Piilotetut syyt Coinbase-alustan kieltäytymiselle lisätä Ripple XRP: tä

Coinbase-alusta ja Ripple XRP

Muutama päivä sitten, Ripple XRP arvo kasvoi räjähdysmäisesti tämän viikon alussa, jolloin se nousi 0,90 $ – 1,06 $. Syynä tähän olivat huhut, että Coinbase-alusta aikoi lisätä sen valuuttoihin, joilla voidaan käydä kauppaa.

On tunnettua, että Amerikkalainen yritys Coinbase nauttii amerikkalaisten sijoittajien mainetta ja luottamusta digitaalivaluuttaan ja he käyttävät sitä siihen ostaa ja myydä Bitcoineja Bitcoin Cashin lisäksi, Litecoin ja Ethereum. Ne ovat neljä valuuttaa, joilla voidaan käydä kauppaa tällä alustalla.

Tunnien huhujen ja tuhansien maailman fanien väitteiden jälkeen kolmanneksi suurin digitaalinen valuutta, foorumi vastasi, kuten aikaisemmin, se ei tasoittanut tällä hetkellä lisätä mitään digitaalista valuuttaa.

Kuten joka kerta, he sanoivat, että he olivat erittäin halukkaita ylläpitämään käyttäjiensä turvallisuutta ja että he suunnittelivat ja tutkivat mahdollisten krypto-valuuttojen lisäämistä, jotka heidän mielestään olivat sijoittajien edun mukaisia ​​alustalla.

Yhtiön julkaisema virallinen lausunto nosti kuuluisan digitaalisen valuutan hinnan laskuun noin 0,80 dollaria, jota tukee myös muiden digitaalisten valuuttojen voimakas hintojen lasku.

Tuhannet sijoittajat ovat pyytäneet yritystä lisäämään tämän valuutan neljään kaupankäynnin kohteena olevaan valuutaan, mutta sen hylkääminen sai meidät etsimään tämän mysteerin todellista syytä.

LUE Ripple-hintaennusteet XRP / USD

Tässä artikkelissa tarkastellaan piilotettuja syitä Coinbase-alusta Ripple XRP: n lisäämiseksi.

1 – Hajautettu digitaalinen valuutta:

Ensimmäinen syy siltä miltä se näyttää Coinbase-yritys ei halunnut paljastaa, että tämä digitaalinen valuutta on hajautettu valuutta ja sen takana on yritys.

Ripple-yhtiö omistaa miljardeja tätä valuuttaa ja voi manipuloida valuutan hintaa näyttämällä myytävänä olevat rahayksiköt ja johtaa siten niiden arvon romahtamiseen.

Vaikka yritys ansaitsee itselleen hyviä voittoja lähinnä palveluista, joita se tarjoaa pankeille, ja vaikka sillä onkin suurten rahoituslaitosten luottamus, mutta miljardit tästä valuutasta pelottavat hajautettujen ja louhittavien digitaalisten valuuttojen puolustajia.

Yhtiö esitti suunnitelman tarjota 55 miljardia XRP: tä. Tämä suunnitelma tarkoittaa, että se tarjoaa joka kuukausi miljardi yksikköä myytäväksi ja että seuraavan 55 kuukauden aikana se lopettaa tämän valuutan monopolinsa korostaen, että tämän määrän myyntimekanismi on turvallinen ja hyvä eikä vaikuta haitallisesti hintaan tarjonnan. Yhtiö aloitti tämän suunnitelman viime vuoden lopusta lähtien.


2- Kilpailu ja erilainen visio:

Tämän menestyvän digitaalisen valuutan perusteettomaan ja epäsuoraan hylkäämiseen on toinen syy: kilpailu ja erilaiset näkemykset.

READ Ripple työskentelee yritysten kanssa, jotka tukevat yhteiskunnallista syytä, sanoo Ripple’s Official 

On selvää että Coinbase tukee Bitcoinia ja sen perhe, jotka ovat valuuttoja, joita harrastajat voivat muokata omalla tekniikallaan Ripple XRP mikä on yhden yrityksen omistuksessa joka jatkaa hallintaa, on erittäin kovaa kilpailija ja erilainen kuin Bitcoin ja hänen sisarensa.

Ripple-yritys on onnistuneesti tehnyt sopimuksia kymmenien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa, mukaan lukien Western Union, MoneyGram ja muut instituutiot, ja tarjonnut valuuttansa kaikilta osin parhaaksi, koska se on halvempaa ja nopeampaa rahalähetyksiä ja turvallista.

Kauhistuttavin asia Coinbase-alustalle ja Bitcoin-yhteisölle on, että tällä digitaalisella valuutalla on visio lähentymisestä maailmanlaajuiseen rahoitusjärjestelmään sen sijaan, että taistelisi sen kanssa..

Kilpailu välillä Coinbase ja Ripple osoittaa tärkeän asian: ensimmäinen on GDAX: n tarjoaminen, kryptovaluutan vaihtoalusta yrityksille ja ammattimaisille kauppiaille, joka tarjoaa kauppiaille ratkaisuja maksujen vastaanottamiseen digitaalisella valuutalla, ja kuka tietää, että heillä voi olla suunnitelmia kohdistaa myös pankkeihin.

Tämä on toinen kerta, kun huhut ovat kiertäneet suunnasta Coinbase lisätäksesi Ripple XRP: n kaupankäynnille, ja yhtiö julkaisi virallisen lausunnon, joka kielsi huhut. Tuhannet ovat jättäneet sähköisen vetoomuksen hyväksyttäväksi vastaamatta heidän pyyntöönsä pitää kolmanneksi suurin kryptovaluutta suurin kaupankäyntialusta Yhdysvalloissa.

kuvan lähde

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map