Ripple ylittää Ethereumin? Aika uusille investoinneille?

Ripple on pitkään ollut ulkopuolinen esiintyjä suuressa salaussfäärissä. Se tekee suurimman osan suurten valuuttojen toiminnasta, mutta on virtaviivaistanut prosessejaan valuutan parantamiseksi pääkilpailijoita vastaan. Yksi tällainen kilpailija on Ethereum. Koska Ether on valtavan kannattava altcoin, ei ole ihme, että Ripple haluaa loukata sen tilaa. Ennusteita tulee useista lähteistä, jotka pitävät näitä kahta taistelussa ylivallasta kesäkuukausina, tässä on täydellinen hajoamisemme sodasta, joka on alkamassa.

Ripplellä on vauhti

Tulossa vuodesta 2017 hyvällä XRP-hinnalla ja pysynyt suhteellisen puhtaana muiden valuuttojen (Bitcoin, Litecoin) ympärillä olevasta sijoittajien myllerryksestä vuoden loppua kohti, Ripple on tehnyt paljon alkukuukausina saadakseen paljon huomiota. Huomio on sitten tehnyt paljon kolikoiden tilan edistämiseksi ja tällä hetkellä vallitsevan hype-määrän lisäämiseksi. Hämmästyttävien investointien avulla blockchain-tekniikkaan Ripple on alkanut todella työntää taisteluun ja on alkanut kääntää paljon päitä.

Se on menossa lähikuukausina vakaalla sijoittajien luottamuksella, ja näyttää nousevan jyrkästi.

Ethereum on menossa vahvana

Ethereum on toistuvasti osoittanut, että heidän alustansa on vankka. Älykkäät sopimukset ja vahva ennätys tarpeettoman liikenteen torjunnassa, joka tukkii siirtymäprosessit ja hidastaa transaktioaikoja, ei ole ihme, että Etheristä on tullut hallitseva kryptovaluutta. Vuonna 2017 valuutta kasvoi yli 13000% ja menestyi myös sen jälkeen haarukka blockchainissa. Tällaisen liikeradan ylläpitäminen sisäisen rakenteellisen uudistuksen aikana on valtava vastustaja Ripplelle.

Puomi ja rintakuva

Huolelliset sijoittajat rakastavat hoitaa salkkujaan erittäin varovasti, tämä painaa voimakkaasti tulevien kuukausien kehitystä. Ripple, joka on vähemmän tunnettu kahdesta, ei hyöty tuoreista sijoittajista yhtä paljon kuin Ethereum. Ripple on kuitenkin paljon hypeä, ja sillä on kyky aiheuttaa puomi. 

Mikä on vialla puomilla?

LUE Ripplen toimitusjohtaja puhdistaa FUD: n Ripplestä ja XRP: stä, mainitsee terveellisen XRP-ekosysteemin ylläpitämisen

Puomilla voi olla todella tuhoisa vaikutus salaukseen, jos Ripple-hype jatkuu ja sijoittajat alkavat lisätä polttoainetta tuleen ostamalla tunnuksen. Sitten on todellinen mahdollisuus, että se kiihtyy voimakkaasti. Joten, kun sijoittajien luottamus vähenee tai kiihtyminen hidastuu (kuten väistämättä tapahtuu), kolikon arvo laskee merkittävästi. Puomit aiheuttavat paljon taloudellisia menetyksiä, ja Litecoin-buumin jälkeen monet kokeneet sijoittajat pelkäävät jälleen kiinni jäämistään.. 

Tietenkin jotkut sijoittajat ansaitsivat paljon rahaa. Mutta toiset menettivät paljon enemmän.

Tämä tuore mielessä se saattaa estää Ripplen suorituskykyä tällä hetkellä selvästi vallitsevan odotuksen takana..

Onko eetterillä turvallisempaa?


Tällä hetkellä molemmat alustat toimivat erittäin hyvin, molemmat ylittävät useimmat odotukset, ja Ripple on menossa niin yllättäväksi. Ether näkee jatkuvasti alustalla suuria määriä tapahtumia päivittäin, ja sillä on varmasti taistelu Ripplen katsomiseksi, mutta onko se vai ei, se ei ole tällä hetkellä oikea vastaus.

Etheriin sijoittaminen sisältää tällä hetkellä kaikki samat sijoitusriskit kuin Ripple, mukaan lukien puomimahdollisuus. On tärkeää lukea jokainen valuutta mahdollisimman paljon ja tehdä tietoinen valinta näistä kahdesta. On turvallista sanoa, että molemmilla on aiemmin ollut muutama sijoittajapelko. Todennäköisesti tämä pätee etenkin Etheriin, jolla on ollut muutamia varhaisia ​​hampaiden nousemisongelmia Ethereum-alustan turvallisuuden suhteen ja joka on joutunut myös tulipaloon alustalla toimivien ICO-huijausten vuoksi..

Mitä ennusteita sinulla on Ripplelle?

Odotuksena on, että Ripple jatkuu voimasta vahvuuteen, vauhdittamalla tulevia investointeja. Blockchain-maailma kasvaa, ja jo tehdyn huikean 25 miljoonan dollarin investoinnin ansiosta Ripple osoittaa, että heillä ei ole vain sitoutumista, mutta myös taloudellinen pääoma pysyä pelissä..

LUE Swiss SIX -pörssi lanseeraa XRP-tuetun ETP: n, jota kutsutaan nimellä Amun Ripple XRP [AXRP]

Lue myös: Ripple-hintaennuste 2018

Mitä ennusteita sinulla on eetteriin?

Kuten Ripplen kohdalla, Etherin odotetaan jatkuvan kasvun onnistuneeksi vuodeksi erittäin hyvällä tasolla. Heistä on tullut Bitcoin-kilpailija viime vuosina, ja on vaikea nähdä, kuinka he eivät olisi jatkaneet kasvua. Mahdollisesti jopa vastaamaan vuoden 2017 erittäin hyviä kasvutasoja. Ethereumilla on ässä hihassaan, joka voi teoreettisesti kaataa tasapainon, jos Ripple haastaa heidät altcoinin kärkeen. Alusta on ilmoittanut kahdesta merkittävästä alustapäivityksestä, Metropolis ja Serenity. Vielä on nähtävissä, tuleeko jompikumpi julkistettavaksi tänä vuonna, mutta kun otetaan huomioon, että vuoteen 2018 edeltävinä vuosina on ollut päivitysalusta, sitä ei löydy kaukaa.

Valuutan arvo hyppää aina alustapäivityksen takaosaan, joten kannattaa pitää tarkasti silmällä Ethereumin verkkosivustoa tai foorumeita, koska päivitys voi olla odotettu sijoitusmuna..

Ohittaa Ethereumin ohittamisen?

Nyt kun taistelulinjat on piirretty, on ajan kysymys siitä, kumpi näistä kahdesta salausmaailman jättiläisestä tulee esiin. On myös melko turvallista sanoa, että niitä on paljon muita erittäin voimakkaita altcoineja Ethereumin kruunua varten. Silti kannattaa katsella mahdollisimman monta salausta, koska se tarvitsee vain yhden innovaation puhaltaa koko vesimarkkinat, ja tämä innovaatio voi tulla pienestä altcoinista.

Kirjailija: Mary Ann Callahan

Osta Ripple XRP luottokortilla

Lopullinen opas investointien aloittamiseen Ripple XRP: hen (osto-opas) vuonna 2018

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map