Allt om Ripple Blockchain

Det kan inte förnekas att kryptovalutor blir populära med tiden. Detta beror på att dessa har revolutionerat de övergripande begreppen handel. Nästan alla kryptovalutor erbjuder en hög grad av säkerhet, tillförlitlighet och skalbarhet. De ökande värdena på kryptovalutorna har gjort dessa mycket populära bland massorna. Numera antar statliga institutioner, banker och betalningsöverföringsföretag dessa för gränsöverskridande transaktioner. Alla kryptovalutor är baserade på blockchain-teknik. Det är tekniken där varje block är kopplat till nästa block och representerar en viss transaktion.

Ripple Blockchain:

krusning blockchain

Krusning är en av de fem bästa kryptovalutorna över hela världen. En av de intressanta funktionerna i Ripple är att den också fungerar som en betalningsplattform för snabb bearbetning av gränsöverskridande transaktioner. Det har revolutionerat de globala penningöverföringssystemen genom att minska kostnader och tid. I traditionella penningöverföringssystem tar det fem till åtta dagar för en transaktion att slutföra. Bitcoin är den första och bästa kryptovalutan som har minskat den här tiden till nästan en timme. Ripple använder den senaste blockchain-tekniken och har minskat tidpunkten till bara fyra sekunder. Detta innebär att globala transaktioner slutförs på bara fyra sekunder med Ripple.

Ripple XRP och RippleNet skapades 2012 för att underlätta överföringen av pengar och andra tillgångar på nolltid. Ripple XRP är också skalbart för att hantera 1500 transaktioner per sekund. På grund av sin snabba snabbhet och skalbarhet har mer än 100 företag anslutit sig till sin plattform. En av de främsta funktionerna i Ripple är att du kan använda dess plattform utan att äga XRP-valuta.

krusningshastighet

En annan mycket fascinerande egenskap hos Ripple är att den uppvisade en ökning med cirka 35000% i värde 2017. Detta är den största tillväxten av alla kryptovalutor i världen. Valutan har brutit rekordet genom tiderna genom att uppnå värdet 3,60 dollar under den första veckan i januari. De flesta kryptoexperterna anser att Ripple skulle uppnå mycket värde 2018. Vissa säger till och med att 2018 kommer att visa sig vara ett krusningsår. Detta verkar till viss del sant eftersom fler och fler företag ansluter sig till sitt blockchain-nätverk varje dag som går.

LÄS Schweiziska börsen, SIX för att lägga till XRP-backad ETP (Exchange-traded Product)

Ripple blir också populärt eftersom företaget har skaffat 55 miljarder XRP. Tidigare var investerarna oroliga för valutans framtid. Men denna deponering av medel har nöjt investerarna och fler och fler människor investerar i den. Det är viktigt att nämna att företaget har tecknat 55 kontrakt. Detta innebär att 1 miljard deponerade XRP skulle upphöra att gälla efter varje månad. Med andra ord ökar utbudet av XRP varje månad.

En av de största skillnaderna mellan Ripple och andra kryptovalutor är blockchain som dessa valutor använder. Ripple använder faktiskt ett protokoll istället för blockchain för penningöverföring. Ripple är också baserat på en offentlig databas kopplad till olika valideringsservrar.

Läs också: XRP: Hur mycket kommer det att vara värt?

Huvudsyftet bakom Ripple & XRP:

Företagets officiella källor säger att huvudsyftet med Ripple är att ta över marknaden med hjälp av innovativ teknik. Med enkla ord vill de dominera kryptovalutamarknaden genom att underlätta gränsöverskridande betalningar. Det är därför många av penningöverföringsföretagen har gått med i Ripple för detta ändamål. Hashtree-protokollet som Ripple använder gör det möjligt att överföra pengar. Sammanfogandet av ökande antal banker och finansinstitut till Ripple har tvingat skaparna att öka antalet transaktioner per sekund till 50000.

Ripple planerar också att använda XRP som den vanliga valutan för att ytterligare underlätta gränsöverskridande transaktioner på kortast möjliga tid. Kryptoexperterna anser att värdet på Ripple inte skulle minska om det avbryter XRP-valutan. Detta beror på att de flesta globala betalningsföretag och banker använder sitt protokoll för gränsöverskridande transaktioner.

Ripple XRP kan också lagras i plånboken, antingen programvarans hårdvara. I början hade företaget gett investerarna en webbplatsplattform för att köpa, sälja och lagra mynt. Det hade introducerat sin egen XRP-plånbok. Men efter 2016 avbröt företaget plånboken och avtalade med Gatehub för lagring av XRP-mynt.

LÄS XRP-användare kan nu handla gratis på COBINHOOD Exchange

Obs! Många användare rapporterar problem i Gatehub för lagring av XRP .. du kan läsa mer om Best Ripple XRP-plånbok 2018

Ripple är också attraktiv kryptovaluta eftersom det är ganska lätt att köpa, sälja och handla. Nästan alla de stora kryptobörserna i världen har listat Ripple i sina handelsaktiviteter. Du kan köpa Ripple från något av dessa börser efter att du skapat konto och tillhandahållit en korrekt plånbokadress. Här är det tillrådligt att du alltid kontaktar Ripple direkt om du är en oberoende finansiell institution. Men för enskilda investerare Ripple XRP är tillgänglig via många digitala valutaväxlingar över hela världen.

Läs också: Changelly Review Bästa Cryptocurrency Exchange 2018 

En av fördelarna med att använda Ripple XRP är att den är mycket säker än många andra kryptovalutor. Alla transaktioner som sker på Ripples plattform registreras i en decentraliserad öppen källkod. 24-timmars support från ingenjörer och blockchain-experter gör det ytterligare säkert genom att uppdatera det kontinuerligt.

XRP arbetar också med många fiatvalutor på många kryptobörser. Detta gör det möjligt att utbyta Ripple XRP med någon annan digital valuta. Det ökande antalet banker, finansinstitut och penningöverföringsföretag visar att Ripple är framtidens bästa kryptovaluta. Det är därför fler och fler utbyten av digitala valutor noterar det på sin plattform för att underlätta för kunderna.

Sammanfattningsvis kan vi lätt säga att Ripple XRP kommer att revolutionera de gränsöverskridande betalningarna ytterligare genom sin innovativa teknik. Det eliminerar mellanhändernas roll i gränsöverskridande transaktioner som tar mycket tid och kostnad för behandling av gränsöverskridande betalningar. Nu kan finansinstituten bearbeta sina transaktioner inom några sekunder och detta visar sig vara till stor hjälp för att växa verksamheten. VD för Ripple Brad Garlinghouse hoppas att Ripple med tiden kommer att ta över alla andra kryptovalutor på grund av dess snabba, pålitliga och säkra gränsöverskridande transaktioner.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner