Αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να επενδύσετε σωστά

Τα 5 λάθη που κάνει κάθε επενδυτής και πώς να τα αποφύγετε

Η επένδυση είναι απλή αν δεν την περιπλέξουμε.

Αυτό είναι το μήνυμα στον πυρήνα του νέου βιβλίου του Peter Mallouk Τα 5 λάθη που κάνει κάθε επενδυτής και πώς να τα αποφύγετε; Ο συγγραφέας επισημαίνει ότι αυτό που δεν πρέπει να κάνετε είναι εξίσου σημαντικό με αυτό που κάνετε όταν πρόκειται για τον κόσμο των επενδύσεων.

Εμείς στο Εκπαίδευση συναλλαγών πιστεύετε ότι ανεξάρτητα από το αν ο αναγνώστης είναι αρχάριος που μόλις ξεκινά στον επενδυτικό κόσμο ή οικονομικός εμπειρογνώμονας με πολυετή εμπειρία, το βιβλίο του Πέτρου και οι συμβουλές του θα προσφέρουν σε όλα τα ακροατήρια κάτι να σκεφτούν.

Ο Mallouk, ο οποίος εργάζεται ως διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων στις Ηνωμένες Πολιτείες, ισχυρίζεται ότι υπάρχουν πέντε βασικά λάθη που κάνουν πολλοί επενδυτές και ότι αυτά τα επενδυτικά λάθη είναι επιζήμια για την απόδοση του χαρτοφυλακίου τους:

  • συγχρονισμός της αγοράς,
  • ενεργητικές συναλλαγές,
  • παρεξήγηση της απόδοσης και των οικονομικών πληροφοριών,
  • επιτρέποντας στα συναισθήματα και τις προκαταλήψεις σας να παρεμποδίσουν τη διαδικασία σας και
  • συνεργασία με λάθος σύμβουλο.

Βρείτε το στο Amazon >>Τα 5 λάθη που κάνει κάθε επενδυτής από τον Peter Mallouk

Ο συγγραφέας επισημαίνει επίσης ότι οι περισσότεροι επενδυτές δοκιμάζουν το καλύτερό τους χρόνο, παρά την επένδυση βαρέων βαρών όπως ο Warren Buffet και ο Benjamin Graham λέγοντας ότι ο συγχρονισμός της αγοράς είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορούν να κάνουν οι επενδυτές.

Ο Πέτρος ισχυρίζεται ότι αυτοί οι επενδυτές που ισχυρίζονται ότι μπορούν να κάνουν χρόνο στην αγορά είτε ψεύδονται είτε ότι είναι απλά λάθος.

Οι νέοι επενδυτές θα πρέπει να σκεφτούν δύο φορές πριν αγοράσουν τέτοιου είδους αξιώσεις και το να μπορέσουν να αποφύγουν αυτό το σκεπτικό θα οδηγήσουν σε μια επενδυτική καριέρα που θα μπορούσε να είναι πολύ επιτυχημένη.

Βασικά, ο καλύτερος χρόνος για επένδυση είναι σήμερα.

Ο συγγραφέας συμβουλεύει κατά της ενεργού επιλογής μετοχών και συνιστά μάλλον να επενδύει αποκλειστικά σε κεφάλαια δεικτών. Υπάρχουν αρκετές μελέτες που δείχνουν ότι σχεδόν κάθε άλλη μορφή επένδυσης, είτε πρόκειται για αμοιβαία κεφάλαια, αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου, αμοιβαία κεφάλαια και ούτω καθεξής έχει χάσει τον δείκτη επένδυσης όσον αφορά τις αποδόσεις.

Δείτε επίσης: 5 τρόποι διπλασιασμού της επένδυσής σας

Ο Πέτρος δεν αναφέρει ρητά την επιτυχία των επενδυτών που έχουν ξεπεράσει με συνέπεια τους δείκτες χρηματιστηρίου, αν και παραθέτει ορισμένα από τα πιο επιτυχημένα ονόματα στην επενδυτική επιχείρηση. Αναφέρονται όλα τα κύρια επενδυτικά ονόματα όπως ο Peter Lynch, ο Warren Buffet και ο Benjamin Graham, αλλά ο συγγραφέας σταματά να ισχυρίζεται ότι ένας επενδυτής θα μπορούσε απλώς να ακολουθήσει την επενδυτική φιλοσοφία που χρησιμοποιούν για να πετύχουν.

Αυτό υποδηλώνει ότι είτε ο συγγραφέας πιστεύει ότι οι αποχρώσεις της επιλογής μετοχών είναι πέρα ​​από το επίπεδο στο οποίο θα λειτουργούν οι περισσότεροι αναγνώστες αυτού του βιβλίου ή ότι η φιλοσοφία θα ήταν αντίθετη με το μήνυμά του ότι η ενεργός επένδυση δεν είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσει. Ανεξάρτητα, ο Πέτρος θα μπορούσε ίσως να έκανε καλύτερη δουλειά καλύπτοντας το ενεργό τμήμα συναλλαγών του βιβλίου του.

οικονομικά νέα, διαβάζοντας εφημερίδα


Ένα πραγματικό θετικό σε αυτό το βιβλίο είναι ο τρόπος με τον οποίο καταγράφει το πρόβλημα των επενδυτών να λαμβάνουν οικονομικά νέα που παρέχονται από τα κανάλια ειδήσεων ως άξια δράσης. Τα τηλεοπτικά κανάλια ειδήσεων λειτουργούν γενικά ως κερδοσκοπικές επιχειρήσεις, όπου ο αριθμός των ατόμων που παρακολουθούν είναι ύψιστης σημασίας. Για αυτόν τον λόγο, τείνουν να συγκλονίζουν τα νέα σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν θεατές, κάτι που δεν είναι πάντα προς όφελος των σοβαρών εμπόρων.

Ο συγγραφέας συνιστά στους εμπόρους να καταστέλλουν το ένστικτο να ενεργούν βάσει συμβουλών που παρέχονται από κανάλια ειδήσεων που λειτουργούν με διαφορετικό πρόγραμμα από τους επενδυτές. Η παροχή των πιο σχετικών πληροφοριών δεν είναι η πιο επιτακτική εργασία τους, το να προσελκύσετε τους θεατές. Να θυμάστε ότι.

Ίσως σας αρέσει επίσης: Το Bitcoin εξακολουθεί να είναι μια αξιόλογη επένδυση το 2018?

Το βιβλίο συμβουλεύει τους επενδυτές ότι η λήψη συμβουλών από διαχειριστές κεφαλαίων των οποίων οι επιδόσεις έχουν διαφημιστεί δεν είναι η καλύτερη επιλογή και ότι συνιστάται περαιτέρω έρευνα για να διασφαλιστεί ότι οι ισχυρισμοί απόδοσης παρέχονται στο σωστό πλαίσιο.

Οι συναισθηματικοί παράγοντες διαδραματίζουν τεράστιο ρόλο στην επένδυση και ο φόβος, η απληστία και η λύπη θα επηρεάσουν κάθε επενδυτή κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της καριέρας τους και μπορεί να είναι υπεύθυνοι για να κάνουν τον επενδυτή να αγοράσει ή να πουλήσει σε λάθος στιγμή. Ενώ οι προκαταλήψεις συμπεριφοράς όπως η υπερβολική εμπιστοσύνη είναι γνωστό ότι επηρεάζουν τις ενέργειες των επενδυτών, αυτό το βιβλίο παρέχει λύσεις όπως προσεγμένες προσεγγίσεις.

Ο συγγραφέας πηγαίνει στη λεπτομέρεια και κάνει μια καταπληκτική δουλειά να εξηγήσει τα ζητήματα ψυχικής προκατάληψης πολύ καλά, κάτι που θα έπρεπε να δώσει στον αναγνώστη παύση για σκέψη.

επιλέξτε τον κατάλληλο οικονομικό σύμβουλο

Ένα άλλο σημαντικό ζήτημα που ασχολείται με τον Peter Mallouk στο βιβλίο του είναι η ανεξέλεγκτη άνοδος των χρηματοοικονομικών συμβούλων, οι οποίοι έχουν κάνει περισσότερο κακό παρά καλό για πολλούς επενδυτές. Οι ιστορίες των χρηματοοικονομικών συμβούλων που χάνουν προϊόντα υψηλής προμήθειας σε ανυποψίαστους επενδυτές είναι δυστυχώς πολύ κοινές και η συμβουλή που δίνει ο συντάκτης στους επενδυτές για να ελέγξει την επιτήρηση χρημάτων, σύγκρουσης συμφερόντων και αρμοδιότητας πριν συνεργαστεί με οποιονδήποτε χρηματοοικονομικό σύμβουλο είναι ανεκτίμητη..

Η λανθασμένη φύλαξη των χρημάτων μπορεί να οδηγήσει σε καταστάσεις όπως είδαμε ότι οι επενδυτές κατέληξαν να εμπλέκονται σε προγράμματα Ponzi όπως αυτό που ενορχηστρώθηκε από τον Bernie Madoff Όταν οι σύμβουλοι αρχίζουν να λαμβάνουν προμήθειες για πωλήσεις και προτείνουν οικονομικά προϊόντα βάσει αυτού του γεγονότος, ξεπερνούν τα όρια από αμερόληπτους, ουδέτερους συμβούλους που ενεργούν προς όφελος των πελατών τους στους πωλητές.

Οι άνθρωποι διαβάζουν επίσης: Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε τις επενδύσεις?

Οι χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι δεν απαιτείται να λάβουν επίσημη κατάρτιση και ως τέτοιοι επενδυτές θα πρέπει να προσέχουν πριν διορίσουν κάποιον για να συνεργαστεί μαζί τους. Ο συγγραφέας προτείνει ορισμένα λογικά βήματα για να ακολουθήσουν οι επενδυτές, τα οποία θα βοηθήσουν στη μείωση των πιθανών επιλογής λανθασμένου συμβούλου.

Το βιβλίο ασχολείται επίσης με το τι πρέπει να κάνουν οι επενδυτές, συμπεριλαμβανομένων κάποιων συμβουλών για την εξέταση των επενδύσεων σε δείκτες και τη διάδοση των επενδύσεών τους σε διαφορετικές κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων, όπως οι ΗΠΑ και οι διεθνείς μετοχές, ομόλογα και ακίνητα. Ο Peter επισημαίνει επίσης ότι οι επενδυτές δεν πρέπει να επενδύσουν σε κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων που μπορούν να μειώσουν τις αποδόσεις, όπως μετρητά και χρυσό.

Αρχικά δημοσιεύθηκε το 2014, το βιβλίο είναι ένα από τα λίγα που καλύπτει τη χρηματοπιστωτική κρίση του 2008 όταν εξετάζει την ιστορική ανάλυση, δείχνοντας ότι σε όλη την ιστορία έχουμε δει την κρίση να χτυπά, μόνο για ανάκαμψη που θα ακολουθήσει.

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να ληφθούν από την ενότητα για τις υψηλές τιμές όλων των εποχών, όπου ο συγγραφέας επισημαίνει ότι είναι αφελές να περιμένουμε απόσυρση κάθε φορά που οι μετοχές φτάνουν σε υψηλό όλων των εποχών.

Κάνει μια σύγκριση με τις τιμές των καθημερινών αντικειμένων, όπως τα αναψυκτικά και τα ζαχαρωτά, λέγοντας ότι δεν περιμένουμε να διορθωθούν οι τιμές των αντικειμένων όπως αυτά κάθε φορά που φτάνουν στο υψηλό όλων των εποχών.

Οι αγορές λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο.

Μην χάσετε: Πόσα χάνετε από την μη επένδυση?

Τα 5 λάθη που κάνει κάθε επενδυτής και πώς να τα αποφύγουν είναι ένα ευανάγνωστο, διορατικό βιβλίο που ευτυχώς δεν διαθέτει λογική και συγκεχυμένη στατιστική.

Εκτός από τη διατήρηση των απλών πραγμάτων, ο συγγραφέας ανέφερε μελέτες από ορισμένες αναγνωρισμένες πηγές όπως οι Vanguard, Morningstar και ορισμένα πανεπιστήμια, παρουσιάζοντας τα ευρήματά τους με έναν εύπεπτο τρόπο.

Αυτό το βιβλίο είναι μια καλή αγορά τόσο για τους αρχάριους επενδυτές όσο και για τους έμπειρους αναγνώστες της αγοράς, παρέχοντας ένα σχέδιο για τους αρχάριους επενδυτές να ακολουθήσουν, και θέτοντας μερικές ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που θα έχουν βιώσει τους επενδυτές να αμφισβητούν μερικές από τις πρόσφατες επιλογές τους.

Αν σας άρεσε να διαβάζετε αυτό το άρθρο από το Trading Education, δώστε ένα παρόμοιο και μοιραστείτε το με οποιονδήποτε άλλο πιστεύετε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης.

Μάθετε πώς να κάνετε συναλλαγές Forex

Πηγή: www.drvijaymalik.com/2015/01/book-review-5-mistakes-every-investor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map