Hodl eller Trade XRP: Vilket är bättre?

 Under de senaste åtta månaderna har vi tvingats kämpa med björnar men det var inte första gången. Historien hade något för vår referens. Något liknande hände på kryptomarknaden i slutet av 2013. I december 2013 tävlade utskriftshöjder på 1250 dollar. Strax efter sjönk marknaden 90 procent och registrerade lägsta $ 100 innan den stabiliserades. Därefter var Bitcoin-prisfallet över 90%. Så som du kan se finns det dubblering som går ut framför våra ögon, särskilt när du placerar XRP i bilden. Även om det är ett av de bästa mynten på Crypto Market, är XRP med 93 procent nere till aktuella spotpriser och en av de “värsta” artisterna som experter säger.

Det var utan tvekan kring dessa omständigheter som jag frågades i olika forum vad jag tyckte var det bästa sättet att tjäna pengar under de här tuffa ögonblicken. Kan vi handla eller håll XRP frågade de, men som alltid ska vi komma in mellan raderna och ge dig avgörande svar baserat på fakta. För att förenkla ska vi destillera och se vad som är fördelarna och nackdelarna med varje strategi och vad du kan göra för att övervinna dessa omättliga björnar.

Handel:

Alltför mycket handlar handel om vinst och det finns tre huvudkategorier av handel som mest definieras av handelsstil:

– Dagshandel (där handel sker mellan en timme och en dag)

– Kortvarig handel (där handel sker inom en vecka)

– Handelssving eller gunga (för patienthandlare som bedriver affärer i flera månader)

På ett eller annat sätt har vi praktiserat en eller annan typ av handelsstrategier som nämns ovan. För tio år sedan, när jag var nybörjare, experimenterade jag med dagshandel. Jag lockades av dragningen av snabba vinster. Men jag var snabb att luta mig den dagen handel är inte lämplig för dem som vill ha frihet. Det är faktiskt ganska svårt eftersom du var tvungen att hålla dig limmad på datorn hela dagen. Medan jag tog examen och använde mig av flera tekniska indikatorer som initierade affärer baserat på köpsäljsignaler, var det bara ett tråkigt jobb att titta på diagram hela dagen. Ja, det fanns gränsorder som jag använde mig av, men visserligen garanteras dessa försäljnings- eller köpgränser inte på något sätt. Priserna kan nå vårt inställda värde och senare falla, vilket innebär att vi inte gjorde vinster och oftast slutade vi med en förlust.

Att begränsa detta är den höga volatilitet som råder på marknaden som gör stoppförluster opålitliga och inte något av en garanti. Alltför tjänade jag pengar då och då men det var nödvändiga upplevelser som styrde min inlärningskurva.

LÄS Ripple Beats Bitcoin med en ökning med 16 000% i år

Ändå är det fortfarande den säkraste vägen till lönsamhet att titta på dina affärer och manuellt öppna och stänga order. Men jag måste säga att jag slutade med dagshandel strax efteråt, för vi får inse det. Vinsterna är låga och ja, det går inte att hantera girighet.

Efter dagshandel försökte jag kortsiktig handel och jag fortsatte att spela marknaden på det sättet i ungefär ett år. Erfarenheterna från denna handelsstil var minst sagt definitiva. Det häftiga med den här handelstiden är kartisttiden, som skars ned och dessutom utvidgades vinsten. Detta hindrade mig inte från att sticka runt och senare bestämde jag mig för swing trading. Det är verkligen enkelt, och allt du behöver göra är att köpa när det finns betydande marknadskorrigeringar med avrättningar som händer först efter några månader eller när dina mål har nåtts. Den enda strategin som satsar på Swing-handel i fråga om avkastning på investeringen är Buy and Hold-strategin.

Köp och håll:

Tillsammans med dessa handelsaktiviteter har jag tilldelat en del av min portfölj till köp- och innehavsstrategin. Denna handelsstrategi är ganska enkel och som den är. Allt du behöver köpa är när priserna är billiga och prisvärda. Och jag brydde mig inte om att vänta eftersom jag ibland fick vänta ett par månader, ofta mellan 3 eller 4 månader, för att jag skulle komma in billigt..

Du kan köpa alla kvantiteter du vill ha till ett enda pris eller så kan du välja ett steg för att köpa strategi. Mer specifikt delas pengarna upp i tre lika delar med köppositioner som öppnas på viktiga supportnivåer fördelade på tre nivåer. Denna handelsstil är bättre känd som laddering. Efter att ha ökat dina längder kräver köp och håll-strategin att du väntar mellan 6 månader och flera år tills du får önskad vinst. 

Warren Buffett är en av de många handlarna miljoner dollar genom köp och innehar strategi. Warren försökte köpa billiga aktier, i allmänhet efter marknadsintressen, varefter han väntade i flera år på att sälja sina aktier.

Slutsatser:

Efter att ha analyserat våra egna handelsstrategier under de senaste tio åren kom vi till följande slutsatser:

– investera aldrig mer än du tillåter dig att förlora.

– Innan du köper, se alltid till att gå in på det billiga. Identifiera dessa nedgångar genom att kritiskt titta på diagrammen.

– Buy and Hold-strategin ger ofta den högsta avkastningen

– Statistik stöder Buy and Hold-strategin och över 90 procent av tiden handlare gav vinst.

LÄS Massadoption Behöver broar till banker – Ripples David Schwartz

– Välj en handelsstrategi som bäst kompletterar din personlighet

– Det är svårt för nybörjare att handla på en björnmarknad, ofta får erfarna handlare vinst.

– Dagshandel är uppgift och avkastningen är låg

Baserat på våra avdrag är det säkert att de nuvarande marknadsförhållandena inte är gynnsamma för de som börjar. Eleverna skulle hellre hoppa in och träna när marknaden är fast inom ett intervall eller när köpare rusar

När jag säger att den bästa strategin är den som passar din personlighet, menar jag att en orolig ung förmodligen kommer att tänka att köpa och hålla är en olämplig strategi för honom. Men om han inte har provat denna investeringsstil kan han inte veta om köp och innehav passar honom. Generellt vill unga människor ha snabba pengar och vill handla, inte köpa och hålla. I slutändan är det viktigare en större avkastning, och denna enorma vinst kan endast uppnås på XRP genom köp och innehav.

Så köp och håll och täck den med mycket tålamod. När allt kommer omkring har tiden visat att en björnmarknad inte kan vara för evigt. Kryptomarknaden har cykler, som alla kapitalmarknader. En björncykel följs av en ackumuleringsperiod och sedan av en tjurcykel. Uppmuntrande har XRP Fundamentals förbättrats under 2018. I år har Xrapid testats och flera finansinstitut använder XRP för sina gränsöverskridande betalningslösningar.

Det är sant att volymen på dessa överföringar är ganska låg, men glöm inte att den följer SBI och enligt Ripples VD Brad Garlinghouse, i slutet av 2018 kommer vissa banker att anta XRP. Det låga priset på XRP vid denna tidpunkt beror på bubblan som ledde till Crypto Market i slutet av 2017 och början av 2018. Som sådan har prisfallet inget att göra med XRPs grundläggande data.

Med tiden har XRP visat sig vara en solid produkt och med ökande användning är det utan tvekan att priserna kommer att tumme högre. Sådana prisnedgångar har funnits på andra kapitalmarknader och vid flera tillfällen i kryptosfären och under de tuffa tiderna har kapitalmarknaderna återhämtat sig. Du måste ha tillräckligt med tålamod om du vill bli en Warren Buffet på Crypto Market. Den tidigare ATH från $ 3,6 kommer att nås och brytas upp inom en snar framtid eller långt borta.                                                           

HODL XRP!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner