RIPPLE Vs. SWIFT

Udgivet den: 20. december 2017 – Sidste opdatering: 3. marts 2018

En sådan artikel var nødvendig! Hvorfor? Fordi de to virksomheder er direkte konkurrenter på det samme markedssegment. Et gammelt firma, der dominerer det grænseoverskridende overførselsmarked, og et nyt revolutionerende teknologivirksomhed, der ønsker at overtage noget af dette enorme grænseoverskridende overførselsmarked.

Krusning

Virksomheden Ripple er skaberen og udvikleren af Protokol for krusningsbetaling og udveksle netværk. Oprindeligt opkaldt Opencoin og omdøbt til Ripple Labs indtil 2015, virksomheden blev grundlagt i 2012 og er baseret i San Francisco, Californien.

Dens skabere er: Ryan Fugger, Jed McCaleb og Chris Larsen.

Ripple er et privat finansieret selskab. Det har lukket fem finansieringsrunder, inklusive to finansieringsrunder, en runde med finansiering af finansiering, en runde A og en runde B-runde.

Dato

Finansiering

type

Investor

Beløb

(millioner $)

April 2013

Engel

Andreessen Horowitz, FF Angel LLC, Lightspeed Venture PartnersPantera Capital,  Vast Ventures, Bitcoin Opportunity Fund

2.5


Maj 2013

Engel

Google VenturesIDG Capital Partners

3.0

November 2013

Frø

Kerneinnovationskapital, Venture51, Camp One Ventures, IDG Capital Partners

3.5

Maj 2015

Serie A

IDG Capital Partners,  Seagate-teknologiAME Cloud Ventures, ChinaRock Capital Management, China Growth Capital, Wicklow Capital, Bitcoin Opportunity Corp, Core Innovation Capital, Route 66 Ventures, RRE Ventures, Vast Ventures, Venture 51

28

Oktober 2015

Serie A

Santander Inno Ventures

4

September 2016 Serie B Standard chartretAccentureSCB Digital VenturesSBI HoldingsSantander InnoVenturesCME GroupSeagate-teknologi 55

Krusning giver en friktionsfri oplevelse til at sende penge globalt ved hjælp af blockchain. Ved at slutte sig til Ripples voksende, globale netværk kan finansielle institutioner behandle deres kunders betalinger overalt i verden med det samme, pålideligt og omkostningseffektivt. Banker og betalingsudbydere kan bruge det digitale aktiv XRP til yderligere at reducere deres omkostninger og få adgang til nye markeder.

Med kontorer i San Francisco, New York, London, Sydney, Indien, Singapore og Luxembourg har Ripple mere end 100 kunder over hele verden. På nuværende tidspunkt har det omkring 200 ansatte.

hvad er krusning?

I sommeren i år skabte Ripple tre specialværktøjer: xCurrent, xRapid, XVia. Hvert af de tre værktøjer, der bruges til at adressere et bestemt segment af overførselsmarkedet. XCurrent er applikationen on demand, der bruger banker til at behandle kundebetalinger. XVia er det værktøj, hvormed virksomheder opretter forbindelse til RippleNet at sende betalinger.

XRapid er det instrument, hvormed XRP-likviditet kan tilbydes til interesserede. I oktober i år meddelte Ripple: “Cuallix er blevet verdens første xRapid-Ripple-løsning, der bruger XRP som et likviditetsværktøj til at reducere omkostningerne ved at sende amerikanske grænseoverskridende betalinger til Mexico.” Det betyder, at snart XRP vil blive brugt til grænseoverskridende overførsler.

LÆS FXcoin og Sumitomo Corporation planlægger at bruge Ripples XRP i et eksperiment

<< Ripple Net Accelerator-programmet er designet til at allokere op til 300 millioner dollars til at skabe incitamenter til at fremskynde vedtagelsen. Det er ikke uligt Visa’s tidlige dage. Den grove idé er “vi betaler dig Mr. Bank eller Mrs. Bank for at fremskynde din brug af dette program. Vi betaler dig i XRP. ”Hvis de ikke ønsker XRP, har de mulighed for at bruge amerikanske dollars. >>

Dette er svaret fra Brad Garlinghouse, administrerende direktør for Ripple til en reporter, der har spurgt ham, hvordan han vil overbevise banker om at bruge XRP-valutaen til grænseoverskridende betalinger.

Den 28. november 2017 kl CoinDesk’s konsensus: Invest i New York, TechCrunch-grundlægger Michael Arrington afslørede, at han havde rejst $ 100 millioner til en hedgefond, der vil købe og holde krypterede aktiver, mens han investerer i token-salg og aktier og gæld.

Fonden blev lanceret under en ny enhed ved navn Arrington XRP Capital og vil være den første til at kræve, at alle begrænsede partnere (LP’er) investerer i XRP, den kryptering, som RippleNets Ripple-software kører. Fonden vil også bruge XRP til alle distributioner og gebyrer.

Gennem sin teknologi har Ripple revolutioneret grænseoverskridende pengeoverførsler. Gennem blockchain-teknologi og XRP er omkostningerne ved grænseoverskridende overførsler faldet med 60%. Det vigtigste aspekt er også at reducere den tid, en pengeoverførsel plejede at tage. I øjeblikket tager en grænseoverskridende pengeoverførsel gennem SWIFT og den forældede kæde af korrespondentbanker mellem 3 og 5 dage. Gennem Ripple-teknologi og XRP finder en grænseoverskridende pengeoverførsel sted inden for 4 sekunder.

SWIFT

Global Interbank Financial Telecommunication Company (SWIFT) med base i La Hulpe, Belgien, blev grundlagt i 1973. Dets aktivitetsområde er transmission af finansielle beskeder via det internationale SWIFTNet-netværk.

Finansielle beskeder bruges til at lette grænseoverskridende pengeoverførsler. Virksomheden har i øjeblikket omkring 2.000 ansatte.

SWIFT bærer økonomiske meddelelser, men har ikke konti for sine medlemmer og foretager ingen form for clearing eller afvikling.

SWIFT letter ikke pengeoverførsel: det sender det snarere betalingsordrer, som skal afgøres ved korrespondentkonti som institutionerne har med hinanden. Hver finansiel institution for at udveksle banktransaktioner skal have et bankforhold ved enten at være en bank eller tilknytte sig en (eller flere) for at nyde de særlige forretningsfunktioner.

protokol til ripple-betaling

SWIFT er blevet industristandarden for syntaks i økonomiske beskeder. De fleste internationale interbankmeddelelser bruger SWIFT-netværket. SWIFT administrerer nu $ 150 billioner i sin messaging-tjeneste.

I 2016 blev 81 mio usd-tyveri fra Bangladesh centralbank via sin konto i New York Federal Reserve Bank blev sporet til hacker penetration af SWIFT’er Alliance adgang ifølge en New York Times-rapport. Det var ikke det første sådant forsøg, anerkendte samfundet, og overførselssystemets sikkerhed gennemgik en ny undersøgelse i overensstemmelse hermed.

LÆS Ripples tekniske tilfredse europæiske virksomheder – Indsigt fra Euro Exim Bank, MercuryFX og TransferGo

Kort efter rapporterne om tyveriet fra Bangladesh-centralbanken blev der rapporteret om et andet, tilsyneladende relateret, angreb på en kommerciel bank i Vietnam. Begge angreb involveret malware skrevet til både udstede uautoriserede SWIFT-meddelelser og til at skjule, at meddelelserne var sendt.

Som svar på den udfordring, Ripple rejste, lancerede SWIFT sin Globalt betalingsinnovationsinitiativ (GPII) initiativ. Ved hjælp af det nuværende SWIFT-messaging-system og bankkorrespondance, som er rygraden i de gamle grænseoverskridende betalinger, er GPII i det væsentlige et sæt regler, der forpligter banker til at opføre sig mere rationelt i grænseoverskridende betalinger, understøttet af sporing af betalinger og data overvåge deres overholdelse af nye regler. Som du vil se i konklusionerne i denne artikel, er GPII imidlertid langt fra en reel konkurrent til Ripple. GDPII er fortsat en forbedret messaging-tjeneste, og Ripple har en blockchain-teknologi.

Konklusioner.

I dag sender verden mere end $ 150 billioner på tværs af grænser. Disse beløb administreres næsten udelukkende af SWIFT gennem sin finansielle messaging-tjeneste. Nedenfor kan du se en sammenligning mellem RIPPLE og GDPII.

BNP1

Jeg ser mange entusiaster på forskellige websteder, der allerede ser Ripple administrere disse kolossale summer. Jeg siger, at vi er mere realistiske. Vejen, som Ripple går igennem, er ikke let. Jeg siger lige så meget: hvis Ripple lykkes at klare mindst 2% af disse i de første 5 år, vil det være meget godt.

De 200 medarbejdere hos Ripple er meget effektive. Hvis han ikke havde et effektivt team, ville Ripple ikke være i denne sidste fase af udviklingen. Det faktum, at Ripple har overbevist over 100 banker om at teste deres teknologi, beviser dette. Der vil være en kamp mellem traditionalisme og den nye blockchain-teknologi. Krigen for at erobre dette enorme marked vil være hård og vil vare i årevis. Ingen tvivl om, at blockchain-teknologien vil blive pålagt. Ripple og XRP vinder langsomt men sikkert et stykke af dette enorme grænseoverskridende overførselsmarked.

Jeg tror, ​​at året 2018 bliver et vigtigt år i udviklingen og brugen af ​​XRP som buffervaluta i grænseoverskridende betalinger. På det tidspunkt, hvor jeg skrev denne artikel, XRP / USD er noteret til $ 0,70. Alle spørger, hvornår vi har et nyt spring i XRP-prisen? Nye partnerskaber med banker vil snart blive annonceret. Ifølge de nyeste oplysninger handles XRP på Coinbase. Men uden tvivl de nyheder, der vil flytte XRP-pris til $ 3-5 vil være brugen af ​​XRP i grænseoverskridende betalinger. På det tidspunkt HOLD!

“Jeg tror ikke, du kan få en hest og en buggy til at følge med en racerbil”

(Brad Garlinghouse, Ripple CEO)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map