Uniswap-hintaennuste 2021-2025: Onko UNI hyvä sijoitus?

Usean viime vuoden aikana salausmarkkinat ovat vaikuttaneet yhä enemmän maailman rahoitusjärjestelmiin. Salausvaluutan jälkeen Defi tai hajautettu rahoitus on toiseksi olennainen osa salausekosysteemiä, ja noin 50% Defin markkinoista on Uniswapin aktivoimaa, joka on juuri viime syyskuussa lanseerannut alkuperäisen kolikon UNI. Joten tänään esitämme sinulle Hävittämisen hintaennuste vuodelle 2021, 2022, 2023.

Mutta ensin vilkaise artikkelin sisältöä.

Mikä on Defi?

Vuosien mittaan salausmarkkinat ovat kehittyneet paljon. Markkinoilla on ollut monia voimakkaita lisäyksiä, ja niiden joukossa Defin tai hajautetun rahoituksen lanseeraus on näkyvin. Defi on eräänlainen rahoitus, joka, toisin kuin kaikki perinteiset taloudet, ei perustaa itseään mihinkään keskusvälittäjään, kuten pankkeihin ja pörsseihin.

Päinvastoin, Defi on päinvastoin täysin hajautettu. Se toimii avoimen lähdekoodin ohjelmistojen kautta, joihin käyttäjien yksimielisyys voi vaikuttaa. Ensimmäinen yritys, joka aloitti Defi-protokollan, oli Veritseum, vuonna 2013. Mutta tällä hetkellä Ethereum on maailman tunnetuin Defi-protokolla. Sen käynnistämisen jälkeen vuonna 2015 Ethereum on hallinnut täysin Defi-markkinoita.

Ethereum ja Uniswapin julkaisu

Ymmärtää Poista vaihto meidän on tutkittava lyhyesti Ethereumia, alustaa, jolle Uniswap on rakennettu.

Pohjimmiltaan Ethereum on universaali avoimen lähdekoodin foorumi, jonka avulla ihmiset voivat rakentaa monikäyttöisiä hajautettuja sovelluksia. Joitakin sen ominaisuuksia ovat:

Pankkitoiminta kaikille: Toisin kuin pankit, Ethereumin käyttämiseen ei tarvitse olla muuta kuin Internetiä. Ethereumilla ei ole rajorajoituksia, ja sen alustaan ​​pääsee käsiksi kuka tahansa tavallinen henkilö mistä päin maailmaa tahansa.

Yksityisempi Internet: Ethereum ei vaadi henkilötietoja toimiakseen puolestasi, koska se aikoo rakentaa talouden, joka perustuu arvoon, ei valvontaan.

Vertaisverkko: Ethereumissa ei tarvitse palkata välittäjiä tai välittäjiä tapahtumien suorittamiseen. Mikä alentaa prosessin kustannuksia ja tekee siitä myös yksinkertaisen.

Sensuuria kestävä: Yksi Defin määrittelevistä piirteistä on, että mikään instituutio tai hallitus ei voi estää ihmisiä hyötymästä sen palveluista.

  1. Chainlink-hintaennuste 2021-2025 LINK saavuttaa 100 dollaria?
  2. Dogecoinin hintaennuste 2021–2025 | VOI DOGE koskaan lyödä $ 1?

Mikä on Uniswap


Hayden Adams, entinen Siemensin koneinsinööri, loi Poista vaihto ja käynnisti sen marraskuussa 2018. Monet tunnetut pääomasijoittajat, kuten Andreessen Horowitz, Square Ventures LLC, ParaFi ja Paradigm Venture Capital, sijoittivat siihen. Mutta suurin sijoitus oli Ethereum-säätiö, joka investoi 100 000 dollaria Uniswapiin.

Huolimatta keskitettyjen laitosten esteiden poistamisesta, hajautetuilla pörsseillä (DEX) on myös omat ongelmansa. Tärkeimmät niistä liittyvät likviditeettiin. Täällä uniswap hyppää sisään. Se antaa DEX: ille mahdollisuuden vaihtaa rahakkeita luottamatta ostajien ja myyjien luomaan likviditeettiin, ja tämä merkkivaihto ratkaisee jossain määrin pörssien likviditeettiongelmat.

Ethereum-protokollalle rakennettu Uniswap antaa käyttäjille mahdollisuuden suorittaa ERC20-tunnuksen vaihto. Toisin kuin muut vastaavat alustat, Uniswap ei peri mitään maksuja ja toimii yleisenä hyödykkeenä. Uniswapin avulla käyttäjät voivat suorittaa tapahtumia ilman välittäjiä, mikä vähentää prosessin kustannuksia.

Yksi upeimmista ominaisuuksista, joita Uniswap sisältää, on matemaattinen yhtälö. Se tekee, että sen sijaan, että annettaisiin ostajien ja myyjien määrittää hinnat, yhtälö (X * Y = K), itsensä tasapainottaa vaihdettujen merkkien arvon.

Lisäksi Uniswap on maailman suurin Defi-protokolla, johon on lukittu 2,94 miljardia dollaria. Se edustaa 49,6% Defin kokonaismarkkinoista.

Ensimmäinen V2 ja nyt V3:

Ensimmäisen lanseerauksensa jälkeen vuonna 2018 Uniswap käynnisti V2: n toukokuussa 2020, mikä oli ilmeisesti sen ketjun lohkoketjun V1 iterointi

ja nyt jo ilmoitetun V3: n kiireellisyys kasvaa. Uniswapin versio 3 (V3) vähentää prosessin kustannuksia ja tekee siitä nopeamman ja luotettavamman. Se voitaisiin käynnistää vuoden puoliväliin mennessä.

Uniswap-hintatekijät

UNI-kolikon kannalta kaksi tärkeintä tekijää ovat yleinen markkinaympäristö ja Uniswap V3: n lanseeraus, jolla on ratkaiseva rooli määritettäessä UNI-kolikon hintaa.

Vaikka Bitcoin elää melko rankkaa ajanjaksoa ylittäessään 40 000 dollarin hintatason, markkinaympäristö ei ole silti kovin huono, itse asiassa joillakin mittareilla se näyttää melko hyvältä.

Kahden johtavan sääntelyviranomaisen joukossa SEC: tä ja OCC: tä johtaa nyt kaksi salausta ystävällistä johtajaa, Gary Gensler ja Michael S. Barr. näyttää siltä, ​​että salamarkkinat vahvistuvat, kun Bidenin hallinto ottaa maksun.

Aikaisemmin, kun V2 lanseerattiin, se oli vienyt markkinat myrskyyn. Joten on valtava todennäköisyys, että Uniswap V3: n käynnistäminen voi osoittautua erittäin hyödylliseksi UNI: lle.

Uniswap-hinta-analyysi ja historia

Syyskuussa 2020 lanseerattu UNI-tunnus on markkina-arvoltaan toiseksi suurin Defi-kolikko, joka lepää vain Chainlinkin takana.

Kolikko on tällä hetkellä absoluuttisella noususarjalla, koska se on vasta äskettäin saavuttanut kaikkien aikojen korkeimman tasonsa ja mitä monet ovat ennustaneet parin seuraavan kuukauden aikana, UNI on saavuttanut sen jo.

UNI ylitti eilen 15 dollarin psykologisen hintatason, kun se osui hintaan 15,50 dollaria (kaikkien aikojen korkein). Uniswap kävi kauppaa 4 dollarin hintatasolla 1. tammikuuta ja nyt se käy kauppaa 14 dollarin hintatasolla. Sillä välin se on kasvanut noin 300% ja jos katsomme viikkolehteä hintakaavio näemme UNI: n kasvavan noin 180%.

Lisäksi UNI: n markkina-arvo on kasvanut 350%, koska 1. tammikuuta sen markkina-arvo oli noin miljardi dollaria ja nyt noin 4 miljardia dollaria. Se muodostaa nimenomaisesti sen, että kolikon jatkuvasti kasvava kasvukunto saa ostajat panostamaan siihen laajamittaisesti, mikä varmasti johtaa UNI-kolikon ennennäkemättömiin korkeuksiin.

Ennen kuin paljastamme sinulle meidän Hävitä hintaennuste, Katsotaanpa, mitä muut projektit sanovat UNI-kolikosta.

Uniswap-hintaennuste 2021–2024, tekijä Tradingbeasts

Mitä tulee vuoteen 2021 Kaupankäynnin eläimet ennustaa kolikon vaihdon olevan korkeimman 19,497 dollarin ja alimman 13,258 dollarin välillä ja 16,31 prosentin muutoksen myötä kolikon keskihinta on 15 598 dollaria koko vuoden.

Vuodelle 2022 UNI käy kauppaa keskimäärin 20,793 dollaria ja sekoittuu jonnekin korkeimman 25,991 dollarin ja 17 674 dollarin alimman väliin ja näkee muutoksen 55,06%.

Tradingbeastin ennustamana UNI on koko vuoden 2023 limennyt jonkin verran 21.078–30.997 dollarin välillä ja käy kauppaa keskimäärin 24.797 dollarilla sillä välin hintamuutoksen ollessa 84,92%..

Vuodelle 2024 Tradingbeasts ennustaa UNI: n sekoittuvan korkeimman 34,955 dollarin ja 23,770 dollarin alimman välillä keskihinnalla 27,964 dollaria ja hintamuutokseksi tulee 108,53%..

Walletinvestorin UNI-hintaennuste 2025

Mukaan Walletinvestor, UNI: n on määrä ylittää 50 dollaria vuoteen 2026 mennessä. Sillä välin se kasvaa yli 300%.

Uniswap-hintaennusteemme

Tarkasteltuamme kaikkia tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa UNI: n arvoon pitkällä aikavälillä, teemme seuraavat ennusteet:

Uniswap-hintaennuste 2021

Teknisen analyysimme mukaisesti ennustamme, että UNI käy kauppaa 13,762 – 20,238 dollarin välillä, ja keskimäärin kolikon kauppa on noin 18 864 dollaria koko vuoden 2021..

Hävitä hintaennuste 2022

Vuoden 2022 aikana UNI ennustaa romahtavan 19 892 dollarin alimman ja 24 978 korkeimman välillä, ja sen keskihinta on 21 743.

UNI-hintaennuste 2023

Keskimäärin 24,897 dollaria Uniswapin ennustetaan sekoittuvan jonnekin 23 463 ja 30 970 dollarin välillä koko vuoden 2023..

Hylkää hinnan ennustamisen UKK

Onko Uniswap hyvä sijoitus?

Pitkän aikavälin strategia sijoittaa Uniswapiin näyttää lupaavalta. Arviomme mukaan Uniswap ylittää 50 dollarin rajan seuraavien 2-3 vuoden aikana.

Ylittääkö Uniswap 1000 dollarin hintatason?

Seuraavien viiden vuoden aikana Uniswap ei todennäköisesti saavuta 1000 dollaria. 100 dollarin saavuttaminen vuoteen 2025 mennessä ei voi olla vaikeaa, mutta 1000 dollaria on hieman optimistinen tavoite viidessä vuodessa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map