Det globala finansiella systemet föredrar krusning och bekämpar rörigt Bitcoin

Ripple är vän med det globala finansiella systemet men inte Bitcoin

Ripple betraktar sig inte som en konkurrent till Bitcoin digital valuta eller till och med en ersättning för det, men på listan över digitala valutor finns det en konkurrens mellan dem för att locka investerare och få erkännande från det internationella samfundet.

Närvaron av den amerikanska ekonomen Ben Shalom Bernanke “Den tidigare ordföranden i Federal Reserve Board för perioden 2006-2014” till Swell Conference organiserad av utvecklaren av Ripple XRP och bankernas öppnande på Blockchain-tekniker från denna institution, avslöjar det globala finansiella systemets mottaglighet för alla dess komponenter för att öppna upp krusningen

Denna konferens som hålls av utvecklarföretaget i Toronto, en av de största städerna i Kanada och deltog av minst 500 viktiga personligheter, är ett genombrott till stöd för Ripple och antagandet av dess tekniker av de globala och internationella bankerna bara för att det tjänar deras intressen för det globala finansiella systemet, som måste dra nytta av den fruktansvärda potentialen i Blockchain-tekniker.

När det gäller Bitcoin fortsätter den största digitala valutan i världen, som har satt ett nytt rekord på 6 200 $ de senaste dagarna, att få mer värde i handeln, men på marken fortsätter den att attackeras och anklagas för att vara en illusionist och allierad av cyberbrott och terrorism, som äntligen, är inget annat än en bubbla.

  •    Det globala finansiella systemet föredrar Ripple:

Ripple XRP anser sig inte vara alternativ till dollar, euro och lokala valutor som det egyptiska pundet, Saudiarabien, den marockanska dirhamen och den algeriska dinaren.

LÄS Ripple utser SEC: s tidigare seniorråd för att främja regeringens relation

Det är i slutändan en digital valuta som kom att samexistera med de andra valutorna och viktigast är tekniken bakom den, som syftar till att påskynda sändning och mottagande av medel via banker och finansinstitut.

En av de viktigaste funktionerna i Ripple är inte bara dess hastighet som når 1500 transaktioner per sekund vilket är snabbare än Bitcoin och andra digitala valutor, liksom det traditionella finansiella systemet och vanliga banköverföringar, som tar upp till 5 dagar, men det ger också säkerhet och ger organisationer information om avsändaren och mottagaren och möjliggör övervakningsprocessen, vilket innebär att lagstiftningen fortsätter och bekämpar olagliga handlingar och beteenden.

Ripple kommer inte att förstöra och återuppbygga det globala finansiella systemet från grunden, men det kommer att utveckla det och göra det enkelt att skicka pengar och ta emot betalningar.

  •   Bitcoin är mynt är rörig digital valuta eftersom den vill eliminera andra mynt:

Däremot blev Bitcoin faktiskt ett alternativ till globala och lokala valutor, från dollar till euro, den tunisiska dinaren och Kinesisk yuan.

Investerare i det anser att det inte finns någon roll för centralbankerna i penningbranschen i framtiden, och att betalningar, inköp och remitteringar inte borde vara under någon kontroll av någon anledning.

Även om det har erkänts av ett antal elektroniska butiker och icke-officiella organ, men de finansiella institutionerna, centralbankerna och olika institutioner i det globala finansiella systemet känner inte igen dem och varnar för att köpa och handla dem.

LÄS XRP / USD och XRP / BTC Futures Tillgängliga på FCA: s reglerade kryptofaciliteter


Den saudiska miljardären prins Alwaleed bin Talal har nyligen sagt att han förväntar sig att Bitcoin kollapsar, Han tillade att den ekonomiska modellen för denna valuta är meningslös och att hans uppfattning inte skiljer sig från verkställande direktören för JPMorgan Bank som öppet bekämpar denna valuta..

Jamie Dimon, verkställande direktören för den här berömda banken, hade köpt Bitcoin tidigare och hade en dotter som köpte den här valutan också, men han bestämde sig för veckor sedan att attackera världens största digitala valuta och ansåg det som bedrägligt och ett sätt att fuska och sa att regeringar bör krossa det och det kommer att bli värdelöst en dag.

Det finns ingen horisont för erkännandet av det globala finansiella systemet i Bitcoin-valutan, som utsätts för ett hårt krig, eftersom det försöker dra tillbaka kontrollen över systemet från regeringar medan bankerna öppnade sig för Ripple, som började förlita sig på tekniker för skicka och ta emot pengar på några sekunder, till skillnad från vad som är vanligt där banköverföringar tar timmar till 5 dagar.

Den amerikanska experten på den stora depressionen, Ben shalom Bernanke, stöder Ripples ansträngningar för att utveckla det globala finansiella systemet, göra banköverföringar och betalningar snabbt och säkert och under systemisk övervakning, medan Bitcoin står inför ett globalt krig på grund av dess koppling till finansiering av terrorism och it-brottslighet och försöker ändra spelreglerna mot kaos.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map