Αρχές του Ray Dalio – Πώς να είστε επιτυχημένοι στην επιχείρηση και τη ζωή σας

Για όποιον ενδιαφέρεται να οδηγήσει εκπληκτική προσωπική εξέλιξη στην εργασία και τη ζωή, «Αρχές: Ζωή και Εργασία» του Ray Dalio είναι απαραίτητη αγορά. Όπως σημειώνεται στο Βιβλικός αναθεώρηση του βιβλίου «Αρχές» περιέχει πολλά μυστικά για να βοηθήσουν οποιονδήποτε να επιτύχει πλούτο και επιτυχία ».

Ένα σχέδιο για τη ζωή

Αυτό το βιβλίο είναι ένα εκπληκτικά ισχυρό εργαλείο για να σας βοηθήσει να μεγαλώσετε στη ζωή. Σε αυτό, ο Ray Dalio μοιράζεται την προσωπική του ιστορία και τις αρχές που τον οδήγησαν να δει απίστευτα επίπεδα ευημερίας.

Μιλώντας για το βιβλίο, είπε ο ίδιος ο συγγραφέας, "Διαβάζω αυτές τις αρχές γιατί είμαι τώρα στο στάδιο της ζωής μου στο οποίο θέλω να βοηθήσω τους άλλους να είναι επιτυχημένοι, παρά να είμαι πιο επιτυχημένος ο ίδιος". Αυτή η πρόταση συνοψίζει γιατί αυτό το βιβλίο είναι τόσο επαναστατικό, αλλά και γιατί ο Ray Dalio είναι εκεί που βρίσκεται σήμερα. Για έναν αυτοδημιούργητο πολυ-δισεκατομμυριούχο και διευθυντή του μεγαλύτερου hedge fund στον κόσμο για να μεταδώσει τις προσωπικές του γνώσεις είναι κάτι.

Βρείτε το στο Amazon >>αρχές από το ray dalio

Μαθήματα στη ζωή

Ένα από τα βασικά σημεία «Αρχές: Ζωή και Εργασία», όπως σημειώνεται στο Βιβλικός, είναι ότι οι καθολικές αλήθειες που περιέχονται θα σας επιτρέψουν να συμπεριφέρεστε με τον σωστό τρόπο. Αυτό θα δει στη συνέχεια τη συμπεριφορά σας να ανταμείβεται παίρνοντας ό, τι θέλετε από τη ζωή. Είναι σαν μια συνταγή για το καλύτερο γεύμα που έχετε μαγειρέψει ποτέ – οι αρχές που περνάει ο Ray Dalio εδώ σας δίνουν έναν βήμα προς βήμα τρόπο για να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη.

Όλοι οι μεγάλοι επιτυχημένοι στον κόσμο δεν φτάνουν εκεί που είναι τυχαία ή καλή τύχη. Όλοι θα ζήσουν και θα δουλέψουν με ένα σύνολο αρχών που επιτρέπουν αυτήν την επιτυχία. Αυτό ισχύει τόσο για την προσωπική τους ζωή όσο και για τις επιχειρήσεις. Αυτό που είναι ζωτικής σημασίας να γνωρίζουμε είναι ότι αυτές οι αρχές θα είναι διαφορετικές για κάθε άτομο.

Δεν μπορείτε απλά να κοιτάξετε κάποιον άλλο και να αντιγράψετε τυφλά αυτό που κάνουν. Πρέπει να βρείτε αρχές που λειτουργούν για εσάς ως άτομο καθώς θα τις διευκολύνουν στην εφαρμογή τους. Το ζήτημα που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ότι δεν έχουν ιδέα για το ποιες πρέπει να είναι οι αρχές τους! Επίσης, δεν γνωρίζουν τι τεράστιο αντίκτυπο έχουν οι αρχές τους στην καθημερινή τους ζωή. Το να μπορείτε να αναλύσετε συγκεκριμένες λεπτομέρειες είναι επίσης σημαντικό εδώ, καθώς αυτό καθιστά τις αρχές πιο ενεργές και πιο γρήγορες για να δείτε αποτελέσματα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει: Αυτός ο τύπος θα μπορούσε να αλλάξει την οικονομική σας κατάσταση για το καλύτερο

Αρχές: Βιβλίο ζωής και εργασίας του Ray Dalio

Ας βοηθήσουμε το «Principles: Life and Work» του Ray Dalio

Ο κύριος στόχος αυτού του βιβλίου είναι να βοηθήσει όλους να βρουν και να υιοθετήσουν το δικό τους μοναδικό σύνολο αρχών για να πετύχουν. Μπορεί να σας εκπλήξει να ξέρετε ότι αυτό είναι το κύριο συστατικό για την επιτυχία σας στη ζωή και στην εργασία. Δεν χρειάζεται να τα γνωρίζετε όλα, αλλά πρέπει να γνωρίζετε το δικό σας σύνολο αρχών και πώς θα τις υιοθετήσετε στη ζωή σας.

Τι υπάρχει στις «Αρχές: Ζωή και Εργασία»?

Όπως φαίνεται στο κριτική στο Bookalicious, Ο Ray Dalio έχει χωρίσει αυτό το βιβλίο σε 3 ενότητες:

Μέρος Ι Από πού προέρχομαι

Μέρος Ι βλέπω τον συγγραφέα να εξηγεί την προοπτική του και πώς η δική του ιστορία ζωής έχει διαμορφώσει την προοπτική του. Τον βλέπει να λέει στον ακροατή για τη ζωή του, από τη στιγμή που γεννήθηκε μέχρι σήμερα. Αυτό επιτρέπει στον ακροατή να συνδεθεί με τον Ray Dalio σε προσωπικό επίπεδο και να δει ότι μπορεί να εμπιστευτεί τις συμβουλές του.

Μέρος II Αρχές της ζωής

Στο Μέρος II παρουσιάζεται η έννοια των Αρχών της Ζωής. Αν και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι η εργασία είναι απαραίτητη για μια ευτυχισμένη ζωή, εάν εστιάζετε μόνο σε αυτόν τον τομέα τότε δεν θα ζήσετε μια πλήρως ικανοποιημένη ζωή. Η μη ισορροπία μεταξύ ζωής και εργασίας είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι απομακρύνονται. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μάθει τις Αρχές της Ζωής σας και θα είστε απόλυτα χαρούμενοι.

Μέρος III Αρχές εργασίας

Στο Μέρος ΙΙΙ περιγράφονται οι Αρχές Εργασίας. Ο Ray Dalio χρησιμοποιεί τις εκτεταμένες γνώσεις του σε αυτόν τον τομέα για να σας δείξει πώς να είστε χαρισματικός ηγέτης και επιτυχημένος επιχειρηματίας. Αυτές είναι βασικές δεξιότητες που εξακολουθούν να υπάρχουν στον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο και αυτές που αξίζει να λάβετε υπόψη.

Οι άνθρωποι διαβάζουν επίσης: Γνωρίστε 5 από τους Πλουσιότερους Έμπορους στον Κόσμο

Σχετικά με τον Ray Dalio

Ρέι Ντάλιο

Από ταπεινά ξεκίνημα, ο συγγραφέας έχει εξελιχθεί σε μια από τις κορυφαίες επιχειρηματικές προσωπικότητες στον κόσμο σήμερα. Αυτό του δίνει μια έγκυρη και αποδεδειγμένη πλατφόρμα από την οποία προσφέρει συμβουλές. Μετά την ίδρυση της επιτυχημένης επιχείρησής του Bridgewater Associates το 1975, ο Dalio σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Η εταιρεία του συνεχίζει να είναι ισχυρή 40 χρόνια αργότερα και έχει κερδίσει περισσότερα χρήματα για τους επενδυτές της από οποιοδήποτε άλλο hedge fund στην ιστορία! Σε προσωπικό επίπεδο, ο ίδιος ο Ντάλιο έχει ανακηρυχθεί στα 100 πιο διακεκριμένα άτομα του περιοδικού Time τα τελευταία χρόνια.

Το κλειδί για την άνοδο της Bridgwater Associates είναι οι αρχές που έθεσε ο Dalio για τον εαυτό του και για όλο το προσωπικό. Αυτές οι αρχές επέτρεψαν στην εταιρεία να ανθίσει και να δείξει γιατί είναι τόσο βασικές. Αυτό το βιβλίο επιτρέπει σε όλους την ευκαιρία να αποκτήσουν δοκιμασμένη καθοδήγηση από τον άνθρωπο που καλούν "ο Steve Jobs της επένδυσης". Παρόλο που είναι γεμάτο από νέες ιδέες και καινοτόμες ιδέες, το βιβλίο έχει επίσης μια απλή, κατανοητή προσέγγιση.

Αν θέλετε να ξεκλειδώσετε τα κλειδιά της επιτυχίας στη ζωή και τις επιχειρήσεις, τότε το “Principles: Life and Work” του Ray Dalio είναι το βιβλίο για εσάς. Μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες στο ιστολόγιο Trading Education.

Μην χάσετε: Οι κορυφαίοι πέντε λόγοι για τους οποίους πρέπει να διαφοροποιήσετε το επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο

Αν σας άρεσε να διαβάζετε αυτό το άρθρο από το Trading Education, δώστε ένα παρόμοιο και μοιραστείτε το με οποιονδήποτε πιστεύετε ότι μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner