Ripple XRP -ennuste vuodelle 2018

Ripple on saanut paljon huomiota kryptovaluutta-maailmassa. Aivan kuten muutkin kryptovaluutat, Ripplen kryptovaluutta, XRP käyttää myös blockchain-tekniikka. Toisin kuin muut kryptovaluutat, se on kuitenkin säännelty ja helpottaa varojen siirtoa pankeille.

Lue uusi ennuste vuodelle 2021: Ripple Price Prediction: XRP Prediction 2021-2025

Ripplen kasvu on ollut 4000% vuoden 2017 alkupuoliskolla. Nykyään Ripplen markkina-arvo on yli 100 miljardia dollaria. Ripple väittää, että vuoden 2017 toisella neljänneksellä oli tapahtumia yli 11 miljardin dollarin arvosta. Tällä hetkellä se on listattu 30 pörssissä.

Miksi XRP: n odotetaan toimivan hyvin vuonna 2018?

Lue myös: 5 syytä ostaa Ripple XRP-kolikkoa

1- Toiminnot:

Ripple työskentelee maailman suurimpien rahoituslaitosten kanssa. Ripple pyrkii tehostamaan koko rahoitusalaa mahdollistamalla välittömät maksutapahtumat murto-osalla nykyisistä kustannuksista. Se tarjoaa kitkattoman kokemuksen maailmanlaajuiselle varainsiirrolle blockchain-tekniikka. Tulevaisuudessa sen odotetaan toimivan likviditeettiratkaisuna rajatylittäviin liiketoimiin. Pankit ja maksupalveluntarjoajat voivat käyttää XRP: tä monivaluuttatapahtumien maksamiseen yleiskustannukset.

Juuri nyt, SWIFT helpottaa suurinta osaa kansainvälisistä maksuliikenteistä. Aina kun teemme rajatylittäviä tapahtumia, meidän on annettava pankin sivukonttorin SWIFT-koodi. SWIFTillä on monopoli rajat ylittävissä siirtokunnissa. Sen verkostossa on yli 11 000 rahoituslaitosta ja 200 maata. Ripple on yhteydessä suuriin rahoituslaitoksiin ja tekee yhteistyötä useiden pankkien kanssa sisällyttääkseen blockchain-tekniikkansa. On vaikea sanoa, kuinka pian vai pystyykö Ripple ottamaan SWIFTin alas vai ei. Se voi kuitenkin todellakin rikkoa SWIFT: n monopolin kansainvälisen varainsiirron suhteen.

LUE Ripple Price Prediction: XRP Prediction 2021-2025

2- Tehokas tekniikka:

Ripple pystyy käsittelemään 1500 tapahtumaa sekunnissa, mikä on valtava verrattuna Bitcoiniin. Bitcoins pystyy käsittelemään jopa 7 tapahtumaa sekunnissa. Ripplen tekniikka on tarpeeksi tehokas korvaamaan kansainväliset maksujärjestelmät, kuten VISA, samalla kun se vähentää kustannuksia ja mahdollistaa välittömät siirrot.

3- Luottamus:

Suuri määrä pankkeja ympäri maailmaa työskentelee aktiivisesti Ripplen kanssa sen teknologian toteuttamiseksi maksujärjestelmäänsä. Se tekee Ripplestä luotettavan, ja sijoittajat pitävät XRP: tä suhteellisen turvallisempana panoksena verrattuna muihin kryptovaluuttoihin.

4- Kryptovaluutat turvapaikana:

Kryptovaluuttojen kehitys vuonna 2017 on ratkaiseva tekijä heidän kysyntäänsä vuonna 2018. XRP: n hinta nousi nopeasti vuoden 2017 ensimmäisellä puoliskolla. Muiden kryptovaluuttojen ei ole helppoa kopioida Ripplen markkinakehitystä. Sijoittajat, jotka ovat kiinnostuneita digitaalisista valuutoista epävarmojen aikojen turvapaikkana, löytävät Ripplen lupaavaksi ehdokkaaksi.

5- Tunnettavuus:

Bitcoin ja Ethereum ovat eniten kauppaa käyviä kryptovaluuttoja. Suuri osa kryptovaluuttakauppiaista ja sijoittajista ei edelleenkään tunne Rippleä lupaavasta tekniikastaan ​​huolimatta. Kerran muutama institutionaalinen sijoittaja liittyy verkostoon ja Ripple leviää valtavirran sijoittajien yhteisöön, kuten Bitcoin ja Ethereum, trendien seuraajavirta voi saada XRP-hinnat nousemaan katon läpi.

Lue myös: 5 vinkkiä digitaalisten valuuttojesi suojaamiseen

Ennusteet vuodelle 2018

– Kun tarkastellaan viimeisintä kehitystä ja kasvavaa kiinnostusta XRP: tä kohtaan, Ripple-hinnan odotetaan ylittävän vähintään 7 dollarin esteen vuoden 2018 loppuun mennessä.

– XRP: n kaupankäyntimäärä ei ole läheskään suosituimpia kryptovaluuttoja, BTC ja ETH. Kaupankäynnin määrän odotetaan kasvavan vuonna 2018, ja Ripple-salausvaluutan spekulatiivisen toiminnan kasvu voi jopa nostaa sen hinnat myös $ 7-10 dollariin.

– Kaiken kaikkiaan hinta XRP odotetaan näkevän nousun, kaikki vuodet 2018 eivät ole samat. Monet kryptovaluutta-harrastajat eivät pidä pankkien, minkään rahoituslaitoksen tai kryptovaluutta säätelevän yrityksen ajatuksesta. Pitkällä aikavälillä ja niin kauan kuin pankkeja on, XRP todennäköisesti osoittautuu vakaaksi investoinniksi, mutta sen hinnat voivat laskea joillakin kuukausilla.

LUE Ripple XRP: n odotukset vuodelle 2018 2 dollarista kuuhun

Pitäisikö sinun investoida Rippleen?

Jos haluat sijoittaa Rippleen, XRP: hen pitkäaikaisena sijoituksena, jota haluat pitää tulevina vuosina, Ripple näyttää olevan lupaava sijoitus. Paradigman muutos tapahtuu, ja olemme siirtymässä kohti kaiken valuutan digitalisointia. Maailmassa, jossa rahaa on pankkien digitaalisessa pääkirjassa, Ripplen kaltaisilla kryptovaluutoilla on erityinen paikka, koska ne eivät ole luonteeltaan pankkien vastaisia, kuten monet muutkin kryptovaluutat. Sen sijaan ne on kehitetty antamaan pankkien hyödyntää kehittyvää blockchain-tekniikkaa.

Jos haluat sijoittaa XRP: hen nopean voiton saamiseksi muutamasta kuukaudesta vuoteen, se näyttää lupaavalta. Vuonna 2018 hintojen odotetaan nousevan jyrkästi. Sen ennustetaan ylittävän vähintään yhden dollarin rajan.

Jos olet päivittäiskauppias, myös XRP: n kaupankäyntimäärän tulisi kasvaa. Kaupankäynnin lisääntyessä myös hintojen vaihtelut näkyvät.

Lopullinen tuomio

Lupaavan rahoitusteknologian tulevaisuutta varten ja kasvavan pankkiverkoston ansiosta Ripplen kryptovaluutta näyttää lupaavalta pitkäaikaiselta sijoitukselta. Kun yhä useampi sijoittaja on tietoinen XRP: stä ja tietoisuus sen teknologiasta kasvaa, XRP: n hintojen odotetaan nousevan vuonna 2018. Vuoden 2017 alkupuoliskolla XRP: n hinnat nousivat jopa 4000%. Koska tämän kryptovaluutan kaupankäyntivolyymi ei ole läheskään suosituimpia kryptovaluuttoja, BTC: tä ja ETH: ta, sen odotetaan todistavan vähintään neljänneksen tai puolet piikistä, kuten vuonna 2017 nähtiin. Siksi sen ennustetaan nousevan yli 7-10 dollaria vuonna 2018.

Lue uusi oppaamme: Lopullinen opas investointien aloittamiseen Ripple XRP: hen (osto-opas) vuonna 2018

Huomaa: “Tätä artikkelia ei pidä pitää sijoitusneuvona eikä sitä ole tarkoitettu tarjoamaan sijoitusneuvontaa. Suorita oma perusteellinen tutkimuksesi ennen sijoittamista mihinkään kryptovaluuttaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner