9 bedste Polkadot (DOT) tegnebøger 2021

Oprettet af en af ​​grundlæggerne af Ethereum-netværket, bliver mønten den næste generations Blockchain-protokol. Denne artikel vil guide dig gennem de bedste tegnebøger til opbevaring af din Polkadot (DOT) med en undertekst for at holde sikkerhed 101 i tankerne.

På grund af Polkadot og dets oprindelige token DOT-succes er det blevet meget vigtigt at gemme dine aktiver. At finde den rigtige platform er altid hektisk, men alligevel afgørende. Heldigvis har vi samlet en liste, og der er en rimelig andel af tegnebøger, som du kan bruge uden at have 3. tanker.

Ved hjælp af denne liste kan du lære om det grundlæggende i Polka prik, hvor du kan gemme dine mønter og i sidste ende skummet i denne artikel.

Hvad er Polkadot?

 Det er et stykke tid siden Polkadot-lanceringen, men det originale symbol for Polkadot (DOT) har rystet kryptokurrencyrummet. I dag er mønten opført på listen over top 10 mønter efter markedsværdi. Mange ord og sætninger bruges til at navngive DOT, men den velkendte er “Ethereum Killer”.

Polkadot er et projekt, der sigter mod at improvisere decentralisering af internettet. Denne mønt tillader udvikling af nye Blockchain og smarte kontrakter. Protokollen til Polkadot initieres og reguleres af den oprindelige valuta af Polkadot-navnet DOT. Parity Technologies er firmaet bag udviklingen af ​​Polkadot-netværket. Netværket er udviklet ved hjælp af substratet, et bygningsværktøj, der bruges til at bygge Blockchain. Polkadot-prisforudsigelse 2021 til 2025

Bedste Polkadot-tegnebøger fra 2021

Nedenfor er listen over de bedste Polkadot-tegnebøger i 2021

1. Atomic Wallet

Atomic Wallet er fri til at bruge en ikke-frihedsberøvende kryptovaluta tegnebog, der understøtter alle ERC-20 tokens. Du kan oprette og åbne Atomic-tegnebog via forskellige operativsystemer som macOS, Windows, Linux, Android og iOS. Den mest interessante og velrenommerede funktion er atomombytning fra den del af denne tegnebog, som giver dig mulighed for at bytte kryptokurver. Indbygningsudvekslingsmuligheden lader dig konvertere et antal kryptokurver ved hjælp af platformen til Atomic Wallet.

Holdet bag projektet er meget professionelt og ry i kryptosamfundet. Grænsefladen er bedst for nye babyer såvel som for professionelle. Tegnebogen har også sit oprindelige token, der også er et ERC-20-token.

2. Paritetsunderskriver

 Hvem har brug for et tilbagetog efter at have haft hænderne på Parity signer tegnebogen? En open source mobil tegnebog med vilje udviklet til at blive brugt offline til at gemme dine Cryptos. Tegnebogen er tilgængelig på både IOS og Android. Det er en offline tegnebog, der betyder, at du uden at forbinde din mobil med interne eller eksterne netværk let kan lægge transaktioner.

De fleste mobile tegnebøger har brug for en netværksforbindelse for at fortsætte, men i dette tilfælde giver Parity Signer Polkadot-møntpung et ekstra lag af sikkerhed. Selvom det aldrig opretter forbindelse til internettet, gemmes dine private nøgler aldrig online. Med denne fantastiske funktion kaldet “Watch only” kan du se din konto på enhver netværkscomputer, mens du holder dine private nøgler sikre i en mobilapp.

Tegnebogen understøtter de fleste A-ligamønter inklusive Polkadot og kan tilsluttes hardware-tegnebøger, dvs. Trezor- og Ledger-enheder.

3. PolkaWallet

En multi-mønt-understøttet tegnebog, hvor du nemt kan gemme din polka dot eller andre digitale aktiver, som du har. De farverige diagrammer, diagrammer og intuitiv skærm gør dig forelsket i tegnebogen og endnu mere med mønten.

LÆS Top 6 bedste Zcash-tegnebøger 2021

Det giver dig mulighed for let at se dine låste, reserverede og obligerede aktiver på en meget mineable og informativ måde. Du kan nemt overføre dine aktiver med blot et strejf af validering af QR-kode.

Offline signatur hjælper meget med at sikre din konto. Ved at isolere tegnebogen kan du nemt underskrive enhver transaktion offline. En af de mange og sjældne funktioner, som vi kunne lide ved denne tegnebog, som vi synes er, at tegnebogen har, er social genopretning. Hvis du har glemt dine kontolegitimationsoplysninger, kan de mistede legitimationsoplysninger nemt gendannes via den tilknyttede sociale forholdskonto.

At være et officielt produkt af Polkadot-mønten kan du placere dine mønter og optjene belønninger, hvis du gør det. Polkawallet understøtter næsten 100+ kryptokurver. Tegnebogen kan mærkes som en moderne tegnebog til de moderne kryptoholdere.

4. Cobo tegnebog

 Hardware-tegnebøgerne i maj kommer til at være billige med mange funktioner og ubegrænset understøttelse af forskellige kryptokurver. Dette er ikke det samme for Cobo-tegnebogen. Denne avancerede kryptotegnebog leveres med en pris på 479, hvilket gør den til toppen af ​​de dyreste hardware-tegnebøger.

Denne præmie prismærke tilbyder et ikke-kompromis tilbud til ikke kun sikkerhed, men også beskyttelse af fysisk skade. På trods af sin pris er tegnebogen mere anvendelig end andre tegnebøger.

Den slanke og store touchscreen på farveskærmen gør tegnebogen mere æstetisk og nem at bruge. Tegnebogen bruger QR-koden til at muliggøre betalinger og transaktioner. For at øge sikkerheden kræver tegnebogen ingen kabel- eller Bluetooth-forbindelse. Med hensyn til ulempe halter Cobo tegnebog i denne funktion. Du kan gemme næsten alle de bedste kryptokurver og alle EOS- og Tron-tokens på din enhed.

5. Guarda tegnebog

 Hvis du leder efter den bedste tegnebog, hvor du kan gemme din DOT eller andre kryptokurver mere sikkert, skal du stoppe din søgning. Guarda tegnebog er ny på markedet. Selvom det ikke er så meget populært som hardware-tegnebøger, er det stadig et værd at prøve.

Guarda-tegnebøger er kendt for at være en almindelig mønt og giver dig ubegrænset support med alle tokens og mønter, der er knyttet til bitcoin- og Ethereum-netværket. Tegnebogens kundesupport er fantastisk. Guardas team er døgnet rundt live for at løse alle dine spørgsmål og hjælpe dig, hvis du har nogen.

Appen er skønt helt gratis at downloade, men der er et bestemt gebyr, du skal betale, hvis du bruger den indbyggede bytte til tegnebogen. 3,5% gebyrer er høje sammenlignet med andre krypto tegnebøger, og det er en af ​​de største fejl i tegnebogen. Grænsefladen er meget enkel og nybegyndervenlig. Gode ​​sikkerhedsforanstaltninger er nøglefunktionen i denne tegnebog.

6. TokenPocket

Kendt for at være den universelle digitale tegnebog til afsendelse, modtagelse og opbevaring af dine digitale aktiver. Tegnebogen er bygget på EOS Blockchain og understøtter mange kryptotokener. Med denne tegnebog behøver kryptohandlere ikke bruge andre tegnebøger til at gemme deres flere kryptovalutaer. Næsten alle mønter og poletter, der er velkendte, understøttes af denne tegnebog.

Token Pocket fungerer som en portal, der fører til decentrale applikationer. Du kan nemt interagere med decentrale applikationer gennem denne tegnebog. Alle ERC20-tokens, EOS i DEX, placeres direkte i tegnebogen.

EOS Blockchain-funktionaliteten er meget opdragende og glat. Den udvidede funktionalitet hjælper dig med at blive opdateret med alle nyheder relateret til denne kæde. Endelig hjælper den biometriske beskyttelse og algoritmen med flere lag og sikrer sikkerheden for dine aktiver.

LÆS 9 Bedste Basic Attention Token (BAT) tegnebøger 2021

7. Stryg tegnebog

 Kryptorummet er fyldt med tegnebøger lige nu. Swipe-tegnebøger er en af ​​dem, der for nylig opstod på markedet. At direkte deponere penge i tegnebogen via din lokale bankkonto og konvertere dine aktiver til din lokale valuta er det, der gør denne tegnebog så unik og fuld..

Ved hjælp af en swipe-tegnebog kan du nemt købe og sælge enhver krypto fra hvor som helst i verden med realtidsmarkedsdata for at analysere og gøre dit køb lettere.

Transaktionsgebyrerne for tegnebogen er meget lave sammenlignet med andre tegnebøger. Depositum er gratis, men udbetalingen afhænger af typen af ​​Cryptos. Men det er helt sikkert, at det er lavere end andre krypto-tegnebøger. En Android- og IOS-version er også tilgængelig. Swipe tilbyder 24/7 live kundesupport med et fantastisk team, der sidder bagved, for at dække dig med den største indsats. Tegnebogen understøtter næsten 100 kryptokurver inklusive Polkadot (DOT).

8. Lunie Wallet (mobil og internet)

Lunie er det officielle produkt fra kosmosholdet. Tegnebogen var det første open source-produkt, der blev bygget af teamet. Selvom det nu er under et uafhængigt firma, der lægger deres bestræbelser på at gøre tegnebogen øverst på listen.

Du kan enten bruge tegnebogen til at gemme din Polkadot, eller du kan enten sætte dine Cryptos for at tjene en smuk fortjeneste. Det er designet til at være meget brugervenligt. Selv begyndere kan let satse og gemme deres mønter uden at lægge mange kræfter.

Brugerne kan også deltage (hvis de vil) i Cosmos Governance gennem tegnebogen. Lunie er en ikke-frihedsberøvende tegnebog. Det holder dine private oplysninger sikre og forhindrer din konto i hacking eller phishing-angreb. Lunie er tilgængelig på internettet og udvidelser. For nylig har teamet frigivet deres Android- og IOS-versioner.

9. Tillid til tegnebogen

En anden velkendt mobil tegnebog, versionen tilgængelig for både IOS- og Android-brugere. Trust-tegnebog er baseret på Binance-økosystemerne ud over dets understøttelse af Polkadot. Tegnebogen er populær blandt slangene fra Binance-gruppens officielle tegnebog. Trust tegnebog sørger for, at alle dine private nøgler og frøsætninger aldrig forlader din enhed.

Tegnebogen tillader staking for nogle Cryptos. Du kan også købe enhver krypto direkte inde i tegnebogen, hvilket er praktisk og sparer tid. Tegnebogen leveres med kompatibilitet med Binance DEX. Gennem dette kan du få let adgang til handel. Anmeldelserne på IOS og Android-portalen er ret positive, hvilket er meget opmuntrende. Teamet sørger også for, at de hurtigt reagerer på brugerne, hvis de har problemer og bekymringer.

Afslutter tanker

Og der har du vores liste over de øverste tegnebøger, der kan hjælpe dig med at opbevare dine Polkadots. Efterhånden som vedtagelsen vokser for Polkadots-mønten (DOT), så er efterspørgslen efter dens understøttede tegnebøger. Det betyder, at listen sandsynligvis vil udvides over tid. Hvis du er på udkig efter den mest sikre, kan hardwaretegnene ikke være gode nok til at opfylde dine behov. Ja, du kan også bruge ovenstående tegnebøger.

I sidste ende, uanset hvilken tegnebog du vælger, skal du sørge for, at du ikke går på kompromis med sikkerhedsproblemerne. Følg tegnebogens sikkerhed 101. Dobbelttjek alt, inden du foretager nogen endelige træk, og hvis vi sidder fast, er vi her mere end glade for at hjælpe dig. Efterlad bare et spørgsmål nedenfor, så er vi klar til at hjælpe dig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner