη από την εξάσκηση θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε μια περαιτέρω και βαθύτερη κατανόηση της χρηματιστηριακής αγοράς και θα σας επιτρέψει επίσης να δοκιμάσετε τις θεωρίες χωρίς να δεσμεύετε τη δική σας χρήματα αμέσως και τέλος, ίσως μπορείτε να βρείτε ή να δείτε ποια στρατηγική διαπραγμάτευσης πιθανότατα πηγαίνετε προς την κατεύθυνση.

Τρόπος διαπραγμάτευσης μετοχών: Οδηγός βήμα προς βήμα

Βήμα 1. – Ανοίξτε έναν λογαριασμό μεσιτείας

Το πρώτο βήμα στη διαδικασία είναι να ανοίξετε έναν λογαριασμό μεσιτείας. Συνιστάται και είναι καλύτερο να διατηρείτε τις επαγγελματικές σας επενδυτικές συναλλαγές ξεχωριστές από τους προσωπικούς σας λογαριασμούς, οπότε ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να βρείτε έναν διαδικτυακό μεσίτη που θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε και θα είναι επίσης διαθέσιμοι όταν είστε έτοιμοι να ανταλλάξουν.

Δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε, δεν χρειάζεται να επενδύσετε αμέσως, μπορείτε να ανοίξετε τον λογαριασμό σας και να συνεχίσετε να ασκείστε μέχρι το περιεχόμενο της καρδιάς σας αν θέλετε, αλλά με την ευχέρεια να γνωρίζετε ότι όλα είναι έτοιμα για όταν είστε.

Το άνοιγμα λογαριασμού με μεσίτη μπορεί να διαρκέσει λίγα λεπτά, eToro, μια κορυφαία εταιρεία μεσιτείας στο Διαδίκτυο έχει τα πάντα στη διάθεσή σας κατά την έναρξη του ταξιδιού σας ή εάν είστε επενδυτής που αναζητά μια κορυφαία διαδικτυακή πλατφόρμα συναλλαγών, το eToro είναι μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες συναλλαγών που αποτελεί μέρος της.

Βήμα 2. – Έρευνα, μάθηση και ανάγνωση, ανάγνωση, ανάγνωση

Στην αρχή του ταξιδιού σας στο χρηματιστήριο, αυτό το επόμενο βήμα δεν αποτελεί έκπληξη, όσο περισσότερη έρευνα θα πραγματοποιήσετε, τόσο πιο γρήγορα και πιο πιθανό να επιτύχετε επιτυχία.

Η εκμάθηση των κόλπων του εμπορίου της χρηματιστηριακής αγοράς είναι ο μεγαλύτερος στόχος σας όταν θέλετε να είστε εκτός αυτού του κλάδου και όχι μόνο να εστιάζετε αποκλειστικά στη μάθηση στο χρηματιστήριο αλλά στην αγορά στο σύνολό της, καθώς αυτό που θα βρείτε είναι ότι μπορεί να τελειώσετε ανεβαίνοντας μια διαδρομή που δεν σκόπιμα σκόπιμα να κατεβείτε στην αρχή, οπότε η εκμάθηση πάρα πολύ δεν είναι κακό, σωστά?

Υπάρχουν άφθονες ποσότητες πληροφοριών για την εκπαίδευση των συναλλαγών στα χέρια σας, τις οποίες μπορούμε να παρέχουμε και να τις καλύψουμε για το εκπαιδευτικό σας ταξίδι και το άρθρο που πρέπει να διαβάσετε όπως αναφέρθηκε παραπάνω, είναι ένα τέλειο βήμα για να ξεκινήσετε.

Επίσης, υπάρχουν φανταστικές αναγνώσεις με δείγματα συμβουλών γραμμένα στο The Wall Street Journal, όπου μπορείτε να εγγραφείτε στο διαδίκτυο ή να έχετε πρόσβαση σε διάφορους ιστότοπους χρηματοοικονομικών ειδήσεων, συμπεριλαμβανομένου του Yahoo! Finance και Google Finance για να ενημερώνεστε για τις τελευταίες χρηματοοικονομικές ειδήσεις για να βοηθήσετε να μάθετε τις γνώσεις σας με την τρέχουσα πραγματικότητα.

Στο θέμα της μάθησης, της κατανόησης και της μελέτης της τεχνικής ανάλυσης της επένδυσης είναι επίσης ένα καλό σημείο που πρέπει να αναφερθεί.

Για να μην πανικοβληθείτε, δεν χρειάζεται να είστε ειδικός, αλλά καλό είναι να γνωρίζετε και να καταλαβαίνετε τι συμβαίνει και ποια είναι τα βασικά όταν κοιτάζετε ένα διάγραμμα τιμών ή πολλά γραφήματα. Αλλά όπως για τους περισσότερους από εμάς, η πλήρης κατανόησή σας θα έρθει με το χρόνο και την πρακτική.

Συνεχίστε να μαθαίνετε, να παρακολουθείτε και να μελετάτε τι συμβαίνει στην αγορά όταν μπορείτε και στον ελεύθερο χρόνο σας, καθώς αυτό δεν θα σας ωφελήσει πολύ, αλλά κάνει τη διαδικασία σας πιο γρήγορη για να γίνετε μέρος του περιβάλλοντος διαπραγμάτευσης μετοχών και να επιτύχετε Έτσι.

Βήμα 3. – Ορίστε τον προσωπικό σας προϋπολογισμό συναλλαγών μετοχών

Μόλις η εταιρεία σας καταλάβει πώς λειτουργεί η χρηματοοικονομική αγορά και συγκεκριμένα το χρηματιστήριο, αξίζει τώρα να καθίσετε και να δημιουργήσετε έναν προϋπολογισμό μετοχών για τον εαυτό σας πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας, ώστε να έχετε ένα σχέδιο σε δράση.

Η επένδυση, χωρίς να δηλώνεται το προφανές, αξίζει να συμμετάσχετε μόνο εάν μπορείτε να το κάνετε. Το να έχετε ή να ορίσετε έναν προϋπολογισμό για το ποσό που θέλετε να επενδύσετε είναι το πρώτο σημείο εκκίνησης και ιδανικά, αυτά τα κεφάλαια είναι διαθέσιμα κεφάλαια και κεφάλαια που δεν είναι ζωτικής σημασίας έξοδα που πρέπει να καλυφθούν, καθώς θυμηθείτε ότι με την επένδυση δεν σας εγγυάται τίποτα.

Μόλις καταλάβετε καλά πώς λειτουργεί η διαπραγμάτευση μετοχών, μπορείτε ακόμη και να συμπεριλάβετε στον προϋπολογισμό σας ποιο περιουσιακό στοιχείο ή περιουσιακά στοιχεία θέλετε να αγοράσετε και ίσως θέλετε να βάλετε μια τραχιά εικόνα δίπλα σε κάθε μετοχή που θέλετε να εισέλθετε.

Εξάλλου, ο καθορισμός προϋπολογισμού αφορά επίσης την οργάνωση.

Βήμα 4. – Ώρα για προπόνηση

Τώρα το ταξίδι σας αρχίζει να αισθάνεται αληθινό, Ήρθε η ώρα να μπείτε στον κόσμο της εξάσκησης χρηματιστηριακών συναλλαγών.

Υπάρχουν διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες συναλλαγών για να εξασκήσετε την κατανόησή σας σχετικά με τη διαπραγμάτευση μετοχών και με την πρόσθετη ανακούφιση από τη χρήση εικονικού χρήματος αντί για τα δικά σας χρήματα, ενώ μαθαίνετε τα σχοινιά.

Οι διαδικτυακές πλατφόρμες εικονικής διαπραγμάτευσης ή η διαπραγμάτευση χαρτιού που είναι μια άλλη ορολογία, δίνει τη δυνατότητα σε άτομα να βλέπουν, να αισθάνονται και να βιώνουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η συναλλαγή και δείχνει πόσο διαφορετική και γρήγορη μπορεί να αλλάξει η αγορά μέσα σε μια χρονική περίοδο, που είναι ένας ιδανικός τρόπος για να συμμετάσχετε χωρίς τον κίνδυνο να χάσεις τα δικά σου χρήματα.

Η εξάσκηση στο διαδίκτυο θα σας επιτρέψει επίσης να βρείτε το προτιμώμενο στυλ που σας ταιριάζει και μπορείτε να πάρετε μαζί σας όταν εισέρχεστε στον πραγματικό κόσμο των χρηματιστηριακών συναλλαγών.

Βήμα 5.- Προσπαθήστε πάντα να διατηρείτε μια καθαρή, δροσερή προοπτική

Η επένδυση για μερικούς μπορεί να γίνει απογοητευτική εάν δεν έχουν χτυπήσει το μεγάλο χρονικό διάστημα ή αυτό που θέλουν να επιτύχουν και αυτό είναι φυσικό. Αλλά ο καλύτερος τρόπος για να περάσετε το ταξίδι σας είναι να διατηρείτε πάντα μια δροσερή, ήρεμη, συλλεγμένη αλλά ισχυρή προοπτική για τον στόχο σας που επιθυμείτε να αρχειοθετήσετε.

Ίσως ψάχνετε συνεχώς για το επόμενο μεγάλο απόθεμα που θα ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες και δεν θα ήταν ο μόνος επενδυτής που το επιθυμεί, αλλά πρέπει να είστε υπομονετικοί και να ενημερώνεστε για όλες τις οικονομικές ενημερώσεις καθώς και για το δική σας έρευνα και να παρακολουθείτε το χρηματιστήριο να βρίσκεται στην κορυφή του παιχνιδιού, γι ‘αυτό η διατήρηση μιας δροσερής προοπτικής είναι σημαντική και να μην γίνει αμερόληπτη, καθώς η ορμή μέσα θα σας δει δυνητικά να κάνετε λάθος κίνηση και να είστε δαπανηρή.

Πώς να επιβιώσετε στο χρηματιστήριο

Μόλις είστε έτοιμοι να εισέλθετε στον κόσμο των χρηματιστηριακών συναλλαγών, υπάρχουν πάντα συμβουλές για να σας βοηθήσουν να επιβιώσετε και να δώσετε μόνο τις καλύτερες εμπειρίες κατά τη διαπραγμάτευση μετοχών. Ακολουθεί μια ανάλυση των κορυφαίων 5 χρήσιμων συμβουλών για να λαμβάνετε πάντα μαζί σας.

5 συμβουλές για το πώς να ανταλλάξετε μετοχές μπορούν να σας βοηθήσουν να επιβιώσετε στο χρηματιστήριο:

1. Επιλέξτε τον κατάλληλο μεσίτη για εσάς

Η έξυπνη επιλογή του σωστού μεσίτη είναι η σοφότερη κίνηση που μπορείτε να κάνετε όταν ξεκινάτε το ταξίδι σας στο χρηματιστήριο, καθώς υπάρχουν χιλιάδες ή περισσότεροι μεσίτες σε όλο τον κόσμο που, δυστυχώς, ορισμένοι μπορεί να μην έχουν το συμφέρον σας στο επίκεντρο, γι ‘αυτό έρχεται αυτό το βασικό σημείο πρώτες στις κορυφαίες συμβουλές για το takeaway.

eToro

Ο παγκόσμιος ηγέτης των κοινωνικών συναλλαγών, το eToro είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα συναλλαγών που θα σας επιτρέψει όχι μόνο να έχετε πρόσβαση σε έναν μεσίτη κατάλληλο για τα ενδιαφέροντά σας στο ταξίδι διαπραγμάτευσης μετοχών σας, αλλά μπορεί επίσης να χρειαστούν λεπτά για να αναλάβετε, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο ωφεληθείτε, η διαδικτυακή πλατφόρμα συναλλαγών σάς δίνει επίσης πρόσβαση σε όλες τις κορυφαίες μετοχές στις οποίες ίσως θέλετε να επενδύσετε με ευκολία, καθιστώντας την μία από τις πλατφόρμες που αυξάνονται για τους εμπόρους και τους επενδυτές σε όλο τον κόσμο για να δημιουργήσουν ένα ασφαλές, εύκολο και προσβάσιμο παγκοσμίως ταξίδι διαπραγμάτευσης μετοχών.

eToro – Κορυφαίος χρηματιστής, Αγορά μετοχών με 0% προμήθεια

χρηματιστής etoro

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στο χρηματιστήριο για πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει. Ενδέχεται να ισχύουν άλλες χρεώσεις

2. Αποφύγετε πιθανές αποτυχίες – «καυτές συμβουλές»

Από άτομα σε ιστότοπους φόρουμ έως διαφήμιση διαφημίσεων σε ιστότοπους που διαφημίζουν το επόμενο απόθεμα «σίγουρο», είναι συνετό να μην σκέφτεστε πολύ σε βάθος τις πληροφορίες που εκφράζουν και διαφημίζουν, καθώς συνήθως οι περισσότερες από αυτές τις διαφημίσεις εμφανίζονται από τις εταιρείες «pump-and-dump» που σας ζητούν να ξεκινήσετε με τα αποθέματα που διαφημίζουν με ψευδείς ή παραπλανητικές προτάσεις, στη μεγαλύτερη εικόνα, αναζητούν μόνο το νούμερο ένα και δυστυχώς είναι αυτές.

Επομένως, πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν σας συμβουλεύονται και να ακολουθείτε τις δικές σας γνώσεις, τις αξιόπιστες προσωπικές συμβουλές και τους μεσίτες, εάν χρειάζεται και δίνετε.

3. Πάρτε το χρόνο σας

Δεν χρειάζεται να προχωρήσετε πλήρως, δεν είναι ένας αγώνας και τα χρήματά σας επενδύετε αν πρόκειται για βραχυπρόθεσμα μακροπρόθεσμα, δεν χρειάζεται να βιαστείτε και να πάρετε οποιαδήποτε θέση μόνο και μόνο επειδή είστε είτε ανησυχείτε ότι μπορεί να χάσετε ή ίσως τα νεύρα σας να σέρνονται ελαφρώς.

Η καλύτερη συμβουλή είναι να καθίσετε, να αναπνεύσετε, να χαλαρώσετε και, στη συνέχεια, να επιλέξετε σοφά, καθώς το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να κάνετε ορθολογικές επιλογές που ενδεχομένως, όπως σας συμβουλεύονται, να καταλήξουν να είναι δαπανηρές για εσάς.

4. Μην εστιάζετε μόνο στα χρήματα

Αυτό το βασικό σημείο μπορεί να φαίνεται ελαφρώς προς τα πίσω, αλλά είναι πολύ σημαντικό και κάνει έξυπνες επενδύσεις. Για παράδειγμα, εάν βιάζεστε να αγοράσετε ακριβώς στο προσκήνιο ότι έχετε χρήματα αποκλειστικά και σταθερά στο μυαλό σας, 9 από τις 10 μπορεί να κάνετε τον εαυτό σας να αποτύχει πραγματοποιώντας περιττές κινήσεις. Ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσετε είναι να εστιάσετε στη στρατηγική σας και να συνεχίσετε να μαθαίνετε, καθώς η στρατηγική και οι γνώσεις σας είναι τα δύο πιο ζωτικά στοιχεία που θα σας κάνουν να κερδίσετε χρήματα.

5. Μάθετε από τα λάθη σας

Ακριβώς όπως στη ζωή, όλοι κάνουμε λάθη και το πιο σημαντικό είναι να μαθαίνουμε από αυτά και στο εμπόριο, αυτό δεν διαφέρει.

Το να κάνεις λάθη και να αναλάβεις την ευθύνη για τις δικές σου ενέργειες είναι ένα πακέτο που πρέπει πάντα να έχεις μαζί σου, καθώς θα σε βοηθήσει να μάθεις με έναν σκληρό και εποικοδομητικό τρόπο για να αποτρέψεις ή να αποφύγεις τέτοια σφάλματα στο μέλλον.

Ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι το αποτέλεσμα ήταν έξω από τα χέρια σας, εξετάστε το βαθύτερα για να δείτε αν υπήρχαν προειδοποιητικά σημάδια αυτού του αποτελέσματος στο παιχνίδι που ίσως παραβλέφθηκαν, καθώς αυτή θα είναι μια από τις καλύτερες καμπύλες μάθησης που πρέπει να προχωρήσετε εσείς καθ ‘όλη τη διάρκεια του εμπορικού σας ταξιδιού.

Βασικά σημεία takeaway

Αν θυμάστε κάτι από Χρηματιστήριο: Πώς να κάνετε συναλλαγές, πώς να επιβιώσετε, φτιάξτε αυτά τα βασικά σημεία.

  • Επιλέξτε το σωστό μεσίτη για εσάς με σύνεση
  • Ερευνήστε και μελετήστε όσο πιο συχνά και όσο μπορείτε, ώστε να καταλάβετε τη χρηματοοικονομική αγορά, θα το κάνει πιο ομαλό για εσάς
  • Μην βιαστείτε στο βάθος, πάρτε το χρόνο σας για να καταλάβετε τι πρόκειται να αγοράσετε μετοχές
  • Αποφύγετε δόλιες συμβουλές ή κοινώς γνωστές ως «καυτές συμβουλές»
  • Μάθετε από τις επιλογές σας που μπορεί να μην έχουν επιλυθεί και δείτε εάν υπήρχε ένα μάθημα που πρέπει να μάθετε
  • Και τέλος, επενδύστε πάντα με τα οικονομικά σας μέσα, επενδύοντας χρήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς να έχετε οικονομικό αντίκτυπο στην προσωπική σας ζωή.

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο χρονών πρέπει να είστε για να επενδύσετε σε μετοχές?

Η νόμιμη ηλικία για επένδυση σε μετοχές στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι 18 ετών. Η νόμιμη ηλικία στις ΗΠΑ είναι 18 ωστόσο, στις περισσότερες πολιτείες απαιτείται νόμιμη ηλικία 21 ετών.

Μπορώ να αρχίσω να διαπραγματεύομαι οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας?

Η σύντομη απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι ναι, ωστόσο εντός των ανοιχτών ωρών διαπραγμάτευσης. Οι τυπικές ώρες διαπραγμάτευσης στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE) είναι 9:30 π.μ. έως 4:00 μ.μ., αυτό περιλαμβάνει επίσης το χρηματιστήριο Nasdaq και άλλα χρηματιστήρια των ΗΠΑ.

Μέσα στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι κανονικές ώρες διαπραγμάτευσης του Χρηματιστηρίου Αξιών του Λονδίνου είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή 8 π.μ. έως 4:30 μ.μ. ET.

Μπορώ να ανταλλάξω προμήθεια αποθεμάτων?

Ναι, μπορείτε, αρκεί να επιλέξετε σοφά τον μεσίτη σας. Το Toro δεν είναι μόνο μια διαδικτυακή πλατφόρμα με πρόσβαση σε όλα, προσφέρει επίσης προμήθεια 0% όταν πρόκειται να αγοράσετε το αγαπημένο σας απόθεμα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις για να χρεωθείτε, απλώς ανοίξτε έναν λογαριασμό, κάντε την πρώτη σας κατάθεση τουλάχιστον 200 $ και, στη συνέχεια, μπορείτε να διαλέξετε κορυφαίες μετοχές από τα κορυφαία χρηματιστήρια του κόσμου και έπειτα το σύνολο σας.

Υπάρχει μια προτιμώμενη στρατηγική διαπραγμάτευσης μετοχών για αρχάριους εμπόρους μετοχών?

Η ευθεία απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι όχι. Κάθε στρατηγική βασίζεται αποκλειστικά σε εσάς ως άτομο και πώς και ποιες στρατηγικές ή στρατηγικές λειτουργεί καλύτερα για εσάς όταν ξεκινάτε τις συναλλαγές.

Ένας καλός τρόπος για να μάθετε την προτιμώμενη στρατηγική σας είναι να εξασκηθείτε μέσω μιας εικονικής διαδικτυακής πλατφόρμας. Εδώ θα βρείτε το στιλ συναλλαγών σας μαζί με την κατανόηση του τρόπου λειτουργίας της χρηματιστηριακής αγοράς.

Πόσα αποθέματα πρέπει να αγοράσω?

Δεν υπάρχει σωστή απάντηση σε αυτήν την ερώτηση, ωστόσο, συνιστάται ως αρχάριος να ξεκινήσει με ένα μικρότερο χαρτοφυλάκιο.

Όταν ψάχνετε να αγοράσετε πολλαπλές μετοχές, συνιστάται να έχετε ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο αγοράζοντας πολλές μετοχές σε διάφορους κλάδους. Αυτό συμβαίνει για διάφορους λόγους, με τον πρώτο να μην δέσετε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι μέσα σε ένα μόνο απόθεμα, καθώς αυτό ενέχει μεγαλύτερο κίνδυνο σε αντίθεση με την επένδυση σε πολλαπλές μετοχές και, δεύτερον, συνιστάται να μην επενδύσετε σε περισσότερα από 8-10 μετοχές ως αρχάριος επενδυτής.

Θα φορολογούνται στα αποθέματά μου?

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάθε άτομο λαμβάνει αφορολόγητη προσωπική αποζημίωση που έχει αυξηθεί σε £ 12.500 για το φορολογικό έτος 2020/21. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι τυχόν χρήματα που προκύπτουν από τις επενδύσεις σας και για τις δύο μετοχές και μετοχές περιλαμβάνονται σε αυτό το επίδομα, αλλά επίσης περιλαμβάνονται με αυτό το επίδομα θα είναι τυχόν πρόσθετες μορφές εισοδήματος, όπως μισθοί εργαζομένων, εισοδήματα περιουσίας και οποιαδήποτε άλλη μορφή πρόσθετου εισοδήματος.

Πάνω από το προσωπικό επίδομα των £ 12.500, κάθε άτομο θα φορολογείται στο 20%, που είναι ο βασικός συντελεστής φόρου εισοδήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εάν ο ετήσιος μισθός σας υπερβαίνει τις £ 50.000, θα υποβληθείτε σε φόρο εισοδήματος 40% και σε φόρο εισοδήματος 45% εάν κερδίσετε και υπερβείτε τις 150,001 £ ετησίως.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map