Kuinka ostaa Ripple XRP-kolikkoa vuonna 2021

Ripple-kolikko ei vaadi enää esittelyä. Päivä päivältä, kasvunsa takia, sijoittajat ovat nyt tutustumassa tähän digitaalinen valuutta joka on keksitty vuonna 2004, mutta virallisesti käynnistetty vuonna 2012. Yksi syy siihen Ripple-kolikko suosittu on sen sijoittajat. Se on riskipääoma, johon monet viralliset yritykset, myös Google, ovat sijoittaneet miljooniin.

Vuosi 2017 on todella digitaalisten valuuttojen vuosi Bitcoin ja Ripple-kolikko. Viime kuukausina näiden kahden digitaalisen kolikon arvoa on lisätty erityisen tavanomaisella kasvuvauhdilla. Vaikka Ripple-kolikon keskimääräinen kasvuvauhti on yli 75% päivässä, mutta sen alkuperäinen hinta dollariin nähden on yli 3800% sen käynnistämisestä lähtien. Tästä syystä sijoittajat valitsevat nyt XRP sijoitustarkoituksiin. Itse asiassa Bitcoins on siellä, johon sijoittajat voivat sijoittaa, mutta Bitcoinin hinta on nyt saavutettu erittäin korkealle, mikä tekee pienille ja keskisuurille sijoittajille erittäin vaikean sijoittaa. Siksi heidän toinen valinta on Ripple-kolikko ja siksi Ripple on luokiteltu kolmanneksi suosituimmaksi digitaalivaluutaksi.

Ennen kuin aloitat tämän oppaan lukemisen, lue artikkeli: Onko ripple-kolikon arvoinen ostaa vuonna 2021?

Voit ostaa niin monta kuin Ripple-kolikot haluat vastaan ​​EUR, USD, INR ja BTC jne. Kuten Bitcoin, ei ole vähimmäismäärää XRP tarvitaan ostamiseen ja sijoittamiseen sijoittamista varten. Suurin osa näistä BTC: tä käsittelevistä verkkosivustoista tarjoaa myös ratkaisun sijoittajilleen XRP: n ostamiseen. Uusille sijoittajille, jotka houkuttelivat Ripple-kolikon kasvuvauhdilla, voi olla vaikeaa tietää, kuinka sijoittaa Ripple-kolikkoon ja mistä he voivat osta Ripple-kolikko. Siksi olen päättänyt kirjoittaa tämän artikkelin ja auttaa niitä, jotka eivät tiedä miten ostaa Rippleä ja miten sijoittaa ansaitsemaan voittoa?

Kuinka ostaa XRP?

Virallinen verkkosivusto on maininnut luettelon hyväksytyistä yrityksistä, joista voit osta Ripple-kolikko luomalla tilin verkkosivustoille. Jokaisella verkkosivustolla on omat vaatimukset ja ne käsittelevät eri valuuttoja. XRP voidaan vaihtaa kaikkien suosittujen valuuttojen kanssa, mukaan lukien USD, BTC, CAD, JPY, EUR, CNY, ETH ja paljon muuta. Sijoittajien auttamiseksi virallisilla verkkosivustoilla on myös jaettu yksityiskohtainen kirjallinen opetusohjelma jokaisesta verkkosivustosta. He ovat maininneet myös luettelon pankeista, jotka käsittelevät Ripple-kolikoita. Joten, ei ole oikeastaan ​​vaikeaa löytää luotettavaa yritystä ostamaan Ripple sijoitustarkoituksiin. Samalla verkkosivustolla, jonka avulla voit ostaa Ripple-kolikon, voit myös myydä ne takaisin.

Suurin osa näistä verkkosivustoista, joiden avulla voit ostaa XRP: tä, jakavat myös Ripplen ja muiden valuuttojen reaaliaikaisen kurssin. Näiden tilastojen avulla voit tehdä strategian ja päättää, missä vaiheessa sinun pitäisi ostaa ja myydä Ripple tulojen tuottamiseksi.

Lue myös: Kuinka ostaa ripple xrp -kolikkoa luotto- / maksukortilla

XRP: n ostaminen toimii samalla tavalla kuin minkä tahansa muun valuutan ostaminen verkossa. Vaikka on olemassa monia verkkosivustoja ja yrityksiä, joista voit osta XRP mutta suosituimmat ja luotettavimmat ovat Bittileima, GateHub, ja Kraken.

Kuinka ostaa Ripple Bitstampista?

bitstamp-koti

XRP: n ostaminen Bitstampista on täysin ilmaista. Laskutat vain, kun teet tapahtuman. Rekisteröityminen verkkosivustolle ei maksa enää. Muu kuin vain XRP, verkkosivusto käsittelee myös BTC: tä, USD: tä ja EUR: ta. Joten, sinulla on oltava yksi näistä valuutoista osta XRP.

Vaihe 1: Rekisteröidy verkkosivustolle käyttämällä tätä linkkiä: https://www.bitstamp.net/account/register/. Tämä vaati sinua lisäämään hyvin perustietoja, kuten nimen ja sähköpostiosoitteen.

Vaihe 2: Ensimmäisen vaiheen suorittamisen jälkeen saat sähköpostin, jossa on käyttäjänimi ja salasana. Käytä linkkiä (https://www.bitstamp.net/account/login/) ja verkkosivustolle kirjautumista varten tarvittavat tiedot.

Vaihe 3: Ennen kuin talletat rahaa, sinun on vahvistettava Bitstamp-tilisi. Tämä voidaan tehdä käyttämällä tätä linkkiä: https://www.bitstamp.net/account/verify/. Sinun tarvitsee vain lähettää vaaditut tiedot.

Vaihe 4: Kun olet suorittanut vahvistusprosessin. Seuraava askel on tallettaa rahat. Tämä voidaan tehdä napsauttamalla talletusvaihtoehtoa päävalikossa tai seuraamalla tätä linkkiä: https://www.bitstamp.net/account/deposit/. Valittavana on erilaisia ​​vaihtoehtoja. Valitse oikea ja lähetä tiedot.

Vaihe 5: Talletusprosessi voi kestää muutaman sekunnin – 2 päivää (riippuu valitsemastasi vaihtoehdosta). Voit vahvistaa saldon tällä linkillä: https://www.bitstamp.net/account/balance/. Käy nyt osta ja myy -osio tai käytä tätä linkkiä: https://www.bitstamp.net/market/order/instant/ muuntaa saldosi XRP: ksi.

Vaihe 6: Myy ja osta -osio näyttää XRP: n reaaliaikaisen kurssin. Joten nyt on sinun tehtäväsi ostaa Ripple-kolikko. Voit odottaa muutamasta sekunnista muutamaan minuuttiin ostaa alhaisilla hinnoilla ja käyttää samaa strategiaa myynnin aikana.

Kuinka ostaa Ripple Krakenistä?

kraken aaltoilu

Tämän verkkosivuston prosessi on sama kuin edellä mainittiin, paitsi että sinun on ostettava XBT ensin tallettamalla rahaa osta XRP.

Vaihe 1: Rekisteröidy verkkosivustolle käyttämällä tätä linkkiä: https://www.kraken.com/signup.  Täytä lomake käyttäjänimellä, salasanalla ja sähköpostiosoitteella.

Vaihe 2: Kun olet saanut aktivointisähköpostin. Napsauta vain aktivointiprosessissa mainittua linkkiä.

Vaihe 3: Kuten Bitstamp, sinun on vahvistettava tilisi Kraken-verkkosivustolla. Ne tarjoavat tähän tarkoitukseen erilaisia ​​Tier-vaihtoehtoja. Noudata siis kaikkia kullakin tason sivuilla mainittuja ohjeita. Tämä edellyttää myös, että lähetät skannatun kopion kuvallisesta henkilötodistuksestasi.

Vaihe 4: Saat sähköpostin henkilöllisyytesi vahvistamisesta, ennen kuin näet talletusvaihtoehdon. Napsauta Tili-kohdassa olevaa talletusvaihtoehtoa > Rahoitus > Talleta päävalikossa. Sinun on ensin tehtävä tilaus XBT: n ostamiseksi. Tilaussivulla näet monia vaihtoehtoja, valitse mikä sopii sinulle parhaiten.

Vaihe 5: Kun olet tehnyt tilauksen, näet vaihtoehdon vaihtaa XBT XRP: tä vastaan. Napsauta uudestaan ​​uutta tilausta ja valitse vaihtoehto Yksinkertainen. Nyt voit käyttää XBT: täsi XRP: n ostamiseen. Syötä vain summa ja napsauta Osta XRP -painiketta.

Kuinka ostaa Ripple GateHubista?

gatehub aaltoilu

GateHub käsittelee monia valuuttoja, mukaan lukien JPY, BTC, ETH, USD, CNY ja EUR jne. Sinulla on tällä alustalla monia vaihtoehtoja ostaa XRP.

Vaihe 1: Rekisteröidy verkkosivustolle käyttämällä tätä linkkiä: https://signin.gatehub.net/signup. Lähetä perustiedot, kuten sähköpostitunnus ja salasana. Voit ladata palautusavaimen tältä sivulta, jota voit käyttää jatkossa, jos unohdat salasanasi.

Vaihe 2: Aktivoi tilisi napsauttamalla linkkiä, jonka saat sähköpostitse.

Vaihe 3: Rekisteröidy nyt verkkosivustolle ja vahvista henkilöllisyytesi. Tätä varten sinulla on oltava matkapuhelinnumero, johon yritys lähettää sinulle 4-numeroisen vahvistuskoodin.

Vaihe 4: Ennen kuin talletat rahat, sinun on luotava yhdyskäytävä. Tätä tarkoitusta varten sinun on napsautettava vaihtoehtoa Yhdistä yhdyskäytävä kotisivulla. Täältä voit valita valuutan kuten EUR (tai minkä tahansa muun) ja napsauttaa vahvista vaihtoehto.

Vaihe 5: Yhdyskäytävän avulla voit varastoida rahat. Napsauta Talletusvaihtoehto ja valitse vaihtoehto rahan tallettamiseksi. Voit käyttää pankkitiliä tähän tarkoitukseen.

Vaihe 6: Kun olet tallettanut rahasi onnistuneesti GateHub-tili, näet summan lompakossasi. Tätä määrää voidaan käyttää osta XRP. Napsauta Vaihda EUR – XRP -vaihtoehtoa ja kirjoita summa. Näet XRP: n reaaliaikaisen nopeuden tällä sivulla. Napsauta vihreää painiketta osta XRP.

Lue myös: Kuinka ostaa ripple xrp -kolikkoa luotto- / maksukortilla

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner