Topp 5 bästa Bitcoin-plånböcker 2021

Bitcoin är alltid i nyheterna på grund av sina höga priser, men handel med digital valuta kräver några viktiga saker. Att ha en digital plånbok är en av dem.

Vad är Bitcoin Wallet?

En bitcoinplånbok är precis som ett bankkonto som används för att lagra, ta emot och skicka din digital valuta. Oavsett om du vill handla med kryptovalutor eller vill ha dem som din tillgång, behöver du bara ha en bitcoin plånbok

Som ni vet är kryptovalutorna ännu inte registrerade enligt något lands lag. Så du måste vara mycket försiktig när du väljer en plånbok för din digitala valuta. Om du väljer fel plånbok för dina kryptovalutor kan du förlora alla dina pengar på nolltid. Att spendera tid på att förstå och lära sig om olika Cryptocurrency-plånböcker är viktigt för att skydda dig mot bedrägerier och bedrägerier. För att hjälpa dig med detta är här vår recension av de bästa bitcoinplånböckerna som finns där nu.

Typer av Bitcoin-plånböcker:

Det finns i princip 5 olika typer av bitcoinplånböcker. De har alla sina egna fördelar och nackdelar. Därefter delar jag grundläggande information om dem alla:

1- Hårdvaruplånbok: (Bästa bitcoin plånböcker tillgängliga för säkerhet)

plånbok

Konceptet av hårdvaruplånböcker är inte nytt men kryptovalutan har stärkt sin marknad de senaste månaderna. Hårdvaruplånboken är densamma som din vanliga plånbok förutom att den består av en digital enhet för att driva ditt konto. Och ja, det är snyggt och snyggt också jämfört med andra typer av kryptovalutaplånböcker. De är starkare i säkerhet, lätta att bära och har en skärm för att se din transaktion, och ett bra alternativ att lagra din digitala valuta på lång sikt. Det finns bara en anledning, därför tvekar folk att köpa hårdvaruplånböcker vilket är deras pris. De är ganska dyra jämfört med andra tillgängliga alternativ på marknaden, men med extra säkerhet kommer ett extra pris. Ledger Nano-plånböcker anses vara ett utmärkt exempel på kryptovalutahårdvaruplånböcker just nu.

2- Online plånbok:

online plånbok kryptovaluta

Online plånböcker för bitcoin är den vanligaste typen av plånbok som har använts av många människor eftersom de är billiga, lätta att använda och kan nås var som helst över hela världen. allt du behöver ha är tillgång till internet. Du kan använda plånböcker online via dator, bärbar dator och mobila enheter som iPad, surfplattor och smartphones så länge de har en internetanslutning. Den främsta anledningen som lockar människor att använda onlineplånboken för sin kryptovaluta är att den är snabb, lättillgänglig, billig i priset, hanterar flera valutor åt gången och använder VPN för ytterligare integritet.

3- Mobil plånbok:

mobila plånböcker krusar

Obs: “Det finns flera rapporter på Reddit om bedrägliga appar som stjäl din bitcoinplånbok och allt innehåll så var noga med att använda en välkänd mobil kryptoplånbok”

Begreppet mobil plånbok är samma som en online plånbok förutom att den bara fungerar på mobila enheter. I grund och botten finns det en plånboksprogram för kryptovaluta i Google Play-butiken och Apple Store som endast fungerar på mobila enheter. Mobilplånboken blir känd dag för dag på grund av mobiltrafik. Vi vet alla att majoriteten av människor redan byter från dator till mobil, det är därför människor nu föredrar att ha en mobil plånbok för kryptovalutor. Fördelarna med mobilplånboken är desamma som onlineplånböcker förutom att det finns ett alternativ för skanning av QR-kod och mobil är mycket lätt att bära jämfört med datorn, den bärbara datorn eller till och med en hårdvaruplånbok.

4- Skrivbordsplånbok:

exodus plånbok

Jag skulle inte ha fel när jag sa att Skrivbordsplånboken är densamma som om du har en fil på din dator. Majoriteten av skrivbordsplånböckerna är helt gratis eftersom du inte använder något webbhotell för företaget som gör att du kan skapa en stationär plånbok för bitcoin. Människor gillar det eftersom det har den minsta risken att bli hackad av hackare eftersom det inte finns någon internetanslutning för att driva en stationär plånbok där de privata nycklarna inte har sparats på en tredje parts webbplats. Det har många fördelar men det finns också nackdelar. Till exempel, vad skulle du göra om du av misstag tar bort filen eller om din dator skadades av ett virus?

5- Pappersplånbok:

pappersplånbok

Pappersplånboken betyder att du får din kryptovalutas privata nyckel. För att göra transaktionen måste du skriva hela nyckeln. Jag vet att det här låter konstigt och gammalt, men på grund av dess funktion gör det det pappersplånbok ett av de säkraste sätten att lagra kryptovaluta. Det finns nästan noll risker för hacking, ingen digital enhet krävs lagra din digitala valuta och inga privata nycklar har lagrats på något inklusive server från tredje part. Den enda nackdelen med att använda en plånbok är att du behövde tid för drift och teknisk förståelse.

Bästa Bitcoin-plånböcker 2021

Det finns dussintals plånboksalternativ tillgängliga för bitcoin men några av de bästa är:

Uppdatering: För närvarande (FEB 2021) är nedanstående plånböcker det bästa vi har att lagra bitcoins. Med Ledger Nano X som det bästa valet av många.

1- Ledger Nano S: (Editor’s Choice)

storbok nano s plånbok

Ledger Nano S är en USB-storlek hårdvaruplånbok speciellt utformad för kryptovaluta. Som jag nämnde tidigare är hårdvaruplånböckerna dyra, så gör den här men i gengäld får du många funktioner som är svåra att hitta i någon annan typ av bitcoin plånböcker, särskilt när det gäller säkerhet och säkerhetskopiering av din privata nyckel för den digitala valutan.

Ledger Nano S är inte en plug-and-play-typ. Det betyder att du inte behöver ha en dator för att använda denna plånbok. Den lilla LCD-skärmen på framsidan av plånboken gör att du kan använda din kryptovaluta plånbok enkelt. Det gör att du kan utföra funktioner som transaktioner, byta ut din digitala valuta, använda relaterade appar och överföra pengar från ett konto till ett annat konto inom några sekunder. Den lilla storleken på Ledge Nano S gör att du kan skydda den från hackare eller tjuvar. Även i händelse av förlust; du kan alltid få backup och blockera tjuven till få tillgång till ditt kryptovalutakonto.

Ledger Nano S Funktioner:

 • Stöd för flera valutor: Denna plånbok stöder nästan alla populära kryptovalutor och låter dig lagra mer än en samtidigt i samma plånbok.
 • Inbyggd skärm: Detta innebär att du fysiskt kan se transaktionen för bekräftelse och verifiering på grund av LCD-skärmen på toppen.
 • Lätt att använda: Medan storleken på den här vackra hårdvaruplånboken är liten men det finns fortfarande knappar att använda som är mycket enkla och bekväma.
 • Säkerhet: Av säkerhetsskäl finns det flera alternativ tillgängliga, inklusive möjligheten att låsa din plånbok med en PIN-kod.
 • Säkerhetskopiering och återställning: Oroa dig inte för dina kryptovalutapengar om du har Ledger Nano S eftersom det kommer med återställningsbladet medan restaureringsprocessen är enkel och snabb.

Ledger Nano S kommer med en låda där du får en Nano S-enhet, USB-kabel, instruktionsmanual, återställningsark och andra tillbehör osv..

2. Ledger Nano X:

Ledger Nano X levereras med exceptionella funktioner och anses vara mer uppdaterad i funktioner än Ledger Nano S. Till exempel ansluter den till Ledger Live Mobile App via Bluetooth-alternativ.

Ledger plånbok är i grunden en av de bästa hårdvaruplånböckerna. Den är utformad för att lagra kryptovalutor med massiva säkerhetsfunktioner. Kryptohandlare och investerare använder passionerat plånböcker för sin kryptovaluta som också berömts av dem.

Designen är väldigt charmig och attraktiv att använda. Alternativet för återhämtningskort och tillgången på en USB-C-kabel gör Ledger Nano X attraktiv i kryptosamhället.

3- Atomic Wallet:

atomplånbok

Atomic är förvaringsfritt för flera valutor bitcoin plånbok, som stöder över 300 andra mynt och token. Du kan säkra, hantera, utbyta och köpa kryptovalutor i ett användarvänligt gränssnitt som skyddas av ett mnemonic seed. Du kontrollerar helt dina medel.

Multiplattform

Atomic Wallet är tillgängligt för de flesta operativsystem, inklusive Windows, macOS, Linux och Android. Appen för iOS kommer att släppas 2019.

Säkerhet och anonymitet

I Atomic har bara du full tillgång till dina pengar. Atomic Wallet använder intelligens på enheten och lagrar alla privata nycklar på din dator eller smarttelefon. Din integritet är väl skyddad med det lösenord som du ställer in och en fras på 12 ord.

Flera valutor

Atomic stöder över 300+ mynt och token. Du kan säkra och hantera dem, utbyta och köpa med inbyggda tjänster och göra allt i ett gränssnitt utan att gå till externa webbplatser. Dessutom ger Atomic dig möjlighet att lägga till vilken ERC20-token som helst med några få klick och hantera den.

Nollavgifter

Atomic är ett freeware som genererar dig en unik plånbokadress. 

Direkt utbyte och köp krypto alternativ

Atomic Wallet gör att du kan byta 60+ kryptovalutor. Denna tjänst drivs av Shapeshift, Changelly och Changenow.

Köpalternativet i appen drivs av Simplex, så att du kan köpa kryptovalutor som Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin och Bitcoin Cash med ett kreditkort med några få klick. Hela processen tar flera minuter och tar en avgift på 2% för Atomic.

24/7 support

Atomic bryr sig om sina användare. Supportpersonalen arbetar 24/7 och är alltid redo att hjälpa om något går fel. Den genomsnittliga svarstiden är cirka 1 timme.

4- Guarda plånbok

Guarda plånbok

Guarda är en icke-förvaringsplattform för kryptovaluta med flera plattformar som är utformad för att enkelt lagra, hantera och överföra digitala tillgångar. Guarda stöder för närvarande över 40 mest populära blockchains och över 10.000 av deras tokens (inklusive BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH och mer). Alla valutor kan köpas inuti plånböckerna med ett bankkort. Användarna kan också byta valutor via inbyggd växlingstjänst och göra snabba kryptovalutatransaktioner.

Guarda plånböcker finns i olika versioner: webb, Skrivbord (Linux, Windows, macOS), Mobil (iOS, Android) och Chrome-tillägg.

Guarda-kryptovalutalager fungerar över olika plattformar och kan nås från vilken enhet som helst som är ansluten till Internet. Förutom de viktigaste plånböckerna med flera valutor erbjuder Guarda ett urval av mobilplånböcker med öppen källkod i en valuta.

Eftersom Guarda tillhandahåller plånboksfria plånböcker lagras eller används inte användarens personuppgifter eller privata nycklar av företaget på något sätt – detta förbättrar kryptomynt- och token-säkerheten och förhindrar alla risker för informationsläckage.

Huvuddrag:

 • Stöd för 40+ blockchains och över 10 000 tokens;
 • Full användarkontroll över privata nycklar och tillgångar;
 • Användarvänligt gränssnitt;
 • Kredit- / betalkortsvalutaköp;
 • Inbyggt kryptovalutaväxling;
 • 24/7 kundsupportlinje;
 • Säker krypterad säkerhetskopia av plånboken;
 • Plattformstillgänglighet.

5- Exodus:

exodus plånböcker

Första intrycket av Exodus var bara WOW. Jag menar att du bara behöver kontrollera hur du kan avancera online-baserade bitcoin plånbok de erbjuder användarna. Om du letar efter en plånbok för din digitala valuta som har grafikfunktioner, rapporteringssystem, färgstarkt och lättanvänt måste Exodus vara på din lista för att använda eftersom det har allt detta på ett mycket förnuftigt sätt. De andra onlineplånböckerna ger nästan samma funktioner men deras presentationsstil är inte exklusiv för designen av Exodus. De har också visat skärmdumpen av sitt plånbokskonto för dem som vill se hur deras plånbokskonto ser ut.

Designen är inte det enda du bör leta efter och ignorera de andra funktionerna. Exodus har alla avancerade funktioner som du förväntar dig att ha i alla webbaserade webbplånböcker på avancerad nivå.

Egenskaper hos Exodus:

Det finns en lång lista med funktioner som Exodus erbjuder sina användare. Den fullständiga listan med funktioner listas på deras hemsida. Här kommer jag bara att prata om exklusiva och säkerhetsrelaterade funktioner som du måste veta om innan du gör ett konto på deras webbplats.

 • Utbyte med ett klick: Det krävs ingen verifiering eller identifikation för att driva ditt Exodus plånbokskonto. Du kan helt enkelt byta ut din digitala valuta med bara ett klick. Detta gör transaktionen snabb.
 • Flera valutor: Med Exodus kan du lagra flera digitala valutor och andra digitala tillgångar i din Exodus-plånbok utan att begära extra prenumerationsavgifter etc..
 • Komplett säkerhet: Exodus är inte en webbaserad kryptovalutaplånbok utan en offlineplånbok. Ja, via en webbplats skapar du din egen plånbok för digital valuta vilket innebär att informationen om din kryptovaluta kommer att lagras på din dator, inte på Exodus-servern.
 • 100% gratis: Exodus är 100% gratis för alla användare. Ja, de har vissa premiumtjänster men i allmänhet kan du njuta av deras plånboks hela funktion gratis.
 • Fantastisk design: Plånbokens design är den främsta anledningen som gör Exodus populär. Det gör det väldigt enkelt för en icke-teknisk person att förstå de fullständiga detaljerna om hans / hennes kryptovalutor.

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner