Συγκρίνετε τις προμήθειες & δυνατότητες Coinbase vs Gemini το 2021

Σε αυτό το συγκριτικό κομμάτι, δύο από τους γίγαντες της κρυπτοσφαίρας θα αντιμετωπίσουν. Οι Coinbase εναντίον Gemini, Armstrong εναντίον Winklevoss, συγκρούονται για να δουν ποια από τις δύο πιο φιλικές προς το χρήστη ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων συμβατών με τις ΗΠΑ θα βγουν στην κορυφή.

σύγκριση coinbase vs gemini

Γάντια, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε αυτό το κεφάλι με κεφάλι και να μάθετε ποια είναι η καλύτερη ανταλλαγή κρυπτογράφησης, Coinbase ή Gemini.

Σύγκριση Coinbase εναντίον Gemini

fLpdtiaZ

Νομισματική βάση 1486429286

Δίδυμοι

Αποδεκτές ΗΠΑ?
Ναί Ναί
Ζεύγη συναλλαγών
19 48
Όγκος 7 ημερών
142,436,330 $
Επίσκεψη Επίσκεψη

Σημείωση: Το Coinbase δεν αναφέρει αριθμούς όγκου συναλλαγών.

Το Coinbase vs Gemini είναι μια ενδιαφέρουσα σύγκριση επειδή και οι δύο προσπαθούν να οδηγήσουν στην ίδια λωρίδα: ένα πλήρως συμβατό με την αμερικανική κυβέρνηση ανταλλαγή κρυπτογράφησης που είναι εξαιρετικά φιλικό προς τον χρήστη και κατάλληλο για να είναι το ράμπα στο Bitcoin και το crypto για αρχάριους. Ας εξετάσουμε εάν η Gemini είναι μια αξιόλογη εναλλακτική λύση στο Coinbase.

Τέλη Coinbase vs Gemini

Για τα άτομα που θέλουν να συσσωρεύσουν και να κάνουν hodl έως ότου το bitcoin είναι ένα εκατομμύριο δολάρια, οι χρεώσεις δεν είναι απαραίτητα κρίσιμο ζήτημα. Για ενεργούς εμπόρους, ωστόσο, οι χρεώσεις μπορούν να αυξηθούν γρήγορα. Πέρα από τα τυπικά τέλη συναλλαγών, τα περισσότερα χρηματιστήρια έχουν κάποια ποικιλία προμηθειών κατάθεσης και / ή ανάληψης. Αυτά τα τέλη εξαρτώνται γενικά από τον τρόπο που οι πελάτες κάνουν καταθέσεις & αναλήψεις, όπως πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, τραπεζικές μεταφορές κ.λπ. Ας συγκρίνουμε Coinbase εναντίον Gemini…

Τέλη Coinbase

Η ευκολία στη χρήση του Coinbase έχει προσελκύσει εκατομμύρια αγοραστές κρυπτογράφησης για πρώτη φορά, πολλοί από τους οποίους αγνοούν ευχάριστα τις χρεώσεις της Coinbase, καθιστώντας τους το πιο ακριβό Tier 1 Cryptocurrency Exchange για συνεργασία. Συναλλαγή Coinbase & amp; Τέλη κατάθεσης

Οι χρεώσεις που θα πληρώσετε θα είναι μεγαλύτερες είτε Α είτε Β:

ΕΝΑ: 1,49% της συνολικής αγοράς μέσω τραπεζικής μεταφοράς ή 3,99% για αγορές χρεωστικών και πιστωτικών καρτών

Ή

ΣΙ: Η κατ ‘αποκοπή χρέωση της Coinbase για μικρές αγορές κρυπτογράφησης (οτιδήποτε κάτω των 200 $):

 • 0-10 $ – χρέωση: 0,99 $ | 0,99 € | 0,99 £ | 0,99 $
 • 10-25 $ – χρέωση: 1,49 $ | 1,49 € | 1,49 £ | 1,49 $
 • 25-50 $ – χρέωση: 1,99 $ | 1,99 € | 1,99 £ | 1,99 $
 • 50-200 $ – χρέωση: 2,99 $ | 2,99 € | 2,99 £ | 2,99 $

Ουσιαστικά, τα τέλη 1,49% και 3,99% δεν ξεκινούν έως ότου η αγορά / κατάθεση υπερβεί τα $ 200, οπότε μια αγορά 1.000 $ μέσω χρεωστικής κάρτας θα επιβαρύνεται με σημαντική χρέωση 39,90 $.

Άλλες χρεώσεις περιλαμβάνουν:

 • Σήμανση 0,5% στην τιμή της αγοράς, γνωστή ως «το spread»
 • Χρέωση 2% για μετατροπές κρυπτογράφησης σε κρυπτογράφηση
 • Ένα τέλος ανάληψης 1%, συν μια χρέωση δικτύου για να βοηθήσει τους κρυπτογράφους να πραγματοποιήσουν τη συναλλαγή

Τέλη Gemini

Η Gemini παραιτήθηκε από τα τέλη κατάθεσης για τραπεζικές μεταφορές (χάρη στο Καρό ύφασμα), τραπεζικές μεταφορές και κρυπτογραφικές μεταφορές.

Gemini Crypto Trading & amp; Τέλη κατάθεσης

Οι πρώτες 10 αναλήψεις κάθε μήνα είναι δωρεάν για άτομα, μετά από αυτό, οι χρήστες πληρώνουν:

 • 0,001BTC (περίπου 22 $) για ανάληψη Bitcoin
 • 0,001ETH (περίπου 0,60 $) για την απόσυρση του Ethereum
 • Άλλες χρεώσεις, ανάλογα με τον τύπο κρυπτογράφησης που αποσύρεται

Τα τέλη συναλλαγών υπολογίζονται με βάση τον όγκο συναλλαγών 30 ημερών USD. Όσο μεγαλύτερες είναι οι συναλλαγές σας, τόσο χαμηλότερες είναι οι χρεώσεις:

ΤΟΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΣΕ (ΠΡΟΣΟΧΗ USD) ΛΑΜΒΑΝΟΤΕ ΤΕΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΛΩΝ ΧΡΕΩΣΗ δημοπρασίας
0 0,35% 0,25% 0,25%
,000 500.000 $ 0,25% 0,15% 0,20%
00 2.500.000 $ 0,25% 0,15% 0,10%
5,000 5.000.000 $ 0,15% 0,10% 0,10%
10.000.000 ≥ $ 0,15% 0,10% 0,00%
,000 15.000.000 $ 0,10% 0,00% 0,00%
,000 50.000.000 $ 0,075% 0,00% 0,00%
100,000 100.000.000 $ 0,05% 0,00% 0,00%
,000 250.000.000 $ 0,04% 0,00% 0,00%
,000 500.000.000 $ 0,03% 0,00% 0,00%

Νικητής του Fee Battle

Η ανταλλαγή κρυπτογράφησης Gemini κερδίζει αυτήν την κατηγορία. Οι χρεώσεις της Coinbase είναι απλά πολύ υψηλές, ενώ η Gemini φαίνεται να ενδιαφέρεται περισσότερο να διατηρήσει το κόστος όσο το δυνατόν πιο φιλικό.

Πριν προχωρήσουμε…

Έχουμε αναφέρει εδώ τα τέλη «κατασκευαστής» και «λήπτη», οπότε πρέπει να τα εξηγήσουμε:

 • Ένας κατασκευαστής προσθέτει ρευστότητα στην αγορά, οπότε όταν προσπαθούν να ανταλλάξουν κρυπτονομίσματα, η παραγγελία δεν εκπληρώνεται αμέσως και αντ ‘αυτού κάθεται στο βιβλίο παραγγελιών. Αυτές οι παραγγελίες πληρώνουν χαμηλότερα τέλη.
 • Ένας αγοραστής, από την άλλη πλευρά, είναι κάποιος του οποίου η παραγγελία εκπληρώνεται αμέσως, οπότε αφαιρούν τη ρευστότητα από την αγορά, γι ‘αυτό πληρώνουν υψηλότερο τέλος.

Εγγραφή και εμπειρία KYC

Το KYC ή “Γνωρίστε τον πελάτη σας” είναι τα προσωπικά στοιχεία που πρέπει να παρέχουν οι πελάτες για να κάνουν καταθέσεις και να ανταλλάσσουν κρυπτογράφηση. Ορισμένες ανταλλαγές κρυπτογράφησης απαιτούν πολύ λίγες πληροφορίες, καθιστώντας εύκολη και γρήγορη την εγγραφή και την ανταλλαγή. Άλλοι ενδέχεται να απαιτούν πρόσθετες πληροφορίες εκ των προτέρων ή σε επιπλέον βήματα μετά την ολοκλήρωση της αρχικής εγγραφής. Συνήθως, αυτά τα πρόσθετα βήματα θα αυξήσουν τα όρια κατάθεσης και / ή ανάληψης ενός πελάτη, διευκολύνοντας τη μετακίνηση μεγαλύτερων ποσών κρυπτογράφησης.

Ας ρίξουμε μια ματιά στις διαδικασίες KYC για Gemini εναντίον Coinbase.

Coinbase KYC

Το Coinbase είναι συμβατό τόσο με τους ελέγχους Know Your Customer (KYC) όσο και Anti-Money Laundering (AML), κάτι που σημαίνει λίγο πολύ την πραγματοποίηση επαλήθευσης ταυτότητας κατά τη διάρκεια της επιβίβασης.

Στιγμιότυπο οθόνης 2020 12 27 στις 16.18.46

6 βήματα για να εγγραφείτε στο Coinbase:

 1. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό με το όνομα, τη διεύθυνση email, τον κωδικό πρόσβασης και την τοποθεσία σας. Αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις και περιμένετε για επαλήθευση μέσω email.
 2. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο email για να επαληθεύσετε τη διεύθυνση email σας και, στη συνέχεια, εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας
 3. Δώστε τον αριθμό τηλεφώνου σας και επαληθεύστε τον με τον 7ψήφιο κωδικό που στέλνει το Coinbase στο τηλέφωνό σας
 4. Δώστε περισσότερες λεπτομέρειες, όπως:
 1. Το όνομα σου
 2. Ημερομηνια γεννησης
 3. Διεύθυνση
 4. Λόγος για τη χρήση του Coinbase
 5. Πηγή χρημάτων
 6. Κατοχή
 7. Εργοδότης
 8. Τελευταία ψηφία SSN (για χρήστες των ΗΠΑ)
 • Θα λάβετε ένα email που θα σας ζητά να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας. Αυτό μπορεί να γίνει με διαβατήριο, ταυτότητα ή άδεια οδήγησης
 • Συνδεθείτε σε έναν τρόπο πληρωμής μόλις εγκριθεί
 • Περιμένετε λίγες μέρες για έγκριση και, στη συνέχεια, είστε έτοιμοι.

  Εγγραφείτε στο Coinbase εδώ

  Δίδυμοι KYC

  Ο Gemini περνά επίσης από τις διαδικασίες συμμόρφωσης KYC και AML, αλλά δεν σταματά εκεί. Θέλουν επίσης να συνδεθούν στην τράπεζά σας και να δουν ένα προσωπικό έγγραφο.

  Στιγμιότυπο οθόνης 2020 12 27 στις 16.19.07

  Ακολουθεί η διαδικασία εγγραφής τους:

  1. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό με τη διεύθυνση email, τον κωδικό πρόσβασης και το πλήρες όνομά σας
  2. Επαληθεύστε τη διεύθυνση email σας με τον κωδικό που λάβατε
  3. Καταχωρίστε την τοποθεσία και τον αριθμό τηλεφώνου σας και, στη συνέχεια, υποβάλετε τον κωδικό επαλήθευσης που σας αποστέλλεται
  4. Αυτό είναι το βήμα όπου πολλοί πιθανοί πελάτες απομακρύνονται – η Gemini σας ζητά να συνδεθείτε στις διαδικτυακές σας τραπεζικές συναλλαγές. Εφόσον ο τραπεζικός λογαριασμός έχει το ίδιο όνομα που έχετε δώσει στο Gemini, θα είναι εντάξει και φυσικά, το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασής σας είναι ασφαλή
  5. Υποβάλετε ένα έγγραφο για την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή άδεια οδήγησης) και ένα έγγραφο για τη διεύθυνσή σας (τραπεζικό δελτίο ή λογαριασμός χρησιμότητας)
  6. Μόλις εγκριθεί, συνδεθείτε σε έναν τρόπο πληρωμής και ξεκινήστε συναλλαγές

  Νικητής: Στον αγώνα Gemini εναντίον Coinbase KYC, Το Coinbase είναι ο νικητής. Τα δικαιώματα τραπεζικής της Gemini θα μπορούσαν να θεωρηθούν επεμβατικά.

  Ευκολία στη χρήση & Αίσθηση ιστότοπου / εφαρμογής

  Αυτή η κατηγορία συγκρίνει τα UX και UI κάθε ιστότοπου. Είναι εύκολο στα μάτια ή σε περίπλοκο χάος; Πώς οργανώνονται τα πράγματα; Μπορούν οι νέοι χρήστες να βρουν αυτό που ψάχνουν εύκολα ή απαιτείται πτυχίο στην Αρχαιολογία; Ας συγκρίνουμε Gemini εναντίον Coinbase…

  Νομισματική βάση

  Coinbase Desktop και Mobile AppΗ απλοποιημένη διεπαφή εφαρμογών του Coinbase δίνει στους αρχάριους δεδομένα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν εύκολα

  Το Coinbase δεν είναι μια τυπική ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων (δείτε το Coinbase Pro εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την ανταλλαγή τους), αλλά μάλλον, είναι ένας αισθητικά ευχάριστος ιστότοπος σχεδιασμένος για να διευκολύνει εύκολα την αγορά και πώληση δημοφιλών κρυπτονομισμάτων. Εάν αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος τους και η ευκολία στη χρήση τους κρίνουμε, παίρνουν σχεδόν τέλεια το σκορ. Η αγορά κρυπτονομισμάτων στο Coinbase δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη, στην πραγματικότητα, είμαστε πολύ σίγουροι ότι θα μπορούσε να περάσει το τεστ Grandma.

  Δίδυμοι

  Αγορά bitcoin από ανταλλαγή GeminiΕντοπίστε τη διαφορά: Η διεπαφή του Gemini είναι πολύ παρόμοια, παρόλο που ενθαρρύνει τις επαναλαμβανόμενες συναλλαγές

  Το Gemini είναι λίγο πιο εταιρικό, «wordy» και άνετο στη χρήση οικονομικής ορολογίας. Επιβιώστε αυτό και είναι πραγματικά ένας πολύ απλός ιστότοπος και μια απρόσκοπτη εφαρμογή. Θα δείτε γρήγορα γιατί αυξάνεται η δημοτικότητά του, ειδικά για αρχάριους. Περάστε τη γραφειοκρατία της διαδικασίας εγγραφής και θα απολαύσετε την πρόσβαση σε μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων όπου οι καταθέσεις, οι αγορές και οι αναλήψεις απλοποιούνται.

  Νικητής: Είναι ισοπαλία. Τόσο η Coinbase όσο και η Gemini είναι υπέροχα σε αυτό το τμήμα και αν είχαν ξεκινήσει ταυτόχρονα και οι δύο, είναι δύσκολο να πούμε ποιο θα είχε μεγαλώσει πιο γρήγορα ή θα ήταν πιο δημοφιλές στους αρχάριους. Αναμφισβήτητα, το Coinbase θα το έδινε υπέρ τους.

  Μέθοδοι κατάθεσης

  Αυτή η ενότητα θα συζητήσει τις διάφορες επιλογές για τη χρηματοδότηση λογαριασμών στο Gemini και το Coinbase. Κάθε ανταλλαγή επιτρέπει καταθέσεις κρυπτογράφησης από άλλα πορτοφόλια, οπότε αυτό που πραγματικά συζητάμε εδώ είναι οι καταθέσεις fiat. Ποιες επιλογές κατάθεσης προσφέρουν και πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιηθούν?

  Νομισματική βάση

  Οι καταθέσεις είναι δυνατές μέσω:

  • Τραπεζική μεταφορά (ACH)
  • Τραπεζική μεταφορά
  • Μεταφορά SEPA
  • Ιδανικό / Sofort
  • Συνδεδεμένος τραπεζικός λογαριασμός (η τραπεζική διαδικασία που η Gemini ωθεί τους χρήστες να κάνουν στη διαδικασία εγγραφής είναι μια προαιρετική δυνατότητα για τους χρήστες του Coinbase και επιτρέπει ταχύτερες τραπεζικές καταθέσεις)
  • Cryptocurrency / ψηφιακά στοιχεία από άλλο πορτοφόλι

  Δίδυμοι

  Οι καταθέσεις είναι δυνατές μέσω:

  • Συνδεδεμένη μεταφορά τραπεζικού λογαριασμού (όπως εξηγείται στη διαδικασία εγκατάστασης) στο δίκτυο ACH
  • Τραπεζική μεταφορά
  • Cryptocurrency / ψηφιακά στοιχεία από άλλο πορτοφόλι

  Νικητής: Στην κατηγορία επιλογών κατάθεσης Gemini vs Coinbase, Το Coinbase είναι ο νικητής. Προσφέρουν τις ίδιες υπηρεσίες με τους Δίδυμους, καθώς και άλλες.

  Επιλογές άμεσης αγοράς (Αγορά με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα)

  Νομισματική βάση

  Οι πληρωμές με χρεωστική κάρτα είναι η μόνη μέθοδος για άμεσες αγορές στο Coinbase.

  ΚόσμημαΕγώΝι

  Η μεταφορά τραπεζικού λογαριασμού (ACH) είναι άμεση με το Gemini εάν έχετε συνδέσει την τράπεζά σας με τον λογαριασμό Gemini. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές πριν ολοκληρωθεί η επεξεργασία της μεταφοράς σας.

  Νικητής: Νομισματική βάση. Οι συναλλαγές με χρεωστική κάρτα μοιάζουν με διαδικτυακές αγορές, μια πιο άνετη εμπειρία για τους περισσότερους.

  Εμπειρία συναλλαγών: Gemini εναντίον Coinbase

  Νομισματική βάση

  Για πραγματική διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων, θα πρέπει να επισκεφθείτε το εμπορικό προϊόν Coinbase Pro Coinbase. Το Coinbase είναι κάτι περισσότερο από ένα κατάστημα παρά μια πλατφόρμα συναλλαγών και οι χρήστες που επιλέγουν να κάνουν συναλλαγές εδώ, γνωρίζοντας τα εκβιαστικά τέλη της Coinbase, θα έχουν έναν πολύ κακό χρόνο να πυροβολούνται τακτικά στο πόδι.

  Δίδυμοι

  Η προβολή συναλλαγών της Gemini είναι πιο προηγμένη από την Coinbase, αλλά πολύ πιο απλοϊκή από τους ανταγωνιστές όπως η Binance και η Bitfinex. Θα μπορείτε να δείτε ορισμένες προβολές βιβλίων παραγγελιών, πληροφορίες τιμών και 24ωρα δεδομένα, καθώς και διάφορα άλλα στοιχεία πληροφοριών, όλα σε μία οθόνη.

  Νικητής: Δίδυμοι. Οι επιλογές εμφάνισης και οι επιβεβαιώσεις παραγγελίας είναι πιο λεπτομερείς.

  Φήμη & Ασφάλεια

  Νομισματική βάση

  Με απλά λόγια, το Coinbase είναι η πλατφόρμα μετάβασης για αγοραστές κρυπτογράφησης για πρώτη φορά, χάρη στην απλότητα, το μάρκετινγκ και το εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας χρήστη. Η φήμη τους υποφέρει λόγω των χρόνων επαλήθευσης, του πορτοφολιού φύλαξης, των υψηλών τελών, αλλά τα μέτρα ασφαλείας τα εξαργυρώνουν, καθώς η ανταλλαγή δεν έχει ποτέ παραβιαστεί ή παραβιαστεί επιτυχώς.

  Στιγμιότυπο οθόνης 2020 12 27 στις 16.16.33

  Δίδυμοι

  Ο Gemini έχει λάβει τον σεβασμό για την εξαιρετικά νόμιμη προσέγγιση υψηλής ασφάλειας, ως το πρώτο χρηματιστήριο των ΗΠΑ που πέρασε τις εξετάσεις SOC 1 Type 1 και SOC Type 1 και 2. Όπως το Coinbase, δεν έχουν ποτέ παραβιαστεί ή παραβιαστεί. Αυτή η προσοχή στους κανονισμούς και τα προσωπικά δεδομένα λειτουργεί επίσης εναντίον τους, με τους εμπόρους που θέλουν μεγαλύτερα επίπεδα απορρήτου να βρίσκουν τα μέτρα λίγο επεμβατικά.

  Στιγμιότυπο οθόνης 2020 12 27 στις 16.14.50

  Νικητής: Νομισματική βάση. Οκτώ χρόνια ποιοτικών υπηρεσιών και υψηλής ασφάλειας τους έδωσαν μία, αν όχι την καλύτερη, φήμη στον κλάδο.

  Είναι το Coinbase ή το Gemini καλύτερο?

  Και με τις δύο εφαρμογές συναλλαγών κρυπτογράφησης τόσο παρόμοιες, οι καθοριστικές δυνατότητες της ανάλυσής μας έχουν μειωμένες χρεώσεις και κέρματα.

  Ο Δίδυμος κερδίζει και τις δύο αυτές μάχες.

  Επισκεφτείτε το Gemini για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές σας με αυτήν την ελκυστική εναλλακτική λύση στο Coinbase.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Please Follow Us
  Facebooktwitter
  Promo
  banner
  Promo
  banner