De dolda orsakerna till Coinbase-plattformens vägran att lägga till Ripple XRP

Coinbase-plattform och Ripple XRP

Några dagar sen, Ripple XRP växte exponentiellt i värde i början av denna vecka, vilket gjorde att den steg från 0,90 $ till 1,06 $. Anledningarna till detta var rykten om att Coinbase-plattformen planerade att lägga till den i valutor som kan handlas.

Det är välkänt att Amerikanskt företag Coinbase har ett stort rykte och förtroende från amerikanska investerare i den digitala valutan och de använder det för att köp och sälj Bitcoins förutom Bitcoin Cash, Litecoin och Ethereum. De är de fyra valutorna som kan handlas på denna plattform.

Efter timmar av rykten och påståenden från tusentals fans av världen tredje största digitala valutan, plattformen svarade, som den gjorde tidigare, att det inte planerade för närvarande att lägga till någon digital valuta.

Som varje gång sa de att de var mycket angelägna om att upprätthålla säkerheten för sina användare och att de planerade och studerade att lägga till någon kryptovaluta som de trodde var i investerarnas intresse på plattformen..

Det officiella uttalandet som publicerades av företaget pressade priset på den berömda digitala valutan till en nedgång på cirka 0,80 $, vilket också stöds av den kraftiga nedgången i priserna på andra digitala valutor.

Även om tusentals investerare har bett företaget att lägga till den här valutan till de fyra valutorna som kan handlas, men avvisandet fick oss att leta efter den verkliga anledningen bakom detta mysterium.

LÄS Ripple Price Prognoser XRP / USD

I den här artikeln kommer vi att titta på de dolda orsakerna bakom vägran från Coinbase-plattform för att lägga till Ripple XRP.

1- Decentraliserad digital valuta:

Den första anledningen som det verkar för vilken Coinbase-företag inte ville avslöja var att denna digitala valuta är en decentraliserad valuta och det finns ett företag bakom den.

Ripple-företaget äger miljarder av denna valuta och kan manipulera priset på valutan genom att visa valutaenheterna till salu och därmed leda till att deras värde kollapsar.

Även om företaget tjänar stora vinster för sig själv främst på de tjänster som det tillhandahåller banker, och även om det åtnjuter förtroendet hos stora finansinstitut, men miljarder av denna valuta skrämmer försvararna av de decentraliserade och brytbara digitala valutorna.

Företaget lade fram en plan för att erbjuda 55 miljarder XRP. Denna plan innebär att den varje månad kommer att erbjuda 1 miljard enheter att sälja och att de kommer att avsluta sitt monopol på denna valuta under de kommande 55 månaderna och betona att mekanismen för att sälja denna kvantitet kommer att vara säker och bra och inte kommer att påverka priset negativt. leverans. Företaget startade denna plan sedan slutet av förra året.

2- Konkurrens och annorlunda vision:

Det finns en annan anledning bakom detta omotiverade och indirekta avslag på denna framgångsrika digitala valuta: konkurrens och olika visioner.

LÄS Ripple arbetar med företag som stöder samhällsorsaken, säger Ripples tjänsteman 

Det är tydligt att Coinbase stöder Bitcoin och dess familj som är de valutor som kan ändras på sin egen teknik av deras entusiaster, medan Ripple XRP vilket är ägs av ett företag som kommer att fortsätta kontrollera det, är en mycket hård konkurrent och skiljer sig från Bitcoin och hennes systrar.

Ripple-företag har framgångsrikt ingått avtal med dussintals banker och finansinstitut inklusive Western Union, MoneyGram och andra institutioner och erbjudit sin valuta som den bästa i alla avseenden eftersom den är billigare och snabbare i överföringar och säker.

Den mest skrämmande punkten för Coinbase-plattformen och Bitcoin-gemenskapen är att denna digitala valuta har en vision om tillnärmning till det globala finansiella systemet snarare än att bekämpa det.

Tävlingen mellan Coinbase och Ripple visar en viktig fråga: den första är att tillhandahålla GDAX, en utbytesplattform för kryptovaluta för företag och professionella handlare som tillhandahåller lösningar för handlare att acceptera betalningar med digital valuta, och vem vet att de kan ha planer på att rikta sig mot banker också.

Det är andra gången rykten cirkulerar om riktningen Coinbase för att lägga till Ripple XRP till handeln, och företaget publicerade ett officiellt uttalande som förnekade rykten. Medan tusentals har lämnat in en elektronisk framställning för godkännande utan att svara på deras krav på att hålla den tredje största kryptovalutan utanför USA: s största handelsplattform.

bildkälla

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner